Richarlison stookt vuurtje op en richt zich tot Virgil van Dijk

Vrijdag, 19 juni 2020 om 12:07Yanick Vos • Laatste update: 13:52

Virgil van Dijk wordt door velen gezien als de beste verdediger ter wereld, maar Richarlison heeft daar een andere mening over. De Braziliaanse aanvaller van Everton vindt dat de aanvoerder van het Nederlands elftal niet de beste is. Richarlison vindt namelijk drie andere verdedigers beter dan Van Dijk, zo laat de 23-jarige spits weten tegenover het YouTube-kanaal Desimpedidos.

Van Dijk werd met name vorig seizoen bewierookt vanwege zijn spel in zowel de Premier League als Champions League. De ex-verdediger van onder meer FC Groningen, Celtic en Southampton werd in de verkiezing van de UEFA uitgeroepen tot Europees Voetballer van het Jaar. In de verkiezing om de Ballon d’Or eindigde Van Dijk vlak achter de winnaar Lionel Messi. De mandekker won de Champions League in zijn eerste volledige seizoen met Liverpool en staat nu op het punt om kampioen te worden met het team van manager Jürgen Klopp.

Sergio Agüero over lyrisch Virgil van Dijk: 'Daar kan ik van genieten'

In aanloop naar de hervatting van de Premier League kijkt Everton-aanvaller Richarlison vooruit op de wedstrijd van zondagavond tegen Liverpool. Hij zal tegenover Van Dijk staan in de Merseyside derby en voorafgaand aan dat duel lijkt de Braziliaan zich niet druk te maken om zijn directe tegenstander. “Mensen praten veel over hem. Ja, hij is absoluut een geweldige verdediger, maar ik ben hem al eens voorbij gedribbeld”, aldus Richarlison.

De ex-aanvaller van Watford lijkt niet onder de indruk van Van Dijk. “Hij had een uitstekend seizoen en is verkozen tot een van de beste verdedigers ter wereld. Maar ik vind dat er betere verdedigers zijn.” Wanneer Richarlison de vraag wordt voorgelegd welke verdedigers er beter zijn dan Van Dijk, noemt hij drie spelers: “Thiago Silva, Marquinhos en Sergio Ramos.” Zondag staan Richarlison en Van Dijk tegenover elkaar op Goodison Park. De wedstrijd begint om 20.00 uur.


Poll

Ben jij het eens met Richarlison?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door pinko)
19 juni 2020 om 12:23

Ook Ramos komt helemaal niet meer in de buurt van Virgil, beiden geweldige spelers maar als je zo verschrikkelijk vaak rood hebt gepakt in je carrière is dat wel een smet voor mij. Enige wat Ramos voor heeft op Virgil tot nu toe is zijn palmares en ongekende doelpuntenproductie op cruciale momenten. Maar het is verre van een betere verdediger.

19 juni 2020 om 12:31

Consy, wat VvD in mijn ogen mist is dat ie echt showt dat ie er alles aan doet om te winnen. Ramos trapte je gewoon doormidden als het moest. Maar daarom boezemde hij ook meer angst in vind ik. En de wil om te winnen zorgde ook vaak voor veel beslissende momenten, zowel positief als negatief. Goals, gewonnen duels, blessures, grove overtredingen en rode kaarten. Van Dijk is gewoon de lieve buurman. Niemand vindt hem een eikel, terwijl Ramos evenveel vrienden als vijanden had.

19 juni 2020 om 12:36

Formus. Tsja, het is dan blijkbaar hoe je het bekijkt. Ik vind dat bij vvd zijn charme hebben. Die man heerst, en kan tegelijkertijd een gentlemen zijn. Hij laat het er zo ongelooflijk makkelijk uit zien hoe hij zijn mannetjes uitschakelt en dan ook nog die enorme crosspasses in de opbouw geeft.

19 juni 2020 om 12:42

Inke, ik vind dat zeker ook zijn charme hebben, alleen zou ik daar als aanvaller minder van onder de indruk zijn. Als je weet dat een verdediger zo gek is dat ie je ook doormidden kan schoppen, zit dat tijdens een wedstrijd in je hoofd en ben je er mee bezig. En dan staat de verdediger al met 1-0 voor. En dat Ramos zo veel prijzen heeft gewonnen en belangrijke goals heeft gemaakt (en rode kaarten natuurlijk) zegt echt veel over zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit.

19 juni 2020 om 12:44

En dat had ik bv bij Van Dijk in de finale Nations League: beuk er eens in aanvallend. Boezem de verdedigers angst in. Ga er 1000% voor om die goal te maken uit die corner. Dan gaat die bal als een magneet naar je hoofd en scoor je hem.

19 juni 2020 om 12:50

Je kan ook zeggen dat Van Dijk het niet nodig heeft om een spits door midden te trappen. Ik ben een grote fan van Ramos maar hij is absoluut te wild op zijn tijd. Van Dijk is met zijn hele verschijning al een obstakel voordat de wedstrijd überhaupt begint.

19 juni 2020 om 13:00

@consy,hetgeen waar Van Dijk om geroemd word, namelijk het organiseren van een verdediging, dat is iets wat Ramos jaar na jaar bewijst als aller beste ter wereld te kunnen. Zonder Ramos stort de gehele organisatie bij Real Madrid faliekant in elkaar. En met alle respect voor Virgil van Dijk die nu 1,5 seizoen goed presteert bij Liverpool en daarmee zeker Ãâ©ã£â©n van de beste verdedigers is. sergio Ramos voetbalt al sinds 2006 al 14 jaar lang in de basis bij Real Madrid en heeft twee galactico tijdperken gezien, meegemaakt en alles gespeelt. Heeft 170 interlands gespeeld voor Spanje dat misschien wel Ãâ©ã£â©n van de beste landen teams aller tijden is geweest.toch knap dat op basis van maximaal 2 seizoenen in de absolute top je beter bent dan iemand die al 14 jaar!!!! (lees: 642 duels) op datzelfde (en hoger) topniveau voetbalt, basis speler en aanvoerder is. Je mag Ramos een kwal vinden, maar het is onbetwist de beste verdediger van de afgelopen 10 jaar. In de tussen tijd hebben spelers als Cannavaro, Heinze, Pepe, Garay, Albiol, Carvalho allemaal naast Ramos gespeeld, maar nooit in plaats van Ramos

19 juni 2020 om 13:14

Brigabier: het is juist zijn klasse dat ie het niet nodig heeft idd. Echter weet je dat als aanvaller ook. Als Ramos achter je aan komt rennen, voel je zijn gehijg bij wijze van spreken in je nek en hou je in je achterhoofd: die gast zou me neer kunnen maaien. Terwijl je bij VvD denkt: ik ben er langs en die doet me toch niks.

19 juni 2020 om 13:15

Ach ja, je vergeet ook dat Ramos al 15 seizoenen!!! Bij Madrid in de basis speelt en dus al 15 seizoenen in de absolute top speelt. 170 interlands voor Spanje, 2 EKs gewonnen, 1 keer wereldkampioen, 4x de CL gewonnen, 92 doelpunten voor Real Madrid. Van Dijk speelt 2,5 seizoen op topniveau.. dat je van Dijk hoger inschat dan Ramos slaat echt nergens op..

19 juni 2020 om 13:19

Bergkamp, heb zelf een ontzettende hekel aan de speler Ramos en heb vorig jaar echt extra genoten van de uitschakeling van Real door Ajax omdat meneer vond dat ie wel een schorsing mocht pakken (waarvan ik nog steeds denk dat ie het niet bewust had gedaan, maar dat gewoon zo op een coole manier wilde uitleggen). Maar heb wel heel veel respect voor zijn carrière, prijzenkast en winnaarsmentaliteit. En ik kan ook niet ontkennen dat het 1 van de grootste verdedigers is van de afgelopen 10/15 jaar, waarschijnlijk dé grootste.

19 juni 2020 om 13:37

Formus.. Van Dijk komt zelden in de situatie dat hij doet hoeft te doen. Maar opzich heb je een punt, dat zit niet perse ik z’n karakter. Echter hoeft dat niet perse nodig te zijn.. zie een Maldini van vroeger

19 juni 2020 om 14:04

En hoe denk je dat die palmares gevult is? De beste man is al dik 12 jaar bij Real Madrid. Onderdeel van waarschijnlijk het beste Spaanse elftal ooit die Europees voetbal domineerde. Hou toch op man. Je logica is lachwekkend. Omdat Ramos meer kaarten pakt dan van dijk komt ramos niet in de buurt. Man man man

19 juni 2020 om 14:12

@D-Bergkamp,Als het gaat om Huntelaar vs Van Persie staan we lijnrecht tegenover elkaar. Maar betreft Ramos vs Van Dijk had ik het niet beter kunnen verwoorden.

19 juni 2020 om 20:47

Ben ik absoluut niet mee eens Van Dijk komt net kijken in mijn ogen in het mondiale voetbal en kom zich net scheren met de beste verdedigers. Ramos speelt al jaren voor Madrid en is daar altijd de baas. Tot van Dijk kwam hadden we niet over de rode kaarten van Ramos. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan alle bekers dat hij heeft gewonnen zowel voor club als land daar gaat Van Dijk never aan tippen. Ramos is een bruut een stier. Als hij de kans heeft om u te verbrijzelen zal hij geen medelijden hebben zo'n type verdedigers zijn altijd nuttig in uw ploeg. Sert van Dijk heeft de verdediging van Liverpool een andere dimensie gegeven maar kga hem nooit vergelijken met El Capitan. Dat is een leeuw met een rat vergelijken zeker qua carrière en palmares!

19 juni 2020 om 21:00

Pas op Van Dijk is een fantastische verdediger maar als ik op een totale plaat moest kiezen staat Ramos altijd van boven. Sert Van Dijk heeft zijn tijd gehad en stond of staat boven Ramos. Maar een Ramos afschrijven never. Dat is een koning Leonidas van 300 met hem wil je mee gaan vechten. Scorend vermogen, vliegt in de duels een leider. Ja hij heeft zijn rode kaarten maar in mijn ogen kan dat geen negatief invloed hebben op zijn quota omdat hij een vrij agressieve verdedigende stijl heeft. Maar niet vergeten dat Ramos op alle beslissende fases aanwezig was (finales) waar hij een enorme impact had. De finale van Cl 1 in 2014 blijft voor mij in mijn netvlies 92ste minuut 1-1 en de rest is geschiedenis

19 juni 2020 om 12:27

Ach, Ramos was zeker beter imo dan VvD. Echter nu niet meer. Thiago Silva ben ik persoonlijk nooit zo'n fan van geweest, maar heeft qua stijl wel veel van Van Dijk. Marquinos mag de veters net strikken van de verdedigers die hij opnoemt. Goede speler hoor, maar geen absolute wereldtopper.

19 juni 2020 om 13:58

Haha, cynisch zijn omdat Thiago Silva en Marquinhos worden genoemd. Dat Van Dijk hier zo fanatiek wordt verdedigd heeft natuurlijk helemaal niets te maken dat het een landgenoot is...

19 juni 2020 om 14:03

Over het algemeen zijn mensen in het buitenland veel positiever over Virgil van Dijk dan Nederlanders zelf. Dus dat argument van je 'omdat het een landgenoot is', kan je ook in de prullenbak smijten.

19 juni 2020 om 14:17

Dat durf ik betwijfelen. Hier op VZ heerst er alleszins geen onderschatting van Van Dijk lijkt me.

19 juni 2020 om 17:33

Thiago was een betere verdediger dan Sergio Ramos ooit is geweest. Sergio heeft wel ontzettende leiderscapaciteiten en een goed gevoel voor timing als het gaat om maken van doelpunten. Maar een échte wereldverdediger maakt niet zoveel overtredingen en pakt niet zoveel (rode) kaarten. Sergio Ramos is een ontzettend goede, maar tegelijk de meest overschatte verdediger die ik ooit heb meegemaakt.

Of hij gelijk heeft of niet maakt hierin niet zoveel uit. Als speler van Everton doet hij er gewoon verstandig aan om niet een speler van Liverpool tot beste verdediger van de wereld te noemen. Maakt toch verder niks uit, totaal irrelevant wat een voetballer zegt over collega's. Aan de andere kant denk ik wel dat Van Dijk de komende wedstrijd even bij hem 'op bezoek gaat'.

Hahaha, als ik Richarlison was had ik toch even een toontje lager gezongen aangezien hij in de FA Cup totaal geen vuist kon maken tegen een verdediging bestaande uit Neco Williams, Nathanael Phillips, Joe Gomez en Yasser Larouci.

19 juni 2020 om 13:45

Je telt vier verdedigers op en doet alsof dat een makkie hoort te zijn. Totaal geen argument haha. Zelfs een betere voetballer dan Richarlison kan niet op tegen vier spelers in zijn eentje hoor.

19 juni 2020 om 13:59

Man, man, man. Je weet toch zelf ook wel dat hij geen vier directe tegenstanders heeft of wel soms? Het punt is dat hij beter eerst even zijn voeten kan laten spreken dan zulke vreemde uitlatingen te doen. Hier, ik heb het speciaal voor jou even in Jip en Janneke-taal uitgelegd.

19 juni 2020 om 14:16

Jij bent degene die ze opnoemt, om daarna weer wat anders te zeggen. Doe niet zo slim, Jip.

Poeh wat wen verrassing dat twee van de drie brazilianen zijn. Wat Ramos betreft ben ik het eens als je kijkt naar zijn carrière maar op het moment is Virgil gewoon de beste.

19 juni 2020 om 16:16

Naar zijn carrière? Dus doordat hij lang is gedragen door Ronaldo kan er gezegd worden dat hij beter is dan virgil? Het begint steeds gekker te worden. Die Ramos is harde verdediger die er vol ingaat, maar beschikt toch over niet zoveel kwaliteiten. Al zijn rode kaarten zeggen genoeg dat hij niet altijd bij de les en daardoor een rode prent moet incasseren. Heel leuk als je vaak kan scoren, maar als verdediger moet je ballen wegwerken en niet laten lopen.

Heel toevallig 2 landgenoten... Niet serieus te nemen dus. Ramos zou je nog kunnen zeggen maar die andere 2 zeker niet.

Haha mooi dit. 2 ploeggenoten waarvan een er duidelijk over zijn top is (vrij tekenend dat zijn contract niet wordt verlengd en weg moet bij psg) en de andere staat voortaan vaker op het middenveld dan achterin.

Is Richarlison alweer uit de broekzak van Phillips en Williams gekropen van het jeugdteam van Liverpool dan? Toen was nergens te bekennen iig. Verder valt het me nog mee dat hij niet David Luiz als betere verdediger bestempeld, die andere 2 slaan natuurlijk nergens maar zijn zijn landgenoten. Ramos kan je zeker nog over discussieren. Maar goed, het is een zoveelste wanhoopspoging van een voetballer om een wedstrijd op scherp te zetten, verwacht dat Richarlison andermaal in de broekzak van VVD en Gomez zal verdwijnen, waar ie wel vaker beland dit seizoen tegen PL verdedigers.

19 juni 2020 om 13:36

@FC-Twentr_65 "ramos kan je zeker nog over discusseren. Dit is onzin en verwijs je naar een eerdere opmerking van js: slaat nergens op! Ramos is gewoon de allerbeste verdediger vam de laatste 10 a 15 jaar. Verder is dit gewoon psychologische oorlogvoering van hem. Hoopt hiermee Vvd uit zijn spel te halen. Volgens mij lacht VVD hier gewoon om.

Thiago op zijn top vind ik beter dan van Virgil. Ik denk wel dat ie beter is dan Ramos en Marquinhos. Maar Thiago bij Milan en beginjaren bij PSG was zo enorm goed.

19 juni 2020 om 12:37

Ik vind het altijd zo lastig om iets te meten als het in een mindere competitie is. Heeft Silva nou echt tegenstand gehad of tegen echt hele goede aanvallers gespeeld? Denk het niet namelijk. En in de CL lagen ze er keer op keer uit omdat ze vijf om de oren kregen.

19 juni 2020 om 13:09

Silva was al fantastisch bij Milan. Sterker nog, toen werd hij best wel lang gezien als misschien wel de beste verdediger ter wereld. Toen hij naar PSG ging is hij qua reputatie juist minder geworden.

19 juni 2020 om 12:50

Beter dan Ramos? Kom op... Ramos is met voorsprong een van de beste verdedigers van de laatste 10 jaar. VVD kan/zal dat niveau ook wel bereiken maar daarvoor moet hij toch nog een seizoentje of 5-6 op dit niveau spelen hoor. Maar momenteel hoort Van Dijk wel bij de beste verdedigers, zonder twijfel.

19 juni 2020 om 13:19

Verdedigend bereikt Van Dijk dat niveau al. Defensief is hij zelfs beter. Ramos is puur defensief nooit de beste geweest.

19 juni 2020 om 13:35

Ik zei dan ook 'ik denk', het zal niet ver van elkaar liggen althans. Maar Thiago Silva samen met Puyol zijn de beste die ik heb gezien in hun prime. En dan vergat ik nog Ferdinand, Vidic...het is zo lastig meten.

19 juni 2020 om 13:38

@Millonario "het is zo lastig meten" ner hoor objectief is gewoon duidelijk dat Ramos de allerbeste is. Qua aantal wedstrijden in de top, voor zijn land, de prijzen, de goals, onomstreden verliest basisplek niet etc etc. En dan gewoon 15 jaar lang. Niet verdedigers die jij noemt die paar jaar hoog niveau halen.

19 juni 2020 om 13:51

De allerbeste? Hoe heb jij dat gemeten? Een paar seizoenen maar? Qua prijzen zijn Puyol en Ramos vergelijkbaar. Hebben beiden 15 seizoen bij een topclub in de benen. Ferdinand ook een behoorlijk palmares en lang top geweest. Ramos de allerbeste noemen en dat ook nog eens objectief noemen zou gewoon iets te gek zijn.

19 juni 2020 om 14:29

@mionario klopt, Puyol is na Ramos de beste.

19 juni 2020 om 15:29

@Millonario— Puyol was een absolute strijder. Maar kom op Ramos is in bijna alles beter behalve het verdedigen waar ze elkaar niet veel ontlopen. Lange bal, dribbels, goals, meerdere posities, koppen. Kom op als je op de bijna 150 goals zit als RB/CB, dat zijn meer goals dan aanvallers.

Richarlison is niet echt serieus te nemen. Noemt twee spelers van zijn nationale elftal waarvan een overduidelijk op zijn retour is en Marquinhos echt vele malen minder is. Ramos is puur defensief gezien ook minder.

19 juni 2020 om 13:36

Precies wat jij nu ook doet toch? Een landgenoot prijzen. Ramos is de beste verdediger van de afgelopen 10 jaar. Van dijk zal dit nooiy zijn aangezien hij al aardig op leeftijd is. Hij is wel een van de beste op dit moment (en beter dan Marquinhos en Silva), maar hij zal Ramos nooit evenaren.

19 juni 2020 om 13:51

Ja maar ik word sowieso al niet serieus genomen het gaat over defensieve kwaliteiten nu. Ramos is in mijn ogen ook de beste verdediger van de afgelopen 10 jaar, zonder twijfel zelfs. Hij gaat Ramos niet evenaren in dat opzicht. Desondanks is Ramos defensief niet de sterkste verdediger geweest en heeft hij heel veel fouten gemaakt (zie je o.a. terug in kaarten). Van Dijk is puur defensief beter. Ik geloof niet dat ik hier wat raars zeg.

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Persoonlijk ben ik ook niet zo kapot van van Dijk, maar van Ramos al helemaal niet. Blinde schopper is dat. Geniet vooral van Laporte, Piqué en Chielini

19 juni 2020 om 13:39

@samirhammadi blinde schopper en dan Chielini noemen..........oke.....

19 juni 2020 om 14:03

@MrKrillin ik vind Chielini een intellectueel monster, tactisch veel sterker dan men denkt. @Arsenallz dat Laporte veel geblesseerd is doet niet af aan zijn kwaliteit. Zowel aan de bal als zonder echt uitmuntend. Ik vind persoonlijk van Dijk erg goed, maar niet zo goed als iedereen zegt. Die statisch over dat hij er nooit uitgesprint wordt is bijvoorbeeld totale onzin. Vindt hem daarin tegen wel met afstand de beste kopper die er is.

19 juni 2020 om 13:52

Hoe ben je fan van Laporte maar ben je niet kapot van van Dijk? Laporte is meer geblesseerd dan fit en is eerder een mindere versie dan Virgil. Chiellini is daarentegen een defensief beest, dat klopt. Piqué vind ik overschat. Defensief te vaak kwetsbaar.

Haha,ik denk dat Richarlison het zich bijzonder moeilijk aan het maken is zo. Maar Virgil heeft normaal geen extra motivatie nodig. En dat hij 3 betere verdedigers vindt is zijn goed recht natuurlijk.

Richarlison heeft de marketingstrategie van WC-eend even doorgenomen. ‘Wij van WC-eend, adviseren WC-eend’. Een beetje lachwekkend dat hij 2 landgenoten noemt, waarvan er 1 allang over zijn top is en de ander niet eens in de buurt komt van van Dijk. Ramos valt over de twisten, qua statuur en hoe lang hij meegaat natuurlijk groter dan van Dijk. Ramos is wel vaak onstuimiger en heeft veel meer kaarten nodig.

Ramos is een grotere verdediger dan Van Dijk, maar Van Dijk zijn piek is weer beter dan Ramos zijn piek. Als Van Dijk de komende jaren dit niveau aantikt en wat leuks laat zien bij Oranje, dan kun je zeggen dat die een betere verdediger dan Ramos was. Silva is een hele goede verdediger en Marquinhos hoort hier niet in thuis.

Nou volgens mijn zijn de beste drie verdedigers ter wereld Virgil van dijk, stefan de vrij en bram van polen. De wereld is toch mooi met zo'n roze bril.

Ahh moet hij een wit voetje halen bij de achterban van Everton. Wat is dit een doorzichtige opmerking zeg. Komt deze man met Marquinhos aanzetten, grap van de week.

God, paar Nederlanders hier wel snel op hun teentjes getrapt. Hij had natuurlijk ook moeten zeggen dat de beste verdediger speelt bij de aartsrivaal......

Als je grootste wapenfeit is dat je hem 1x voorbij gedribbeld bent, dan zegt het al genoeg. Verder natuurlijk niks meer dan de achterban pleasen, dus lekker laten gaan. Zondag mag die zijn voeten laten spreken.

"maar ik ben hem al eens voorbij gedribbeld". Als dit je beste argument is, stel je geen ene ruk voor. Oke, het is knap als je Virgil voorbij komt, niet zeldzaam maar over het algemeen komt het niet vaak voor. Maar om dit nou te noemen.. Volgens mij komt meneer nauwelijks voorbij een B-verdediging van Liverpool, laat staan met Virgil erbij. en er voorbij komen is een ding, daarna nog punten pakken is weer iets heel anders. Grote mond, weinig verstand.

"Maar ik ben al eens voorbij hem gedribbeld" Staat toch maar efkes mooi op zn CV! 🤣 Vorige wedstrijd opgegeten door de U18 en nu met stoere mannen taal komen! Henk Veerman en Ferdy Druijf zijn ook beter dan Richarlison... droeftoeter!

Silva was bij Milan heel goed en pakte volgens mij ook weinig tot geen kaarten. Daarna ging het wel minder. Op het WK in eigen land was ie ook slecht. Marquinhos weet ik niet zo. Ramos is een klootzak maar wel een winnaar en eentje die ieder team wel had willen hebben. Van Dijk staat nog in de schaduw van Ramos al is Van Dijk in de aanleg wel beter. Hij is ook sportiever. Die Richarlison vind ik eerlijk gezegd niks. Denk dat Everton zijn plafond is.

Hahaha Marquinhos, dat is echt geen uniek geval zoals Virgil. Dat is een gewone goede verdediger, klaar. En Thiago Silva is toch een beetje verleden tijd. Was echt op en top, maar dat is alweer jaren geleden.

Want hij is die drie verdedigers nog nooit voorbij geribbeld, dus die zijn beter dan v Dijk. Niet tegen gespeeld ook, maar bijzaak.

Ieder zijn voorkeur. Ik vind van Dijk een prima verdediger, maar absoluut niet de beste van de wereld. Ramos en een (ietsje jongere) Chiellini vind ik toch nog even van een andere orde. Om maar te zwijgen over Jaap Stam, in zijn beste jaren. Maar goed, over smaak valt te twisten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Liverpool5216
8.Everton493
9.Arsenal458
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
G. SigurðssonMiddenvelder296
RicharlisonAanvaller276
D. Calvert-LewinAanvaller2614
André GomesMiddenvelder230
J. PickfordKeeper240
J. KingAanvaller90
R. OlsenKeeper70
Voor de complete selectie: Clubpagina Everton.

227 fans
Verdediger, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 17 april
Er ligt een mooie transfer in het verschiet voor Elayis Tavsan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren