Veel vragen na zege Barcelona: ‘Ansu Fati heeft alle reden om boos te zijn’

Woensdag, 17 juni 2020 om 01:00Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 02:03

Doelpunten van Ansu Fati en Lionel Messi gaven dinsdagavond de doorslag in de misschien wel meest zakelijke wedstrijd van Barcelona dit seizoen: 2-0. De kranten in Spanje vragen zich na de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Leganés onder meer af hoeveel krediet Antoine Griezmann nog bij trainer Quique Setién heeft én of Fati genoegen blijft nemen met de huidige hiërarchie binnen de spelersgroep. Griezmann kwam ook tegen de nummer laatst van LaLiga amper in het verhaal voor en de statistieken van de wereldkampioen in de eerste helft waren veelzeggend. Barcelona verstuurde in totaal 505 passes en de Fransman was slechts bij 5 passes betrokken.

Marca vraagt zich openlijk af hoeveel geduld Fati nog heeft. “Alle reden voor Fati om boos te zijn”, zo merkt de meest populaire sportkrant van Spanje op. “Hij speelt weinig en Barcelona haalt alleen maar aanvallers sinds hij op de deur klopt. Trincao, Martin Braithwaite en wellicht ook nog Lautaro Martinez…Als hij inderdaad boos of niet tevreden is… hij heeft alle reden om dat te zijn. Ansu is zeventien jaar en probeert te bewijzen dat hij, onder gelijke omstandigheden, zonder meer een toegevoegde waarde is. Hij maakte vanavond (dinsdag, red.) zijn vijfde competitiegoal en het zijn altijd treffers die een wedstrijd openbreken. En dat heeft in een team met Lionel Messi en Griezmann een dubbele waarde.”

“Fati krijgt echter niet dezelfde kansen”, zo stelt de Madrileense sportkrant, die niet snapt waarom de tiener na 54 minuten plaats moest maken voor Luis Suárez. “Natuurlijk heeft Fati niet de status van een Griezmann, maar het was niet eerlijk dat hij voor Suárez moest plaatsmaken. Wat een groot verschil tussen die twee. Hij staat nu op zes doelpunten in iets meer dan duizend minuten. Een ongepolijst juweel, maar wél eentje die speeltijd nodig heeft.” Marca stelt dat Griezmann ‘beschermd’ wordt door Setién. “Hij mocht blijven staan toen Suárez ging invielen en stond in de basiself ten koste van Braithwaite, die tegen zijn ex-collega’s speelde én tegen Real Mallorca scoorde.”

Griezmann kwam in de tweede helft tot scoren, maar de VAR constateerde buitenspel van Nelson Semedo voorafgaand aan de goal. “Zelfs op zo’n moment heeft Griezmann het geluk niet aan zijn zijde. Hij maakte wederom geen onderdeel uit van het spel en hij was opnieuw onzichtbaar voor zijn teamgenoten, ook al liep hij zich voortdurend vrij. Hij was niet alleen een eiland als ‘nummer negen’, ook aan de zijkanten liep hij er verloren bij.” Marca stelt dat Setién zijn belofte vooralsnog niet heeft ingelost. “Het doelpunt van Fati was het enige schot van Barcelona op doel in de eerste helft. De 2-0 zorgde voor een zucht van opluchting. Setién beloofde op de dag van zijn presentatie dat Barcelona goed voetbal zou gaan spelen, maar hij heeft zijn belofte nog altijd niet ingelost. Als Messi niet ten tonele verschijnt of Fati het niet op zijn heupen krijgt, dan heeft Barcelona het zichtbaar moeilijk.”

Persconferentie
Setién verdedigde op de persconferentie na afloop de verrichtingen van Griezmann en zijn beslissing om Fati door Suárez te vervangen. “Ansu had de voorbije weken wat klachten en vandaag heeft hij 45 minuten heel goed gespeeld”, legde de oefenmeester uit. “Hij heeft de score geopend. Ik ben heel blij met Ansu. Hij verricht veel werk in de defensie en dat helpt het team. Of ik Griezmann vond tegenvallen? Het is niet makkelijk om tegen een team te spelen dat centraal zo veel spelers heeft staan. Je moet dan héél scherp zijn om de ruimtes te kunnen vinden. Griezmann kan goed of minder goed in een wedstrijd zitten, maar aan zijn werkethiek ligt het niet. Hij is voor iedereen ontzettend belangrijk.”

Bij Sport wordt Fati als ‘het licht aan het einde van de tunnel’ omschreven: de Catalaanse sportkrant geeft de aanvaller een zeven en op dat gebied scoort alleen Messi, met een acht, hoger. “Hij kwam aanvankelijk veel in het spel voor. Eigenlijk zelfs meer dan Messi en dat is niet gebruikelijk. Leganés dwong Fati om aan de zijkant te spelen en dat kon hij niet helemaal uitbuiten, tot het moment dat hij met een precies schot de score opende.” Sport deelt Griezmann verrassenderwijs een zeven uit, al lijkt dat voornamelijk een beloning voor zijn noeste arbeid te zijn. “In de spits bleef hij zich maar bewegen en aanbieden, met of zonder bal. Griezmann moet wellicht wat meer de ruimtes ingaan of zoeken, maar niemand kan hem verwijten dat hij niet zijn best doet. Hij was zelfs degene die het meeste gevaar creëerde, totdat Messi zei ‘tot hier en niet verder’ en besloot om in de spits te gaan staan om Leganés het leven zuur te maken.”

Klein, groot kind
Chef-redacteur Toni Frieros van Sport beaamt dat Griezmann veel werk verzette en in verdedigend opzicht een bijdrage leverde. “Maar hij moet méér bieden, véél meer. Zelfs Riqui Puig, in slechts vijftien minuten, zorgde voor meer gevaar dan hij”, doelt hij op de voor Arthur ingevallen middenvelder. Bij AS is men zeer lovend over Fati: ‘Hij is, zonder twijfel, een uitverkorene. De jeugdspeler liet, na een goed begin van Leganés, wederom zien dat hij tot grote dingen in staat is toen hij Barcelona te hulp schoot. Wie Fati in zijn team heeft, heeft een schat in zijn team.” De Madrileense krant maakt zich tegelijkertijd zorgen over Griezmann. “Zijn spel is zorgwekkend. Het is heel goed dat Setién hem beschermt, maar de aanvaller loopt er letterlijk verloren bij. Hij biedt geen offensieve oplossingen en hij is zeer traag in zijn handelingen. Als hij geen vorderingen maakt, zal hij vanzelf merken dat hij in de pikorde door Fati of Braithwaite is gepasseerd.”

Mundo Deportivo noemt Fati ‘de kroonprins van de belangrijke doelpunten’. “Hij opende de score tegen Leganés en eerder zorgde hij al voor een oplossing in de duels met Osasuna, Valencia, Levante en Internazionale. Ansu is een groot kind. Leganés sloot alle toegangswegen richting het doel, maar de intelligentie van Ansu is bovennatuurlijk en de eerste mogelijkheid was meteen raak.” Josep Artells, adjunct-directeur van de Catalaanse krant, snapt de interesse van Manchester United in Fati én de afwijzing van Barcelona wel. “Het is niet verrassend dat Manchester United in Fati ‘een Kylian Mbappé’ ziet om de wederopstanding van de club te leiden en vorm te geven. Hij is een kleine, grote voetballer die bij elke topclub in beeld is omdat hij anders is, kwaliteiten heeft en zeer natuurlijk overkomt in zijn doen en laten, zowel binnen als buiten de lijnen.”

Ernesto Valverde 2.0
Ook op sociale media is er de nodige verontwaardiging over de keuze om Fati naar de kant te halen, ondanks de vermeende klachten die Setién na afloop onthulde. “Griezmann blijft op het veld staan, ondanks de wedstrijd die hij speelt? Vooruit, laten we Ansu wisselen. Dat is het makkelijkste. Een grote TELEURSTELLING (tenzij hij klachten heeft)”, zo twitterde Gerard Romero, een van de meest populaire journalisten van Spanje met bijna 200.000 volgers. RadioBarça, een account met ruim 60.000 volgers, suggereerde gekscherend dat Iván Rakitic heel de wedstrijd zou spelen, waarop weer werd geantwoord dat Setién ‘een Ernesto Valverde 2.0’ is. Ook ‘Mister Seitán’ heeft zo zijn bedenkingen. ‘Ernesto Setién… Het heden is verontrustend, de toekomst somber. Heel somber.”


Poll

Wie verdient het meer om bij Barcelona in de basis te staan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door sannedijkstra)

Ik zou zeggen laat Suarez en Griezman het uitvechten voor de spits positie. Sowieso hoort geen van beide op de flanken. Fati doet het prima op linksbuiten, en zou daar eigenlijk moeten blijven staan. Dan heeft hij voor in de toekomst Dembele als concurrent. Tenzij Neymar terug komt na deze zomer. Dan is het hoe dan ook einde verhaal voor deze jongeling.

17 juni 2020 om 07:52

Alleen daarom zou een terugkeer van Neymar al waanzin zijn.

17 juni 2020 om 11:53

Waarom? En jij denkt dat Barcelona een heel seizoen kan bouwen op een piep kleine vent die nog maar net 17 is? Spelers als Neymar zijn nou eenmaal nodig om de druk van Messi te halen.

17 juni 2020 om 08:34

Suarez is nog altijd beter dan Griezmann. Lijkt erop dat Griezmann denkt een vedette te kunnen zijn waar Suarez altijd alles geeft en simpelweg gewoon beter is.

17 juni 2020 om 12:59

Griezmann een vedette die niet alles geeft? Griezmann werkt het meeste van de ploeg hoor. Die zou ik niet zo snel een vedette willen noemen.

volgens mij is Fati een linksbuiten en Griezmann een spits. die laatste hoeft geen bruikbare ballen te verwachten van de middenvelders van Barca dus die zal moeten hopen dat de flankspelers hem in stelling brengen want nu staat hij er een beetje in voor spek en bonen

17 juni 2020 om 10:58

Hahahahaaj verbazingwekkend. Absoluuuuuut verbazingwekkend. Hoe jij griezman kan verdedigen. Hij valt als enige buiten de boot op het veld. Zijn slechte spel is zijn eigrn schuld. Hij loopt niet goed. Maar als griezman slecht speelt zoals die bijna altijd doet geef jij de schuld aan de restZ lachwekkend

17 juni 2020 om 16:13

@bf1994 hij valt als enige buiten de boot? ik vind het spel van spelers als Frenkie, Sergio Roberto, Rakitic en Arthur bij Barca ook alles behalve indrukwekkend. die voegen tot dusver ook niks toe dus dat Griezmann als enige buiten de boot valt vind ik echt grote onzin

17 juni 2020 om 12:08

Japie,Log alsjeblieft uit en nooit meer in. Continue maar Griezmann beschermen en zeggen dat niemand hem in stelling brengt. Maar zelfs aan de bal doet Griezmann geen moer. Een passeerbeweging, een dribbel, een steekpass, een schot, niks komt er vanuit hem 0,0. Het enige wat hij doet is de bal kaatsen. Zelfs Puig, Braithewaite en Fati stralen meer drive en energie uit. Het lijkt alsof Griezmann een blok beton aan zn poten heeft hangen, die gozer is niet vooruit te branden.

Minuut 66 dacht ik. Fenomenale dribbel waardoor hijzelf die penalty verdiend. Ik zag de Messi terug die niet te houden was weer ff. Dat heeft mij die wedstrijd laten uitkijken.

17 juni 2020 om 07:16

Ja dat was weer een heerlijke messi dribbel, ze hadden 3 of 4 novertredingen nodig voordat ze hem konden afstoppen, echt geweldig wat die gozer met een bal kan

17 juni 2020 om 16:02

En als je goed kijk zijn het puur lichte schijnbewegingen met de voet of bovenlichaam. Pfff niet normaal he

Haha Madrileense krant Marca is weer aan het stoken hoor... Inhoudelijk wel goede argumenten van ze, maar het is wel leuk om te zien dat ze zo voor onrust proberen te zorgen in Barcelona.

17 juni 2020 om 06:51

Viel mij ook al meteen op. Fati is een zeventienjarig broekie, die nu volop geniet van elke minuut die hem wordt gegund, Het is te riskant om op hem een heel seizoen te vertrouwen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat Griezmann echt een verschrikking is. Het bestuur moet echt kappen om spelers van Atleti te halen. Turan en Griezmann zijn echt (momenteel) een verschrikking gebleken, en dat voor 160 miljoen. Echt angstaanjagend hoe Griezmann zo onder de druk bezwijkt, terwijl hij zichzelf altijd als de grote superster zag.

17 juni 2020 om 10:28

@Ajax/barca2014 tja, maar ga er maar aan staan als spits als je geen enkele aanvoer krijgt. Dan kan je Lautaro halen maar die staat straks ook op een eiland

17 juni 2020 om 12:13

Spits? Ook op de vleugels bakt Griezmann er geen mallemoer van. Sterker nog, op het moment dat hij aan de bal komt weet je al dat er niks spannends gaat gebeuren. Er gebeuren namelijk 2 dingen op het moment dat Griezmann aan de bal komt: hij tikt hem terug naar een medespeler die op 2m van hem staat of hij verliest de bal. Hij moet een voorbeeld nemen aan Braithwaite: die brengt passie en drive met zich mee, is hongerig en continue in beweging. In elke wedstrijd die hij minuten maakt, is hij 1000x gevaarlijker en intensiever aanwezig dan Griezmann en zelfde geld voor Fati. Haal die Griezmann posters weg van je muur en gooi die mokken met z’n pan erop ook maar in de glasbak.

17 juni 2020 om 16:16

@garrincha10 joh, het is ook geen linksbuiten. hij heeft letterlijk geen enkele eigenschap om op die positie te kunnen renderen. dat is hetzelfde als dat je nu Ter Stegen in de spits gaat zetten en het raar gaat vinden dat hij op die positie niet presteert. op hoeveel goals en assists staat Braithwaithe dan? die valt mij namelijk ook niet echt op net zoals een Frenkie en Arthur bv die alles breed en terug tikken. wat voegen die precies toe dan?

17 juni 2020 om 17:19

Griezmann is van nature gewoon een vleugelaanvaller gap, dat hij daar al jaren niet gespeeld heeft is hij het zogenaamd verleerd? Misschien qua snelheid wel minder geworden (al was hij nooit snel). Heeft Griezmann geen overzicht, steekpass, schot en scorend vermogen in zich? Hij is toch een zogenaamd wereldster? Ter stegen spits is heel wat anders jochie haha. Hoe wil je dat vergelijken? Linksbuiten of centraal in de aanval ligt al veel dichter bij elkaar, dus die vlieger gaat al niet op. En ik heb het je al verteld ook centraal raakt Griezmann geen pepernoot. Tot nu toe elke wedstrijd die die speelt: bal kaatsen op iemand die 2m van hem staat of balverlies lijden. Dribbelt hij weleens iemand voorbij? Nee. Geeft hij weleens beslissende passes? Nee. Voetballend doet hij precies niks. Dat hij er een paar in gelegd heeft is niet vreemd als je in de punt bij Barcelona speelt met ene Messi om je heen. Je praat over stats, ik praat over het Voetbal dat vertoond wordt. Er spat geen druppel passie, energie en drive van die Griezmann af. Hij loopt erbij als een Diva met z’n wijvenknotje en presteert geen moer voor de zogenaamde wereldster die hij altijd genoemd wordt. 120m Griezmann of 18m Braithwaite hahaha Ik weet het inmiddels wel. Braithwaite bracht zelfs in de Clasico gelijk pit, vuur en diepgang. Al maakt hij 100x een loopactie en krijgt hij de bal niet hij blijft gaan en zo hoort het. Maar Griezmann denkt na 2x de ballen ik ren niet. Je basht andere spelers continue om Griezmann te verdedigen heel zwak. Frenkie en Arthur voetballen tenminste. Wat doet Griezmann? Als je in de aanval speelt moet je actief bewegen met en zonder bal en zelfs daar ontbreekt het al aan bij meneertje. Nee man, zelfs Coutinho en Dembele hebben meer wedstrijden tenminste laten zien dat ze wat kunnen. Deze Griezmann is pas de grootste flop ooit. Snel wegwezen met die bent. Ansu Fati is nu al beter. Kwestie van tijd. Setien kan hem niet blijven opstellen.

Als je slechts bij 5 van de 565 passes wordt betrokken,dan is maar 1 conclusie mogelijk...dat je niet geaccepteerd en overgeslagen wordt door je medespelers. Heeft Messi hier dan ook de regie? Ben geen Barca-kenner maar meende in t verleden gehoord/gelezen te hebben dat Messi niet stond te juichen toen hij werd aangetrokken.

17 juni 2020 om 08:52

Dat zal ongetwijfeld ook een rol spelen hoor. Griezmann zag zich bij Atletico als een superster en ging zich dus ook zo gedragen. Kijk naar die documentaire van hem over zijn potentiële transfer naar Barcelona. Of een ander voorbeeld was toen hij na twee zaadpotten eindelijk eens twee keer in Camp Nou scoorde en dan meteen met konfetti over zichzelf moest gaan strooien. Ik kan me wel voorstellen dat veteranen als Messi zich daaraan kunnen ergeren. Daarnaast is het ook gewoon een feit dat Griezmann niks doet met de (weinige) ballen die Messi aan hem geeft. Hij vertikt het om diep te gaan, en als hij dat doet, dan doet hij het veel te laat.

17 juni 2020 om 10:29

@Ajax/barca2014 en wie gaat hem die dieptepass geven dan? Frenkie of Arthur die in heel hun carriere geloof ik bij elkaar opgeteld 8 of 9 assists hebben gegeven?

17 juni 2020 om 11:11

Griezmann ging eerste helft wel diep maar zonder overtuiging. Daarnaast weet iedereen dat diepgaan meestal afleding is bij Barca. Vraag Villa, Henry, Pedro etc. Ben het met Japie eens dat er een creatieve middenvelder bij moet, laat die er nou net zijn in de persoon van Riqui Puig. Arthur mag van mij weg, valt zwaar door de mand. Met Fati moet men voorzichtig zijn, dat doet Setien goed.

Fati is nog hartstikke jong. Hij gaat nog een terugval krijgen zoals bijna iedere jeugdige speler. Verder een toptalent die over 2 jaar standaard in de basis hoort te staan. Blijf gewoon vertrouwen houden in griezmann. Komt echt wel goed.

Griezmann past ook niet bij Barcelona. Allereerst is het geen wereldtopper en ten tweede past die beter bij een team waar die wat meer ruimte krijgt.

17 juni 2020 om 09:51

Hij past totaal niet bij Barcelona. Echter vind ik Griezmann wel een wereldtopper, ondanks dit baggerseizoen bij Barã§a. Ansu Fati is trouwens linksbuiten en griezmann een man voor in het centrum, dus ik begrijp totaal de logica van deze krant niet.

Tja dit heb je voor als je koopt zonder visie. Griezman past totaal niet bij Barca, en met Setien heb je een trainer zoals Valverde die het niet aandurft om met jonge spelers te spelen. Barca speelt al jaren zonder flankspelers door onkunde van de trainers. Voor Griezman is er gewoon geen plek bij dit Barca. Hetzelfde geldt voor Rakitic en Vidal, spelers die niet in het systeem passen. Vidal mag dan wel af en toe scoren, maar Barca kan geen wedstrijden meer domineren, en krijgen amper kansen, door deze type spelers. Vooran heb je op Messi na niemand met een actie, en op het middenveld geen creativiteit met Rakitic en Vidal.

Niet te veel waarde hechten aan dit artikel. Lijkt mij vooral weer een poging vanuit Madrileense hoek om olie op het vuur te gooien.marca is namelijk de voornaamste sportkrant van Madrid. Verder natuurlijk wel schrijnend om te zien dat Griezmann volledig faalt bij Barcelona. Ik heb altijd gehoopt dat zijn transfer niet doorging en nu blijk ik mijn gelijk te krijgen. Grizou is een geweldige speler die hoort te spelen in een team dat op de omschakeling speelt. Niet bij een team dat gedurende 80% van de tijd om de helft van de tegenstander speelt want dan heb je niks aan hem. Het jammere van de zaak is ook dat de waarde van deze spelers afnemen na zo een rampzalig seizoen. Anders had Barcelona op zich nog wel een pak geld kunnen krijgen uit de verkoop van Coutinho, Griezmann en Dembele. Al wil ik die laatste toch nog eens een volledig seizoen fit aan het werk zien voordat ik mijn conclusies trek.

Ik zal wel geband worden,maar... 'hij mocht blijven staan terwijl Suarez INVIELEN' is toch wel erg slecht hoor VZ. Dat je het knipt en plakt is prima,maar controleer dan even op dit soort taalfouten. Deze kan je er vrij makkelijk uithalen. On: Griezmann past inderdaad niet in een aanvallend team,maar hoort te spelen in een omschakel team. Dan kan hij wél van grote waarde zijn.

17 juni 2020 om 11:02

"ik zal wel geband worden", hahaha alsof je voor zo'n simpele terechtwijzing op een taalfout ooit geband wordt, overdrijven is ook een vak hoor!

17 juni 2020 om 13:57

@Sanderk91. Dat hebbenze dus wel degelijk bij me gedaan. Ik ben voor 2 jaar geband vanwege een taalfout die ik aangaf. Het ging over het spreekwoord: wie de schoen past trekke hem aan. Daar hadden ze een ander spreekwoord door heen gemixt, tot een spreekwoord dat niet bestond. Toen ik hen daar op wees,ben ik voor 2 jaar geband. Dus het gebeurd zeer zeker.

17 juni 2020 om 15:21

Je kan niet eens 2 jaar geband worden weet ik uit mijn tijd als moderator (en ook jij kunt dat eenvoudig terugvinden in de policies onder het tabblad community bovenaan de website), dus dat kan sowieso al niet kloppen haha.. Er is een optie voor 2 dagen, een week of 2 weken. De enige andere mogelijkheid is een definitieve ban en ik kan je vertellen dat je die niet krijgt voor het aanstippen van een fout spreekwoord, daar moet je echt wel stevig voor over de schreef gaan (of je puntenaantal moet tot 0 reduceren). Bovendien bestaat het moderator team uit een aardige groep mensen en wordt elke week-, 2 weken- of definitieve ban gemeld op het forum. Mocht een moderator jou dus zonder legitieme reden bannen voor enkel het verbeteren van een schrijffout zal die daar zeker op gecorrigeerd worden door een van de anderen. Laten we zeggen dat het zeeeeer waarschijnlijk is dat jij het niet zo netjes verwoord hebt als je hier beweert

ook wel een hoop gezeur hoor.barca speelt vrijdag al weer, dan de zware uitwedstrijd tegen Sevilla.zie het als een compliment dat hij fati wisselt, zodat hij hem vrijdag weer kan gebruiken.en logisch dat Suarez er in komt, ook al speelde hij niet goed. Heeft er met zn blessure flink lang uit gelegen, dus moet snel weer op niveau komen.

"alle reden voor Fati om boos te zijn" schrijft de Valentijn Driessen van Marca. Niks anders dan een beetje stemmingmakerij. Dat is Madirid tegen Barcelona. Bij Real zullen ook wel spelers rondlopen die vinden dat ze meer moeten spelen. En zo hoort dat ook.

"josep Artells, adjunct-directeur van de Catalaanse krant, snapt de interesse van Manchester United in Fati én de afwijzing van Barcelona wel. “het is niet verrassend dat Manchester United in Fati ‘een Kylian Mbappé’ ziet om de wederopstanding van de club te leiden en vorm te geven. " Smerig, walgelijk, achterlijk, imbeciel, etc. Ik kan nog wel even doorgaan. Nadat we hebben gezien dat dergelijke druk opleggen héél nadelig kan werken voor een carriere (zie bv Bojan), gaat deze verschrikkelijke vent zo'n druk leggen op een menneke van zeventien. Goor. Ronduit goor.

Marca zit lekker te stoken, hopen op onrust in barca zodat ze punten laten liggen. Wel laag om te gaan stoken via een 17 jarige jochie die zijn debuutseizoen maakt en verassens veel mag spelen voor iemand van zijn leeftijd. Walchelijkndit, die journalist heeft weinig eer

Los van dit artikel: Antoine is in geen velden of wegen de speler die ik heb gezien bij zowel Real Sociedad en Atletico Madrid. De manier waarop hij over het veld struint. De manier waarop hij soms lijkt te vluchten om maar niet aangespeeld te worden. Het ziet er niet best uit. Hoe kan dat nou? Het kan zijn dat hij simpelweg niet in het systeem past zoals Barcelona graag voetbalt. Maar zijn kwaliteiten zijn toch duidelijk. Hij kan enorm goed voetballen, maar het komt er bij zijn huidige werkgever in ieder geval niet uit. Camp-Nou-vrees? Lionel-Messi-vrees?

Ik heb ook het gevoel dat Ansu een hele grote wordt. Na drie wedstrijden was dat voor mij overduidelijk. Die jongen ziet het spelletje alsof hij 27 is. Maar hij heeft ook mindere momenten gekend, en dat is niet meer dan normaal. Een basisspeler zijn is nog te veel gevraagd. En we zijn pas twee wedstrijden verder na drie maanden lockdown? Veel drama voor niks.

Heb sws nooit begrepen waarom Barcelona Griezmann wilde hebben en afgelopen zomer dus ook echt hebben gekocht. Griezmann past (naar mijn mening) totaal niet in het systeem van Barcelona, zeker niet als ie op de flanken moet spelen. Hoop dat Barcelona hem snel kan verkopen aan een PSG ofzo want die jongen is niks meer vergeleken met zijn tijd bij Atletico.

Fati is wel een jonge talentvolle speler maar echt niet een dusdanige speler die Barcelona zou kunnen dragen in de aanval. Het is vrij wisselvallig en wanneer hij een keertje scoort doet meneer Fati net alsof hij zo bepalend is iedere wedstrijd. Ik hoorde dat United 150 miljoen euro had geboden voor Fati. Dan zou ik die jongen heel snel verkopen want een super speler zal Fati niet worden ondanks dat hij zichzelf wel zo ziet en zn vader ook.dus Fati is een leuke jonge speler maar geen Suarez of Messi dus wegdoen aub voor een leuk bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4923 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona3420
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder182
PedriAanvaller182
A. GriezmannAanvaller175
L. MessiAanvaller1711
M. BraithwaiteAanvaller152
TrincãoAanvaller150
Jordi AlbaVerdediger161
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

186 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 17 5 1 0
2019/2020 Barcelona 35 9 2 0
2018/2019 Atlético Madrid 37 15 5 0
2017/2018 Atlético Madrid 32 19 7 1
2016/2017 Atlético Madrid 36 16 3 0
Laatste voetbalnieuws

Spaanse media knielen voor Frenkie de Jong: ‘Nóg beter dan bij Ajax’

Frenkie de Jong krijgt donderdag veel lovende kritieken voor zijn verrichtingen in het duel tussen Real Sociedad en Barcelona (1-1) in de Spaanse Super Cup. De middenvelder nam woensdagavond de openingstreffer...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 18 januari
Fenerbahçe wil een poging wagen om Eden Hazard te huren van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren