Balotelli deelt cynische sneer uit na weigering toegang tot trainingscomplex

Dinsdag, 9 juni 2020 om

Mario Balotelli verscheen dinsdagochtend rond 08.45 uur op het trainingscomplex van Brescia, maar de aanvaller is desondanks niet op het trainingsveld verschenen van de laagvlieger. La Gazzetta dello Sport meldt dat Balotelli de toegang tot de trainingsfaciliteiten van de hekkensluiter in de Serie A is geweigerd door een medewerker. De 29-jarige spits besloot vervolgens om huiswaarts te keren.

Verschillende Italiaanse media melden dat Balotelli nog niet over de juiste medische papieren beschikt, waardoor het voor hem verboden is om mee te trainen bij Brescia. Het medisch attest van de huisarts, waarop staat dat hij is hersteld van maag- en darmklachten, zou door enkele vertragingen pas woensdag beschikbaar zijn. Het mailtje hierover arriveerde buiten kantooruren op de administratie van Brescia. De club benadrukt dat hij niet verzekerd zou zijn, mocht de aanvaller geblesseerd raken op de training. Op beelden is te zien hoe Balotelli nog een belletje pleegt, voordat hij bij iemand in de auto stapt en vertrekt. Volgens bovengenoemde krant kon Balo het niet laten om de aanwezige journalisten op een cynische sneer te trakteren. "Schrijf maar op dat ik weiger om te trainen."

De verstandhouding tussen Brescia en Balotelli is al enige tijd behoorlijk slecht. De aanvaller liet onlangs verschillende trainingen schieten, onder meer vanwege vermeende buikklachten. Voorzitter Massimo Cellino kende echter geen genade voor de ex-speler van Manchester City, AC Milan en Internazionale na het missen van enkele oefensessies. "De gedachten van Balotelli zijn niet langer bij zijn huidige werkgever", zei de preses in Qui Studio a Voi Stadio van TeleLombardia. Cellino noemde Balotelli verder een 'rare gozer' en zei ervan uit te gaan dat hij binnenkort vertrekt bij de club. Het contract van de 36-voudig international van Italië loopt nog twee jaar door, maar wordt automatisch beëindigd als de club degradeert.

Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport en Sky Italia is Brescia bezig met ontbinding van het tot 2022 lopende contract van Balotelli. De berichtgeving schoot bij de flamboyante spits in het verkeerde keelgat. "Hoe kun je schrijven dat ik niet train", vroeg hij zich af op Instagram Stories. "Er zijn altijd journalisten bij als ik aan het trainen ben, met tv-camera's! Ik train bijna iedere dag tweemaal. Hoe kun je het bewijs ontkennen? Ik wist niet dat ik een spook was, onzichtbaar voor de camera's", die binnenkort met zijn kant van het verhaal komt. "Als het moment daar is, zal ik alles in detail uitleggen. Dan zullen jullie het begrijpen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door callee5)

Hij blijft het gedrag hebben van een verongelijkte kleuter zonder verantwoordelijkheids gevoel met het intellect van een biljartbal.

9 juni 2020 om 16:23

En je conclusie is deels gebaseerd op wat hierboven staat?sommige van ons begrijpen eenmaal niet hoe hinderlijk de media is naar bepaalde spelers toe. Wat hij zegt is toch wat ze al van willen maken om de kranten te kunnen vullen. In Frankrijk hoorde je haast bijna niets negatiefs over de beste man en alsnog kan hij niets goeds doen. Je zou denken dat het juist positief is dat je wilt gaan trainen ondanks de "juiste papieren".

9 juni 2020 om 17:03

@callee5 NEE dat baseer ik op de ruim 10jr nu dat Balotelli zich al als een labiele persoon manifesteert.

9 juni 2020 om 18:20

Helemaal eens. Dit is je klassieke voorbeeld van te vroeg , teveel geld. Hij was mentaal onvoldoende gerijpt voor de lofzang en bedragen die hij kreeg en krijgt. Die jongen had alles in zich om het te schoppen tot wereldspits, maar nu met 29 is het niks meer dan een overbetaalde vedette die werkelijk nergens zijn volle potentie heeft laten zien. Ken echt 100 spelers opnoemen die beter zijn. Zowel kwaliteit als mentaliteit

10 juni 2020 om 09:24

@ Richardprahaje vond het nodig zijn geschiedenis er bij te halen, maar wat voor geks heeft hij nu precies gedaan dan?

Denk dat we inmiddels wel de conclusie kunnen trekken dat Balotelli gewoon een middelmatige voetballer is. Met zijn leeftijd van 29 heeft hij werkelijk niks noemenswaardig gepresteerd. Had het stempel talent en bad-boy. Dat laatste is vooral hoe we hem kennen. Zijn statistieken laten ook niet zien dat het een topspits is. Kortom, middelmaat. Niks meer....klein kind met teveel geld en calimero syndroom. Zonde... echt zonde.

9 juni 2020 om 13:45

Bij bad boy denk ik aan badr hari. Bij ballotelli komt eerder het woord niet serieus/ kinderlijk mentaliteit over.

Ik volg Nice of Marseille niet, maar volgens mij zat hij beter op z'n plek in Frankrijk dan momenteel in Italië. Ik begrijp niet waarom hij met al zijn (nare) ervaringen besloot om terug te gaan naar Italië. Hij kan dan wel Mino Raiola als zaakwaarnemer hebben, maar ik denk dat zelfs hij nu een uitdaging heeft die niet 1-2-3 opgelost gaat kunnen worden. Clubs zien niet meer een (eeuwig) talent of een voetballer met meerwaarde, maar een vervelend persoon. Eeuwig zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Brescia

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Brescia 4-1
13.Pordenone4-2
14.Ascoli4-3
Voor de complete stand: Serie B
SpelersPositieW
N. ŠpalekAanvaller40
E. TorregrossaAanvaller00
J. JoronenKeeper40
M. KotnikKeeper00
J. ChancellorVerdediger20
A. CistanaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Brescia .

897 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren