‘Feyenoord praat naast Diemers met tweetal en zegt miskoop de wacht aan’

Maandag, 8 juni 2020 om 20:19Rian Rosendaal • Laatste update: 21:00

Feyenoord is niet alleen bezig met het aantrekken van Mark Diemers. Voetbal International weet maandagavond te melden dat de Rotterdamse club bezig is met nieuwe contracten voor Eric Botteghin en Leroy Fer. De verbintenissen van de centrumverdediger en de middenvelder lopen op 30 juni af en Feyenoord zet in op een langer verblijf van het tweetal in De Kuip.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door london calling)

Voor Feyenoord zou goed zijn als deze spelers blijven. Als Advocaat wilt gaan voor het kampioenschap heeft hij deze ervaren spelers wel nodig! Ze hebben niet een brede selectie vind ik.

9 juni 2020 om 03:59

Fer ok. Maar Eric is die niet aan vervanging toe? Wel benieuwd wat Arnesen uit de hoge hoed gaat toveren. En nog belangrijker of Berghuis blijft.

9 juni 2020 om 08:52

Botteghin heeft zich onder Advocaat prima herpakt. Onder Stam was het slecht maar Advocaat gebruikte hem slimmer en in de wedstrijden waarin het ook kon. Zolang je hem niet met 40 meter in zn rug laat spelen is Botteghin nog steeds een van de betere verdedigers in Nederland.

Leuk dat je van Kelly af wilt, maar er moet ook maar interesse zijn. Volgens betaald Feyenoord nog een groot deel van zijn salaris nu hij verhuurt is. Kortom nog zo'n jaar geeft niet heel veel lucht in je salarishuis. Ik ben benieuwd of ze er met Fer en Botteghin uit gaan komen. Als Fer inderdaad het 3-voudige in Turkije kan vangen, dan wordt dat ook zeer lastig. Dan is Botteghin nog relatief het eenvoudigst om vast te leggen.

8 juni 2020 om 20:39

Ik hoop dat Fer voor wat zekerheid kiest door voor Feyenoord te kiezen en dat Feyenoord bereid is hem wat meer te bieden. Al zou ik het best begrijpen als hij nog een keer wilt cashen. Fer is een belangrijke spil gebleken in dit elftal en ontzettend belangrijk met zijn duelkracht.

8 juni 2020 om 22:06

Ik dacht dat Feyenoord geen gebruik gemaakt had van de clausule om Fer's contract te verlengen omdat ze juist op zijn salaris wilde bezuinigen. Denk dus niet da tfeyenoord hem nu wel meer wil bieden, dan hadden ze de optie wel gelicht.

Tja, elke club heeft wel eens een miskoop van deze grootte, met een beetje mazzel krijgen ze nog iets van zijn salaris vergoed, bij verhuur en als ze echt mazzel hebben, presteert hij daar goed genoeg voor een club om hem over te nemen.

Als ik Kelly zou zijn had ik mijn contract gewoon uitgediend. Hij gaat nergens anders €600.000,- per seizoen verdienen.

8 juni 2020 om 20:32

Oh, maar wees niet bang, dat gaat hij ook doen, desnoods zoals Bogarde dat deed .

8 juni 2020 om 20:36

Daar ben ik inderdaad bang voor. Man, wat een miskoop. En dan te bedenken dat ik destijds nog vrij enthousiast was over zijn eerste oefenwedstrijd, waarin hij echt wel goed speelde. Goed... zo zie je maar weer haha

8 juni 2020 om 21:31

In de top van league one kunnen ze dat soort bedragen wel betalen hoor. Of dat ook gaat gebeuren weet ik niet, maar er zijn gekkere dingen gebeurd en ik denk niet dat er veel clubs in Engeland wakker liggen van het feit dat hij het in Rotterdam niet gered heeft.

9 juni 2020 om 01:47

Dat zal wel meevallen, de best betaalde speler in de league 1 verdiende vorig jaar 7.5 ton maar als je het gemiddelde pakt van de best betaalde speler van elke club kom je op maar 2.5 ton uit. voor eredivisie begrippen nog steeds leuk, maar om 6 ton te verdienen moet je er wel bovenuitsteken en dat doet hij ook daar niet.

8 juni 2020 om 21:40

In de Championship, waar hij vandaan kwam, is dat prima te verdienen. Hij deed het ooit goed bij Reading, dus wellicht is er wel interesse. Plus, als hij nog twee jaar lang niets doet behalve zijn salaris incasseren.. welke club wil hem daarna dan nog hebben? Op de lange termijn is dat niet zo'n doordacht plan

Ik ben bang dat Liam Kelly zonder enig gevoel van schaamte zal kiezen voor het uitdienen van zijn contract bij Feyenoord. Kortom tot medio 2022 zit Kelly financieel op rozen. Misschien is er een club in de USA die hem stante pede wil overnemen? Bijvoorbeeld een club uit de stad Cincinnati?

8 juni 2020 om 20:59

Palko. Hoezo zonder enig gevoel van schaamte? Het contract is toch door beide partijen met het volle verstand getekend? Had hij inderdaad de sterren van het plafond gespeeld was er dan een betere betaling geweest? Feyenoord wilde hem graag hebben er zit er gewoon aan vast.

Liam Kelly, de Tobias Sana van Feyenoord. Zo zie je maar dat goedkope gokjes uiteindelijk gewoon weggegooid geld is. Hopelijk leren de Nederlandse clubs van dit soort goedkope nutteloze gokjes.

8 juni 2020 om 21:27

Dan vergeet je wel nog een belangrijk detail. Sana liet hele leuke dingen zien, waardoor het leek alsof hij een echte sensatie ging worden. Kelly heeft helemaal niks laten zien.

8 juni 2020 om 22:30

Feyenoord heeft Kelly zelf dat salaris gegeven dus geef de speler eens ongelijk. Geen slimme zet van de interim TD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
75 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 25 januari
Ousmane Dembélé is op de radar van Chelsea verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren