‘Mino Raiola plant afspraak en wil Ajacied naar Serie A transfereren’

Maandag, 8 juni 2020 om

De kans is niet groot dat Ryan Gravenberch volgend seizoen nog voor Ajax speelt, zo meldt de Corriere della Sera. Volgens de Italiaanse krant wil Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de achttienjarige middenvelder, zijn cliënt naar de Serie A brengen. Daar zou Lazio op dit moment het meest concreet geïnteresseerd zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door tinus45)

Ja, of je bij Lazio nou beter af bent dan bij Ajax, helemaal gezien de minuten die hij afgelopen seizoen al mocht maken? Ik waag het te betwijfelen.

8 juni 2020 om 16:56

Kan beter bij Ajax blijven. Ik hoop toch dat dit niet waar is. Wordt weer een Bazoer 2.0 op deze manier. Gravenberch is een ruw talent maar heeft nog zo veel stappen te zetten. In de eredivisie kan hij nog genoeg leren. De aanbiedingen van Ajax waren overigens ook niet misselijk dus snap ook niet waarom dit soort spelers daar niet tevreden mee zijn? Hij zou eigenlijk nog 3 of 4 jaar bij Ajax moeten spelen. Deze jongen is nog lang niet klaar voor het buitenland..

8 juni 2020 om 17:26

Bazoer is bij Ajax zelf niet geworden wat er van verwacht werd. Dus om nu te stellen dat hij een nieuwe Bazoer wordt als hij bij Ajax vertrekt, gaat me toch wat te ver.

8 juni 2020 om 19:07

Bazoer 2.0? Welke overeenkomsten hebben zij?

8 juni 2020 om 20:28

Jong bij Ajax in het 1ste gekomen, gezien worden als een van de grotere talenten, fysiek sterk voor zijn leeftijd, gelijke kenmerken qua spel, vroeg vertrekken naar het buitenland (als hij gaat), ongeduldig en naar de berichten die ik heb gelezen ook op financieel gewin uit.. volgens de betichten heeft Ajax namelijk best hoge aanbiedingen gedaan qua salaris en het excuus is dan dat ze weinig perspectief zien maar je hebt toch niet meer perspectief bij Lazio dan bij Ajax??

8 juni 2020 om 21:00

Gravenberch is inderdaad een ruwe diamant en daarom denk ik dat hij in Italië meer gaat ontwikkelen dan bij Ajax. Gravenberch zal in de serie A veel meer weerstand krijgen en met zijn fysiek past de serie A beter bij hem waardoor hij meer kan groeien tot een krachtige box to box. Bij Ajax zal hij deze weerstand niet krijgen en voetballend is het niet een speler die het daar van moet hebben. Hij zal het in het topvoetbal veel meer van zijn fysiek moeten hebben en dat gaat hij niet krijgen in de eredivisie. Hij is bij Ajax gegroeid omdat hij jonger was dus de tegenstand was op dat moment vee hoger voor hem en nu hij fysiek al sterk genoeg is zal er meer voetbal van hem verwacht worden. In Italië zal die meer van zijn fysiek moeten hebben en daarin zal hij meer groeien.

8 juni 2020 om 22:33

@Tilburg, sommige van de spelers in Jong zeggen weinig perspectief te zien. Waar een Gravenberch met subtop Italië in verband wordt gebracht is Sontje Hansen met Manchester City aan het praten. Het geval Hansen is nog te begrijpen, langdurig contract Tadic, Huntelaar is er nog, Traore en Brobbey zijn er ook nog. Gravenberch wil gewoon geld zien

8 juni 2020 om 22:48

@Tilburg,Ik snap ‘m. Als ik zelf aan Gravenberch denk versus Bazoer, dan ben ik geneigd te denken dat Gravenberch technisch iets begaafder is en wat meer rust aan de bal heeft. En als ik heel eerlijk ben staat Bazoer niet zo scherp op m’n netvlies, maar volgens mij staat Gravenberch er beter op onder Erik Ten Hag, dan Bazoer toentertijd onder Peter Bosz. Bazoer voldeed niet aan de eisen van Peter Bosz en ik heb vergelijkbare geluiden (vooralsnog) niet over Gravenberch gehoord.Ik hoop in elk geval dat hij blijft en zijn rol vooralsnog accepteert, want als hij nu een vertrek naar het buitenland overweegt, ben ik bang dat het op lange termijn averechts gaat uitpakken voor hem.

9 juni 2020 om 01:09

Volgens mij zat Bazoer bij Ajax op de bank toen hij weg ging, dus daar werd hij ook niet beter.sommige van de beste spelers ter wereld gingen al vroeg naar het buitenland, dus het hoeft helemaal geen nadeel te zijn.

8 juni 2020 om 17:13

Kijk het is heel simpel. Als hij zelf wil blijft hij bij Ajax. Er is sowieso al een loonsverhoging vanwege z'n goeie ontwikkeling. Als hij twijfelt kan hij beter vertrekken. Waarom hij zou twijfelen met zijn 18-jarige leeftijd weet ik niet. Zelf denk ik dat het Raiola is die langdradig is met het onderhandelen. En ja, tante corona speelt ook een factor. Toch denk ik dat zo'n contract verlenging niet lang hoeft te duren. Vooral met een jonge gappie als Gravenberch. Die moet gewoon zijn stinkende best doen en bewijzen dat hij als jonge gozer in de basis hoort. Als je voorwaardes wil stellen bij een contract, zal je je voeten moeten laten spreken.

8 juni 2020 om 17:15

Kishna, Bouy, Kluivert, Tete in mindere mate. Allemaal Raiola ten voeten uit. En geslaagd? Mwoh. Wel rijk geworden.

8 juni 2020 om 17:28

Maar we praten hier toch niet over rijk. De enigste die nog een beetje in zicht is, is Kluivert van die spelers die je noemt.

8 juni 2020 om 18:23

En ik denk eerlijk gezegd dat Kluivert 'm ook niet gaat worden. Ajax is slim genoeg om de echte parels niet voor een appel en ei naar Italië te laten vertrekken. Als je het mij vraagt weten ze bij Ajax precies wie goed genoeg zijn en wie in de zuiderzon mag gaan cashen.

8 juni 2020 om 18:27

Nee gelijk heb je. Ik denk ook niet dat Kluivert hem gaat worden. Maar dat wil ik Formus uitleggen. Hij zet ze zijn wel rijk geworden. Met wat meer gebruikte hersencellen konden ze nog rijker worden. Maar ja is hun keuze he.

8 juni 2020 om 20:52

Machinemonster, ik vind dit ook wel grootspraak. De talenten krijgen op 16 jarige leeftijd een contract (max 3 jaar). Je ziet nu dat ze pas rond hun 18de pas echte kansen krijgt. Op deze leeftijd lopen ze al bijna uit hun contract. Als een speler dan niet wil verlengen is er niets aan te doen.

9 juni 2020 om 01:32

Ik denk niet dat Bouy rijk is geworden, zo veel krijgen jeugdspelers nou ook niet betaald. Kluivert speelt gewoon in de serie A en Tete regelmatig bij OL dus dat lijken me geen goede voorbeelden. Langer blijven is overigens ook geen garantie (zie bijvoorbeeld S. de Jong, Klaassen) . En ook Bouy is lastig te beoordelen, er komen elk jaar een stuk of 10 spelers uit de jeugdopleiding van Ajax, en om de twee jaar zit daar wel weer een nieuw toptalent bij waar we vervolgens ook niets meer van horen. Je kan het ook bijvoorbeeld zo zien, er zitten 24 nederlanders in de selecties van premier league clubs, daarvan zijn er 4 die zowel in de jeugd als in de basis van een van de 3 nederlandse topclubs hebben gespeeld. Van die 4 spelen er maar 2 die wekelijks in de basis staan terwijl er 3 spelers zijn die als jeugdspeler naar Engeland gegaan zijn die in de basis staan.

9 juni 2020 om 04:05

Bouy was echt een groot talent. Die is kapot gemaakt door mino zijn werk. Was echt geweldig in de jeugd en had het in zich om Ajax 1 te halen. Nu zo achterop geraakt. Kishna teveel blessures, Kluivert kan nog slagen. Tere is een ander verhaal.

9 juni 2020 om 10:56

Hier kun je dus uit concluderen dat Raiola een hele goede zaakwaarnemer is. Deze spelers zijn en rijk geworden en hebben bij clubs gespeeld waar ze zonder raiola waarschijnlijk nooit hadden gespeeld!

9 juni 2020 om 14:21

Damsko, was misschien niet helemaal duidelijk, maar ik bedoelde dat spelletje dat Raiola speelt. "Ja, we tekenen wel bij". En dan niet doen en bij 1 jarig contract weten dat Ajax je moet verkopen. Altijd hetzelfde verhaal. Alleen Tête was wat anders, want die had iets minder toekomst perspectief omdat ie de laatste maanden ervoor vaak op de bank begon.

9 juni 2020 om 14:22

Edit: en rijk bedoelde ik natuurlijk op korte termijn, met die transfer naar Italie ivm contact bij Ajax. Maar dat snap je wel denk ik.

8 juni 2020 om 17:19

Heeft ook te maken met toekomst perspectief.wij als voetbalsupporters zitten ver af van alles wat binnen een club echt speelt.neem aan dat Gravenbergh niet weer alleen maar de hoop wil hebben op een handvol minuten en elders wél denkt aan meerdere kans om te spelen.ajax is nu eenmaal de weg van aankopen in gegaan, met succes overigens, maar de keerzijde is dat jeugdige spelers een ander plan gaan trekken en eerder de deur dicht gooien.

8 juni 2020 om 17:27

Hij heeft gewoon de voorkeur boven Marin en Alvarez en kreeg voldoende minuten de laatste maanden op 6. Als hij verlengt en zich rustig verder ontwikkeld zet die trend alleen maar door.

8 juni 2020 om 17:29

Klinkt leuk dat perspectief maar dat is er bij Ajax altijd. Ben je beter als je aangekochte concurrent speel je gewoon. Perspectief ligt dus bij hemzelf.

8 juni 2020 om 17:46

Goed verhaal tinus, dit zie ik je wel vaker typen. Echter klopt er niet zo veel van wat mij betreft. Gravenberch heeft gewoon veel kansen gehad dit seizoen (12 duels in Ajax 1, met name na de winterstop), per definitie meer dan dat hij bij een club als Lazio zal gaan krijgen. Dat geneuzel over perspectief is 9 van de 10 keer een wassen neus. Zijn maar weinig clubs op acceptabel niveau die meer perspectief bieden dan Ajax hoor, ook nu nog altijd met meer aankopen dan voorheen. Elk jaar weer zie ik meerdere jongens uit Jong Ajax / O19 aansluiten en minuten maken bij het eerste, ook de afgelopen jaren nog!

8 juni 2020 om 18:28

Je moet het toch met me eens zijn dat er dus waarschijnlijk ergens iets niet klopt, ook gezien het feit dat meerdere jeugd exponenten niet ingaan op aanbiedingen. Speel minuten zijn er bij Gravenbergh genoeg gegeven, maar toch wil hij weg....zeg het maar.

8 juni 2020 om 18:38

@Tinus45, een Sontje Hansen geeft aan niet genoeg perspectief te zien en overweegt een stap naar Manchester City.. wat zegt dat?

8 juni 2020 om 18:53

@D-Bergkamp dat zegt dat die Hansen een beetje dom is. Hoeveel jonge spelers breken er door bij city? Die kopen ieder jaar 3 spelers van 100 miljoen bij wijze van spreken. Daar is meer perspectief voor jonge spelers dan bij Ajax? Dat gelooft hij zelf toch ook niet?

8 juni 2020 om 20:02

Of Hansen ruikt geld, dat kan ook. Niet iedere speler wil koste wat het kost "de top" halen. Er zijn er genoeg die gewoon het geld achterna gaan.

9 juni 2020 om 11:03

Is niet dat er ergens niets iets klopt. Je begrijpt er gewoon helemaal niks van. En dat is niet omdat je te ver zit van allen wat er binnen de club gebeurt...

9 juni 2020 om 16:32

Probeer het eens uit te leggen dan,want blijkbaar zit jij dicht op het vuur, want van jou comment word niemand wijzer.

8 juni 2020 om 17:32

En als donkere speler is Lazio wel de laatste club in Italie waar ik heen zou gaan. Jammer dat sommige spelers niet het geduld kunnen opbrengen om te wachten.

8 juni 2020 om 17:37

Dat zullen Bastos, Jordan Lukaku, Anderson, Adekanye en Caicedo niet met je eens zijn lijkt me.

8 juni 2020 om 20:42

Het is natuurlijk ook niet tof wanneer je eigen supporters apengeluiden maken naar donkere spelers van de tegenpartij. Blijft ook wel hangen hoor.

8 juni 2020 om 22:07

Probeer er een mooi bedrag voor te krijgen en laat lekker gaan

Ik heb geen glazen bol maar ik zie in deze jongen geen topper. Denk dat het een gevalletje Bazoer is.geef Ajax gelijk dat ze hem laten vertrekken als hij niet tegen een normale vergoeding wil bijtekenen.

8 juni 2020 om 16:58

''gevalletje bazoer'' vind ik zelfs teveel voor wat hij heeft laten zien. Bazoer had destijd periodes dat hij heel goed speelde en ik denk als hij normale mindset had gehad er veel meer in zou zitten. Dan zien we nog weleens bij vlagen in de Eredivisie. Gravenberch moet je gewoon gelijk weg doen als Mino het spel gaat spelen. Kan bij Ajax echt nog wel stappen maken maar als hij naar het buitenland gaat zal het niet veel worden ben ik bang.

8 juni 2020 om 16:59

Bazoer was echt wel 2 klasse beter toen hij doorbrak, Gravenberch doet echt alles in 1 tempo en schakelt of te laat of niet om.

8 juni 2020 om 17:11

@baradona Lazio geinterreseerd in Gravenberch, Bayern en PSG in Dest. ik zal er wel geen kijk op hebben want zo bijzonder vind ik deze talenten nou ook weer niet. als ik dan zo een Davies of TAA bv bezig zie bij soortgelijke clubs, dan zie ik toch echt een wereld van verschil in niveau met Dest en Gravenberch en zoveel ouder zijn die niet

8 juni 2020 om 17:18

Dest heeft tenminste nog een beetje pit en power. Misschien wordt dat nog wat. Gravenberch sjokt erbij alsof ie een Sultana te weinig op heeft. De basis begint toch bij wil tonen.

8 juni 2020 om 17:28

@japie, er zit dan ook een wereld van verschil in de prijs. Voor TAA betaal je rustig 4x meer dan voor Dest

8 juni 2020 om 17:30

Vond je Davies even indrukwekkend bij de Vancouver Whitecaps? Sommige spelers excelleren gewoon wat meer als ze op een hoger niveau spelen.

8 juni 2020 om 17:37

Wat een verschil met Dest die Davies. Daarom snap ik niet waarom deze jongens zo snel naar het buitenland willen rennen. Wat voor haast is er! Vele snappen niet dat het belangrijkste van je huis je fundering is. Dus een goeie ontwikkeling begint in de jeugd. En dat doe je bij clubs die je die garantie kunnen bieden. Iedereen heeft een tijdstip waar hij of zij er klaart geacht zal worden bevonden om naar het buitenland te gaan. En dan zie je hoe het meestal loopt.

8 juni 2020 om 17:39

Davies was echt niet verder dan Dest nu is toen hij de USA verliet hoor. Davies is gewoon een voorbeeld dat zo een stap niet per definitie slecht moet zijn. Men moet nu echt niet beginnen doen alsof Davies binnenkwam bij Bayern als een enorm talent dat meteen speelminuten zou kunnen afdwingen. Er waren toen ook vele vragen over perspectief op speeltijd.

8 juni 2020 om 18:11

@primetime ja maar het gaat toch om het niveau? bij dat soort clubs moet je blijkbaar van het niveau Davies / TAA zijn om door te breken en dat niveau zie ik niet echt bij Dest. dat kan nog komen misschien ooit maar dan moet hij veel speeltijd op blijven doen en dat gaat niet gebeuren als hij nu de stap al maakt

8 juni 2020 om 18:12

@lierse1997 daar kan ik niet over oordelen want ik volg de MLS niet

8 juni 2020 om 18:41

@Japie, waarom is het zo moeilijk om te zien dat grote clubs interesse hebben in Dest? Voetballend goed, aanvallend sterk, goed in de combinatie en snel genoeg om achterin te spelen. Die jongen is 20 jaar en toont duidelijk aan dat er nog veel meer in zit.

8 juni 2020 om 18:44

@japie, zo’n Man City heeft geloof ik 200 miljoen aan backs uitgegeven om te eindigen met Zinchenko op de back. Zeker bij PSG kan Dest echt wel spelen. Zelfs een Bakker kwam daar aan minuten. PSG geeft op backposities sws vaak jeugd kansen. Voor Bakker had je Nsoki die daar wel redelijk wat speelde, alleen wilde hij vrij snel weg. meuniers contract loopt af. Dan zit hij daar met Dagba, een jeugdspeler die ook behoorlijk wat kansen krijgt.

8 juni 2020 om 19:42

@pimetime ik vind Zinchenko idd ook niet veel. ik zie het echter in Dest ook nog niet echt. aan de bal is het op zich nog wel ok, maar verdedigend gezien vind ik hem erg kwetsbaar. wie weet in de toekomst maar op dit moment zie ik hem niet bij een Europese topclub in de basis staan

8 juni 2020 om 20:30

Maar kijk wat voor fysiek Davies heeft. Dat hebben niet veel spelers hoor en dat draagt ook zeker bij aan zijn kwaliteiten.

Deze jongen heeft zonder overdrijven 1,5 goede wedstrijd gespeeld in Ajax 1. Toch lastig om sympathie voor zo'n jongen op te brengen als je zo'n verhaal weer leest. In de realiteit zal er ongetwijfeld meer spelen, maar waarom blijft hij nou niet gewoon nog langer bij Ajax? Dat is toch voor iedereen het beste lijkt mij?

8 juni 2020 om 17:09

het salaris misschien, al moet ik eerlijk zeggen of ik niet weet of je bij Lazio veel meer verdiend als bij Ajax

8 juni 2020 om 17:51

Bij Lazio zal hij wel boven de miljoen binnenkrijgen n dat ontvangt hij (nog) niet bij Ajax.

8 juni 2020 om 17:34

Raiola heeft meestal wel de drang om zijn cliënten z.s.m ergens anders naartoe te brengen om daar te falen en dan ergens anders opnieuw te beginnen.

8 juni 2020 om 18:11

Ik heb eigenlijk totaal niet het idee dat Gravenberch dit echt gaat doen. Dit is ofwel een komkommer gerucht uit Italië ofwel Raiola wil wat druk uitoefenen op Ajax. Gravenberch heeft toch geen enkele aanleiding om niet bij te tekenen? Hij gaat gegarandeerd veel minuten maken volgens seizoen. Ten Hag gaat heus een Marin of Alvarez niet boven hem verkiezen.

9 juni 2020 om 00:01

Bij Tete en Kluivert ging het net zo. Ik geloof er niet meer in dat Raiola dit alleen doet als pressietechniek. Als Ajax zou ik overwegen om überhaupt te weigeren met Raiola aan tafel te zitten. Niet omdat hij ze zogenaamd weg zou kapen ofzo, maar als een jeugdspeler hem in de armen neemt weet je al wat de intenties van zo’n jongen zijn. Zonde om tijd en kansen aan te spenderen

Hij heeft gewoon zijn kans gehad na de winterstop omdat hij zich tijdens het trainingskamp positief liet gelden. Helaas viel het in de officiele wedstrijden nog flink tegen waardoor hij uiteindelijk weer uit de basis verdween. Denk niet dat hij zulke kansen bij Lazio wel zo maar even gaat krijgen. Maar goed het staat hem vrij om geen nieuw contract te tekenen.

8 juni 2020 om 17:07

Inderdaad denk ook dat de Bazoers, Boey"s en gravenberchs van deze wereld ook snel kiezen voor buitenlands geld omdat ze ergens al aanvoelen dat ze iets missen om de top te behalen. Kan kwaliteit of mentaliteit zijn maar ik kan me sinds van Persie geen speler herinneren die na amper wat in NL gepresteerd te hebben de wereldtop heeft gehaald.

8 juni 2020 om 17:19

Ben je Virgil van Dijk vergeten?

8 juni 2020 om 17:25

Ja en nee, dat lag er meer aan dat de topclubs in NL liepen te slapen. Als PSV of Ajax hem gewoon gehaald hadden was hij niet via Schotland gegaan. Vind van Dijk toch een ander geval, die werd over het hoofd gezien door de topclubs, terwijl dit soort spelers vaak al vanuit de top 3 weg gaan zonder echt voor hun kans te vechten

8 juni 2020 om 21:13

Van Dijk is natuurlijk dan ook juist een toonbeeld van verstandige stappen nemen qua clubs en niet direct naar een top club in een van de top 5 competitie.

Dit zat eraan te komen, elke keer dat hij zei dat "contractverlenging een kwestie van tijd was" werd duidelijker dat we hier weer met een gevalletje Kluivert/bazoer te maken hebben. Ga hem niet missen. Heeft aan kansen en perspectief duidelijk geen gebrek gehad, en ook financieel zal hij niet snel in de kou komen te staan. Als je dan nog steeds weigert bij te tekenen heb je niks bij Ajax te zoeken. Die enorme potentie die hem werd toegedicht heb ik overigens ook nog relatief weinig gezien. Blonk vooral uit in luiheid. Veel succes in Italie, en tot over een paar jaar bij Ado.

Zulke jongens moet je verkopen inderdaad, heeft een redelijke indruk gemaakt maar niet echt dat je kan zien dat het een topper wordt. Als hij niet bij wilt tekenen bij Ajax voor het redelijke aanbod dat hij ontvangen heeft, dan moet hij maar ergens anders gaan kijken. Veel krijg je er niet voor, 5 miljoen misschien maximaal maar anders gewoon lekker op de tribune laten zitten. Wel zonde, want hij had best talent.

Lijkt mij geen groot verlies voor Ajax, als een analist gevraagd word over zijn kwaliteiten is vrijwel het enige wat naar voren komt z'n elegante loop. Zie het zelf ook niet zitten, speelde vrijwel iedere keer z'n eigen wedstrijd en liet z'n verdedigende taken lopen.

Laat Gravenberch vooral zelf bepalen waar zijn toekomst ligt. Een langer verblijf bij Ajax of een vroege transfer naar Italië. Ik hoop zelf dat hij bij Ajax blijft om zich verder te ontwikkelen, maar als hij net als Kluivert zo vroeg een stap wel zetten dan is dat zo. Een transfersom vangen en een vervanger halen, want de dubbele 6 bij Ajax moet beter worden ingevuld. Met alle respect voor Gravenberch, Eiting, Alvarez, Marin en Martínez : deze vijf spelers zijn in verschillende combinaties daar niet in geslaagd. Deels omdat ze er nog niet klaar voor waren, deels omdat de combi niet goed was en deels omdat sommige spelers de eigenschappen gewoon onvoldoende hebben.

Al die spelers van Raiola zo snel mogelijk dumpen. Spelers hebben allemaal het recht om Mino te nemen als zaakwaarnemer maar ik heb niet het idee dat hij ook het beste wil voor talenten. Daarom kun je maar beter er nu vanaf zijn nu die jongen nog niet belangrijk is. Helaas krijg je er dan wel wat minder voor maar het is dan maar zo. Ik zag laatst wat die jongens konden verdienen met die aanbieding was helemaal niks mis. Succes Gravenbergh en bedankt voor je bewezen diensten.

Biedt ook weer kansen voor de jongens die hierachter zitten.

Hahaha ja wat een verassing dat het de serie A is. Daar kan hij elke speler kwijt lijkt het wel. Ryan heeft nog veel stappen te zetten en was niet zo heel zelfverzekerd inde wedstrijden bij Ajax 1. Dan lijkt zo n stap net wat je nodig hebt 😂

Gravenberch verdient het niet eens om Ajaxied te zijn als hij zich zou laten leiden door Riaola. Enige wat Ajax niet had moeten doen is hem een aantal keer een wedstrijd te gunnen. Alhoewel, miss leidt dat er wel toe dat hij wat mln'tjes extra waard is. Misschien moet Ajax alle onwelwillende talenten gewoon sws verkopen als statement.

Zoals maanden geleden reeds voorspeld... De knipoogjes van Ryan in de camera's zijn reeds voorbij gekomen met de sussende woorden dat alles wel goed zou komen, nu is het alleen nog ff wachten tot kamp Raiola (ja, Raiola, niet kamp Gravenberch) gaat roepen dat Overmars weer eens beloftes heeft gedaan en niet is nagekomen, dan heeft het Kluivert verhaal weer een nieuw hoofdstuk.

Laat hem eerst maar eens doorbreken bij Ajax, voordat die denkt aan een topclub. Voor zijn ontwikkeling ook het beste

Heeft potentie maar moet nog zoveel leren (vooral snel handelen in kleine ruimte). Doet er echt geen goed aan om naar het pure prestatievoetbal van Lazio te verhuizen.

Wanneer gaan deze spelers eens in zien dat wanneer je zelf niet van het aller hoogste niveau bent, Raiola je alleen voor de centen naar Italië brengt. En daar beland je op het bankie.

Lekker laten gaan voegt niets toe. Laag handelingsvermogen weinig snelheid ben in ieder geval geen fan van hem.

Als je nu eens naar een team gaat waar je wat leert, met een goede voetbal filosofie, beetje als deze jaren RB clubs, Dortmund.. Dit is beschamend. Nouja, eurootjes binnen maar sportief.. ??

Bazoer 2.0. Alles wat je boven de 10 miljoen kunt krijgen, direct accepteren. Deze jongen komt heel veel te kort. Gaat Kluivert jr. achterna. Raiola is weer de grote winnaar.

Als zo'n jong talent denkt dat hij beter af is en meer kans krijgt bij een buitenlandse club. Moet hij vooral vertrekken en het dan maar eens laten zien

Noem eens een jonge Nederlandse speler die raiola naar het buitenland heeft gebracht en het gemaakt heeft. Ze zouden die zaakwaarnemers een normale vergoeding moeten geven ipv miljoenen zodat ze zich dan misschien ook eens zouden interesseren in een goede carriere opbouw ipv alleen maar aan het geld te denken.

9 juni 2020 om 09:27

Spijker op de kop!

Dat zijn 10 stappen terug😂😂😂😂 Raiola verknald elk Ajax Talent uit hun jeugd opleiding. Gewoon zonde,triest en zielig dat zo'n Talent niet doorbreekt bij Ajax en voor het geld gaat. Kijk naar De ligt,de Jong en Hakim. Allemaal naar Topclubs? Jammer voor zo'n jongen die zijn carrière kapot maakt. Kijk naar Kluivert 2 jaar weggegooid. Niet veel gespeeld en geen prijzen, had bij Ajax afgelopen seizoen prijzen kunnen pakken. Geniet van het geld en de bank warm houden

Gravenberch moet eerst maar eens laten zien dat hij de druk bij Ajax in de NL competitie aan kan. ik lees ergens dat hij bij lazio meer kan groeien en meer tegenstand zal hebben, maar als je je niet eens staande kan houden in NL tegen bijvoorbeeld Heerenveen wat wil je in Italië tegen een aantal slagers uit Milaan dan doen? Die schoppen je de strepen van de schoenen.. gravenberch is al niet een van de snelsten... Andere zaakwaarnemer nemen met verstand, zonder winstbejag, en lekker doorgroeien in NL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
Q. PromesAanvaller104
A. OnanaKeeper100
D. TadićAanvaller107
L. TraoréAanvaller107
AntonyAanvaller94
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
18 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 2 december
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Felipe Augusto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren