Donderdag, 4 Juni 2020

Roger Schmidt levert wensenlijstje in bij PSV

Manchester United heeft tachtig miljoen euro geboden voor Kalidou Koulibaly. Napoli heeft het bod echter geweigerd en blijft vasthouden aan de vraagprijs van minimaal honderd miljoen. (Sky Italia)
Josep Guardiola heeft Ismaël Bennacer via de telefoon proberen te overtuigen om naar Manchester City te verkassen. De middenvelder van AC Milan heeft een afkoopclausule van vijftig miljoen euro. (RMC Sport)
/
Roger Schmidt heeft zijn wensenlijstje ingeleverd bij PSV. De nieuwe trainer wil graag een verdediger en middenvelder verwelkomen, maar weet dat hij door de coronacrisis voorlopig weinig hoeft te verwachten. (Voetbal International)
Juventus, AS Roma, Sevilla, Real Betis en Valencia azen op de bijna transfervrije Pedro. De aanvaller van Chelsea heeft zijn zinnen gezet op een avontuur bij de Romeinse club. (Diverse Spaanse media)
Niet alleen Arsenal en Tottenham Hotspur hebben het voorzien op Matias Vecino. De middenvelder van Internazionale staat ook op de radar van Everton, Valencia, Sevilla, AC Milan en Lazio. (Tuttosport)
Internazionale heeft Georgios Vagiannidis van Panathinaikos in huis gehaald. De jonge rechtervleugelverdediger uit Griekenland gaat in Milaan circa 300.000 euro per seizoen opstrijken. (Sky Italia)
28 reacties (laatste reactie door nl_modric)

Gelukkig een verdediger een middenvelder, zijn gelukkig wel de goede posities! ipv dat hij om een aanvaller zou roepen

4 juni 2020 om 09:30

Ja dat is positief, vraag me af wat hij zoekt voor middenvelder.. en vooral wie er betaalbaar en haalbaar is in deze coronacrisis

4 juni 2020 om 09:33

Ik gok een wat meer creatieve spelers dan Guti, Hendrix of Rosario. Maar wel met loopvermogen. Type Donny van De Beek.

4 juni 2020 om 09:57

Marco van Ginkel dus. Als die jongen in e buurt komt van zijn laatste periode bij PSV, dan zou het echt een fantastische aanwinst zijn.

4 juni 2020 om 10:07

Ja dan wel. Maar hij heeft wel 2 seizoenen niets gespeeld. Waardoor ik niet helemaal geloof dat die op korte termijn zo terugkomt. Wat mij betreft neemt PSV hem erbij, maar ze moeten niet vergeten dat er een middenvelder nodig is. Het duo Hendrix en Rosario gaat niet met een 4-3-3 systeem dat is nou eenmaal te verdedigend. Er is op die positie echt een complete middenvelder nodig, zoals Guardado dat bijvoorbeeld ook was die kon naast ballen veroveren, ook fantastische passes geven. Dan kun je ook prima een Hendrix gewoon opstellen, omdat hij verdedigend hartstikke goed is.

4 juni 2020 om 10:15

Thomas en van Ginkel als blok naast elkaar, Mauro en van Ginkel kan ook maar misschien wordt je dan overlopen.

4 juni 2020 om 11:02

Mooie opstellingen, maar ik verwacht dat Dumfries ook nog wel gaat vertrekken helaas, Zeefuik overnemen van Groningen? Verder zijn er nog wel twee middenvelders nodig... Thomas en Guti zijn misschien ok voor op de bank, maar echt geen basis materiaal. Zelfde geldt nog voor Maruo. Strootman op '6' of weten jullie een ander routinier die ergens uit zijn contract loopt ? Van Ginkel meer box-to-box en Ihatarran op de creatieve 10. Gakpo hangend linksbuiten, zorgt ook voor diepte. Voorin Lammers/romero met Malen, lekker veel snelheid, balvastheid en diepte.

Unnerstall
Zeefuik
Baumgartl
4gever/aanko
Rogriguez
Strootman
Van Ginkel
Ihatarran
Gakpo
Romero/Lamme
Malen
4 juni 2020 om 14:06

@messibazoer, Ik vind Donny van de Beek totaal niet creatief. Dat valt vooral op als hij in het nederlands elftal mee mag doen of in de periode dat Ziyech bij ajax niet mee deed. Van de Beek is een loper en geen passer.

4 juni 2020 om 09:31

Hallelujah inderdaad dat het om een verdediger en middenvelder gaat. Nu maar hopen dat dat Rodriguez en van Ginkel zijn. Beide spelers zullen goedkoop zijn qua transfersom (rodriguez schijnbaar 1 miljoen en van Ginkel transfervrij). Met bonussen etc zou je het gemiste salaris van Rodriguez kunnen compenseren en van Ginkel zou dan een prestatiecontract voorgeschoteld kunnen krijgen omdat je niet zeker weet of die knie het volgend jaar wel het hele jaar aankan. Zo geef je in principe niet heel veel geld uit en kan je toch een mooi team neerzetten volgend jaar (zie opstelling)

Unnerstal
Dumfries
Baumgartl
Obispo
Rodriguez
Hendrix
Ihatarren
van Ginkel
Thomas
Romero
Malen
4 juni 2020 om 09:49

Dit is echt een prachtig elftal zelfs. Dan doe je gewoon prima mee voor het kampioenschap. Denk jij dat Van Ginkel zou willen? En is dit niet zonde voor Gakpo? Dat is toch wel echt een talentje

4 juni 2020 om 10:01

Een centrale verdediger lijkt me ook geen overbodige luxe, toch?

4 juni 2020 om 10:12

Het lijkt me dat clubs nou niet echt in de rij staan voor een speler die al zo lang geblesseerd is, hij heeft nog goede herinneringen aan PSV en is laatst zelfs te gast geweest in PSV tv. Ik denk dus wel dat van Ginkel een definitieve stap naar PSV zou zien zitten. Het is natuurlijk een gok om hem te nemen maar hij was voor corona crisis begon volledig fit en aan het trainen bij Chelsea. Mocht het goed uitpakken dan heb je meteen een van de beste middenvelders in de eredivisie en een echte leider in het team. Gakpo gaat natuurlijk genoeg minuten maken komend seizoen maar ik zie graag een twee spitsen systeem met Romero als spits en Malen zwervend om hem heen.

4 juni 2020 om 10:17

Het is natuurlijk gewoon puur onderbuikgevoel maar ik heb het idee dat Baumgartl onder Schmidt gaat laten zien waarom er 10 miljoen euro voor hem is betaald. Obispo heeft het zeker niet onaardig gedaan bij Vitesse en als je Baumgartl en Obispo op elkaar laat inspelen dan heb je voor de komende 3 jaar je centraal duo op orde.

4 juni 2020 om 10:42

Ik zou denk ik gewoon beginnen met Viergever en Baumgartl. Viergever is de afgelopen jaren betrouwbaar geweest en kan denk ik als mentor voor Obispo werken. Met Rodriguez en van Ginkel heb je de selectie eigenlijk al rond. Denk dat Zoet, Rosario en eventueel Hendrix nog weg gaan. Daar kun je dan eventueel op inspelen door nog een middenvelder aan te trekken. Het liefst zou ik in de opstelling 4-2-2-2 spelen.

Unnerstall
Dumfries
Baumgartl
Viergever
Rodriguez
Thomas
Ihataren
van Ginkel
Gakpo
Lammers/Rom
Malen
4 juni 2020 om 10:44

Ik zie Baumgaurtl ook wel opfleuren onder Schmidt. Van Obispo ben ik minder enthousiast, want ik ben bang dat hij het niveau niet aan kan. Misschien is er nog ergens een transfervrije verdediger beschikbaar die iets toe kan voegen aan PSV en dan bedoel ik niet Schwaab Of die talentvolle gozer van Volendam halen, waarbij ik even zijn naam ben vergeten.

4 juni 2020 om 10:50

Gezien de coronacrisis zou een fitte Van Ginkel een logische optie zijn, maar dan nog vraag ik me af of je geen tweede Afellay-scenario krijgt. Onderhand zit er op de plaats waar die jongen ooit een knie had gewoon pap; als je drie keer zo zwaar aan je knieen geblesseerd bent geraakt, is het voor zowel speler als club eigenlijk een te groot risico om nog een keer weer op dat niveau te spelen. Overigens ben ik van mening dat PSV helemaal niet zo zwak in de middenvelders zit: Gutierrez is nog geen minuut gebruikt in een rol die hem past, hoewel ik niet denk dat Schmidts systeem daar wel ruimte voor biedt. Maar dan nog heb je met Ihattaren, Madueke, Thomas, Mauro, Ledezma toch uitstekende spelers? In dat plaatje schrijf ik Rosario, Hendrix en Sadilek trouwens af, met dat soort spelers moet je onderhand wel klaar zijn naar mijn idee. Ik hoop dat Schmidt met twee 'opbouwende' zessen (zoals Ajax met Frenkie de Jong en Lasse Schoene speelde) voor de verdediging gaat spelen. In mijn ogen zijn Thomas en Mauro perfecte spelers om daar een belangrijke schakel te worden, terwijl achter Romero als diepe spits Gakpo, Malen en Ihattaren een schitterend trio zijn om voorin voor gevaar te zorgen. Rest alleen nog een sterke verdediger, waarvoor ik nog eens bij Torino zou aankloppen. Die club heeft financiele problemen en in de huidige markt zal Lyanco een stuk betaalbaarder zijn denk ik.

Unnerstal
Dumfries
Lyanco
Obispo
Rodriguez
Thomas
Mauro
Ihattaren
Mauro
Gakpo
Romero
4 juni 2020 om 11:03

Prachtig elftal? Hendrix is toch geen topspeler voor Psv, zelfde geldt voor Thomas. Leuk voor achter de hand, maar dit zijn geen Van Ginkel's, Guardado's of Pröppers.

4 juni 2020 om 11:08

He das leuk, jij hebt twee mauro's in je opstelling . Ik ken er maar 1. Je voorste vier kan ik me wel in vinden, maar Thomas en Mauro zijn allebei niet van PSV niveau voor in de basis. We moeten hier spelers hebben van een niveau Guardado, Strootman, Van Ginkel, Propper, Van Bommel... Niet twee lichtgewichten als Thomas en Mauro. Mauro mag als standin voor Malen / Ihatarren en Thomas ook. Maar niet in de basis. Overigens gaat PSV Lyanco echt niet halen, gebruik daar gewoon Baumgartl met Obispo. Dumfries gaat wel weg denk ik, dus zal ook een vervanger voor moeten komen.

4 juni 2020 om 12:57

Voor die positie hebben ze Jeffrey Bruma (waarschijnlijk). Hij zou gespot zijn in Eindhoven bij de Media Markt waar hij een TV kocht voor zijn nieuwe huis in Eindhoven.

Ramselaar toch maar weer proberen? zonder gekheid, wat voor type zou er moeten komen dan? er lopen met guti en hendrix toch al een paar leuke middenvelders rond?

4 juni 2020 om 10:35

Met alle respect maar dat type middenvelder Hendrix is juist waar we vanaf moeten, over Gutierrez heb ik ook een beetje mijn twijfels omdat zijn handelingssnelheid te laag is.

Dat wordt dan Strootman en van Ginkel. Duo Vitesse herenigd. Verder nog Bruma en Rodriguez in de verdediging.

4 juni 2020 om 10:36

Strootman verwar je met Pröpper volgens mij, hoewel Strootman van mij best mag komen trouwens als hij bereid is in te leveren.

4 juni 2020 om 10:39

Strootman moet weg en zal de clubs niet voor het uitkiezen hebben. Ik zou een poging wagen als PSV zijnde. Je haalt ervaring in huis.

Man city mag Bennacer hebben.... als wij Sane ervoor terug krijgen!

4 juni 2020 om 15:30

Sane zal niet naar Milan willen denk ik. Die wilt naar Bayern, dus is Milan kans loos. Ik denk dat iemand als Mahrez, Zinchenko, Cancelo of Gundogan realistischer is om eventueel in ruildeal te betrekken.

De verwachtingen omtrent Schmidt zijn erg hoog en meneer Schmidt wil zelf ook met een bepaalde speelstijl spelen maar dan moet PSV wel de spelers kunnen leveren die ervoor nodig zijn. En als men de selectie nu bekijkt dan zie ik de huidige spelers niet zo attractief spelen zoals meneer Schmidt het graag wil zien. Maargoed, PSV zal toch wel wat extra kwaliteit moeten gaan kopen en aan breedte spelers heb je niks. Er moet dus echt kwaliteit bij komen anders voorzie ik een sombere kerst voor Schmidt want men verwacht echt veel.

Ik snap dit dus helemaal niet. Met Rosario en Hendrix heeft Psv een prachtig blok. Snelheid met Bruma en creativiteit met Doan op de zijkanten. Ipv Ihattaren zou ik Sadilek op het middenveld erbij zetten. Lammers in de punt ipv Malen. Zoet weer het vertrouwen geven op doel en kiezen voor zekerheid achterin met Schwaab en Viergever. Ik denk dat Psv met dit elftal weer eens kan speler voor Europees voetbal en mischien wel voor een plek bij de eerste 3.

Zoet
Schwaab
Baumgartl
Viergever
Boscagli
Rosario
Hendrix
Sadilek
Doan
Lammers
Bruma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 10 juli
Lasse Schöne is van plan om zijn contract bij Genoa, dat over een jaar afloopt, uit te dienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren