Dinsdag, 2 Juni 2020

Feyenoord dicht bij komst van aanvaller uit Zweden

AS Roma is tot een persoonlijk akkoord gekomen met Suf Podgoreanu. Maccabi Haifa houdt circa 100.000 euro over aan de aanstaande verkoop van de aanvaller. (Sport Italia)
Udinese heeft Matty Longstaff een lucratief contract aangeboden. De middenvelder, eerder gelinkt aan Ajax en Internazionale, beschikt over een aflopende verbintenis bij Newcastle United. (Sky Sports)
/
Hussein Ahmadi lijkt op weg naar Feyenoord. De zestienjarige aanvaller van IFK Göteborg, die eerder dit jaar stage liep in Rotterdam, heeft zich in dat kader alvast aangesloten bij het Nederlandse managementbureau SEG Football. (KuipTalk)
Stade Rennes wil Nicholas Opoku overnemen van Udinese. SC Amiens, dat de aanvaller voor de coronacrisis huurde, heeft echter de eerste optie om hem voor vier miljoen euro definitief over te nemen. (Goal)
Arsenal wil ruim twintig miljoen euro overhouden aan een eventuele verkoop van Pierre-Emerick Aubameyang. Komt er echter geen aantrekkelijk bod binnen, dan gaat de aanvaller gewoon zijn laatste contractjaar in. (The Sun)
Liverpool is van plan om Harry Wilson en Rhian Brewster ook komend seizoen te verhuren. De jonge aanvallers keren in dat geval terug bij respectievelijk Bournemouth en Swansea City. (The Telegraph)
21 reacties (laatste reactie door hangover96)

20 miljoen voor Aubameyang? dat is wel een extreem koopje. loopt hij uit zijn contract ofzo?

2 juni 2020 om 22:52

Komt er geen interessant bod binnen, gaat hij zijn laatste contractjaar in. Goed gespot dus

2 juni 2020 om 23:58

Of ruim 20miljoen boven op de 60 die hij heeft gekost? Rare zij inderdaad, echter is het the sun. Tevens had arteta een goed gevoel dat hij auba over kon halen om bij te laten tekenen.

3 juni 2020 om 12:52

@vsop Niemand gaat natuurlijk 80 miljoen uittrekken voor Aubameyang, dat is het sowieso niet.

3 juni 2020 om 12:51

Hij gaat nu inderdaad zijn laatste jaar in nu, zoals ook in het artikel wordt aangegeven. Daarnaast wordt hij deze maand ook alweer 31, en moet je misschien nog rekening houden met een lager transferbedrag vanwege de crisis. Arsenal heeft zichzelf hier weer in een beroerde situatie gemanouvreerd, want eigenlijk hebben ze hem natuurlijk hard nodig komend jaar. Anyway, dat alles in acht genomen vind ik 20 miljoen ook erg weinig, ik zou eerder aan 40/50 denken.

3 juni 2020 om 15:42

Voor een 31-jarige speler zonder restwaarde en een stevig salaris lijkt dat me 50 miljoen alsnog vrij prijzig. Giroud ging bv op die leeftijd voor 18m euro weg. Je kan in die categorie ook shoppen voor een Cavani, Mertens (beiden transfervrij), Immobile, Costa of Higuain.

3 juni 2020 om 16:19

Zet even de statistieken van Aubameyang en Giroud naast elkaar...

Over Zweedse spelers gesproken.. Feyenoord zou Jordan Larsson moeten proberen te halen. Die speelt volgens mij toch niet bij Spartak Moskou. Zou ook leuk zijn als zijn pa Henrik volgend seizoen bij de staf van Kuyt zit.

2 juni 2020 om 23:09

Is die niet mislukt bij NEC?

3 juni 2020 om 09:02

Tja, het ligt eraan wat je onder mislukt verstaat. Wat mij betreft is hij niet mislukt, maar is Boogers toen gewoon dom bezig geweest. Wij vonden juist dat hij erg goed was, en wij snapten niet dat hij niet werd opgesteld. Boogers besloot hem niet op te stellen, maar hij kon juist super goed voetballen. Hij combineerde er op los met Kadioglu en Groenenveld! Met hem was het voetbal veel leuker! Sven Braken en Achahbar moesten spelen, maar ik vond het voetbal met Larsson leuker.

3 juni 2020 om 16:39

Zonder heel beledigend te willen overkomen: het feit dat hij misschien te weinig heeft gespeeld bij NEC betekent natuurlijk niet dat hij goed genoeg is voor Feyenoord. Ik heb hemte weinig gezien om écht een mening te hebben. Het is natuurlijk wel een leuk verhaal, mocht hij goed genoeg en haalbaar blijken.

2 juni 2020 om 23:39

Leuk als familie reünie inderdaad, maar vond hem toendertijd bij NEC niets bijzonders

3 juni 2020 om 09:04

Hij was ook geen echte momentenvoetballer, maar juist erg goed in de combinatie. Dat viel misschien niet direct op, maar wanneer hij speelde, kon Kadioglu ook veel beter spelen. Toen had Ferdi namelijk iemand om mee te combineren! Ik vond hem wel iets hebben, en hij was nog jong. Boogers koos (helaas) liever voor Braken en Achahbar.

3 juni 2020 om 01:47

Ik mag toch echt hopen dat niet Kuyt als hoofdtrainer word aangesteld.Leuk die sentimenten van vader en zoon. Maar daar komt hij kwalitatief echt veelste kort voor.

3 juni 2020 om 07:38

Bij NEC viel hij tegen, maar zijn laatste seizoen in Zweden schijnt wel weer aardig te zijn geweest. Maar hij zal niet gratis zijn, aangezien Spartak vorige zomer 4 mln heeft gelapt. En daarvoor heeft hij echt nog te weinig laten zien.

3 juni 2020 om 09:06

Wat bedoel je precies met tegenvallen? Ik vond hem sterk in de combinatie, en daardoor kon Ferdi Kadioglu beter voetballen. Hij paste niet in het behoudende spel van Boogers, maar ik denk dat hij juist wél had gepast bij het voetbal van Lijnders. Daar paste Braken dan weer niet in. Ik vind dus dat hij niet genoeg vertrouwen heeft gekregen.

Hij lijkt inderdaad te komen en daar ben ik ook erg blij mee. Erg mooie speler om te zien met veel flair en voetballend vermogen. Iets wat eigenlijk altijd wel welkom is in de academie. Zeker met deze overstap naar dit managementbureau lijkt het me een kwestie van tijd.

3 juni 2020 om 01:45

Het is altijd afwachten hoe het gaat uitpakken. Is nog maar 16. We hebben ook een Gustafson gehad. Zeer veel belovend maar niet de echte stap kunnen maken, zo ook met Singh en Sam Larsson.

3 juni 2020 om 07:24

Ja, bedankt voor deze dooddoener..

3 juni 2020 om 07:39

Inderdaad. Ik heb wat filmpjes van deze jongen voorbij zien komen. Daaraan zie je dat het een hele sierlijke speler is met een uitstekende techniek. Uiteraard moeten we nog zien hoe dit uit gaat pakken. Komt deze speler uit de koker van Bjarne Hansen of Arnesen?

3 juni 2020 om 10:44

Durf ik niet te zeggen. Ik dacht gehoord te hebben dat deze jongen al langer op de radar stond, maar de kans is anders bijzonder groot dat Hansen/arnesen deze jongen hierheen gehaald hebben voor de eerdere stage en hopelijk ook deze transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 juli
Liverpool blijft geïnteresseerd in Ugurcan Cakir. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren