Daniel Schwaab tipt Nederlander voor Bundesliga-club: ‘Hij is er klaar voor’

Dinsdag, 2 juni 2020 om

Mark van Bommel wordt regelmatig met een terugkeer in de Bundesliga in verband gebracht. De in december bij PSV ontslagen oefenmeester heeft vanwege zijn periode als speler van Bayern München een goede staat van dienst in Duitsland. In Beieren loopt men tegenwoordig weg met Hansi Flick, die recent een nieuw contract ondertekende, maar Daniel Schwaab acht Van Bommel zeker klaar voor een trainersfunctie bij een andere Bundesliga-club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.4 reacties (laatste reactie door voetbalvreugd)

Ik denk ook dat van Bommel beter in de Bundesliga past, hij zet discipline voorop en eist veel van de organisatie, dat is in Nederland vaak tegen het zere been, maar in Duitsland werkt dat prima. Als hij slim is gaat hij eerst naar een middenmoter met potentie, dan direct naar de top. We hebben bij Frank de Boer gezien wat een aantal misstappen voor je carrière betekent.

2 juni 2020 om 10:23

Mark in Duitsland is op het lijf geschreven. Ik denk alleen wel dat het Duitse voetbal vandaag de dag meer is dan 5x per week een bosloop. Ik hoop dat Mark dat ook in ziet. Wellicht kan Kuyt dan bij hem in de keuken kijken voordat hij van Feyenoord de ultieme karakterploeg wil maken.

2 juni 2020 om 10:23

Zijn opvattingen over discipline passen inderdaad uitstekend bij de Duitse voetbalcultuur. Doet me een beetje denken aan Stevens, die voelde zich daar ook als een vis in het water. Vind het alleen wat te simpel om te stellen dat Van Bommel om die reden wel in de Bundesliga terecht kan. In de eerste plaats moet je een goede trainer zijn en daarover heb ik in zijn geval toch heel wat twijfels over, gezien zijn prestaties (of het gebrek daaraan) bij Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 10 juli
Feyenoord heeft interesse in Santiago Pierotti, een talentvolle aanvallende middenvelder van Club Atlético Colon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren