‘Inter handelt snel en bereikt persoonlijk akkoord na verkoop Icardi’

Maandag, 1 juni 2020 om

Internazionale lijkt Juventus af te troeven in de strijd om Sandro Tonali. Volgens Corriere della Sera is de gewilde middenvelder hard op weg naar het Giuseppe Meazza. Inter zou namelijk een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de twintigjarige Italiaan over een contract voor vier jaar.

Tonali wordt gezien als een van de grootste talenten op de Italiaanse velden. Hij wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar de Italiaanse top en Inter lijkt nu door te pakken. Volgens de Italiaanse krant tekent de controlerende middenvelder een vierjarig contract ter waarde van 2,5 miljoen euro per seizoen. Financieel gaat hij er behoorlijk op vooruit, daar hij bij Brescia voor 250.000 euro per jaar op de loonlijst staat. In de loop der jaren zal zijn salaris bij Inter oplopen.

Mauro Icardi verlaat Internazionale definitief voor PSG.

De club uit Milaan moet nu tot een akkoord zien te komen met Brescia. Voorzitter Massimo Cellino wil het talent niet zonder slag of stoot laten gaan. De vraagprijs is bepaald op vijftig miljoen euro. Internazionale wil het geld gebruiken dat het vertrek van Mauro Icardi heeft opgeleverd. Zondag werd bekend dat de Argentijnse spits voor vijftig miljoen euro is verkocht aan Paris Saint-Germain. Dat bedrag kan middels bonussen nog met acht miljoen euro kan oplopen.

Wanneer de deal doorgang vindt, krijgt Antonio Conte zijn gewenste controlerende middenvelder, die over belangstelling niet te klagen heeft. Eerder werd hij al gelinkt aan Juventus, Liverpool, Manchester United, Paris Saint-Germain en Barcelona. Ondanks de mogelijke komst van Tonali is de interesse van Inter in Barcelona-middenvelder Arturo Vidal niet afgenomen, zo klinkt het.Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Manchester United kan echt een hele hoop leren van het beleid van Inter. Waar United over het algemeen maar wat aanrommelt met hier en daar enkele goede aankopen, maar vooral dure missers, doet Inter de laatste tijd heel erg goede zaken. Die scouten erg goed, zoeken de spelers die perfect passen bij hun spelopvatting en -systeem en doen dit ook nog eens voor goede bedragen. Hoe Inter de laatste jaren bezig is, is super!

1 juni 2020 om 08:47

Vind je? Ik vind de aankopen van Moses, Sanchez en Young niet bepaald goed scouten. Daarentegen staat dat elke aankoop van United afgelopen seizoen van waarde was.

1 juni 2020 om 08:56

Moses en Sanchez zijn gehuurd, en niet gekocht. Young koste bijna niks en was een noodoplossing na het uitvallen van Asamoah. Nee het klinkt raar maar sinds Marotta(technisch directeur) bij Inter zit, is het beleid echt top!

1 juni 2020 om 08:58

Afgelopen seizoen is het inderdaad beter gegaan en het lijkt erop dat ze langzaamaan een koers hebben bepaald, daaraan vasthouden en de spelers die daarbij nodig zijn halen. Er lijkt verbetering in te komen, maar United moet dit nog wel zeker twee of drie jaar zo doortrekken voor ik ze echt weer terug verwacht in de absolute top. Inter ligt, voor zover je het kan vergelijken en er zekerheid is in de voetballerij, daarin één jaartje voor. Daar zijn meer spelers die al perfect in het gewenste spel mee kunnen en een uitstekend, stabiel niveau kunnen halen. Ik hoop voor United vooral dat men de rust heeft om de huidige trainer door te laten selecteren en zijn speelstijl te laten implementeren, ook in tijden dat het minder gaat.

1 juni 2020 om 09:00

Nou ja Inter is ook nog geen absolute top, zal bij beide clubs wel even duren maar het gaat de goede kant op, ze moeten het beide doortrekken. Ik denk dat het verschil niet zo groot is als jij denkt en ik zou ze heel graag tegen elkaar zien spelen in de Europa League. Inter koopt daarbij ook een hele boel spelers, sommigen zijn voltreffers maar je hebt ook genoeg die het niet geweldig doen ;eriksen, Lazaro (niet Lautaro), Nainggolan, Joao Mario, Gabigol om er een aantal te noemen. Ook veel aankopen van onder de 10 miljoen die ze elk seizoen doen, ene doet het goed, andere weer minder.

1 juni 2020 om 09:06

Gabigol en Mario zijn ook al wat langer geleden natuurlijk en voor een aantal van de de door jou genoemde spelers is er nog best veel interesse (Lazaro, Gabigol en Nainggolan zal ook wel interesse opgewekt hebben door zijn goede seizoen).

1 juni 2020 om 09:15

Dat voordeel heeft United ook toch, die kan haar miskopen ook vaak nog slijten voor een redelijke prijs, zie een Lukaku die ironisch genoeg bij Inter speelt. Sanchez willen ze nu van af, en Conte wil hem op een of andere manier graag hebben.

1 juni 2020 om 09:21

Het was niet per se een vergelijking met United. Ik wilde gewoon even benoemen dat de helft van de spelers die je noemt voor dit seizoen gehaald zijn (Nainggolan, Mario en Gabigol en zeker die laatste twee zijn al heel lang geleden) en over Eriksen kun je echt nog niets zinnigs zeggen want die heeft nog amper kunnen spelen.

1 juni 2020 om 09:49

Tuurlijk, maar de OP neemt bij United net zo een langere periode van tijd. En over Eriksen, ze halen er weer een middenvelder bij terwijl ze al veel veelbelovende en goede middenvelders hebben. Hij zat gewoon op de bank hoor

1 juni 2020 om 10:04

Tja ze zijn niet allemaal zo snel aangepast als Bruno Fernandes 😉. Maar de Eriksen transfer is an sich wel te begrijpen. Hij is samen met Borja Valero (die vertrekt aan het einde van het seizoen als ik het goed heb) de enige echt aanvallende middenvelder. Barella, Sensi, Galgliardini en Brozovic (net als Tonali) zijn eerder defensieve, controlerende of box-to-box middenvelders. Daarnaast kon je hem voor een relatief laag bedrag binnenhalen voordat hij einde contract was (want dan zou er meer interesse zijn).

1 juni 2020 om 10:40

Sorry dat ik bemoei en ik weet dat ik veel te laat ben om de discussie te mengen maar sensi is veel te creatief en aanvallend ingesteld om als een defensieve middenvelder omschreven te worden.

1 juni 2020 om 10:57

Ajaxcunian. Hahah noem je nou serieus eriksen . Die heeft letterlijk 3 wedstrijden meegedaan . Joao Mario en gabigol waren slecht maar op papier waren dat hele mooie aankopen . Precies hetzelfde voor Lazaro en radja . Lazaro had een prima jaar in de Bundesliga en radja was al jaren een van e betere spelers in de serie a . Maar met Lukaku Martinez Bastoni Barella Brozovic Skriniar De vrij Etc heeft inter de laatste 2 jaar echt wel een mooie selectie neergezet en dit wordt alleen ieder sterker en sterker

1 juni 2020 om 13:03

@AjaxCunian Zoals eerder gezegd, Marotta heeft het beleid van Inter veranderd hij zit er nu ongeveer 1.5 seizoen. Alleen Lazaro is een miskoop geweest van hem. Zijn andere aankopen zijn: Barella, Sensi, Lukaku, Godin, Young en Eriksen. Daarnaast heeft hij Moses, Sanchez en Biraghi gehuurd. De 3 gehuurde spelers, zijn voor de breedte en/of voor Home-grown redenen aangetrokken en hebben verder geen grote financiele gevolgen. Alle aankopen van hem op Lazaro na dus hebben naar behoren gepresteerd. Je kan wel over Godin twijvel, maar hij heeft geen slechte indruk gemaakt en was transvervrij, bovendien speelt hij niet vaak omdat Bastoni heel goed speelt. Over Eriksen kan niemand oordelen, heeft 3 of 4 wedstrijden gespeelt.

1 juni 2020 om 14:01

Young is een succes bij Inter, heeft zijn contract nu ook verlengd. Maar Inter is inderdaad een voorbeeld voor veel clubs, ze hebben in 1 zomer twintig nieuwe spelers gekocht plus een nieuwe trainer, en vanaf dag 1 spelen ze voor de titel. En nog steeds heb je mensen die maar doorwauwelen over zorgvuldige opbouw processen die tijd vergen.

1 juni 2020 om 17:14

Van waarde misschien wel, maar ik wordt nog steeds niet heel blij van Maguire.

1 juni 2020 om 10:46

" Manchester United kan echt een hele hoop leren van het beleid van Inter. Waar United over het algemeen maar wat aanrommelt met hier en daar enkele goede aankopen, maar vooral dure missers, doet Inter de laatste tijd heel erg goede zaken ". Ik denk dat het vooral te maken heeft met de werkwijze van Manu. Zoals bij veel clubs in Engeland wordt het aankoopbeleid grotendeels bepaald door de manager die ook de coach is. Een bekend adagium in de voetbalwereld is dat je het aankoopbeleid nooit van een coach moet laten afhangen omdat dat slechts een passant is. Dat is natuurlijk maar gedeeltelijk waar. Het is geen enkel probleem om een coach inspraak te geven in het aankoopbeleid als je na zijn vertrek een opvolger kiest met dezelfde voetbalfilosofie en -visie. Een trainer met dezelfde voetbalfilosofie en -visie zal niet ineens een heel ander spelconcept gaan hanteren dan zijn voorganger en hetzelfde type spelers nodig hebben. En dus grotendeels gebruik maken van de spelers die door zijn voorganger zijn aangetrokken en niet allemaal nieuwe vragen die hij niet perse nodig heeft. Het was helemaal niet erg geweest om Van Gaal het aankoopbeleid te laten bepalen als hij was opgevolgd door Ten Hag of Bosz om maar een naam te noemen. Manu heeft na het vertrek van Van Gaal met Mourinho echter een coach aangetrokken wiens ideeen over voetbal haaks staan op die van Van Gaal. En die logischerwijze dus ook totaal andere spelers nodig heeft dan zijn voorganger en daardoor geen of in ieder geval minder gebruik zal maken van de aankopen van zijn voorganger. Met een enorm kapitaalsverlies als gevolg. Als je zo handelt als Manu zou je er als club goed aan doen om het transferbeleid in handen te geven van een ervaren TD, die zijn oren niet laat hangen naar de wensen van een coach, maar die dwingt om zijn elftal in te richten naar het al aanwezige spelersmateriaal. Iemand als Marcel Brands of Marc Overmars. Nog beter zou het zijn om een huisstijl en -filosofie te ontwikkelen en een trainer te kiezen die die deelt. Daarmee zou de club de verliezen drastisch kunnen beperken en misschien zelfs wel omzetten in winst. In het beleid van Manu valt werkelijk geen enkele lijn te ontdekken en dat mag vooral de clubleiding worden aangerekend en niet de technische staf. Ik ben wat dat betreft ook heel erg benieuwd hoe het in dat opzicht PSV zal vergaan. Die club heeft met de aanstelling van Roger Schmidt een opmerkelijke ommezwaai gemaakt. Ik heb grote twijfels of PSV over voldoende spelers beschikt die in staat zijn om het spelconcept van Schmidt uit te kunnen voeren of dat aan kunnen leren. Er zullen dus spelers aangetrokken moeten worden, maar dat gaat heel lastig worden als er door het Coronavirus gesneden moet gaan worden in de uitgaven. Je kunt niet spelers 20 procent van hun salaris laten inleveren en dat geld doodleuk gebruiken om aankopen te doen. Dan heb je binnen de kortste keren Raiola op de thee omdat diens vaste inkomsten zijn gebaseerd op het salaris van zijn clienten en dus ook getroffen wordt door een eventuele salarisreductie. Het wordt ook interessant om te kijken wat PSV na het vertrek van Schmidt gaat doen. Gaat men dan eenzelfde type trainer aan trekken en de filosofie van Schmidt tot huisstijl verklaren of komt er na het vertrek van Schmidt weer een totaal ander soort trainer.

1 juni 2020 om 11:34

ik vind dat het aankoopbeleid van United juist steeds beter wordt. nu schijnen ze ook weer bezig te zijn met Havertz en Sancho wat geweldige aankopen zouden zijn. ze moeten alleen uitkijken dat de selectie straks niet te jong wordt want je hebt ook ervaring nodig

1 juni 2020 om 13:51

Op basis waarvan denk je dat Man Utd bezig met Havertz? Waar heb je dat gelezen? Van The Sun? Die zijn alles behalve betrouwbaar..

1 juni 2020 om 14:15

ik last het net op dit forum maar het is niet geheel onrealistisch als je een speler van Leverkusen haalt imo. zeker in deze Corona crisis zal niet iedereen Havertz kunnen betalen en wie weet wil hij wel graag in de PL spelen. kan ook zijn dat hij denkt die stap ga ik zeker nooit nemen naar United. ik weet het niet

Geweldige transfer voor Inter. Tonali kan echt wereldtop worden. Zo veel potentie. Mooie speler.

1 juni 2020 om 09:13

Een middenveld Barella-Sensi-Tonali is daarnaast ook echt om te smullen (zij het misschien een beetje defensief). Met ook nog Bastoni en Esposito erbij heeft Inter toch wel echt Italiaans goud in handen.

1 juni 2020 om 09:30

Sensi is echt een spelmaker waar Barella meer een box To box speler is. Tonali is wat defensiever. Dus valt wel mee (op papier) hoe defensief het is. Afwachten of dat in de praktijk natuurlijk ook het geval is

1 juni 2020 om 09:33

Brozovic en Eriksen zijn er natuurlijk ook nog, dus er zijn zeker genoeg alternatieven. En zoals je aangeeft zou het volledig Italiaans middenveld zeker kunnen. Alleen lijkt in de kleinere wedstrijden 2 van de 3 Italianen en dan Brozovic/Eriksen me iets gepaster.

1 juni 2020 om 10:10

Kleinere wedstrijden? Zoals tegen een Brescia bedoel je? Ik denk dat Conte dan juist voor het volledige Italiaanse middenveld kiest. Brozovic zal in de grote wedstrijden spelen vermoed ik.

1 juni 2020 om 10:40

Zal je brozovic echt zo makkelijk aan te kant schuiven na zo'n indrukwekkend seizoen?

1 juni 2020 om 10:43

Het hangt er natuurlijk van af hoe dat er volgend seizoen gespeeld gaat worden en wat de rol van Eriksen in het hele plaatje wordt. Maar tegen teams die zich wat meer ingraven lijkt me een iets aanvallender middenveld dan Barella-Tonali-Sensi me toch wel wenselijk. Maar zoals gezegd hangt dat er vooral van af hoe er volgend seizoen gespeeld wordt.

1 juni 2020 om 10:47

Brozovic moet je gewoon laten spelen. Is onze beste middenvelder en heeft ook veel meer ervaring dan de andere qua Inter. Vooral in de CL ga je hem hard nodig hebben.

Het zou geweldig zijn om een speler als Tonali te in je selectie te hebben maar een eventuele prioriteit ligt toch vooral op een beweeglijke spits zoals Lautaro indien hij naar Barca vertrekt. Ook is hij nog vrij jong en zou rijpen bij een kleinere club ook goed zijn voor Tonali. Enige risico is dan wel dat Inter hem eventueel misloopt.

1 juni 2020 om 09:15

Nou in dit geval vind ik niet verkeerd dat ze Tonali als prioriteit hebben. Dat is zo’n groot talent. Maar ze zijn - schijnbaar - al bezig met spelers als vervanger van Lautaro. Lees veel namen maar weet even niet wie er serieus is en wie er echt zou kunnen komen. Cavani, Werner, Aubameyang, Moise Kean en mis er volgens mij nog 2

1 juni 2020 om 10:45

Kean vind ik sws geen waardige vervanger voor Lautaro. En Cavani & Lukaku voorin samen lijkt me niet heel mobiel voorin.

1 juni 2020 om 10:58

Ik denk vooral dat als Cavani komt hij een waardige spits is die veel kan toevoegen. Maar ik zie inderdaad liever een andere spits komen. Schijnt dat Inter interesse heeft mattheus Cunha. Ken ik persoonlijk niet zo goed. Jij?

1 juni 2020 om 11:18

Wat vinden jullie van Depay als vervanger dan? Denk dat hij een goed duo kan vormen met Lukaku.

1 juni 2020 om 14:05

Cavani is niet zo snel meer maar Lukaku wel, dat is zeker geen statische spits.

1 juni 2020 om 14:38

Moet eerlijk zeggen dat ik voor Cunha in verband werd gebracht met inter nog nooit van hem had gehoord. Zelf volg ik op Inter na bijna geen andere competities meer.

1 juni 2020 om 14:39

Depay kan zeker een goede speler zijn maar het niveau van Lautaro komt hij niet in de buurt.

1 juni 2020 om 16:14

Denk dat er weinig spitsen zijn die in de buurt komen van het talent van Lautaro. Ik zou dat ik inter was voor Gab Jesus gaan, als alternatief misschien Depay houden.

1 juni 2020 om 18:09

@arsenal890 Ik moet eerlijk bekennen dat ik graag Depay zou zien komen. Verwacht dat hij het wel goed zou doen bij Inter. Ikzelf had ook nog niet gehoord van Cunha. Ik volg nog wel redelijk wat voetbal, maar hij was voor mij dus ook onbekend.

1 juni 2020 om 10:10

Wellicht een afspraak maken zoals Mark met barca ivm Frankie heeft gedaan?

Barella, Tonali en Sensi: wellicht gewoon het toekomstige middenveld van het nationale elftal. Alleen Veratti ontbreekt.

Wat zou dit fijn zijn als hij maar Inter komt! Hoop dat dit waar is. Dan heb je echt een geweldig middenveld met Brozo, Sensi en/of Barella en Tonali. Op de vleugels dan Young/asamoah en d’ambrosio/Candreva. Ik hoop dat ze nog een leuke vleugelverdediger erbij halen. Cancelo of Semedo?

Met brozovic eriksen sensi en barella mogen we als inter supporters al niet klagen maar met tonali erbij zou het nog talentvolle worden . Nu snel afscheid nemen van Borja valero en Gagliardini en dan kan je Vecino of misschien nog een andere aankoop als 6e middenvelder gebruiken. Ben ook wel benieuwd of agoume misschien al gebruikt gaat worden . Is toch gekomen met de stempel groot talent .

Inter heeft de weg naar de top weer ingeslagen. Ben super benieuwd wat zij komende jaren gaan presteren! Topaankoop die Tonali. Speler met een potentie waar je u tegen zegt

Tonali is een uitstekende speler. Prima aanwinst mocht het waar zijn. Inter bouwt aan team voor de toekomst met veel jonge spelers zoals Barella, Sensi, Bastoni en dan aangevuld met ervaren spelers. Nu nog wat wingbacks kopen.

Oh wat is Marotta toch een geniaal brein. Eerst Juve terug brengen naar waar ze nu zijn en op dit moment met een strak beleid inter aan het terug brengen naar de top. Hopelijk dat hij hierna naar AC milan gaat om daar orde op zaken te stellen.

1 juni 2020 om 14:41

Dan heeft hij net als Bonucci, Zlatan, Pirlo en nog wat andere ook de traditionele top 3 gehad. Hoop wel dat Marotta nog jaren bij Inter blijft. Die man levert met dat geniale brein inderdaad geweldig werk bij Inter.

Als Juve niet oppast worden ze zometeen voorbij gestreefd hoor. Inter doet echt fantastische zaken. Wat een heerlijk middenveld zouden ze op termijn krijgen met Barella, Tonali en Sensi, iets wat ik op fm ook heb gedaan tot die jongens tot volle wasdom komen heb je nog een topper als Brozovic. Ik hoop dat ze Martinez kunnen houden en zo niet ben ik enorm benieuwd wat ze uit de mouw kunnen schudden met dat geld. Of gaan ze gewoon Esposito die verantwoordelijkheid geven? Lijkt me wat vroeg. Zo jammer dat ze Zaniolo hebben laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1023 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Napoli119
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
I. PerišićMiddenvelder50
A. VidalMiddenvelder50
R. LukakuAanvaller55
L. MartínezAanvaller53
C. EriksenMiddenvelder40
A. SánchezAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Internazionale.

2 fans
20 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren