Ali Dursun verbaasd na wild Frenkie de Jong-gerucht: ‘Complete onzin’

Donderdag, 28 mei 2020 om

Ali Dursun, zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, is zeer verbaasd door berichtgeving in de Italiaanse media. Volgens de Italiaanse journalist Paolo Paganini zou de belangenbehartiger de middenvelder van Barcelona hebben aangeboden bij Juventus, Bayern München en Liverpool. De reden zou zijn dat het niet zou klikken tussen De Jong en Lionel Messi. “Complete onzin”, laat Dursun in een korte reactie weten aan De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

36 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Dit lijkt mij inderdaad een broodje aap verhaal. De droomclub van Frenkie is FC Barcelona en hij zit er net een jaar. Daarbij zie je Frenkie en Messi ook praktisch altijd lachen als je ze samen op het (trainings)veld ziet. Er is geen voetbal waar ze over kunnen schrijven, dus moeten ze maar weer eens wat gaan verzinnen.

28 mei 2020 om 13:02

En daar in tegen heeft Messi zelf al een paar keer uitgesproken. Hoe prettig hij het vind om met De Jong samen te spelen. En hij er van geniet hoe De Jong voetbal.

28 mei 2020 om 14:12

Dordt/ Ik vind het opvallend hoeveel mensen hier op vz dit bericht als complete onzin verklaren terwijl als je de wedstrijden van barcelona gezien hebt dit seizoen, dan zie je dat het gewoon totaal niet loopt tussen messi en frenkie, dat kan met heel veel dingen te maken hebben zoals dat frenkie in z'n eerste seizoen zit, dat barcelona uberhaupt niet echt vloeiend draait of dat messi gewoon tegen het einde van zijn loopbaan aan zit te hikken en allang niet meer die meters en versnellingen kan maken zoals hij dat wel deed bij xavi en iniesta. Maar dat het nog niet loopt bij frenkie is gewoon een feit, hoe kan iemand iets anders beweren? Odegaard en Fede Valverde krijgen veel meer shine van Laliga en hebben ook gewoon betere wedstrijden gespeeld dan frenkie, veel beter en veel meer wedstrijden. Voordat alle kritiek weer op me af komt, ik zeg alleen dat dit nu het geval is. Frenkie is nog jong en zijn beste jaren moeten nog komen denk ik, al was zijn niveau bij Ajax gewoon werelds, en wie weet ook meteen zijn maximale top, who knows. En voor de mensen die zeggen dat dit het eerste seizoen Laliga is van Frenkie, dat klopt maar dat is ook het geval voor Odegaard, en die presteert veel beter met mindere teamgenoten, en over Fede Valverde, daar zijn ze in Spanje echt tevreden over.

28 mei 2020 om 14:19

Grappig dat jij als real zegt dat niet loopt tussen Messi en Frenkie.. Ik heb namelijk juist wedstrijden gezien waar het wel juist goed klikte en waar het spel tussen 2 heel makkelijk ging. Maar goed idd vooral Frenkie beoordelen op zijn eerste seizoen maar wanneer iemand wat over Hazard zegt meteen roepen dat het zijn eerste seizoen is.. Maar goed geniet jij van Odegaard en Frede, allebei nog niet niveau aangetikt die Frenkie wel heeft gedaan

28 mei 2020 om 14:31

Je reactie is wel een beetje hatelijk en niet alleen inhoudelijk. Ik ben het met jullie beiden eens, in die zin dat ik ze soms erg makkelijk zag combineren, maar ook gezien heb dat ze elkaar een beetje in de weg liepen. Ik heb sowieso nog niet het idee dat Frenkie tot zn recht komt. Hij loopt zo veel zonder bal en wordt wat mij betreft te weinig aan de bal gezet.

28 mei 2020 om 14:41

Ik word gewoon beetje moe van realfans (niet allemaal) die meteen klaar staan om Barça spelers af te maken wanneer het niet loopt maar wanneer je iets zegt over hun spelers dat er meteen smoesjes klaar staan. Gebeurd ook andersom hoor. Om nou te zeggen dat Frenkie en messi "totaaal niet lopen" is gewoon onzin. Dan heb je of niet goed zitten kijken of je wil beetje populair doen. Zeg Messi en Frenkie juist goed lopen en makkelikk combineren samen. Tuurlijk loopt t niet perfect maar het is Frenkie zijn eerste maanden en ook nog niet op zijn eigen positie.

28 mei 2020 om 15:19

Frenkie zou niet matchen met Messi? Ja jeetje, het zou best eens zo kunnen zijn, maar mij is dat echt nooit opgevallen. Daarnaast, mij viel juist eerder op dat Frenkie en Messi elkaar juist wél goed liggen. Wat me dan weer niet verbaasd. Frenkie is een uitzonderlijke voetballer. Pure voetballer ook. Juist zijn kwaliteiten, en de passlijntjes die Frenkie ziet die anderen niet zien, maken hem een uitstekende aanvulling op Messi. Dus ik vind dit een raar verhaal. Sowieso, Frenkie heeft het toch uitstekend gedaan bij Barcelona, of niet soms? Is binnen een seizoen direct uitgegroeid tot (min of meer) vaste basisspeler. Dat vind ik een knappe prestatie, die ik niet verwacht had op voorhand. En dat gedoe over zijn 'beste' positie en zo, dat is allemaal onzin. Barcelona speelt niet met twee maar slechts met één controleur. En op die plek staat een speler die deze plek al ongeveer tien jaar invult als een van de besten ter wereld. Is het dan gek dat hij het op de linkshalf plek moet doen? Sowieso, bij Ajax speelde Frenkie eigenlijk minder dan nooit als pure Cvm. Altijd stond er iemand naast hem en was hij nooit de enige controleur. En in het begin, toen Ajax nog met de paunt naar achteren speelde, kreeg hij vooral speeltijd als rechtshalf. Dus, allemaal heel logisch eigenlijk. En dat Frenkie nog niet Barcelona bij de hand neemt, jeetje, is dat een criterium? Alsof hij als nieuwe aankoop eventjes al de regie neerzet. Wat een waanzinnig idee. Nee, als je alles gewoon nuchter bekijkt heeft Frenkie het daar boven verwachtingen en gewoon uitstekend gedaan. En die wil zelf echt niet weg daar. Hij kan alleen nog maar beter worden daar.

28 mei 2020 om 15:42

Frenkie heeft ook een seizoen lang niet op ze positie gespeeld.Dus niet zo gek dat hij niet lekker liep te voetballen.Maar het is Messi zelf die vaak positief is over Frenkie.Dus waarom zou juiste Messi willen dat hij weg moet.

28 mei 2020 om 15:58

Je begint een beetje in herhaling te vallen met de Valverde en Odegaard. Beiden geweldige spelers maar niet van het niveau van wat Frenkie aan kan tikken. Verre van zelfs, stop eens met spelers te vergelijken met Frenkie die zijn veters niet eens mogen strikken.

28 mei 2020 om 17:16

Ja hoor daar is onze troll insidermadrid weer met de zoveelste provocatie en onzin van de dag.je valt nu wel echt in herhaling.zeker met je verhaaltjes over odegaardjes en valverdetjes elke keer in een barca gerelateerd topic wat over frenkie gaat.wordt je niet moe van jezelf.het lijkt me duidelijk dat je dit doet voor de reacties en aandacht die je krijgt.

29 mei 2020 om 14:19

Het probleem bij al die culés is dat zij nooit kritisch zullen zijn over hun spelers. Het is echter een feit dat het bij Barca al jaren niet draait. Frenkie is een prima speler maar moet echt nog grote stappen maken want bij Barcelona is het te vaak een balletje breed of achteruit.

28 mei 2020 om 13:39

Volgens berichtgeving van Marca zijn Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Neto, Jean-Clair Todibo, Ousmane Dembélé bij Heerenveen aangeboden, is de Paus het achterneefje van Sinterklaas en speelt Cambuur volgend jaar in de Eredivisie

28 mei 2020 om 14:56

Nou zeg geloof je het zelf, dat van Heereveen en de Paus daar kan ik nog inkomen maar Cambuur in de eredivisie

dan zou hij wel heel snel afgeserveerd worden. hij heeft misschien nog niet veel indrukwekkends laten zien bij Barca maar dat is ook omdat hij vaak misbruikt wordt als een of andere creatieve middenvelder terwijl het een voetballende controleur is. een beetje hetzelfde verhaal als met Griezmann die opeens misbruikt werd als linksbuiten

28 mei 2020 om 13:05

Hoe eerder je het accepteert hoe beter. Griezman past gewoon niet in barca. Zie je aan alles. Zelfs braithwate past zich sneller aan het spel van barca. Die gozer heeft jaren lang in een vecht team gevoetbald. Nu speelt hij precies andersom heeft ie duidelijk moeite mee. Zijn falen is zijn eigen schuld. Altijd maar op andere afschuiven als iemand faalt.

28 mei 2020 om 13:24

Griezmann past inderdaad niet in het huidige elftal, of beter gezegd, heeft nog niet zn draai gevonden. Aan de linkerkant heb je niks aan hem, daar kan hij zelf vrij weinig aan doen, want er worden gewoon andere dingen verwacht bij een linksbuiten. Dan lijkt het mij eerder falen van 1) degene die hem heeft gekocht, 2) degene die hem opstelt. Griezmann heeft namelijk helemaal geen moeite met 'het Barca spel', want daar is hij juist erg sterk in. Het 1 keer raken, doorbewegen, loopacties etc., maar niet vanaf de linkerflank.wil je Griezmann optimaal benutten, zet je hem achter de spits als een soort zwervende 9/10. Probleem is, daar heb je Messi al lopen, beide ook nog eens linksbenig, dus lopen ze elkaar in de weg. Als je hem dan aan de linkerflank wil zetten heb je er inderdaad veel minder aan.

28 mei 2020 om 13:34

Griezman gaat zelf naar barca wetend dat zijn rol al bezet is door messi. Eigen schuld dikke bult dan. Dus hij wist al dat hij in een andere rol zou spelen voordat hij ging. En hij heeft het nog niet waar kunnen maken. Dat een keer raken en dat het spel van barca zijn sterke punt zijn? sorry maar ik heb daar niks van gezien. Hij kan heel goed terugpassen ja bijna alles wat hij naar voren speelt is verloren. En dan hebben velen nog sympathie voor hem omdat ie oh zo hard werkt. Maar geef mij een barca shirt en laat me spelen in de camp nou en ik werk 10x harder, betekent niet dat ik van toegevoegde waarde zou zijn.

28 mei 2020 om 13:41

Spelers denken vaak zelf dat het niet veel uitmaakt welke kant ze spelen, echter in de top blijkt vaak het tegendeel. Robben was vanaf rechts ook veel gevaarlijker dan vanaf links. Heb het idee dat ze daar bij Barca te weinig over nadenken. In mijn optiek mist de ploeg een creatieve aanvallende middenvelder met diepgang, een linksbuiten met diepgang en een goed alternatief voor Suarez.dembele en Griezmann komen beiden het best tot hun recht vanaf de rechterkant, alleen daar speelt Messi.

28 mei 2020 om 13:52

@jlp40. Voordat hij kwam was er ook interesse en toen wilde die niet komen omdat hij zogenaamd de messi van atletico was. Het team was om hem heen gebouwd en hij wilde niet weg. Dus hij heeft er echt wel over nagedacht hoor.maar ik ben benieuwd naar zijn volgende natuur documentaire. Iets met leeuwen zou leuk zijn. De meeste waren het erover eens dat griezman niet bij barca zou passen voordat hij kwam.

28 mei 2020 om 14:21

BF/ wat kan het Griezman schelen dat messi daar staat? Tegen dat salaris wat hij krijgt zegt niemand nee. Het is toch ook niet zijn schuld dat hij aangekocht is

28 mei 2020 om 14:29

Ga maar zelf na wat het griezman kan schelen. Want dat was de reden dat hij de eerste keer nee zei. Dus het scheelt hem wel wat.

28 mei 2020 om 16:57

@bf1994 dan kunnen we ook stellen dat De Jong niet bij Barca past want die heeft ook niet veel laten zien op zijn huidige onwenninge positie

28 mei 2020 om 18:03

Mag je stellen maar je zit er dan wel naast. Frenkie doet het veel beter dan Griezman.

29 mei 2020 om 09:26

@bf1994 ik vind Frenkie een geweldige voetballer maar sinds hij misbruikt wordt op een verkeerde positie bij Barca voegt hij imo weinig tot niks toe. Met die Griezmann heb ik ook wel te doen. Die krijgt letterlijk geen enkele bruikbare bal van dit middenveld

29 mei 2020 om 02:48

Niet helemaal waar met griezmann hij speelde jaren lang bij sociedad links em ok op 10 het is niet dat het een pure spits is ofzo

29 mei 2020 om 10:34

dat klopt maar hoe lang is het terug dat hij bij Sociedad speelde? hij speelt geloof ik al 10 jaar niet meer op die positie. op 10 heeft hij idd nog wel recent gespeeld maar dat is ook een positie in de as van het veld. Frenkie hetzelfde probleem. die heeft in de jeugd wel eens als aanvallende middenvelder gespeeld maar zijn grote doorbraak bij Ajax was op een positie als controleur en die wordt nu ook niet op zijn kwaliteiten benut

Achja.. de zogenaamde journalisten moeten toch wat te doen hebben in deze tijd. En met de geruchten de laatste tijd gaat elke speler van Barcelona naar Juventus en andersom. De Jong zit toch prima op zijn plek bij barca, veel gespeeld in zijn eerste jaar en nu moet hij nog meer zijn stempel op de ploeg gaan drukken.

Wat mensen wel niet verzinnen om weer even in de picture te mogen staan. Als het echt zo was, dan weet een italiaanse journalist dit waarschijnlijk niet als eerste te melden.

Naarmate we ouder worden, worden we kinderachtiger. Als je echt een kinderachtige zak bent en je zoveel te roddelen hebt maar niemand thuis naar je luistert, dan ga je bij de pers werken

Frenkie lijkt me ook een lastige jongen in de omgang. Beetje type Balotelli

28 mei 2020 om 14:18

ja maar waar Frenkie de kantjes er vanaf loopt op de training, is Balotelli echt een trainingsbeest. En Frenkie is buiten voetbal om alleen maar bezig met drank en vrouwen, waar Balotelli zich louter inzet voor goede doelen. Misschien kunnen ze ruilen? Net als Barcelona van Frenkie afwil, is het bij de club van Balotelli ook het geval. Win, win, in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4916 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7643
4.Sevilla6317
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller349
A. VidalMiddenvelder307
L. MessiAanvaller3022
M. ter StegenKeeper340
L. SuárezAanvaller2515
Jordi AlbaVerdediger242
Ansu FatiAanvaller226
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3720 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 30 22 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
Laatste voetbalnieuws

Barcelona-fans grijpen Ronaldo-tweet uit 2015 aan om woede te uiten

Barcelona won woensdagavond met 1-0 van stadgenoot Espanyol, waardoor de titelstrijd met koploper Real Madrid nog steeds spannend is. De aanhang van de Catalaanse grootmacht lijkt momenteel echter met andere zaken...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 10 juli
Arsenal ondervindt hevige concurrentie inzake de krabbel van Dani Ceballos. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren