Van der Gijp verbaast zich over salaris Narsingh: ‘Dan ben je toch niet goed?’

Vrijdag, 22 mei 2020 om

Feyenoord heeft nog weinig succes in de onderhandelingen met meerdere basisspelers over een nieuw contract. Met zowel Leroy Fer, Eric Botteghin als Orkun Kökçü is nog geen akkoord bereikt: in alle gevallen is er sprake van een te groot verschil tussen vraag en aanbod. Het salaris vormde bovendien een onoverkomelijk probleem bij de mislukte poging om Bryan Linssen over te nemen van Vitesse. De tafelgasten van Veronica Inside begrijpen wel dat spelers hoog in de boom willen zitten in de gesprekken met Feyenoord.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Op zich allemaal begrijpelijk maar als je zo redeneert kan je natuurlijk nooit de ban doorbreken.

het was geen slimme zet maar zo zullen andere clubs ook wel wat spelers hebben die uiteindelijk niks toevoegen en ook veel salaris opstrijken. neemt niet weg dat ik dit ook een domme move vond van Feyenoord en dat zei ik al voordat Narsingh zijn handtekening had gezet bij Feyenoord

22 mei 2020 om 21:57

Dat werd ook over Ruben Schaken gezegd na zijn 1e seizoen bij Feyenoord en die heeft daarvoor op veel lagere niveau gespeeld dan Narshing. Op zich is Narshing geen verkeerde optie als 2e rechtsbuiten. Als hij een spits heeft op wie hij de voorzetten kan gooien, zoals Schaken dat op Pelle deed, dan heb je geen slechte wapen op de bank.

22 mei 2020 om 22:53

Narsingh is gewoon op , vond het al belachelijk dat we hem haalden , laat staan voor dit salaris. Dan ben je inderdaad niet goed bij je hoofd zoals Rene al zegt. Alsof wij zo blij mochten zijn dat Narsingh bij ons wilde komen spelen...het is eerder andersom , Narsingh mag God op zn blote knieen bedanken dat een club als Feyenoord interesse had in hem, hoe kan je dan in godsnaam zo'n hoge salaris uitdelen? Meneer is minimaal 3x per week in Almere te zien met een dubbele hamburger menu, moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik niet weet of dat alleen in deze corona tijden gebeurt of over het algemeen.lijkt wel of ze bewust hogere salarissen hebben uitgedeeld omdat ze al aan zagen komen dat ze eruit getrapt zouden worden ofzo.daardoor heb je het salarisplafond verhoogt en nemen spelers niet meer genoegen met minder, want he een flapdrol als Narsingh verdiend 1mln , dus waarom zou bijvoorbeeld Linssen genoegen nemen met minder? Of Kokcu , of Fer... Als het nou Berghuis was (die meer dan 1mln verdiend) , dan had geen enkele speler er over gezeurd , maar als er iemand (duidelijk) minder goed is dan jij maar wel 2x meer verdiend , dan zorgt dat gewoon voor scheve gezichten.om dit zsm te stoppen zou je de contracten van de desbetreffende spelers moeten ontbinden, dan kunnen toekomstige spelers niet wijzen naar dat soort spelers. Ja dat gaat geld kosten maar dan ben je wel van het gedoe af. In het geval van Narsingh heb je al een vervanger , namelijk Summerville , die ik hoger inschat dan Narsingh.

23 mei 2020 om 01:22

Narsingh is niet op, die is gewoon nooit echt goed geweest. Speelde 9 jaar geleden één leuk seizoen voor Heerenveen, maar sindsdien viel hij bij Psv, Swansea en Feyenoord elk seizoen heel erg tegen. Het zegt op zich wel wat dat hij als aanvaller in 11 seizoenen betaald voetbal (225 wedstrijden) maar tot 37 goals is gekomen.

23 mei 2020 om 01:33

dat eerste half jaar bij PSV speelde hij ook heel aardig. Maar na zijn blessure heeft hij nooit meer iets laten zien. Bij PSV niet en daarna in de PL ook niet en hij zat natuurlijk niet helmaal voor niets de bank - tribune bij een club die het al moeilijk had in de championship.

23 mei 2020 om 02:54

Eens , heb het nooit een goeie speler gevonden (behalve dat ene jaartje), daarom vond ik het belachelijk dat ie gecontracteerd is. Hoop niet dat ze komend seizoen met Lens komen aankakken , die gaat namelijk ook geen ene klote betekenen voor Feyenoord. Wordt zo’n beetje ieder jaar wel met Feyenoord in verband gebracht.

23 mei 2020 om 11:33

Wel toevallig dat jij Narsingh iedere keer tegenkomt terwijl hij een dubbele hamburger besteld... Tuurlijk zal dat best een keer voorkomen, maar deze jongens letten heus wel op hun voeding hoor.. Summerville moet je niet willen joh en die wordt nu even gehypt maar komt net als Dylan Vente te kort voor het niveau dat Feyenoord nastreeft. Daarnaast moeten spelers en publiek begrijpen dat de tijd anders is en het heeft geen zin om te vergelijken... Narsingh heeft voor Corona een goed contract afgesloten en heeft geluk gehad. Een Linssen als voorbeeld moet accepteren dat het niet reëel is om een vergelijkbaar bod te vragen in deze tijd al is het zijn goed recht. Er zit een nieuw management en de salariëring wordt anders ingeschaald. Schik je erin of kijk verder bij een andere club en ben blij dat mijn cluppie zich niet meer laat gek maken door eisen van spelers en makelaars.

23 mei 2020 om 11:51

Wat een onzin over Summerville. Dat was nog het enige lichtpuntje bij ADO. Wat had je anders verwacht, dat een jongen van 17 ADO veilig zou laten spelen? Er is juist weinig hype rondom Summerville. Ik geloof niet dat jij ADO een seconde hebt bekeken als je dit zegt.

23 mei 2020 om 12:10

Gerben , ik weet niet of je bekent bent met het fenomeen maar er bestaat tegenwoordig zo iets als social media , ik hoef hem dus niet fysiek tegen te komen om dat te kunnen constateren.summerville heeft een uitstekende actie en is super snel , vooral op de eerste meters. Hij moet alleen nog aan zn afwerking en besluitsvorming werken, die jonge is pas 17 dus tijd genoeg. Ik weet 100% zeker dat ie meer zal brengen dan dat Narsingh gedaan heeft tot nu toe.en je laatste zin slaat nergens op , want dat is dus wel gebeurd , daarom zitten we nu dus in een lastige positie.

23 mei 2020 om 14:20

@DneresEr is een verschil tussen het leuk doen bij ADO en een stap hoger. Sorry maar jij mag het anders zien, echter zie ik geen kwaliteiten die Feyenoord verder gaat helpen. Hij is snel maar mist specifieke elementen zoals kracht, lengte en Ja, hij is nog jong maar vaak kun je al wel redelijk inschatten of zo'n jongen geschikt is voor het niveau van Feyenoord. Ik verwacht van niet.

23 mei 2020 om 14:29

@vegitosan Jij mag het anders zien, maar ik zie er totaal geen versterking in voor Feyenoord. Alleen met techniek en snelheid kom je er niet hoor en daarnaast wordt ADO vaak teruggedrongen en kan deze jongen met zijn snelheid van waarde zijn maar bij Feyenoord speel je vaak op de helft van de tegenstander dus je hebt minder aan dit wapen. Maar goed ik laat mij graag verrassen, maar dit wordt in mijn ogen geen succes. Mijn laatste zin geeft weer dat er op dit moment door het nieuwe management geen buitensporige salarissen meer worden gegeven zoals bij Narsingh en Kelly. Anders was Linssen namelijk al onderdeel geweest van de selectie en daar heb ik niets dan lof voor. Eindelijk verstandig beleid.

23 mei 2020 om 16:47

Als je zoiets redelijk kunt inschatten dan is er wel iets mis met jouw inschattingsvermogen. Summerville speelde het seizoen ervoor als A junior in de KKD al heel goed en dit jaar in een team wat voor degradatie speelt was het meer dan leuk. Jij hebt duidelijk geen ADO gekeken, geeft ook niks, maar dan moet je niet doen alsof je echt op hem heb gelet. Kijk de wedstrijd maar terug tegen bijvoorbeeld Ajax in de Arena. Toch wel de beste linksback van de eredivisie paar keer het nakijken gegeven. Hij laat al een betere indruk achter dan Sinisterra zijn eerste periode en die zou het volgens velen ook niet kunnen. Hij mist kracht en lengte, maar volgens mij worden buitenspelers op andere dingen bekeken....

23 mei 2020 om 18:58

Dat mag jij vinden @DNeres, maar wil niet zeggen dat je gelijk hebt. Ik heb Summerville regelmatig zien spelen en ik vind hem te druistig, onrustig en mist specifieke kwaliteiten waarvan ik denk dat deze voor Feyenoord essentieel zijn (een goede voorzet bijvoorbeeld). Heb teveel van dit spelers gezien bij Feyenoord in de afgelopen decennia met geweldig veel talent maar die het uiteindelijk niet redden (achabar, cabral, Bilal, Larsson, biseswar, Leonardo, Manu). Dit soort spelers slagen zelden op de een of andere manier en ook omdat ze onvoorspelbaar en daarentegen vaak ook minder constant zijn in hun spel. Sini is dan weer afwachten. Ik laat mij graag verrassen maar het verleden leert dat een paar leuke potjes geen garantie zijn voor succes. Daarnaast is zijn mentaliteit ook afwachten en hoop ik dat hij van zijn fouten heeft geleerd dus het is allerminst zeker, maar ik heb er geen vertrouwen in al hoop ik dat ik ongelijk heb en hij de pannen van het dak gaat spelen. Zeg enkel dat ik Feyenoord net een stap te hoog vindt, maar bij een club als Heerenveen als opvolger van Ejuke zou hij denk ik meer tot zijn recht komen.

22 mei 2020 om 22:08

Het gaat hier echter over Feyenoord, niet over de andere clubs. Maar goed, dit zijn blunders die allang bekend waren. Vorige zomer was er al veel kritiek over dit soort zaken.

22 mei 2020 om 22:55

@sirius dat snap ik. ik gaf alleen aan dat Feyenoord natuurlijk niet de enige club is die beperkte spelers in de selectie heeft die belachelijke salarissen krijgen. neemt idd niet weg dat dit gewoon een hele knullige zet was waar Feyenoord zeker terecht kritiek op krijgt

22 mei 2020 om 23:26

Is dit ook allemaal de schuld van van Geel , of is dit na zijn vertrek geregeld ?

23 mei 2020 om 01:21

@bossie Narsingh kwam uit de koker van Troost wat overigens niet meteen wil zeggen dat Van Geel er geen potje van maakte qua beleid. pas nu Arnesen er zit lijkt er na jaren weer iets van een visie te zijn

23 mei 2020 om 04:35

Je kan wel stellen dat Feijenoord er een potje van heeft gemaakt , niemand is toch groter dan de club, Zo zie je maar dat beslissingen gemaakt in het verleden nog steeds van invloed zijn.het binnen halen van Arnesen is de beste beslissing sinds jaren gemaakt door Feijenoord. Naast de beslissing om in tweede instantie toch maar te kiezen voor die ouwe rot , Advocaat.

23 mei 2020 om 09:10

Ik snapte niet heel goed dat ze hem haalde, maar een speler waarvoor je geen transfersom hoeft te betalen compenseren met een hoger salaris vind ik niet gek. Aan de andere kant wel logisch dat dit scheve verhoudingen in de selectie brengt.

23 mei 2020 om 12:59

@100% Meijer ja maar we moeten natuurlijk niet alles gaan halen wat transfervrij is. kijk naar wat zo een Narsingh verdiend. zo een speler voegt helemaal niks toe en kost de club wel gewoon miljoenen als je naar zijn salaris kijkt en daarnaast zal hij ook wel wat tekengeld hebben gehad

Ik blijf vinden dat je met Narshing we veel kunt als je Jorgensen als aanspeelpunt hebt. Narshing kan niet veel, maar heeft wel snelheid en diepgang. 1 op 1 kan hij buitenom, om een voorzet te geven en zo moet je hem gebruiken. Narshing speelde voor een grote deel als spits, waar hij de techniek niet voor heeft of als Berghuis in de spits stond, maar dan kan hij geen voorzet geven dus dan moet hij acties binnendoor maken en de combinaties aangaan en dat kan hij ook niet. Een fitte Jorgensen als aanspeelpunt dan heb je met Narshing nog best wel een wapen. Slechter dan Schaken is hij niet, maar Schaken kon de voorzetten kwijt op Pelle.

22 mei 2020 om 21:50

Narsingh is rechtsbuiten, en alleen dat. Toevallig staat de beste speler van Feyenoord rechtsbuiten. Kortom, ontzettend domme aankoop voor dat geld. Haal dan een jeugdspeler bij de selectie.

22 mei 2020 om 21:55

Mee eens, of Summerville als tweede rechtsbuiten inplaats van Narshing. Die vind ik persoonlijk beter dan Narshing is.

22 mei 2020 om 22:13

Op zich nog niet zo'n gekke gedachte, maar dan moet je Narsingh en Jorgensen wel in hun hoogtijdagen hebben. Tegenwoordig komt Narsingh zelden nog iemand voorbij en Jorgensen schiet er geen bal meer in. Dan schiet het (helaas voor Feyenoord) niet op. Ook als aanspeelpunt vind ik Jorgensen geen schim van de speler die hij in z'n eerste seizoen was.

of een hoog salaris van meer dan 600000 euro realistisch is valt nog wel te bezien. Als die spelers dit wel kunnen krijgen in het buitenland en niet bij Feijenoord dan zijn die gasten weg. Zeker als dit nu al een struikelblok is.

Als je bij Feyenoord speelt verdien je toch ook gewoon minimaal een paar ton per jaar lijkt me. Dat is heel normaal. Bij Ajax heb je spelers die minimaal een miljoen per jaar verdienen en dan zou het vreemd zijn dat bij Feyenoord de spelers maar 2 of 3 ton zouden verdienen.natuurlijk is die Kelly niks gebleken en dan kijken we al snel naar die 6 ton per jaar. En gezien zijn inbreng is hij dat niet waard. Maar Narsing 6 ton per jaar vind ik niet eens zo buitensporig ook al speelt hij niet de sterren van de hemel.een Berghuis kan toch ook gewoon bij een club als Feyenoord 7 of 8 ton per seizoen verdienen?we hebben het wel over Feyenoord en niet over Vitesse, Groningen etc.

23 mei 2020 om 00:11

1. Feyenoord is niet in de positie om dergelijke salarissen aan iedereen uit te delen.2. Het gaat erom aan wie je dergelijke salarissen uitdeeld. Berghuis krijgt ongetwijfeld meer dan 1mln. Een Narsingh had je max 400.000 moeten bieden met een 1 jarig contract + een eenzijdige optie op nog een jaar, indien het contract met een jaar verlengd zou worden door zijn goede prestaties had je evt het salaris kunnen verhogen naar 7 a 8ton per jaar.lijkt me een erg redelijk voorstel. Gaat Narsingh niet akkoord? Pech voor Narsingh , zoals ik hier reeds heb gezegd , Narsingh mag blij zijn dat een club als Feyenoord zich voor hem meld , en niet andersom.

23 mei 2020 om 01:11

Kan je lezen? Bij Feyenoord verdienen ze juist te veel, spelers die niks presteren krijgen meer dan 6 ton, en berghuis zit bijvoorbeeld (terecht) op ongeveer 1.5 miljoen.. dus logisch dat een kokcu dan ook minimaal een miljoen gaat eisen.

23 mei 2020 om 01:40

voordat bij Ajax de miljoenen langs all kanten binnen kwamen door eerst goede prestaties in de EL en daarna in de CL hadden ze ook een salaris plafond van 1 miljoen en zaten de meeste spelers een stuk onder het plafond. 1 miljoen voor Narsigh die al jaren niets meer liet zien is binnen het salarishuis van Feyenoord natuurlijk niet normaal. Dan kun je er zo wie zo op wachten dat andere basis spelers hetzelfde willen.

Ik zou ook wel een jaarsalaris willen ontvangen en maar 1 dag hoeven te werken. Geen wonder dat voetbalclubs in de financiã«le problemen komen. Middelmatige spelers worden overbetaald en het beste talent zit op de 3e rij? 6 ton voor Kelly is wel echt lachwekkend.. dat die ooit door het scoutingsapparaat is goedgekeurd?

Stomme gok. Snap dat Linssen wel meer wou verdienen bij Feyenoord als deze Narsingh en Kelly.. helaas was dit in de Jaap Stam en van Geel tijdperk. Gelukkig heeft Arnesen een beter beeld over hoe het moet.

23 mei 2020 om 00:15

Ik gaf het hier boven al aan... Contracten ontbinden! Kost geld , maar dan kunnen toekomstige spelers niet naar dat soort spelers wijzen en trek je meteen alle gezichten in de huidige selectie recht. Daardoor ben je nu namelijk Linssen mis gelopen , en Kokcu , Botthegin en Fer doen moeilijk met verlengen.

23 mei 2020 om 13:01

probleem is alleen dat Linssen Feyenoord ook niet naar een hoger niveau had getild dus die moet je ook niet een topsalaris gaan geven. ik vind het goed dat Feyenoord Linssen zijn salariswens niet heeft ingewilligd want je moet leren van je fouten en zo te zien heeft Feyenoord gelukkig geleerd van deze situatie met Narsingh en Kelly. een topsalaris moet je alleen betalen voor uitzonderlijke, exceptionele spelers

Dan ben je inderdaad niet goed nee, eerder briljant zelfs als Narsingh zijnde om zo'n enorm salaris te 'verdienen'.

Wat een nonsens. 15 miljoen voor bruma is idioot. 3,5 miljoen pj voor Huntelaar is idioot. Zoveel voor narsingh was veel maar niet idioot. Achteraf lullen is lekker makkelijk.. Op dat moment ging dat zo. Met frank en Dick niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger92
S. BerghuisAanvaller99
B. LinssenAanvaller91
J. BijlowKeeper60
N. JørgensenAanvaller51
L. NarsinghAanvaller51
R. BoženíkAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

163 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren