‘Bale kan daar weer een superster worden en veel geld blijven verdienen’

Vrijdag, 22 mei 2020 om

Gareth Bale wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid en vanuit Engeland zouden in het verleden onder meer Manchester United en zijn oude club Tottenham Hotspur interesse hebben getoond. Met het ambitieuze Newcastle United, dat voor een Saoedische overname staat, heeft zich in de afgelopen weken nog een nieuwe gegadigde aangediend en Rivaldo ziet een dergelijke move wel zitten voor Bale.

“Er zijn geruchten dat Bale wordt aangeboden in de Major League Soccer en dat hij uitkijkt naar een snelle verhuizing naar de Verenigde Staten, maar ik denk dat hij op dertigjarige leeftijd nog wel wat kan laten zien op de Europese velden, voordat hij naar de VS gaat”, steekt de oud-speler van onder meer Barcelona en AC Milan van wal in gesprek met Betfair.

“Ik denk wel dat zijn tijd bij Real Madrid ten einde loopt, aangezien zijn kansen om in de basis te beginnen afnemen, zeker met het oog op nieuwe versterkingen in de zomer. De club ziet in hem niet langer een beslissende speler nadat er in de afgelopen jaren wat interne problemen waren. Daarom lijkt het zeer waarschijnlijk dat hij Real Madrid gaat verlaten, maar ik denk wel dat hij nog twee à drie jaar in Europa moet blijven en een terugkeer naar de Premier League is op dit moment wellicht wel de beste optie”, gaat de Braziliaan verder.

“Newcastle krijgt deze zomer een flinke cashinjectie met de komst van de nieuwe eigenaar en dit kan een geweldige bestemming worden voor Gareth Bale, aangezien hij daar weer de status van superster op kan eisen en veel geld kan blijven verdienen”, meent Rivaldo. “Het zou een mooie kans voor hem zijn op de bewijzen dat hij nog steeds een topspeler is en hij zou dan weer bij de beste voetballers van de wereld kunnen gaan horen. Als een dergelijke aanbieding komt, denk ik dat hij die moet accepteren. Hij kan bij Newcastle de grootste ster in het elftal worden en hij zou een ververst elftal een goed seizoen in de Premier League kunnen bezorgen.”

'Zlatan solliciteert voor nieuwe Matrix-film, Rose Bertram showt skills'
Meer video's

Poll

Zou jij Newcastle United een goede club vinden voor Gareth Bale?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door zermatt_person)

Ik hoop er persoonlijk op. Hij heeft heel veel voor de club betekend en is dus zeker geen flop, maar momenteel is het wel gewoon op langs beide kanten. Zijn salaris is daarnaast toch ook wel een dingetje dus dan is dat probleem meteen opgelost.

22 mei 2020 om 11:51

Ik hoop er ook op Liers. Laten we ook eerlijk zijn, zonder Cristiano aan zijn zijde is Bale niets meer dan een middelmatige voetballer gebleken. Toen Cristiano iedere wedstrijd drie man bezig hield zag je dat Bale wel kon presteren met ruimte, maar het moment dat Cristiano vertrok zag je Bale instorten. Op dit moment niet meer goed genoeg voor Real Madrid, en hij voelt die hete adem ook gewoon in zn nek van de Madridistas in het Bernabeu. Die willen namelijk Mbappe zien op die plek en met dat salaris.

22 mei 2020 om 11:59

Ik denk persoonlijk dat Bale gewoon mentaal gebroken is door zijn vele blessures. Het seizoen nadat Ronaldo vertrok wilde Lopetegui van hem de sterspeler maken en de eerste wedstrijden was hij heel goed. Toen viel hij echter voor de zoveelste keer geblesseerd uit en vanaf dat punt is hij nooit meer de oude geworden. Jammer, maar enigszins begrijpelijk.

22 mei 2020 om 12:33

ik denk dat Bale al niet meer de oude is sinds hij bij Real opeens op rechts gezet werd. ik vond hem op zijn best als hij van links speelde waar hij ook is doorgebroken maar bij real heeft hij daar zelden gespeeld

22 mei 2020 om 12:50

Japie/ Logisch ook toch dat hij daar zelden speelde. Dat was de plek van de baas

22 mei 2020 om 12:12

Ik vraag me sowieso af of Newcastle United uberhaupt kan investeren met die nieuwe FFP regels. Dan heeft zo'n overname eigenlijk nauwelijks zin. PSG, Man City en Chelsea hadden het gelukt dat ze voor de nieuwe FFP reglement een eigenaar hadden en dus flink konden investeren. Bij Newcastle is dat niet het geval. Eigenlijk is die gehele FFP reglement gewoon belachelijk. Het is puur als bescherming van de gevestigde orde in Europa. Kleine clubs maken nauwelijks kans om te groeien en blijven dus door die FFP reglement klein.

22 mei 2020 om 12:16

Vlak na een overname is er een zekere periode een versoepeling van de FFP als ik het goed heb. Daarnaast hebben PL-clubs genoeg inkomsten. Als een eigenaar wilt instaan voor een aantal kosten die buiten de FFP vallen, is er meteen een stuk meer mogelijk. Alleen was dat niet het geval bij de vorige eigenaar. Daarnaast is het een moeilijke discussie. Op zich kunnen kleine clubs het wel halen door middel van goed beleid (kijk bijvoorbeeld naar Ajax). Maar het gewoon maken van een grote club door een rijke eigenaar is niet meer mogelijk, wat alleen maar goed is naar mijn mening.

22 mei 2020 om 12:41

Ik zelf vind dat juist niet goed. Hierdoor krijg je namelijk dat de grote clubs in Europa te veel beschermd zijn. Het alsof de groot machten als Bayern Munchen, Real Madrid en Barcelona in een kasteel leven en de poort naar het kasteel gesloten houden voor de kleinere clubs. Hierdoor blijft de top in Europa smal en krijg je steeds meer voorspelbare wedstrijden in CL. FFP had als doel om Europese clubs financieel gezond te houden en het gat tussen de topclubs en kleinere clubs in Europa te verkleinen. In plaats daarvan heeft de FFP juist gezorgd dat het gat tussen de gevestigde orde en daaronder een stuk groter is. Ajax heeft weliswaar goed beleid, maar behaalde vorig seizoen incidenteel de halve finale en werd dit seizoen gewoon uitgeschakeld in CL en vervolgens door Getafe in EL. Daarom zou er een aanpassing moeten komen in het FFP reglement dat je in de begin jaren flink mag investeren, maar daarna moet houden aan de FFP reglementen. Nu is er als het ware een slot voor de kleinere clubs om te groeien en aansluiting te vinden bij gevestigde orde van Europa.

22 mei 2020 om 12:51

Ik denk dus dat die regel er al in mindere mate is. Daarnaast vallen dingen zoals infrastructuur niet onder de FFP dus er kan nog altijd met enorm veel geld een goede infrastructuur neergezet worden waar op lange termijn resultaten mee gehaald kunnen worden.

22 mei 2020 om 12:54

Het ongelimiteerd spenderen á la City en Chelsea zit er inderdaad niet meer in maar er zijn zeker mogelijkheden voor de nieuwe eigenaren om te investeren, zeker in de beginperiode. Hoe het er nu naar uit ziet kan Newcastle de komende periode rond de 200 miljoen investeren in de selectie gezien de winsten die ze sinds 2017 hebben gemaakt. Dat is nog zonder nieuwe sponsordeals die door de overname gesloten kunnen worden. Verder heeft de Uefa ook al laten doorschemeren de FFP regels wellicht iets te versoepelen vanwege de corona crisis Dat komt zeker niet slecht uit voor de nieuwe eigenaren. Buiten dat zal er ook flink geinvesteerd gaan worden in de faciliteiten van de club en stadion en youth academy. Die vallen als het goed is buiten de FFP regels. En zelfs met alle FFP regels zal er meer geinvesteerd worden dan de afgelopen 13 jaar door Ashley is gebeurd. Dat is ook de belangrijkste boodschap van de fans: "we don't demand a team that wins, we demand a club that tries"

22 mei 2020 om 13:39

@nufcmg: Die 200 miljoen dat geïnvesteerd wordt in selectie? Is dat verspreid over meerdere jaren, of alleen al komende zomer? Je zegt komende periode, maar het is mij niet helemaal duidelijk om welke periode het gaat. Verder zou het stadion bij Newcastle zeker aan een renovatie toe zijn. Bij St. James' Park vind ik het altijd al een lelijk gezicht dat die ring niet helemaal is afgemaakt en dat het ene helft van het stadion drie ringen heeft en de andere kant van het stadion slechts een ring. Beetje zoals FC Twente ook heeft. Zou al een stuk beter uitzien als ze bij dat stadion alles gelijktrekken qua hoogte, etc. Dan heb je ook gelijk meer capaciteit.

22 mei 2020 om 14:36

Dat zou het transferbudget zijn voor de komende zomer. Je mag volgens de FFP volgens mij per seizoen niet meer dan 30 miljoen extra uitgeven dan wat er binnenkomt. De premier league heeft als ik het goed begrijp ook nog extra uitzonderingen daarop. Een eigenaar kan dan wel het verlies opvangen, maar dan mag je volgens mij niet meer deelnemen aan de europese toernooien.vwb St James Park, ik vindt het juist wel wat hebben zo. Is toch een iconisch beeld. Er is in het verleden al gesproken over een uitbreiding alleen het grote probleem hiervoor zijn de beschermde woningen aan de achterkant van het stadion. De Gallowgate stand (achter het doel) zou wel uitgebreid kunnen worden wat de capaciteit op 60000 zou brengen. Ook las ik laatst een artikel waarbij gesproken werd om het veld 90 graden te draaien, en de overige tribunes uit te breiden. Dat zou de capaciteit naar 70k moeten brengen maar dan blijft alsnog die lage tribune bestaan.

22 mei 2020 om 16:17

Volgens de FFP regels van de Uefa mag je maximaal 30 miljoen euro verlies lijden over een periode van drie jaar. Ik vraag me af of deze periode met de FFP reglement pas ingaat als Newcastle daadwerkelijk Europees voetbal speelt of ook als je lange tijd geen Europees hebt gespeeld. Volgens de FFP van de Premier League, mag een clubs in periode van drie jaar liefst 105 miljoen euro verlies lijden, mits de eigenaar dit aanvult. De richtlijnen van Uefa en Premier League zijn dus best verschillend. Op financialfairplay.co.uk kun je hier meer informatie over vinden.

Nooit lang op niveau gevoetbald en straks toch schatrijk.

22 mei 2020 om 09:45

Nooit lang op niveau gevoetbald durf je dan nog te zeggen. Vanaf 2011 tot zeker 2016 gewoon wereldtop geweest, niet lang genoeg misschien?

22 mei 2020 om 09:51

Ook in 2018 wilde hij nog wel eens een omhaal in een CL finale maken

22 mei 2020 om 10:10

Dus jij beweerd dat hij zijn eerste 3 seizoenen bij Real top was?!?!? Dan heb je niet veel wedstrijden gezien. Hij heeft 2 acties gedaan op heel zijn tijd bij Real, die goal in de copa tegen Barcelona (in zijn eerste seizoen), en die omhaal in de CL finale tegen Liverpool. Voor de rest blonk Bale vooral uit in denken dat hij Ronaldo kan/kon evenaren. Liep heel veel rond met een houding dat het hem allemaal niet kon schelen. Nee, de Bale van Real is nooit de Bale geweest van bij Tottenham.

22 mei 2020 om 10:21

In zijn eerste seizoen in La Liga in 27 wedstrijden 15 doelpunten en 13 assists. In zijn tweede seizoen La Liga in 31 wedstrijden 13 doelpunten en 9 assists. In zijn derde seizoen La Liga in 23 wedstrijden 19 doelpunten en 11 assists. Je kunt zeggen wat je wilt maar dat zijn gewoon heel goede statistieken.

Ik begrijp de voetbalwereld niet.. als ik in mijn baan jarenlang laat zien dat ik er met de pet naar gooi en nauwelijks presteer, dan kan ik nergens anders meer aan de bak komen. Waarom zou je deze man een mega salaris bieden, op die leeftijd, met al zijn blessures en het niveau wat hij al 7 jaar niet meer gehaald heeft?

22 mei 2020 om 09:47

Ik snap echt niet waarom mensen schijnen te denken dat Bale al sinds 2013 niet meer presteert? Dat absolute topniveau van bij Spurs heeft hij zeker niet altijd meer gehaald, maar hij is zeker tot 2016 gewoon een topper geweest. Daarna zijn de blessures echt storend beginnen worden.

22 mei 2020 om 10:10

Je hebt gelijk dat hij echt wel hier en daar belangrijk is geweest voor Real. Volgens mij toch wel 100 doelpunten gemaakt voor real toch? Bij Bale kan ik me alleen niet echt lange tijd herinneren dat ie echt top was hoor. Was ie weer even 5 wedstrijd lekker aan het mee draaien en dan lag ie er weer 2 a 3 wedstrijden uit. Juist om die reden vind ik Bale niet een topper, voor mij valt hij in zijn periode van real echt wel buiten de top 20 van Europa. Dat is toch jammer voor iemand met zijn salaris.

22 mei 2020 om 10:18

Bij Real Madrid 105 doelpunten en 67 assists in 249 wedstrijden, wat gewoon top is. In 2015/2016 scoorde hij er bijvoorbeeld 19 en gaf 11 assists in 23 wedstrijden.

22 mei 2020 om 11:19

Tsja, mensen vergeten snel. De status van Alexis Sanchez bijvoorbeeld is ook compleet omlaag gelazerd door de afgelopen twee jaar, maar wat was die gozer geweldig goed, jarenlang. Zelfde met jongens als Schweinsteiger en Yaya Toure.

Zo ontzettend jammer dat we bij Real nooit de Bale van Tottenham hebben gezien. Man, wat was hij toen goed. Met vier CL-zeges kun je niet zeggen dat hij mislukt is in Madrid, maar denk dat de meeste mensen van zijn spel toch meer hadden verwacht. Terugkeren naar de Premier League is geen gekke gedachte.

22 mei 2020 om 11:54

Vreugd/ De Bale van Tottenham, ik hoor dat sentiment hier vaker voorbij komen op vz. Bij Tottenham was hij echt wel de sterspeler en draaide alles om hem, hier bij ons draaide alles om Cristiano, dus logisch dat je die Bale niet gezien hebt toch? Hij moest zich schikken achter Cristiano, desondanks natuurlijk hele mooie dingen voor ons gedaan, maar het is wel tijd om te vertrekken nu.

22 mei 2020 om 17:11

Ook in de rol die hij bij Real had, hoopte ik meer van hem te zien. Bale bleek dus niet in staat om te excelleren op een andere positie of in de schaduw van Ronaldo. Dat vind ik wel jammer, ik had er meer van verwacht. Heeft wel degelijk zijn bijdrage gehad aan het succes van de jaren 2014-2018, maar ik had meer van de oude Bale willen zien.

Die reacties hier dat Bale een flop is is echt belachelijk. Hij heeft 4x de CL gewonnen in een team wat barst van de vedettes. Zie daar uberhaupt maar eens vrijwel wekelijks basis te spelen. Dat hij niet wekelijks de held was wil niet zeggen dat hij geen bijdrage heeft gehad aan het succes van Real Madrid. Madrid is geen Tottenham, waar hij de enige échte ster was. Ik vind het nog steeds een fraaie voetballer en hopelijk zien we hem terug in de PL.

22 mei 2020 om 10:12

Lol hou op hoor Bale is toch juist die vedettes in dat team? Alsof Lucas een vedette was. Bale was binnen gehaald als een vedette van 100 mil. Alsof het knap lastig is om als speler van 100 mil aan spelen toe te komen.

22 mei 2020 om 10:37

Ik zeg toch ook niet dat Bale geen vedette was? Hij was een van de vel, voor wie allemaal een hoog bedrag is betaald. Als jij denkt dat het vanzelfsprekend is dat je bij een club als Real speeltijd krijgt dan kan dat. Realiteit is echt dat de concurrentie daar altijd moordend is op het middenveld en in de aanval met spelers als Ronaldo, Benzema, Kroos, James, Modríc, Di Maria, Casemiro, Sahin, Alonso, Asensio, Llorente, Isco, Morata, Kovacic etc etc

Die jongen heeft bij Real al het plezier in de sport verloren volgens mij. En dat ligt natuurlijk zeker niet alleen aan Real. Denk dat hij prima kan opbloeien in Engeland, maar zou me niets verbazen als hij het wel gelooft, nog drie jaartjes gaat cashen in de VS of het Midden-Oosten en daarna lekker de rest van zijn leven gaat golfen.

22 mei 2020 om 10:55

Hoeveel zin heb je nog om te voetballen, wanneer je een striemend fluitconcert krijgt nog voordat je in het veld staat. Ik vind dat het publiek zich wel wat netter op had kunnen stellen. Bale blijft toch iemand die een belangrijk aandeel heeft gehad in de 4 CL titels.

22 mei 2020 om 11:57

NL / Come on, ga je nu de toeschouwers in het Bernabeu de schuld geven? Deze meneer Bale zei na het vertrek van Cristiano dat hij wel even de lakens ging utidelen, en dat hij nu dat plekje wilde hebben en wilde laten zien dat hij al die jaren al de grote man was. Toen hij dat plekje kreeg viel hij keihard door de mand. En dan verwacht je dat het Bernabeu gaat klappen voor hem? Je moet wel iets realistischer zijn. In Madrid leven ze voor voetbal en voor hun club, en als je meer dan Sergio Ramos verdiend moet je keihard iedere seconde werken, maar hij loopt erbij alsof hij zijn teamgenoten voor het eerst heeft leren kennen, en dat iedere wedstrijd, en dat al twee jaar lang.

22 mei 2020 om 12:02

Dat is gewoon niet waar, ik heb hem in de CL meerdere malen harder zien werken dan 90 procent van zijn teamgenoten.

22 mei 2020 om 12:48

Inside; Je praat gewoon een berg onzin over Bale, keer op keer. Want ik wil het eerste artikel nog wel eens lezen dat hij de lakens uit wou delen toen CR wegging.... En welk plekje heeft hij gehad? Juist geen! Alleen maar kritiek word er op Bale uitgestrooid, (momenteel begrijpbaar) toen hij ervoor zorgde dat ze in de halve finales kwamen van de CL, dat Real in de Finale kwam door hem en zelfs nadat hij de omhaal maakte in de finale en Real nog een Cup schonk... Nee, ik kan Bale goed begrijpen de laatste 2 jaar, gewoon cashen, lachen en golfen of wat dan ook, het Real publiek stond altijd maar achter 1 man, Cr7, ongeacht hoe Bale speelde.

22 mei 2020 om 12:52

FR / Goh, echt verrassend dat het publiek achter Cristiano ging staan, een speler die altijd 200% gaf en zijn teamgenoten naar een hoger niveau tilde. En je weet toch hopelijk wel dat Bale na het vertrek van Cris dat plekje kreeg? Hij deed er niets mee, was altijd geblesseerd en werd zelfs outscored door Benzema, iets wat Cristiano nog nooit is overkomen. Ik ontken niet dat Bale hele mooie dingen heeft gedaan, maar zonder Cris aan zijn zijde is het gewoon niet de absolute wereldtop. Deal with it

22 mei 2020 om 12:58

Inside; Dat was niet het punt of het vreemd was of het publiek achter CR ging staan of altijd stond. Punt is dat Bale zelden tot nooit de erkenning krijgt of heeft gekregen wat hij verdiend heeft na al het moois wat 'ook' Bale aan Real heeft geschonken... Ik vind het niet zo vreemd dat Bale het niet waar kon maken op de positie aan de linkerkant na Cr's vertrek, hij had er immers jaren niet meer gespeeld, je weet wel, de plek waar hij furore maakte bij Tot maar op de andere flank geposteerd werd. En zonder CR geen wereldtop, come on Inside

22 mei 2020 om 13:49

FR / Het schijnt dat Bale zelf liever op de rechterflank speelt. Erkenning heeft hij genoeg gehad, denk je dat iedere janlul zo een contract krijgt als hij heeft gekregen bij Real Madrid? Ik snap niet welk punt je zo goed wil maken. Hadden we Cris aan de kant moeten schuiven om Bale daar neer te zetten? Lijkt me niet toch... en Bale zonder CR geen wereldtop inderdaad, of heb je Real Madrid niet zien voetballen vanaf de zomer 2018? Ik wel namelijk, ieder wedstrijd, iedere seconde.

Als liefhebber van het spelletje zal Bale natuurlijk enorm bale(n) vanwege het feit dat hij eigenlijk nooit de speler is geworden bij Real, van wie hij zelf dacht te worden. Maar hij stond er op de cruciale momenten wel vooralDie 2 finales tegen Atletico en Liverpool, maar ook die Copa finale tegen Barca (wat een rush). Het is een speler die zodra de ruimtes kleiner worden gewoon zeer beperkt is. Bij Real moet je zowel met als zonder ruimte kunnen spelen. Het is niet zo dat hij a la Ronaldo een geweldige positionering heeft voor het doel. Dan ben je al gauw verloren. In Madrid zien ze dan liever technischere voetballers zoals Asensio, Hazard en Vinicius (wie ik persoonlijk ook liever zie spelen). Maar de beste man cashed dik dus hoor je hem ook verder niet echt klagen. En gelijk heeft hij. Vandaar dat hij ook gewoon een beetje provoceert, niemand die hem wat kan maken. Achteraf heeft Real zichzelf in de vingers gesneden door hem zo een overdreven dik contract te geven. Hij zou denk ik bij Inter Miami wel goed passen. Lekker voetballen weer in het relaxte Miami en in z’n vrije tijd golfen. Heerlijk man. Niets mis mee

22 mei 2020 om 12:00

Garrin/ Bale(n). I see what you did there hahah. Ik ben blij dat Florentino hem vorig jaar niet transfervrij weg heeft gedaan, al leek dat wel te gebeuren maar op het laatst heeft Florentino de stekker uit die Chinese transfer getrokken. Het lijkt me dat een club als Manutd, Chelsea of Spurs nog wel een bedrag voor hem gaat neertellen, al zal dat niet veel meer zijn, maar met zo een speler aantrekken kan je wel iets losmaken binnen je club. Terug naar Spurs zou het mooist zijn maar naar Manutd en dan spelen met Martial Rashford Bale zou ook niet verkeerd zijn. Eigenlijk zou Manutd die Sancho willen kopen maar ik betwijfel of een club nog 120 miljoen gaat betalen voor hem deze zomer. Ik vind Bale nog iets te jong voor Amerika, hij kan nog wel wat klaarspelen in Europa

Cristiano , Benzema en Bale zullen de geschiedenis boeken in gaan als het meest succesvolle aanvalstrio dat er ooit geleefd heeft. Ondanks dat verreweg het meeste gevaar van Cris kwam kunnen we niet ontkennen dat Benzema en Bale heel erg nuttig waren en dat zij hun ego aan de kant zette voor het succes van Real Madrid. Ik zal nooit vergeten wat je voor ons gedaan hebt Bale, maar ik zou het ook waarderen als je deze zomer vertrekt zodat we ruimte kunnen maken voor nieuw bloed en gemotiveerde spelers.

Om het verhaal een beetje zuiver te houden: het gaat hier om een in line gezet gesprekje tussen ex Braziliaans vedette Rivaldo en een Brits on line gokkantoor. En dan verzint Rivaldo dat die Arabier die Newcastle United zou gaan overnemen, (dat is dus nog niet gebeurd) dat die interesse heeft om de 30 jarige Garrreth Bale met zijn gigantische salaris overgaat nemen van Real Madrid. De Garreth Bale dieal die tijd dat ze hem Madrid al uit proberen te jagen die stoicijns verder gaat in Bernabeu en zijn megasalaris blijft opstrijken. Wat geeft Rivaldo de gedachte dat Bale in Salaris achteruit wil of dat die Arabier Bale hetzelfde gaat bieden als hij nu bij Real krijgt ?

22 mei 2020 om 12:54

Theo / Die Newcastle overname is vandaag afgerond las ik, de PL bazen hebben akkoord gegeven ervoor. Die Arabieren hoeven niet het zelfde te bieden, maar als ze al 2/3e betalen ervan wil Bale denk ik wel al die kant op, al zie ik Spurs ook wel zo een salaris neertellen als het moet, zij gaan deze zomer misschien Kane kwijt raken, er kan wel iets gaan gebeuren, als het eenmaal begint te rollen op de transfermarkt kan het allemaal snel gaan

Ik vind Bale niet eens zo verkeerd en ook bij Real heeft hij best goede dingen laten zien. Hij is door het Real publiek echt het pispaaltje geworden en dat Bale het nog zo goed heeft gedaan gezien de omstandigheden vind ik al bijzonder goed. De mensen bij Real eisen echt veel van spelers en het publiek zoekt dan ook snel een zondebok. Dit terwijl er wel slechtere spelers zijn bij Real.ik hoop dat Bale een leuke club vind en weer lekker gaat spelen zonder gezeik van publiek.

@insidermadrid, dat die Arabische overname rond is gemaakt had ik nog niet gelezen. Evenwel blijf ik sceptisch over de houding van Bale omdat hem in het nabije verleden wel vaker voorstellen zijn gedaan waar hij niks van wilde weten. Is zijn maandsalaris niet ergens tussen 15 en 20 miljoen ? Dan zou als ik jou redenering volg die Arabier 10 a 13 moeten bieden. Ik ken die Arabier niet en heb dus geen idee of hij aan dat soort maandsalarissen denkt. Maar anderzijds, als hij veel geld heeft zal hij best met een mooie aankoop op de proppen willen komen en Bale is in Engeland natuurlijk nog wel "hot". Ik ben benieuwd......

Bale is helaas uitgeblust, de passie en liefde voor het spelletje is weg en ik zie hem dus ook nooit meer het niveau halen wat hij aangetikt heb, daarbij is het real hun eigen domme fout geweest met zijn contract. Het is nu maar afwachten wie gaat voldoen aan de eisen van Bale om überhaupt te willen vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4243 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona5832
3.Sevilla4710
5.Getafe4612
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller2614
Vinícius JúniorAanvaller192
L. JovićAanvaller152
T. CourtoisKeeper240
CarvajalVerdediger221
G. BaleAanvaller142
RodrygoAanvaller122
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

757 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 14 2 3 1
2018/2019 Real Madrid 29 8 4 0
2017/2018 Real Madrid 26 16 5 0
2016/2017 Real Madrid 19 7 3 1
2015/2016 Real Madrid 23 19 2 0

In de wandelgangen

Donderdag 4 juni
Napoli heeft een poging van Real Madrid om Fabian Ruíz in te lijven afgeslagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren