‘Real Madrid staakt onderhandelingen over Mbappé en meldt zich in Engeland’

Woensdag, 20 mei 2020 om

Al tijden gonst het van de geruchten over de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid voor Kylian Mbappé, maar volgens Le10Sport gaat trainer Zinédine Zidane er niet langer vanuit zijn landgenoot komende zomer in de Spaanse hoofdstad te begroeten. Paris Saint-Germain weigert te onderhandelen over Mbappé, waardoor Real Madrid zich genoodzaakt zou voelen zijn interesse te verleggen naar Sadio Mané.

De eerste contacten tussen Real Madrid en Liverpool-aanvaller Mané dateren van juli 2019, zo schrijft het Franse medium. De Madrilenen zouden toen al kenbaar hebben gemaakt aan de Senegalese vleugelspits concrete belangstelling te hebben, maar een transfer kwam niet van de grond. Het contact tussen de Spaanse grootmacht en Mané werd niet verbroken, en Zidane zou komende zomer een nieuwe poging willen wagen voor de 28-jarige aanvaller.

Mané is bezig aan zijn vierde seizoen voor Liverpool, dat hem in 2016 voor 41 miljoen euro overnam van Southampton. Sindsdien won de buitenspeler met the Reds de Champions League en stevent hij dit seizoen af op het Engelse kampioenschap. Mané zou gezien zijn goed gevulde prijzenkast bereid zijn een nieuwe uitdaging aan te gaan, en staat dan ook open voor de interesse van Real Madrid. Zijn contract, dat nog tot medio 2023 doorloopt, zou een struikelblok kunnen vormen.

Zidane heeft naar verluidt bij Florentino Pérez, president van Real Madrid, aangedrongen op minimaal één grote zomerse aanwinst. Nu Mbappé door de starre houding van Paris Saint-Germain voorlopig onhaalbaar blijkt, heeft de Franse oefenmeester goede hoop Mané aan zijn gelederen toe te voegen. Real Madrid zou dan volgend jaar een nieuwe poging kunnen wagen voor Mbappé. Laatstgenoemde ligt tot medio 2022 vast in Parijs, waardoor Real volgend jaar zomer een sterkere onderhandelingspositie zal hebben.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door insidermadrid)

Haal nou gewoon M’bappe. Die jongen is gemaakt voor Real Madrid. Mane is ook een fantastische speler, maar Mbappe is de toekomst van het voetbal. De natuurlijke opvolger van Benzema. Barca staart zich blind op het terughalen van Neymar, maar Neymar gaat t tot zijn 30e leuk blijven doen en dan breekt zijn onprofessionele houding hem op. Mbappe Rodrigo, Vinicius, Hazard, Assensio wat een klasse in de voorhoede.

20 mei 2020 om 22:53

Real Madrid’s 3e Champions League topscorer aller tijden Benzema heeft net een opgewaardeerd super contract getekend tot 2022, een van de best betaalde spelers van Real Madrid nu. Die gaat echt voor helemaal niemand op de bank. Clubicoon en al 11 jaar favoriet van Papa Perez. Meeste assists in de geschiedenis van Real Madrid. Als media's golden boy Mbappe komt is 442 spelen de enigste optie. Benzema staat zeer zeker nog 2 jaar in de basis voordat hij gaat afsluiten bij Lyon.

20 mei 2020 om 23:01

Mbappe op rechtsbuiten kan ook (tijdelijk). 2022 is overigens nog maar 2 jaar weg

20 mei 2020 om 23:06

Oke, ik dacht dat het pas over 6 jaar 2022 werd. Weer wat geleerd.ON: Ik heb liever Haaland of Sancho dan mbappe om eerlijk te zijn. (ongeveer zelfde cijfers als mbappe maar spelen met relatief slechter team in een moeilijkere competitie)

20 mei 2020 om 23:28

8real/ Technisch gezien nog maar 1 en een beetje jaar weg is 2022, maar ik snap Zidane dat hij niet weer met dezelfde aanvallers een nieuw seizoen wil beginnen, als er 1 iemand wegvalt is het voorin meteen al heel dun, dat kan echt niet meer. Daarnaast is Zidane degene die wordt beoordeeld aan het einde van het seizoen 2021/2022 en hij wil niet met lege handen komen te staan, Real Madrid staat in de kern echt heel goed, maar aan de aanval moet echt gewerkt worden. Goed dat Zidane versterkingen wil hebben want dit is wel Real Madrid, hij kan niet iedere keer Brahim, Vini, Rodrygo moeten inzetten, die zijn nog te jong en hebben de ervaring niet, we hebben toppers nodig. Tijd om wat spelers uit te zwaaien en wat vers bloed binnen te halen, al is het natuurlijk afwachten wat er deze zomer gaat gebeuren

20 mei 2020 om 23:07

Zeggen dat Neymar tot zn 30ste door gaat en even Hazard opnoemen. Volgens mij ie die ook tegen de 30. Assensio heeft buiten 2 wedstrijdjes niks laten zien.. Rodrigo, Vinicius moet ik nog maar zien. Rodrigo zie ik zeker potentie in maar Vini lijkt blind paard te zijn

20 mei 2020 om 23:11

Alles wat b*rcalover hierboven zegt.Mensen die serieus Vinicius opnoemen zijn bij voorbaat af en hebben blijkbaar zijn gepruts bij Real Madrid niet gezien.

20 mei 2020 om 23:15

Vini heeft jullie over 2 wedstrijden helemaal zoek gespeeld en is pas 18 jaar. Typische reactie weer van je. Asensio heeft een zware blessure en was gewoon op weg naar een vaste basisplaats.

20 mei 2020 om 23:23

Nou nou, helemaal zoek gespeeld? Hij heeft helemaal niks zoek gespeeld en scoorde d.m.v. een uitgestoken been waardoor de bal van richting veranderde, anders was ie er van z’n lang zal ze leve niet in gegaan. En voor de duidelijkheid, hij wordt in juli 20!

20 mei 2020 om 23:35

Ja je leest het goed; zoek gespeeld. Sinds de periode onder Solari is hij de gevaarlijkste speler voor Real geworden ,tegen Barcelona.

20 mei 2020 om 23:36

Vinicius heeft in beide wedstrijden juist laten zien een blind paard te zijn. Hij is hoofdverantwoordelijk voor het gelijkspel in Camp Nou. Als hij 1% overzicht had, had hij Benzema een aantal keer vrij voor Ter Stegen gezet. Hij is bloedsnel en heel technisch, heeft zelfs een Goede dribbel. Maar overzicht, rust, passing en afmaken zijn mankementen. Zeer grote mankementen in het hedendaagse voetbal vooral als winger zijnde. Dan zie ik meer in Rodrygo. Die heeft een goede positionering voor het doel en oogt veel koelbloediger. Mane is leuk, maar gaat Hazard dan naar 10 of wordt hij al afgeschreven? Het gaat dan hoe dan ook ten koste van een middenvelder. Wie bank je? Hoogstwaarschijnlijk Kroos. Valverde en Casemiro moeten het blok dan worden centraal op het middenveld.

20 mei 2020 om 23:38

Vini heeft Benzema 3x voor doel gezet tegen Barca. Hij kan nog zeker werken aam zn overzicht ja, zoals hazard ook aan zn effectiviteit kan werken. Zo hebben ze allemaal iets om aan te werken. Feit blijft dat Vini 19 is en geen 28 plus.

20 mei 2020 om 23:56

@Garrincha10-- Mensen doen net alsof Vini degene is die de kar hoort te trekken en hij in zijn prime zit. Wat heerlijk is dat Vini zich tenminste niet van de wijs laat brengen en in de wedstrijden 100% geeft. Wat ik ook erg waardeer is dat je aan alles kan zien dat die jongen heel graag voor Real "wilt" spelen. Hij heeft het talent en de potentie, en zolang die stappen blijft zetten hoop ik dat hij veel blijft spelen. Rodrygo is gewoon een compleet ander geval, en ik zie het nut ook niet van de vergelijking. Ze hebben allebei hun kwaliteiten, maar op het moment geniet ik meer van Vini. Afgeketst schot of niet, heerlijke goal als je het mij vraagt. Ook vorig jaar tegen Ajax mocht Mazroui in zijn handjes knijpen dat Vini er geblesseerd af moest.

21 mei 2020 om 00:33

Je kan wel willen, maar als Mbappe zelf in zijn geboortestad wil blijven en PSG hem niet hoeft te verkopen, dan gebeurt er weinig. Er kan nog van alles gebeuren, PSG kan financieel instorten, of hij krijgt ruzie om geld of met de trainer en dan kan hij natuurlijk weggaan, maar normaal gesproken zie ik Mbappe nog jaren in Parijs spelen.

21 mei 2020 om 10:51

Nog jaren zelfs? Waarom? Alles dat hij zegt en doet wijst er toch op dat Madrid zijn droomclub is en dat hij het zi’n beetje gehad heeft bij psg. Ik zie hem nog 1 of 2 jaar blijven maar louter omdat hij nu voor niemand betaalbaar is

21 mei 2020 om 14:32

Mbappe en Benzema zijn toch hele verschillende spelers en vervullen totaal verschillende rollen. Zou 'm ook liever bij een grote club zien als Madrid overigens.

Toch wel bijzonder , her en der staan clubs op omvallen vanwege coronacrisis maar daar heeft de top blijkbaar geen last van.

20 mei 2020 om 22:52

Welke club is er omgevallen? Volgens mij missen clubs alleen de gelden van kaartverkoop en dat weegt totaal niet op tegen tv-geld en Champions League opbrengsten.

20 mei 2020 om 23:09

Helemaal eens en dan met name tv gelden. Als de competities in Spanje, Italie en Engeland in juni weer worden hervat zoals in Duitsland kunnen ze weer tv-gelden tegemoetzien. Dan komen die grote transfers vanzelf weer opgang.

21 mei 2020 om 00:24

Eh, de Champions League is ook gecancelled

21 mei 2020 om 01:32

Ze gaan het toch alsnog spelen las ik laatst? Ergens na september ofzo dacht ik

20 mei 2020 om 23:32

Yello/ niet zo heel bijzonder bij Real Madrid, Florentino Perez heeft de zaken bij ons prima op orde financieel, hij moet alleen weer de juiste mensen bijelkaar proberen te krijgen, zoals Keylor Carva Ramos Varane Marcelo Kroos Modric Casemiro Isco Benzema Ronaldo, ja dat liep gewoon, allemaal op en top prof en zoveel Cl's samen gewonnen, dat was gewoon speciaal, nu moet Flo weer verder bouwen, hij durft iig beslissingen te nemen. Hij verkoopt Cristiano misschien wel maar wel met nog een 20 miljoen winst, dat kan maar 1 iemand voor elkaar krijgen.

21 mei 2020 om 01:42

Zo een team bouwen is lastig en vergt ook wat geluk maar dat weet je zelf ook. Ik denk niet dat madrid zo snel weer het niveau van 2016/17 gaat halen. Daar mis je gewoon cristiano voor. Overigens zie ik mane wel gewoon passen in madrid

21 mei 2020 om 10:46

BF/ dat wordt zeker lastig maar niet onmogelijk. Als je Mbappe binnen weet te hengelen doe je al hele goede zaken, hopelijk kunnen we dat volgend jaar meemaken. Maar ik ben het met je eens, het niveau van 16/17 aantikken wordt heel lastig, toen klopte alles gewoon, maar op dit moment zijn we gewoon ver verwijderd van dat niveau

Ongeloofwaardig "gerucht" van een random marginaal Frans flutkrantje aangezien Real Madrid vorig jaar 130 miljoen voor een linkervleugel aanvaller heeft betaald, waarom zouden ze plotseling nóg een linkervleugel speler als Mane willen?Corona dus journalisten op veel voetbal redacties hebben carte Blanche gekregen om spelers van succesvolle clubs random te linken aan andere grote clubs want; dat verkoopt.

Dat zizou de hoop op een transfer deze zomer heeft opgegeven lijkt me duidelijk en ook een maand of twee te laat om als nieuws te brengen. Het zou me ook verbazen als Madrid deze zomer uberhaupt een grote naam als mane of Sancho zou verwelkomen. Ik voorspel dat Madrid deze zomer vooral afscheid neemt van een boel spelers en komend seizoen jonge spelers en spelers die terugkomen van leenbeurten de kans gaat geven

20 mei 2020 om 23:08

Sancho is toch echt wel een grotere naam dan de lichtelijk overgewaarde Mane, gezien het feit dat Sancho al doodleuk beter statistieken heeft op 19 jarige leeftijd. In het juiste team kan Sancho tot grote hoogten komen. Ook is Sancho meer een teamspeler en mane nogal egoïstisch.

20 mei 2020 om 23:35

Brian/ Mane overgewaardeerd? Hij is de beste van heel Liverpool, laat veel mooie dingen zien en zou niet misstaan bij Real Madrid. Ik kan me de zomer van 2018 nog zo goed herinneren, hier een mooi verhaal. Dus Zidane had in de zomer van 2018 tegen Florentino gezegd dat hij Bale moest verkopen en dat we daar Mane gingen neerzetten. Florentino wees dat verzoek af en wilde Cristiano verkopen en niemand terugkopen. Toen besloot Zidane zelf op te stappen. En Mane was zelfs al helemaal rond met Real maar doordat Zizou weg ging ketste die transfer af. Stel je voor Cristiano Benzema en Mane, en daarachter Kroos Casemiro Fede, we zouden gewoon doorgaan met Cl's winnen

20 mei 2020 om 23:49

HahahaBeste speler van Liverpool beweert ie. Droom maar lekker verder maar Salah, Van Dijk en Allison zijn alle 3 toch echt wel belangrijker voor Liverpool. Maar goed, jij mag deze tamelijk bizarre mening hebben uiteraard.

21 mei 2020 om 00:29

Ik denk dat Mane inderdaad een minder speciale speler is dan die drie, maar hij heeft wel een heel sterk anderhalf seizoen nu achter de rug, waar bv Salah echt meer kan dan hij de laatste paar maanden liet zien. De grote vraag is denk ik vooral of Mane deze vorm kan vasthouden.

21 mei 2020 om 00:40

Huh? Deze snap ik niet helemaal, net op Transfermarkt.com gekeken: laten we de afgelopen 3 speelmaanden erbij pakken, sinds 7 December 2019 is Salah betrokken bij 13 goals, en mane bij slechts 8 goals, maar het is mane die zogenaamd in een "goede vorm is" maar Salah niet? (mane was maar 2 wedstrijd geblesseerd dus dat excuus is onzin) Feit is dat mane hoeft maar iets goed hoeft te doen en gelijk een explosie aan media aandacht met als gevolg dat mensen dus blijkbaar serieus denken dat mane betere cijfers heeft dan Salah terwijl het letterlijk andersom is. Kracht van de media: bepalen de publieke opinie en wie het meeste media aandacht krijgt is automatisch dus de beste volgens velen. Feiten en statistieken zijn ondergeschikt tegenwoordig (ik praat niet specifiek over jou hoor)

21 mei 2020 om 07:47

Leuk als je alleen naar betrokkenheid bij goals kijkt, wat natuurlijk belangrijk is, maar Mane was zeker een lange periode de beste speler van Pool. Daar moet je alleen wel voor naar de wedstrijden kijken en niet je mening vormen adhv statistieken op een website

20 mei 2020 om 23:09

Denk idd dat het voor spelers als Modric, Marcelo en Bale er op zit met hun avontuur bij Real. Maar goed jullie hebben zo veel goede talenten die dat makkelijk kunnen opvangen.

20 mei 2020 om 23:22

Jammer maar waar, Marcelo is wisselvallig en op leeftijd, Mendy is verdedigend echt goed maar aanvallend soms hilarisch slecht (voorzetten). Modric wordt vervangen door Valverde, dan heb je dus een middenveld met Casimero, Kroos en Valverde. Bale is wisselvallig én heeft een abonnement op blessures. Daar heb je letterlijk niks meer aan. Salah zou Bale perfecte opvolger zijn. En Carvajal is een goede right back, maar goed is simpelweg niet goed genoeg voor de grootste en meest succesvolle club in de geschiedenis, dus wanneer Hakimi terugkeert kan hij naar Arsenal of Napoli etc.

21 mei 2020 om 11:04

Tja geen van die drie staat dit seizoen in de basis natuurlijk. Als je ze dan oa kan vervangen met een vd beste linksbacks en een vd beste middenvelders in la Liga dit seizoen zonder dat je er een euro voor betaalt, dan doe je prima zaken natuurlijk.

20 mei 2020 om 23:16

Zou me verbazen als Real Madrid het nieuwe seizoen in gaat met de huidige selectie. We hebben dit seizoen toch gezien dat dit Real Madrid (en Barcelona) het minste in jaren is? Real Madrid mist doelpunten zo simpel als het is. Ook hebben we gezien dat belangrijke krachten als Kroos, Modric en Marcelo op beginnen te raken en ook Carvajal een heel matig seizoen achter de rug. Nou kun je Carvajal vervangen door Hakimi, Mendy voor Marcelo. Ook is Valverde doorgebroken. Het grote probleem lijkt mij Zidane die belangrijke krachten die met hem 3 Champions Leagues op rij wonnen weigert te laten banken. Opgeven moment moet je doorselecteren en daar lijkt mij nu het moment voor. In een ideale situatie spelen jullie volgend seizoen met Casemiro, Valverde en Odegaard op het middenveld. Dat is als Zidane bereid is door te selecteren.

20 mei 2020 om 23:26

En waarom denk je dat de 30 jarige Toni Kroos met zijn bizarre pass statistieken op de bank moet voor een 21 jarige talentje wat zwaar gehypt wordt door de media? Odegaard mag braaf Kroos zijn tas vasthouden op de training. Mensen zijn echt geobsedeerd met jonge spelers blijkbaar. Kroos heeft ook net zijn contract verlengd. 4 Champions League gewonnen, was cruciaal tijdens Duitsland zijn WK titel. Maar nee, WK winnaar Toni Kroos gaat op de bank voor een 21 jarige snotneus die 1 leuk seizoen heeft gedraaid. What's next, Van de Beek erbij? Benzema op de bank voor Jovic? Ramos op de bank voor Miltao?

20 mei 2020 om 23:31

Heb je Kroos dan niet zien schutteren dit seizoen bij Real Madrid? Is niet meer de speler die in 2017 het middenveld regisseerde. Met daarnaast een 34 jarige Modric succes ermee. Het is dezelfde beslissing die Barcelona moet maken met betrekking tot Busquets en Frenkie de Jong op tijd doorselecteren is belangrijk.

20 mei 2020 om 23:36

HahahaHoor deze knakker, beweert dat de speler met de meeste gecreëerde kansen in de Champions League 2019 aan het "schutteren" was. Lachwekkende onzin die simpelweg overduidelijk niet juist is. Heb je bijvoorbeeld ook bewijs dat jouw MENING kan bevestigen?En iemand die serieus oNzE Frenkie boven Busquets, 1 van de beste CDM's in de geschiedenis plaats is nauwelijks serieus te nemen.

20 mei 2020 om 23:37

Frenkie kan daar niet spelen, hij legt teveel risico in het spel.

20 mei 2020 om 23:37

Elgua/ Modric heeft veel aanzien binnen de club en mag blijven zolang als hij wil. Zidane zette hem dit seizoen al vaker op de bank, zal nog meer worden als hij blijft. Maar Odegaard kan ook als vierde middenvelder spelen in een 442 met Benz en Hazard voorin. Kroos zit nu in zijn prima, dit moeten zijn jaren worden, Modric was echt hoofdletter g Geweldig op die leeftijd.

20 mei 2020 om 23:45

Brian-van dijk, je doet voorkomen als of Kroos de dirigent was van een potentieel treble winnend Real Madrid. Vergeten dat Madrid al uit de beker ligt, met anderhalf been uit de Champions League ligt en tegen een achterstand aan kijkt in de competitie. Maar wilt Kroos behouden die overduidelijk net zoals Busquets op zijn retour is.

20 mei 2020 om 23:52

Dus tegenwoordig is een speler al op zijn 30e op retour? En dat bepaal jij? Misschien ff Googlen hoe de legendarische middenvelder Zidane over Kroos praat in interviews? Is toevallig ook degene die bepaalt wie speelt en wie niet. Of waarom Real Madrid baas Pérez recent Kroos een nieuw 2023 contract heeft gegeven? Zal wel zijn omdat hij "aan het schutteren was" ofzo.Gelukkig ben je een van de laatste op aarde die bepaalt of Kroos op retour is of dat hij moet banken voor een snotneus. Zidane en Pérez zijn zeer positief over Toni "perfect pass" Kroos. En dat is het enige wat telt.

21 mei 2020 om 00:26

Hahaha Busquets en Kroos op hun retour. Hoe kan jij nou een vol balkje hebben man.

21 mei 2020 om 12:29

Is dat zo? Kroos heeft dit seizoen gewoon goed gespeeld, heeft zich goed herpakt na een matig begin. Modric lijkt inderdaad op maar heeft dan ook redelijk weinig gespeeld en is voorbij gestreefd door Valverde. Marcelo is ook op maar is dan weer achter mendy komen te staan en speelt ook minder. Die hoef je zelfs niet als backup te houden aangezien een van de beste linksbacks van la Liga dit seizoen gratis komt. Dan creeer je een mooie concurrentiestrijd op linksback tussen 2 leeftijdsgenoten. Modric kan ook vertrekken als je Ceballos de kans wil geven of Odegaard terug kan halen. Carvajal moet je wel houden indien odrio vertrekt maar Hakimi lijkt me die concurrentiestrijd te winnen. Dan heb je dus niet echt dezelfde selectie. Vergeleken met vorig seizoen heb je dan 5 nieuwe basiskrachten. Hazard op links en iemand op rechts (Rodrygo/Vini/asensio). Verder Valverde voor modric, mendy of Reguilon voor Marcelo en Hakimi voor carvajal. Je wordt sterker en je vervangt enkele dertigers door jonge twintigers. Dan zou er eventueel nog 1 speler bij kunnen komen, al verwacht ik dus geen vuurwerk. Misschien een auba voor 30 miljoen ofzo

21 mei 2020 om 12:34

Reguilon, Hakimi en auba zouden prima versterkingen zijn deze zomer. Heel misschien nog een middenvelder als Odegaard bij Sociedad blijft en Ceballos te licht wordt bevonden

Snap zulke dingen nooit zo goed. Ik bedoel Mane is een linksbuiten waar Hazard ook speelt dus zou zo een aankoop niet logisch vinden. Dan zou ik eerder voor Salah gaan.

20 mei 2020 om 23:33

Besef dat dit gewoon 1 journalist is die deze troep verzint, maar veel mensen geloven blijkbaar klakkeloos alles wat ze lezen.En inderdaad record breaking Salah zou een betere optie zijn dan Mane gezien het feit dat Salah behoorlijk betere statistieken heeft dan mane. (meer goals, beduidend meer assists, gecreëerde kansen, meer goals tegen top 6 clubs, meeste winning goals in de PL, na Messi betrokken bij de meeste goals in Champions League sinds 17) Zie ik wel gebeuren aangezien laatst is bevestigd dat Real Madrid in 2018 officeel Salah een voorstel heeft gedaan en Salah op Gareth "injury" Bale zijn positie speelt.

Ik zie madrid niet zo snel opgeven op mbappe. Die gaan er echt wel voor. Zelfs als mbappe een nieuw contract tekent bij PSG zie ik madrid alsnog de poging wagen. Zidane al helemaal niet, die wil all franse spelers halen. Mane is echter geen slechte aankoop een hele goede juist. Ik denk dat hij met zijn speelstijl echt goed bij madrid past.

21 mei 2020 om 02:00

Juist niet, veels te egoïstisch, slechts 1 assist in de GEHELE Premier League vorig seizoen. (I kid you not) Zeer scherp contrast met assist king Benzema, meeste assists in geschiedenis @Real, of Bale die ook bekend staat om zijn vele assist tijdens als lid van het illustere trio BBC. daar past mane met zijn egoïstische manier van spelen juist totaal niet tussen. Ook Hazard zal never nooit gaan banken voor een mane. Al met al is Mane niet de juiste speler voor dit Madrid.

Ik was aanwezig bij Liverpool -Everton tijdens de afgebroken competitie. Na 6 minuten 1-0 Origi op assist Mané, na 17 minuten2-0 Shaqiri op assist Mané, die zelf de 4-1 maakte op assist Alexander Arnold.

Sadio naar Real,mbappe naar Liverpool,zo dan? Feit is wel dat Klopp met de vader van Mbappe gesprek heeft gehad,louter informatief. Maar denk niet dat hij haalbaar is voor Lfc,te duur en qua salarissen trek je alles scheef binnen de club

21 mei 2020 om 10:47

Scous/ God, please no hahah. Wij willen Mbappe in Madrid en dat willen we echt heel graag.

21 mei 2020 om 10:55

Maar Mbappe wil graag naar Liverpool...heeft ie een zwak voor heeft hij gezegd... Wat moet Real nog met Hazard als Mane of Mbappe zou komen?lovren mag ook naar Real,ramos raakt op leeftijd!

Hazard is een linker aanvaller, Mbappe een rechteraanvaller. Hoezo zouden die niet met elkaar kunnen spelen? En hij heeft een zwak voor Zidane en Real Madrid, niet voor het bierdrinkende gedeelte van Liverpool :P just kidding hahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4243 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona5832
3.Sevilla4710
5.Getafe4612
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller2614
Vinícius JúniorAanvaller192
L. JovićAanvaller152
T. CourtoisKeeper240
CarvajalVerdediger221
G. BaleAanvaller142
RodrygoAanvaller122
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Real Madrid.

35 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Liverpool 26 14 2 0
2018/2019 Liverpool 36 22 2 0
2017/2018 Liverpool 29 10 3 1
2016/2017 Liverpool 27 13 4 0
2015/2016 Southampton 37 11 5 2
Laatste voetbalnieuws

‘Real Madrid staakt onderhandelingen over Mbappé en meldt zich in Engeland’

Al tijden gonst het van de geruchten over de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid voor Kylian Mbappé, maar volgens Le10Sport gaat trainer Zinédine Zidane er niet langer vanuit zijn landgenoot komende...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 25 mei
Everton is met een openingsbod van 45 miljoen euro concreet geworden voor Allan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren