Sturing baalt stevig van afwijzing Vitesse: ‘Ik ben teleurgesteld’

Woensdag, 20 mei 2020 om 23:22Yanick Vos • Laatste update: 23:35

Edward Sturing werd na het vertrek van Leonid Slutsky aangesteld als interim-trainer bij Vitesse. De club heeft inmiddels bekendgemaakt dat er gezocht gaat worden naar een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen. Dat bericht kwam hard aan bij Sturing, die zelf al bezig was met de nieuwe jaargang in Arnhem. In onderstaande video van DAZN uit hij zijn teleurstelling.


Poll

Vitesse had door moeten gaan met Edward Sturing als hoofdtrainer


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door theo uphus)
20 mei 2020 om 12:28

Die engnek heeft Vitesse 2 seizoenen geleden toch echt Europees voetbal gebracht, omdat hij het stokje overnam van het op dat moment zeer beroerde voetbal van Henk Fraser. Die de poppetjes verkeerd zette, en veel punten kostte.

20 mei 2020 om 12:28

Ik denk dat Vitesse wel wat mensen kan gebruiken die de club weer een identiteit geven. Deze Sturing mag altijd weer op komen draven als de nood hoog is en doet dat altijd weer naar behoren, om vervolgens weer afgeserveerd te worden. Ik kan me best voorstellen dat je dan even teleurgesteld bent als je voor de zoveelste keer word afgeserveerd. Deze man gaat al zolang mee; dan maak je altijd wel een paar vijanden. Bovendien beet Fraser gewoon even van zich af toen Sturing na het ontslag van Fraser aangaf de discipline aan te scherpen. Z'n trots was gewoon even gekrenkt.

20 mei 2020 om 17:40

1e elftal Sturing, Hofs, vd Gouw, Kortekaas, jong Vitesse/-19 Theo Janssen met van Beukering 017 Tim Cornelisse, 016 Patrick AX, dan heb je nog Rein Baart, Marc van Hintum die ook in functie zijn bij Vitesse. Hoezo identiteit?

Ken hem verder persoonlijk niet, maar heeft zijn sporen voor Vitesse toch wel verdiend. Mag altijd op komen draven als ze een interim nodig hebben, maar daarna wordt hij weer aan de kant geschoven...als hij genoeg centjes heeft zou ik, als ik Sturing was,zelf lekker opstappen

21 mei 2020 om 01:50

ik weet niet precies hoe dat in zijn werking gaat. als Vitesse op voorhand gewoon eerlijk gezegd dat hij het tijdelijk mag overnemen van een ontslagen coach dan kan je de club weinig kwalijk nemen als ze daarna weer een andere hoofdcoach aanstellen

Wat ik niet helemaalbegrijp is dat ze bij Vitesse dan wel naar de media communiceren dat hij aan de kant wordt geschoven als trainer maar dan niet eerst met hem praten over een mogelijk andere functie. Wij kunnen als buitenstaander een mening over hem hebben, maar hij is wel gewoon werknemer van die club. Ik vind dat die nieuwe TD de zaken in een verkeerde volgorde doet.

En dan nemen ze nu een Duitser die nog niks heeft laten zien op eigen benen. Sturing is niet de meest charismatische trainer maar wel een echte clubman lijkt mij. Altijd nuchter voor de camera, onafhankelijk en leek de poppetjes over het algemeen wel op de juiste plek te zetten. Had nog wel een kans verdiend op een heel jaar als hoofdcoach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7266
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper280
M. WittekVerdediger281
L. OpendaAanvaller288
O. DarfalouAanvaller278
R. BazoerMiddenvelder254
A. BrojaAanvaller259
O. TannaneAanvaller257
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

0 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 14 april
Lisandro Martínez is op de radar verschenen bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren