Ten Rouwelaar na dertien jaar weg bij NAC voor buitenlands avontuur

Donderdag, 30 april 2020 om 17:14Yanick Vos • Laatste update: 17:19

Jelle ten Rouwelaar vervolgt zijn loopbaan als keeperstrainer in België. De oud-doelman vertrekt na dertien jaar bij NAC Breda voor een kans bij Anderlecht, zo heeft de club uit de Keuken Kampioen Divisie donderdagmiddag naar buiten gebracht via het clubkanaal. Volgens diverse media stond Ten Rouwelaar ook in de belangstelling van PSV en FC Groningen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Ach, dat is prima. Kan PSV geen lijntje uitgooien naar Gomes?

30 april 2020 om 17:44

Het gaat niet altijd en overal over Psv, reageer dan gewoon niet

30 april 2020 om 17:52

Ik wil niet vervelend doen maar in het artikel word genoemd dat PSV óók geïnteresseerd was in Jelle. Het gaat dus óók over PSV.

30 april 2020 om 17:52

Hier ging het wel een heel klein beetje over PSV ( "volgens diverse media stond Ten Rouwelaar ook in de belangstelling van PSV en FC Groningen.", dus dan is het toch logisch dat een Psv'er vanuit zijn perspectief reageert?

30 april 2020 om 18:18

@ikweetallesje weet dus niet alles, vriend.psv wordt ook in het artikel genoemd. Als je het niet hebt gelezen, reageer dan gewoon niet.On-topic:Ik vond Ten Rouwelaar bij NAC altijd een hele goede keeper. Volgens mij ook hele carriere in NL gespeeld. Ik gun hem dit avontuur bij een buitenlandse topclub als keeperstrainer.. Hartstikke mooi!

30 april 2020 om 18:19

Een seizoen gekeept bij Austria Wien, voor de rest in Nederland inderdaad.

30 april 2020 om 18:33

jaja mooi verhaal.dit gaat inderdaad gewoon over Ten Rouwelaar, totaal niet over PSV ondanks dat ze terloops worden benoemd maar is duidelijk een artikel over Ten Rouwelaar.

30 april 2020 om 19:03

Richardpraha,"totaal niet over PSV ondanks dat ze terloops worden benoemd", daar spreek je jezelf nogal tegen, niet? Tuurlijk is Ten Rouwelaar het hoofdonderwerp, maar er kunnen meerdere onderwerpen in een artikel zitten.

Hij zat voor mijn gevoel in zijn beste tijd dicht tegen Oranje. Ik vond hem ook best een "spectaculaire" keeper. Het zag er altijd best leuk uit als hij redding bracht. Daar kun je negatief over doen, maar het oog wil ook wat toch ? Ik gun hem deze promotie en hoop voor NAC dat zij een goede vervanger vinden.

Was een keeper die nooit zijn eigenlijke potentieel heeft vervuld. Voor NAC een goeie keeper, maar wel eentje die achter de schermen erg veel macht had. Na Penders vorig jaar en nu Ten Rouwelaar maakt NAC stil schoon schip lijkt het. Alle banden met het verleden moeten worden verbroken.kijken of ze de komende jaren terugkomen in de Eredivisie.

Een keer op trainingskamp naar een training van NAC zitten kijken waar hij in een partijtje tot 2x toe de bal uit zn handen in volle kracht boven op een speler schiet . Vervolgens hij en speler, beide lachend, het was een dolletje. De ene omdat hij teveel doelpunten bij hem maakte in dat partijtje. De tweede omdat een speler van zijn team zijn man n paar keer liet lopen. Vond het best grof, maar aangezien ze er om konden lachen vind ik het wel een mooie herinnering.

Daar hebben we Jelle, was jaren geleden echt een prima doelman, leuk voor hem dat hij een stap maakt

@leicester je geeft aan dat Penders en Ten Rouwelaar een negatieve invloed hadden bij Nac. Dat was/is mij niet bekend. Leg uit wat je bedoelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. El AllouchiMiddenvelder339
T. HayeMiddenvelder300
D. MaloneMiddenvelder291
L. ImmersMiddenvelder276
N. VenemaAanvaller275
N. OlijKeeper310
M. BilateAanvaller269
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

Nederland
21 fans
Keeper, 40 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 21 april
Tottenham Hotspur moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van José Mourinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren