‘Droomtransfer van Boadu naar Spanje op korte termijn mogelijk'

Woensdag, 29 april 2020 om

De naam van Myron Boadu valt regelmatig op de burelen van Barcelona, zo claimt Mundo Deportivo woensdagavond. De negentienjarige spits van AZ, die naar verluidt wordt begeerd door onder meer AC Milan en Juventus, werd ook al een tijd gelinkt aan de Catalaanse grootmacht. Volgens de Spaanse krant geldt Boadu niet alleen als een optie voor de lange termijn.

Boadu, die tot medio 2023 vastligt in Alkmaar, wordt bij Barcelona volgens de berichtgeving gezien als een spits met zeer veel mogelijkheden. De jonge Oranje-international is in de ogen van Barcelona niet alleen een aanvaller met een neusje voor de goal; hij past ook nog in het spel van de topclub met onder meer zijn loopbewegingen, inzicht en snelheid.

Barcelona stelt naam Camp Nou beschikbaar in strijd tegen coronavirus

Barcelona ziet Boadu niet alleen als een optie voor de lange termijn. Ondanks de momenteel nog zwakkere eigenschappen van de jonge Nederlander geldt hij als alternatief voor het grote transferdoelwit Lautaro Martínez van Internazionale. Barcelona wordt al weken in verband gebracht met de Argentijn, maar Inter blijkt een geduchte onderhandelingspartner, waardoor Boadu nu serieus in beeld is.

Boadu kon volgens Mundo Deportivo afgelopen transferperiode ook naar Sevilla verkassen. Technisch directeur Monchi is gecharmeerd van het toptalent, maar ging uiteindelijk in zee met Youssef En-Nesyri, die overkwam van Leganés. 'Dat er geen transfer kwam, heeft waarschijnlijk ook met Boadu zelf te maken. Hij zal zeker geen genoeg nemen met een stap naar Sevila, aangezien hij zich al bewust is van de mogelijkheid om bij een club te komen die veel grotere ambities heeft', zo klinkt het.


Poll

Verwacht jij dat Myron Boadu AZ komende transferperiode gaat verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door pmke)

Het is duidelijk komkommer tijd in Spanje en de kranten moeten ook daar ergens mee gevuld worden. Is natuurlijk nog lang niet klaar voor een Barcelona, laat hem eerst eens nog een seizoen bij AZ presteren en dan een mooie transfer maken naar een leuke subtopper in een grote competitie of naar Ajax.

29 april 2020 om 21:35

Ajax maakt weinig kans en is op sportief vlak momenteel niet echt een stap vooruit. Ik verwacht ook dat de leegloop in Amsterdam heviger wordt dan bij AZ.Ik denk dat Boadu er niet slecht aan zou doen om nog even bij AZ te blijven en nog een jaar te knallen. Zeker komend seizoen zal er anders naar hem worden gekeken (verwachtingspatroon) en daarmee omgaan kan zijn ontwikkeling ten goede komen.Maar zeg maar eens 'nee', als de in dit artikel genoemde clubs écht komen.

29 april 2020 om 21:39

Ik denk dat AZ met het EK wel een goeie reden heeft om Boadu nog een jaar binnenboord te houden. De kans dat als hij iedere week bij AZ speelt zal worden geselecteerd door Koeman is vele malen groter als dat je straks tussen Barcelona B en de hoofdmacht gaat zweven. Bedoel hij is pas 19 en over 2 jaar is die nog steeds piepjong en kan die dan een mooie stap maken en anders na het EK als hij zich door kan ontwikkelen en daar wat kan laten zien.

29 april 2020 om 21:44

Hoe kun je ajax op sportief vlak geen stap vooruit noemen? Vertel eens wat AZ de afgelopen jaren gepresteerd heeft? Het moet de AZ supporters nu niet naar het hoofd stijgen dat ze het 1 seizoen goed hebben gedaan. Laat AZ het maar een paar jaar achterelkaar doen, dan zou ik een dergelijke reactie misschien nog begrijpen. Maar op dit moment strijd Ajax altijd om het landskampioenschap en doen ze het de laatste 3 jaar uitstekend in Europa. Dus ja, Ajax is wel degelijk op sportief vlak een stap vooruit voor Boadu. Ik zeg niet dat Boadu naar Ajax moet, maar een stap vooruit is het wel degelijk.

30 april 2020 om 00:47

Ajax is wel degelijk sportief gezien een flinke stap vooruit ten opzichte van Az! De laatste 5 jaar heeft Ajax zowel financieel als sportief flinke stappen gemaakt en is het gat met de Europese subtop stukken kleiner geworden. Daarnaast zijn de klimaat en mentaliteit verschillenen enorm, bij Ajax moet je winnen! Deze ontwikkeling en mentaliteit hebben spelers nodig om te kunnen slagen in grotere Europese competities. Kijk bijvoorbeeld naar de 20mil+ transfers van Az, hoeveel er daadwerkelijk zijn geslaagd? Janssen?AliReza?, Til? Geen toeval lijkt mij, Door dit Calimero gedrag na een half seizoen goed voetbal te spelen jezelf als topclub te profileren en door het proberen tegen te houden van talenten om te verhuizen naar Amsterdam gaat uiteindelijk in het nadeel werken in de toekomst omdat spelers dan minder snel gaan kiezen voor Az. Het verschil in Begroting is ook heel groot en zal in de toekomst alleen maar groeien in Amsterdams voordeel waardoor er op duurdere spelers gescout kan worden en dit het sportieve aspect ten goede zal komen.

30 april 2020 om 00:49

@aj_14 - Dat hangt er een beetje vanaf hoe je het bekijkt. Bij Ajax gaat wel mogelijk het nodige weg, AZ gaat voorronde CL spelen. Daarnaast past het huidige AZ spel hem uitstekend, of hij bij Ajax past daar heb ik ook wat twijfels over. Dus op de korte termijn zit er wel wat in om AZ niet voor Ajax te verruilen. Het ligt ook een beetje aan zijn carrièreplanning. Als hij eigenlijk binnen een jaar a twee jaar naar het buitenland wilt dan is blijven bij AZ logisch. Maar als hij toch wat kleinere stapjes wilt nemen dan is Ajax natuurlijk niet gek. Daar verdien je dik het dubbele van bij AZ en over een periode van een jaar of 3 bekeken is dat wel een goede leerschool en kom je toch vaak bij mooie clubs terecht. Want hoe leuk en mooi Brighton, Spartak Moskou en Wolfsburg ook zijn ... via Ajax kom kun je toch ook bij een andere categorie clubs terecht komen.

30 april 2020 om 01:03

Weet je het zeker van de laatste 3 jaar? Eruit vliegen in de voorrondes van EL tegen Rosenborg vind ik nou niet zo indrukwekkend😉. Maar inderdaad, Ajax is zeker een goede stap omhoog voor Boadu, al hoop ik dat hij gewoon blijft. Hij heeft nog genoeg te leren en te behalen bij AZ, zit er met zijn beste vrienden en past perfect in het systeem.

30 april 2020 om 04:53

Tja dat is natuurlijk beetje koffiedik kijken. Of wil je zeggen dat Davy Klaassen, Matthijs de Ligt en Jasper Cillessen bijvoorbeeld sportief wel makkelijk slagen in het buitenland omdat ze van Ajax komen? Hier zit altijd een risico aan. Het is ook een topcompetitie en soms een once in a lifetime kans. Als ik hem was , was ik nog gebleven bij AZ vanwege het EK en vr CL. Genoeg uitdagingen maar geef hem geen ongelijk om echt een grote stap te zetten als die kans zich voordoet ipv een kleine stap. Ajax is een stap, maar laten we het niet groter maken dan het is. AZ is traditioneel meer nummer 3 van de ranglijst dan 4 en heeft sportief dit jaar laten zien alle!! Potten uit en thuis van de top 3 met relatief groot gemak te verslaan. Dus zo’n grote stap is dat ook niet meer. Een stapje ja, maar een grote stap nee.

30 april 2020 om 00:33

Mundo Deportivo als bron, die schrijven per week minimaal een half dozijn spelers naar Barcelona toe. Boadu is ook helemaal geen speler voor Barcelona (of Ajax), hij is veel gevaarlijker met ruimte achter de verdediging dan met zijn rug naar de goal. Dan is het type voetbal van Barcelona of Ajax, waarbij je veelvuldig op de helft van de tegenstander tegen gesloten stellingen staat te spelen niet de ideale club. Nog afgezien van het feit dat hij voor Barcelona echt teveel (grote) kansen mist. Je krijgt gewoon minder tijd en ruimte, dus dat gaat hem niet worden. Boadu heeft veel potentie en maakt een uitstekende ontwikkeling door, maar van AZ naar Barcelona is voor vrijwel alle spelers een veel te grote stap. Maar tussen AZ en Barcelona zitten nog een hele boel mooie en goede clubs, die ook beter bij zijn profiel passen, waar hij die ontwikkeling kan voortzetten. Hij hoeft trouwens ook niet weg, want ik vind hem nog niet uitgeleerd in Nederland.

Als Barca komt moet je gwn gaan hoor. Snap dat speeltijd lastig kan worden, maar dat kan je niet laten lopen en persoonlijk denk ik dat hij echt nog wat zou kunnen toevoegen daar op termijn.

29 april 2020 om 21:46

Geloof er niks dat dit op waarheid berust. Mundo deportivo is de roddelkrant van Spanje. Enige moment wanneer ze waarheid verspreiden is wanneer iets officieel is. Lijkt me niet dat Boadu op dit moment prioriteit is voor Barca.

29 april 2020 om 22:04

Klopt, mn reactie is ook meer hypotetisch

29 april 2020 om 22:33

Nee precies. Mocht het waar zijn, moet hij dat gewoon doen. Die kans krijg je misschien maar 1 keer in je leven

ik vind Boadu echt een geweldig talent maar die moet nog wel even rijpen en zich doorontwikkelen voordat hij zo een stap maakt. hij heeft qua speelstijl (nog niet qua niveau) wel iets weg van Eto'o die het geweldig heeft gedaan bij Barca in het verleden

Zie ik niet gebeuren maar als Barcelona een talentvolle spits zoekt in de Eredivisie zou ik eerder voor Malen gaan vind ik veel meer hebben dan Boadu.

29 april 2020 om 21:37

Ik vind juist Boadu veel completer ogen, is nog wat druistig en pakt onnodig wat gele kaarten maar dat is nog wel te verklaren aan de hand van zijn leeftijd. Vind Malen ook een talentvolle spits maar ik denk dat Boadu weer facetten beheerst niet er nodig zijn voor de absolute top.

29 april 2020 om 21:41

Vind juist Malen completer. Malen is multifunctioneel itt Boadu, kan op alle posities voorin spelen. Of zelfs achter de spits. Vind hem ook technisch beter onderlegd dan Boadu. Boadu staat op 14 goals, Malen stond al op 11 goals in December.

29 april 2020 om 21:49

Kanttekening is wel dat daar 1x 5 treffers bij zaten tegen Vitesse, daarvoor scoorde hij er maar 1 in zijn eerste 5 wedstrijden. Vind wel dat je in ogenschouw moet nemen dat het Boadu zijn eerste volledige seizoen is en ook nog 2 jaar jonger is als Malen. Vind Boadu daarnaast ook wel wat sterker wat ik toch wel belangrijk vind voor een spits in de top, is nog wat aan de wilde kant maar als je ziet hoe snel een Malen zich heeft ontwikkeld in het laatste jaar dan zie ik ook dat wel goed komen.

30 april 2020 om 00:10

Ben trouwens benieuwd wie van de 5 (zirkzee, Redan, Boadu, Brobbey en Malen) Nederlandse potiëntiele topspitsen het uiteindelijk het verst schopt. Vroeger had ik Redan op 1 staan omdat hij alles aan flarden schoot in de jeugd, maar dit seizoen viel hij me toch wat tegen (hoewel hij het wel goed deed bij Hertha Ii). Ondanks dat blijft het een talent met veel potentie. Op dit moment steken Boadu en Malen erboven uit, vind Malen persoonlijk technisch beter, terwijl ik Boadu fysiek dan weer wat verder vind. Hierdoor vind ik Malen ook beter passen bij het spel van Barca, hoewel ze beiden trouwens nog genoeg te leren hebben in Nederland.

30 april 2020 om 00:55

Redan heeft zich, zoals zovelen, in de voet geschoten door op jonge leeftijd naar Engeland te vertrekken. Ik moet het eerste succesverhaal van een Nederlandse jeugspeler die op jonge leeftijd naar de Engelse top gaat nog zien voltrekken. Stuk voor stuk halen ze het niet bij die topclub, en komen ze (weliswaar met goedgevulde zakken) later weer terug naar Nederland of een club in het buitenland waar het niveau wat lager ligt. Ik ben er heilig van overtuigd dat een speler als Redan of Malen veel verder in zijn ontwikkeling had kunnen zijn als ze gewoon bij Ajax waren gebleven, of wanneer het bij Ajax niet goed meer voelde in ieder geval naar Feyenoord, PSV of AZ waren vertrokken. Doordat het niveau van de Eredivisie wat lager ligt dan dat van de Premier League, is het veel makkelijker om jezelf het eerste elftal in te spelen, ook als jochie van 17 of 18, en kun je eventueel met het elftal meegroeien. In Engeland bij een club als Arsenal of Chelsea krijg je veel minder snel je kans in serieuze potjes als jeugdspeler. Om bij Malen te blijven: Die gozer is in de zomer van 2015 van Ajax naar Arsenal gegaan, en in de zomer van 2017 bij PSV neergestreken. Die twee jaar zijn echt gewoon verloren jaren geweest in mijn ogen. Als hij in Nederland was gebleven, had hij in die twee jaar een stuk of 30 Eredivisiewedstrijden kunnen spelen en zich tot vaste waarde bij Ajax (of PSV als hij weg wilde) kunnen ontpoppen. Dan had hij nu op zijn 21 wellicht niet meer bij PSV gespeeld, maar had hij zich in de Eredivisie al genoeg bewezen om een stap naar de Europese (sub)top af te dwingen zoals in het artikel hierboven bij Boadu wordt gesuggereerd.

30 april 2020 om 06:11

@airbags, al eens van ene Robin van Persie gehoord? Dat lijkt me toch wel een succesvolle speler die op zeer jonge leeftijd naar Engeland ging. Maar over het algemeen mislukken er idd veel meer dan er slagen.

29 april 2020 om 21:42

Malen meer dan Boadu? Ik vind ze elkaar niet veel ontlopen, maar Boadu is twee jaar jonger. Ik zie meer potentie in Boadu. Malen lijkt me meer niveau Lazio, AS Roma. Boadu is zo compleet, dat wordt er een voor de absolute top

29 april 2020 om 21:44

Dan ben ik wel benieuwd naar wat Boadu heeft wat Malen niet heeft. Het enige wat Boadu mee heeft in zijn leeftijd imo.

29 april 2020 om 21:45

Waarom of of? Ik vind Boadu technisch wat begaafder, maar met zijn snelheid kan Malen voor bepaalde clubs die vanuit de omschakeling willen toeslaan erg interessant zijn. Denk dat ze qua niveau dezelfde potentie hebben hoor.

29 april 2020 om 21:48

Een spits die altijd in de box te vinden is en zich vaak laat uitzakken om vervolgens in de omschakeling er snel uit te kunnen komen. Malen is meer een spits die de bal rond de 16 wilt hebben en dan met een actie de 16 wilt in komen. Ze zijn beiden verschillend van elkaar en echt zeggen wie er meer potentie heeft is lastig. Maar toch denk ik dat Boadu met zijn spel verder kan komen dan Malen. Malen de iets meer technische speler en Boadu meer de goalgetter die altijd in de 16 is en sneller.

29 april 2020 om 21:49

Ik denk dat je de spelers door elkaar haalt...

29 april 2020 om 22:17

Malen oogt volwassener, met name in zijn spel. Boadu speelt erg onbevangen en wild. Dat is inherent aan zijn leeftijd, maar dat moet er nog wel af. Malen speelt een stuk meer gecontroleerd en weet bovendien al wat het is om met prestatiedruk om te gaan. Dat heb je bij AZ toch een heel stuk minder. Je moet het verschil tussen PSV en AZ niet onderschatten. Cijfermatig presteert Malen overigens wel echt een stuk beter dan Boadu. Malen heeft vergelijkbare cijfers en heeft maar ongeveer de helft van de minuten gespeeld die Boadu heeft gespeeld.

29 april 2020 om 22:52

Ik vind Boadu sterker, beter in het positiespel en nóg comfortabeler aan de bal. Malen is snel en ook erg kalm. Voor de goal is die kalmte goed, maar ik vind hem ook bij vlagen te afwezig in een wedstrijd. Boadu is aanspeelbaar en goed in de diepte, waar ik Malen vooral goed vind in de diepte. Wat dat betreft vind ik Boadu echt een stuk veelzijdiger

29 april 2020 om 23:12

Het bizarre van Boadu, en waarom hij ongelooflijk goed kan worden, is dat hij al prima cijfers kan overleggen, ondanks de kansen die hij mist. Zijn aanvalsspel is al zo goed dat hij iedere wedstrijd minstens twee of drie honderd procent kansen krijgt. Als hij door de jaren heen de rust ontwikkelt om die af te maken dan wordt het een wereldspits. Malen is denk ik meer een spits voor een tweespitsensysteem, waarbij snelheid en diepte gewenst is. Voor nu kan Boadu een dergelijke stap absoluut nog niet aan omdat ie dus elke wedstrijd grote kansen mist.

29 april 2020 om 21:47

Ik zie Malen niet slagen in de top. Boadu misschien wel, omdat hij imo meer kwaliteiten bezit die je in de absolute top nodig hebt. Malen wilt graag spits zijn, maar in de top gaat ie het op die positie niet redden denk ik. Als flankspeler is de top misschien wel mogelijk voor hem

29 april 2020 om 22:13

Dan ben ik wel benieuwd naar die kwaliteiten die Boadu wel bezit voor de echte top die Malen niet heeft? Malen is een prototype van de moderne nummer 9. Boadu imo veel minder dat is meer een 16 meter spits.

29 april 2020 om 22:21

Gevoel voor positie in de 16 van Boadu vind ik beter. Hij is groter. Is net als Malen snel, daarnaast kan hij ontzettend snel uithalen in de kleine ruimte. Heb bij Malen het idee dat hij veel meer ruimte nodig heeft. In de Eredivisie krijg je die. In de top niet.

29 april 2020 om 22:25

Gevoel voor de 16? Hoe verklaar je het dan dat Malen minder minuten nodig heeft om een goal te maken? 108 minuten per goal versus 144 minuten per goal. Niet te vergeten de druk die er bij komt kijken om te presteren bij een topclub, met alle respect AZ is geen topclub en de druk die bij PSV komt kijken is wel anders. Maar iedereen kan zijn eigen voorkeur hebben is ook niets mis mee.

29 april 2020 om 22:34

Heel simpel. Boadu mist ontzettend veel kansen nog, daar moet hij nog wat zekerder in worden. Had op veel meer goals kunnen staan, maar we spreken over potentie neem ik aan.

29 april 2020 om 23:15

Precies van @Jesaja zegt. Boadu krijgt iedere wedstrijd drie, vier of zelfs vijf grote kansen doordat hij geweldig positie kiest. Alleen scoort ie er dan maar eentje bijvoorbeeld. Tegen de hele top drie van de eredivisie had hij makkelijk tien doelpunten moeten maken. Malen heeft meer rust, maar is natuurlijk ook al een paar jaartjes ouder en verder. Boadu heeft bovendien een lange blessure gehad waardoor hij nog minder ervaring heeft op het hoogste niveau. Dus dat verklaart de cijfers, ondanks dat Boadu een beter gevoel voor de zestien heeft

29 april 2020 om 23:40

Malen is inderdaad een hele goede voor PSV maar ik denk ook dat dit zijn top ook wel is. Ik zie werkelijk niks unieks in Malen. Boadu naar Barça is natuurlijk ook onzin. Daar komt hij echt (nog) niet aan de bak maar als ik hem zie voetballen heb ik wel het idee dat hij nog wel een paar treedjes hoger aankan. Gewoon een gevoelsdingetje want hij doet ook (nog) genoeg niet goed.

29 april 2020 om 23:47

Je kan Boadu beter vinden of in potentie beter vinden, maar dat Malen niets unieks heeft en PSV zijn top is, is werkelijk waar onzin.

30 april 2020 om 05:24

We zullen het zien El_Guaje7. Ik denk echt dat hij op weinig scoutingslijstjes van grote clubs (positief) omcirkeld staat.

Doodzonde als die jongen nu naar Barcelona vertrekt. Die jongen moet de komende drie jaar lekker week in week uit voetballen. Volgend seizoen bij AZ 20+ goals maken en dan een stap hogerop in een grotere competitie. Clubs als Dortmund, Tottenham, Arsenal of Chelsea lijken me een ideale vervolgstap.

Als hij slim is, speelt hij nog minstens een jaar Eredivisie naar mijn mening. Hij is absoluut een groot talent, maar hij mist relatief gezien nog wel te veel kansen. Bij AZ is een basisplaats een zekerheid en een jaar extra ervaring kan veel helpen. Bovendien vind ik de stap van AZ naar Barcelona wel heel erg groot voor een speler die nog weinig ervaring heeft met pure prestatiedruk.

29 april 2020 om 23:42

Lijkt me inderdaad ook beter voor hem. Een jaartje extra bij AZ oefenen op afwerken en dan een (tussen)stap naar een middenmotor/subtopper in een grote competitie.

30 april 2020 om 01:02

Lijkt mij ook. Eigenlijk zou een jaartje Ajax perfect voor hem zijn. Dan heeft 'ie toch die veilige omgeving van de Eredivisie, maar ook minimaal zes wedstrijden Champions League om zich op hoger niveau te etaleren. Als je kijkt naar wat Ajax daarin gepresteerd heeft: Halve finale in een superjaar. Het jaar daarop ook gewoon heel goed gespeeld in de groepsfase CL. Helaas niet CL overwinterd door een scheidsrechterlijke dwaling van gigantische proporties, maar voetballend zat het best prima in een lastige poule.maar ja, ik zie Ajax geen 25 miljoen aan een Boadu uitgeven. En ik denk dat Boadu zelf ook hoger mikt dan Ajax, zeker met het oog op verdere leegloop bij Ajax aankomende zomer. Ziyech weg, Onana wellicht weg, met Tagliafico ligt een afspraak dat hij bij een goed bod mag vertrekken... Het is nog maar de vraag hoe Ajax daarvan herstelt. Het zou ook heel goed kunnen dat Ajax en Boadu elkaar weten te vinden, maar dat er verder geen kwaliteit gekocht wordt of het simpelweg niet loopt en je in een baggerelftal terechtkomt.

Boadu heeft het de eerste seizoenshelft heel goed gedaan. Beste speler van AZ. In zn debuutwedstrijd voor Oranje heeft hij wel zn bijzondere potentieel laten zien. Wat een debuut was dat zeg. Maar na de winterstop viel hij me wel een beetje tegen. Het lijkt me duidelijk dat hij (nog) geen Barca materiaal is. Op dit moment een mooie speler voor Ajax of Psv. En dan zien we wel verder. Maar wel een toppertje in de dop.

Barcelona wil weer een talent kopen om hem vervolgens als stront te behandelen. Ik ben een die hard Barca fan, dat weten de meesten inmiddels wel. Maar ik raad alle talenten aan om niet naar Barca te gaan zolang Bartomeu daar rondloopt: Arthur, Alena, Todibo, Firpo... Stuk voor stuk talentvolle voetballers, maar komen totaal niet aan de bak en hun vertrouwen wordt kapot gemaakt. Boadu, blijf gewoon nog een jaartje lekker bij AZ en maak vervolgens de stap naar Barca als Bartomeu zijn ambtstermijn voorbij is.

30 april 2020 om 01:05

Ja en dan? Met een beetje pech stelt Sandro Rosell zich weer kandidaat en wordt die herkozen. Dan ga je van de ene corrupte gek naar de andere corrupte gek. Ik zou mij als talent pas aan Barcelona commiteren als ik zeker weet wie daar president wordt, en wat mijn perspectief is.

Ik vind mallen mischien nog wel iets meer hebben voor barcelona..

We kunnen dus wel stellen dat Mino het ook erg rustig heeft de laatste tijd. Hij is iig lekker bezig in Spanje met lekken...

Als ik alle spelers bij elkaar optel waarin Barcelona interesse heeft beginnen ze het volgend seizoen met 252 selectiespelers!

30 april 2020 om 01:03

Zo werkt dat met al die topclubs, hè. Die hebben scoutingslijstjes met de spelers die ze het liefst willen hebben, en dan voor elk doelwit nog een schaduwlijst met soms wel tientallen alternatieven. Dat een talent als Boadu daardoor aan Barcelona gelinkt wordt is daarom niet gek.

Boadu en ik kunnen er voor nu alleen maar over dromen.zou een prachtig Oranje opleveren bij succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4915 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona5832
3.Sevilla4710
5.Getafe4612
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller268
A. VidalMiddenvelder226
L. MessiAanvaller2219
M. ter StegenKeeper260
L. SuárezAanvaller1711
Jordi AlbaVerdediger171
Ansu FatiAanvaller164
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Vrijdag 29 mei
Keito Nakumura gaat hoogstwaarschijnlijk niet tot medio 2021 bij FC Twente blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren