Van La Parra kan na rappe breuk tekenen in Engeland en Turkije

Zondag, 19 april 2020 om 17:09Tim Siekman • Laatste update: 17:10

Rajiv van La Parra heeft de clubs voor het uitkiezen. Voetbal International meldt zondagmiddag dat de 28-jarige vleugelaanvaller in de belangstelling staat van clubs uit Engeland, Turkije en Griekenland. Van La Parra gaat Rode Ster Belgrado verlaten vanwege een aflopend contract dat niet verlengd gaat worden, zo klinkt het.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Rajiv van La Parra in de toekomst nog in de Eredivisie gaat spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door donkers)

Aparte carrière. Premier League gespeeld, dan in het Oostblok... Vind em van het soort Slagveer, maar hij geeft zich er goed tussengewerkt.

19 april 2020 om 17:52

Oostblok? Joegoslavië was niet in het vermeende Oostblok en de overige landen die dat wel waren zijn gewoon centraal Europa en daar heeft die Van la Parra niet gespeeld.Dat hij weg mocht bij Crvena Zvezda is heel oud nieuws. Het was een hele domme aankoop van Zvezda en hij heeft dan ook helemaal niks toegevoegd. Een van de weinige spelers uit west Europa die buiten het westen sportief significant meer hebben bereikt dankzij het team ipv iets zelf toe te voegen. En 1 miljoen is veel te veel geld voor zo een speler. Clubs uit Servië tellen dit soort bedragen niet vaak neer.Toen Stanković kwam als coach heeft hij gelijk korte metten gemaakt met spelers die niks toevoegen en te duur zijn. Ik snap echt niet wie uit Engeland of Turkije deze man wil hebben, tenzij het lagere divisies betreft. Alhoewel....hij heeft CL voetbal op zijn CV.Uiteindelijk is dit inderdaad een zeer aparte carrière geweest. Dankzij goede en niet alledaagse teamkeuzes toch wel het maximale eruit gehaald met een mooi CV.

19 april 2020 om 18:10

Dude, wyluzuj. Ik weet best dat krakow zo ongeveer precies in het midden van Europa ligt, ik woon er notabene... SORRY als ik je moederland heb beledigd, was niet mn intentie, maar goed, dacht dat dit een voetbalforum en geen politiek forum. Aan jouw vlag te zien beschouw jij dat anders. Kosovo is een vrij land jong, afblijven.

20 april 2020 om 09:20

Feiten komen hard aan zie ik? Ik weet totaal niet waar u het vandaan haalt dat ik op een of andere manier beledigd ben. Er is niks politieks in mijn reactie, slechts geografische en historische feiten. De enige die hier politiek bezig is en zich uit het niets aangevallen voelt ben jij helaas. Waarschijnlijk moeten onwetendheid verdedigd worden of zoiets? En dan ook nog heel laag scoren met een zeer geladen reactie na onnodig in de defensie te schieten. Kinderachtig gedrag.

20 april 2020 om 13:27

U bent precies het voorbeeld waarom ik mijn eerste reactie zo begon. Joegoslavië is hier geen onderdeel geweest van geweest, plus ik herhaal: het Oostblok, of Socialistisch/Sovjet/Communistisch Blok bestaat al 30 jaar niet meer. Het Oostblok heeft helemaal niks met Dhr. Van la Parra te maken. Blijkbaar mag iemand zijn mening niet onderbouwen met feiten zonder aangevallen te worden? Ik kan helemaal niks zinnigs uit de vervolgreactie van DomineeDirksen halen.

Bijzonder dat er nog zoveel interesse is in deze speler die bij geen enkele club iets heeft gepresteerd. Echt zo'n speler die je niet mist als ie niet meedoet. Hij moet een hele goede zaakwaarnemer hebben dat ie telkens weer bij een mooie club terecht komt. In 6 jaar 8 doelpuntjes gemaakt in de competitie waar zijn betreffende club actief was. Heel matig voor een vleugelspeler.

Het enige wat ik mij van La Parra kan herinneren is een hoop ergernis; mislukte acties en ballen op doel in de 2e ring schieten.

20 april 2020 om 12:20

Zich goed terug geknokt, heeft gewoon premier league gespeeld.

Deze man heeft alles in zich om te slagen in de Turkse competitie. Kijk naar Nwakaeme van Trabzonspor. Had een relatief onopvallende carriere, maar speelt heel goed in Turkije. Denk dat hij bij een Alanya of Goztepe (al hebben zij Serdar en Halil) kan slagen en zo een typische nachtmerrie-speler kan worden voor de Grote 3 zoals Manu/n'doye dat voor ons was, Gekas voor Fener, etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Rode Ster Belgrado


23 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
E. Ben NabouhaneAanvaller83
L. DionyAanvaller61
M. BorjanKeeper70
M. LazetićAanvaller61
M. PavkovAanvaller63
M. GordićKeeper20
M. DegenekVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina Rode Ster Belgrado.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren