‘Galatasaray schakelt snel en identificeert ’miskoop‘ PSV als topkandidaat’

Vrijdag, 27 maart 2020 om 11:46Rian Rosendaal • Laatste update: 19:40

Galatasaray zet in op een hernieuwde samenwerking met Armindo Bruma, zo weet het Turkse medium Fotomac te melden. De aanvaller van PSV wordt aangemerkt als alternatief voor Henry Onyekuru. De Nigeriaanse aanvaller wordt door AS Monaco dit seizoen uitgeleend aan Galatasaray, maar het is niet aannemelijk dat de verhuurperiode na dit seizoen een vervolg krijgt. Over een eventuele transfersom voor Bruma wordt nog niet gesproken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Armindo Bruma terugkeren bij Galatasaray?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door psv.1913)

Houdoe en bedankt! Of is dit te kortzichtig aangezien Galatasaray toch weer opnieuw met Bruma wil samenwerken.

27 maart 2020 om 12:21

Nee, helemaal niet. De laatste wedstrijd (voelt alweer 10 jaar geleden) kon hij echt amper iets goeds doen. En aangezien hij ook niks heeft klaargespeeld, lekker verkopen. Zolang JdJ hier lering uit trekt, kan het alleen maar meevallen straks met de nieuwe aankopen. Nee, Bruma is wel heel matig.

27 maart 2020 om 14:13

Wie weet kan je er nog 10 miljoen voor vangen als Gala hem echt wilt hebben. 5 Miljoen verlies neem je maar op de koop toe

27 maart 2020 om 14:32

Het kan nog wel eens een zegen zijn dat Galatasaray interesse heeft. Die zie ik nog wel 10 tot 12 miljoen neerleggen namelijk.

27 maart 2020 om 14:36

Dacht ik ook al aan inderdaad. Uberhaubt een club die van te voren interesse toont is echt een zege. Ik moet toegeven dat door zijn status als international (hij heeft eind 2019 nog een interland gespeeld) ik wel hoop had op interesse. Maar Gala kan er zo maar eens voor gaan zorgen dat het verlies beperkt blijft. Ik gok echt op een doorbraak van Madueke volgend seizoen en ben daarom erg benieuwd of PSV een concurrent kan halen voor Gakpo op links.

27 maart 2020 om 14:52

Galatasaray kan echt geen 10 miljoen meer neerleggen voor een speler in verband met de FFP-regels. Daarom wordt er ook zoveel mogelijk geprobeerd spelers te huren. Ga er maar vanuit dat Galatasaray maximaal 5 miljoen euro kan betalen.

27 maart 2020 om 16:26

Wat is er met de Turkse topclubs gebeurd? Ik meende gelezen te hebben dat ook clubs als Fenerbahce, Besiktas en Trabzonspor financieel niet zo lekker zitten.

Tja, wellicht niet teveel over nadenken en gewoon aan meewerken... Als het er bij ons niet uitkomt, dan maar tegen een goed prijsje weer laten gaan. Of zal hij onder de nieuwe trainer beter gaan presteren?

27 maart 2020 om 12:16

Als Schmidt Bruma aan de praat krijgt, dan is het een wereld trainer. Als ik PSV was had ik mijn verlies gepakt en voor zoveel mogelijk verkocht. Kan je dat geld mooi in je middenveld steken.

27 maart 2020 om 12:44

Volgens mij heeft PSV geld voldoende, dus is de verkoop van Bruma niet direct nodig om fondsen voor investeringen in het middenveld te krijgen. Het is meer een technische keuze of ze in middenvelders gaan investeren. Probleem is immers dat ze met Rosario, Hendrix, Sadilek, Afellay, Thomas en Guti er al een hoop hebben lopen. Daar wil je eerst een beetje in snijden. Je wil immers ook nog kijken of je Ledezma kan laten aansluiten bij de selectie en wellicht af en toe kan laten invallen. Dat zullen eerder de overwegingen zijn om wel of niet te investeren in het middenveld.

27 maart 2020 om 12:56

Ja denk je? Ik denk dat ze wel inzien dat er echt kwaliteit nodig is en dat ze teveel van hetzelfde soort voetballers hebben rondlopen op het middenveld. Er zullen wel spelers willen en moeten vertrekken. Lijkt mij sterk dat Schmidt met de huidige middenvelders tevreden is.

27 maart 2020 om 16:29

Dat middenveld past bovendien ook niet echt bij z'n visie. Rosario heeft niet de handelingssnelheid, Afellay niet meer het loopvermogen, Hendrix is toch meer een klassieke verdedigende middenvelder evenals Sadilek. Thomas heeft zo'n manier van spelen, maar ik vraag me nog steeds af of hij goed genoeg is voor het niveau dat PSV na hoort te streven. Van Doan ben ik ook niet onder de indruk.

Neem je verlies en probeer er z.s.m. wat geld aan over te houden. Het is niet anders. Trek er lering uit en probeer beter te worden in je werk. Denk dat we voor de flanken best kunnen teren op wat er nu rond loopt.

27 maart 2020 om 12:14

Toch vind ik het wel wat mager hoor. Ihatarren, Doan en Madueke zijn echt rechtsbuiten of aanvallende middenvelder. Eigenlijk is je enige optie dan nog Gakpo en je zou Malen er neer kunnen zetten. Als je hem verkoopt kun je misschien een leuk talent halen voor de positie achter Gakpo.

27 maart 2020 om 16:26

Galatasaray gaat echt geen 10 Ãƒâ  15 miljoen uitgeven voor Bruma. Die huren momenteel Onyekuru die voor rond de 7-9 miljoen op te pikken is. De Nigeriaan is jonger en had vorig jaar nog 14 goals en 5 assists in de Turkse competitie. Enige twee manieren dat Bruma naar Galatasaray vertrekt is voor een bedrag van 5 miljoen en minder en indien hij eerst gehuurd kan worden. Anders gebeurt het gewoonweg niet.

Heel snel een strik er omheen en uitzwaaien. Een hele hoop geld maar is inmiddels toch echt een miskoop. Ik kan me niet voorstellen dat er in opleiding geen vergelijkbare spelers rondlopen.

27 maart 2020 om 12:20

Dat vind ik dan ook weer overdreven. Ik kan heel eerlijk toegeven dat het gewoon bar slecht is wat hij laat zien. Maar toch begrijp ik er eigenlijk niet veel van. Dat zijn rendement niet hoog was, was eigenlijk wel bekend maar het was wel een speler met een uitstekende dribbel. Bij PSV heb ik daar heel weinig van gezien, terwijl het niveau in de eredivisie gewoon lager is.

Als ze hem graag willen, voor een mooi bedrag verkopen.. Aanvalsmogelijkheden genoeg voorin en dan geld gebruiken voor 'stevige' verdediger (a la Stam/alex/ofzo)

Galatasaray gaat hem echt niet voor 15 miljoen overnemen, dus je pakt hoe dan ook een verlies. Ik denk zelfs dat ze alleen geïnteresseerd zijn omdat hij momenteel niet slaagt en ze hem voor een schijntje denken over te kunnen nemen.

Wat is in iedereen zijn ogen "een mooi bedrag". Want ik kan me echt niet voorstellen dat deze speler meer 6/7 miljoen gaat opleveren. Europees geen stempel kunnen drukken, in de competitie weinig laten zien, en 31 wedstrijden met 5 goals en 4 assist zijn niet echt overtuigende cijfers. Dus ik vraag me af waarmee psv genoegen moet nemen in deze.

27 maart 2020 om 12:30

Ik heb gekkere bedragen gezien. Vroeger stond hij te boek als een heel groot talent en hij zat bijvoorbeeld ook nog in de selectie van Portugal, de laatste keer. Er zal echt wel een club zijn die denkt hem weer aan het voetballen te krijgen en of dat 6-7 miljoen wordt is nog maar de vraag, maar ik zie het een club zo maar neerleggen.

27 maart 2020 om 12:37

Precies dat. Maar een club gaat niet lukraak 10 miljoen euro neerleggen als ze weten dat een speler niet meer aan voetbal toekomt bij zijn huidige club. Ze weten nu dat psv van hem af wil. En dan is het aan psv waar je genoeg mee gaat nemen. Dat ze verlies gaan leiden lijkt me duidelijk. Een gok die slecht uitpakt. Heeft Ajax ervaring mee. soms zijn ze goud waard, soms niet. Helaas, op naar de volgende .

27 maart 2020 om 12:40

Genoegen nemen of hopen dat iemand binnen PSV hem toch nog aan de praat krijgt... ik weet het niet. PSV was ook zo gek om 15 miljoen neer te leggen voor deze speler, dus wie weet zal een andere partij daar goed dichtbij komen.

27 maart 2020 om 13:51

Nou als hij 6/7 miljoen op zou leveren zou ik het al een mooi bedrag vinden. Dan krijg je nog de helft van je investering terug, en dat had ik niet verwacht na afgelopen half jaar. Maar eerst maar eens zien wat er van waar is, en hoeveel hij echt gaat opbrengen. Alles boven de 5 miljoen zou ik zeggen, doen!

Bruma had inderdaad een goede periode bij Gala en dat kan zomaar weer gebeuren. alleen het probleem voor de Turkse clubs is het FFP-beleid van de UEFA. Ze moeten dus altijd eerst spelers verkopen om te kunnen kopen. Als dit een serieus verhaal is dan denk ik dat ze eerst willen huren met een optie tot koop. Effe afwachten.

Ze mogen blij zijn als ze er 5 miljoen voor krijgen he...

Alles boven de 5 miljoen accepteren, deze man kan er helemaal niks van.

Akkoord gaan met de helft, zo rond de 7,5 en dan clausules erin gooien!doorverkoop, bij het spelen van zoveel wedstrijden, zoveel doelpunten enz.hopelijk krijg je zo een bedrag op den duur terug wat resulteert in je aankoopbedrag Verder gewoon even niet met miljoenen gooien voor je buitenspelers...het talent wat PSV heeft en doorbreekt zit toch vaak in de voorhoede

Ik zal de verwachtingen van de PSV fans wat temperen, want Galatasaray heeft namelijk het budget niet om een aankoop van meer dan 5 miljoen euro te doen. Dit komt mede door de FFP-regels en daarnaast is de enige optie om Bruma toch in te lijven een huurovereenkomst acht ik.

27 maart 2020 om 16:34

Hohh Galatasaray zou met verkoop van spelers als Feghouli, Belhanda, Maicon, Telles (doorverkooppercentage van 10 procent) en Diagne echt een speler tussen de 5 en 10 miljoen kunnen halen hoor. Maar dat gaan ze niet doen voor Bruma. Eerder Onyekuru of Lemina die nu al gehuurd worden.

Ik hoef hem eerlijk gezegd niet te zien. Kwam als groot talent naar Galatasaray, maar heeft alleen in het seizoen 16/17 echt goede prestaties neergezet. Bij zowel RB leipzig als PSV wist hij geen potten te breken. Nu is de Duitse competitie natuurlijk heel andere koek dan de Turkse en Nederlandse, maar zeker bij PSV had hij het waar moeten maken. Bruma moet het hebben van zijn snelheid en het passeren van spelers. Dat is ook het enige. Voor de rest speelt ie als een kip zonder kop en een goed schot in zijn benen heeft ie ook niet echt. Ik denk ook niet dat Galatasaray hem voor meer dan 7/8 miljoen kan en wil overnemen. Als ze hem zullen halen, zal het wel weer een huurovereenkomst zijn. Het geld wat ze aan hem zullen uitgeven kunnen ze beter uitgeven aan een speler uit de Turkse competitie of uit de jeugd. Daar zal vast meer potentie in zitten dan de transfer van Bruma.

Bruma moet gewoon een paar wedstrijden de kans krijgen. Hij heeft voldoende potentie en dit moet de nieuwe trainer er proberen uit te halen.

Hem nu verkopen zou echt dom zijn, niemand gaat meer dan 5 miljoen voor hem op dit moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. TezeVerdediger291
M. GötzeMiddenvelder294
I. SangaréMiddenvelder293
BrumaAanvaller287
Mauro JúniorMiddenvelder272
C. GakpoAanvaller2712
E. ZahaviAanvaller2511
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

14 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren