Veldwijk emotioneel na ‘kwetsende’ beelden: ‘Alsof ik naar Korea ben gevlucht'

Donderdag, 26 maart 2020 om

Lars Veldwijk heeft op Instagram een emotioneel bericht geplaatst als reactie op een documentaire van zijn ex-vriendin Monica Geuze. De spits van Jeonbuk Hyundai Motors zegt verbaasd te zijn door de manier waarop over hem gesproken wordt in Like Monica en hij voelt zich daardoor gekwetst. Veldwijk vindt het onterecht dat hij wordt neergezet als ‘geldwolf’.

Veldwijk had in januari zijn gewenste transfer naar Zuid-Korea te pakken. Hij aasde al langer op een lucratief avontuur en verliet Sparta Rotterdam voor een contract tot medio 2021 in de K-League. In de documentaire op Videoland wordt er negatief over Veldwijk gesproken. Op sociale media erkent de 28-jarige aanvaller dat hij hier allesbehalve blij mee is. “Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil!”, aldus een emotionele Veldwijk. “Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van mijn kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet!”

View this post on Instagram

Lieve mensen, gister is de eerste video online gekomen van like Monica, Ik heb heel veel reacties & berichten gekregen na dit en gelukkig waren er veel positief maar ook een heleboel negatief! Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil! Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld! Monica en ik zijn nu 5 maanden uit elkaar, wat nooit makkelijk is als er een kind in het spel is en ook een gezamenlijk huis, we proberen het zo goed mogelijk te doen voor ZL en dat gaat nog met vallen en opstaan, hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd! Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt! Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen! Ik heb tot gister ( de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn. Ook word het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen! Tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt die gene toch ook niet meteen een slechte vader? Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken! Zie m’n volgende post voor vervolg?

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk) on

“Ook wordt het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht”, vervolgt de ex-speler van onder meer FC Groningen. Volgens Veldwijk wordt in de video het beeld geschetste dat hij een geldwolf zou zijn en niets om zijn kinderen zou geven omdat hij naar Zuid-Korea is vertrokken. “Mensen, begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen en dat het altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen!”

Veldwijk geeft aan dat hij liever samen met zijn kinderen in Nederland had gewoond. “Maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt”, aldus de spits. “Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om mijn droom waar te maken en voor de toekomst van mijn kinderen te werken!”

'Donny intiem met Bergkamp, bijzondere legday voor De Bruyne'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door ikweetalles07)

Laat dit een les zijn voor alle voetbalzone leden. Dit gebeurt er als je met zo’n aandachtsgeile chick kindjes krijgt. Die 15 minuten in bed is al die hoofdpijn niet waard. Ik spreek uit ervaring, laat al die Instagram meiden met rust en zoek een dame met een fatsoenlijke carriere! Hoop dat Lars veldwijk gaat vlammen in de zuid Koreaanse competitie!

26 maart 2020 om 18:22
0

Mag ik vragen met wie jij had? Uiteraard ben ik het denk ik wel met je eens! Vind Monica ook niet super aantrekkelijk eigenlijk

26 maart 2020 om 20:30
0

Bro regelde een meid in Rotterdam, bleek ze zo een Instagram modelletje met iets van 30k volgers ofzo iets. Na een aantal dates zie je gewoon hoe inhoudloos zo een chick wel niet is. Schoonheid zegt inderdaad niks, ben het roerend met je eens.

26 maart 2020 om 20:38
0

Ben het helemaal met je eens Samson, meisjes die alleen maar met hun telefoon en uiterlijk bezig zijn moet je niet mee thuis komen. Jammer want het is natuurlijk wel een cycle in de gemeenschap.

26 maart 2020 om 20:51
0

Tja, met zo'n Lars Veldwijk hoef je ook geen medelijden te hebben. Je moet namelijk wel heel dom zijn om niet te beseffen dat 'jouw' priveleven op straat ligt als je met zo'n vlogger bent.

26 maart 2020 om 23:16
0

Waaruit concludeer jij dat iemand medelijden met hem heeft of zou moeten hebben? Veldwijk vraagt zelf om begrip in iedergeval. Er zijn ook genoeg vloggers niet zoals Monica blijkbaar wel is. Ik vind dat het daten van een 'youtuber' niets met dom of slim zijn te maken heeft.

27 maart 2020 om 15:53
0

Waaom trek je de woorden uit z'n verband? Nergens zeg ik dat het daten van een vlogger dom of slim is. Ik geef enkel aan dat je niet bepaald slim bent als je niet beseft dat je priveleven op straat ligt als je bij zo'n vlogger bent. Daar zul je dus mee om moeten gaan.

27 maart 2020 om 03:46
0

Eens, als je al die wijven (ik zeg nu wijven, want het zijn ook echt gewoon wijven) op Instagram ziet dan denk je: ik wil ze allemaal doen. Maar dat is ook echt het enige waar ze goed voor zijn. Je wilt geen relatie met zo'n aandachtsgeil inhoudsloos wijf. Vooral nu in deze wereld kan je, je beter focussen op innerlijk. Hetzelfde geldt overigens voor al die BN'ers, het zijn echt bijna allemaal simpele zielen.

Triest voor Lars dat dit hem emotioneel raakt, echter ben ik van mening dat hij geen reactie hoeft te geven op die Monica. Lars is een matige voetballer die een mooi en lucratief avontuur aan kan gaan. Iedereen zou deze kans met 2 handen aan pakken, zo ook onze Lars Veldwijk. Ik kan me niet voorstellen dat Monica zulke onzin verspreid want ze is zelf de grootste golddigger. Wat een dom, aandachtstekort komend vrouwtje is dat. Vloggers voegen echt he-le-maal niks toe aan de wereld. Als zo'n golddigger als Monica zo'n onzin verspreid moet je dat als Lars zijnde gewoon negeren en daar boven staan.

26 maart 2020 om 17:44
0

Wat maakt haar een golddigger dan?

26 maart 2020 om 18:54
0

Eerst een B-rapper, dan een B-voetballer aan de haak geslagen. Totaal geen talent dus de kost maar verdienen met onzinfilmpjes maken. Genoeg uitleg?

26 maart 2020 om 20:24
0

Volgensmij verdient ze meer dan hem 😂

26 maart 2020 om 20:32
0

Lil kleine kan je gerust scharen onder A-artiest in Nederland, verdiend ook het meest mede door zijn juryschap bij de Voice, en mede door hem is ze uiteindelijk zo bekend geworden.

26 maart 2020 om 20:45
0

Is Lil Kleine een B-Rapper? Toch de grootste artiest in Nederland? Ik kan fout zitten, woon al 10 jaar+ niet in NL, maar ik ben best beetje fan van Jorik z'n muziek, volgens mij wel meer mensen.verder ben ik het helemaal met je eens Whuuuuzo'n Monica is lekker voor een avond, maar meer niet!

26 maart 2020 om 22:33
0

Dan ben ik toch wel heel benieuwd wat voor pareltje jij op de bank hebt zitten binny. Ik ken die hele Monica Geuze verder niet op persoonlijk vlak (denk niemand hier, dus knap om over te oordelen), maar qua uiterlijk zou ik haar niet af willen schuiven op "een keer een avondje"

27 maart 2020 om 23:01
0

Als mensen dat muziek gaan noemen begin ik toch ernstig te twijfelen.

26 maart 2020 om 17:44
0

Die monica is gewoon heel triest. Ze ijs alleen niet de enige. Sit soort privé zaken worden zo vaak maar in de media gegooid. Echt heel triest. Ze roept dingen die ze helemaal niet kan bewijzen en hij is degene die weer van alles in t werk moet zetten om zichzelf te verdedigen....

26 maart 2020 om 18:12
0

Ik vind Lars helemaal geen matige voetballer. Ik had hem dit seizoen heel graag terug zien komen bij PEC aangezien hij voor ons echt geweldig was.

26 maart 2020 om 18:15
0

Hij past ook wel bij pec...matige club

26 maart 2020 om 18:18
0

Dank voor je bijdrage, was ik zelf nog niet achter gekomen. Ik wens je veel plezier met je club die blijkbaar wél alles wint.

26 maart 2020 om 18:53
0

Lars is idd een prima speler voor een club als PEC, maar hij is wel gewoon een matige voetballer, net als dat spelers van Utrecht ook gewoon matig zijn. We supporten nu eenmaal PEC en Utrecht en geen Real of Barca...

26 maart 2020 om 19:13
0

Ja oke, alles is natuurlijk relatief in dat opzicht.

Het meest trieste vind ik dat er tegenwoordig blijkbaar al documentaires worden gemaakt over inspiratieloze mensen die werkelijk niks hebben bereikt.

26 maart 2020 om 18:28
0

"Vloggers" of "influencers" zijn dan ook veelal het afvoerputje van de maatschappij.

26 maart 2020 om 20:18
0

En toch verdienen ze veel meer geld dan jou en mij. Waar dat aan ligt?

26 maart 2020 om 20:47
0

Overal waar een markt voor is, is geld mee te verdienen. Helaas heb je tegenwoordig voor de meest idiote dingen een markt.

26 maart 2020 om 20:51
0

Hoe weet jij nou hoeveel die jongen verdient?er is ook meer dan 10, of 15 duizend euro meer verdienen, nee bedoel dat niet cliche ik heb ook graag meer, maar ik kom nog tenminste met voldoening thuis. Heb het enge idee dat die mensen in 10,20 jaar wanneer ze minder aaandacht krijgen het heel zwaar krijgen met hun leven

27 maart 2020 om 03:51
0

Toch zouden wij geen "influencers" worden (ten minste ik niet), omdat we toch nog dat beetje zelfrespect hebben.

27 maart 2020 om 20:53
0

Precies, plus dat je aan het einde van je leven toch jezelf de vraag gaat stellen, wat heb ik nou bereikt? Het zou mij in ieder geval geen voldoening geven.

28 maart 2020 om 13:07
0

@basdemanaz: Dat zegt alles over de maatschappij waar we in leven helaas

Lars kan zeggen wat hij wilt, maar laat gewoon zijn kind achter in nederland. Je kunt ook gewoon iets anders doen dan voetballen, en bij je kinderen blijven. Al die onzin dat hij geld verdient voor zijn kinderen zijn onzin, puur voor zichzelf. Kinderen hebben geen geld nodig, maar ouders. Hoe Monica dat naar buiten brengt kan natuurlijk anders, maar Lars moet niet lopen zeuren want is gewoon een belabberde vader. Zal vast pijn doen omdat iedere ouder dat vast ook zo vind. Ego aangetast.

26 maart 2020 om 19:57
0

Ben ik niet met je eens. Stel je voor dat Lars geen ander beroep geleerd heeft en dus over een paar jaar klaar met voetballen is, wat moet hij dan? Vakkenvullen? Kranten bezorgen? Tenzij hij een trainersbaantje kan krijgen zal hij toch moeten zorgen dat hij in ieder geval voor de komende tijd financieel onafhankelijk is. Als je dat kan doen door 1 of 2 jaar naar een ander land te gaan waar je veel meer verdient, doe je dat toch? Mijn vader reisde toen ik een kind was de hele wereld over voor zijn werk, maar heeft mede daardoor mij enorme kansen kunnen bieden die anderen niet hebben en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

27 maart 2020 om 07:37
0

Dan ga je inderdaad vakken vullen en de krant rondbrengen. Les 1 van ouder zijn = er zijn....

27 maart 2020 om 07:39
0

Helemaal mee eens. Prima dat hij zijn droom achterna gaat, maar hij laat zijn kinderen achter. Ik denk overigens niet dat zuid Korea zijn droom is. Dat is het geld. Dus eerst loopt hij zijn pik achterna en het geld.

28 maart 2020 om 11:10
0

Wat een onzin. Dit is voor die kerel een once in a lifetime opportunity en mensen lopen te janken dat die z'n kind dan niet ziet een tijd. Wat dacht je van vaders die in het leger zitten en uitgezonden worden? Moeten die ook dan maar in de jumbo gaan werken om deze reden? Er bestaat ook iets als je eigen geluk en soms moet je daar iets voor opofferen. Daarnaast kan de heer Veldwijk hierna zijn kind alles bieden na zijn carrière. Het is een matige voetballer die deze klapper moet gaan maken om ervoor te zorgen dat hij en zijn kind geen zorgen meer hebben. Bovendien denk ik dat Monica het enig had gevonden als zij de grote mevrouw met centen was en d'r ex een lullig kut baantje had na z'n voetbal leven. Jammer joh!

Ach Ach daar hebben we Media Geile Monica die aandacht wilt hebben door dingen te roepen... valt niet serieus te nemen die meid... lekker negeren en verder geen aandacht aan besteden. Los daarvan is korea nu niet echt om de hoek en laat hij toch zijn kinderen achter in Nederland. Ken de situatie verder natuurlijk niet, maarja echt heel handig lijkt het me niet.

Wat had hij dan verwacht? Z'n ex is nota bene een vlogger en schijnbaar ook nog eens een van de bekendste vloggers van Nederland. Dan zijn dat soort privezaken natuurlijk voer voor likes, volgers, exposure en daaruit voortvloeiend het geld. Hoe meer drama, des te meer zo'n meid verdient. Vreemd dat dat schijnbaar niet is doorgedrongen tot Lars Veldwijk.

Het enige dat ik niet snap, is dat er mensen zitten te wachten op een docu over Monica Geuze. Wat kan zij of heeft zij gepresteerd? Ik word echt oud.

27 maart 2020 om 15:57
0

In een camera of telefoon praten word tegenwoordig ook gezien als een kwaliteit. Heel vreemd, maar goed. Ik deel jouw gevoel. Ik ben met m'n 30 jaar nog niet eens zo oud (denk ik), maar je gaat je al snel oud voelen als dat soort zaken zo groot uitgepakt worden .

Tja 2 jonge kinderen bij 2 verschillende vrouwen en dan naar de andere kant van de wereld gaan. Een goeie vader ben je dan in ieder geval niet.

27 maart 2020 om 23:05
0

Monica had ook kunnen zeggen ik ga met je mee, die vondt blijkbaar haar vloggende 'carriere' ook belangerijker. De reden dat ze uiteindelijk uitelkaar gingen had volgens de media met de transfer te maken.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Jeonbuk Motors


1 fan
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Choe Hee-WonVerdediger
Choi Chul-SoonVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Jeonbuk Motors.

8 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Sparta Rotterdam 15 4 0 0
2018/2019 Sparta Rotterdam 36 24 4 0
2017/2018 FC Groningen 18 4 0 0
2017 Aalesund FK 16 5 1 0
2016/2017 Kortrijk 0 0 0 0

In de wandelgangen

Zaterdag 28 maart
Juventus is van plan om Aaron Ramsey aan te bieden als wisselgeld voor Paul Pogba. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren