Royston Drenthe maakt acteerdebuut in populaire serie: ‘Meer dan spannend’

Dinsdag, 24 maart 2020 om 09:14Yanick Vos • Laatste update: 10:17

Royston Drenthe heeft zijn debuut gemaakt als acteur. De voormalig profvoetballer van onder meer Feyenoord en Real Madrid heeft een rol gekregen in de serie Mocro Maffia, zo laat hij weten via sociale media. De speler van Kozakken Boys heeft zijn acteerdebuut lang stil moeten houden. “Nieuwe speler gemeld! Het is dan zover...”

“Na lang stil te moeten houden, mag ik dan eindelijk bekendmaken dat ik te zien ben in de serie Mocro Maffia!”, zo schrijft Drenthe op Instagram. Hij laat weten ‘super enthousiast’ te zijn over zijn deelname. “Ik kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol. Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien, maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik.”

View this post on Instagram

Nieuwe speler gemeld !!! Het is dan zover..... Na lang stil te moeten houden, mag ik dan EINDELIJK bekend maken dat ik te zien ben in de serie MOCRO MAFIA! Ik ben super enthousiast over mijn deelname in de serie en kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol! Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. Dus ga het checken! #mocromafia #roystondrenthe #moretocome #kijkmaarwatjedoet #videoland #MM2

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on
Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door njfromvol)

Op zijn lijf geschreven, gok ik zo ...

24 maart 2020 om 09:15

Haha, totaal niet... Wat heeft hij allemaal gedaan dat zo’n rol op zijn lijf geschreven is? Als ik aan een enigszins bekende voetballer / belofte denk waarvan ik zou zeggen dat een dergelijke rol op zijn lijf geschreven zou zijn, dan denk ik aan Jordy Brouwer.

24 maart 2020 om 09:15

Echt precies wat ik ook dacht!

24 maart 2020 om 10:35

Dat is een understatement, haha...

Hij lijkt op R. Kelly op deze foto

Is het wel acteren wat het doet, of type-casting? Geweldig toch, die man is op een positie gekomen in zijn leven dat hij kan doen waar hij zin in heeft, talenten te ontwikkelen, in zijn behoeften te voorzien, en vooral niet druk maken om geld.

24 maart 2020 om 10:58

Hij acteert,hij speelt geen voetballer...hij deed het best goed en waarschijnlijk is hij vanavond weer te zien,want hij leeft nog...

24 maart 2020 om 11:43

Nou, volgens mij is hij niet altijd slim met z'n geld om gegaan en heeft hij 15 kinderen... Dus of hij zo in de slappe was zit weet ik ook niet.

Mooie foto uitgekozen! We hebben al te maken met jeugd waarbij wapen en steekincidenten blijven toenemen de laatste jaren. Dan kiest Drenthe voor deze foto. Het is maar acteren, en het is maar een serie. Helaas weet de jeugd het verschil niet tussen fictie en realiteit. Laten wij en alle rolmodellen het goede voorbeeld geven!

24 maart 2020 om 12:56

Zelfs een kind van 8 jaar zou begrijpen dat dit voor een serie is! Mijn God, hoe laat is het niveau hier soms.

24 maart 2020 om 14:11

'Hoe laat is het niveau hier soms.' Zelfs een kind van 8 zou begrijpen dat het: 'hoe laag is het niveau hier soms is.'

24 maart 2020 om 13:00

Daar dacht ik dus ook al een keer aan, sommige dingen die gezegd worden kunnen voor de straatjongeren best motiverend zijn. Zoals Romano's zin, vals spelen bestaat niet, als je wint is het altijd terecht. Als we straks dan in de economische crisis terecht komen denk ik dat vele straatjongens een serie zoals mocromaffia te letterlijk gaan nemen.

Het enige (Grote) minpunt aan die serie is dat sommige gesprekken amper te verstaan zijn, niet de straattaal maar gewoon onverstaanbaar.

24 maart 2020 om 14:28

Ik denk niet dat het onverstaanbaar is,alleen wordt er ook vaak berbers gesproken en soms Arabisch gesproken,maar zet gewoon je ondertiteling aan...

24 maart 2020 om 14:35

Marieke90 Dat wat Fanaticus aangaf, ervaar ik ook. Sommige gesprekken versta ik gewoon niet en dat heeft niet ermee te maken dat er berbers of Arabisch wordt gesproken. Dat kan ik, tot op bepaalde hoogte, redelijk volgen. Gisteravond bijvoorbeeld zag ik een scene tussen de Paus en Mo waar ik echt geen chocola van kan maken. De Paus zei iets over Mo zijn wagi (auto), Mo reageerde daarop, maar ik kon totaal niet verstaan wat hij nou precies zei. Het is niet dat ik het niet begrijp, ik kan gewoon niet goed horen wat er wordt gezegd.

24 maart 2020 om 14:54

Ik heb het terug gekeken en snel navraag gedaan, de paus zei bsahtek waggie(auto) en mo amtwoorde met latik saha,bsatek gebruik je om iemand te feliciteren en als antwoord zeg je dan latik saha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Kozakken Boys


8 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. RamsteijnVerdediger50
Y. OujaMiddenvelder51
G. StoutMiddenvelder51
M. VeenhovenMiddenvelder52
T. MarijnissenAanvaller51
L. BotVerdediger51
Voor de complete selectie: Clubpagina Kozakken Boys.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren