VZ Quarantaine Quiz Ronde #1: Voetbal Citatenpuzzel

Maandag, 23 maart 2020 om

Door de coronacrisis is een groot deel van Nederland thuis komen te zitten. Nu velen Netflix al hebben uitgespeeld en het verlangen naar voetbal steeds groter begint te worden, doen wij een duit in het zakje om de strijd met de verveling aan te gaan. Deze week presenteren wij de VZ Quarantaine Quiz, een vijfdelige voetbalquiz met iedere dag een nieuwe ronde. Onder de juiste inzendingen verloten wij dagelijks een cadeaubon t.w.v. € 50,- te besteden bij onze vrienden van Voetbalshop.nl. Stuur om mee te doen jouw antwoord in een privébericht aan Voetbalzone. De winnaars worden dagelijks bekend gemaakt.

In deze eerste ronde hebben wij twintig citaten van bekende gezichten uit de voetballerij op een rijtje gezet. De vraag is simpel: wie zei wat? Zet de juiste bijbehorende letters op een rij en vind het laatste citaat!

Stuur je antwoord naar Voetbalzone en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,- van Voetbalshop.nl!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Opgelost?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

0 reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

Correspondent
5 fans
33 jaar
Laatste voetbalnieuws

Reza Ghoochannejhad: ‘Marc Overmars, dat was mijn redder’

In 'Doorzagen' worden bekende namen uit de voetballerij onderworpen aan een stevig vragenvuur waarin zowel voetbal als zaken uit het persoonlijk leven van de gast aan bod komen. In deze aflevering,...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 6 april
Chelsea is bereid om tachtig miljoen euro te betalen voor Philippe Coutinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren