Madueke zet na contractverlenging razendsnel volgende stap

Zaterdag, 14 maart 2020 om 10:20Robin Bruggeman

Noni Madueke sluit zich definitief aan bij de A-selectie van PSV, zo maken de Eindhovenaren zaterdagochtend bekend via de officiële kanalen. Voor de achttienjarige aanvaller betekent dit een snelle volgende stap in zijn ontwikkeling, aangezien hij eerder deze week zijn contract nog verlengde tot medio 2024.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Noni Madueke in de toekomst uit gaat groeien tot basisspeler bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door juppie34)

PSV gaat nog veel plezier aan Madueke beleven. Hij is snel, heeft leuke acties in huis, scoorde veel in de jeugd en is altijd een verademing als hij bij PSV-1 het veld in komt. Hij moet wel zijn oogkleppen bij acties afdoen, maar die jongen leert dat nog wel want is pas 17. Inmiddels is hij Bruma en Doan ook al voorbij in de pikorde dus hij doet het erg goed. Als hij zich goed blijft ontwikkelen kan hij wel eens heel veel geld opleveren bij een Engelse club want die gooien met geld als ze een Engelse speler kunnen aantrekken.

14 maart 2020 om 10:48

Gakpo, Malen, Madueke en Ihattaren is normaliter een aanval waar je jaren op mee vooruit kunt. De aanval zit wel goed voor de komende jaren. Veel zal moeten gebeuren aan het middenveld en achterin. Hoop dat we Dumfries & Ricardo Rodriguez sowieso kunnen behouden.

14 maart 2020 om 11:24

Als je inderdaad Dumfries en Rodriguez behoudt met je alleen nog goede vervangers nodig voor de twee zwakke schakels in het basiselftal, namelijk de plek van Rosario en Schwaab/Baumgartl. De rest van het elftal staat wel als je Thomas op 10 zou zetten. Ik vrees alleen voor het vertrek van Dumfries, Ihatarren en Rodrigues. Malen zie ik niet vertrekken door zijn blessure dus dat is nog een voordeel.

14 maart 2020 om 11:30

Zie Ihattaren wel gewoon verlengen buitenland is nog veel te vroeg voor hem en naar Ajax laat PSV hem sowieso niet gaan. Bij Ajax speelt hij nog steeds dezelfde potjes tegen VVV en Fortuna. Geen stap vooruit. Zo’n stap is veel te gecompliceerd, ook zal Mo PSV vast dankbaar zijn was wat ze allemaal voor hem hebben gedaan. Het verplaatsen van het EK is gunstig voor PSV zeker omdat jongens als Malen, Dumfries en Rodriguez gewoon veel willen spelen en het EK niet in gevaar willen brengen.

14 maart 2020 om 11:35

Ik zie Ihatarren ook geen zijstap naar Ajax maken, maar ik baseer het vertrek van Ihatarren meer op zijn eigen mening. Een tijdje terug had hij een interview gegeven en gezegd dat wanneer hij merkt dat hij zich op het EK goed staande kan houden, hij wel openstaat voor een transfer naar een Europese topclub. Ik vind dat zelf maar een beetje vreemd voor een 17-jarige om dat te zeggen maar het zal daarom nog niet zo verkeerd zijn als dat EK een jaartje later gespeeld wordt. Dan wil Rodriguez misschien ook nog wel een jaartje in Eindhoven spelen om in beeld te blijven vokr het EK.

14 maart 2020 om 11:01

Ik snap nog altijd niet waarom PSV 25 miljoen voor Bruma en Doan heeft betaald terwijl er met Gakpo, Malen, Ihattaren, Madueke, Lammers, Romero en Mauro jr genoeg eigen talent rondloopt dat de aanval de komende jaren van kleur kan voorzien. En dan te bedenken dat Pereiro en Bergwijn aanvankelijk ook nog onder contract stonden bij PSV. Stel je eens voor dat PSV die 25 miljoen had gestopt in de defensie of het middenveld, dan hadden ze een team gehad waar ik schrik voor zou krijgen.

14 maart 2020 om 11:07

Je mag er toch wel van uit gaan dat er dit seizoen wel 20 tot 25 miljoen zal worden geinvesteerd in de verdediging en middenveld? Mochten bijv Dumfries en RR blijven dan heb je sowieso eigenlijk twee nieuwe centrale verdedigers nodig, een middenvelder die de lijnen uitzet (ala Guardado) en een met diepgang en scorend vermogen (van Ginkel).

14 maart 2020 om 11:22

Ik denk dat het voor PSV vooral belangrijk is om de bezem door de selectie te halen. Ik vind dat ze momenteel uitblinken in kwantiteit, met veel contractspelers die weinig tot niets toevoegen aan het eerste elftal (dan denk ik aan namen als Boscagli, Schwaab, Baumgartl, Sadilek, Hendrix, Rosario, Thomas, Afellay, Guti, Doan en Bruma). Het lijkt me voor de financiele huishouding van iedere betaald voetbalclub een klein rampje om iedere maand een behoorlijke salarispost te moeten reserveren voor zulke voetballers. Voordat PSV echt vooruit kan denken zal er denk ik eerst afscheid moeten worden genomen van de grote hoeveelheid middelmaat, maar dat zal niet makkelijk zijn.

14 maart 2020 om 11:29

Omdat ze al aangetrokken zijn voor het opvangen van een eventueel vertrek van Bergwijn en Malen. Daarnaast waren Mauro en Romero verhuurd en Lammers langdurig geblesseerd. Van Gakpo, Ihatarren en Madueke was voor het seizoen nog niet de verwachting dat ze de huidige status in PSV-1 -zouden hebben. Ik verwacht komende zomer wel flink wat transfers, maar er zijn binnen PSV ook genoeg spelers die het pressievoetbal van Schmidt kunnen spelen. Zelfs een Hendrix zou dat kunnen ondanks zijn vorm. Die kan namelijk wel heel goed druk zetten en de tegenstander opjagen wat past in het straatje van Schmidt.

14 maart 2020 om 11:39

Reactie op Boadurum: Als je Thomas en Hendrix niks vind toevoegen aan PSV vraag ik me af of je PSV de laatste weken wel heb zien voetballen. Zij zijn een van de betere onder Faber. Ook vind ik niet dat je Sadilek in dit rijtje mag noemen omdat hij onder van Bommel toen hij op het middenveld speelde wel goed bezig was en veel potentie toonde. Dat hij het minder deed op linksback is logisch want hij is een middenvelder en geen linksback. En zelfs daar vond Van Bommel hem i.i.g. de beste optie. Bovendien is hij zowat heel 2020 geblesseerd geweest dus dan kan je inderdaad ook niks toevoegen. Dat heeft Malen in 2020 ook nog niet gedaan.

14 maart 2020 om 11:40

PSV koos er zelf voor om Mauro en Romero te verhuren, dat hadden ze niet hoeven doen. Zeker de verhuur van Mauro vond ik opmerkelijk, daar hij slechts een jaar jonger is dan Doan en mijn inziens over meer potentie beschikt. De blessure van Lammers werd juist opgevangen met de komst van Mitroglou. Verder ben ik het niet met je eens dat je de huidige ontwikkeling van Madueke, Ihattaren en Gakpo niet aan kon zien komen. Ihattaren en Gakpo dienden zich vorig seizoen al aan en de reputatie van Madueke is bij veel mensen bekend. Een belangrijk onderdeel van het beleid van een club als PSV is om te vertrouwen in de ontwikkeling van zulke talenten.

14 maart 2020 om 11:46

Thomas en Hendrix doen het momenteel inderdaad niet slecht, maar beschikken in mijn ogen niet over het niveau dat PSV na moet streven. Ik hoop dat je dat met me eens bent, als je Europees potten wil breken (Gerbrands sprak de ambitie uit om bij de beste 32 teams van Europa te horen) moet je niet aankomen met Thomas, Hendrix en Sadilek.

14 maart 2020 om 15:02

@boadurum Romero werd denk ik verhuurd om de laatste stap in zijn revalidatie in vertrouwde omgeving te doen. Een club waar je al succes hebt gehad en weten wie je bent en kan is fijner dan een club waar je van blessure in blessure viel. Mauro wilde ze meer laten spelen dan een seizoen banken. Van Bommel zal in hem nummer 5(in pikorde) op het middenveld hebben gezien. Doan is gehaald als vervanging van Perreiro.

De minuten die ik van hem heb gezien, zijn veelbelovend. In mijn ogen dus een terechte promotie voor hem!

Mauro had beter verdiend, das een feit, maar er werd al zolang op Bruma gegeild terwijl hij nergens echt een grote rol heeft gespeeld , mss dachten ze dat hij wel goed genoeg zou zijn voor de ED? onderschatting van eigen competitie? Denk 't wel, want die voegt echt geen ene fluit aan het elftal voorlopig vooralsnog een aanfluiting, moge hij het licht zien, zou mooi zijn.

Madueke is next big thing! Schmidt heeft zijn lijstje al ingediend. Seizoenkaarten zijn nu al uitverkocht , ik wil graag het vollgas voetbal zien. Laten we hopen op een 3-5-2! Lammers kind van de rekening.
GK: Unnerstall CV: Baumgartl CV: Teze CV: Rodriguez CM: Haidara CM: Mauro LAM: Gakpo CAM: Mo RAM: Madueke SP: Romero SP: Malen. Haidara is bankzitter bij Leipzig , heeft gewerkt met Schmidt en wordt de nieuwe psv motor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Engeland
1 fan
Aanvaller, 19 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Oussama Idrissi heeft een aanbieding van Club Brugge naast zich neergelegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren