Operatie in Dallas betekent mogelijk einde seizoen voor Hazard

Maandag, 2 maart 2020 om 20:12Yanick Vos • Laatste update: 20:32

Eden Hazard heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld voor Real Madrid. De buitenspeler wordt aanstaande donderdag namelijk geopereerd aan zijn enkel in de Verenigde Staten, zo meldt AS. Naar verwachting heeft hij minstens twee maanden nodig om volledig te herstellen, waardoor de kans bestaat dat hij deze jaargang niet meer speelt voor de Koninklijke. Het EK lijkt wel haalbaar, al is het de vraag in welke fysieke gesteldheid de Belgisch international op het eindtoernooi verschijnt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door basdemanaz!)

Is een grote miskoop gebleken. Jammer want het is echt een mooie speler om na te kijken als hij in vorm is

2 maart 2020 om 20:38

Ook gaat hij alweer naar de 30, had hem als Real zijnde niet gehaald. Maarja helaas kun je niet in de toekomst kijken.

2 maart 2020 om 20:46

Real had/heeft duidelijk een directe versterking nodig in het aanvallend compartiment. En aangezien de vele jonge spelers was het niet zo belangrijk of die al wat ouder was of niet. Ik denk dat er deze zomer geen vergelijkbare spelers mogelijk waren om binnen te halen voor die prijs, dus ik snap de aankoop zeker wel.

2 maart 2020 om 20:47

Elguaje/ niet gehaald zeg je? Dit was de beste optie voor Real Madrid afgelopen zomer, ook qua prijs. Jammer hoe zijn seizoen gelopen is maar we hebben het al dit hele seizoen zonder hem moeten doen, en we zijn nog goed in de running voor prijzen. Hazard mag zich nu focussen op augustus wanneer het nieuwe seizoen begint, dan hebben we hem weer nodig, en hopelijk koopt Florentino iemand voor op rechts en verkoopt hij Bale

2 maart 2020 om 20:52

InsideRmadrid dan moet je voor volgend seizoen hopen dat hij niet opnieuw binnen komt met 10 kg overgewicht. Anders ben je al weer in oktober voor dat hij echt weer fit is.

2 maart 2020 om 21:02

ElGua/ comeone man, ga je het weer over dat fabeltje van overgewicht hebben? Weet je hoe snel atleten kunnen verbranden? Dat hij misschien wat zwaar aan kwam zetten tijdens de eerste trainingen? Okay dat kan ik nog geloven, maar deze gasten hebben een hoge metabolism. Enough met de Hazard overgewicht verhalen, die shit is al meerdere malen debunked.

2 maart 2020 om 21:35

Sorry maar hier sla je de plank volledig mis. Het fabeltje dat Bale geen woord Spaans, als mensen dat blijven herhalen dan kan ik begrijpen dat je zo reageert, maar in dit geval heb je het niet correct. Hazard kwam gewoon met teveel overgewicht terug en dat zag je duidelijk aan de foto's de beste man was tussen de 7-10 kg te dik. Dat atelteten dat snel kunnen verbranden is iets wat gewoon onzin is, want dat kan elk mens als je 2-3 x per dag traint en cardio doet en ook nog eens vetarme voedsel eet en zwaar onder je calorieën gaat zitten. Feit blijft dat het onprofessioneel is van Hazard en dat zie je bv nooit bij een Cr7 of een benzema die blijven zelfs tijden hun " vakantie" gezond eten en trainen gewoon door (wellicht niet intensief) maar wel genoeg om "in shape" te blijven.

2 maart 2020 om 21:54

@InsideRMadrid 140 miljoen om een eenjarig contract af te kopen vind je echt een prima prijs? Hij is al redelijk op leeftijd en is al heel zijn carrière een vrij grillige speler. Het kan volgend seizoen misschien nog best goed uitpakken, maar hoe je het ook wendt of keert, Hazard is toch echt wel een overbetaalde paniekaankoop geweest.

3 maart 2020 om 10:16

Op voorhand wist Real niet dat Hazard zo lang geblesseerd zou zijn, want bij Chelsea was dit niet het geval. Ik vind niet dat je per se van een miskoop kan spreken als iemand zo met blessures sukkelt, waar hij dat voorheen niet deed. Als hij nou +/- 20 wedstrijden basis stond en 90 minuten volmaakte en daarin niks raakte, dan spreek je eerder van een miskoop. Nu is het gewoon pure pech, maar als hij fit is (als) dan is hij zeker meerwaarde voor dit Real.

Als vinicius nu in keer begint te scoren met grote regelmaat is het over voor hazard bij madrid.

2 maart 2020 om 20:24

Dat is bij Vini wel een enorme “als” helaas. Iedereen ziet dat die jongen veel talent heeft, maar een eindproduct heeft die gewoon (nog) niet. Daar doet een afgeweken doelpunt tegen Barca niet veel aan veranderen mijns inziens. Als Hazard terug fit is start die gewoon, de beste aanvaller die Real heeft.

2 maart 2020 om 20:46

Zulke dingen als afwerken kunnen in een keer omslaan zonder dat het voorspelbaar is. Vinicius oogt gretig, als er iemand is bij de club die hem goed kan begeleiden dan zie ik het hem wel doen.

2 maart 2020 om 20:49

Vini zijn tijd komt nog wel, Hazard heeft nog 2 goede jaren in zich zitten en dan kunnen de jonkies het overnemen, maar Real zal de aanval wel moeten versterken in de zomer. Wat gebeurt er met Jovic? Gaat Bale weg en koopt Real Madrid iemand voor die positie al meteen of wachten ze op Mbappe? Er staat weer zoveel te gebeuren deze zomer en dan is er ook nog een EK. Ik kan niet wachten

2 maart 2020 om 20:51

Het kan natuurlijk uit het niets omslaan. Maar hij mist niet alleen rust maar ook overzicht en dat krijg je niet zomaar. Wel een toptalent, er zijn er maar weinig die zo vlot een tegenstander voorbijgaan. Maar aan rust en overzicht moet hij gewoon nog veel sleutelen.

2 maart 2020 om 22:56

Mwa, ik denk dat men overzicht en eindpas door elkaar halen. Vini ziet ze heus wel staan, hij bewaard wel het overzicht en had al talloze assists moeten hebben was het niet voor de gemiste kansen van de medespelers (kroos, Benzema gister bijvoorbeeld). Maar soms lukt die final pas gewoon niet. Dat is iets heel anders dan geen overzicht hebben.

2 maart 2020 om 23:37

Daar heb je misschien wel een punt inderdaad, hangt er van af hoe je overzicht interpreteert natuurlijk. Voor mij persoonlijk is iemand met overzicht iemand die een speler ziet vrij staan en de bal bij hem afgeleverd krijgt. Bij Vini is dat laatste toch nog wel een groot probleem naar mijn idee (al heeft hij inderdaad de pech dat Benzema al bijna 3 maanden geen pepernoot raakt).

3 maart 2020 om 05:33

Heeft Hazard dat wel??

2 maart 2020 om 22:41

Ik heb 1e helft van El Classico gezien en klein stukje van begin van 2e helft. Maar Vinicicus vond ik op zijn goal na die ik al niet meer heb meegemaakt als een natte krant spelen. Totaal geen overzicht en vrijwel geen voorzet die aankwam. Hij is nog jong natuurlijk maar het moet echt nog veel beter.

3 maart 2020 om 15:38

Ik vind dit echt opmerkelijk. Vinicius barst van het talent en het spat er ook vanaf en die jongen is pas 19. De druk die op hem staat is ongelofelijk groot voor zo een jonge gast. Ik begin steeds meer ontwikkeling te zien en hij is er nog niet maar ik geloof oprecht dat hij speler van ongekende wereldklasse gaat worden. De snelheid, en het gemak waarbij hij zo 2 a 3 man voorbij gaat is ongelofelijk. En dan nog zeggen dat hij pas 19 is en dit pas het begin is. Ja, alles is misschien niet even precies en subtiel, maar wanneer hij de bal krijgt dan weet je dat er dreiging komt. En wat me vooral opviel was het verdedigende werk dat hij opknapte. Vini begint meer en meer te groeien, een goal in de clasico, een assist tegen City in een lastige wedstrijd voor Real, ik denk dat Real goud in handen heeft met hem. En iedereen die dit tegenspreekt moet eens wat video's bekijken van de echte analisten en wat die over hem te zeggen hebben. Volgens sommige hier speelde hij als een natte krant, maar toch bracht hij meer dreiging als de hele voorhoede van Barca bij elkaar.

Ik hoop voor Hazard dat hij het EK haalt. Het was al een tijd duidelijk dat hij voor ons niet meer in actie gaat komen. Wel een fikse aderlating, een fitte Hazard met ritme is een aanwinst voor iedere ploeg maar we hebben nog niet veel van hem kunnen genieten. Ik hoop dat Hazard snel en goed herstelt zodat hij fit en zonder pijntjes aan zijn tweede seizoen kan beginnen. Het is wel zaak dat zijn herstel niet wordt overhaast. Als hij niet 100% is herstelt is het geen goed idee om hem het EK te laten spelen. Een miskoop wil ik hem nog niet noemen. Toen hij op stoom begon te komen werd hij op een smerige manier de wedstrijd uitgeschopt wat niet zijn schuld is geweest. Dan heb ik liever dat hij nu wordt geopereerd zodat hij fris aan ons pre-season kan beginnen.

2 maart 2020 om 20:50

Melis/ Ik klink een beetje egoistisch als ik dit zeg maar ik hoop dat Hazard het WK over slaat en zich gewoon gaat richten op augustus om dan fit en scherp aan het nieuwe seizoen met Real Madrid te beginnen. Er zijn genoeg mensen bij het Belgisch elftal die zijn plek in kunnen nemen (thorgan, Mertens etc.). Real Madrid moet nu de focus zijn want Hazard moet vlammen volgend seizoen

2 maart 2020 om 20:59

Ik snap je punt hoor, ik gun het Eden gewoon om alsnog het EK te spelen na zo’n rampseizoen, maar als ik het vanuit het oogpunt van de club bekijk vind ik ook dat de focus nu op Real Madrid moet liggen. Als hij op het EK weer geblesseerd raak kunnen we weer opnieuw beginnen. Als hij wel gaat spelen wordt het hoe dan ook spannend voor ons Madridistas. Bij iedere tik die hij krijgt ga je je toch zorgen maken aangezien hij dan pas net herstelt is van zijn operatie.

2 maart 2020 om 21:03

Ik hoop dat de club hem van een EK af weet te praten

2 maart 2020 om 21:10

Gaat hij nooit doen. Als hij fit genoeg is en geen grote risico’s moet nemen zal hij altijd deelnemen. Het is één van de laatste kansen voor deze generatie en daar zal hij altijd bij willen zijn.

2 maart 2020 om 22:07

Is niet egoistisch, ik weet zeker dat de club dit ook wel wilt, want die betaald de salaris, maar helaas is het voor de spelers heel moeilijk om zoiets te doen. Aangezien het een droom is van ieder voetballer.

Had real een jaar gewacht ( dit seizoen dus) was die gratis geweest. Jammer voor ons real Madrid supporters en Jammer voor de club. Heeft heel veel geld gekost maar vooral jammer voor hazard. Zo lang gedroomd van real Madrid en dan zit je er heb je zoveel pech.

2 maart 2020 om 20:54

Gewoon brute pech inderdaad en zonde van het geld. Maar goed das achteraf praten natuurlijk. Gezien zijn historiek was het niet te voorspellen dat hij een heel seizoen geblesseerd zou zijn. Spijtig voor Hazard ook.

2 maart 2020 om 21:07

Mc/ Dan had een andere club denk ik wel een move gemaakt voor Hazard, als je die voor 100 miljoen op kan pikken, dan had een PSG zich misschien ook wel gemengd. Achteraf gezien brute pech idd. Ik zou graag Sancho bij de club willen zien, maar na Bale denk ik dat je heel weinig Britten nog naar Real zal zien gaan, Florentino ziet dat Britse jongens toch wat anders in de groep liggen. Je ziet Bale soms echt erbij lopen alsof hij zijn teamgenoten voor het eerst ziet, heeft totaal geen idee waar anderen lopen en waar hij loopt, zet iedereen druk dan zie je Bale gewoon stil staan, alsof hij het bewust doet hahah. Ik heb mad respect voor Bale en wat hij bij ons gepresteerd heeft, maar (en dit is een onpopulaire mening), zonder Cristiano aan zijn zijde is Bale een amateur.

wegwezen met deze overgewichte speler man, hele tijd bleseren. gelukkig hebben we nog een speler die een tegenstander kan uitspelen en ook goed kan passen. Hopelijk wordt hij in de zomer meteen weer verkocht.

2 maart 2020 om 20:45

Wie is die speler die goed kan passen en een tegenstander uit kan speler?

2 maart 2020 om 20:52

BF/ Obvious bedoelt hij Brahim Diaz, duhh! Just kiddin, ik heb ook geen idee wie hij bedoelt lol

3 maart 2020 om 10:19

Misschien je naam veranderen in negative (e inwisselen voor een a)? Wat kan hazard eraan doen dat hij zo sukkelt met blessures, het is niet dat hij dit wil. Als hij straks fit is en de sterren van de hemel speelt ben jij vast de eerste die hem de hemel in prijst.

3 maart 2020 om 10:53

Wat een idiote reactie. Hazard heeft gewoon veel pech gehad in zijn eerste seizoen bij Real. Als hij volgend seizoen gaat knallen, ben ik benieuwd hoe ge dan gaat reageren.

Hoe kunnen mensen hem nu alweer bestempelen als miskoop? Waarom roepen sommigen dat ze hem weer weg willen hebben? Die jongen heeft gewoon enorm veel pech, kan hij weinig aan doen. Is pure wereldklasse, sie komt er wel.

2 maart 2020 om 20:39

Begrijp ze wel hoor de beste man kwam binnen met bijna 10 kg overgewicht, getuigt van weinig respect voor je nieuwe club die meer dan honderd miljoen euro voor hem hebben overgemaakt met nog maar een contract van een jaar.

2 maart 2020 om 21:36

Onvoorstelbaar inderdaad. Hazard in vorm is 1 van de 5, max 10, beste aanvallers ter wereld, geen niveau Messi-Ronaldo uiteraard en ook geen niveau Neymar, maar Hazard zit wel kort achter Neymar samen met Mane, Mbappe. Enerzijds ben ik blij dat hij weg is uit de PL want hij speelde Arsenal keer op keer kapot maar anderzijds mis je hem wel gewoon, hij was een attractie en uithangbord. Bij Real zal die het ook nog wel maken als hij goed herstelt lijkt me. Hopelijk ondervindt hij geen blijvende last aan die enkel want dan gaan die idioten achteraf nog opportunistisch roepen "ik zei het toch, miskoop" maar ik zie het nog wel goed komen. Voor die blessure deed hij het ook gewoon goed, was een gesel op links die gewoon pech heeft dat Meunier hem lelijk blesseert. Het getuigt van zuiver opportunisme en onvoorstelbare domheid om dan miskoop etc. te roepen, onbegrijpelijk hoe mensen dit nu al durven roepen. Maar goed dat er heel veel idioten rond lopen wisten we al. Door sociale media kom je hier natuurlijk makkelijker mee in contact, wat soms best verschieten is.

Iedereen is hier plots snel met miskoop te roepen. Geef hem teminste de kans om zich te bewijzen, heeft nu geen kans gekregen om in vorm te geraken door blessures. Denk echt dat hij volgend seizoen gaat schitteren.

2 maart 2020 om 21:04

Voor een schappelijke 40 miljoen nemen we hem graag weer terug bij Chelsea. Geen enkel probleem haha. Als Hazard de tijd krijgt om te herstellen van zijn blessure is hij daarnaar weer goud waard voor minstens een aantal jaren.

Vond het al enorm raar dat hij gewoon met een buikie kwam opdagen bij zijn nieuwe club. Real, zijn droom club. Zidane, zijn favoriete speler. Dan kom je na je vakantie met een buikje aan. Je zou denken dat je in je vakantie wel even ervoor zorgt dat je ook gewoon fit blijft als prof. Wel een beetje genieten en rusten natuurlijk, cheat meal hier en daar. Maar niet 5 tot 8 kilo aankomen en met blubber kwetsbaarder worden voor blessures. Spiermassa opbouwen helpt wel om je meer te beschermen tegen aanslagen op het veld of andere blessures. Het is natuurlijk geen super schild dat je zo sterk als superman maakt, maar met extra vetmassa ben je feitelijk gewoon kwetsbaarder. Dan had hij misschien zijn eerdere blessures in het seizoen niet gehad en misschien was hij meer bestand geweest tegen bepaalde overtredingen. Stel je eens voor, Ronaldo die met een buik terug komt na een vakantie. Hazard heeft wel vaker extra vetmassa gehad bij Chelsea, maar toen was hij jonger en kon hij makkelijker revalideren en beter overtredingen aan. Maar nu is hij iets ouder en heeft hij ook nog eens wat meer vet op z'n lichaam.

Zo die is dalijk als hij terug is traag, dik en 30 jaar oud. En daar hebben wij 100 mil voor betaald. Grootste miskoop van de afgelopen jaren, en ja dat oordeel vel ik nu al.

Begint langzaam gevalletje Coutinho te worden. Gun hem geen blessure, maar zolang Vicinius in vorm is zal Hazard niet erg gemist worden.

3 maart 2020 om 00:35

Wij missen de Eden van Chelsea maar die hebben we nooit of heel kort bij Real gezien. Je kan niet missen wat je nooit hebt gehad.

Waarom zegt iedereen dat het een miskoop is? Wat kan Hazard eraan doen dat hij geblesseerd raakt??? Ongelukkig is het.

Balen zeg door die actie van meunier zo een zware blessure, hebben we toch 100 miljoen euro verspild uiteindelijk want hij heeft op een paar wedstrijden na hele seizoen niet gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4255 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Sevilla3610
4.Barcelona3420
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller171
K. BenzemaAanvaller1710
Vinícius JúniorAanvaller162
RodrygoAanvaller110
T. CourtoisKeeper190
E. HazardAanvaller72
M. DíazAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

765 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 23 januari
Everton is niet de enige club met interesse in Bayern München-spits Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren