‘ADO Den Haag wil alweer af van ‘grove inschattingsfout’ Alan Pardew’

Vrijdag, 21 februari 2020 om

Het vertrouwen in Alan Pardew is bij ADO Den Haag helemaal verdwenen, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De 58-jarige Engelse trainer werd in huis gehaald na het vertrek van Alfons Groenendijk en inmiddels verlangt men in Den Haag terug naar de opgestapte coach, zo klinkt het. Volgens de krant is het aanstellen van Pardew een ‘grove inschattingsfout’ geweest en stevent de club hard af op degradatie. ADO is terug te vinden op de zeventiende plaats en het gat met de veilige vijftiende positie bedraagt met nog elf wedstrijden voor de boeg vijf punten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

35 reacties (laatste reactie door siepie)

Paniekvoetbal van de bovenste plank. Vier weken geleden was hij de verlosser en nu de resultaten tegenvallen slaat de paniek in meervoud toe.

21 februari 2020 om 08:24

Die Hamdi laat in ieder geval zien dat hij het niet kan. Althans, weet natuurlijk niet hoeveel vrijheid hij echt heeft en hoeveel de Chinese baas uiteindelijk gewoon beslist. Ik denk dat die enclave slecht voetballende Engelsen schadelijker is dan een coach.

21 februari 2020 om 08:30

Maar die enclave prutsers is toch op voorspraak van Pardew gekomen?

21 februari 2020 om 08:32

Dat denk ik ook (nogmaals, ben geen insider). Maar Hamdi is op papier verantwoordelijk toch?

21 februari 2020 om 09:10

Ja ze hebben gewoon te veel vertrouwen in Pardew gelegd. 'Haal maar ff 8 nieuwe spelers.'

21 februari 2020 om 12:20

Maar het is toch ook bizar dat ze hem daarin volledig de vrije hand hebben gegeven? Hoewel ADO een volksclub is die jaren een aanwinst voor de competitie is geweest, hoop ik dat dit wanbeleid en paniekvoetbal hard wordt afgestraft met degradatie.

Dit was al voorspeld. Wat een vernietigend beleid is er gevoerd in Den Haag. Nu straks eerste divisie. Die Chinees gaat vervolgens wellicht afhaken..... Waar gaat dit eindigen voor the plague from the Hague?

21 februari 2020 om 08:36

Inderdaad, dit zag iedereen aankomen behoudens het bestuur van ADO. Ik blijf er vaak over verbazen hoe weinig voetbalinzicht er is in bestuurskamers...

21 februari 2020 om 17:17

Nou paar hersencellen en een klein beetje gezond verstand was al genoeg geweest hoor..

21 februari 2020 om 18:22

In Den Haag? Spelt / hooiberg

21 februari 2020 om 12:22

We hebben het eerder al gezien bij Roda, Sparta en Twente.. Echt hoor, je kan maar beter rust houden in je club als je richting degradatie gaat. Het 'korbach effect' behoort wel een beetje tot het verleden.

Tsja, dit was voor bijna iedereen een verrassing toen hij werd aangesteld. Ik denk persoonlijk (maar ben natuurlijk geen insider) dat de enclave niet-kunnen-voetballen-Engelsen een schadelijker effect hebben dan alleen de coach. Dit ADO heeft gewoon een zeer middelmatige selectie. Die Groenendijk deed het allemaal niet zo slecht en is bovendien een superaardige kerel. Ben benieuwd wat de grote baas gaat beslissen daar.

Groot wanbeleid! Hoe kun je nu 8 spelers aantrekken die uit de koker komen van een nieuwe trainer. Stel dat Ado degradeert, dan zitten die spelers weer allemaal in Engeland en je zit met een selectie die heel teleurgesteld en ontevreden is. Die moeten nu de bank warm houden voor een paar zakkenvullers die er helemaal niks van kunnen. Die Hamdi stond onlangs nog in de VI met een heel verhaal. Heel vol van zichzelf, maar die hoef je ook niet meer serieus te nemen. Snapt er geen donder van. Ado is weer helemaal terug bij af. Jammer voor zo'n stad. Daar hoort gewoon eredivisie voetbal gespeeld te worden op minimaal middenmoot niveau.

Lijkt alsof de boel aardig onderschat is. Een grote naam als trainer maar die het allemaal niet echt lijkt te boeien als je de verhalen mag geloven. En een blik met engelse spelers open getrokken onder het mom van dat elke engelse een meerwaarde heeft in onze micky mouse competitie.

21 februari 2020 om 12:08

Deze zag je van veraf aankomen en was niet meer dan een naieve "op hoop van zege", onbegrijpelijk beleid

Vorige week hadden we hier al een discussie over, maar ik snap niet dat je een goede trainer hebt zitten die graag iets wilt doen op de transfermarkt en hem niets geeft om vervolgens z'n opvolger bijna een heel nieuw elftal te laten binnenhalen. Ja het is huur, maar je krijgt er bijna een salarispost bij van maar liefst 8 man. Dan stel je een trainer aan die niets maar dan ook niets van z'n eigen elftal af weet (gok dat ie niet eerder van Meijers of Beugelsdijk heeft gehoord) laat staan van de Eredivisie. Een trainer die Newcastle eigenhandig naar z'n grootje heeft geholpen met onbegrijpelijke aankopen. Die laten we ff 8 man uit z'n eigen netwerk halen waarvan niemand daadwerkelijk weet of ze wel een toevoeging kunnen zijn op dit elftal. Echt bizar!

21 februari 2020 om 08:57

Bij huur komt het vaak genoeg voor dat de club die verhuurt een deel of zelfs het hele salaris blijft betalen. Dat je er een post voor 8 man bij krijgt is absoluut geen zekerheid.

21 februari 2020 om 12:30

Kan, maar het betalen van een huursom is ook gebruikelijk. Heft elkaar een beetje op denk ik.

Dat hij niet wist waar hij op tv de wedstrijden kon zien zegt ook veel op de begeleiding die hij krijgt van uit de club.

Wel grappig. Het enige teleurstellende resultaat is behaald bij het verlies tegen Sparta. De rest van de wedstrijden waren allen tegen clubs die groter zijn dan ADO. Een gelijkspel bij Utrecht is gewoon prima te noemen. Als dit verhaal waar is dan is het tekenend voor de blinde paniek bij de incapabele mensen op het pluche.

21 februari 2020 om 10:32

Gaat er ook om hoe er wordt gevoetbald. Tegen PSV waren ze schandalig slecht. Mochten blij zijn dat ze er niet met 12-0 af gingen. Leek helemaal nergens op. Dolend elftal dat totaal niet wist wat ze op het veld deden. Ze hadden van iedere willekeurige derde divisie ploeg verloren.

21 februari 2020 om 11:23

gelijk tegen utrecht??? 4-0 verlies bedoel je

Welke informatie uit deze tekst is nieuw? En nu willen ze er van af... had dat eerder bedacht. Degraderen gaan ze toch al, laat Pardew nu maar zitten ook.

Heb een weekje een ban gehad dus niet kunnen mee praten afgelopen weekend maar wat een ongelofelijke zielige vertoning was dat tegen PSV. Wij ADO supporters moeten gaan beseffen dat wij volgend jaar gewoon in de keuken kampioen divisie spelen en dat zijn pardew en ze 8 toeristen ook vertrokken en blijven we met een armoedig team zonder geld en een half leeg stadion achter.. Wij zijn dit jaar echt veruit de slechtste ploeg in de eredivisie en zie het helaas niet meer goed komen..

Ik vond dat de Chinezen onder een bewezen trainer als Groenendijk, in de zomerstop na het vertrek van El Khayati al moeten investeren. Niettemin had ik nog vertrouwen dat het in de winterstop nog goed kon komen, maar het geïnvesteerde miljoen is aan kwantitatieve huurspelers opgegaan. Eigenaar en beleidsbepalers mogen zich dit aanrekenen, maar het is ADO dat er voor opdraaid.

Dit is zo logisch als wat. Je haalt een trainer in huis, die totaal onbekend is met Eredivisie voetbal, die alleen maar Brits voetbal gewend is. Daarnaast wordt er een kwantiteit aan spelers gehaald zonder te kijken naar kwaliteit. En met zoveel Britse huurlingen gekoppeld aan slechte resultaten, dan krijg je tweespalt. Ik ben benieuwd of ADO dit nog vlot gaat trekken, maar ik denk het niet.

Ik denk dat Mohammed Hamdi er totaal geen verstand van heeft. Het aantal nieuwe spelers ( 8) inpassen in een laatste gedeelte van de competitie om degradatie te voorkomen is onmogelijk. Laat staan dat het een kwaliteitsinjectie was. Ook nog eens onnodig veel geld weggegooid. Had Groenendijk laten staan en er b.v. 2 betere spelers bij gehaald. Had je veel meer kans gehad. Totaal ongeschikt deze man.

21 februari 2020 om 10:08

Veel mensen weten blijkbaar niet dat Groenendijk zelf is opgestapt en dus niet is ontslagen..

21 februari 2020 om 10:30

Mauridenhaag. Dat is althans bij mij wel bekend maar als je Groenendijk de toezegging had gedaan van b.v. 2 of 3 kwalitatieve spelers erbij dan had ik het nog niet geweten of hij was weggegaan. Dan was de strijd tegen degradatie misschien wel gemakkelijker geweest. In elk geval niet minder punten dan nu.

22 februari 2020 om 03:12

Maar welke kwalitatieve spelers wilden voor ADO voetballen, ik zou in ieder geval bij Ajax psv of Feyenoord hebben aangeklopt om een speler te huren die de eredivisie een beetje kent zoals bijvoorbeeld die Noa Lang.

Ado moet ook gelijk de TD die verantwoordelijk is voor deze clowneske vertoning met pek en veren het Forepark uit jagen en degene die verantwoordelijk is voor het aanstellen van deze ongelofelijke Hans Worst een stadionverbod voor het leven geven. Hoe is het mogelijk dat het lot van een BVO in handen gelegd wordt van mensen zonder enige kennis van zaken?

21 februari 2020 om 12:01

Dat is het leuke, er is geen TD verantwoordelijk. Die was al weg voordat dit plan met Pardew in werking werd gesteld. Jeffrey van As was TD en is in oktober of zo weggestuurd. Er is alleen een AD de heer Hamdi.

21 februari 2020 om 12:13

Dat is nog kwalijker. Nou heb ik ook niet een al te hoge pet op van van As maar een AD die de technische zaakjes denkt te kunnen regelen? Heeft Ado nog iets van een raad van bestuur, die hadden toch keihard op de rem moeten trappen toen Hamdi uit de bocht dreigde te vliegen met zijn paniekvoetbal?

Ze hadden hem ook nooit moeten halen. Echt achterlijk beleid. Wat moet je nou met Pardew.

Ik snap hier niks van. Zijn eerste wedstrijd gewonnen van directe concurrent. Ok afgelopen week tegen PSV was heel slecht. Ik zie ze echt wel punten pakken en degradatie ontlopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.FC Twente27-12
15.PEC Zwolle26-18
17.ADO Den Haag19-29
18.RKC Waalwijk15-33
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. NecidAanvaller216
C. SummervilleAanvaller212
L. KoopmansKeeper200
B. Ould-ChikhAanvaller130
R. ZwinkelsKeeper50
T. BăluţăVerdediger40
T. BeugelsdijkVerdediger191
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

5 fans
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 3 april
Alexis Sánchez kan zijn loopbaan vervolgen bij Atlético Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren