‘PSV wil dolgraag verlengen maar vreest interesse van Arsenal en RB Leipzig’

Woensdag, 19 februari 2020 om

PSV werkt er momenteel hard aan om Noni Madueke langer aan de club te binden. De Eindhovenaren hopen het contract van het Engelse talent in maart, als Madueke achttien wordt, op te waarderen en te verlengen tot medio 2024 of 2025. Vanuit het buitenland lonkt echter interesse van onder meer Arsenal en RB Leipzig, zo weet Voetbal International te melden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Noni Madueke in potentie een basisspeler voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door constant kante)

Geef hem dan het vertrouwen en laat hem spelen! Doet het toch veel beter dan een Bruma of een Doan...

19 februari 2020 om 18:57

Ik denk dat als Doan op 10 speelt hij veel meer van waarde is, alleen Ihattaren haal je daar natuurlijk niet weg.

19 februari 2020 om 18:58

Doan zo snel mogelijk weer verkopen. Dat gaat nooit een topper worden. Looen er helaas al teveel van rond bij PSV.

19 februari 2020 om 19:02

Het hoeft geen topper te worden, Doan is een redelijke speler met met best veel talent. Hij heeft alleen sinds Fabers komst geen kans meer gekregen en Bruma wel, terwijl Doan veel meer indruk op mij gemaakt heeft dan Bruma.

Verwacht wel dat hij gaat verlengen, een talent van absolute buiten catogerie natuurlijk samen met Mo Ihatarren. De aankomende jaren moeten Madueke, Ihattaren, Malen en in mindere mate Gakpo en Dumfries de kas van de club flink gaan vullen. Dit is de natuurlijke opvolger van Bergwijn natuurlijk, hoop dat hij volgend seizoen basisspeler word.

19 februari 2020 om 18:58

Gakpo is eigenlijk de opvolger van Bergwijn aangezien die op dezelfde positie speelt. Madueke is meer de opvolger van Lozano vanwege zijn positie. Doan en Bruma kunnen mij tot op heden nog niet bekoren, dus verwacht nog wel dat hij dit jaar de kans gaat krijgen. Het staat momenteel goed, dus ik zou niet teveel aan de opstelling aanpassen.

19 februari 2020 om 19:01

Ik heb nog steeds twijfels over Gakpo, heeft alles om een hele goede voetballer te worden maar mist nog bepaalde belangrijke aspecten. Hoop dat hij daar in kan groeien.

19 februari 2020 om 19:05

Het was ook niet de bedoeling om Gakpo dit seizoen al basisspeler te laten worden. Alleen ivm blessures, het tegenvallen van Bruma en Doan en het vertrek van Bergwijn is hij een van de beste opties op de flanken. Voor iemand die zijn eerste seizoen in de basis staat zijn 5 goals en 7 assists echt nog niet zo slecht. Daarnaast was Malen vorig jaar ook lang nog niet zo goed als dat hij dit seizoen was. Met Gakpo komt het wel goed, hij moet alleen dat egoïstische uit zijn spel krijgen.

19 februari 2020 om 19:10

Heb je helemaal gelijk in TVL11, waar hij zich wel in moet verbeteren is zijn “decision making” zoals ze in het engels zeggen, maar dat komt wel met de tijd denk ik. Je ziet ook dat jongens als Gakpo en Ihattaren onze Malen natuurlijk missen. Dat is een jongen met loop acties en trekt gaten. Wil volgend seizoen wel Malen in de spits zien met Lammers daar weer achter.

Hoop wel dat deze jongen ons niet door de vingers glipt. Laat zien zeer getalenteerd te zijn, en als over 2 a drie jaar dan de Engelse clubs komen voor hun landgenoot zijn wij spekkoper. Tot nu toe is het enige wat John de Jong goed doet talenten laten verlengen, dus ik hou mijn vingers gekruist.

Clubs komen pas in beeld als Madueke niet bijtekent. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij bijtekent. Hij heeft niet voor niets voor deze route gekozen. En volgens mij is hij heel gelukkig bij Psv. Hij gaat dit jaar zijn kans nog wel krijgen.

19 februari 2020 om 19:20

Hij komt ook over als een hele verstandige jongen. Als hij geld wil had hij nog in Engeland gespeeld. Ik denk ook dat hij gewoon bij tekent. Geweldig talent die ons ook nog eens veel geld gaat opleveren.

19 februari 2020 om 20:26

Je bent pas zeker als PSV met een officieel bericht naar buiten komt met een foto erbij dat hij heeft bijgetekend. Nu ben je nergens zeker over.

19 februari 2020 om 21:06

Waar reageer je op janta? We zeggen beide niet dat we het zeker weten.

Madueke is een mooie speler, dat word een goede!

Die jongen moet je ook meer laten spelen. Tegen Ado gebruik je je wissels zo armoedig Daar had die jongen prima 20 min kunnen spelen. Wat verfrissing in het elftal zou goed zijn.

Zolang hij niet minimaal 3e keus is, zou ik niet verlengen als ik hem was. Doan en Bruma zijn voor relatief veel geld gehaald en staan hem in de weg. Hij kan volgend jaar ook verlengen als hij vaker speeltijd krijgt.

PSV mag dan in de hoek zitten waar de klappen vallen dit seizoen, maar het valt me wel op hoe hard de media erop duiken om dit soort verhalen de wereld in te slingeren. Het getuigt van weinig achtergrondkennis en inschattingsvermogen. Noni Madueke kwam nog geen twee jaar geleden naar Eindhoven, omdat hem de ontwikkelingsmogelijkheden en het perspectief bij PSV aanspraken. Een voorspoedig debuut in het betaalde voetbal is nog voor zijn 18e uitgekomen en als je die jongen volgt zie je gewoon dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft. Dat de halve Premier League op het vinkentouw zit is helemaal niet nieuw - PSV troefde in 2018 Manchester United al af - alleen wel voor journalisten die onvoldoende op de hoogte zijn van de loop der zaken en Madueke slechts twee maanden kennen. Evenzeer stoor ik me aan Telegraaf en Nos, die geen idee lijken te hebben van Ihattarens achtergrond bij Psv. In goede samenspraak met zijn familie (vooral zijn oudere broers, die hem begeleiden en hem met beide benen op de grond houden) heeft Ihattaren een prima tijd in zijn opleidingsjaren op de Herdgang gehad, mocht dit jaar debuteren en is al een van de blikvangers. Niets staat hem in de weg om op zijn 20ste naar welke topclub in Europa dan ook te gaan. En dan komen Toine van Peperstraten en Valentijn Driessen, alsof ze pas sinds gisteren bekend zijn met de voetbalwereld, doodleuk op het idee dat Ajax werk zou moeten maken van Ihattaren. Hoe naief ben je werkelijk?

19 februari 2020 om 23:06

Ihattaren ben ik met je eens, omdat die juist na de afgelopen fase nooit voor Ajax zou kiezen. Niet teveel energie in steken zou ik zeggen. Maar niets is zo onzeker als de voetbalwereld. Zodra er veel geld in het spel komt neemt de romantiek af..

20 februari 2020 om 03:29

Gomes1psv wat is er nou raar als Mo zijn jeugd contractje niet verlengd en bij Ajax tekent. Verdient hij het dubbele, speelt CL en speelt met betere spelers en krijgt een betere coach, daarbij kan hij lekker in Nederland blijven wonen dicht bij zijn familie. Een gigantische verbetering. Zou jij dat niet doen als je van baan kon veranderen en alle vooruitzichten zijn daar vele malen beter? Dat kan je Mo toch niet kwalijk nemen? Voor het Nederlandse voetbal zou het een zegen zijn. Vroeger gingen Koeman, Lerby, Vanenburg om dezelfde redenen naar PSV. Vond je dat ook bezwaarlijk? Of recenter Wijnaldum die opgepikt werd bij Feyenoord. Wilde je dat ook niet of was dat anders? Zet je PSV brilletje eens af en denk in het belang van Mo. Het zal PSV er overigens alles aan gelegen zijn om Madueke te behouden. Eigenlijk momenteel samen met Mo een echt groot talent.

20 februari 2020 om 11:54

Wouter, zet jij nou even je Ajaxbrilletje af en probeer dit nuchter te bekijken. Dat 'contractje, is recenteljik nog door PSV verlengd. Weet niet wat je bedoeld met een 'jeugdcontractje' maar het is natuurlijk gewoon een uitstekend contract. Dat contract loopt nog door. Als Ajax langskomt, wat denk jij dat PSV dan vertelt? Oh tuurlijk, prima, matsprijsje voor jullie, want dan kan Mo lekker het dubbele verdienen, in NL blijven wonen, betere spelers, tuurlijk joh! Of denk jij dat PSV gaat vragen wat ze van buitenlandse clubs kunnen vangen plus nog een bonus erbovenop omdat Ajax een concurrent is? Nou, zeg eens eerlijk? Dat laatste, uiteraard! En dus moet Ajax bedragen van 40 miljoen en meer gaan betalen. Weet niet of jij de Ajaxstructuur een beetje kent, maar Overmars mag dergelijke bedragen echt niet uitgeven en toestemming van de RvC krijgt hij voor dat bedrag, plus nog de dikke fees voor de zaakwaarnemer én dat mega salaris van Mo, voor vijf jaar, erbovenop. We praten dus over een investering van makkelijk 50-60 miljoen. Ga er maar aan staan. Wat heeft Ajax daaraan? Er wordt dan een mega dure speler gehaald, die ook nog eens de eigen jeugd in de weg zit. Probeer dat eens, zonder Ajaxbrilletje, te doorgronden. Offeh, ben jij ook van die kliek die serieus denkt dat PSV hem voor 15-20 miljoen wel laat lopen? Tja, dan is niet het PSV brilletje van gomes een probleem, maar dat Ajaxbrilletje van jou. Los hiervan, uiteraard heb jij er geen enkele moeite mee dat met Ihattaren ook nog eens een client van ene Mino Raiola, je kent hem wel, binnenhaalt. Je weet wel, álle Ajaxfan haten die man. Maar dat is voor jou dan kennelijk geen probleem??

PSV kan de speler volgens mij gewoon ook nu al een nieuw contract aanbieden. Alleen mag dat contract niet langer dan 3 jaar doorlopen. Pas als hij 18 wordt geldt die regel niet meer. ER is echter geen beperking aan het aantal keren dat je een contract mag verlengen. Dus zou de club hem nu een 3 jarig contract kunnen laten ondertekenen en daar als hij eenmaal 18 is nog twee jaar aan toe kunnen voegen. PSV mag overigens van geluk spreken dat het Arsenal is die interesse heeft, ik kan me niet voorstellen dat een speler staat te springen om daar op dit moment naar toe te gaan. Dat zeg ik met pijn in het hart omdat het mijn favoriete club in Engeland is.

20 februari 2020 om 11:57

Er is wel een beperking aan het aantal keren dat je ene contract verlengd, de ketenbepaling zoals jij ook weet. Maar de kans dat Ihattaren een contract voor onbepaalde tijd gaat tekenen bij PSV is nihil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller94
D. MalenAanvaller95
E. ZahaviAanvaller51
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper90
V. MüllerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Engeland
0 fans
18 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren