Van der Sar mengt zich in discussie na geklaag Chelsea over VAR

Maandag, 17 februari 2020 om

Chelsea beleefde maandagavond een frustrerende avond tegen Manchester United. De ploeg van manager Frank Lampard ging met 0-2 onderuit door goals van Anthony Martial en Harry Maguire. Chelsea baalt stevig, want doelpunten van Kurt Zouma en Olivier Giroud werden afgekeurd door de VAR. Volgens Henry Winter, chef voetbal van The Times, zongen Chelsea fans ‘It’s not football aymore’ als reactie op de videoscheidsrechter. Edwin van der Sar reageerde direct op Twitter.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

165 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Ik vind dit niet erg professioneel voor een directeur van een club. Hij zal ongetwijfeld een wit voetje halen bij zijn eigen achterban met dit soort schijtlollige tweetjes, maar van mij hoeft Koevermans hier niet mee aan te komen.

17 februari 2020 om 23:36

Eens, slaat nergens op dit. Beetje zieltjes winnen bij de eigen fans, niet bij mij, met dit soort rare uitlatingen.

18 februari 2020 om 00:46

Alsof Edwin zieltjes moet winnen bij de fans. Hij zit prima in zijn positie en heeft nog een langdurig contract. Mensen vergeten volgens mij dat naast Algemeen Directeur Edwin ook gewoon een ex-speler van United is en supporter van Ajax. Dat valt hier allemaal samen en dan maakt Edwin een onhandig tweetje. Hopelijk komen er geen kamer vragen.

18 februari 2020 om 06:20

Hij zegt het nog heel netjes ook. Waarschijnlijk had hij het ook nog gezegd tegen ze als hij aanwezig was bij de wedstrijd. Dat is voetbal! Men doet nu alsof hij Chelsea met de grond gelijk maakt "bij wijze van spreken" in die tweet. Niks vanwaar!

18 februari 2020 om 10:49

@damsko1103, de directeur moet zich in mijn ogen altijd oppervlakkig opstellen. Een schijn of mate van emotie geeft een bepaalde onkunde aan die zich niet mengt met stabiliteit. Een persoon mag dit natuurlijk altijd hebben, maar niet in die functie en dan nog publiekelijk. Trouwens weet ik niet eens of het objectief is. Als Feyenoorder heb ik niet alles van Ajax in het geheugen. Had Chelsea die wedstrijd enorm voordeel uit de Var? Indien niet is het een zinloze tweet want de Chelsea-fans geven afkeuring op de Var.

18 februari 2020 om 12:54

Onzin origineel, en niemand beweert dat het land hierdoor in de fik komt te staan. Het is gewoon intens onprofessioneel en een schijtlollige manier van je achterban vermaken. Je bent een directeur bij een club die zogenaamd aan wil haken bij de Europese top, gedraag je daar dan ook naar.

17 februari 2020 om 23:42

Zeker niet professioneel, maar wel fijn dat hij het doet. Bij mij komt het wel goed wat betreft het wit voetje halen.

17 februari 2020 om 23:45

Heerlijk. Kunnen alle Chelsea fans wel weer roepen dat het klaar moet zijn, maar er zijn minstens 2 geweldig spannende CL wedstrijden in de 8e finales door de neus geboord door die omgekochte bende daar.

17 februari 2020 om 23:47

Waarom is het fijn dat hij het doet? Voel jij je plots lekkerder bij zo'n oliedom tweetje?

17 februari 2020 om 23:55

Wat is er precies dom aan het tweetje? Van de Sar vond 2x rood in 5sec waarschijnlijk oliedom van de arbitrage. En een 100 procent goal in de Johan Cruijff Arena afkeuren ook. En dan weer de buitenspelgoal van Azpilicueta goedkeuren. Ik denk dat er zat redenen zijn om dit tweetje eruit te gooien.

17 februari 2020 om 23:59

Ik voel me er fijner bij.

18 februari 2020 om 00:04

Wij zeggen hier wat we willen,dus vd Sar mag ook tweeten wat ie wilt.prima allemaal. hij verspreidt geen fake nieuws of zo,alleen de waarheid....

18 februari 2020 om 00:13

@messibarca niet helemaal mee eens. ik hoor hem niet over een speler die volkomen onnodig een penalty weg geeft en die staat te slapen bij een buitenspelval op een cruciaal moment toen Ajax het nog in eigen hand had. Vd Sar verteld hier maar de halve waarheid imo

18 februari 2020 om 00:24

Voetbal is een spel van fouten Japie. De VAR moet juist fouten uitsluiten in de arbitrage. En die arbitrage is verantwoordelijk voor 4 punten teveel voor Chelsea. Als Ajax die 4 punten gewoon had gekregen was het er allang geweest tegen Valencia en was dat buitenspelvalletje van Veltman waar jij het over hebt juist niet doorslaggevend.

18 februari 2020 om 00:24

Wat heeft dat nou weer met de VAR te maken, Japie-Krekel?

18 februari 2020 om 00:25

@Japie ga je hier nu weer beginnen? Is totaal niet relevant want Vd Sar zegt niets over Chelsea of de wedstrijd ansich maar over besluiten van de scheids en de var. Hoezo halve waarheid?? Iets is onterecht en blijft onterecht en hoe jezelf speelt bepaald niet dat het ineens half onterecht is of wel?

18 februari 2020 om 00:32

Japie, te grappig. Jij vindt het onzinnig dat Ajacieden zich nog steeds roeren over die arbitrage, maar jij blijft maar doorgaan over Veltman. De pot verwijt de ketel? Je kan ongeveer 100+ topics teruglezen waar iedereen hetzelfde zegt op jouw steeds zich herhalende opmerkingen. Word je hier nou niet ontzettend moe van? Gisteren liep je nog te zeuren over niet-kritische Ajacieden, maar voor een Feyenoorder loop je ontzettend vaak hetzelfde riedeltje over Ajax af te spelen. On: moet Sar boven staan, maar met die wedstrijd tegen Chelsea in het achterhoofd en als oud ManU speler begrijp ik het wel.

18 februari 2020 om 00:35

@thamike hij wekte bij mij de indruk dat hij met deze Tweet de totale schuld van de uitschakeling in de CL aan de VAR wilde wijten maar misschien heb ik hem verkeerd begrepen dan. dat supporters zoiets posten kan ik prima begrijpen maar van een voorzitter verwacht ik dit soort Tweets niet. het komt toch een beetje kleinzerig over als uithangbord van je club. zoiets van "lekker puh" terwijl Chelsea niet eens invloed heeft op wat de VAR besliste in het nadeel van Ajax. plaats zo een Tweet dan gericht aan de VAR

18 februari 2020 om 00:49

Het is onlangs gepubliceerd dat Ajax door arbitraal falen bij de tweeluik van Chelsea uitgeschakeld is in de CL. Dus het klopt: het is aan de arbitrage te wijten dat Ajax geen CL meer speelt.

18 februari 2020 om 01:28

@myvision dus alles wat De Telegraaf publiceert is dan ook de waarheid als publicaties altijd feitelijke bewijzen zijn?

18 februari 2020 om 02:15

Japie je haalt nu voor de 3.000e keer die fout van Veltman aan. Dus omdat een verdediger een fout heeft gemaakt mag je niet pissed zijn dat zowel thuis als uit je bent genaaid door scheidsrechrerlijke fouten? Het een heeft niks met de ander the maken

18 februari 2020 om 03:17

Myvison het zijn 3 punten ipv 4. 1 thuis en 2 uit.

18 februari 2020 om 06:22

Dat alles zal misschien persoonlijk gezegd worden he tegen de speler. We gooien niet alles op sm he. Jij toch ook niet?

18 februari 2020 om 06:23

Myvision, als je het artikel goed gelezen had was het de mening van een (groot) gedeelte van de aanwezigen. Er waren ook genoeg mensen in de zaal die het terecht vonden.

18 februari 2020 om 07:37

@japie_krekel, hoe kan van der Sar halve waarheden vertellen in een zin die luid: het kan beide kanten op voor een club. Een advies, hou je lekker bezig met je eigen club als je alleen maar dit soort onzin reacties kan plaatsen. Hoog telegraaf gehalte.....

18 februari 2020 om 07:57

MisterShaker, wat heerlijk zeg om die frustratie bij jou te zien. Ik zou de samenvatting tegen Tottenham nog een keer bekijken.

18 februari 2020 om 07:59

Hahahaha! Dit vind ik wel een van de meest creatieve manieren ooit om toch nog even Veltman af te kraken, Japie! En dat zegt wat, want je doet het vrijwel dagelijks in een grote variëteit aan topics. Je hebt jezelf weer overtroffen!

18 februari 2020 om 08:08

Hahaha japie jij weet ook niet van ophouden of wel? Alsof 1 fout van veltman alles verbloemt. Nee, wat jij nu weer roept raakt echt kant noch wal.

18 februari 2020 om 09:04

Omgekochte bende? Heb je daar bewijs van? Zonder bewijs, slaat je bewering op lucht.chelsea had ook ooit die wedstrijd tegen Barca wat een 'disgrace' was en de slechts gefloten wedstrijd was in de CL. Die tegen Ajax was de slechtste wedstrijd als het gaat om VAR-besluiten.Zoals vd Sar zegt. soms heb je het mee en soms heb je het tegen.

18 februari 2020 om 09:33

Het is ook een enorme dooddoener van Japie die hij steeds herhaalt. Zo mag er volgens Japie bij de bekerfinale Utrecht - Ajax jaren geleden ook niet geklaagd worden door Utrecht na het doelpunt waarbij Wamberto meters buitenspel stond. Want ja, Utrecht heeft in die wedstrijd een kans gemist en een fout gemaakt bij het verdedigen Echt heel flauw en gewoon een vorm van provoceren. Helemaal omdat Japie dit riedeltje bij 87 topics heeft herhaald. Je wordt voor minder geband op voetbalzone.

18 februari 2020 om 12:45

je kan wel zeggen dat ik in herhaling val maar waarom zie ik dan mensen letterlijk iedere keer hetzelfde reageren als het weer een topic over de VAR tegen Ajax betreft dus wat is het verschil? of dan heet het opeens geen in herhaling vallen meer?

18 februari 2020 om 13:34

@heidohallo: Helemaal met je eens. Japie heeft er nogal een handje van om zijn stokpaardjes te berijden hier. Dat hij dan bv als Feyenoorder een gruwelijke hekel aan Martin van Geel heeft/had, soit. Maar zijn obsessie met Veltman is niet rationeel meer uit te leggen. Ieder artikel over Veltman (in Ajax of Oranje), een concurrent van hem (bv Schuurs/alvarez bij Ajax, Dumfries in Oranje) of over mindere resultaten van ploegen waarin Veltman heeft gespeeld, kraakt hij Veltman af. Hoe vergezocht ook, als Japie maar enigszins kan, haalt hij Veltman erbij en spuwt hij zijn gal op hem. Dan heb je een hoop realistische users hier die hem structureel met goede argumenten van repliek dienen. Ergens valt de discussie dan stil nadat hij op overtuigende wijze op zijn plek is gezet. En iedere keer heb ik dan soort van de ijdele hoop: met zoveel goed onderbouwde tegenargumenten, zal Japie toch wel een keer inbinden en inzien dat hij een dwaze Don Quichot achtige strijd voert tegen Veltman? Om vervolgens het volgende vaag aan Veltman gerelateerde topic het hele riedeltje opnieuw te zien gebeuren. Ik vind dat puur trollgedrag. Iedereen heeft recht op zijn mening, maar als iemand structureel iedere discussie kaapt met zijn stokpaardjes en in die discussies niet echt inhoudelijk in gaat op de goede tegenargumenten, vind ik dat weinig toevoegen. Mods denken daar kennelijk anders over, want de posts worden nagenoeg nooit verwijderd en hebben hem zelfs al een vol groen balkje opgeleverd. Hij verbaast zich erover dat Veltman zo vaak in de basis staat, ik verbaas me erover dat hij hier nog een podium krijgt om met zijn onderbuikgevoelens de artikelen te kapen.

18 februari 2020 om 14:17

@japie: dat is misschien wel in de herhaling vallen, maar het verschil is dat het dan alleen gaat over éã©n onderwerp: de CL-wedstrijden tegen Chelsea van Ajax, de significante rol die de arbitrage speelde in de uitkomsten ervan en de grote gevolgen die dat voor Ajax heeft. Het wordt ook niet bij ieder topic erbij gehaald. Ik volg niet alles hier, maar heb bv nog niet ieder topic over de wedstrijd tegen Getafe mensen zien roepen dat het oneerlijk is dat Ajax in de EL zit, want Chelsea etc etc. Bij jou is het een steeds terugkerend riedeltje van gal spuwen op Veltman die voor jou de belangrijkste reden is dat Ajax niet meer in de CL zit en niet op een hoger niveau acteert. In letterlijk ieder topic over Veltman, zijn concurrenten, de CL uitschakeling van Ajax of wat er ook maar zijdelings aan te koppelen is, kom je er op terug dat je het een zeer matige speler vindt. Dit topic gaat over Vd Sar die tweet dat Chelsea niet moet zeuren over de arbitrage/var, omdat ze die arbitrage ook wel een mee hebben. Een referentie aan het tweeluik tegen Chelsea waarin de arbitrage minimaal 4 zware blunders heeft gemaakt in het nadeel van Ajax en het voordeel van Chelsea. En op éã©n of andere manier weet jij het dan weer zo te draaien dat het al heel gauw gaat over de fouten van Veltman deze CL campagne. Je benoemt dan de door hem veroorzaakte penalty (ietwat makkelijk gegeven, maar op zich terecht) en een ietwat onnodige eerste gele kaart die bij normaal spelverloop beiden niet doorslaggevend zouden zijn en qua impact niet in verhouding staan met de beslissingen van de arbitrage. Je haalt er ook het uitstappen en opheffen van buitenspel tegen Valencia bij, terwijl dat niets meer met dit artikel te maken heeft: het gaat hier om Chelsea, niet om Valencia. En bovendien zou met éã©n doorslaggevende blunder minder van de arbitrage in het tweeluik tegen Chelsea, die hele wedstrijd tegen Valencia niet meer bepalend zijn in wel of niet doorgaan. Dan was Ajax op dat moment al geplaatst. Dus het erbij halen van die situatie is een zeer geforceerde manier om je stokpaardje te kunnen berijden en dat is waarin het grote verschil ligt.

17 februari 2020 om 23:50

Ik heb het al eens eerder aangehaald, maar VD Sar is echt een vervelend naar persoonlijkheid geworden. Geen schim meer van toen hij nog in opleiding was. Succes stijgt veel mensen naar hun kop, jammer dat het bij hem al zo snel heeft bereikt met zn bijna 2 meter... vd Sar is succesvol dus trots mag hij zeker zijn, naar dit is reinse calimero gedrag. Grote clubs doen dit niet. Ik kan er nog meer woorden aan vuil maken, maar mijn punt zal duidelijk zijn.

17 februari 2020 om 23:57

Naja, Chelsea doet het vandaag dus ook op Twitter, volgens mij zie ik dit grote clubs aan een stuk door doen. Real, Barca, ik hoor van velen hier dat Juventus altijd alles mee krijgt... Edit: Ik hoor niet van Maurootje dat Juventus alles meekrijgt

18 februari 2020 om 00:03

@myvision neeem dat terug, er wordt wel eens gezegt dat juve scheids meekrijgt, maar niet vanuit mijn mond en dat kunnen juvefans op deze website beamen. 100 pure laster, jammer van je. En dat andere grote clubs dit ook wel eens doen is correct, maar niet zovaak en in korte tijd als Edwin hier.jammer dat je zelfs dit gedraag probeert goed te praten, onder de norm:"maar zij doen het ook"

18 februari 2020 om 00:08

@maurootje: ik ben het helemaal eens dat hij dit niet had moeten doen. Hier moet je boven staan. Maar je totale hetze tegen vd sar ben ik het niet mee eens. Een fout maakt je niet direct een vervelend naar persoonlijkheid. Dan zouden we allemaal en iedereen dat ook zijn.

18 februari 2020 om 00:09

@Maurootje zeg jij nu pure laster nadat jij Vd Sar aan spreekt op zijn slechte persoonlijkheid op basis van een nog best beschaafde tweet? Jij kent hem niet eens maar noemt een reactie op jezelf pure laster? Jij bent niet goed.

18 februari 2020 om 00:09

In dat geval neem ik alleen dat terug. Je staat mij bekend als een kritische en (in mijn ogen soms te) cynische reaguurder maar dan zal ik je verwarren met anderen in dat Juve-verhaal.

18 februari 2020 om 00:14

Dat ik kritisch ben, niets van gelogen. Ik leg de lat nou eenmaal hoog. Zelf als AC Milan fan..😉

18 februari 2020 om 00:14

@thamike had Vd Sar ook maar zulke sterke tweets na die rellen bij die jeugdwedstrijd met Ajax en toen hem gevraagd werd waarom Ajax naar een trainingskamp in Qatar ging

18 februari 2020 om 00:16

@Thamike alleen zo kan ik hen boordelen he.. want in hetbecht z het best een prima kerel zijn, maar ik kan hem alleen beoordelen van zijn acties. En zijn acties maken hem wel een naar persoonlijkheid. Een succesvol TD die nare trekjes heeft helaas

18 februari 2020 om 00:18

Anders elke VZ lid hier bezig met laster. Ook in positieve zin, als dat bestaat... hmm volgens mij niet, maar toch

18 februari 2020 om 00:20

Het maakt je ook weer een fijne discussiepartner op deze site. Daarom leek het me niet verstandig om met ruzie deze nacht in te gaan. Hopelijk treffen we elkaar snel weer eens in Europa, dat zou betekenen dat het ook weer beter met Milan gaat.

18 februari 2020 om 00:30

@Japie wat ben jij een vervelende gast. Waar zeg ik dat Vd Sar een sterke tweet eruit gooit?? En wat heeft dit in hemelsblauw te maken met Qatar of welke andere discussie dan ook. Ga je nu weer draaien en afleiden van het onderwerp. Waarom doende dat is echt een oprechte vraag?

18 februari 2020 om 00:37

@thamike dit was geen aanval maar jou maar meer aan Vd Sar. in de situaties dat Ajax niet goed handelt heeft hij altijd hele zwakke argumenten om iets wat krom is recht te praten, maar nu heeft hij opeens wel een bijdehante Tweet als het hem goed uitkomt. ik vind dat een beetje een zwaktebod van Vd Sar en ook jammer want als keeper was ik echt een fan van hem en op sportief vlak vind ik hem voor de rest uitstekend overkomen, alleen zijn mediaoptredens zijn imo schrijnend

18 februari 2020 om 00:38

@myvision Volgend jaar zit er helaas niet in. Wellicht in 2021/2022.. EL is wel realistisch, dus mocht Ajax niet overwinteren in CL volgend jaar, zou het kunnen. Al is duel Ajax- Milan in EL beetje triest, zeker als je de historie kent.dat hoort natuurlijk een CL ontmoeting te zijn. Maar goed, dan moet Milan wel blijven presteren dit jaar om daar te komen

18 februari 2020 om 04:54

@japie dus hij mag van jou niet tweeten dat het 2 kanten op kan gaan? Ajax zelf heeft het voordeel van de scheids ook meerdere malen gehad dus wat hij zegt is de waarheid als een koe. Ik ben een beetje klaar met jouw anti ajax bril alles wat iemand van ajax doet moet je op zeiken. Verder heb je elke speler wel wat aan te merken van ajax. Volgens mij kan jij het gewoon niet hebben dat ajax de europese top bestormt. Van de Sar komt altijd als een baas over in de media. Echt wat een held zo een carriere en dan ook nog zowel op technisch als commercieel gebied uitstekend met iedereen samenwerken in de club waar het voorheen altijd een slangen nest was. Er is er maar 1 eindverantwoordelijk bij ajax en dat Edwin van de Sar wie kent hem niet? ..... juist ja. Als iets volgens jouw krom is en edje heeft argumenten dat het recht is.. ik daag je uit noem 1 kul argument van Edwin?

18 februari 2020 om 09:35

Japie wil nergens op in gaan, maar kaats de bal steeds terug. Heel flauw al die dooddoeners Dat moet een keer stoppen en daar zouden de moderators een keer op moeten gaan letten. In feite is het gewoon onhoudsloos en in ieder geval maakt het nprmaal discussieren over dingen feitelijk onmogelijk. Temeer daar Japie elke draadje kaapt met zn bullshit.

18 februari 2020 om 12:47

@martijnovic noem mij eens wat sterke mediaoptredens van Vd Sar dan? toen met die rellen met Jong Ajax en de kritiek rondom het trainingskamp in Qatar vond ik hem verbaal alles behalve sterk overkomen

18 februari 2020 om 12:48

@heidihallo het is niet inhoudsloos want ik geef gewoon aan wat ik ervan vind met duidelijke voorbeelden erbij. dat jij het niet leuk vind om iets te horen of dat jij het er niet mee eens bent maakt het niet meteen inhoudsloos

17 februari 2020 om 23:54

Van Der Sar blinkt uit in kontenkruipen bij zijn eigen supporters, en met name de asociale harde kern.. Lekker makkelijk om jezelf op deze manier populair te houden. Jody Morris maakt zich hier ook wel eens schuldig aan op Instagram en hij is gelukkig aangesproken op dit gedrag door de club. Ik vind dit echt kinderachtig en typerend voor het kleinzerige zielige mannetje wat Van Der Sar is.

17 februari 2020 om 23:57

Ja het is me al vaker opgevallen dat hij zijn eigen ego gewoon totaal niet in de hand heeft. Vindt het erg belangrijk om tof gevonden te worden door de eigen harde kern. Zag je ook al in die laffe reactie op de mini klassieker rellen van hem. Maar je zou denken in een professionele club als Ajax met een media afdeling van 35 man dat iemand hem af en toe vertelt wat handig is en wat niet.

18 februari 2020 om 00:00

@Orgullo je mag wat van zijn acties vinden maar doe niet zelf wat je hem verwijt want jij kent hem niet en je weet niet waarom hij bepaalde zaken doet of doe jij dit nu om om tof te doen?

18 februari 2020 om 00:03

Ach, Van der Sar staat gewoon voor zijn club en memoreert men alleen maar aan de absurde arbitrale fouten waar Chelsea 4 punten teveel tegen Ajax mee heeft gehaald. Die club werd in eigen stadion van de mat geveegd, vind je het gek dat daar frustratie zit? Het feit dat je zelf nu gaat reageren op iemand die blijkbaar kleinzerig en zielig is, iemand die vaker de CL won dan je eigen club,...wat maakt dat jou dan precies?

18 februari 2020 om 00:12

@yoericfc: acties kan je afkeuren (vind ook dat vd sar dit niet had moeten doen), maar meteen een heel oordeel over de persoon vellen, vind ik triest van je. Wie ben jij om hierover te oordelen hoe hij als mens is? Je kent hem niet persoonlijk en hebt ook niet dagelijks wat met hem te maken. Nogmaals, acties kan je prima veroordelen.

18 februari 2020 om 00:23

@thamike ja maar er worden ook wel eens clubs benadeeld tegen Ajax, ik zit er dan ook niet op te wachten dat de voorzitters van die clubs allemaal gaan zitten Tweeten. overigens vraag ik me af of we Vd Sar dan ook horen

18 februari 2020 om 00:32

@Japie ik geef toch echt overal aan dat ik zeg dat het niet handig is en dat iedereen wat van zijn acties mag vinden? Alleen dat persoonlijk maken zonder dat je hem kent trek ik niet maar daar heb je het niet over.

18 februari 2020 om 00:41

@thamike dat ben ik wel met je eens. Vd Sar is gewoon niet zo sterk in de media en Ajax zou de media uitingen eigenlijk aan iemand anders moeten overlaten die daar wel sterk in is

18 februari 2020 om 05:00

Ik vind deze uitlating echt super goed van Edwin. Hij zegt wat hij denkt en ook in media optredens komt hij heel authentiek over. Hij is gewoon zichzelf geen rollen. Wat een verademing dan al die andere (technisch) directeuren. Hij kan dat natuurlijk ook makkelijker doen na zo een carriere.

18 februari 2020 om 07:38

En van mij zou Koevermans absoluut geen Directeur te hoeven zijn van mijn cluppie...

18 februari 2020 om 08:42

Ik vind het juist knap dat die zich eindelijk realiseert dat Ajax tegen Paok ongelooflijk gemazzeld heeft. Toen zat het mee, de wedstrijd tegen Chelsea zat het tegen. Goede zelfreflectie.

18 februari 2020 om 09:32

De invloed van de VAR is momenteel enorm groot. Of die wel of niet ingrijpt is zeer arbitrair geworden en er worden wedstrijden door beslist. Het is gewoon een serieuze discussie, de VAR is een jong experiment met wel degelijk keerzijdes die we meer en meer onderkennen.

18 februari 2020 om 10:11

Van de Sar heeft als Ajax directeur de Chelsea fans dit niet horen zingen toen een scheids een opeenstapeling van blunders maakte die een gelopen 1-4 deden kantelen naar een 4-4. Dat samen met een arbitraire fout in de heenwedstrijd deden ajax de das om in de CL poulefase met Chelsea als ploeg die daardoor onverdiend doorging. Is niet alleen de mening van vd Sar en van ajax supporters maar ook op het internationale scheidsrechters congres bevestigt. En dan nu gaan jammeren als het eens tegenzit (met foutjes van de scheids ipv blunders). Daarnaast is van de Sar ook oud United speler dus hij heeft nog andere sentimenten bij het kijken van deze wedstrijd. Heel erg verstandig van van de Sar: niet echt, ingegeven door wat subjectieve (club)emotie: ja maar ook begrijpelijk.

Hier moet Edwin zich niet mee bemoeien, helemaal niet met zijn United verleden. Onprofessioneel en totaal onnodig. Blijf maar lekker van twitter af, komt weinig goeds van.

18 februari 2020 om 07:31

Hij reageert waarschijnlijk juist vanwege zijn man u verleden. Waarom mag iedereen wat vinden van de VAR maar moet Edwin zijn mond houden? Raar.

18 februari 2020 om 14:17

Omdat hij een bepaalde positie heeft als directeur waardoor je, je niet moet uitlaten. Dat heet professionaliteit.

Haha wat laat je je eigen dan kennen zeg. Dit is een reactie van een gefrustreerde tiener.

17 februari 2020 om 23:52

Volgens mij zijn er vanavond alleen maar gefrustreerde tieners in een blauw shirt..... Tenminste, als ik hier op VZ kijk.

Zeggen dat het twee kanten op kan na zelf ff weken gejankt te hebben. Tienergedoe.

18 februari 2020 om 00:01

Ironie, cynisme en beetje onhandig?

Haha lekker Edwin! Chelsea supporters doen net alsof het altijd tegen zit. 2 goals gewoon terecht afgekeurd, maguire was discutabel lijkt meer alsof die niet wou dat die speler op hem viel en hem vanaf wou houden. Maarja zoals van der sar zegt kan beide kanten opvallen

17 februari 2020 om 23:40

Het eerst doelpunt had moeten tellen omdat Fred eerst duwde. On: Van der Sar moet hier gewoon boven staan.

17 februari 2020 om 23:43

Fred duwde niet zoals azpiliqueta deed. Dat was een soort van duel dat van azpiloiqueta was 2 handen in iemands rug en anders had Williams hem gewoon weg kunnen koppen

17 februari 2020 om 23:49

Haha, fred duwt in de rug waardoor azpi zijn handen vooruit doet. Gewoon een zuivere goal man houd jezelf niet voor de gek.

17 februari 2020 om 23:55

Oké dankjewel voor je mening. Fijne avond

18 februari 2020 om 00:02

Ik weet dat het twee kanten op kan vallen en het nu gewoonweg pech is, maar zei Van der Sar dat ook na de wedstrijd tegen Chelsea? Die hoorde ik toch ook meerdere malen zijn gram halen en zag ik niet zeggen dat het ene keer mee en de andere keer tegen zit.

18 februari 2020 om 00:57

Ja nee klopt heb je ook gelijk in. Natuurlijk was van der sar na die wedstrijd ook hartstikke geïrriteerd, maar toen waren Chelsea supporters blij. Nu zijn ze boos omdat het tegen zit en reageert van der sar daar op met een wat cynische reactie. Maar van der sar is natuurlijk ook nog een beetje united fan he

Hij heeft groot gelijk wat betreft de inhoud, maar de vraag is of het niet beter is dit soort dingen te laten. Als Algemeen directeur kun je beter uit dit soort discussies blijven, hoewel ik snap dat hij zijn twitter misschien ook wel prive wilt gebruiken om zijn eigen mening te geven.

17 februari 2020 om 23:45

Als algemeen directeur vind ik juist dat hij zich hier in de discussie moet bemoeien, maar niet op twitter. Overleg met andere directeurs, dien een klacht in bij de nationale/europese bonden. Maak VAR (en het gebruik er van) bespreekbaar, maar ga niet sneren geven (hoewel het echt een inkopper was).

En deze man heeft een bestuurlijke functie +hij is 50 jaar oud?

17 februari 2020 om 23:54

Was hij als topkeeper, want dat was hij met veel prijzen; ook zo'n Calimero? Heb hem nooit intens gevolgd. Zo nee, waarom nu wel... zo jammer

17 februari 2020 om 23:54

Compleet bezopen reactie inderdaad. Het is net een klein kind die zijn zin niet heeft gekregen. En al die reacties hieronder 'lekker hoor Edwin', ja die Chelsea supporters zuilen echt wakker liggen hiervan. Denk dat ze het echt geen reet kunnen boeien nu zij wel door zijn in de CL.

18 februari 2020 om 00:07

Tsja, en dat bij de club die jouw spelmaker van komend seizoen groot heeft gemaakt. Directeur bij de club (uit Nederland!!) die sinds zijn aantreden een finale EL haalde, halve finale CL, Chelsea in eigen huis vernederde, Juventus, Real, Spurs, Bayern kapotmaakte en die spelers voor het tienvoudige verkoopt dan het aankoopt. Het zou een voorbeeld bestuurder zijn voor de club die transferbans krijgt omdat het alleen maar van de eigenaren afhankelijk is.

18 februari 2020 om 00:22

Inderdaad en ondanks al die successen toch eigenlijk een klein mannetje gebleven.

18 februari 2020 om 00:24

Het zijn net mensen, blijkbaar

18 februari 2020 om 09:36

Bayern kapot maakte? Werd gewoon tweemaal gelijk, dat noem je kapotmaken? Jullie komen wat dat betreft in hetzelfde rijtje als Hertha, Augsburg, Gladbach, Dusseldorf en Nurnberg.daarnaast Chelsea vernederd? Volgens mij werd het 4-4 en zijn jullie uit de CL geknikkerd. Wie zal zich nou vernederd voelen?

Zoveel commotie over een var optreden, terwijl het maar om 3 punten en een competitie van 38 wedstrijden gaat. De scheids Anthony taylor heeft sowieso al geen goede naam en de VAR heeft het vandaag laten afweten, dat is duidelijk. Maar ik begrijp Edwin nog steeds wel hoor, daar waren de belangen veel groter qua commercie, beleid en invloed op de ranking. Dan wegen var beslissingen veel zwaarder mee. Maar goed, zo lang we niet in beroep kunnen gaan, blijft het helaas zoals het is.

17 februari 2020 om 23:44

Maar 3 punten van 38 wedstrijden? Dit is een 6 punten wedstrijd voor zowel Man Utd als Chelsea. Als Arsenal vorig seizoen bv de VAR had tegen Tottenham hadden ze 2 punten erbij en hadden ze CL voetbal gespeeld. 1 punt kan al een super groot verschil maken.

17 februari 2020 om 23:46

Dat moet nog maar blijken dan. Ik denk zelf niet dat deze wedstrijd invloed gaat hebben, omdat iedereen onder Liverpool verschrikkelijk wisselvallig presteert. Beide ploegen kunnen de volgende 2 potten verliezen, bij wijze van spreken. Een wedstrijd met flaters van de scheids heeft evenredig gezien minder invloed op een competitie met 38 wedstrijden, dan eentje met 6 wedstrijden. De punten moeten vooral tegen de kleintjes worden gehaald, en wie dat het beste doet, verdient zijn ranking gewoon. Denk niet dat Chelsea en utd 3 punten of minder verschillen aan het eind van het seizoen

Wat een Calimero gedrag... Je had gewoon beter moeten spelen tegen Valencia thuis en dan was er niks aan de hand. Nu stonden daar een stel lamlendige spelers het te verprutsen... en nu gaan we hier zielig over doen. Van der Sar word professioneel.

17 februari 2020 om 23:55

Ja Vd Sar heeft gelijk maar is beter het niet te doen. Verder is het belachelijk dat je denkt dat je met zelfde gevoel tegen Valencia staat na zo n wedstrijd. Had namelijk daar al beslist moeten zijn. Of denk jij nu echt dat gevoel niets doet met spelers? Lekker makkelijk.

18 februari 2020 om 00:02

@thamike dit vind ik ook te makkelijk. de scheidsrechter maakt wel eens een fout maar ik zag ook Ajax spelers fouten maken in de CL die invloed hadden op de uitslag. een beetje makkelijk om dan alleen de scheids of de VAR de schuld te geven

18 februari 2020 om 00:13

Huh? Een slechte buitenspelval oid kun je toch niet vergelijken met wat de scheids en de VAR aanrichtte??2 rode kaarten en een penalty in 1 Minuut is bizar terwijl Ajax Chelsea voetbal les gaf en jij komt aan met wat?? Een fout van een Ajax speler??

18 februari 2020 om 00:14

Japie, in de CL zijn we eruit gekegeld door de Uefa, klaar. Als zij een degelijke scheids hadden aangesteld bij Chelsea-Ajax, hadden we gewoon 8ste finales gespeeld in de CL.

18 februari 2020 om 00:17

@thamike die slechte buitenspelval leidde de goal in waardoor Ajax werd uitgeschakeld. de VAR had een aandeel in de uitschakeling misschien maar het is nou ook weer niet zo dat Ajax puur en alleen door de VAR uit het toernooi ligt want er werden door Ajax zelf ook twee onnodige goals weg gegeven die je punten hebben gekost

18 februari 2020 om 00:18

@jdhk als er bij jullie een paar achterin wat slimmer hadden ingegrepen bij bepaalde situaties was je ook door naar de 8e finales. dat je als supporter baalt van de VAR in dat toernooi kan ik overigens wel prima begrijpen maar je hebt het zelf ook laten liggen op bepaalde momenten in wedstrijden en dat is zonde

18 februari 2020 om 00:22

@Japie waar heb jij het over man? Ajax was heer en meester en jij gaat een voetballende fout gelijk stellen aan een bizarre arbitrale dwaling? En je hebt het maar over die fout van Veltman maar welke?? Die 1-1 waar hij zijn benen weer introk of die waar onterecht hands voor gefloten werd? Die 1-1 was helemaal niet doorslaggevend want Ajax kwam op 1-4 en speelde Chelsea zoek dus ziek het niet bij de spelers. Zit het je nog steeds dwars hoe goed Ajax was?

18 februari 2020 om 00:25

@jdhk nee als jullie hadden gewonnen tegen valencia waren jullie doorgegaan.

18 februari 2020 om 00:26

@japie: Altijd als ik jouw naam hier zie, dan denk ik terug aan m'n ex. Die viel ook letterlijk iedere dag in herhaling. on topic: Het probleem van VAR is voornamelijk het rechtvaardigheidsgevoel dat men er aan overhoudt. Als een scheidsrechter een fout begaat, dan kun je de fout relativeren aan de menselijkheid en beperkte overzicht die een scheids heeft. Nu met de VAR is het anders en wordt de human error ondersteund door camera's, replay's en externe beoordelingen. Als dit systeem dan alsnog fouten blijft produceren, dan is het moeilijk om begrip op te brengen.

18 februari 2020 om 00:27

@thamike die 1-1 telt wel gewoon als een tegengoal en uiteindelijk word het 4-4 en krijgt hij een tweede gele kaart. was dat niet gebeurd had heel die fout van de arbitrage geen invloed gehad en had je alles nog in eigen hand gehad. tegen Valencia gaat hij weer gruwelijk de fout in. ik ga nu niet zeggen dat Ajax alleen door Veltman uit de CL ligt want dat is niet fair, maar ik vind het ook niet fair om alleen de VAR de schuld te geven van de uitschakeling. het was een combinatie van beide factoren. de fouten van de VAR en de fouten van Veltman en misschien wat gemiste kansen voorin van Ajax die ik mogelijk ben vergeten

18 februari 2020 om 00:29

@regulator ik denk ook aan mijn ex als ik elke keer dezelfde Ajax fans op dit forum weer in herhaling zie vallen over de VAR in de CL. de VAR werkt idd nog niet perfect maar de VAR is er ook net en het is een utopie om dan te denken dat er meteen nooit meer fouten worden gemaakt. het word een proces van jaren voordat zo een systeem optimaal functioneert

18 februari 2020 om 00:37

@japie je blijft jezelf herhalen en daardoor verval ik ook in herhaling. Laatste x. Die 1-1 is niet echt een fout maar als wel dan een menselijke fout waarbij je geen herkansing krijgt. De scheids heeft de VAR en zijn assistenten en krijgt tijd om over zijn beslissing na te denken die 2 kunnjenyich niet met elkaar vergelijken man. Ik ben een voorstander van de VAR als middel maar de scheids en een VAR maken hier de wedstrijd kapot ongeacht welke fouten spelers maken in elke wedstrijd.

18 februari 2020 om 00:46

@thamike ik ben ook nog geen fan van het VAR systeem op dit moment, maar voordat zoiets optimaal functioneert ben je een paar jaar verder. we hebben met zijn allen jarenlang geroepen om elektronische hulpmiddelen om de sport eerlijker te maken, maar daar zit wel een heel proces achter en de arbitrage zal niet binnen 1 jaar VAR al foutloos zijn

18 februari 2020 om 00:50

@japie: Ik snap de reden ervoor dat je jezelf herhaalt. Maar snap jij wel dat op dit forum ongeveer 50 procent Ajacied is? Dat betekent dat als er iets omtrent Ajax gebeurt, x aantal mensen, los van elkaar hetzelfde zeggen. Ik snap dat je je mening meerdere keren geeft, maar jezus dit is al maanden bezig. Over de Var: Dat het niet perfect functioneert is begrijpelijk, maar je ziet nu al dat bijvoorbeeld de Var/scheidsrechter elkaar indekken. Dat is wel gelijk een groot probleem. De voetbalbonden willen de discussie vervolgens ook intern houden, terwijl je juist zulke grote problemen openlijk met elkaar zou moeten kunnen bespreken. Er staan bovendien te veel belangen op het spel om bepaalde vragen onbeantwoord te laten.

18 februari 2020 om 00:55

+ Laten we even eerlijk zijn: de VAR is helemaal niets nieuws en wordt al in diverse sporten gebruikt. Dit betekent dat ze in het voetbal niet echt veel nieuws hoefden te verzinnen. Dit is alsof je in 2020 nog steeds niet weet hoe je als bedrijf een werkende website in de lucht moet krijgen.

18 februari 2020 om 01:25

@regulator camerabeelden terug kijken is idd het probleem niet maar de regels zijn gewoon zwaar onduidelijk tegenwoordig. ook de scheidsrechter snappen er volgens mij helemaal niks meer van. wat is nou wel of niet hands tegenwoordig en wat is nou nog wel of geen buitenspel? voor veel mensen word het steeds onduidelijker iig

18 februari 2020 om 08:47

Japie_krekel, voetballers maken fouten. Voetballers mogen fouten maken, maar een VAR zou dat niet moeten kunnen en niet mogen ! alles is zovaak als ze willen terug te kijken, vanuit elke hoek. Dat is gewoon een reden om geen fouten te mogen maken ! En als het dan kleine interpretaties zijn bijvoorbeeld een bepaalde overtreding wat de ene wel iets vind en de ander niet, dan kan ik het begrijpen. Maar hier ging het om buitenspel dat gewoon geen discussiepunt kan zijn. En het ging over een regel die gewoon niet toegepast werd. (blind kreeg rood, dus moet hij direct fluiten en die kaart geven, is geen voordeel). Ik weet dat jij ondertussen vrij gefrustreerd bent door hoe goed Ajax is, dat je alles op 1 loopfout van Veltman wilt afschuiven. Maar zulke fouten worden bij de beste clubs gemaakt. Anders zou elke wedstrijd in 0-0 eindigen

18 februari 2020 om 09:38

Kan Japie voor straf niet een keer een paar weken een ban krijgen. Ik denk dat dat het niveau van de discussies hier op voetbalzone flihk omhoog laat schieten. Wat een triest figuur!

18 februari 2020 om 12:51

@heidihallo ik vind jouw reacties ook flink treurig dat jij vind dat een onderbouwde mening een ban moet krijgen omdat jij het er niet mee eens bent

18 februari 2020 om 12:52

@jeroentje33 ik was eerder gefrustreerd dat Ajax eruit ging want ik genoot van hun spel en daarom haal ik die fouten van Veltman aan

17 februari 2020 om 23:56

Ja en Chelsea had er vandaag gewoon 3 in moeten schieten tegen man utd, dan had niemand het over de var....

Ik zie mensen hier afkeurend reageren, maar iedereen neemt zijn uitspraak heel serieus. Ik zie het meer als een grappige opmerking die even de ironie erbij haalt. Lekker man Edwin.

Ik snap vd Sar helemaal dat hij hier een sneer naar Chelsea uitdeelt, maar hij is zelf natuurlijk ook hypocriet bezig. VAR had de uitkomst moeten zijn voor de fouten die scheidsrechters maken, maar doet er dit seizoen zelf leuk aan mee. Ik denk dat alle clubs tegen de VAR zouden moeten protesteren, althans tegen de wijze waarop en door wie de VAR wordt gebruikt. Dit werkt gewoon niet. Ontwikkel uniforme regels, geef duidelijkheid in waar en wanneer de VAR gebruikt kan worden en laat ze uitvoeren door een orgaan dat los staat van de huidige set scheidsrechters.

18 februari 2020 om 00:04

De VAR is zo'n gigantische vooruitgang op de vroegere situatie, het is echt geweldig. Zeggen dat het niet werkt, dan adviseer ik je om op youtube wat schwalbe compilaties op te gaan zoeken.

18 februari 2020 om 00:19

Als VAR zijnde heb je de toegang tot beelden uit alle hoeken en technische hulptools om alle beelden grondig te bekijken. Als je op dat moment nog in staat bent om zo bizar veel fouten te maken, dan is er echt iets in het proces dat gewoon niet deugt. Hoe de situatie ooit was doet er niet toe. Wat er wel toe doet is dat je nu wel technische middelen hebt, maar gewoon niet in staat bent om ze correct te gebruiken.

18 februari 2020 om 00:47

@regulator ik snap de sneer niet. wat kan Chelsea eraan doen als de VAR dingen beslist in het nadeel van Ajax?

18 februari 2020 om 00:53

Door de comment die Henry Winter dus plaatst. Heb je toevallig deze comment ook gelezen toen Chelsea de VAR wel mee kreeg? Dat is de sneer die vd Sar hier geeft En voordat je weer eens over Ajax begint: ik zei ook dat vd Sar hypocriet bezig is.

18 februari 2020 om 01:23

@regulator zowel Winter als Vd Sar moeten dit idd niet doen. in hun functie ben je een uithangbord van de club en moet je je emoties wel een beetje de baas kunnen. dit soort Tweets zijn voor supporters imo, niet voor mensen op hun positie

18 februari 2020 om 09:37

Pff Japie en zn Ajax-complex. En dat daarna doodleuk ontkennen. Ïk ben objectief en kritisch over elke club..." Sneu kereltje!

18 februari 2020 om 12:53

@heidihallo wat kan Chelsea er volgens jou aan doen dat de VAR in het nadeel van Ajax fluit dan? is dat hun schuld of de schuld van de Var?

Met deze sneer is niet zoveel mis. Chelsea heeft minimaal 4 punten in de CL verkregen door de arbitrale dwalingen, tegen de club van Van der Sar. Dat was in de VAR tijdperk nog nooit vertoond. Toeval wil dat Chelsea nu de andere kant van de medaille ziet tegen die andere club van Van der Sar. Prima tweetje.

17 februari 2020 om 23:55

De scheids maakt de beslissingen, niet Chelsea. Net zoals Man u daar vandaag niks aan kan doen. Sneren naar Chelsea is daarom vrij kinderachtig imo.

18 februari 2020 om 00:15

Hij sneerde helemaal niet naar Chelsea. Hij stelt dat een besluit 2 kanten op kan vallen en dat iedereen daar wel eens last van heeft.

Zielig om Chelsea dit nog even in te wrijven zeg. Natuurlijk zongen Chelsea-supporters dit niet toen de VAR hen tegen Ajax goed gezind was (nog steeds lag dit niet aan de Var, maar aan de scheidsrechter in kwestie trouwens), maar dat doet toch niets af aan hun boodschap? Als je de gemiddelde Chelsea-fan op de man af zou vragen of ze de uitsluiting van Blind en Veltman terecht vonden, zullen ze ook ontkennend antwoorden. Als bovenstaande tweet nu betrekking had op een nieuw treffen tussen Ajax en Chelsea snap ik het nog, maar het is knap laag hoe Van der Sar zich hier opstelt zeg. Denk dat hij bovendien dubbel gekleurd is in deze.

17 februari 2020 om 23:59

Volgens mij kreeg Chelsea een goal mee in buitenspelpositie en volgens mij kreeg Ajax er eentje niet mee terwijl Promes geen buitenspel stond in de Arena, dus hoezo lag het niet aan de Var?

Goeie reactie hier. Ik heb niemand van Chelsea ook maar iets horen zeggen over hoeveel mazzel ze wel niet gehad hebben. Deze reactie had juist van Chelsea moeten komen.

Zeer amateuristisch van Edwin van der Sar, zet je er over heen, het is geweest, op het moment zelf mag je klagen maar 3 maanden verder het er nog over hebben.... ongelofelijk

17 februari 2020 om 23:57

Niet slim maar zoals jij er tegenaan kijkt telt gelukkig niet voor iedereen. Het doet pijn en nog steeds en was ook een bizar moment wat je bijblijft en mag je zeker nog over praten alleen niet slim omdat via Twitter te doen.

17 februari 2020 om 23:58

Hij klaagt toch niet, hij zegt alleen dat ze bij Chelsea niet moeten klagen omdat je soms de scheids mee hebt en soms tegen

18 februari 2020 om 00:01

En jij denkt dat ze dat bij cfc niet weten sinds 09?

ik vraag me af of Edwin dat ook zegt wanneer Ajax het voordeel mee heeft bij een arbitrale beslissing. ik vind dit een beetje calimero gedrag. tegen Valencia bv had je alles nog in eigen hand maar laat je het zelf liggen

18 februari 2020 om 00:03

Jij blijft ook maar met Valencia komen maar dat is nu juist het punt. Je had al door geweest en op wat voor manier dat je dan zo genaaid wordt geeft een mokerslag die jij iig niet kent aangezien je met Valencia terug blijft komen.

18 februari 2020 om 00:07

ja en als je geen speler tegen Chelsea had die totaal onnodig een penalty weg geeft en geel pakt in de eerste helft was je ook door geweest waarschijnlijk. Blind maakt ook een overtreding in dat duel met Pulisic, voor de overtreding van beide heren word niet gefloten en Pulisic mag door waarna Veltman de pech heeft dat de bal tegen zijn arm aan komt. de scheids floot niet sterk maar er liepen er bij Ajax een paar achterin die ook niet echt sterk liepen te verdedigen, dus het was niet louter en alleen de schuld van de arbitrage deze uitschakeling. dat vind ik te makkelijk. dat het niet heeft meegeholpen is weer een ander verhaal

18 februari 2020 om 00:39

Wacht even.. Je vindt het te makkelijk om in een wedstrijd waar een goal in buitenspel positie viel en daarna een actie leidde tot een penalty + 2 rode kaarten, de arbitrage verantwoordelijk te houden? Serieus? Zie je echt niet hoe 2 onterechte goals en het onterecht wegsturen van 1 speler zo dusdanig een wedstrijd kunnen beinvloeden, dat je wel kunt stellen dat de scheidsrechter hier verantwoordelijk voor mag worden gehouden?

18 februari 2020 om 00:48

@regulator deels verantwoordelijk. de VAR kan er namelijk weinig aan doen als er een buitenspelval tegen Valencia mislukt waar Ajax bij een gelijkspel door was geweest bv. ze hebben idd fouten gemaakt maar ze kunnen er bv weer weinig aan doen dat er in de eerste helft eentje totaal onnodig een penalty weg geeft bij Ajax en totaal onnodig geel pakt. ik vind wel dat Ajax puur en alleen is benadeeld door de VAR in die eerste wedstrijd tegen Chelsea toen die goal van Promes onterecht werd afgekeurd terwijl hij niet eens buitenspel stond want toen speelde Ajax imo een foutloze wedstrijd

18 februari 2020 om 01:03

Dat Veltman dom bezig was, dat staat buiten discussie. Dat is gewoon een feit. De tussenstand heeft echter zijn fouten genoeg gecompenseerd, dat ze helemaal niet cruciaal hoefden te zijn. Ze zijn door de fouten van de scheidsrechter, echter wel cruciaal geworden. Ik heb het trouwens helemaal niet over de wedstrijd tegen Valencia, maar puur Chelsea uit. Ik heb het ook helemaal niet over de CL uitschakeling, maar wel over 2 verloren punten.

18 februari 2020 om 01:20

@regulator dan kan ik me wel vinden in je standpunt. dat Ajax twee keer benadeeld is door de VAR bij bepaalde beslissingen dat is zeker zo maar om letterlijk heel de CL uitschakeling puur en alleen aan de VAR te wijten gaat me iets te ver

Straks krijgen we te horen dat zijn account gehackt is. Dat zou ik echt geweldig vinden met alle reacties die ik hier lees

Ik vond het wel grappig en gevat. Alsof je in zijn rol alleen maar serieus hoeft te doen. Het is uiteindelijk maar een mens, maak me hier niet echt druk over.

18 februari 2020 om 08:36

Precies, daarbij dit is het moment dat ze hem wel begrijpen.en ook al is de blunder drie maanden geleden het maakt het niet minder absurd..maar dat heeft zelfs de Uefa scheidsrechter top toegegeven.

Hahaha Iedereen valt nu over vd Sar. Ook dat zijn gewoon mensen die frustraties hebben een die af en toe wat stoom afblazen. Lekker toch een beetje zeggen wat je vind. Mag van mij vaker. Iedereen houdt zich in tegenwoordig, ga lekker los op social. Dik binnen de grenzen dit.

Ben sowieso al geen fan van van der Sar na z'n diverse media optredens (helemaal klaar mee na die o19 gebeurtenissen) en dit soort Calimero tweets helpen daar ook niet aan bij. Wat laat je je dan kennen, zeg.

Waar een grote club klein in kan zijn... Dit is eerder de reactie van een tiener in een Ajax trainingspak dan die van een volwassen man die directeur is.

Jammer dat deze discussie zo een hoog welles-nietes gehalte krijgt, omdat er totaal irrelevante punten worden bijgehaald.

Ach professioneel is het niet, maar van alle reactie die je in het voetbal ziet vind ik dit behoorlijk onschuldig. Wat mij eerder zou storen is dat deze tweet behoorlijk inhoudsloos is, het is gewoon een feitje binnen elke sport. Er is geen club of trainer in de eredivisie te vinden op wie die niet van toepassing is. Je had hem zelfs kunnen sturen na de beruchte Chelsea-Ajax, want deze tweet is ook op Ajax zelf van toepassing natuurlijk.wat betreft die rode kaarten van Ajax tegen Chelsea. Ik ben zelf van mening dat regels juist zo zouden moeten zijn als ze zijn toegepast indien er er geen overtreding OP Blind zou zijn zoals de overige scheidsrechter oordeelde. De Uefa scheidsrechters hebben al aangeven dat het een fout was omdat de voordeelregel verkeerd is toegepast en dat vind ik jammer. Ben het niet eens met de uitleg dat er geen duidelijk voordeel was voor Chelsea, maar zelfs als het verder terug op het veld was gebeurt zou ik voorstander zijn van het laten doorspelen. Moet ik ook toegeven, ik kijk hierna met een andere achtergrond en een sport waarbij de regels behoorlijk helder en duidelijk zijn wat betreft voordeel en uitgestelde straffen.

Waarom zijn we hier zo over aan het azijnzeiken? Als hij nou had gezegd: Lekker voor jullie, wraak of zoiets, dan had ik de ophef begrepen. Maar hij zegt hier alleen een feit: Het kant beide kanten op. Zegt Niets te veel. Daarbij, wie zegt dat hij het over Ajax had? Misschien doelde hij wel naar een eerdere pot tussen Manu & Chelsea...

Niet handig, maar wel erg begrijpelijk. Van der Sar is ook maar een mens en die wedstrijd tegen Chelsea zal echt nog wel in zijn hoofd zitten.

Niks onprofessioneels aan, hij verteld gewoon de feiten, en groot gelijk heeft hij. Dat je zo los kan gaan op Edwin, beetje vreemd eigenlijk....., Als Chelsea dankzij de var wint zijn ze blij en is het eerlijk, verliezen ze gaan ze huilen.

Ach ja, moet Edwin van der Sar dit doen? Ik denk het niet, zo blijf je een beetje klein, maar ik kan me wel voorstellen dat het moeilijk te weerstaan was. Zeker voor een appelflap als Edje van der Sar.

In een tijd waarin we via internet, facebook en allerlei andere media van alles tot ons krijgen en kunnen delen met elkaar kan ik mij voorstellen dat van der Sar, die met zijn club ontstellend is benadeeld door de beslissingen in de wedstrijden tegen Chelsea even zijn ei kwijt wil. Hij zegt het allemaal nog keurig netjes ook, maar natuurlijk heeft hij volkomen gelijk dat ze bij Chelsea een kluit boter op hun hoofd hebben. Overigens geef ik ook toe dat scheidsrechter Taylor en VAR tijdens Chelsea - United hebben gefaald in hun beoordeling van de situatie waarbij Maguire duidelijk natrapte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool8245
4.Chelsea4812
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder296
WillianAanvaller285
KepaKeeper250
T. AbrahamAanvaller2513
C. Hudson-OdoiAanvaller171
AzpilicuetaVerdediger272
PedroAanvaller91
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

337 fans
Verdediger, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 20 0 2 0
2018/2019 Ajax 34 5 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0
2016/2017 Manchester United 23 1 2 0
2015/2016 Manchester United 35 1 2 0

In de wandelgangen

Zaterdag 4 april
Bayern München mengt zich in de strijd om de handtekening van Wolverhampton Wanderers-revelatie Adama Traoré. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren