Jong Ajax beleeft pijnlijke avond met blessures en blunder Kotarski

Maandag, 17 februari 2020 om 21:52Yanick Vos • Laatste update: 22:10

NAC Breda heeft maandagavond drie punten gepakt op bezoek bij Jong Ajax. Na een 2-0 achterstand wonnen de bezoekers na een geweldige comeback met 2-4. Uitgerekend Jordan van der Gaag maakte het derde doelpunt namens de Bredanaars. De NAC-middenvelder nam het op tegen de ploeg waar zijn vader Mitchell van der Gaag trainer is. Noussair Mazraoui begon vanuit de basis bij de thuisploeg, maar de rechtsback van het eerste elftal verliet het veld twintig minuten voor tijd met een enkelblessure.

Jong Ajax speelde maandag met rouwbanden vanwege het overlijden van Barry Hulshoff. De Amsterdammers maakten eerder op de dag het overlijden van de oud-voetballer bekend. Na een indrukwekkende minuut stilte kwam het duel tussen Jong Ajax en NAC snel op gang. De bezoekers waren dicht bij de openingstreffer via Mounir El Allouchi, die de bal met een fraai afstandschot op de paal schoot. De thuisploeg deelde daarna de lakens uit en speelde bij vlagen uitstekend voetbal. Na negentien minuten spelen kwam het team van trainer Mitchell van der Gaag, die bij NAC zijn zoon Jordan mee zag spelen, op voorsprong. Naci Ünüvar had vanaf de linkerflank een afgemeten voorzet in huis op Danilo Pereira, voor wie het een koud kunstje was om de 1-0 raak te koppen.

Niet lang na het openingsdoelpunt kreeg Brian Brobbey een niet te missen kans op aangeven van Jurgen Ekkelenkamp. Voor open doel schoot de Ajax-spits over. Toch zou het talent zijn doelpunt meepikken, want met een half uur op de klok schoof hij bij de tweede paal raak na goed voorbereidend werk van Ekkelenkamp: 2-0. Ondanks dat NAC weinig te vertellen had in de eerste helft, ging het toch met een goed gevoel de rust in. Vlak voor het einde van de eerste helft werd de aansluitingstreffer gemaakt door Finn Stokkers. De spits had de bal voor het binnenlopen na een uitstekende assist van Arno Verschueren.

NAC-trainer Peter Hyballa had zijn spelers op scherp gezet, want in de tweede helft kwamen de bezoekers furieus uit de kleedkamer. De jacht op de gelijkmaker werd geopend en de 2-2 viel uiteindelijk na ruim een uur spelen. Het was El Allouchi die de bal met een halve omhaal in het doel werkte. De Brabanders namen geen genoegen met een gelijkspel. Toen bij de thuisploeg Brobbey en Ünüvar gewisseld waren, sloeg NAC toe. Jong Ajax-doelman Dominik Kotarski kwam uit bij een hoge voorzet en hij bokste de bal in de voeten van Van der Gaag. De zoon van de Jong Ajax-trainer bedacht zich geen moment en schoof de bal in het doel. Vlak voor tijd werd het zelfs nog 2-4 voor NAC. Kotarski schoof de bal met een belabberde uittrap in de voeten van El Allouchi. Laatstgenoemde scoorde vervolgens op prachtige wijze.Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door janssen)

Nou, dat hebben NAC en Van Der Gaag niet gedaan hoor... Kotarski had hier voor 50% zeker aandeel in... edit: NAC en Gaag stonden eerst in de titel, maar deze heeft vz snel bewerkt

Na de 2-0 vergat Ajax te voetballen en zakten ze heel ver weg. Vandaag wel weer een paar grote blunders gezien waarbij ook deze keeper blundert maar Brobbey de misser van het jaar heeft.

17 februari 2020 om 22:29

Dat krijg je met volgevreten verwende vedettetjes. Mooi-weer-spelers die wekelijks om des Keizers baard mogen optreden. Niets te winnen. Ja, voetballen kunnen de meesten. Karakter? Mwoagh. Maar je staat 2-0 voor, hebt niets te winnen, geen publiek alleen wat ouders en dan word je nonchalant. En dan verlies je een voorsprong tegen een goede tegenstander die WEL ergens voor speelt. En krijg je net zoveel goals tegen als je maakt ongeveer. Een farce deze jong elftallen. Reinste competitievervalsing, heel snel mee stoppen.

17 februari 2020 om 22:37

Volgevreten, verwende vedettes spelen denk ik niet tot en met februari mee om het kampioenschap in de KKD met Jong Ajax, toch?

17 februari 2020 om 22:53

Wat is dit nou weer voor vage conclusie. Jong Ajax zakt weg (zoals vrijwel elke keer) omdat met Brobbey of Traoré het aanspeelpunt voorin eraf wordt gehaald. Ook Ünüvar eraf scheelt een slok op een borrel. Ik volg NAC vrij intensief en heb die ook al vele keren op een zelfde manier een voorsprong zien weggeven, tegen veel mindere teams ook. Zijn het dan ook "volgevreten verwende vedettetjes"? Nergens voor nodig om zo respectloos te doen. Dat competitievervalsing gejengel kan ondertussen ook wel een keer ophouden toch, gebeurt in vele landen dat 2e elftallen in lagere profcompetities spelen en de regels zijn al aangescherpt. NAC moet gewoon winnen van zulke ploegen en vandaag doen ze dat ook. Maar niet omdat er te weinig publiek zit of omdat de spelers van Ajax verwend zijn, simpelweg omdat ze vanaf de 2-1 gewoon beter voetbalden.

18 februari 2020 om 07:18

Slecht geslapen? Je verhaal staat natuurlijk vol onzin. Je begint al met de belachelijke en kortzichtige veronderstelling dat de spelers van Jong Ajax niets te winnen zouden hebben, terwijl er in werkelijkheid voor de spelers van geen enkele andere club zoveel te winnen is als die van Jong Ajax, nl. een plaatsje in de selectie van de grootste club van NL. De argumenten die je gebruikt om de deelname van de Jong teams aan de Eerste Divisie te bekritiseren zijn zo mogelijk nog belachelijker omdat het team keurig in de top meedraait en ook andere teams wel eens een voorsprong verspelen en goals tegen krijgen. Je verhaal is louter ingegeven door je onderbuik en overmatig azijn gebruik en daar is nog nooit iets zinvols uit voort gekomen. Jongens van wie de carriere nog moet beginnen, labelen met " volgevreten " en " vedettes ", is natuurlijk te stompzinnig voor woorden.

17 februari 2020 om 23:01

Daarom is jajax ook een opleiding elftal, zei mogen nu die fouten maken die in het 1e uitgesloten zijn.

Best een leuk potje zo op de maandagavond. NAC de verdiende winnaar uiteindelijk, Jong Ajax begon erg sterk maar toen Ünüvar en Brobbey (die overigens ook nog de misser van 2020 op zijn naam schreef) eraf gingen was het niet veel soeps meer. Deze week Kotarski die er niet heel best uitzag na het blunderende optreden van Varela van vorige week.. Hopelijk heeft NAC met Hyballa de weg naar boven weer ingeslagen en keert deze mooie club terug waar zij hoort: in de Eredivisie. Oh en balen van Mazraoui trouwens, weer een optie minder tegen Getafe...

17 februari 2020 om 23:15

Ajax begon helemaal niet sterk. Eerste 10-15 minuten waren ook voor NAC, door hun vechtvoetbal. Pas daarna pakte Ajax het goed op. Tot de 2-1 viel natuurlijk.

Jong Ajax laatste 4 wedstrijden: 12 goals voor, 15 tegen. Gemiddeld 3 goals maken en 3,5 tegen per wedstrijd. Het is in ieder geval nooit saai. Los van de laatste weken kan dit Jong Ajax volgens mij echt moeiteloos mee in de middenmoot van de Eredivisie. Zitten een aantal bij die gaan kansen krijgen in Ajax 1 (ook een hoop niet, of zullen niet goed genoeg blijken natuurlijk), maar het is een hele behoorlijke lichting.

17 februari 2020 om 22:11

Moet je nagaan dat je bij een fit Ajax 1 ook nog Gravenberch en Traore erbij hebt (en misschien ook nog Eiting). Nee prima lichting inderdaad. Helemaal nu Jensen en Danilo terug zijn. Hoop trouwens dat Danilo snel eens de kans krijgt in Ajax 1, want hij is zeker niks minder dan Babel.

17 februari 2020 om 22:15

Danilo en Jensen zijn spelers die door hun aankoop bedrag van 2 miljoen voor bijna geen enkel eredivisie club te halen is. Daarnaast denk ik dat ook van deze lichting heel veel spelers het niet zullen halen in Ajax.

17 februari 2020 om 22:21

Ja dat is altijd zo, maar Timber, Unuvar, Taylor, Brobbey en Hansen gaan het sowieso wel halen van de selectie vandaag, dus dan maakt het niet uit dat we de andere 10 van vandaag nooit meer terug zien bij Ajax. Dat is nooit anders geweest. De halve ploeg van Donny, De Ligt, Frenkie en Mazraoui hebben we ook niet in Ajax 1 gezien.

17 februari 2020 om 22:34

Ik schat Traore hoger in dan Brobbey. Dus zolang Traore blijft zal het voor hem lastig worden. Unuvar vind ik voetballend een groot talent, maar hij is wel een erg lichtgewicht.

17 februari 2020 om 23:24

Vind Brobbey persoonlijk een groter talent dan Traore. En Unuvar speelt de tegenstanders in de KKD op zijn 16de al lachend over hoop. Die 2 gaan het eerste van Ajax makkelijk halen als ze fit blijven.

18 februari 2020 om 07:40

" Danilo en Jensen zijn spelers die door hun aankoop bedrag van 2 miljoen voor bijna geen enkel eredivisie club te halen is. Daarnaast denk ik dat ook van deze lichting heel veel spelers het niet zullen halen in Ajax ". Kan je dat ook beargumenteren? Het is sowieso onzinnig wat je zegt omdat Jong Ajax spelers uit meerdere lichtingen bevat, terwijl jij het over " deze lichting " hebt. Het is sowieso bizar om van jongens die twee tot drie niveaus hoger spelen te voorspellen dat ze het niet zullen gaan halen. De gebroeders Timber zijn 18, Unuvar 16, Sontje Hansen 17, Brian Brobbey 18, Kenneth Taylor 17, Liam van Gelderen 18, Daan Reiziger 18, Terrence Douglas 18. Dat zijn allemaal spelers die nog de juniorenleeftijd hebben en al betaald voetbal spelen en gewoon in de top van het op 1 na hoogste niveau meedraaien. En dan ga jij al voorspellen dat ze het niet zullen halen. Het zegt eigenlijk al genoeg dat je daar zelfs niet iets voor kan aandragen dat in de buurt komt van een argument. De spelers van Jong Ajax komen uit verschillende leeftijdscategorieen en behoeven dus niet allemaal tegelijk door te stromen. Maar krijgen nog voldoende tijd om zich verder te ontwikkelen. Het zijn allemaal spelers die goed kunnen voetballen, dus daar zal het niet aan liggen. Als ze het niet redden, zal dat komen omdat ze over onvoldoende aanvullende kwaliteiten beschikken die nodig zijn om te kunnen slagen als profvoetballer en daar valt op die leeftijd natuurlijk helemaal niets over te zeggen. Het kan op die leeftijd nog alle kanten op en de voorspelling dat " veel spelers het niet zullen halen " is nergens op gebaseerd. Ik betwijfel zelfs of je de spelers uberhaupt wel eens aan het werk hebt gezien.

17 februari 2020 om 22:11

Een paar heerlijk wisselvallige potten de laatste weken inderdaad, met veel blunders/fouten van verschillende doelmannen (Scherpen tegen NEC, Varela tegen Jong Utrecht en Kotarski vanavond). Tegen GAE tussendoor nog even een wereldpartij op de mat gelegd, uit nota bene. Het is echt een maand van extremen voor Jong Ajax.. Wel een paar echte pareltjes in deze ploeg inderdaad die we vrijwel zeker in Ajax 1 gaan zien in de toekomst!

Peter Hyballa, wat n local hero! Beleving , passie en pressing zijn z’n steekwoorden.
Geef hem meer tijd en hij brengt NAC naar de Eredivisie.

18 februari 2020 om 01:21

Waaruit blijkt dat dan dat hij NAC terugbrengt naar de Eredivisie? Eerste wedstrijden gewoon iedere wedstrijd enorm veel geluk had. Zijn eerste wedstrijd was zijn speler aan het duikelen waar 5 seconde later de bal alsnog erin lag, waar die speler gewoon geel moest krijgen voor een schwalbe. Tegen AZ moet AZ de drie keer de 2-2 maken en een minuut later ligt de 1-3 erin. Vandaag een enorme misser en een dikke blunder. Het zit allemaal lekker mee, en dat gun ik Hyballa enorm. Maar als je objectief kijkt naar de wedstrijden en deze momenten, dan zie je gewoon dat het nu gewoon op elk punt meezit. Hoop overigens wel dat NAC weer boven drijft, veel liever in de Eredivisie dan Emmen, Fortuna, VVV, RKC... Leuke club dat NAC en Hyballa enorm sympathieke man.

18 februari 2020 om 01:35

Hij heeft anderhalf jaar. Zichzelf gegeven ook. Zijn we dan niet terug, dan vertrekt hij met stille trom. Ik denk dat het hem gaat lukken. Deze man past wel bij Nac. Vond ook al sympathiek en gedreven, toen hij nog bij jullie zat. Dat wat je zegt over NAC dat moet komen bovendrijven, dat geldt ook voor Nec. Mooie club. Kom er regelmatig want mijn zwager en schoonzus wonen er. De kleine klassieker, NAC- Nec!

18 februari 2020 om 11:32

Ben benieuwd. Alleen ben ik wel vrij sceptisch. Is als hoofdtrainer vrijwel overal ontslagen en heeft enkel als trainer van de jeugd gepresteerd.

Bizar verval na de 30e minuut. Je staat 2-0 voor en niets aan de hand en na die belachelijke 2-1 leek het nergens meer op. Toen Brobbey geblesseerd eruit ging was het ook direct klaar, elke keer als Traore of Brobbey niet spelen en dus geen sterke spits speelt is verval enorm. Heel zuur verlies, vooral omdat NAC echt met afstand meest onsportieve ploeg is die Jong Ajax heeft getroffen laatste jaren. Die 2-1 laat Jong bal uitgaan omdat Brobbey omgebeukt werd zonder dat bal in buurt was en ipv bal terug te geven valt NAC zelf aan en scoort direct (wel klasse assist). Maar vooral die CV die 2x iemand duwt en met zijn rollen Ekkelenkamp geel aannaait (Domme actie Ekkelenkamp natuurlijk) en er zonder geel vanaf komt waardoor hij in tweede helft nog geel kan pakken toen Brobbey erdoor kon. Dan nog de schwalbe en de meest bewuste handsbal in lange tijd. Nee, weinig sympathiek dat NAC, wel een geweldige leerervaring voor Jong Ajax, hier moeten ze beter mee omgaan. Blessure van Mazraoui zag er niet fraai uit, ook Brobbey uitgevallen al met al klote. JFC, Pierie en Kotarski met een hele matige pot, tweede helft was NAC twee klasse beter dan Jong Ajax en buigen het dan ook knap om.

17 februari 2020 om 22:12

Het verval kwam al voor de 2-1. De 2-1 kwam eigenlijk niet als een verrassing, Ajax was de weg volledig kwijt.

17 februari 2020 om 22:17

Bij 2-0 kom je nog bijna op 3-0 na die bal van Ünüvar op Danilo die uit doelmond weggewerkt kan worden nog. Na de 2-1 heb je geen kans meer gehad praktisch, die 2-1 was breekpunt deze pot. Was helemaal klaar toen Brobbey eruit moest, toen konden ze niet onder de pressie uitkomen en kwamen meer in de duels en minder vanuit beweging voetballen.

17 februari 2020 om 22:40

Na de 2-0 lag de 2-1 meer voor de hand dan de 3-0. Dat Ajax een kans krijgt staat daar los van. Het voetbal werd veel minder

17 februari 2020 om 22:51

De 2-1 viel binnen 10 minuten na de 2-0 al met praktisch eerste kans voor NAC in die fase. Het spel werd minder maar echt in problemen kwamen ze pas na die goal imo. Als je eerste helft die 3e had gemaakt had je hoogstwaarschijnlijk het verzet gebroken. Ünüvar, Brobbey (enorme kans) en Danilo missen alle 3 een goede kans erop, uiteindelijk was het spel na dat half uur ondermaats en pakt NAC terecht te overwinning obv laatste uur.

17 februari 2020 om 22:55

Maar na de 2-0 veranderde het spel beeld, dit staat soms los van kansen.

17 februari 2020 om 23:01

Wat mij een beetje tegenvalt is dat ekkelenkamp totaal niet de leider is op dergelijke momenten. Verval kan, maar dan moeten er spelers opstaan om de ploeg bij elkaar te krijgen en over het moeilijke punt heen helpen. En dat gebeurd telkens niet. Dat valt mij echt een beetje tegen.

17 februari 2020 om 23:08

Ekkelenkamp is ook niet echt een leiderstype imo, vond hem eerste half uur sterk spelen maar als balletje niet makkelijk rondgaat is hij de eerste die afhaakt en is hij onzichtbaar. Tot moment dat hij opeens weer een kans krijgt omdat zijn loopacties en first touch geregeld klasse zijn. Zie persoonlijk veel liever een nummer 10 die betrokken is in het spel of op zijn minst als het niet loopt ook defensief het loopwerk maakt.

18 februari 2020 om 07:53

" Het verval kwam al voor de 2-1. De 2-1 kwam eigenlijk niet als een verrassing, Ajax was de weg volledig kwijt ". Volgens mij ben je vooral zelf de weg kwijt. Jong Ajax s een opleidingsteam, een veredeld juniorenelftal zonder ervaring. Bij zo een team is het volstrekt normaal dat de spelers nog niet in staat zijn om te reageren op tegenslag, sterker nog dat is een belangrijk onderdeel van het opleidingstraject. Jong Ajax barst van het talent, maar spelers zijn op die leeftijd nog flegmatisch en wisselvallig en niet in staat een wedstrijd op slot te gooien en te controleren. Dat heeft niets te maken met " de weg kwijt zijn " maar alles met een gebrek aan ervaring. Het is niet voor niets dat die spelers op zulke jonge leeftijd al voor de leeuwen worden gegooid, maar het belangrijkste doel van het Plan-Cruijff om talenten versneld te laten doorstromen. Daarom mogen ze die fouten nu nog maken, sterker nog het is juist goed dat ze dat doen omdat ze daarvan het meeste kunnen leren en ze niet meer zo snel maken als ze eenmaal naar de A selectie zijn doorgestroomd.

18 februari 2020 om 12:56

Ik zeg nergens dat het een kwaliteit of een gebrek aan ervaring is, maar alleen dat na de 2-0 het spelbeeld veranderde en Ajax niet meer leek op de ploeg die het daarvoor was. Voetballend waren ze het helemaal kwijt. Dit is geen oordeel over kwaliteit of ervaring maar meer een constatering van het verloop van de wedstrijd. Het is jammer dat jij het gelijk persoonlijk maakt.

17 februari 2020 om 22:16

Achja Jong Ajax (en de andere jong ploegen) worden bijna standaard genaaid door scheidsrechters. Niet extreme kaarten die niet gegeven worden, maar meer met die kleine dingetjes. Vind het persoonlijk vrij jammer dat bijna elke scheidsrechter voor de makkelijke weg kiest door elke overtreding van jong teams af te fluiten, maar andersom wel veel toe laten. Puur doordat de jong teams geen fans hebben en gehaat worden door andere clubs. Vooral in uitwedstrijden mogen tegenstanders naar alle schoppen wat beweegt, maar is een schouderduwtje van een jong team al te veel.

17 februari 2020 om 22:21

En als eredivisie clubs zeuren dat de grote clubs de scheids vaak mee hebben, dan stellen zij zich aan en zien zij spoken? Maar de Jong ploegen worden nu dus wel benadeeld in de kkd? Beetje dezelfde argumentatie als de kleinere eredivisie clubs gebruiken dus.

17 februari 2020 om 22:24

Wat een onzin. Ik kan me ook deze wedstrijd herinneren dat unuvar voor spelbederf geel hoort te krijgen.

17 februari 2020 om 22:26

Stop de beloften. Er is geen enkele reden dat ze in deze competitie meedoen. En nee het smoesje dat het financieel beter is. Ze trekken nauwelijks toeschouwers, en er is geen mens die fox Sports neemt om de jong elftallen te zien voetballen.

17 februari 2020 om 22:28

Het zou anders maar saai zijn, zo zonder die Jong ploegen. Naast het niveau, daalt ook het aantal talenten in de competitie en als kers op de taart speel je met 16 ploegen in een competitie, waardoor je na 30 wedstrijdjes al klaar bent. Je zou in dat geval nu nog maar 4 wedstrijden hoeven spelen, kan je halverwege Maart lakker op vakantie als supporter.

17 februari 2020 om 22:37

Ze willen de ere divisie in perken naar 16 ploegen. Dan heb je 18 ploegen in de eerste divisie. Daarbij zullen de grote clubs eerder spelers verhuren en zullen spelers als een Schuurs en pirie minder snel naar Ajax gaan als de jong teams op een ander niveau spelen. Je kunt anders ook de winterstop langer maken en minder een dubbel programma spelen.

17 februari 2020 om 23:08

@Janssen.zal je uit de droom helpen. Ajax koopt dan gewoon een club alla city. Daar gaan dan alle talenten naar toe, zijn ze in een keer van al het gezeik af. Nog sterker, zie ze dan nog meer talent wegroven uit de eredivisie. Snap echt niet dat nog niemand geschrokken is van de verhalen rondom Anthony. 15 miljoen in een keer aftikken uit de kas, waardoor Europese subtop ploegen kansloos achter blijven. Dat is bizar. En met 15 miljoen heb je ook zo een club gekocht. Vergis je niet, Ajax heeft het met minder centen al eerder geprobeerd. En de toestand in de Belgische competitie is financieel verre van rooskleurig.

18 februari 2020 om 13:00

Maar waarom zouden ze dan nog meer talenten weg roven als ze een satelliet club hebben ? Nu zeggen de gehaalde spelers dat ze de stap zetten omdat ze ook met betere spelers trainen, bij de satelliet club is dit niet het geval. Dus in hoeverre dit werkelijk het geval zal zijn blijft nog altijd maar de vraag. In zake jouw verhaal van Anthony snap ik 2 dingen niet. Ten eerste hoe kom jij aan 15 miljoen terwijl er tussen de 20 en 25 miljoen gesproken wordt ? en daarnaast snap ik niet dat er zo weinig interesse is voor een supertalent van bijna 20 jaar.

17 februari 2020 om 22:20

Ach, je kunt het ook omdraaien. Weinig sympathie voor Jong Ajax. Spelen om des keizers baard, met een miljoenen ster die vorig jaar nog halve finale CL speelde. In een leeg stadion waar het niemand een hol kan schelen, behalve de ouders van de mennekes. Daarbij is een voetbal wedstrijd geen krachtmeting in sympathie opwekken, maar het gaat erom dat je meer doelpunten maakt dan je tegenstander.bij NAC gaat het ergens om, namelijk het snel terug keren en het voortbestaan van onze club , bij Jong Ajax gaat het erover om een stel over het paard getilde vedetten in wording ervaring op te laten doen.

17 februari 2020 om 22:34

Tuurlijk zijn er voor NAC andere belangen, dat deel snap ik. En is het geen wedstrijd sympathie opwekken, was alleen opvallend dat in ondertussen ruim 100 wedstrijden Jong Ajax die ik heb gezien ik geen ploeg kan bedenken die minder sympathiek was dan NAC met schwalbes, kaarten aannaaien, doorspelen na blessures en bal niet terug geven nadat ploeg hem uit laat gaan omdat de CV van NAC zonder bal in de buurt een beuk uitdeelt. Ik vind het juist goed dat ze kennis maken met dit soort ploegen, dat leer je niet in een competitie met Jong ploegen.

17 februari 2020 om 22:42

Heb jij dan ook een hekel aan Tadic ? Die vraagt ook heel vaak om kaarten voor een tegenstander ?

17 februari 2020 om 22:42

Die vent blesseert zichzelf en NAC is in de aanval en staat achter. (Of gelijk, weet ik ff niet meer). Tuurlijk speel je dan door. Als gezegd: bij ons gaat het wel ergens om. Daarbij deden jou helden de eerste helft ook niet zo sympathiek, met constant de bal wegtrappen bij vrije trappen, duwtjes en schopjes. Maar goed, dat zal jouw rood witte bril wel hebben uitgefilterd.

17 februari 2020 om 22:53

Ja, tuurlijk hekel ik dat ook bij Tadic. Ik denk dat als je mijn naam met Tadic koppelt en gaat zoeken op VZ dat je dat meermaals naar voren zal zien komen.

17 februari 2020 om 22:57

Vooral unuvar had geel moeten krijgen voor spel bederf in plaats van een preek.

17 februari 2020 om 23:00

NAC bal, de speler die duwde (Ekkelenkamp) kreeg terecht geel, alleen ontspringt die CV 2x de dans. Duwt eerst Ekkelenkamp om erna een Neymar rol te doen om 2 minuten later door te lopen op Ünüvar en hem nog duw te verkopen. Doet daar in 3 minuten tijd 2x waar Ekkelenkamp geel voor kreeg. Ünüvar kreeg voor die bal vasthouden een reprimande. En nee, als een speler op eerste oog ernstig geblesseerd raakt speel niet niet zomaar door als die het daar uitschreeuwt. Daar spreken ze altijd schande van maar omdat het nu een Jong ploeg betreft hoort dat opeens?

17 februari 2020 om 23:16

Tsja, we zijn beide voor een andere club, dus hebben een andere kijk op deze wedstrijd, Jong Elftallen en dat soort dingen. Ik kom om de twee weken in het stadion, en zie er elke week wel een ter aarde storten, in de hoop dat het spel wordt stil gelegd. Gebeurt dat dan niet, dan staan ze net zo makkelijk weer op en beginnen te rennen. Het is altijd de club die voorstaat, waarvan de man valt en blijft liggen. Tuurljk, dat gedraai van Van Hecke was theater van het allerslechtste soort, net als die swalbe, maar doe nou niet alsof dat bij jou club niet gebeurt. (mag ik je herinneren aan een Zuid Amerikaanse spits, die nu bij Barcelona balt... die had de swalbe tot een ware kunst verheven.)

17 februari 2020 om 23:18

Het stadion is helemaal niet leeg. Het was echt voor 75% vol en de hoofdtribune is altijd uitverkocht.

17 februari 2020 om 23:26

Hahahha, serieus? Dit was een kolkend "de Toekomst"? Man, man, man. Je kunt ook gewoon niks zeggen, of toegeven dat de sfeer bij elke jong wedstrijd zwaar k*t is, omdat er nul belangen op het spel staan en dat het niemand ook maar iets interesseert.

18 februari 2020 om 13:03

Qua sfeer brengen de Jong teams helemaal niets. Zowel uit als thuis, dat is toch algemeen bekend.

18 februari 2020 om 13:06

Volgens internet trekt Jong Ajax dit seizoen gemiddeld 830 toeschouwers. Er zijn 3 teams die minder toeschouwers hebben en dit zijn de andere jong teams. De ploeg die boven hen staat trekt bijna het dubbele aantal.

van Hecke in Oranje? Tjeempie. Was hier zo'n leuk artikel laatst over Micky van de Ven, maar ik zie meer in van Hecke, wat wil je die graag in je selectie hebben zeg!wel grappig, sinds de titelaspiraties werden aangekaart bij Jong Ajax verliezen ze weer. Prima, NAC heeft de punten velen malen meer nodig lijkt me zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.NAC Breda43-5
9.Telstar43-10
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
O. VelanasMiddenvelder2613
J. van der SandeAanvaller2612
R. KortsmitKeeper290
J. VetMiddenvelder231
K. de RooijAanvaller182
J. HerrmannAanvaller182
T. MarijnissenAanvaller121
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

8 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Bayern München 12 0 0 0
2021/2022 Ajax 25 5 2 0
2020/2021 Ajax 19 0 0 0
2019/2020 Jong Ajax 1 0 0 0
2019/2020 Ajax 13 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ziyech, Mazraoui én Amrabat basisklanten tegen Brazilië; Antony bankzitter

Bondscoach Walid Regragui heeft de opstelling van Marokko voor de vriendschappelijke interland tegen Brazilië bekendgemaakt. Onder meer Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat staan in de basis. Aan de kant...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 24 maart
Real Madrid is bereid in 2024 een gigantische afkoopsom neer te tellen voor Erling Braut Haaland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren