Grote klap voor Feyenoord: Luis Sinisterra erg lang uit de roulatie

Maandag, 17 februari 2020 om 14:55Tim Siekman • Laatste update: 15:14

Luis Sinisterra is naar verwachting zes tot acht maanden uitgeschakeld vanwege een zware knieblessure, zo meldt Feyenoord via de officiële kanalen. De aanvaller viel zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-4) geblesseerd uit en medisch onderzoek brengt naar voren dat Sinisterra sowieso dit seizoen niet meer in actie komt voor de Rotterdamse club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door reydan)

Wat een enorm K*t nieuws dit, onze man in vorm op de flank eruit. Natuurlijk ook voor het mannetje zelf die eindelijk zijn doorbraak beleefde.

17 februari 2020 om 15:36

Inderdaad erg slecht nieuws dit, maar gelukkig gebeurt dit na zijn doorbraak. Stel je voor dat dit vorig jaar rond deze tijd was gebeurd, hij was definitief afgeschreven. Nu moeten we het zeker een half jaar zonder hem stellen, maar weten we wel hoe goed hij is en hoeveel potentie hij liet zien. Die zien we voor de winterstop volgend seizoen hopelijk weer terug.

17 februari 2020 om 16:56

Geen goed nieuws voor Sinisterra! Dit gun ik hem zeker niet. Of het slecht nieuws voor Feyenoord zelf is betwijfel ik. Ik vind het over het algemeen een domme voetballer, relatief blind paard, ondanks dat hij heldere momenten lijkt te hebben. Hij ziet het gewoon niet. Feyenoord gaat er met Bozenic op vooruit ipv achteruit. Plus ik ben fan van Larsson. Dus dit is sneu voor hem, maar goed voor Feyenoord denk ik...

17 februari 2020 om 17:19

Het is nooit goed nieuws voor een club als een speler uitvalt, zelfs als je een andere speler beter vindt. Nu heeft Sam a minder concurrentie wat hem niet noodzakelijkerwijs beter maakt. Feyenoord mist een optie. Allemaal slecht nieuws, zelfs al zou Larsson beter zijn.

17 februari 2020 om 19:51

@frankentime Sinisterra is in alle opzichten beter dan Larsson. In de korte periode dat Sinisterra bij Feyenoord speelt laat hij al veel meer zien dan een Larsson die al flink wat jaren bij Feyenoord speelt. Daarbij is Sinisterra nog jong en kan alleen maar beter worden. Hij speelt nu op dit moment Larsson niet voor niets uit de basis. Het is gewoon slecht nieuws dit voor Feyenoord zeker geen goed nieuws, ik heb echt geen idee hoe jij hier bij komt hoor. Daarbij is Bozenik voor een hele andere positie gehaald namelijk de spits positie. Sinisterra stond daar alleen als noodoplossing aangezien er geen backup was voor Jorgensen, hij is gewoon linker vleugelspeler. Dus geen idee waarom jij deze twee met elkaar probeert te vergelijken.

Geweldige speler. Heel jammer dit. Enige voordeel is dat hij waarschijnlijk geen transfer gaat maken in de zomer

Balen dit zeg. Was echt onwijs goed bezig dit seizoen. Hopen dat hij volgend jaar weer kan vlammen.

17 februari 2020 om 17:39

Enorm balen, dank je wel Bram van Polen voor weer een enorm lompe actie. Had eigenlijk verwacht dat het een pingel zou zijn. Heb van Polen al niet zo hoog zitten beperkte voetballer met een grote bek imo

17 februari 2020 om 17:43

Dit kwam misschien lomp over, maar gebeurt wekelijks meerdere malen op de velden, blijft natuurlijk wel erg want die jongen was goed bezig.

Dat is balen. Toch wel de speler voorin die op dit moment de beste vorm had samen met Berghuis.bozenik zal nu meer minuten gaan maken en nu te hopen dat hij het waar kan maken.

17 februari 2020 om 15:04

Larsson zal meer minuten maken. Jorgensen is normaal gesproken onze spits. Alleen als hij geblesseerd afhaakt dan zal nu waarschijnlijk Bozenik spelen. Anders kwam Sinisterra vaak als spits te spelen.

17 februari 2020 om 15:08

Wazza Aangezien Jorgenson blessure gevoelig is en totaal geen vorm heeft zal Bozenik vaker aan spelen toe komen.ja Larrson zal idd op links komen maar ik geloof zeker dat Advocaat nu vaker Bozenik zal pakken. En zeker je zegt het zelf al je niet meer met Sinnestera in het centrum kan spelen....

17 februari 2020 om 15:10

Nu word de strijd om europees voetbal nog lastig. De spoeling voorin is veelste dun. Ik weet niet wanneer Jorgensen weer terug is, anders heb je alleen Narsingh nog achter de hand mocht Bozenik in de spits komen te spelen. De grote wedstrijden komen er juist nog aan.

17 februari 2020 om 15:17

Ja oké bliek maar dat is een ander onderwerp dan de blessure nu van Sinisterra. Als Jorgensen fit is speelt Bozenik niet. Dat wilde ik zeggen. Is Sinisterra geblesseerd dan speelt Larsson ipv Sinisterra.

17 februari 2020 om 15:17

Misschien kunnen ze Haps eens proberen als linksbuiten? Die begint ook weer fit te worden begreep ik...

17 februari 2020 om 15:17

Ja en waar is Azarkan en Toure Gebleven. 2 Jongens die er in de voorbereiding bij waren.voor nu nog geen basisspelers maar voor de invalbeurten.

17 februari 2020 om 15:17

Eens Pablonino. En ik moet het nog maar zien met Bozenik. Ik ben nog niet echt overtuigd. En Narsingh is een miskoop eerste klas. Dit is echt drama, ook met de wedstrijden tegen PSV en Ajax in aantocht.

17 februari 2020 om 15:18

@wazza Eens

17 februari 2020 om 15:24

Bliek, ik hoop echt dat Azarkan nu erbij wordt gehaald. Dat zou echt een smaakmaker zijn. Zie hem liever dan Larsson en hij maakte echt een goede indruk in de voorbereiding. Helaas is Dick nooit zo van de jeugdspelers maar ik hoop dat ie nu niet anders kan. In Toure zie ik persoonlijk niet zo heel veel bijzonders. Die lijkt telkens meer achteruit te gaan qua ontwikkeling (wat logisch is, die jongen had lekker verhuurd moeten worden aan een KKD club).

17 februari 2020 om 15:26

@bliek - Azarkan is, zo begreep ik, al een maandje ongeveer geblesseerd (weet niet wanneer terug) en Toure kwam er afgelopen weekend weer eens in na (wederom) een blessure gehad te hebben. Laatstgenoemde is ook behoorlijk teruggevallen door al die blessures. Verwacht wel dat Azarkan erbij zal komen, gezien de geringe opties nu. Anders kan Kokcu ook nog hangend op links en zodoende Ozyakup op het middenveld, maar Orkun is itt Azarkan natuurlijk geen diepgaande speler.

17 februari 2020 om 15:28

Ik geloof wel in Bozenik op de lange termijn maar voor de topwedstrijden lijkt het me nog veelste vroeg. Maar weer met een buitenspeler in de spits spelen vind ik ook helemaal niks.

Wat is dit balen zeg.. Was net zo goed bezig. Hopen dat hij goed herstelt zodat we nog een tijdje van deze (potentiële) ster kunnen genieten!

Aiii jammer hij zat in een lekkere flow ! Hoop op een snel herstel voor hem !

Heel zuur voor beide.. begon zijn draai lekker te vinden en bracht veel gevaar voorin.

Wat een pech.. samen met Berghuis de grote smaakmaker.. buena suerte Sini!!

Wat een aderlating! Echt balen dit. Misschien wel enig voordeel dat hij dan volgend seizoen ook nog in de Kuip speelt. Man, wat is dit klote!

Oei. Toch wel een zware klap voor hem en Feyenoord. Ik ben echt fan van Sinisterra en hoop ook altijd dat hij scoort! Ook veel respect hoe hij zich omhoog heeft geknokt. Dit gun je natuurlijk niemand maar bij zulke sympathieke jongens al helemaal niet.. was ook goed in vorm dus dat maakt het extra zuur. Blijven vervelende blessures. Benieuwd hoe Feyenoord hier mee omgaat in een periode waar toch wel bijna alles meezat..

Wat een k*t nieuws.. Je kon dat gisteren al zien aan zijn reactie dat het niet goed zat😔

Daar zag het inderdaad al naar uit. Erg balen voor hem. Hij was echt goed bezig dit seizoen. Hopelijk herstelt hij goed en kan aan het eind van het jaar weer op zijn niveau terugkeren.

Jeetje. Wat zuur dit. Echt een heerlijke speler.

Heel erg jammer maar dat zijn dingen die bij elke club gebeuren in ene seizoen. De selectie is breed genoeg om dit verlies op te vangen alhoewel Sinisterra prima speelde de laatste weken.

17 februari 2020 om 15:20

Qua poppetjes wel, qua kwaliteit niet. Larsson ipv Sinisterra is een complete achteruitgang. Narsingh als backup ipv Larsson is daarop ook weer een complete achteruitgang. Nee, het wordt er niet beter op zo. Hopelijk sluit Azarkan nu aan bij het eerste. In die jongen heb ik wel echt vertrouwen.

17 februari 2020 om 15:42

Larson moet gewoon wat vertrouwen krijgen van het feyenoord legioen. In rotterdam zijn ze heel goed om dit soort spelers een kuip angst te geven omdat ze soms een 4 en soms een 8 spelen. Juig Larsson gewoon toe geef hem het vertrouwen hij komt nu in een team dat lekker draait dus ik heb er alle vertrouwen in tenzij het publiek hem kapot maakt na 1 slechte wedstrijd.

17 februari 2020 om 15:56

Larsson past gewoon niet in dit systeem dus het publiek kan wel gaan juichen voor hem, maar dat gaat er niet voor zorgen dat Larsson opeens diepgang in zijn spel heeft. De afstanden die hij steeds moet overbruggen naar het doel is toch te veel voor hem omdat hij geen snelheid heeft. In een voetballende team wat veel op de helft van de tegenstander speelt zou Larsson beter uit de verf komen.

17 februari 2020 om 17:07

Wat een gelul!! die jongen is zo vaak toegezongen door het publiek! maar op gegeven moment is het wel een x klaar na 2/3 seizoenen zo aanmodderen

Erg zuur dit, heel jammer voor die jongen. Gewoon kut anders niks

Per direct kunstgras verbieden. Kan echt niet meer, dit. Als je geen normaal grasveld kan onderhouden heb je gewoon geen bestaansrecht als profclub.

17 februari 2020 om 15:15

Alleen had deze blessure niks met het kunstgras te maken, maar alles met een ongelukkige botsing waarbij Sinisterra gewoon te laat was. Ik ben tegen kunstgras en als een zware blessure door het kunstgras wordt veroorzaakt ben ik de eerste om dat toe te geven. Echter speelde kunstgras in dit geval geen enkele factor in deze samenloop van omstandigheden. Overigens is natuurgras ook niet alles. Kijk naar hoe het veld er in Sittard bij ligt. Daar is de kans op blessures ook heel groot.

17 februari 2020 om 15:21

Het kan wel degelijk met kunstgras te maken hebben Master D. Kunstgras geeft niet echt mee. Op een gewoon veld had ie misschien niet vast gestaan en was de blessure meegevallen. Nu staat ie met z'n noppen zo vast in het kunstgras dat alles verergert.

17 februari 2020 om 15:29

Hij stond helemaal niet vast met zijn noppen in het kunstgras. We kunnen alles wel aan het dramatische veld van PEC toeschrijven en dit is ook nog wel een aantal keer terecht geweest, maar in dit geval is de rol van het veld op zijn hoogst minimaal te noemen.

17 februari 2020 om 15:34

je hebt gelijk dat het kunstgras niet de aanleiding was van de botsing. Maar ik ben er nog niet van overtuigd dat kunstgras geen enkele rol heeft gespeeld in de blessure van Sinesterra. Zeker omdat het een kruisband blessure is, acht de kans groot dat zijn voet vast stond in het kunstgras waar het op gewoon gras vaak nog een beetje meegeeft. Het blijft koffiedik kijken natuurlijk want zoals je aangeeft zijn ook niet alle grasvelden ideaal. In ieder geval top dat Pec volgend jaar weer op echt gras gaat spelen en enorm zuur dat Sinesterra er zo lang uit ligt. Edit, Ik had de reactie van Wazza en jouw reactie daarop nog niet gezien. Mijn reactie is een beetje dubbelop nu.

17 februari 2020 om 15:45

En toch vind ik het opvallend dat het weer bij PEC gebeurt. Vorig jaar Bijlow ook zeven maanden kwijt geweest door dat veld daar.

17 februari 2020 om 15:49

Ik kan mezelf ook niet aan de indruk onttrekken dat het deels aan het veld ligt. Sinisterra z'n voet/been staat er gewoon in vast bij het moment dat Kersten (of welke verdediger ook) erin klapt voor het blokken van het schot. Voor m'n gevoel zou hij toch meer wegglijden op een normaal veld.

17 februari 2020 om 16:29

Volgens mij kwam het door dat hij volledig mis trapte naar de bal. Hij kwam op 't been van Kersten waardoor zn knie dus een rare beweging maakte omdat hij ook volledig mis trapte naar de bal. Naar mijn idee was de knie van 't been die bleef staan juist niet de knie die nu gehavend is.

17 februari 2020 om 19:44

@wazza, bij gras kan hij op een pol of in een kuil gaan staan waardoor hij z'n knie of enkel verdraait. Kunstgras de schuld geven bij blessures geloof ik niet zo in.

17 februari 2020 om 15:25

Het is een botsing geweest, kunstgras is hierin voledig irrelevant dit had net zo goed oo gewoon gras kunnen gebeuren.

Oei Hij was net lekker op dreef. Hopen op een voorspoedig herstel. Sterkte toegewenst!

Is er een mogelijkheid om Summerville terug te halen? Dat is een buitenspeler met diepgang. Die hebben we nodig!! Anders Larsson voor nu, Azarkan als invaller en Summerville voor begin volgend seizoen. Die moet sowieso gaan concurreren volgend seizoen. Dan van de zomer dus Larsson en Narsingh verkopen en Summerville en Azarkan als vervangers.

Jammer voor Feyenoord, maar vooral ook voor die jongen zelf natuurlijk. Liet dit seizoen erg leuke dingen zien (is hij inmiddels niet ook international?), iets wat ik eerlijkheidshalve op een gegeven moment niet meer van hem verwachtte.

Vanaf het moment dat die botsing er was, zag het er eigenlijk al naar uit, maar hoop je toch op het beste.. Zal een groot gemis worden. Sini zat in een uitstekende vorm en is dit hele seizoen al een belangrijke speler. Hopelijk keert hij sterk terug.

Wanneer gaan we een keer stoppen met kunstgras, gisteren bij Sparta Groningen ook weer veel blessures.

Dit is niet het nieuws waar je op hoopte. Wat is dit balen zeg! Eindelijk een handige dribbelaar met diepgang op de flanken en dat ben je nu kwijt. Larsson past simpelweg niet in dit systeem van Feyenoord. Veel te statisch, traag en speelt toch veel te ver van de goal. Met een Berghuis en Larsson wordt het voor tegenstanders veel makkelijker verdedigen. Voordeel is wel dat hij na dit seizoen dus nog in de Kuip te bewonderen is. Ik hoop dat hij sterker uit zijn herstel zal komen. Azarkan lekker doorschuiven, daar zit ook erg veel potentie in.

17 februari 2020 om 16:16

Is dat een voordeel? Volgend seizoen had je Summerville. Dan had je nu sini kunnen verkopen voor een groot bedrag.

17 februari 2020 om 18:13

Berghuis wordt waarschijnlijk verkocht dus dan heb je Sinistera op links en Summerville op rechts. Twee hele snelle buitenspelers op beide flanken. Lijkt mij geen straf.

17 februari 2020 om 21:34

Summerville moet het eerst nog maar zien te maken. Ik snap die hype om die jongen niet echt. Ja het is een talent, maar in mijn ogen zijn andere spelers veel verder.

Weer dat klotekunstgras he. Wanneer is het een keer klaar met die zooi. Kan toch niet dat je op het hoogste niveau speelt en geen echt gras kunt onderhouden? Altijd die blessures man man man

Wat zuur voor die jongen. Je zag dat hij steeds meer vertrouwen kreeg en beter begon te spelen. Mits andere spelers weer fit geraken is het wel op te vangen.ik denk dat Feyenoord nog steeds meedoet om de titel overigens.

17 februari 2020 om 15:52

Nog steeds? Haha, laten we eerst maar écht in de buurt komen.. De 2e plek is nu eerst een erg mooi streven met 4 punten achterstand.

Wow, dit is wel heel erg triest zeg. Hij was echt aan het groeien op het veld! Hopen op een spoedig herstel!

Grote aderlating voor Feyenoord en heel sneu voor die jongen zelf. Draaide een prima seizoen. Trouwens wederom een speler die op dat verschrikkelijke kunstgras zwaar geblesseerd raakt. Het kunstgras in Zwolle is dan ook nog eens een van de slechtste kunstgrasvelden in het betaalde voetbal. Goed dat ze daar over gaan stappen op natuurgras. Ook PEC zelf heeft er natuurlijk last van met veel blessures.

Wat is dit helemaal klote. Kunnen we alsjeblieft kappen met dat klote kunstgras. Gisteren was weer zo'n typische kunstgras blessure. Ontzettend sneu ook voor die jongen, mist het U21 WK met Colombia, mist de seizoensafsluiting en je moet maar zien hoe hij straks in oktober terugkomt. Die zie je pas in 2021 weer is mijn vrees. Man, wat baal ik hiervan, zo'n leuke speler.

Zeker een flinke aderlating voor Feyenoord omdat hij een speler met actie is en heel veel potentie heeft om door te groeien wat nu stil is blijven staan. Alle respect voor Narsingh, hij is een speler die veel ruimte voor zich moet hebben maar dat krijgt een club als Feyenoord niet en dan heb je weinig aan hem.

Zware knieblessure, dus veel plezier ermee, de max kan hij al niet meer er uit halen. Hoop maar dat hij terugkomt op niveau. Heel zuur dit.

Wat sneu, een hele goede voetballer deze jongen die eindelijk zijn draai bij Feyenoord had gevonden. Net zoals heel Feyenoord zijn draai onder Advocaat gevonden heeft. Goed herstellen dat is nu het belangrijkste.

Intriest. Feyenoord laat, zeker dankzij hem, bij vlagen attractief spel zien. Daarom kijk ik voetbal. Hoop dat het relatief gezien toch een spoedig herstel wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger323
J. ToornstraMiddenvelder318
S. BerghuisAanvaller3118
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller235
N. MarsmanKeeper210
L. SinisterraAanvaller203
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
21 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 mei
José Mourinho hoopt Georginio Wijnaldum naar AS Roma te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren