FC Twente levert topprestatie na ‘Brama-week’ en droogt dramatisch AZ af

Zaterdag, 15 februari 2020 om

FC Twente heeft zaterdagavond op het veld een uitstekende reactie gegeven op de soap rond Wout Brama. Het elftal van Gonzalo García speelde een sterke wedstrijd tegen een dramatisch AZ en versloeg de Alkmaarders uiteindelijk verdiend met 2-0. Twente heeft daardoor wat lucht in de strijd tegen degradatie, terwijl AZ zondag door Ajax op zes punten achterstand kan worden gezet.

Twente beleefde voorafgaand aan het duel een uitermate onstuimige week, waarin middenvelder Brama en assistent-trainer en clubicoon Sander Boschker onderwerp van gesprek waren. De 33-jarige routinier zat dit kalenderjaar nog niet bij de wedstrijdselectie en zorgt volgens Boschker voor onrust binnen de spelersgroep, maar mocht tegen AZ op de reservebank plaatsnemen.

AZ verloor midweeks in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker van NAC Breda (1-3) en gaf die zwakke wedstrijd een vervolg in Enschede. De ploeg van trainer Arne Slot slaagde er in de eerste helft niet in om één fatsoenlijk schot op doel te lossen en kwam in de vierde minuut nog goed weg, toen Noa Lang de bal namens Twente op de lat joeg. Giorgi Aburjania trof in de 25ste minuut wél doel, door een vrije trap van een meter of achttien in de kruising te krullen: 1-0.

Vijf minuten later werd het nog erger voor AZ, op het moment dat Queensy Menig de bal onderschepte bij de zwak spelende Teun Koopmeiners. De Twente-aanvaller begon aan een lange rush en verschalkte doelman Marco Bizot met een geplaatste bal in de verre hoek: 2-0. Direct vanaf de aftrap in de tweede helft had Menig ook de derde Twente-goal moeten maken, maar ditmaal faalde de vleugelspits oog in oog met Bizot.

De Alkmaarders mochten hun doelman danken, die een minuut na zijn redding op Menig ook knap redde op een kopbal van Julio Pleguezuelo. Even later pareerde Bizot ook nog knap bij een gevaarlijk moment van Lang. Haris Vuckic leek de beslissende 3-0 te maken, maar de spits werd teruggefloten wegens buitenspel. AZ bleef daardoor in de wedstrijd en wist in de laatste fase in ieder geval de druk op te voeren. De ploeg van trainer Arne Slot slaagde er echter amper in om de verdediging van Twente in de problemen te brengen, die daardoor moeiteloos op de been blijft.Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door jeron)

AZ heeft de wisselvalligheid van de jeugd, maar er zitten ook een paar onjuiste keuzes in die er mede de oorzaak van zijn. Je hebt met Evjen een speler in huis die in staat is om creativiteit te brengen die je op dit moment node mist, door de vormdip van Stengs, maar je laat 'm op de bank zitten en Stengs wedstrijd na wedstrijd doormodderen.twente heeft, na Willem II en NAC in ieder geval laten zien hoe je AZ kunt bestrijden. Snel onder druk zetten, compact verdedigen, snel uitbreken en de creativiteit van Idrissi beteugelen. En dat deden ze goed, waardoor er op de 2-0 niet zo heel veel valt af te dingen. AZ gaat het nog heel moeilijk krijgen in de rest van het seizoen, waarbij ik niet al te veel hoop heb op een succesvolle ommekeer voor de wedstrijd van aanstaande donderdag. Titel moeten ze sowieso uit het hoofd zetten en plek 2 behouden, met Feyenoord en misschien een PSV wat zich weet te herpakken, zal al moeilijk genoeg zijn.

15 februari 2020 om 20:46

Partizan was de eerste die dit deed. Als Ajacied doet het mij goed om te zien dat clubs zich nu eindelijk eens wat aanpassen aan AZ. Gaan het donderdag tegen zo'n Oostenrijkse pressing machine ook een vervelende avond tegemoet. Tenzij Koopmeiners, Stengs en Boadu ineens hun vorm terug vinden.

15 februari 2020 om 20:47

@OelieWapper, zoals bij heel veel talenten zijn Stengs en Boadu heel snel het NL elftal ingeschreven terwijl ze pas ene half seizoen wat hebben laten zien. Volg elke wedstrijd van AZ maar Boadu heeft geen duel gewonnen in de laatste 6 wedstrijden en Stengs kent 2 a 3 momenten per wedstrijd en meer niet. Idrissi is al weken (hele jaar voor mij) met afstand de beste man bij AZ met Midtsjo. Alleen kijken Derksen en Gijpie daar niet naar dus verder kijkt Nederland ook niet.

15 februari 2020 om 21:02

Meteen duidelijk dat Stengs/Boadu niet meer waard zijn dan 15M.

15 februari 2020 om 21:09

En als ze volgende week een hattrick scoren zijn ze zeker weer 55 mil waard? Logisch dat ze niet elke wedstrijd az kunnen dragen op hun leeftijd.

15 februari 2020 om 21:16

15 miljoen is ook overdreven maar ze worden wel compleet gehypet door de media en op internet als je tegenwoordig op jonge leeftijd een balletje kan trappen ben je al miljoenen waard vooral Stengs is zwaar overschat

15 februari 2020 om 21:32

Zoals bij elke speler zijn ook deze twee waard wat de gek er voor geeft. Mocht Az voor beide spelers apart 30 miljoen vragen en iemand wil dat betalen zijn ze dat waard...

16 februari 2020 om 07:15

Tornado. Dus als " iemand" dat wil betalen dan zijn ze dat ook waard???? In het verleden wel vaker idiote transfersommen gezien die nergens op sloegen . Op dit moment zie ik gezien de huidige vorm niemand die dertig miljoen wil betalen. En zeker Ajax niet.

Zo moet het dus! Terug naar de basis, 433 en Schenk eruit. Hoog druk zetten, agressie op de bal en de diepte zoeken. Klasse gedaan staf en spelers! Btw, wat speelt Julio al weken goed zeg! Won al zijn duels en zat overal tussen!

15 februari 2020 om 20:25

Gefeliciteerd! Drama week goed afgesloten in Enschede. Nu weer Hosanna in Enschede? En hoe speelde Noa Lang?

15 februari 2020 om 20:27

Lang was een beetje te zelfzuchtig en de paar kansjes die hij kreeg roeide hij gigantisch wild het stadion uit. Verder heeft hij wel keihard gewerkt.

15 februari 2020 om 20:30

Veel dreiging maar niet effectief, ruime voldoende

15 februari 2020 om 20:30

Niet slecht en niet heel goed, maar lekker fel en fanatiek. Echt een speler. die Twente goed kan gebruiken.

15 februari 2020 om 20:45

Thanks! Hard werken is in ieder geval een goed teken. Nu hopen dat zn effectiviteit nog omhoog gaat.

15 februari 2020 om 20:44

Inderdaad, Julio man of the match vandaag. Overal tussen, laat dit duo staan en geen Schenk meer graag.

15 februari 2020 om 21:02

Julio idd top vandaag. Selahi ook sterk hoor. Maar waarom moet Ted nu ineens weg van vak-p? Aan de andere kant, van vak-p moet er altijd wel iemand weg....

15 februari 2020 om 21:38

Ted trekt zijn eigen plan en staart zich blind op zijn visie. Staat niet open voor de scouting van de club (heeft zijn eigen lijstjes), negeert Hengelo (jeugdopleiding) volledig, en kan niet door één deur met financieel directeur van der Kraan. Zijn visie is dé juiste, en hij trekt aan alle touwtjes op het moment samen met García García.

15 februari 2020 om 21:53

Mag hopen dat het volgens zijn visie gaat ja. Daar is een TD ook voor. Wordt een beetje moe van dat gezeik op alles en iedereen die bij Twente werkt. Wat dat betreft is ons cluppie echt een uitzondering.....altijd zeiken en eisen dat mensen weg moeten. Van mij mag ie blijven.

15 februari 2020 om 21:02

Julio idd top vandaag. Selahi ook sterk hoor. Maar waarom moet Ted nu ineens weg van vak-p? Aan de andere kant, van vak-p moet er altijd wel iemand weg....

Waarom blijven Boadu en Stengs staan? Ze spelen al maanden beroerd. Hoopt Slot op een bevlieging van 1 van de 2? In deze vorm gaat zo een bevlieging nooit komen. Geef Evjen een kans. Maak die 2 bewust van het feit dat ze moeten vechten voor hun plek, anders ben ik bang dat dit seizoen als een nachtkaars uitgaat. Forza AZ!

JAAAAAAA!!!!!!! Dikke bonuspunten!!!!! Zowel Brama als Boscker toegezongen!!! TOPAVOND!!!!!!!!!

15 februari 2020 om 20:29

Gefeliciteerd met een dik verdiende overwinning van je cluppie. Jammer dat ze de 3/4/5-0 niet hebben gemaakt, dat is dan ook het enige puntje van kritiek

15 februari 2020 om 20:34

Direct in tweede helft al ja

Nou, kom op Ajax. Morgen Ziyech en Blind er weer bij en vlammen tegen Rkc. Dit zijn de kansjes waarop je je concurrenten een beetje pijn kan doen, dus laat zien dat je kampioen wilt worden. Verder: dra-ma-ti-sche wedstrijd van AZ. Snel vergeten en weer door lijkt me het beste medicijn.

15 februari 2020 om 20:38

Ik verwacht dat Ajax de komende weken rustig wegloopt, puntje of 10 voorsprong, en ik zie Feyenoord en misschien PSV nog wel aanhaken bij AZ. Deze nederlaag van AZ komt voor Ajax wel op een heel mooi moment.

16 februari 2020 om 12:43

Dan hoop ik toch wel om weer even een ander Ajax te zien nu Ziyech en Blind er weer bij is. Want ook Ajax is de afgelopen weken niet geweldig. Toegegeven, een hoop blessures bij belangrijke spelers, maar dan nog. Ik hoop dat ze het vandaag willen laten zien, nu onder andere Ziyech weer terug is.

Het is te hopen dat AZ zich enigszins kan herpakken voor donderdag, anders is het Europa League avontuur ook snel voorbij. Ergens was dit wel te verwachten natuurlijk, AZ heeft geen leiders die de ploeg bij de hand nemen wanneer de talenten even in een dip zitten. Verder zijn ze natuurlijk ook ietwat ongelukkig met de blessures achterin. Tot slot wil ik FC Twente niet tekort doen, die speelde uitstekend met een uitstekende organisatie en scherpe counters.

Zeer slecht AZ gezien. Op alle fronten afgetroefd. Sloeg echt nergens op. Benieuwd hoe ze het in Europa gaan doen...

Kijk ik eens een hele wedstrijd van AZ om dat goede voetbal eens goed te bestuderen, krijg je zo'n wanprestatie te zien. Hierom wordt AZ nou geen kampioen, hierom is Ajax nou een top club en AZ niet. Credits voor twente, ze gaven alles en speelde voor hun doen goed.

15 februari 2020 om 20:38

Ajax is om wel meer redenen een topclub, dat heeft niets met de wanprestatie van AZ te maken. Hele rare redenatie van jou. Natuurlijk is AZ geen topclub, wie dat zegt is niet lekker. Net als Feyenoord geen topclub is.

15 februari 2020 om 20:42

Van de week las ik een interview, de leiding van AZ vond Ajax voor hun spelers geen stap omhoog. Nu verliest AZ in een week de beker van NAC en de kans op de titel van Twente. De kans op een prijs vervlogen.

16 februari 2020 om 10:47

Wat heeft dat precies te maken met een topclub zijn? Alsof Ajax geweldig voetbalt. Hieronder zie ik je ook zeggen dat AZ de kans had om in te lopen ivm blessures bij Ajax. Maar AZ heeft toch ook te maken met blessures? Het hele centum is bijvoorbeeld geblesseerd. Maar dat past niet in je straatje, dus laat je dat achterwege. Lekker makkelijk.

15 februari 2020 om 20:48

Nou nou Speedy je bent weer je stellige zelf. Ons aller Ajax heeft zeker nooit een wanprestatiye geleverd. Jij bent, zoals wel vaker, erg snel in het trekken van zeer stellige conclusies. Waarom voel je ook de behoefte om AZ even op de plek te zetten, zijn toch weinig Alkmaarders die hun cluppie als topclub bestempelen. Dat de technische leiding wat meer ballen toonde doet daar niets aan af, anders krijgen ze nog het verwijt dat professionele organisaties altijd het hoogste moeten nastreven. Ik vind het persoonlijk een beetje sneu, zon trap na.

15 februari 2020 om 20:58

@shorty1991 Ajax had afgelopen tijd de blessures, de kans voor AZ om in te lopen. Nu heeft AZ de beker en de titel verloren in een week tegen op papier zeer matige tegenstanders. Zodra er veel aandacht komt van de media, speculaties in de pers over mooie transfers, neemt de druk toe. En dan hapert ineens de motor van spelers die voor kort behoorlijk opgehemeld werden. Is het ineens stukken minder. En dat is nu net het verschil bij de topclubs waar de aandacht en de druk altijd aanwezig is. Dat is nu wat de spelers van AZ nog moeten leren, daarom is een stap naar de traditionele top drie echt heel belangrijk. Daar leren de spelers onder druk te presteren.

15 februari 2020 om 21:02

Ach ja wij zijn er wel eens uitgevlogen tegen steau en Salzburg op schandelijke wijze, waren we toen geen topclub dan? Ik vind het gewoon een beetje jammer dat je dit nu moet bespreken hier, de mensen waar je het tegen hebt (eenhoorn etc.) Die zul je niet spreken. Jij gaat nu een beetje supporters terecht wijzen die hun club hebben zien verliezen en daar emoties bij hebben, wat wil je daar dan mee bereiken? Prima Ajax is een topclub en AZ niet, hiep hiep hoera we zijn het allen met je eens. Punt gemaakt, on to the next.

15 februari 2020 om 21:10

Wat je ermee bereikt is een beetje realiteits zin. Spelen onder druk is gewoon zo anders dan frank en vrij ballen. Elke keer als Koeman kiest voor zekerheidjes uit de traditionele top drie en de talenten uit AZ e.d. links laat liggen, breekt er een storm van verontwaardiging op. Nu zie je waarom Koeman heel voorzichtig is met deze spelers, ze moeten nog heel veel leren.

15 februari 2020 om 21:18

Je hebt het over de leiding van AZ, denk je nou echt dat die realiteitszin krijgen door de comments van SpeedyAfc? Je bent gewoon een beetje aan het stangen en een discussie uitlokken. Als een Stengs goed speelt kan ie net als een leeftijdsgenoot van Ajax best eens in de luwte mee met Oranje. Kan er niks anders van maken dan dat het sneu is om nu lekker je gram te komen halen.

15 februari 2020 om 21:50

Speedy heeft gelijk en dit kon je voorspellen. Ajax is een topclub! We hebben brede uitgebalanceerde selectie die op 3 fronten kan blijven meedoen. Az kan dat simpelweg niet alhoewel het wel zuur is om de titel en beker tr verspelen tegen 2 relatief kleinere tegenstanders. De druk, de smalle bank etc doet az de das om en nogmaals dat zag iedereen aankomen dus geen schande. Het zou az idd wel sieren als ze bescheiden waren gebleven maar mijn ziens zijn ze een beetje naast hun schoenen gaan lopen. Boadu en stengs zijn uit vorm terwijl idrissi zeer sterk speelt maar weinig credits krijgt ten opzichte van de andere 2. Dit soort zaken spelen allemaal jongens. Een seizoen is geen moment opname.

16 februari 2020 om 10:52

Elk seizoen krijgt AZ het verwijt dat ze geen ballen tonen en dat het jochies zijn. Nu winnen we drie keer van Feyenoord, Psv en Ajax en tonen ze eindelijk ballen. Maar dan is het weer niet goed, omdat de Ajacieden op hun pikkie zijn getrapt. Sneu, erg sneu. Ga eens bij jezelf na: waarom doet het zo'n pijn als AZ zichzelf groter maakt dan het is? Ben je bang dat we Ajax vergeten?

15 februari 2020 om 20:51

Ajax heeft ook een mindere periode gekend, waar az nu in zit. Wel ietwat simpel om het op basis van 1 wedstrijd te zeggen die je hebt gezien.

15 februari 2020 om 20:59

Twee wedstrijden in een week, in twee wedstrijden gooide AZ alle kansen op een prijs weg, notabene tegen NAC en tegen Twente. Nu is het nog alle hens aan dek om Feyenoord van plek twee te houden.

15 februari 2020 om 22:40

Tja, was het een wanprestatie van AZ of een topprestatie van Twente? AZ kwam er dankzij de agressieve pressing van Twente niet aan te pas!

Ajax is geen stap omhoog was het.. Jaaaa al is dit maar een wedstrijd.. Kan gebeuren in zon lang seizoen. Maar als de druk erop staat, ga maar eens aan staan. AZ is gewoon nog niet in de fase dat zij moeten winnen, iedere week maar weer. Dat is al een hele grote stap omhoog voor je ontwikkeling. Ze doen incidenteel een keer leuk, direct al praatjes hoor.

Wat een heerlijke overwinning! Eindelijk het voetbal wat ik wilde zien. Zie je dat als je gewoon 433 speelt en de spelers op hun goede positie zet voetbal heel makkelijk kan zijn. AZ werkte trouwens ook lekker mee! Voor mij de man van de wedstrijd Pleguzuelo, sinds hij centraal staat staat de verdediging goed.

15 februari 2020 om 22:04

Zo, die man had inderdaad echt alles! Ook echt heerlijk fel! Ik kon echt genieten van de frustratie/woede die jullie er compleet hebben uitgeschoten en uitgelopen. Wat een passie en strijd

En zo sta je na de bekernederlaag en deze pot tegen Twente weer met beide benen op de grond.Een hoop lof toebedeeld krijgen en het dan toch weer weggeven dat is het verhaal van Az de laatste jaren jammer maar helaas.

Twente een klasse of twee beter dan AZ in deze wedstrijd. Noa Lang maakt dit team zoveel beter. Miste wat kansen maar is echt een klasbak. Calvin Verdonk speelde top. Beter dan Wijndal. Aburjania top. Menig super. Andere spelers ook heel goed. Maar wat is er met Boadu aan de hand? Die speelde voor de winter heel stabiel nu totaal onzichtbaar. Stengs zie je nog maar is ongelukkig. Gebeurt vaak met spelers van Raiola, na de winter komen er transfergeruchten en zijn ze meer met andere clubs en Euros bezig dan met voetbal. Jammer.

15 februari 2020 om 21:19

Holland8, heel simpel , er komt druk en een ander verwachtingspatroon op te staan. Daar moet je mee leren omgaan. Dat is het verschil tussen een topclub en een subtopper.

AZ heeft gewoon een super goede eerste seizoenshelft gehad en daardoor is men gaan geloven in een kampioenschap. Je ziet nu dat zo’n team met jonge jongens ontzettend wisselvallig is en het seizoen voor een kampioenschap te lang duurt. Boadu en Stengs raken op dit moment geen bal meer en alles gaat fout. Ze zullen nog hun uiterste best moeten doen om de 2e plek vast te houden, want Feyenoord zit in een flow.

Az is het na de winter helemaal kwijt. Ziet er niet meer uit. Stengs en boadu drama. Alsof er 2 andere jongens zijn opgestaan. Jammer maar ben bang dat Feyenoord op korte termijn plek 2 gaat pakken

De ervaring in de laatste jaren leert dat AZ het altijd laat afweten wanneer het er echt om gaat. Toen ze dit seizoen wonnen van Ajax, PSV en Feyenoord dacht ik dat ze dat achter zich hadden gelaten, maar het blijkt er toch weer in te sluipen. Schijnbaar is echt meedoen in de titelrace de ploeg toch teveel. Ze moeten echt oppassen voor de tweede plek nu.

Dit is wat we als FCT-supporter willen zien. Resultaat of niet. Waanzinnig belangrijke punten. Doorzetten dit!!

Zeer belangrijke dagen voor AZ. Het lijkt er op dat de benzinetank op is. Op deze manier is de tweede plek niet meer zeker en kan ook Europa nog een nachtmerrie worden. Het nachtkaarsje lijkt wat uit te gaan, ook bij Stengs en Boadu.

Nou dat was het officiële begin van de crisis. Gefeliciteerd Ajax en Twente.

15 februari 2020 om 20:49

Aan de top komen is 1 maar er blijven is hele andere koek. Spelers en trainer worden opgehemeld en de druk wordt groter. Dan zie je dat er meer bij komt kijken. Verder hoop ik wel dat az 2e wordt maar als ik het nu moet beoordelen gaan ze deze plek niet lang meer vasthouden.

15 februari 2020 om 21:03

Ik zie het meer in de vermoeidheid. Die eindeloze kaart over de druk wordt getrokken als het niet loopt, maar niet als 5 keer op rij de traditionele top 3 verslagen wordt. Nee, ik zie het niet als druk maar meer dat elke speler voor 30% de duels aangaat, er een centraal duo staat dat een draaicirkel van een John Deer trekker heeft en dat er eigenlijk totaal niet gerouleerd wordt. Doodzonde, dat wel.

15 februari 2020 om 21:21

Hoe kan een club als AZ rouleren dan zonder kwaliteit in te leveren?

15 februari 2020 om 21:38

Als je 4-0 tegen rkc kan winnen, kan je ook wel winnen met een half B-elftal. Dan kan je voorkomen dat hier gasten voor 30% spelen.

16 februari 2020 om 02:36

Een b elftal tegen dit fc twente had alkmaar zaanstreek ook niet gered. Selectie is te smal om met de echte mannen mee te doen. Face it.. Its over

15 februari 2020 om 23:28

Meedraaien tot de voorraad strekt. Doorslikken die drol

Mooi! Twente sterk vandaag. Julio en Selahi de beste van het veld vandaag. Brama mag vaker op de bank zitten, maar waarom Ted nu ineens weer weg moet van vak-p is mij weer een raadsel.

Nou meneer Slot hier kan je toch wel zien dat je nog niet gelijk staat aan Ajax en er dus echt wel een verschil zit. Wel mooi dat Az toch elke keer onder de druk bezwijkt en als ze niet snel oppassen ook de zo lang veilige tweede plek op het spel staat. Waarschijnlijk morgen 6 punten achter op Ajax maar nog belangrijker Feyenoord die weer dichter bij kan komen. Met nog een inhaal duel tegen Feyenoord te gaan kan het gevecht voor plek twee ineens weer erg leuk worden. Zeker nu PSV ook eindelijk weer punten gaat pakken zie ik Az zomaar 4de eindigen. Ben benieuwd hoe Slot dit gaat managen, en wel leuk om te zien hoe goed hij nu echt is in mindere tijden.

Wow, nooit meer verwacht. We hebben echter echt nog een kans op de tweede plek, PSV is wel een beetje op de weg terug dus die strijd kun je nog prima verliezen. Az is super wisselvallig dus die gaan nog wel wat punten laten liggen. Zelf zijn wij ook niet echt fantastisch maar tot ben benieuwd of het voetbal nu langzaam wat beter kan worden en of we daardoor de resultaten kunnen vasthouden. Gaat nog een leuke strijd worden onder Ajax , zou fantastisch zijn als wij het halen. Dan heb je ook een grote kans dat we Senesi en Kokcu nog een jaartje kunnen behouden en meer geld laten waard worden. Mochten we geen CL halen dan moet je wat verkopen om een steker elftal te creeeren en vooral een potje te maken. Janmaat moet volgend seizoen iig komen als opvolger van Geertruida, verder alleen als we iets verkopen. Wel een hoop troep weg doen en vervangen door jeugd!!

Sander Boschker is de dag na zijn uitspraak over Wout Brama huilend naar hem toe gegaan en zijn excuses aangeboden.sander gaf aan dat hij zich erg schuldig voelt en dit nooit had mogen doen.wout gaf aan dat als Sander een echte kerel is hij dit publiekelijk doet.sander gaf hierop aan dit niet te kunnen omdat hij dan weet dat zijn carriere nog meer schade oploopt met zelfs de kans op ontslag.wout gaf aan dat hij nu de dupe is van carriere schade omdat hij een spreekverbod van de club heeft!mijn bron: Familiare omgeving

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. LamprouMiddenvelder50
G. RoemeratoeMiddenvelder50
R. ZerroukiMiddenvelder50
J. DrommelKeeper50
V. ČernýAanvaller53
DaniloAanvaller54
T. EbuehiVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

7 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 20 oktober
Hendrik Van Crombrugge en Anderlecht gaan met elkaar om de tafel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren