Frank Lampard heeft belangrijke rol in gedachte voor Hakim Ziyech

Vrijdag, 14 februari 2020 om

Frank Lampard is dolblij met de komst van Hakim Ziyech. De Chelsea-manager heeft op de clubwebsite verheugd gereageerd op het aantrekken van de Ajax-speler. Beide clubs meldden donderdag een akkoord over de transfersom van maximaal 44 miljoen euro. Wanneer Ziyech ook een persoonlijk akkoord bereikt, zet hij zijn handtekening onder een langdurig contract op Stamford Bridge. “Ik ben bekend met zijn kwaliteiten”, aldus Lampard over de Marokkaans international.

Lampard kwam Ziyech dit seizoen al twee keer tegen in de Champions League bij ontmoetingen tussen Ajax en Chelsea. “Hij is een speler van wie we hopen dat hij creativiteit aan ons spel kan toevoegen”, vertelt Lampard. “Vorig seizoen merkte ik hem voor het eerst op toen Ajax zo ver kwam in de Champions League. Ik vond hem toen al een van de betere spelers, met name in de wedstrijden tegen Tottenham.”

Dit seizoen maakte Ziyech een uitstekende indruk op Lampard in de twee duels tussen Ajax en Chelsea. Op Stamford Bridge werd het 4-4 en Ziyech was direct betrokken bij drie van de vier goals. Lampard was sindsdien overtuigd van de kwaliteiten van de Ajacied. “Dit seizoen stonden we twee keer tegenover hem, dus ik weet veel over hem. Hij heeft een fantastisch linkerbeen, speelt vaak vanaf de rechterkant, maar hij is ook goed achter de spitsen.”

Lampard verwacht dat Ziyech Chelsea kan helpen om wedstrijden te beslissen. “Als je naar ons kijkt dit seizoen, dan zijn er wedstrijden geweest waarin we moeite hadden om de deur te openen. Hij is absoluut een speler die in dat soort situaties belangrijk kan zijn met zijn creativiteit. Hij kan iets anders aan ons spel toevoegen, dus daar zijn we heel blij mee. Ik weet dat hij nu nog niet komt, maar ik denk dat het een mooi vooruitzicht is voor de club en de fans om te weten dat hij hier volgend seizoen speelt.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door heidihallo)

Kijk dat zijn nog eens mooie woorden van een goede trainer in spé

14 februari 2020 om 13:40

Kan ook niet anders, Ziyech gaat alleen weg als een club belangrijke plannen met hem heeft. Tekenend voor het persoon Ziyech zelf, he is gonna be the man overthere.

14 februari 2020 om 13:46

Eens. Maar toch vind ik het ergens verrassend, aangezien het pas februari is en de kans aanwezig is dat Lampard na de zomer geen coach meer is. Zie Van Bommel hoe snel het kan gaan. Vorig seizoen bijna kampioen, toekomstig topcoach en gelinkt aan Bayern en nu weg bij psv. Natuurlijk verwacht ik niet dat Lampard daar vertrekt, maar wie weet wat er gebeurt als Chelsea de komende wedstrijden verliest en ze uit de top 4 kukelen.

14 februari 2020 om 14:51

Tjahhh als je beslissingen gaat maken op basis van angst ben je sowieso fucked vroeg of laat.

14 februari 2020 om 14:52

Van bommel heeft uiteindelijk 1,5 jaar de tijd gehad. En lampard had ook de transferban enzo. Hij zal nog wel de tijd krijgen. Volgend seizoen zeker nog.

14 februari 2020 om 15:04

Sicer/ Het zou echt balen zijn als Chelsea geen CL voetbal haalt, maar zelfs dan zullen ze Lampard niet ontslaan. Hoe kom je uberhaupt bij die gedachte? Heb je iemand dat horen zeggen ergens? Ze zijn juist met Lampard aan de haal gegaan om iets nieuws op te bouwen en hij doet het verdienstelijk, staat nog altijd in de CL en speelt tegen Bayern, waarin hij echt niet kansloos is. En hij maakt een goede kans om 4e te worden in de PL en waar in de CL groepsfase te komen (wat ik heel erg hoop voor Ziyech).

14 februari 2020 om 16:20

Lampard tot de dag van vandaag all-time topscorer van Chelsea. Geen middenvelder ter wereld die zovaak scoorde als hij. Zelfs niet Zidane, Rivaldo, Nedved, Scholes. Zijn schot van net buiten de 16 werd gevreesd.

Zou mij niets verbazen als Ziyech volgend seizoen player of the year in de premier league word. Wat een genot is het om deze man te zien voetballen. Engelsen zullen gaan smullen.

14 februari 2020 om 13:37

Player of the year? Het kan maar moeten niet doen alsof ze een wereldtopper v formaat hebben gehaald? Sterling,kdb, mane,salah enz lopen er ook nog he maar het kan, je weet nooit. Zeker een topspeler

14 februari 2020 om 13:37

Nou nou, dat is wel voorbarig. Dit is wel de moeilijkste competitie hè. Daarnaast is ziyech gewend om zich op te laden voor een handjevol wedstrijden maar in de PL moet dit elke wedstrijd. POTY is toch vooral voor een speler van de landskampioen en dat gaat Chelsea niet lukken. Of anders moet ziyech echt buitenaards presteren maar dat verwacht ik niet.

14 februari 2020 om 13:40

Wat een verwachtingen zeg. Ja Ziyech is goed, maar hij heeft ook zat wedstrijden (ook CL) waarin hij weinig presteerde. Eerst maar eens een basisplek veroveren lijkt me

14 februari 2020 om 13:48

Heerlijke speler, Maar dit is de Premier League he niet de Eredivisie. Er spelen heel veel goede spelers, Maar hij behoort zeker tot de betere spelers van de PL

14 februari 2020 om 14:20

Behoort hij nu al tot de betere? Hij heeft in principe nog alles te bewijzen in de Pl, dan hoor je niet bij de betere.

14 februari 2020 om 14:23

Ik vind het ook allemaal nog voorbarig. In de PL spelen echt bewezen toppers als Aguero, Van Dijk, Salah, Mané en De Bruyne (voor mij persoonlijk de beste middenvelder ter wereld, daar komt Ziyech nooit boven).

14 februari 2020 om 16:29

Haha, mocht Ziyech in zijn eerste seizoen gelijk de beste speler van Chelsea worden dan springt Lierse1997 van een flat af ben ik bang.

14 februari 2020 om 16:34

Want?

14 februari 2020 om 16:45

Hij schijnt het idee te hebben dat ik Ziyech een verschrikkelijke speler vind en hem niets gun omdat ik het overdreven vind om nu al te poneren dat hij speler van het jaar in de PL kan worden.

14 februari 2020 om 14:25

Aub zeg... PL is wel heel ander niveau dan de eredivisie.

14 februari 2020 om 14:31

Ziyech heeft het ook in de hampions league laten zien. Dus heeft het zeker in hem. Of het gaat lukken is een andere topic.

14 februari 2020 om 14:57

Maar als we Ziyech nu bijvoorbeeld met De Bruyne (de beste middenvelder van de PL naar mijn idee) vergelijken. Op welke punten vind jij dat Ziyech beter is dan De Bruyne?

14 februari 2020 om 14:59

Op geen een. Echter wordt de beste speler niet altijd de beste in het seizoen. Op die boot had messi nu al 12 ballon dors moeten hebben

14 februari 2020 om 15:07

Daar heb je absoluut gelijk in. Maar het verschil wordt dan vaak gemaakt in teamprijzen. En aangezien het over de beste speler in de PL gaat, de PL zelf dus. En die zie ik Chelsea volgend jaar niet winnen. Je gaat me zeker niet horen zeggen dat Ziyech het slecht gaat doen of iets dergelijks, maar meteen de beste speler van de PL worden gaat me iets te ver.

14 februari 2020 om 15:09

De Bruyne is in geen enkel opzicht te vergelijken met Ziyech. Je zou eerder Ziyech met een Willian moeten vergelijken. Dan kies je 100% voor Ziyech ipv Willian. De Bruyne is een totaal andere type speler.

14 februari 2020 om 15:19

De Bruyne kan overal staan in het aanvallende compartiment, buiten de spitspositie. En hoewel het niet zijn beste plek is, heb ik liever De Bruyne op rechtsbuiten dan Ziyech. En waarom moet Ziyech met Willian vergeleken worden? Dat is gewoon een matige PL-speler op dit moment.

14 februari 2020 om 15:41

Messi liet het ook afweten op de meeste WKs die hij speelde. Het is toch duidelijk te zien dat ziyech veel potentieel heeft. Snap al dat klagen niet man. Mag wel eens positiever in het leven staan dan dit.

14 februari 2020 om 16:17

Tja wat mij betreft mag men ook wat realistischer in het leven staan...

14 februari 2020 om 16:26

@lierse1997 - - - - - - - - - - Wat is je probleem kerel? Gisteren ook al. Voel je het nu echt als een aanval wanneer mensen verwachten dat Ziyech het goed gaat doen bij Chelsea? En waarom maken je er zon landen Belgie - Nederland discussie van. Ben je zo kleinzielig? Ziyech heeft zich de afgelopen seizoen gewoon prima bewezen inde Champions League (en de eredivisie natuurlijk). Chelsea koopt hem daarom. Lampard is heel tevreden over hem en heeft grootste plannen met hem. En dan word jij boos als Nederlanders het durven om de verwachting uit te spreken dat Ziyech het goed zal gaan doen bij Chelsea... Het is me wat.

14 februari 2020 om 16:37

Ik heb echt letterlijk twee comments hiervoor gezegd dat ik absoluut geloof dat Ziyech het goed gaat doen in de PL, ik zeg nergens dat hij gaat floppen of dergelijke. Alleen zijn de statements van de laatste dagen zoals “het zou me niets verbazen als Ziyech beste speler van de PL wordt” gewoon overdreven. Dus nogmaals: ja ik geloof dat hij het goed gaat doen, maar sommige verwachtingen moeten echt getemperd worden. En ik heb hier ook absoluut geen België/Nederland discussie van gemaakt, de enige die hier over begint ben jij. Ik noem nu toevallig de Bruyne (wat gewoon de beste middenvelder van de PL is, maar ik had ook Mané kunnen noemen). Het maakt me dus niet uit dat De Bruyne een Belg is, om een bekende filosoof te citeren: “maakt me niks uit, al zijn ze paars”.

14 februari 2020 om 16:38

Ik verwacht ook dat Ziyech het goed gaat doen bij Chelsea, en als Arsenal fan vind ik het jammer dat hij niet voor Arsenal speelt volgend seizoen. Waar ik het wel moeilijk mee heb zijn onzinnige uitspraken als ‘ hij kan zomaar speler van het jaar worden volgend seizoen in de PL’ of ‘hij is niet minder dan Hazard’. Want dan ga je al een stapje of 2-3 verder dan enkel te stellen dat Ziyech het goed gaat doen. Nee? Het is een feit dat Ziyech, momenteel, niet meer is dan een bewezen Eredivisie voetballer met een 10 - tal goede CL potjes in de benen. Laat hem het maar eerst eens bewijzen in de PL voor dat we ons aan grootspraak wagen. En nogmaals: ik verwacht heus wel dat hij gaat slagen in de PL want hij kan fan-tas-tisch voetballen.

14 februari 2020 om 14:36

@Analyticus: player of the year in de PL? Waarom niet direct de Ballon D’Or? Ziyech is immers een bewezen Eredivisie voetballer met een 10-tal goede potjes in de CL, en heeft in een topcompetitie nog niets bewezen. Messi, watch out! Ik dacht de Frenkie gekte al erg was maar bij Ziyech neemt de overschatting nog ergere proporties aan... jeetje!!

14 februari 2020 om 14:55

Als ik de reacties hier op VZ lees... teveel alcohol ook niet en zeker niet op de middag. Daarnaast is er niets in mijn reactie die niet op feiten gebaseerd is. Ziyech is een bewezen Eredivisie speler, met een 10-15 tal goede CL wedstrijden en heeft geen ervaring in een topcompetitie. Of denk jij ook dat hij volgend jaar speler van het jaar zal worden in de PL?

14 februari 2020 om 15:33

Nou nou je loopt wel heel erg vooruit op de feiten. Laat hem eerst maar eens wennen aan het Engelse voetbal. Hier in Nederland laat hij het regelmatig wel eens lopen dat kun je in Engeland niet doen. Daar wordt verwacht dat je constant mee omschakelt.

14 februari 2020 om 16:14

Pas nou op met zulke uitspraken - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - Ik gaf zoiets dergelijks gisteren ook aan, in het artikel waarin geschreven werd dat Ziyech het gat van Hazard zou kunnen opvullen bij Chelsea. Daarbij gaf ik ook aan dat ik Hazard overschat vond, Nou, wat een boze - voornamelijk Belgische - reacties heb ik daarop gekregen... en boze priveberichten... Woedend waren ze!

14 februari 2020 om 16:22

Ik ben zelf Belg en als ik iemand hoor zeggen dat Hazard overschat is, ben ik niet woedend hoor. Dan moet ik vooral eens goed lachen en heb ergens zelfs een tikkeltje medelijden met degenen die dat zeggen. Los daarvan kan Ziyech het gat dat Hazard gelaten heeft bij Chelsea opvullen. Als Messi stopt, zou ik ook het gat dat hij achterlaat bij Barcelona kunnen opvullen. Of ik het effectief zal doen is iets anders. Maar goed, laat Ziyech eerst bewijzen dat hij de PL aan kan, vervolgens keyplayer wordt bij Chelsea en de club zowel naar nationale als Europese prijzen leidt. Om tot slot speler van het jaar in Engeland te worden... DAN heeft hij het gat dat Hazard heeft nagelaten opgevuld. Ik wens het hem alvast toe maar tot dan is Ziyech een niveautje of 2-3 minder dan Hazard.

14 februari 2020 om 16:31

Grappig. Jij noemt dus Hazard in 1 adem met Messi. Vind je het dan gek dat mensen Hazard overschat zouden kunnen vinden. Kennen jullie de betekenis van het woord overschat wel in Belgie, of beekent het daar iets anders? Vertel het me, want ik vind dit zo gek...

Dubbele rol dus, achter de spitsen en rechts! Zie hem persoonlijk liever op rechts.. zal de man zijn bij Chelsea vermoed ik! Is geen wereldtop en de PL is ook veel moeilijker maar heeft hem laten zien en is wel een topspeler.. wie weet wordt hij daar wereldtop.

14 februari 2020 om 13:42

Hoezo is het geen wereldtop? Hij toonde vorig seizoen, in een team dat tot de wereldtop behoorde, 1 van de absolute topspelers daarbinnen te zijn.

14 februari 2020 om 13:46

Een team dat 1 jaar de halve finale van de cl haalt is geen wereldtop. Of was roma dat ook?

14 februari 2020 om 13:55

Friestho. Ja dat team is dan zeker wel wereldtop. Anders haalt dat team dat seizoen toch geen halve finale in de grootste competitie in de wereld? Het is wat anders dat een club als Ajax een team dat tot de wereldtop behoort niet meer bij elkaar kan houden.

14 februari 2020 om 14:00

Inke, niet overdrijven hoor. Als Arsenal een keer de halve finale van de CL haalt zijn ze ook niet opeens wereldtop, fans moeten wel realistisch blijven. Als je zegt dat ze zich konden meten met de wereldtop, klinkt het al een stuk beter...want dat was toen ook gewoon zo, op een haar na uitgeschakeld met de finale in zicht. Nu is het weer zoals verwacht na de groepsfase door in de EL en wellicht volgend seizoen weer overwinteren in de CL maar dat wil toch echt niet zeggen dat je opeens wereldtop bent. PS Spurs is toch ook geen wereldtop?

14 februari 2020 om 14:04

Ziyech is geen wereldtop bedoeld ik, Chelsea wel. Als Ziyech wereldtop is dan weet ik het ook niet meer?! Wereldtop zijn spelers a la KDB,Hazard,Mbappe,Messi, neymar enz enz enz + Salah,Mané ook... maar Ziyech? Aub zeg... en Ajax is ook geen wereldtop, niet omdat je 1x halve finale speelt dat je wereldtop bent want daarvoor moet je jaren presteren bij de top in de CL ( paar jaren ver komen) net zoals de wereldtop spelers.

14 februari 2020 om 14:10

Nouja dan heb je een heel erg grote wereldtop. Bijvoorbeeld spurs, dat de finale zelfs bereikte behoort daar naar mijn mening ook niet toe. Real, barca, bayern, juve, psg, city, liverpool vind ik wereldtop.

14 februari 2020 om 14:27

Psg ook niet echt, als het erop aan komt geven ze vaak niet thuis in de knock out fase, ze hebben wel een paar wereld klasse spelers

14 februari 2020 om 14:31

Jullie missen een beetje de essentie die ik probeer aan te brengen tussen wereldtop team en wereldtop club geloof ik. Ajax behoorde vorig seizoen qua team gewoon tot de wereldtop, anders kan je de halve finale van de CL nooit zo overtuigend bereiken, door een Real en Juve o.a. uit te schakelen. Dat ze qua club niet tot de wereldtop behoren, dat klopt helemaal. Dat is ook de reden dat ze een team dat tot de wereldtop behoorde niet bij elkaar kunnen en konden houden.

14 februari 2020 om 14:38

Alcantara. Achja, jij bent zo'n iemand die spelers alleen maar beoordeelt op het team waar ze in spelen. Haland kon volgens jou bij Salzburg vast en zeker ook geen wereldtop zijn, maar nu hij bij Dortmund speelt kan dat ineens wel? Spelers kunnen qua kwaliteit wel allang wereldtoppers zijn, ook al spelen ze (nog) niet bij de beste clubs in de wereld. Raar om met jouw selectiecriteria (paar jaar ver komen in de cl) Mbappe, Neymar en Hazard te benoemen trouwens. Die doen dat al een aantal jaar niet. Het is zoals Riciotto het zegt: een team dat niet van wereldklasse is, kan wel wereldklasse spelers hebben.

14 februari 2020 om 15:17

Haland is ook geen wereldtopper. Het kan een wereldtopper worden. Je kan toch niet zeggen dat Ziyech wereldtop is? Aub zeg.. hij is een topspeler en kan nog beter worden maar hoe sommige hier praten over ziyech.. kdb messi mbappe in één. Neymar is een wereldtopper, dat kun je toch niet ontkennen?? Speelt op halve kracht en is nog steeds wereldtop, zou bij elke ploeg met ogen toe spelen ondanks zijn fratsen.. bij barca speelde hij ook super! Mbappe? Als je dit niet ziet moet je stoppen met kijken maat leidde oa op zijn eentje Frankrijk voorbij Argentinie en op zo een leeftijd... hazard? Chelsea is Hazard.. alles ging via hem, vorig jaar ook prima stats. Heeft altijd defensieve trainers gehad en speelde top , zonder twijfel bij de de beste flanken. ziyech kan je niet vergelijken met zulke spelers.. man man appels en peren vergelijken. Als Ziyech wereldtop is dan is Bv Mertens ook wereldtop.volgens mij vind je ziyech bv ook beter dan Bale & is Tadic ook wereldtop? Deed het minstens even goed in de CL & scoorde er veel + competitie.

14 februari 2020 om 15:38

Dus een team dat per ongeluk een keer goed presteert behoort meteen tot de wereld top? Dan hebben we een brede wereld top met o.a. Roma, Porto, Monaco, Leverkusen, etc etc

14 februari 2020 om 16:07

Alcantara. Leg nou eens goed uit waarom spelers geen wereldtoppers zijn, maar wel wereldtoppers kunnen worden. Dat baseer jij namelijk niet op de kwaliteiten die iemand al bezit en toont, maar op teamprestaties en de grote van de club waar iemand speelt. Ik pak je verder op je eigen woorden rondom die andere 3 spelers he. Ik hoop dat je dat door hebt? Je spreekt jezelf namelijk tegen. Eerst benoem je in een reactie dat wereldtop spelers jarenlang moeten presteren in de top van cl, iets dat Mbappe/neymar en Hazard al jarenlang niet doen, en nu beoordeel je die 3 topspelers toch weer op hele andere criteria. Zover ik het kan zien vind jij een wereldtopspeler een belangrijke speler bij een hoog aangeschreven club. Prima natuurlijk, maar je hoeft niet te doen alsof dat de waarheid is. Wie op dit moment beter is tusssen Ziyech en Bale hoeven we het inderdaad niet eens over te hebben.

14 februari 2020 om 16:09

houtapp. Lees mijn reacties nog eens door. Je snapt de essentie die ik aanbreng in het verschil tussen wereldtop team en wereldtop club nog steeds niet.

14 februari 2020 om 16:13

Ajax behoort vorige jaar zeker niet tot de absolute wereld top. Ajax heeft met geluk halve finale bereikt. Het was een mix van geluk en goed spel. Kijk ik wil niet zeggen dat Ajax niet goed speelde hoor, maar zij hebben het geluk gehad dat ze de top teams treffte wanneer ze totaal uitvorm waren en met blessures. Media heeft allemaal mooie gemaakt dan het was. Net als de verhaal achter Mathijs de ligt. Wordt beweert dat hij extreem goed was vorige seizoen, maar in realiteit heeft hij meer slecht wedstrijd gespeeld dan goede wedstrijden. In de eredivisie en nationale wedstrijden. Vooral tijdens de interland heeft hij enorm zitten vallen, onbegrijpelijk dat hij niet was gepasseerd door de vrij. Bij Juventus wordt die wel gepasseerd. En het zelfde gaat waarschijnlijk ook gebeuren bij Chelsea. Als je ziet hoeveel moeite met fysiek voetbal al in de eredivisie, laat staan dadelijk in de PL. Ik snap niet de overstap, Italië of Spanje was veel beter.

14 februari 2020 om 16:38

Tja, het is erg lastig om te bepalen of Ziyech wereldtop is. Misschien speelt die geweldig in de Pl en mogen we hem na 1 seizoen als wereldtop zien. Misschien valt het allemaal mee. Het is nu niet te zeggen en zonder dat iemand bewezen heeft frequent wereldtop te zijn, is die het niet.

14 februari 2020 om 14:59

Tfw Nederlandse clubs en spelers opeens tot de wereldtop behoren lollaten we eerst maar eens kijken of Ajax verder komt dan Getafe. Het scheelt dat Veltman blessa is.

Ziyech heeft de gouden bal al gewonnen lees ik, hij hoeft hm alleen nog maar op te halen eind dit jaar

14 februari 2020 om 13:47

Lijkt echt alsof hij de gouden bal heeft gewonnen. Ik hoorde gister al iemand over een hazard achtige speler. Wel mooi om te zien dat iedereen een keer zo enthousiast is. Ik zelf moet het eerst nog maar zien. De laatste spelers die de stap hebben gemaakt van de Eredivisie naar de PL hebben gefaald dus ik ben enorm benieuwd.

14 februari 2020 om 14:53

Ik verwacht dat Ziyech zich zeker staande zou kunnen houden. Als Arsenal supporter zie ik hem zelfs niet graag naar Chelsea gaan hier op VZ is men echt wel aan het doorslaan hoor. Het lijkt alsof Chelsea de beste middenvelder ter wereld gekocht heeft en hij hen volgend seizoen, Maradona gewijs, op zijn eentje kampioen gaat maken.

14 februari 2020 om 13:52

Ik denk dat je bedoelt spelverdeler met de meeste niet geslaagd pas. Doe even normaal, ga nou niet doen alsof deze man een wereld topper is. Hij gaat niet voor niks naar Chelsea en niet naar een echt Europees topteam. Zal me niet verbazen dat het een korte avontuur wordt.

Ik vrees dat Chelsea met deze trainer gaat breken met mijn zware antipathie voor de club met haar afbreukvoetbal en aankoop image.. Dat wordt nu een lichte antipathie

14 februari 2020 om 13:47

Ja mee eens. Al heb ik geen zware antipathie voor Chelsea. Ik vind ze meer gewoon saai en onsympathiek. Lampard begint dat wel re veranderen.

Maar vinden jullie het bedrag van 45 miljoen eigenlijk ook niet veel te weinig? Als ik van Bayern of inter was zou ik 50 of wat meer bieden dat is toch niks voor zo'n goede speler! En je kunt ook nog de afspraak maken van past hij niet bij hun, dan mag hij terug! Dat Ziyech daar in ieder geval niet nerveus voor hoeft te zijn! En hij heeft altijd geld zat en champions league! En hier is ie altijd welkom! Sterker je moet hem ook vragen of ie later trainer wil worden! geweldige stimulans lijkt me voor jongens hier en voor Hakim.

14 februari 2020 om 14:04

Inter heeft eriksen gehaald die beter is. En Bayern heeft ziyech niet nodig. Ze gaan Sane en Havertz halen. Wat moet je dan met ziyech? 45 miljoen is een mooi bedrag wetend dat overmars mee zou werken met een vertrek.

Ziyech gaat het zeker maken in engeland,hij heeft het al bewezen in de champions l.lampard heeft het allemaal goed gezien.de ontbrekende schakel die ze zochten.

14 februari 2020 om 14:05

‘Ontbrekende schakel’, ziyech is echt geen ontbrekende schakel voor Chelsea hoor. Een keeper, cv, flankspeler en LB ontbreken ook nog.

Ik kijk er altijd zo van op hoe laat trainers en andere personen met belangrijke functies in het voetbal weten van zulke spelers (pas vorig jaar in de CL) Vooral in Engeland lijken ze pas laat op de hoogte te zijn van goede spelers in mindere competities. Kan ook aan mij liggen hoor.

14 februari 2020 om 14:18

Hij is natuurlijk ook geen scout hè. Als manager zijnde ben je onderhand 24/7 bezig met je eigen team, dan snap ik best dat je niet alle eventueel interessante spelers kent.

Je moet eerst een Engelse ploeg in de Champions league een pak slaag geven wil je in beeld komen bij hun. Als je hetzelfde week in week uit flikt tegen ploegen als RKC en ADO dan nemen ze het niet serieus. Lapard beseft ook dat als ze geen 12 spelers hadden gehad in Londen dat Ajax gewoon 1-4 had gewonnen en zij waarschijnlijk waren uitgeschakeld. Ze zullen zich gelukkig prijzen met de scheidsrechter van die dag en als Ziyech toen niet zo goed had gespeeld dan was hij daar ook niet in beeld geweest.

14 februari 2020 om 14:48

Jeetje wat een hoop frustratie in 1 stuk. Ik reageer alleen op het eerste, goed? Ik heb o.a. Shakhtar en Dortmund Chelsea geen pak slaag zien geven en toch spelen Willian en Pulisic daar..

Ik vraag me wmaf wat dit betekent voor Mount? Toch ook wel een goeie speler

Ziyech is een prima voetballer, zeker weten maar Ziyech is ook blessure gevoelig en is ook niet altijd bij de les als het om een gewoon wedstrijdje gaat tegen een gewoon team in de ere divisie..... De intensiteit in de PL ligt nagenoeg elke wedstrijd vrij hoog dit in tegenstelling tot de ere divisie dus het zal voor Ziyech elke wedstrijd volle gas geven zijn..... In de toppers die hij met Ajax speelde was hij sterk, als hij hetzelfde kan brengen in de PL wordt het een top transfer voor Chelsea.

Voor volgend seizoen zet ik een bescheiden bedragje op Chelsea PL titel.Team speelt goed en met de aanvallende pulsen van Hakim zie ik Chelsea de troon overnemen van Liverpool.Echt een elftal waar hij bij past word een mooi seizoen daar in the uk.

Mooie woorden van Lampard. Ik heb vertrouwen in Ziyech. Ballen zal hij meer gaan verliezen maar die steekballen en assists gaan een hoop goedmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool7646
4.Chelsea448
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder275
WillianAanvaller264
T. AbrahamAanvaller2513
KepaKeeper240
C. Hudson-OdoiAanvaller171
AzpilicuetaVerdediger252
PedroAanvaller70
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

282 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 19 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Hakim Ziyech ontbreekt bij Ajax in duel met Heracles Almelo

Hakim Ziyech is zondag niet van de partij bij Ajax in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Marokkaans international maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie van de Amsterdammers voor het...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 23 februari
Barcelona maakt werk van de zomerse komst van Lautaro Martinez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren