Hakim Ziyech spreekt in eerste reactie over ‘onafgemaakte zaken’

Donderdag, 13 februari 2020 om 16:57Robin Bruggeman

Ajax en Chelsea maakten donderdagmiddag het nieuws bekend dat Hakim Ziyech na dit seizoen richting de Premier League verhuist en dus gaat de spelmaker zijn laatste maanden in Amsterdamse dienst in. Ziyech maakte woensdag in de bekerwedstrijd tegen Vitesse na een kuitblessure zijn rentree en de aanvallende middenvelder hoopt het seizoen op een positieve manier af te kunnen sluiten.

“Ik ben blij dat ik weer fit ben zodat ik van de laatste paar maanden kan genieten op het veld, waar ik thuishoor. Ik heb tijdens mijn afwezigheid veel hartverwarmende en positieve berichten gekregen en ik hoop dat ik nog wat meer mooie herinneringen kan creëren bovenop de herinneringen die we al hebben. Ik ben erg blij met mijn volgende stap, maar eerst zijn er nog wat onafgemaakte zaken die ik af moet handelen”, laat hij weten via zijn social media-kanalen.

Ziyech zet met zijn transfer naar Chelsea de volgende stap in zijn loopbaan en de verwachting is dat de Marokkaans internatioinal volgend seizoen een belangrijke speler zal worden onder manager Frank Lampard. Rafael van der Vaart is blij voor Ziyech, al had hij eigenlijk liever gezien dat de middenvelder elders in Londen was neergestreken: “Een geweldige speler en een goede jongen. Ziyech is, met de juiste coach, een speler die bij alle topteams van Europa zijn steentje bij kan dragen”, reageert Van der Vaart op een vraag op Twitter.

“Wat mij betreft heeft Lampard tot nu toe laten zien dat hij creatieve spelers begrijpt en ook dat hij vermakelijk, maar toch effectief voetbal begrijpt. Daarom denk ik dat er sprake zal zijn van een goede match tussen speler, club en coach. Het doet me nog steeds een beetje pijn dat onze MVP Ajax en het Nederlandse voetbal achter zich laat, als ik hem nou in een Tottenham Hotspur-shirt had kunnen zien, had dat de pijn iets verzacht”, sluit Van der Vaart af met een knipoog.


Poll

Denk jij dat Hakim Ziyech gaat slagen bij Chelsea?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door constant kante)

Nadat Zyiech afgelopen seizoen zijn contract verlengde en loonsverhoging kreeg was hij opeens opener en kwam hij heel spontaan over met een lach op zijn gezicht. Hij heeft afgedwongen dat Ajax een maximaal bedrag kon vragen zodat meneer Zyiech tekengeld kon krijgen bij zijn volgende club. Ik vind het misselijkmakend maar we weten hoe Zyiech is. Maar dat geacteer vind ik misselijkmakend want de Ajax fan krijgt geen terechte emotie te zien. In feite lacht hij gewoon in zijn vuistje want nu kan hij lekker cashen terwijl Ajax miljoenen misloopt terwijl Hakim Ajax kon gebruiken om zich te etaleren.hopelijk leert Ajax van deze streken want je mist nu minimaal 10 miljoen,

13 februari 2020 om 17:17

Jij bent niet goed joh. Ziyech heeft nooit de pretentie gehad een echte Ajacied te zijn, maar wel altijd keihard zijn best gedaan. Als er iemand niet acteert, is het Ziyech.

13 februari 2020 om 17:37

Niet op reageren man. Die heeft zoveel azijn bestelt. Deze tranfser heeft hij dik en dik verdiend. Om in het begin niet de favoriete speler voor bepaalde Ajacieden te zijn, om vervolgens "de man" bij Ajax te worden. Hij kon allang weggaan. Maar is toch gebleven! Gaat nu voor een grotere transfersom weg. Alle 3 partijen zijn tevreden. Wat wil je nog meer dan?

13 februari 2020 om 17:43

Ik had hem wel bij Feyenoord willen zien Maar Van Geel wilde Immers op 10 zien. Immers. In plaats van Ziyech.

13 februari 2020 om 19:06

feye88,gelukkig koos hij voor Immers...en kregen wij Ziyech! Het is hem erg gegund. Heeft geweldige jaren achter de rug, en heeft Ajax veel bezorgd.

13 februari 2020 om 17:19

Wat een aannames zeg, we weten hoe Ziyech is? O ja, vertel....hij heeft zijn contract altijd gerespecteerd en altijd vooraan in de strijd. Ik neem mijn petje af voor hem, mooie momenten gezien de afgelopen jaren met hem bij Ajax. Ik gun hem een fijne voortzetting van zijn carrière. Enige wat wij straks gaan missen is Ziyech op de Nlse velden.

13 februari 2020 om 17:21

elsannedijkstra# Stel je niet zo aan. Ziyech is een ware prof die nu een overstap gaat maken naar een prachtige club dat in een echte competitie speelt i.p.v stadionnetjes die zo groot zijn als het uitvak van de JCA en is eindelijk verlost van die gruwelijke Tupperware velden. Ajax gaat er flink op vooruit, Ziyech zal een bom geld verdienen en bij Chelsea zullen ze een hoop plezier aan hem beleven. Het is hem meer dan gegund.

13 februari 2020 om 17:24

Je beste speler voor maar 45 miljoen verkopen vind ik wel een beetje weinig. Dat is ver onder zijn marktwaarde en zo heeft Hakim dat geregeld. Lekker tekengeld afdwingen.

13 februari 2020 om 17:28

Ik denk dat daar afspraken over gemaakt zijn.

13 februari 2020 om 17:46

Sanne, hou alsjeblieft op. Ziyech heeft wellicht zelf een mooie deal gesloten. Maar hij heeft ook gewoon netjes bijgetekend, waardoor hij voor een hoger bedrag de deur uitloopt en dit jaar Ajax nog kan dragen. Ik weet niet of je het verschil gezien hebt met en zonder hem, maar het is nogal aantoonbaar.

13 februari 2020 om 17:47

Geld geld geld... wat maakt ons supporters dat nou ene flikker uit. Zolang er maar een gezonde financiële huishouding plaats vind is het prima toch. Kijk eens hoeveel moois o.a. Ziyech ons de afgelopen seizoenen allemaal heeft gegeven. Hoe durf je dan überhaupt nog zo ondankbaar en waardeloos te posten. En jij bent Ajacied? Je moet je eigen schamen.

13 februari 2020 om 17:21

Ik weet niet eens wat ik lees. Zelden een reactie gezien met zo weinig begrip van een situatie. Ziyech heeft z'n stinkende best gedaan en heeft elke cent van z'n loonsverhoging verdiend. Ajax laat hem voor een relatief bescheiden bedrag gaan, als dank voor zijn inzet en prestaties. Wat mij betreft een van de helden van Amsterdam van de afgelopen 10 jaar.

13 februari 2020 om 17:22

Wat een onzin verhaal. Maar goed, toch maar even erop in gaan. Er is juist met zijn laatste contract verlening een clausule uit zijn contract gehaald, waar in stond dat hij (naar verluid) voor rond de 30 miljoen was op te pikken. Met die wetenschap kan jouw hele onzinnige stuk de prullenbak in. En als er iemand niet nep is, dan is het Ziyech wel, daarom heeft 'ie juist ook vaak problemen met supporters omdat hij iemand is die niet naar de mond praat.

13 februari 2020 om 17:28

Mag het? Om die clausule van 30 miljoen euro eruit te halen? Die jongen is rond de 70 miljoen waard en dan mag het ook wel he?ajax is min of meer bestolen voor minimaal 20-30 miljoen euro met als gevolg dat Hakim lekker extra tekengeld krijgt en die lacht zich rot. Maar misschien snappen mensen hier niet hoe het spel gespeeld is in financieel opzicht. Ik vind Hakim dus een geldwolf die alleen naar zichzelf kijkt wellicht ingefluisterd door de zaakwaarnemer. Maar dat nieuws zal nog wel komen als die weg is.

13 februari 2020 om 17:36

Wat een vreemde reactie. Dus omdat hij een andere mening heeft dan jij, praat hij poep en zegt dat wat over zijn niveau? Ik denk dat als je met zo'n opmerking je tekst begint, je het beter niet kunt hebben over niveau.

13 februari 2020 om 17:42

Bestolen? En wat als Ajax hem deze transfersom gunt. En het niet nodig vind het onderste uit die kan te halen. Reden?? Omdat er altijd eerlijk en open naar elkaar is gesproken. Door al het harde werk wat Ziyech voor ons heeft gedaan. Moge deze redenen ook een keertje als feit worden gebruikt? Natuurlijk gaat het deze tijd wat minder netjes in o.a. de voetbalwereld. Maar dat hoeft niet te betekenen dat men niet meer netjes als goeie vrienden uit elkaar kunnen gaan.

13 februari 2020 om 17:52

Aze/che. Dat was bij opgeteld van wat ik las onder het Onana artikel. Ik vind het inderdaad tot 2 maal toe een poep verhaal en behoorlijk dom als je iemand als geldwolf wil bestempelen als diegene nog veel meer tekengeld had kunnen opstrijken als hij de clausule in zijn oude contract had gehanteerd. Overigens is dat ook weer een mening dus jij mag daar ook jouw mening weer over hebben. Geen probleem als jij dat wat over mijn niveau vindt zeggen. Ik vind er bijv. dan weer wat van dat je alleen daar op in gaat zonder de inhoud erna te lezen, dus zo kunnen we nog wel even door gaan.

13 februari 2020 om 17:56

Sanne. Die jongen heeft er ook mede zelf voor gezorgd dat hij zoveel waard is. Niet gek dat hij er dan ook zelf voor zorgt dat hij meedeelt in een gedeelte van het bedrag dat voor zijn kwaliteiten wordt betaald. Echter kan je aan zijn carierre zien dat hij momenten heeft gehad waarop hij een stuk meer tekengeld had kunnen opstrijken. Dus beweren dat hij het alleen daarom doet lijkt me de grootst mogelijke onzin.Tegelijk heeft hij Ajax ook nog enorm veel gebracht in de 4 jaar dat hij er zat, levert hij Ajax een goede som geld op en levert hij +15 mil. ten opzichte van zijn som afgelopen zomer op. Hij had meer kunnen opleveren, maar gezien wat hij Ajax heeft gebracht, heeft hij daar ook wel voor een groot deel zelf aan bijgedragen. Prima deal voor allen dus.

13 februari 2020 om 17:29

Is bewust langer gebleven omdat hij erin geloofde dat er wat moois stond te wachten. Eindresultaat weten we landskampioen de beker en een heel fantastsch CL jaar dus wat zeik je nou. Als jij ergens meer kan verdienen ga je daar toch ook heen?

13 februari 2020 om 17:39

Hij is ook langer gebleven omdat geen club veel widle betalen en er geen grote club kwam.

13 februari 2020 om 17:46

Hij Is vooral gebleven omdat hij geloofde in wat moois. Je begrijpt er gewoon echt niets van he. Hij is 26 mag hij die stap maken, ik zou dat ook doen als ik zoveel meer kan verdienen

13 februari 2020 om 17:49

En omdat toen er wél een grote club kwam, AS Roma, en hij daar een contract ondertekende, men wilde onderhandelen over de vraagprijs van Ajax 25 miljoen. Maar Ajax weigerde dat. Toen haakte Roma af en moest Ziyech wel blijven.

13 februari 2020 om 17:58

Sannedijkstra. Haha wat wil je nou man? Eerst zeg je dat hij veel meer had moeten opleveren en nu zeg je weer dat geen 1 club veel wilde betalen. Make up your mind kerel.

13 februari 2020 om 18:23

Kante Ziyech zelf zegt dat Monchi hem gepiepeld heeft die zomer (2018). Daarom gaf hij Sevilla afgelopen zomer de vinger, toen werkte Monchi daar en wou Ziyech naar Sevilla halen. Schijnbaar had hij Ziyech een lulverhaal opgehangen en bleek hij plan B of C te zijn.

13 februari 2020 om 19:11

Ziyech had een aflopend contract, had nog 1 jaar, en omdat Ajax hem wilde houden, lees Overmars en er geen topclub kwam hebben ze samen besloten het contract te verlengen met 1 jaar en een gelimiteerde transfersom van 30 miljoen. Een jaar later deed hij weer zijn contract verlengen op verzoek van Ajax.hij had eerst al helemaal niet hoeven te verlengen, juist omdat hij daarmee instemde liep hij niet gratis weg. Je zit echt zo fout met allerlei aannames...verdiep je eerst aub in de materie voordat je reageert met een onderbuik gevoel!

14 februari 2020 om 14:37

Niet helemaal. Zomer 2018 kwam wel degelijk een topclub, AS Roma. Die waren rond met Ziyech zelf, die daar een contract ondertekende. Maar toen wilde Roma onderhandelen over de vastgelegde transfersom van 25 miljoen. Dat weigerde Ajax, terecht. Toen liet Roma met die Monchi niets meer van zich horen, Ziyech gefrustreerd achter latend. En daarna kwam dan nog die toestanden rond Tadic, het shirt met nr. 10 dat hij moest afstaan en dergelijken. Toen er verder inderdaad geen serieuze clubs meer kwamen, kreeg Ziyech na de transferperiode salarisverhoging van Overmars om hem te paaien, de pijn van het shirt te verzachten en hem gunstig te stemmen. De gelimiteerde tarnsfersom is toen blijven staan, want het contract op zich is niet gewijzigd, Ziyech kreeg alleen een salaris dat bijna zo hoog was als dat van Tadic. Pas een jaar later, afgelopen zomer, is die limiteerde transfersom eruit gehaald, in ruil voor weer een loonsverhoging (ziyech zou ruim 4,5 miljoen per seizoen verdienen inmiddels).

13 februari 2020 om 17:39

Wat een onzin, als die het voor het geld zou doen, was die niet 8 seizoenen in de eredivisie blijven voetballen. Goedkoop scoren dit!

14 februari 2020 om 14:39

Nee want elke club in Europa betaalt hem 4,5 miljoen per seizoen, zoals Ajax dat nu doet?! Jij praat zelf onzin, tuurlijk speelt geld een rol bij die jongen. Of dacht jij dat hij gewoon een professional was die gewoon accepteerde, zonder morren, dat Tadic eventjes binnen komt, zijn shirtje krijgt én ook nog eens drie keer zoveel verdient als hij deed? Welnee, Ziyech heeft gewoon een supervet salaris gekregen bij Ajax om hem rustig te houden. Wel leuk dat je het over geld hebt en het dan hebt over 'goedkoop scoren'.

13 februari 2020 om 17:42

Vorige jaar had hij een clausule van 30 miljoen,ajax heeft een jaar langer van hem kunnen genieten en 15 miljoen extra voor hem kunnen vangen,jij zegt WE weten hoe ziyech is,nee dat weten we niet,je leert iemand pas kennen als je hem persoonlijk kent en ziyech lijkt mij niet de type die zich met zure mensen als jij omringd,dus geloof ook niet dat jij hem kent...

13 februari 2020 om 17:48

Wat zeik je nou, Ziyech heeft Ajax zoveel geld in het laatje gelegd met zijn belangrijke CL goals. Alvarez Promes Neres Tagliafico Marin en Magallan waren anders niet zo snel gekomen. Ik kan mij wel voorstellen dat Ajax hem makkelijker laat gaan.

13 februari 2020 om 18:17

Dat zijn flink wat aannames allemaal gebaseerd op je onvermogen de situatie op waarde te schatten. Als Ziyech zijn contract niet verlengd zou hebben had hij voor 25-30 miljoen kunnen vertrekken vanwege een clausule. Dan zou hij dus nog veel meer tekengeld gekregen hebben. Zijn contractverlening heeft ervoor gezorgd dat zowel Ziyech als Ajax nog wat extra geld hebben verdient dit seizoen. Prima deal dus gezien de succesvolle samenwerking en geleverde prestaties.

13 februari 2020 om 18:43

Nou ben ik geen Ajacied maar hoe jij over hem praat vind ik een schande. Kijk eens wat Ziyech voor jullie betekend heeft. Je mag je handjes echt dicht knijpen dat hij bijgetekend heeft en niet een jaar eerder weg zou gaan. Ziyech valt echt niks te verwijten.

13 februari 2020 om 18:53

Los van het feit dat ik het verder helemaal met je eens ben, maar waarom is het relevant of je een Ajacied bent of niet? Ik vind het zo'n onzin dat dat bepaalt hoe je een speler op waarde kunt schatten. Wat maakt dat nou uit?

13 februari 2020 om 19:05

sannedijkstra,volgens mij begrijp je het niet. Hij zou een paar jaar geleden al weg zijn, maar Overmars heeft gesmeekt om nog te blijven. En toen er niet een club kwam die hij wilde deed hij dat. Hij had nog maar een contract voor 1 seizoen, waardoor hij anders het seizoen erop gratis zou weggaan. Hij verlengde daarom wel met een gelimiteerde som. Ajax heeft toen zijn contract verlengd en had 30 miljoen als gelimiteerd bedrag.welke speler heeft 8 jaar zo hoog niveau gehaald in Nederland en zoveel gedaan?ajax is echt blij met die 40 miljoen, Ziyech heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we er nog vele extra hebben gekregen door de CL prestaties.ajax heeft juist veel geld gewonnen door zijn verblijf. Je haalt echt allerlei onwaarheden door elkaar. Wat Hakim heeft gedaan is juist ongekend!

Zo'n carriere als Ziyech is wel wat de Eredivisie nodig heeft. Zorgvuldig opbouwen en uitgroeien tot een dragende speler ook als je Europees speelt. Op je 26e de stap maken is ook prima toch?

13 februari 2020 om 17:29

Haat is overdreven maar dat hij nare trekjes heeft dat was en is gewoon zo. Maar je ziet wanneer je goed kunt gaan cashen dat je dan opeens de lieveling uit gaat hangen en met een lach op het gezicht loopt.

13 februari 2020 om 18:47

Aldus sannedijkstra over een authentieke man die zonder er zelf ruchtbaarheid aan te geven Leon de Kogel een cheque van 24.000 euro toeschreef om te herstellen van zijn fatale auto-ongeluk. Ik ken minder vrijgevige mensen met bovendien naardere trekjes.

13 februari 2020 om 17:31

Helemaal eens! Maar het is dan ook een jongen die over her algemeen anders denkt en zeer geduldig is. Ik begrijp dan ook als je 22 bent en Madrid komt... dat je ook gaat.

13 februari 2020 om 18:52

Voor het niveau van de Eredivisie zou dat het droomscenario zijn natuurlijk. Maar ik denk dat het risico in zijn spel, zijn fysiek, het feit dat Marokkaanse voetballers in de absolute top geen sterk track record hebben en de te verwachte afwezigheid van Ziyech tijdens de ongelegen Africa Cup lange tijd ervoor heeft gezorgd dat we langer van hem hebben kunnen genieten dan normaal. Inmiddels heeft hij wel over zo'n lange periode bewezen belangrijk en speciaal te zijn, waarbij zijn optredens in de Champions League een club als Chelsea helemaal zullen hebben overtuigd, dat een mooie transfer naar een topcompetitie niet langer kon uitblijven. En het zij hem van harte gegund.

Ziyech. De beste speler in de eredivisie! Van meest gehaat naar meest geliefd! Alleen maar respect voor deze speler. Succes in Londen!

13 februari 2020 om 17:18

Heb hem nooit gehaat. Zou ook niet weten waarom. Ik ben er om te kijken naar zijn voetbal, niet naar zijn media optredens.

13 februari 2020 om 19:27

Op het moment dat ik typ meest gehaat, bedoel ik niet dat ieder individu op planeet aarde hem haat. Er is een groot deel die hem haatte vooral in de fase dat het niet liep, en hij geen acteur is zoals zo velen!

13 februari 2020 om 17:26

Op welk punt is Ziyech ooit de meest gehate speler geweest?? Het enige negatieve moment dat ik een soort van voor me kan halen, zijn die enkele fluitconcerten (voor meerdere spelers) in het begin en de slechte tijden.

13 februari 2020 om 17:28

Jij bent nu, alweer. vergeten dat hij nog niet eens zo lang geleden werd uitgefloten in de eigen Arena, rare handgebaartjes maakte naar het publiek en zelfs klappen kreeg?? En ja ik snap het allemaal wel, zoals spelers worden verguisd als je geen prijzen wint en opgehemeld als je dat wél doet, maar dat jij nu alweer vergeet hoe Ziyech werd uitgefloten is bijzonder.

13 februari 2020 om 17:48

Meest gehaat is natuurlijk ook wel wat overtrokken. Dat een flink aantal Ajaxsupporters klaar met hem waren en hem hebben uitgefloten staat buitenkijf. Echter maakt hem dat nog niet 'het meest gehaat. Daarvoor hebben te veel fans van ook andere clubs te veel sympathie voor hem. Het is geen Veltman of zo die buiten Ajax nergens op sympathie kan rekenen.'

13 februari 2020 om 17:53

Je hebt gelijk. 'meest gehaat' is zwaar overdreven. Maar dat heel veel Ajaxfans destijds helemaal klaar waren met 25 keer balverlies per wedstrijd én dat hij bijna alle vrije trappen de tribune in ramde, is gewoon een feit. Die zomer was hij ook rond met Roma trouwens, al viel die transfer door de mand omdat Roma niet bereid was die 25 miljoen te betalen en Ajax, uiteraard, weigerde te onderhandelen. Dus bleef hij. De rest is geschiedenis.

13 februari 2020 om 18:34

Het is inderdaad wel grappig hoe sommige clubs een enorme inschattingsfout gemaakt hebben met hem. Niet alleen maar Roma die Pastore boven hem verkoos (lol). Maar ook Feyenoord die hem liet lopen omdat Immers op zijn positie liep (dubbele lol).

14 februari 2020 om 14:42

Tja, ach, volgens Cruijff was Gerald Vanenburg niet geschikt voor topvoetbal en zou het niks worden. En hij vond Ronald Koeman ook maar een matige speler. Terwijl Cruijff zeker wist dat Tarek Oulida een topper ging worden, net als Erik Regtop. Wie? Hoor ik je denken. Ik bedoel maar. Het is en blijft verdomd lastig om te voorspellen wie het wel gaat maken en wie niet. Daar zit bovendien ook een hoop toeval en geluk bij. Dat Ziyech destijds echt geen onomstreden voetballer was, is een feit. Dus ja, soms kuhn je achteraf stellen dat het een misser was. PSV hoefde Ziyech ook niet.

Het is hem gegund! Een sieraad voor de sport, hopelijk laat hij het ook zien in de PL. Bedankt voor de mooie jaren en veel succes in Engeland.

Jammer dat hij voor Chelsea gekozen heeft (of andersom). Het is niet de club die mijn sympathie heeft en waar ik minder snel naar zal kijken. Verder een sieraad voor het voetbal, waarbij het transferbedrag m.i. ook wat hoger had mogen zijn, hoewel je voor ook 10 of 20 miljoen meer, niet zo'n voetballer terughaalt

kijk zo hoor ik het graag, dit seizoen nog lekker knallen! Deze jongen verdient het om zo'n mooie stap te maken en heeft met zijn nuchterheid afgewacht tot de juiste club en het juiste moment. Daarbij gun ik het hem ook. Desalniettemin snap ik niet alle berichten van teamgenoten dat ze hebben genoten van de tijd, aangezien hij toch nog 5 maanden blijft?

Ben een groot Ziyech fan. Alleen zou ik nu wel alvast beginnen met wat meer krachttraining voor volgend seizoen. Hij is 1.81m en weegt maar 67kg volgens de stats die ik kan vinden. Misschien zijn het oude stats, maar voor de PL zal hij echt meer spiermassa nodig hebben. Zelfs ''kleine'' spelers zoals Aguero hebben veel meer spiermassa opgebouwd daar. Hij hoeft natuurlijk geen Adama te worden. Slechts wat meer spiermassa om de duels makkelijker aan te kunnen. Zelfs Salah is vrij gespierd om al die verdedigers van zich af te houden met zijn lichaam.

Een beroepsvoetballer voetbalt voor geld!! Als jij naar je baas gaat voor een nieuw contract probeer je meer geld te regelen . Zyech heeft niet anders gedaan dan dat!! Slim gespeeld en Ajax gaat er me akkoord dus.................einde gezeik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Feyenoord4626
5.Vitesse4514
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller2311
L. TraoréAanvaller117
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper200
C. RaatsieKeeper00
K. ScherpenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

308 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Chelsea 14 1 3 0
2019/2020 Ajax 21 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ze slaan Hakim Ziyech over bij Chelsea; je ziet hem hulpeloos rondlopen’

Hakim Ziyech wordt bij Chelsea ‘overgeslagen’ en hij loopt er ‘hulpeloos’ bij, vindt Youri Mulder. De analist spreekt zich in het programma Paniekvoetbal van Ziggo Sport uit over het optreden van...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren