Steven Bergwijn: ‘Ik heb genoten toen Tottenham van Ajax won'

Woensdag, 29 januari 2020 om 12:10Yanick Vos • Laatste update: 12:39

Steven Bergwijn is in de wolken met zijn transfer naar Tottenham Hotspur, zo laat hij weten in een eerste reactie op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. In een interview op het clubkanaal gaat de Oranje-international in op zijn overstap naar the Spurs en laat hij weten dat hij vorig seizoen genoten heeft toen Tottenham Hotspur Ajax uitschakelde in de Champions League.

Ajax had de finale van het miljardenbal in zicht toen Lucas Moura vlak voor tijd scoorde en daarmee Tottenham naar de eindstrijd schoot. “Ik heb er vorig seizoen van genoten dat Tottenham van Ajax won”, laat Bergwijn weten. De 22-jarige aanvaller gaat verder niet in op de uitschakeling, maar laat weten vooral blij te zijn met zijn nieuwe club. “Dit is een geweldige transfer, naar een geweldige club. Het is een droom voor iedere speler om in de Premier League te spelen. De sfeer, de stadions die altijd vol zitten... Ik wil hier doelpunten maken, assists geven en de Champions League winnen.”

Bergwijn prijst bij zijn overstap de rol die zijn ouders in zijn leven hebben gespeeld. "Zonder mijn ouders was ik absoluut nergens. Ik ben blij dat ik ze dit terug kan geven", aldus de aanvaller, die er naar uitkijkt om samen te werken met de manager van Tottenham. "Als een kleine jongen keek ik op naar de coach, José Mourinho. Nu speel ik voor hem!" Bergwijn hoopt succesvol te zijn bij zijn nieuwe club. "Je moet in jezelf geloven en ik weet wat ik deze club allemaal kan brengen. Scoren en goed voetbal brengen. Het is een eer om hier te zijn."

De van PSV overgenomen aanvaller kijkt nu al zijn ogen uit in Noord-Londen. "Het is geweldig om hier te zijn, kijk alleen al naar de trainingsfaciliteiten. Als ik FIFA speel dan is dat bijna altijd met een club uit de Premier League. Ik kijk er echt naar uit om die in geweldige sfeer te spelen." Bergwijn denkt dat hij thuishoort in het Engelse voetbal. "Het aanpassingsproces zal enige tijd vergen, maar dat gaat wel lukken. Ik denk dat ik met mijn fysieke kracht goed in de Premier League uit de voeten kan. Ik geloof in mijzelf, al ben ik er nog lang niet. De Eredivisie is toch iets anders dan de Premier League, maar ik geloof in mijn kwaliteiten."Gerelateerd

Meer sportnieuws

286 reacties (laatste reactie door damenace)

Haha ach meneer Bergwijn tekende afgelopen zomer nog bijna bij Ajax. Wat doet deze overschatte voetballer nu bijzonder stoer zeg.

29 januari 2020 om 12:21

Ik denk eerlijk gezegd dat het op een andere manier is gezegd dan hier zo nu wordt neergezet door VZ. Ik ben het interview gaan zoeken, maar heb het nog niet gevonden, maar het zal echt wel in een andere context gezegd zijn.

29 januari 2020 om 12:26

Je kan even naar het twitter account van de Spurs gaan en daar staat het filmpje. Wat hij letterlijk zegt is: "last season I loved to see that you beat Ajax". Deze uitspraak laat niet echt veel ruimte voor interpretatie. Even goedkoop scoren bij de fans door een trap na te geven aan een club waar je 6 jaar hebt mogen genieten van de trainingsfaciliteiten. Zeer jammer van Bergwijn maar na zijn acties van afgelopen zondag kan je wel zien dat het een achterbaks mannetje is.

29 januari 2020 om 12:27

Twitter van officieel Spurs account. Hij heeft het daadwerkelijk zo gezegd. Zit er ook bij te glimlachen. Vreemd moment maar goed, soms zeg je domme dingen bij extreem enthousiasme.

29 januari 2020 om 12:35

Ik heb geen Twitter maar kan iemand even checken of hij ook zo mooi glimlacht als hij vertelt over hoe zijn eigen club de groep niet eens doorkwam dat seizoen nadat Kane hen in de laatste minuut de das omdeed? Of had hij dat al een plekje gegeven 😁

29 januari 2020 om 12:39

Wat een droeftoeter. Over een paar weken is het onze tijd om te lachen, wanneer RB Leipzig ze de CL uit knikkert. Daarna is het afwachten wanneer ze weer CL spelen, top vier gaan ze niet halen denk ik.

29 januari 2020 om 12:55

Hij drukt het uit in wat simpel Engels, om daar nou echt aan te koppelen dat hij leedvermaak naar Ajax had gaat mij echt veel te kort door de bocht. Volgens mij probeert hij eerder de Spurs een compliment te maken. Misschien had hij de naam Ajax beter weg kunnen laten, maar ik zie op basis van dit fragment niet waarom iedereen nu over de rooie gaat.

29 januari 2020 om 13:15

Ik snap sowieso niet waarom iedereen zo op zijn pik is getrapt. Hij heeft tot zijn 13e bij Ajax gespeeld. Daarna 9 jaar bij Psv, waar hij is gevormd, doorgebroken en waar hij zijn transfer heeft verdiend. Het is gewoon een Psver dus waarom denkt/vind iedereen nog steeds dat hij van Ajax moet houden? Mag hij niet gewoon een dolletje maken naar de grootste rivaal van 'zijn Psv', waar zijn nieuwe club op een unieke manier van heeft gewonnen? Als het al een dolletje was, want hij benoemd gewoon een unieke overwinning, dat toevallig tegen Ajax was..

29 januari 2020 om 13:27

Ik heb het filmpje opgezocht en ik neem mijn woorden terug! Toch plaats ik er een kanttekening bij. Je hoort het hem inderdaad met een lach zeggen. Wij hebben geen idee waarom hij dit heeft gezegd. Wellicht vroeg de interviewer er wel met een knipoog naar. Of voelde hij zich gedwongen om zoiets te zeggen.

29 januari 2020 om 13:32

RomBomCu: Verwijt je serieus Bergwijn achterbaks te zijn vanwege zondag? Met alle respect, maar de club heeft hier ook gewoon kei- en keihard gefaald. Geen communicatie tussen Gerbrands/De Jong en Faber. Faber die hem toestemming geeft omdat hij alleen spelers in zijn selectie wilde die er 100% bij waren. Dan hebben we ook nog de zaakwaarnemer die een vies spelletje speelt, want die had ook gewoon ervoor kunnen zorgen dat ze maandag zouden afreizen. Je kan hier veel zeggen, maar als je enige conclusie is dat Bergwijn achterbaks is, heb je totaal geen besef van de realiteit en van wat er daadwerkelijk gebeurd is.

29 januari 2020 om 13:41

Lucas1913. Ach hij heeft ook helemaal niks met Psv. Afgelopen zomer zette hij de deur wijd voor een mogelijke overstap richting Ajax en afgelopen weekend naait 'ie ze een oor aan. Het is een apart mannetje. Gezien zijn mentaliteit en kwaliteiten gaat hij het ook niet redden in Engeland.

29 januari 2020 om 13:53

Dit is idd niets anders dan goedkoop scoren. Ik denk dat we ook niet meer van deze jongen mogen verwachten: heb hem namelijk nog nooit op een zinnige opmerking kunnen betrappen.

29 januari 2020 om 14:40

Want? Je mag niet tegen Ajax zijn?

29 januari 2020 om 14:51

Precies. En daarnaast heeft hij best wat goede vrienden bij Ajax rond lopen volgens mij. Van de Beek, Ziyech. Hij kan dit natuurlijk zeggen, maar ik geloof er eerlijk gezegd geen bal van eigenlijk.

30 januari 2020 om 09:40

Inderdaad. dit is niks meer dan zonder nadenken even goedkoop willen scoren bij zijn nieuwe achterban. Helemaal niks dus om reacties als hierboven te geven. Dit is gewoon een niet al te intelligente jongen die probeert te laten zien aan de achterban dat hij het Tottenham al meer gunde dan een club uit zijn eigen land. Dat dit nu heel stom over komt heeft hij gewoon geen rekening mee gehouden. Niet iets om nu ophef over te maken naar mijn mening. Ik gun Bergwijn het allerbeste bij Tottenham, niet omdat ik Tottenham een leuke club vind, maar omdat het goed zou zijn voor Oranje als hij daar goed presteert.

29 januari 2020 om 12:26

Hij heeft helemaal nooit “bijna” bij Ajax getekend. Als Ajax belangstelling heeft en PSV een beetje wilt plagen is nog altijd niet “bijna tekenen”.

29 januari 2020 om 12:28

Tekende hij daar bijna of waren het de telegraaf en andere kranten die dat overal vermeldde?

29 januari 2020 om 12:44

Heel Nederland genoot toen Ajax vorig jaar werd uitgeschakeld, vooral van de wijze waarop. Amsterdamse arrogantie op een heerlijke manier afgestraft. Bergwijn zegt hier niets geks, gewoon een eerlijke reactie en tevens de mening van velen

29 januari 2020 om 12:50

Je weet dat Bergwijn zelf een Amsterdammer is, toch? 😂 Amsterdamse arrogantie lijkt me dan niet de meest logische uitspraak hahaha...

29 januari 2020 om 12:50

@boadurum, waarom werd 'amsterdamse arrogantie' toen zo afgestraft? Ajax speelde gewoon een heel goed toernooi, scoorde veel en met mooi spel. Mocht je dat Amsterdamse arrogantie vinden dan kan ik je de buitenlandse media van destijds van harte aanbevelen. Die waren al dan niet nog lyrischer dan de Ajax fans.

29 januari 2020 om 12:52

Bergwijn is natuurlijk niet voor niets op jonge leeftijd Amsterdam ontvlucht. Heeft het grootste deel van zijn bewuste leven bij PSV in Eindhoven doorgebracht. De mentaliteit van Ajax paste hem niet, daarom besloten hij en zijn vader naar PSV te gaan

29 januari 2020 om 12:55

Dat je blij bent dat Ajax uitgeschakeld was is 1 ding, maar dat is gewoon simpel je imago proberen te redden bij psv, en bij Tottenham slijmen. (Ben t vee rder wel eens met je reactie, met dat terzijde 😉)

29 januari 2020 om 12:57

Hij is Amsterdam niet ontvlucht, hij is weggestuurd. Bij de feiten blijven he?

29 januari 2020 om 12:57

Heel Nederland genoot? Ik heb met heel veel mensen die wedstrijd gekeken die geen Ajacied zijn en die er allemaal flink van baalden dat Ajax d’r uit vloog

29 januari 2020 om 12:58

Het gemoedelijke PSV. Tot dat het sportief minder gaat en het ineens toch niet zo gemoedelijk blijkt te zijn.

29 januari 2020 om 13:07

Zo'n standaard zinnetje weer. Arrogantie! Maar waren ze ' arrogant ' volgens mij niet. Wel vol zelfvertrouwen. Die 2 worden vaak verward. En dan er aan toevoegen ' heerlijke manier afgestraft ' getuigd denk ik meer de Ajax haat van deze meneer!

29 januari 2020 om 13:09

Boadurum.. Ajax heeft gewoon een wereld prestatie geleverd met mooi voetbal daar zit niets arrogants bij. Daar hoef je geen Ajax supporter voor te zijn om te zien dat het een mooi en goed seizoen was

29 januari 2020 om 13:17

Dat is waarschijnlijk omdat je met mensen hebt gekeken die toendertijds zeiden blij te zijn voor het Nederlands voetbal. Keek je die wedstrijden met bijvoorbeeld mij, dan had je nu een heel andere mening, her is dus maar net met wie je keek.

29 januari 2020 om 13:19

Ik heb van genoeg voetballiefhebbers gehoord dat ze vorig jaar genoten van het spel van Ajax. En die waren lang niet allemaal supporter van Ajax. Maar ach, nu het slecht gaat in Eindhoven, vindt boadurum het fijn om even zijn haat te spuien richting Amsterdam.

29 januari 2020 om 13:39

Spreek voor jezelf.ik heb van alle wedstrijden genoten en was enorm teleurgesteld als niet-ajacied.

29 januari 2020 om 13:43

Boadurum. Gezien zijn ruk mentaliteit in de afgelopen maanden/weken, met als uitbarsting afgelopen weekend, paste hij qua mentaliteit inderdaad niet bij Ajax haha.

29 januari 2020 om 13:50

Zoals gewoonlijk komen de kuddedieren van stal als er iets te melden valt met het woord Ajax. Als ze bij Ajax een broodje gezond gaan lunchen is dat Amsterdamse arrogantie. Als Ajax de halve finale haalt met leuk voetbal is dat arrogantie. Als het bij PSV zou gebeuren dan is het allemaal mooi, want het is zo'n warme club. Dat hebben we afgelopen weekend nog kunnen zien. Er stonden een hoop PSV supporters klaar met een bosje bloemen voor Gerbrands en de Jong.laat toch lullen joh

29 januari 2020 om 14:48

Praat lekker voor jezelf. Ik heb voor ze gejuicht toen ze zover kwamen en vooral hun veerkracht en volwassenheid vond ik fantastisch om te zien. Als ik moet kiezen tussen Ajax of Engelse, Spaanse of Italiaanse clubs vol toneelspelers dan kies ik alle dagen voor Ajax. Ambassadeur voor NL en Nederlandse talenten waren ze.

29 januari 2020 om 15:08

Half Nederland en bijna heel Europa genoot van de CL campagne van Ajax. Dat veroorzaakt bij anderen dit soort reacties🤥...

29 januari 2020 om 15:46

@boadurum: Totale onzin wat je zegt. Ik heb de wedstrijd met Feyenoord en PSV-vrienden gekeken in de kroeg en iedereen zat er doorheen toen we toch nog verloren. Dat er haters zijn in Nederland die een andere club is Nederland niets gunnen, is een gegeven (die heb je natuurlijk ook onder de Ajacieden). Het gekke hierin is, is dat hij zijn jeugd bij Ajax heeft gevoetbald en afgelopen zomer in de media flirtte met Ajax. Dan is het nu ineens heel gek als je dit zegt. Hij zal wel heel goedkoop willen scoren, zegt alles over de persoon Bergwijn (net als de werkweigering voor PSV afgelopen weekend).

29 januari 2020 om 16:38

Heel veel mensen in Nederland genoten van het mooie spel van ajax en niet alleen Nederland. Jouw opmerking is van dezelfde domheid als wat Bergwijn nu doet.Ik ben zelf al decennia Liverpool supporter maar genoot ook van het spel en hoopte op een finale Liverpool tegen ajax. In Nederland is al een grote meerderheid voor ajax (dus dan klopt heel Nederland al niet). Veel neutrale voetballiefhebbers genoten van het spel wat ajax op de mat legde. Alleen een beperkt aantal haters was blij. En je verhaal over Bergwijn is niet kloppend.

29 januari 2020 om 13:07

Haha voor zover de liefde voor Ajax. De enige die beweerde dat deze er was waren jullie zelf! Bijna getekend voor Ajax? Omdat hij bevriend was met Promes? Bergwijn heeft nooit bijna getekend voor Ajax... Het zijn alleen jullie en goedkoop scorende analisten die bij iedere presterende voetballer van PSV meteen een link leggen naar Ajax.. Hebben Malen en Ihattaren ook al bijna getekend?

29 januari 2020 om 15:48

Misschien handig om interviews van afgelopen zomer even terug te lezen/kijken. Daarin zegt hij nergens dat hij voor Ajax gaat tekenen, maar is hij wel opzettelijk aan het flirtten met Ajax. Maar blijkbaar vind je dat teveel moeite en ga je hier lekker los. Zo makkelijk...

29 januari 2020 om 13:15

Heb zowel met Ajax als met Bergwijn niets, maar snap wel dat hij deze woorden gebruikt. Volgens mij noemen ze dat tegenwoordig mediatraining, mooie inkoppertje voor hem om zich te presenteren aan de fans van de Spurs.

29 januari 2020 om 13:42

Ik denk dat iedereen heeft genoten op de Ajax supporters na! Ajax heeft gewoon geluk gehad met spelers als de Ligt, de Jong en Ziyech die de rest van het team goed lieten voetballen. Nu die spelers weg zijn gevallen zie je dat Ajax helemaal niks voorstelt. Ik hoop gauw dat van de Beek, Tagliafico, Onana en Neres een transfer maken om zich te ontwikkelen tot topspelers die ze kunnen worden.

29 januari 2020 om 13:53

Ik denk meer dat hij dat zegt om de supporters van de Spurs te pleasen. Hij speelde bij een club uit de eredivisie en gaat nu naar de Spurs, dan is die link zo gel3gd lijkt me

29 januari 2020 om 14:26

Meneer Bergwijn wil ook even wat zeggen en makkelijk scoren bij de fans van z’n nieuwe club

29 januari 2020 om 14:46

Wonderlijk hoe sommige Ajacieden bevangen worden door grootheidswaanzin. Enerzijds kapittelen ze Telegraaf om alles wat het voortbrengt, maar wanneer de krant van wakker Nederland een offensief opstart om Bergwijn naar Ajax te krijgen gaat alles dat Ajax-gezind is erin mee. Zowel van PSV- als Ajax-zijde is nooit contact geweest over een transfer van de vleugelspeler, laat staan dat een concreet bod is gedaan. En dan zelfs met die wetenschap nog beweren dat Bergwijn ‘bijna voor Ajax had getekend?’ Dream on zeg. Ik ben de laatste die het betreurenswaardige technisch beleid van PSV de hemel in prijst, maar Ajax’ aankopen zijn per stuk echt niet van een financiële omvang die de categorie Bergwijn vertegenwoordigd. Ajax blijft rond de helft daarvan of minder en steekt zich evengoed in het eigen vlees met miskopen als Álvarez en Marin. Dus wie overschat zich hier nu dan?

29 januari 2020 om 16:56

Haha er niet tegenkunnen dat hij dit zegt en dan maar jezelf overtuigen dat hij bijna bij Ajax tekende.

29 januari 2020 om 17:15

Ajax had toch geen bod gedaan? Dan kon psv dus niet accepteren en bergwijn dus ook niet bijna tekenen.

29 januari 2020 om 17:40

Ik weet niet waar jij je nieuws vandaan haalt maar hij heeft nooit toegezegd dat ie naar Ajax wilde.. Doet zeker pijn he dat ie naar die club is gegaan

29 januari 2020 om 20:25

Het is hem gegund bro maar dit had hij niet zo hoeven doen toch?. Zegt veel over iemand als persoon. Als speler heeft hij kwaliteiten alhoewel ik niet verwacht dat hij het daar gaat redden want komt domweg scoringsvermogen te kort.

29 januari 2020 om 20:23

Hahaha binnekort lachen wij hier ook wanneer hij weer s op de bank zit of geen potten kan breken. Want laten we eerlijk wezen, zo goed is nou ook weer niet. Vooral de afgelopen periode kon je zien dat dit geen speler is voor de top.

Hahah mooie reactie van B-dog! Mooie manier om goed binnen te komen bij je nieuwe club. Dus aan alle Ajacieden, niet meteen boos reageren, dit hoort allemaal bij het spelletje

29 januari 2020 om 12:25

Tuurlijk, maar alsnog wel raar aangezien hij destijds niks met Spurs had en hij jeugd vrienden/teamgenoten als Van de Beek, Mazraoui, De Jong en De Ligt ook wel wat gegund had. Althans dat neem ik aan. Of hij was jaloers op ze, dat kan ook.

29 januari 2020 om 12:35

Zo raar is het toch niet. Ik gunde het Ajax ook wel om die finale te halen als PSV supporter. Toch dacht ik bij mezelf wat gebeurt hier nou weer en schoot ik in de lach. Ik heb ook zeker van die wedstrijd genoten omdat het een van de meest gekke ontknopingen is die ik ooit heb gezien. Misschien bedoelt hij het niet eens zo heel slecht.

29 januari 2020 om 12:44

Jij bent wel héél naïef lieverd. Na de droevige hotelkamervideo was toch al wel duidelijk dat hij en zijn zaakwaarnemer aan een charmeoffensief timmeren. Dit is natuurlijk gewoon zieltjes winnen, niet overdreven intelligent, maar prima. En van mij mag hij hoor, ik genoot ook van NAC - PSV of PSV - Basel etcetera. Maar dat hij doelt op een spannende ontknoping en dat het niet met sentiment tegen Ajax te maken heeft... Sorry maar nee, dat is wel heel erg ver gezocht.

29 januari 2020 om 13:00

Zo slim schat ik hem ook weer niet in. Er is overduidelijk geknipt in dat filmpje dat zie je zelf ook wel als je dat filmpje bekijkt, weet jij veel wat hij erna nog zei. Verder is het natuurlijk wel de grootste prestatie van Tottenham, ik kan me in ieder geval niks anders herinneren van de afgelopen jaren. Naar mijn weten zijn ze geen kampioen geworden, ze zullen vast wel een keer de beker hebben gewonnen maar dat blijft bij mij niet hangen dus bij een Bergwijn waarschijnlijk ook niet. Misschien wil hij zieltjes winnen maar dan nog dat wil echt niet zeggen dat hij het zijn teamgenoten van het Nederlands elftal/jeugdvrienden destijds niet gunde.

29 januari 2020 om 13:23

Mooi compliment voor Ajax. De grootste prestatie van Tottenham in de laatste jaren is een zege op Ajax.

29 januari 2020 om 15:44

@nijogeth Is maar net hoe je het framed. De grootste prestatie van Tottenham in de laatste jaren is het bereiken van de CL finale. Toevallig dat ajax de tegenstander was in de halve finale. Vond zelf de overwinning van de Spurs tegen City indrukwekkender.

29 januari 2020 om 17:08

In dit geval gaat het om de zege op Ajax. Bergwijn heeft namelijk niet het bereiken van de finale genoemd

29 januari 2020 om 12:28

Denk dat de Ajax supprters erom lachen, met name als ze bedenken dat Bergwijn thuis op de bank voor de buis zat, omdat hij er een paar rondes eerder zelf al door De Spurs was uitgeknikkerd. Zou hij daarvan ook hebben genoten?

29 januari 2020 om 12:36

Nou, ik zie hier toch en groot aantal fans die hier niet om kunnen lachen Terwijl Bergwijn objectief helemaal niets geks zegt. Als je de naam 'Ajax' even buiten beschouwing laat, zie ne dat het een geweldig sensationele wedstrijd was. Normaliter geniet iedereen van een dergelijke comeback in een halve finale, kijk maar naar Liverpool - Barcelona of eerder Roma - Barcelona. Nu het om Ajax gaat is het sentiment hier begrijpelijkerwijs anders, maar dat neemt niet weg dat Bergwijn objectief gezien mag hebben genoten.

29 januari 2020 om 12:37

Gezien de reacties hier heeft ie toch een gevoellige snaar geraakt en zijn er heel wat op hun pikkie getrapt, haha.

29 januari 2020 om 12:53

@hijnietmet als verschil dat in de beide wedstrijden die jij noemt, een Europese grootmacht als Barcelona uitgeschakeld wordt. Wat altijd bij veel mensen voor genot kan zorgen, als de underdog wint. En die wedstrijden ook terecht gewonnen door Roma en Liverpool..de overwinning van Tottenham was in tegenstelling tot die andere 2 ook echt gestolen in de laatste seconde.

29 januari 2020 om 12:55

@ Rondvaartboot Dat is toch niet meer dan normaal, voetbal is nu eenmaal emotie en bij velen van ons doet die avond nog behoorlijk pijn. Overigens zijn wij Ajacieden niet veel anders dan andere supportersgroepen, andersom zullen veel supporters van andere clubs ook zo reageren als het andersom was. Die selectieve verontwaardiging van velen is dan ook lachwekkend. Overigens zullen zijn collegeâ´s (oud) Ajacieden bij Oranje dit vast ook wel waarderen, de manier waarop hij zijn transfer er door drukte sprak al boekdelen over zijn karakter; en deze uitspraak bevestigd maar weer dat we hier te maken hebben met een onvervalste rat (mijn mening).

29 januari 2020 om 12:57

Tottenham was in dit scenario, met een nederlaag in de eerste wedstrijd en een achterstand in de tweede, anders ook de underdog. Nee, daarmee heeft het echt niets te maken. Het gaat de mensen hier puur en alleen om Ajax en dat geeft verder niets.

29 januari 2020 om 13:36

Het gaat er hier om dat bergwijn natuurlijk niet objectief is. Amsterdammer, groot deel van zijn leven bij Ajax gespeeld en veel vrienden daar. Die was echt wel voor Ajax die wedstrijd. Dit is dus puur om de supporters te pleasen.

29 januari 2020 om 14:24

@F-18Dus lachen Ajax-supporters alles behallve hier om. Dat was mijn punt.

29 januari 2020 om 15:47

@silverfront waarom was de overwinning gestolen? 2de helft kwam ajax er niet meer aan te pas. Niks gestolen aan. Tottenham schroefde het tempo op en dat konden spelers als Van de Beek en Schone niet aan. Ook de organisatie van ajax achterin viel weg. Blind die opeens Llorente stond te dekken waardoor die elk kopduel won.

29 januari 2020 om 21:24

Hij niet!, maar als vrienden en NL elftal genoten van me zo uitgeschakeld worden, doet mij dat ook pijn. Dus oliedomme opmerking van hem als het zo is. Lekker ook om je matties bij het NL elftal weer onder ogen te komen. Stond klaarblijkelijk niet vooraan bij het uitdelen van intelligentie zo t lijkt.

29 januari 2020 om 12:39

@inside "dus aan alle Ajacieden, niet meteen boos reageren, dit hoort allemaal bij het spelletje" ook al is het een spelletje het blijft achterbaks! Veel gasten zijn zijn vrienden zoals vd Beek en Ziyech. Voor veel spelers zal dit misschien de meest verschrikkelijke dag zijn in hun carriere. Dan ga je toch niet zeggen ik genoot. Gewoon ik ben al jaren fan van Spurs. Knap hoe ze met veel zelf opgeleide spelers finale haalden. Gewoon onbenul deze kwal. Had hem hoog zitten maar hoop wel dat hij nu faalt omdat hij eerst zijn team kei hard liet stikken zondag en nu deze domme actie.

29 januari 2020 om 16:27

Hopen dat iemand faalt omdat ie een uitspraakje doet, hoe klein kan je zijn.... Al die Ajacieden die hier zo ontzettend getriggerd zijn door een mannetje van 22 die even zieltjes wilt winnen is ook lachwekkend.

29 januari 2020 om 13:58

Maar die jongen is op deze manier wel bruggen aan het verbranden. Hij gaat niet lekker weg bij Psv, nu ook nog een tikje na richting Ajax. Komt die jongen ooit nog terug in de Eredivisie bij 1 van die clubs (en dat is niet onrealistisch), heb je direct de fans tegen.

Rare uitspraak, alleen om wat punten te scoren bij de fans.

29 januari 2020 om 12:37

Vind het niet zo eens rare uitspraak als Ajacied zijnde.Ajax verloor van Tottenham terwijl de titelstrijd tussen PSV en Ajax nog niet gestreden was. Denk dat iedereen bij PSV op dat moment waaronder Bergwijn wel genoot van de uitschakeling puur omdat het de concurrent is. Misschien beetje onhandig om het te doen, omdat de meeste mensen in de Nederlandse voetbalwereld een beetje snel op hun pik zijn getrapt.

Heel goedkoop zieltjes winnen dit. Even de supporters van PSV en Spurs pleasen met deze uitspraken. Bergwijn was maar al te graag naar Ajax gegaan deze zomer, vrij treurig dit.

29 januari 2020 om 12:21

Duidelijk te zien dat hij in zijn hoofd nog een jeugdspelertje is. Die tattoos verbloemen alles!

29 januari 2020 om 12:29

Ja zijn gunfactor is ook wel naar 0 gegleden zo. Heel erg triest als je je ploeggenoten bij NL, oude club en vrienden (VD Beek o.a.) geen plek gunt in de CL finale. Zal ook wel goed bij hun vallen deze uitspraken.

29 januari 2020 om 12:41

Ja hij had dit beter niet kunnen zeggen. Als hij het echt meent dan is dat heel vreemd dat je er van geniet dat je vrienden uitgeschakeld worden. En als hij het niet meent dan is hij aan het liegen om goedkoop punten te scoren.

29 januari 2020 om 13:06

Wakker niet, maar zou bij niet goed vallen als vrienden dit zouden zeggen. Hij had op dat moment nog helemaal niks met Spurs, dan gun je dat je vrienden toch.

29 januari 2020 om 12:21

@magistra benieuwd wat hij gaat zeggen als hij na 1,5 jaar nog amper gespeeld heeft en alleen Ajax voor hem komt. Wat gaat hij dan roepen om ons te pleasen hahah.

29 januari 2020 om 12:27

Ik denk dat hij zijn kansen voor een eventuele terugkeer sowieso verspeelt heeft met deze uitspraken haha.

29 januari 2020 om 12:27

Wie weet schakelt in de tussentijd Ajax wel de spurs uit? Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt

29 januari 2020 om 13:00

@ Mrkrillinik mag toch hopen dat na deze uitspraak dat Ajax zich nooit, maar dan ook nooit voor deze trieste gast zich zal melden. Hij is wat mij betreft in de toekomst niet meer welkom.

29 januari 2020 om 17:36

Als hij na 1,5 jaar amper gespeeld heeft, denk ik zelfs dat wij (Ajax) geen interesse meer in hem hebben.

29 januari 2020 om 12:29

Zo graag dat hij verlengde

29 januari 2020 om 12:30

Toen Ajax niet meer geïnteresseerd bleek en hij sowieso bij PSV zou blijven na de zomer. Als je in de winter vertrekt was dat verlengen dus alleen voor het opwaarderen van zijn contract.

29 januari 2020 om 13:21

Ja typisch ajax. Alles in hun voordeel lullen. Is er ooit een bod geweest dan?

29 januari 2020 om 14:08

Nee, omdat Ziyech en Neres niet vertrokken. Het was duidelijk dat Ajax anders bij PSV zou aankloppen

29 januari 2020 om 15:43

Dat aankloppen heeft ook lekker veel zin als PSV al heeft aangegeven Bergwijn nooit aan Ajax te verkopen.

29 januari 2020 om 12:57

Als hij maar al te graag naar Ajax wou had hij daar nu wel gezeten... niet alles geloven wat in de media komt.

29 januari 2020 om 13:06

Ajax moet hij ook willen. Die waren alleen gekomen als Ziyech of Neres waren vertrokken. Was nu niet meer nodig.

29 januari 2020 om 14:19

Dan was hij nog niet gegaan.

29 januari 2020 om 15:25

"bergwijn was maar al te graag naar Ajax gegaan deze zomer" Geef eens 1 goede reden waarom jij denkt dat hij graag naar Ajax had gewild terwijl half Europa hem wou hebben? Echt bizar op wat voor een wolk sommige Ajacieden tegenwoordig leven. Niet iedere speler wil voor Ajax spelen, en al helemaal niet voor een schuin stapje opzij.

29 januari 2020 om 17:08

Citeer De Telegraaf juli 2019: Bergwijn wil heel graag naar Ajax, maar ik heb van de week een rekensommetje gemaakt: Marc Overmars heeft inmiddels 451 miljoen euro binnengehaald aan transfersommen.""tã³ch staat hij met de handen op de rug. Hij mag Bergwijn van de raad van commissarissen pas aantrekken wanneer óf Ziyech, óf Neres wordt verkocht. Ziyech of Neres zijn niet verkocht, dus Bergwijn was niet nodig.

30 januari 2020 om 09:27

Ten eerste heeft PSV aangegeven dat ze hem niet aan Ajax zouden verkopen en ten tweede heeft hij zelf niet aangegeven naar Ajax te willen. Jij gaat er aan de hand van een artikeltje in de Telegraaf vanuit dat Ajax hem zo binnen had kunnen hengelen. Dat is gewoon vrij bijzonder.

Hahaha wat voor reactie wil hij nou bereiken met die sneer naar ons (Ajax). Genoten van de uitschakeling. Tja, en nu?

29 januari 2020 om 12:30

Misschien is het geen sneer naar jullie, maar een compliment naar zijn nieuwe werkgever. Je moet niet alles op jezelf willen betrekken. Het was ook gewoon een fantastische ontknoping, die voor de Nederlandse voetbalvolgers helaas de verkeerde kant op viel. Objectief was het echter een schitterend schouwspel.

29 januari 2020 om 12:38

Amen! Lange teentjes hier. Ik keek de wedstrijd vrij neutraal, maar je kunt niet ontkennen dat het slot niet bijna adembenemend spectaculair was. Je kunt er ook van genieten als de uitkomst niet is zoals je gehoopt had.

29 januari 2020 om 12:58

Heeft toch niks met lange tenen te maken? Als een Rotterdammer die 6 jaar bij Feyenoord heeft gespeeld bij zijn nieuwe werkgever in z'n eerste interview zou zeggen: "ik heb genoten toen jullie Feyenoord in de halve finale uit het toernooi knikkerden" zou de strekking hier precies hetzelfde zijn hoor. Dan zou menig Feyenoorder ook zeggen "hmm, onnodige sneer". Doe nou niet alsof alleen Ajacieden dat zo opvatten. Dat is gewoon onzin. Ik zie hier ook gewoon PSV'ers zeggen dat ze het een vreemde uitspraak vinden namelijk, dat is het ook gewoon. Maar vreemde uitspraken voor de achterban bij een aanstelling bij een nieuwe club zijn niks nieuws in het voetbal, dus heel veel waarde moeten we er ook weer niet aan hechten!

29 januari 2020 om 12:59

Tja. Als hij dat bedoelde, dan had hij kunnen zeggen dat hij genoot van de manier waarop Spurs de halve finale wist te winnen. Maar hij zegt dat hij genoot dat Spurs Ajax uitschakelde. Lijkt me wel een verschil en een manier om nog snel zieltjes te winnen bij PSV supporters die nog boos waren van afgelopen wedstrijd.

29 januari 2020 om 13:17

Grote spelers hoeven niet te sneren om gewild te zijn bij zijn nieuwe werkgever. Daarbij kan het spectaculair zijn geweest, Spurs speelde in eigen stadion met schaamrood op de kaken.

29 januari 2020 om 15:25

Jij als Feyenoord van misschien wel, ik heb er weken lang nachtmerries aan over gehad. Niks genieten man.

29 januari 2020 om 15:27

Je kunt toch niet ontkennen dat veel Ajacieden hier nogal aangebrand reageren, of wel? Ik beweer nergens dat alleen Ajacieden iets zo op zouden vatten, dus dat hoef je me ook niet aan te praten. In je vergelijking vergeet je overigens ook even te melden dat de hypothetische oud-Feyenoorder na die 6 jaar ook 8 jaar voor pak-hem-beet Ajax speelde. Noah Lang bijvoorbeeld. Als die ooit de behoefte zou hebben om aan te geven dat hij het leuk vindt dat Feyenoord een belangrijke wedstrijd heeft verloren, tsja...

29 januari 2020 om 15:30

Binny, eerlijk gezegd zijn wedstrijden van Feyenoord de enige die ik echt hartstochtelijk en volledig subjectief volg. Ik kan me heel goed voorstellen dat Ajacieden zwetend wakker worden van die wedstrijden, maar er zijn natuurlijk ook zat mensen die er anders naar hebben gekeken. En daar zou Bergwijn er best een van kunnen zijn geweest, wie zal het zeggen?

Wat een spierballenpraat zeg terwijl hij heel dicht bij een transfer was naar Amsterdam. Beetje kinderachtig en goedkoop scoren dit

29 januari 2020 om 12:58

Ahhh jij weet alles? Dat hij dicht bij Ajax was is ook enorm opgeblazen

Lijkt me typisch een citaat dat nu compleet uit z'n verband wordt gerukt om onrust en irritatie te zaaien. Lijkt me niet dat hij heeft gezegd dat ie zo genoot van het Amsterdamse leed, maar meer dat ie het gewoon een mooie spannende pot vond. Wel weer stemmingmakerij dit, tenzij ik dit nu verkeerd inschat.

29 januari 2020 om 12:28

@aad "tenzij ik dit nu verkeerd inschat." Aan je naam icm je profielfoto schat ik in dat je het nu weer verkeerd inschat haha. Ik las boven dat je in het filmpje op twitter zijn reactie letterlijk kan horen. Dus er is geen ander context.

29 januari 2020 om 13:25

Aha, nou behoorlijk kansloos dan inderdaad.

29 januari 2020 om 12:33

Nee hij zegt het echt. Kijk maar op twitter van spurs. Hij zegt letterlijk iets van I love to see that you beat ajax last season in the champions league.

29 januari 2020 om 13:04

@ Aadhandgranaat De uitspraak liet weinig aan de verbeelding over, dus er is totaal geen sprake van dat hij verkeerd geïnterpreteerd zou zijn.

Dit moest die natuurlijk zeggen na wat er zondag allemaal is gebeurt. Beetje weer zieltjes winnen bij de PSV fans. Het zal allemaal wel. Mag hopen voor hem dat die veel speelt bij de Spurs anders geen EK.

29 januari 2020 om 12:36

Allee PSV fans hadden dit natuurlijk zien kunnen aankomen. Ik ben nooit een echte Bergwijn fan geweest omdat ik altijd het gevoel heb gehad dat hij voor zichzelf speelde. Dat is natuurlijk zijn goed recht. Maar ik keek veel liever naar Lozano waarvan je echt het fanatisme er van afzag branden. Dat mis ik enorm in dit huidige psv. Alleen Dumfries brengt dat een beetje.

29 januari 2020 om 12:39

Lozano vind ik JUIST een speler die alleen voor zichzelf speelde en dat was ook zeker te zien op het veld. Heel egoistisch op een gegeven moment.

29 januari 2020 om 12:43

Hij was wel egoistisch. Maar hij speelde niet voor zichzelf. Daar zit een verschil in. Bergwijn raakte er niet warm of koud van als PSV verloor, alleen in de CL/EL zag je de teleurstelling. Lozano was altijd teleurgesteld als ze verloren. Gaf altijd 100 en 1% procent en deed er alles aan om het nog recht te trekken. Helaas dat ik 1 van de weinige lozano fans ben omdat die doordat die zo fanatiek was ook irritante maniertjes had. Maar Lozano vond ik nou echt een PSV speler. Zou heel graag terug willen naar zijn eerste seizoen.

Ik vind dit een beetje goedkoop zieltjes winnen bij (de achterban van) je nieuwe én oude werkgever. Hij is nota bene oud jeugdspeler van Ajax, stond niet onwelwillend om afgelopen zomer terug te keren en hijzelf of zijn vorige club hadden amper belang bij de uitschakeling van Ajax. Laat andere clubs gewoon in hun waarde, wie weet wat je carriere nog brengt, dit kan je over 10 jaar zomaar opbreken als Ajax je terug wil halen oid

29 januari 2020 om 13:06

@ Superscoorderover tien jaar terug halen ? Ik mag toch hopen dat Ajax zich nooit meer meld voor de gast.

Lekker makkelijk punten scoren bij de nieuwe supporters dit. Begin met steeds meer te irriteren aan deze jongen. Doet me een beetje denken aan de Memphis die van PSV naar United ging. Denken het al gemaakt te hebben, maar hij kan nog wel eens van een koude kermis thuis komen. Het slaat natuurlijk nergens op dat hij er van genoten heeft. Bergwijn zal ongetwijfeld vrienden hebben die bij Ajax voetballen, denk aan Promes of Van de Beek? Je kan toch niet genieten als je 'vrienden' op zo'n manier worden uitgeschakeld?

29 januari 2020 om 12:40

Memphis heb ik 10x zoveel respect voor als voor Bergwijn. Bergwijn was bij PSV nog niet eens uitgeleerd. Zn statistieken zijn absoluut niet slecht, maar ze komen niet in de buurt van een echte topspeler. Memphis Depay was compleet uitgeleerd in de Eredivisie. Zo'n goede speler heb ik daarna niet gezien tot Frenkie en Matthijs vorig jaar. Het is helaas dat hij bij United een beetje op hol sloeg door nummer 7 te kiezen. En hij werd daar binnen gehaald als de nieuwe Ronaldo. Hij had beter even rustig gebracht kunnen worden dan had die het 100% zeker gehaald. Memphis had wel de kwaliteiten om bij United te slagen. Bij Bergwijn twijfel ik nog.

Deze uitspraak zal velen hier tegen het zere been schoppen, maar het was ook gewoon een memorabel wedstrijdverloop en daar mag je best van genieten. Ik zal dan wel weer een hater (ik word misselijk van dat woord) zijn, maar ik hou ook van de dramatiek en heroïek van de sport en dan blijft deze apotheose je altijd bij. Maar goed, het is ook begrijpelijk dat er op dit forum, gezien het grote aantal Ajacieden, er in dit geval andere wetten gelden. Objectief gezien was het een fenomenale pot, zoals de 4-0 van Liverpool tegen Barcelona dat ook was. Barcelona is hier natuurlijk een minder populaire club dan Ajax, dus het wordt makkelijker geaccepteerd dat mensen van die pot genoten hebben dan van de halve finale van Ajax. De schuimbekkende reacties hierboven zijn te verklaren vanuit supporterssentiment, maar rationeel zijn ze natuurlijk niet te noemen. Als het niet om Ajax zou zijn gegaan, zou iedereen genoten hebben van een dergelijke comeback in de halve finale (nogmaals, kijk naar de reacties na Liverpool - Barcelona).

Wat een uitspraken van deze man. Dit lijkt me natuurlijk niet waar en is puur bedoeld om een wit voetje bij zowel de Spurs supporters als de supporters van PSV te halen. Anyways, hij mag lekker roepen wat hij zelf wil maar erg sympathiek wordt hij er voor mij niet op zoals hij zich de laatste tijd profileert.

Wat zijn mensen toch snel op hun pik getrapt. Dit is toch grotendeels een act om een wit voetje te scoren bij de achterban van z'n nieuwe club, net zoals die nieuwe spits van Feyenoord die de achterban aldaar ook begon te paaien. Dat gebeurt toch overal, lekker laten gaan.

Haha opzich wel slim wat hij doet. De fans van spurs voor zich winnen en de PSV supporters. Nou denk ik dat de meeste PSV supporters hier wel door heen kunnen kijken. En Ajacieden, niet zo boos reageren niet nodig. Het hoort er allemaal bij en niet aankomen dat hij vorig jaar voor Ajax wilde tekenen want ook dat is niet waar. Lekker laten gaan jongens.

Hahaha, effe wat veren in de reet van je nieuwe club steken. Dit is dus de manier om alvast een goede beurt te maken daar in Engeland. En natuurlijk PSV versus Ajax. Zo doorzichtig en niet gemeend dit. Je kan vertellen wat je wilt, maar dit gelooft serieus niemand.

29 januari 2020 om 12:32

Hoezo niet? Was het dan geen fantastische en memorabele apotheose, ongeacht de uitkomst? Als het niet om Ajax zou zijn gegaan, zou iedereen van deze comeback genoten hebben (zoals bijvoorbeeld bij Liverpool - Barcelona het geval was).

29 januari 2020 om 12:47

Klopt, dat Engelsen (en vele anderen) van deze comeback kunnen genieten is niet meer dan normaal. Maar als Amsterdammer die 6 jaar bij Ajax heeft gespeeld (en jaren samen met o.a. De Ligt, Donny, Nous, etc. in een team heeft gezeten) is het toch een vrij frapante uitspraak wat mij betreft. Maar goed, we horen bij vrijwel iedere inkomende transfer bij elke club wereldwijd de meest idiote uitspraken om de achterban te pleasen, niks nieuws onder de zon dus..

29 januari 2020 om 12:52

Lijkt mij toch vooral een gevalletje semantiek. Hij zal echt niet genoten hebben van de uitschakeling van zijn vrienden, maar dat neemt niet weg dat hij nog wel van het wedstrijdverloop kan hebben genoten. Ik baalde van het resultaat, maar heb desondanks wel kunnen genieten van de strijdlust van Spurs die ze heeft geholpen een fenomenale comeback te realiseren. Bergwijn drukt zich uit in wat simpel Engels en iedereen valt nu over hem, dat lijkt mij echt veel tekort door de bocht. De man heeft zich vaak genoeg lovend over Ajax en zijn vrienden daar uitgelaten.

Wat een oerdomme uitspraak. Als Amsterdammer en gestreeld door de interesse van Ajax afgelopen dit nu zeggen waarom? Hij laat in een rap tempo zien dat hij het bij voetbal moet laten alles daaromheen schreeuwt dat deze jongen heel blij mag zijn dat hij talent heeft

Stoere praat na een snelle vlucht vanaf het zinkende schip.... We zullen zien wat je er bij de Spurs van gaat bakken...

29 januari 2020 om 15:31

Waar komt elke keer dag zielige 'zinkende schip' geneuzel vandaan? PSV is de afgelopen 5 jaar 3 keer kampioen geworden dus hou eens op met die provocaties. Ajax doet het nu toch ook prima nadat ze 4 jaar geen prijs hebben gepakt?

Dat is makkelijk scoren.... hoop dat hij dat ook wat meer gaat doen in het veld

Wat een sneue kerel blijkt die Bergwijn te zijn. Teken je een contract bij de Spurs, daarnaast ben je jarenlang een door de gemeente gesubsidieerde voetballer geweest en nog begin je over Ajax..... ach, deze zal wel in het kader van “ waar het hart vol van is stroomt de mond van over” zijn.

Veel succes. Ik hoop dat ik het fout heb, maar ik denk niet dat Bergwijn de kwaliteiten heeft om in Engeland te slagen. Bij Spurs zijn ze echt op zoek naar goals en in mijn ogen heeft deze jongen een veel te laag rendement (kansen omzetten in goals) om het te maken in Engeland. Denk dat PSV heel blij moet zijn met de 30 miljoen die ze voor hem hebben gekregen. Nogmaals, hoop dat ik het fout heb voor Bergwijn. De sneer richting Ajax vind ik idd een beetje raar, maar ach... Hij wil nu eenmaal credits verdienen bij Spurs. Kan het hem niet echt kwalijk nemen.

Haha, Stevie doet een uitspraak en alle Ajacieden zijn op hun teentjes getrapt. Hou je rustig mensen, gebeurt is gebeurt, laat jezelf toch niet zo uit de tent lokken. Zelf maken jullie ook vaak genoeg dit soort opmerkingen tegenover PSV en dan moeten we er allemaal maar vrede mee nemen omdat er anders weer een eindeloze discussie komt. Lekker bezig Stevie, veel succes in Londen.

29 januari 2020 om 12:39

Volgens mij lachen de Ajacieden er voornamelijk om, maar goed. Ook dit soort reacties zijn standaard bij zo een artikel.

het zal wel zijn om een wit voetje te halen maar al zou Bergwijn hebben genoten van de uitschakeling van Ajax, dan mag hij dat toch lekker zelf weten? wie weet zijn er ook wel Ajax spelers geweest zijn die genoten van de wedstrijd waarin PSV van Barca verloor en genoten van de hattrick van Messi destijds

29 januari 2020 om 12:43

Ik zou dat laatste een beetje dom vinden. Landgenoten die met een veel minder budget respectievelijk Barcelona en Spurs bij vlagen wegtikken verdienen respect. De manier waarop Spurs won, daar kon niemand van genieten buiten Spursfans om. Ajax had de harten van de wereld veroverd en de manier waarop we werden uitgeschakeld is wel heel erg zuur.hij mag het zeker zelf weten. Doorgaans worden dergelijke uitspraken duur terugbetaald. Hoop dat we'm snel eens treffen.

29 januari 2020 om 14:22

Ehm, natuurlijk respect voor Ajax maar Spurs was echt niet de mindere. Ik kon wel genieten van de uitschakeling van Ajax, maar heb ook 0.0 met Ajax.

29 januari 2020 om 14:27

Daar konden genoeg mensen van genieten Myvision, wellicht niet van het voetbal maar zeker van het resultaat. Als fan van een KKD club ben ik hier vrij objectief in maar als je die grote bekken op kantoor hoorden waar 80% van de voetballiefhebbers voor Ajax was dan was het die dag erop toch echt eventjes genieten.

29 januari 2020 om 16:02

Dat is inherent aan de verpaupering in Nederland, afgunst.

Haha, lekker handige uitspraak als je in het Nederlands Elftal speelt met een handvol jongens die toen met Ajax uitgeschakeld zijn...

29 januari 2020 om 12:39

Zeggen dat je ervan baalde zal omgekeerd weer niet zo lekker werken in de kleedkamer van zijn niewe club Ik snap deze ophef niet, het is toch overduidelijk dat hij het sensationele wedstrijdverloop bedoelt en dat het hem echt niet om Ajax te doen is?

29 januari 2020 om 12:49

Maar hij zei niet "I loved your match against Ajax." Hij zei toch echt "I loved to see that you beat Ajax."

29 januari 2020 om 13:13

Lijkt mij echt ongelukkig gekozen Engels. Soms is er een verschil tussen wat iemand letterlijk zegt en wat hij bedoelt, vooral wanneer hij de taal niet helemaal machtig is.

29 januari 2020 om 13:31

Je kan het goedpraten en ja, Steven is wel een van de domste spelers die er rondloopt, maar die lach na zijn uitspraak zegt alles. Hij zegt het bewust en deze krijgt'ie nog weleens terug. Hopen op Ajax-Spurs volgend seizoen.

29 januari 2020 om 14:36

Ik hoop het niet myvision want dat betekent waarschijnlijk dat we EL spelen, Spurs gaat echt geen CL halen dit seizoen gok ik! Hooguit na de winter zou het acceptabel zijn volgend jaar maar liefst niet in de groepsfase, dan is er iets mis gegaan!

29 januari 2020 om 12:41

Ik geloof eerlijk gezegd ook niet dat hij er veel van meent. Steven wil denk ik gewoon even punten scoren bij de achterban van Tottenham (en wellicht ook nog bij die van PSV). Of dat slim is, is een tweede. En als hij het wel meent, so be it. Ikzelf, ondanks dat ik ajacied ben, baalde behoorlijk van de uitschakelingen van PSV in 2005 en tegen Atletico (2015 meen ik?). Tot vloeken aan toe. Maar blijkbaar denkt niet iedereen er zo over. En dat mag ook.

Ach dit hoort bij het spel. Mooi toch. Het gaat je goed Steven..

Goed om te weten dat Bergwijn van anti-voetbal houdt. Ajax was over twee partijen de betere, had het al in Londen moeten afmaken toen Spurs van de mat werd getikt. Hoe hij met PSV omging afgelopen week zei me al veel over zijn achterlijke mentaliteit, hoe hij dergelijke uitspraken doet zegt me alles over hoe weinig de man kan nadenken. Ik hoop dat Ajax snel weer Spurs treft.

29 januari 2020 om 13:16

Beter in wat? Driehoekjes? Spurs hadden meer balbezit en meer kansen in de Arena. Zit het je nog steeds zo diep?

29 januari 2020 om 13:21

Beter in voetballen. Met kansen missen en balbezit win je geen wedstrijden hoor ik altijd, want dan zou Ajax vrijwel iedere wedstrijd winnen. Daarbij heb ik het over Londen en volgens mij gaat het in de finalerondes over twee wedstrijden.

29 januari 2020 om 13:23

Dude ajax was in de 1e wedstrijd beter, in eigen huis, in de 2e helft weggespeeld, ook dat mag benoemd worden, maar doet waarschijnlijk nog te zeer om het hard op te zeggen, 3 goals in 1 helft is geen geluk van De Spurs, Ajax zakte door het ijs in de 2e helft

29 januari 2020 om 13:27

Dat mag je inderdaad ook zeggen. En ik mag dan ook weer zeggen dat Ajax Spurs gewoon schaakmat had gezet als die bal van Ziyech niet tegen de paal was beland. Het was geen geluk voor Spurs, maar er zat toch wel wat pech in voor Ajax. Van die drie goals vielen er twee wel ontzettend debiel binnen.

Mensen maken zich wel heel erg druk om deze uitspraak, Bergwijn heeft een mening die niet iedereen deelt, nou prima toch? Ik ben voor Feyenoord en ik vond het ook mooi dat die goal voor de Spurs viel net zoals ik er geen probleem mee heb als Ajacieden lachen dat het vaak bij Feyenoord en nu bij PSV een rommeltje is.

29 januari 2020 om 15:25

@ramondiaz verschil is dat jij niet en collega bent van aantal spelers of vrienden. Bergwijn heeft in de jeugd gespeeld met oa v Beek. Ook in Oranje en zijn vrienden. Zelfde geldt voor Mazz en Ziyech waar hij vrienden mee is. Er zullen ongetwijdelfd meer jongens uit dat team vrienden zijn. En anders zijn ze collega's zoals Fdj, Mdl, Blind en Veltman. Voor deze gasten is dit misschien meest verschrikkele dag in hun voetbalbestaan. Veel waren er ziek van en onwijs pijnlijk voor ze. Dan ga je toch niet zeggen ik genoot er van. Dan ben je toch gewoon achterbaks en vieze streek naar die gasten toe. Hij bewijst gewoon echt een rat en matennaaier te zijn. Eerst zijn team van PSV laten vallen uit eigen belang en nu dit. Dat jij er om kon lachen is dus anders. Jij hebt geen band met die gasten.

29 januari 2020 om 18:21

@MrKrillin Als hij had gezegd dat hij een bloedhekel heeft aan Ajax dan zou ik je reactie nog begrijpen maar voor een fragmentje van 15 seconden iemand achterbaks noemen vind ik totale onzin, dit is het probleem met social media, je zegt iets en je wordt als bekend persoon online aangevallen door duizenden anonieme heilige boontjes die zelf nooit eens een aparte uitspraak doen. Iedereen zegt weleens iets waar anderen het niet mee eens zijn, dan is iedereen achterbaks, in de bijbel heb je daar een mooie passage voor, degene die zonder zonde is, werpe de eerste steen.

Lekker goedkoop scoren. Succes daar Stevie ik hoop dat het je goed gaat en anders zal karma aanwezig zijn voor je kinderachtige sneertje.

Baj wat misselijkmakend zeg...crowd pleasen noem ik dit. Precies hetzelfde wat elke aankoop van Feyenoord vaak zegt over het stadion, de sfeer en de supporters. Snap niet dat daar mensen nog intrappen. Alleen om in een goed boekie te komen... Jammer Bergwijn

Een mooi verkoop praatje van zichzelf naar zijn nieuwe club toe, mooi opgezet plan vanuit zijn management. Laat hij maar beginnen met zijn voeten te spreken om zijn transferwaarde terug te betalen. Want de kwaliteiten op het veld laten al maanden te wensen over. Only speaking when you winning.

Ik vind dit soort uitspraken laag, en ik ben niet eens een Ajacied. Je kunt ook zeggen dat je onder de indruk was, maar blij? Dit soort getoeter is wel een heel kinderachtige manier om de achterban van de Spurs te pleasen.

29 januari 2020 om 13:16

Gaat ook niet werken, dergelijk geslijm werkt averechts. Het geeft alleen je gebrek aan persoonlijkheid weer.

Oh nee, zei meneer Bergwijn nou echt iets lelijks over Ajax, dat kan toch niet?!kom op zeg, hij deelt een plaagstootje uit en scoort punten bij z'n nieuwe club. Al die ongestelde reacties van op hun pik getrapte Ajacieden hier, zegt meer over jullie dan over Bergwijn. Zo kan ik me nog ene Jan Vertonghen herinneren met een bepaalde leus over onze Rotterdamse vrienden. Dat is natuurlijk geen probleem, maar over Ajax beginnen is hier uit den boze.stevie, het gelul is nu geweest. Je hebt paar mooie marketingpraatjes gehouden, PSV houdt nog wat centen aan je over. Nu je voeten laten spreken! Succes!

29 januari 2020 om 13:22

@joeyhpsv Ik vond wat Vertonghen zei over Feyenoord respectloos, Bergwijn zegt eigenlijk alleen maar dat hij het mooi vond dat de Spurs wonnen van Ajax maar blijkbaar voelen een hele berg Ajacieden zich op hun ziel getrapt.

Haha even goedkoop wat zieltjes winnen zal me niks verbazen als zn zaakwaarnemer dit ook weer heeft bedacht. Oud-teamgenoten en vrienden speelden bij ajax maar die gunde hij blijkbaar niks. Maarja we hebben afgelopen dagen al gezien hoe deze meneer in elkaar steekt. Misselijk makend

Ach ja, intelligentie is niet iedereen gegeven zullen we maar zeggen he. Als je het Tottenham publiek wil pleasen kun je dat beter op het veld laten zien, ik denk dat supporters hier ook wel doorheen kijken.

Oh jee, ik voorzie petities van Voetbal inside, ajax supporters en consorten om dit 'misselijke mannetje' uit de EK-selectie te laten en nooit meer voor Oranje op te roepen. Pure schande natuurlijk om dit in je eerste interview van je nieuwe club te zeggen, om dan ook nog eens de club welke geen toekomst in je zag een sneer na te geven, hahahahahaha. Puur jezelf vanaf dag 1 een fan-favourite maken met zulke teksten, laat het lekker. Wat een paniekreacties van sommige hier

29 januari 2020 om 13:00

Vind jij dit een manier van doen dan ? Hij kan ook gewoon zeggen dat hij heeft genoten van Spurs het afgelopen seizoen of zo iets dergelijks. Is gewoon achterbaks gedrag en daar houden heel veel mensen terrecht niet van.

29 januari 2020 om 13:47

Misschien heeft hij daadwerkelijk genoten van die avond. Dan vind ik het moedig dat hij dit gewoon zegt.

Toch fijn dat Bergwijn de grootsheid van Ajax nog even benoemd, hij had ook kunnen zeggen dat hij onder de indruk was van de spurs toen hij er zelf tegen speelde. Maar toch bedankt voor weer extra exposure voor Ajax.

Wat een kind om dit te zeggen. Iedere voetballiefhebber had het Ajax gegund vanwege de spelopvatting en de wijze waarop Ajax won van Real en Juve.

Als-ie nou een Rotterdammer of Hagenees was, had ik dit wel begrepen, maar zelfs ik (als Feyenoorder en Hagenees) vond het jammer dat Ajax verloor, maar goed. Je kan ook niet binnen komen bij Spurs en zeggen, he jammer dat jullie toen wonnen, ik heb niet zo veel met Spurs.

29 januari 2020 om 13:23

Je kan ook binnenkomen en zeggen dat Spurs een prachtige CL campagne heeft gehad. Of dat Spurs een grote club is gezien ze alsnog de wedstrijd tegen Ajax naar hand wisten te zetten. Maar dit sneren maakt zo'n speler ontzettend klein. En hij devalueert direct zijn nieuwe club daarmee.

Haha, fantastisch. Dit kan ik wel waarderen. Club in jouw eigen land even zo neerzetten. Handig is een tweede, maar leuk is het zeker. Deze stap is jou gegund Bergwijn, maak het alsjeblieft waar!

Aan de ene kant wil hij natuurlijk scoren bij de fans van Tottenham, maar aan de andere kant zal hij als Psv'er hier stiekem ook wel een beetje van genoten hebben. Ik had als fan namelijk hetzelfde, al mag ik dat van niemand hardop zeggen.

29 januari 2020 om 13:10

Mag je zeker zeggen, Ieder zijn ding toch ? Maar bij Steven ligt het naar mij mening toch iets anders aangezien die van de zomer dolgraag naar ajax was gegaan en dat steekte die ook nog echt onder stoelen of banken. En hij is goed bevriend met de helft van de selectie van ajax, Dus ik kan me niet voorstellen dat hij er zo van genoten heeft. Gewoon goedkoop scoren is wat steven hier doet.

Ach de ajacieden zullen hier wel weer over vallen maar laten we niet te zwaar aan deze uitspraak tillen. Deze jongen is enthousiast over zijn mooie transfer en probeert natuurlijk om zich populair te maken bij de achterban. Dat is ook wel logisch.

Bijna een jaar na dato durft hij een uitspraak te doen... wat een bang wezeltje is die Bergwijn. Hij mag dromen dat hij zelf ooit de halve finale CL haalt...

29 januari 2020 om 14:46

Hij hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hij met Tottenham überhaupt een finale wint of een prijs pakt.

Wat een ziek misselijk ventje is het toch, als je zo zieltjes moet winnen in Londen zegt het heel veel over de persoon Bergwijn. Als Neres of Ziyech afgelopen zomer waren vertrokken had hij nu in een Ajax shirt gelopen en schijnheilig het embleem gekust. Bahh

Wat een zielige ventje is het jezus.... haha ben benieuwd naar zijn carrière in de PL. Leuk om te zien dat men naar de wedstrijden van Ajax keek terwijl ze het Ajax niet gunnen. Elke wedstrijd dan maar hopen dat Ajax verliest en toch kwamen ze weer door hoe pijnlijk als dat als een niet-Ajacied (haha) zielige figuren ook.

Ik snap de reacties van de Ajaxieden wel. Vaak genoeg niet met ze eens maar je maakt mij niet wijs dat je als liefhebber niet van ze genoten hebt en dat ze een hogere gun factor dan de Spurs hadden (zeker als Nederlander). Totaal geen nodige sneer en idd goedkoop scoren. Als ik een Donny was had ik hem op de training sowieso een extra tik gegeven. Verder hoop ik dat hij het internationaal wel goed doet en van waarde voor Oranje kan zijn.

Deze uitspraak zal ongetwijfeld uit verband zijn getrokken maar dan nog.. Het waren ook je teamgenoten van Oranje die heel pijnlijk de finale CL misliepen. Maar Steven geeft de schuld straks weer aan de media, mark my words

Hier word ik toch een tikkeltje droevig van hoor. Niet vanwege de pijnlijke herinnering aan die verloren wedstrijd, maar omdat Bergwijn zich hier wel echt op zijn kleinzerigst laat zien. En trouwens ook een beetje om zijn steenkolenengels; mijn god, dat was niet best zeg. Hoe gaat die jongen zich verstaanbaar maken in het buitenland? Wat een niveau...

29 januari 2020 om 13:38

Ja hij is er al een dag. Beetje prof leert de taal van zijn nieuwe land toch gewoon in 2 uur.

29 januari 2020 om 15:06

Als je de Engelse taal op je 22e nog niet machtig bent, scheelt er iets aan je intelligent vermogen.

29 januari 2020 om 16:52

'als je de Engelse taal op je 22e nog niet machtig bent, scheelt er iets in je intelligente vermogen'. Het beheersen van een andere taal heeft geen sikkepit met je intelligentievermogen te maken. Bestaat 'intelligente vermogen' trouwens?

29 januari 2020 om 17:54

@dante Het gaat hier niet over Chinees, Russisch of Portugees maar over Engels he, de voertaal van waarschijnlijk bijna alle muziek, series, films en games die hij consumeert. De taal die je op z'n laatst vanaf groep 7 op de basisschool leert, maar er zijn ook scholen die er al ruimschoots eerder mee beginnen. In internationale communicatie de nummer 1 taal, en bovendien een van de talen die het dichtst bij het Nederlands liggen. Dan vind ik het inderdaad een tikkeltje vreemd dat hij zich op zijn 22e zo povertjes weet uit te drukken.wie weet wordt het een stuk beter als hij lange tijd in Engeland woont, ik hoop het voor hem, maar ik ben bang dat de aanleg voor taal in zijn "intelligente vermogen" schrikwekkend beperkt is. Daar kan ik van schrikken, maar dat maakt hem natuurlijk niet tot een mindere voetballer of een minder mens. Als hij zijn voeten maar laat spreken als hij bij Tottenham balt, dan is de rest van ondergeschikt belang. Maar ik hoop voor hem dat de tijd niet komt dat hij moet uitleggen waarom het sportief slecht [email protected]: opmerkelijke stelling van je, dat het leren en beheersen van een taal niets met intelligentie te maken heeft. Met wat dan wel?

29 januari 2020 om 17:59

En als intelligente vermogen bestaat, is het dan scheelt aan of scheelt in? Ik haat taalnazi's, maar jij verdient het

29 januari 2020 om 18:05

@magnetics De meeste Nederlanders spreken inderdaad erg goed Engels. Maar niet allemaal. Dat kan verschillende redenen hebben. Niet veel naar school geweest, weinig aanleg voor talen, geen interesse etc. En zijn Engels is inderdaad niet super, maar vooral steenkolen. Maar meer dan goed genoeg om zich verstaanbaar te maken, dus snap sws je punt niet echt. Voormalig ceo van Shell Jeroen van der Veer en Mark Rutte hebben trouwens ook een erg Nederlands accent door hun Engels. Misschien ook beetje weinig intelligente vermogen (we maken er maar gewoon een woord van) dan?

29 januari 2020 om 18:29

@Dante Ik vind Bergwijn in interviews vaak wat timide overkomen maar kan hem niet betrappen op onzin dus ik denk dat zijn "intellegente vermogen" niet best is maar dat het met zijn intelligentie wel snor zit.

Heeft helemaal niets laten zien in Europa omdat het allemaal wat sneller ging dan de Eredivisie en dan komt hij met deze sneue reactie. Bergwijn zal bij de Spurs heel erg zijn best moeten doen want ze zijn heel snel met verhuren in Engeland, voor dat je het weet speel je op huurbasis 2e divisie.

29 januari 2020 om 15:27

@janta misschien komt straks weer filmpje vanuit zijn hotelkamer en geeft de schuld aan de medie die alles verdraaien. Dat hij geen rat en matennaaier is.

Wat een snotaap. Dit geeft wel aan dat het enige dat bij hem telt meneer Bergwijn is. Als een club uit eigen land Europees speelt dan lijkt het me niet heel gek om te hopen dat, in het landsbelang, men zo ver mogelijk komt in zo'n toernooi. Behalve als het een onderonsje is tussen 2 clubs uit hetzelfde land. Toen PSV en Feyenoord uit Europa lagen voor de winterstop waren er een hoop mensen terecht niet blij net als het moment waar Ajax nipt door Spurs werd verslagen vorig jaar. Bergwijn heeft er nota bene een aantal jaar in de jeugd gezeten. Het lijkt me duidelijk waarom hij daar is weggestuurd, en waarom hij koste wat kost bij PSV weg wilde, terwijl hij ze misschien, 3 punten tegen Twente had kunnen bezorgen. Zijn mentaliteit laat te wensen over. Zelfs om de Spurs en hun achterban te paaien is dit een domme reactie. Het is ook geen leuke opmerking naar zijn Oranje collega's en dit joch moet ons dan in de zomer aan goals helpen.

Heerlijk zeg al deze reacties. wat een verschrikkelijk overdreven gedoe. Voetbal is rivaliteit.en als je rivaal eraf gaat kan dat best genieten zijn, zelfs al doe je het zelf niet goed, of al zou je het ook geen ramp vinden als ze wel door gaan. Niet zo hypocriet doen met zn allen. Op elke live meepraten hier zie ik tal van supporters van rivaliserende clubs die niks met die wedstrijd te maken hebben leedvermaak hebben als een rivaal het slecht doet. Dat hoort erbij.

29 januari 2020 om 15:27

Wat een vergelijking weer in de "live wedstrijden" topics is er sowieso meer ruimte, voor ongenuanceerde berichten van zogenaamde supporters. Daar het geval is dat er minder streng op gecontroleerd wordt. Laten we vooral niet hypocriet gaan doen inderdaad, kijkend naar de transfer van Wijnaldum van Feyenoord naar Psv, hoe daar is mee omgegaan door diversen "supporters". En nu hij immers de ster van Liverpool is hij weer aanbeden wordt door die zelfde "supporters". Het is inderdaad zijn mening en prima, maar ook net zo prima dat menigeen daar zijn mening over mogen geven. Daar is dit geval helemaal niets hypocriet aan.

29 januari 2020 om 18:06

Dirk ik snap je verhaal niet zo. Ik geef aan dat het een vrij normaal sentiment is in de voetballerij. Banter eigenlijk. Niks om zo in paniek over te raken. Of dat nou in een streng gecontroleerde of minder gecontroleerde omgeving is lijkt me niet zo relevant.

29 januari 2020 om 17:34

Deed die rivaal het dan zo slecht? Of had de club met de grotere financiële huishouding alle geluk van de wereld?

reacties onder Spurs twitter aankondiging spreken boekdelen.ik verwacht zelf einde Bergwijn bij Oranje, ivm te weinig speeltijd.

29 januari 2020 om 15:29

@michel wat voor reacties krijgt hij uit Engeland hierop op Twitter?

maak er maar oud-international van. Die jongen laat al bijna een jaar niets zien en gaat bij Spurs alleen in het begin spelen omdat hij voor 30 miljoen overgenomen is. Ik vind zijn uitspraak zielig, oncollegiaal en zwak, precies zoals hij al een jaar speelt. Maar, alles voor de fans he? 30 miljoen voor de sterspeler van Psv, wat zwak.

29 januari 2020 om 18:34

@RUTGERRR Wow als ik zo je reactie lees lijkt het alsof Bergwijn de ruiten van je woning heeft ingegooid, je auto in brand heeft gestoken en er daarna met je fiets vandoor is gegaan. Hij heeft het over een wedstrijd waarin hij blij is dat zijn nieuwe club van Ajax wist te winnen niks meer niks minder, geen stress.

Haha, het is prachtig om te zien wat voor reacties / gevoelens hij bij een aantal leunstoelanalisten weet te triggeren. Ik vind z'n uitspraken ondoordacht, maar een aantal van jullie kan echt rustig aan doen. 'snotaap', 'hij moet een extra tik op de training krijgen', 'misselijkmakend', 'hij moet denken aan zijn teamgenoten bij het Nederlands elftal', zijn jullie écht zo teer aangelegd? En hij mag n.a.v. zijn uitspraken ook niet meer voor het Nederlands elftal uitkomen?

29 januari 2020 om 15:03

Ai, nu ben ik ook al een leunstoelanalist😤. Want ik vind zijn opmerking ook misselijkmakend. Goedkoop scoren over de rug van de club waar je deels de jeugdopleiding hebt genoten. Dat is een sterk staaltje!i

29 januari 2020 om 16:05

Heb je zo'n zwakke maag dat je zijn uitspraken misselijkmakend vindt? Ook al ben ik voor Ajax, z'n uitspraken triggeren mij niet. Als z'n avontuur nadelig uitpakt, heeft hij uiteindelijk alleen zichzelf ermee en niet al die analisten hier die bij Ajax op de loonlijst staan... 'goedkoop scoren over de rug van de club waar je deels de jeugdopleiding hebt genoten' Wellicht is zijn verleden bij Ajax nog een open wond en spelen de transferperikelen van afgelopen zomer mee. Z'n naam werd herhaaldelijk genoemd alsof Ajax hem zo even zou oppikken. Ik weet niet wat er op dat moment in hem omging, maar doordacht is het niet... Overigens kan Bergwijn het ook anders hebben bedoeld. Wellicht is het geen steek naar Ajax, maar doelde hij op het feit dat Tottenham terugkwam nadat iedereen dacht dat de wedstrijd al gespeeld was.

29 januari 2020 om 18:01

Al die analisten? Zijn merendeels gewoon forumleden met een eigen mening. En veel daarvan huldigen nou niet direct het principe van “wiens brood men eet, diens woord men preekt”. Kwestie van fatsoen....

Ik vind het vooral grappig dat vrijwel alle Ajax fans nu boos zijn op deze uitspraak van Bergwijn terwijl de uitspraak toch ook logisch is ? Je gaat toch ook niet zeggen dat je had gehoopt dat ze hadden verloren van Ajax? Komt gewoon niet goed over anders... Uiteindelijk snap ik ook best dat hij niet het meest betrouwbare mannetje is want wie gaat nu in de winsterstop als een van de belangrijkste spelers van PSV weg terwijl het zo slecht gaat met je club

Dit geeft nogal te denken. Ik snap dat het een opmerking is om de fans blij te maken, maar het is wel erg triest. Heel goedkoop scoren over de rug van ook nog eens een aantal van z'n vrienden (bij Ajax). Maar goed het zal wel. Ik ben blij te horen dat ie heeft genoten van die halve finale terwijl ie zelf thuis op de bank zat.

Vind dit een respectloze opmerking van Bergwijn. Als Nederlander hoor k elke Nederlandse club te steunen in Europese competities.

Kan het me niet voorstellen dat hij daar van genoot. Als Nederlander, als ex-Ajacied (die nota bene weer opnieuw op weg leek naar Ajax) riekt dit naar punten willen scoren bij de fans van zijn nieuwe club. We gaan het zien wat hij gaat presteren en of wat voor kansen (en geduld) hij bij de Spurs gaat krijgen.

Hij wil ook bij de Ajax fans populair worden, merk ik🖕

Stemmingmakerij. Die gast heeft nu een Tottenham shirt aan en wil in goede aarde vallen bij de achterban. Vast een vraag gekregen en een dergelijk antwoord gegeven. Hij kan nu moeilijk zeggen dat hij het jammer vond dat Ajax niet had gewonnen.

Genoten van de wedstrijd of dat Tottenham in de laatste minuten het doelpunt maakte?nog nooit anders meegemaakt dan dat de nieuwe club het "allemaal is " waarschijnlijk al een poster bij zijn bed toen hij nog 5 was. Straks kan hij helemaal genieten vanaf de zijliijn en de hele wedstrijd op zijn gemak kunnen zien.

Wat vond je van de onderlinge wedstrijden tussen psv en Tottenham, Stevie. Goedkope jongen en zo overschat.

Frustratie was blijkbaar hoog op het bankje thuis terwijl Ajax het Nederlandse voetbal weer op de kaart zette.

Denk dat dit een mix is van Tottenham publiek voor zich winnen en een beetje verbetenheid dat z'n avances niet lukten.

Hoe maak ik me in 4 dagen, minder populair/gehaat bij twee van de drie grootste clubs in Nederland... Komt ook lekker over bij z'n teamgenoten in Oranje. Persoonlijke populariteit is blijkbaar het enige waar het om draait bij deze jongen. Geeft wel te denken.

Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Als je geen rechte rug hebt😉

Jaja, je goede vrienden vd Beek ed even een mesje in de rug steken nu. Wat een lachertje is die Bergwijn zeg. We zullen het allemaal prachtig vinden je op de bank of tribune te zien huilen in Londen Steven.

29 januari 2020 om 16:40

Ik snap niet hoe volwassen mannen zo emotioneel / irrationeel op zijn uitspraken kunnen reageren. En dan is het ook nog de vraag of men zijn uitspraken wel goed interpreteert. Wellicht is het geen steek naar Ajax, maar doelde hij op het feit dat Tottenham, die al door bijna alles en iedereen in een grafkist werd geduwd, uit de dood herrees.

Wat een ophef over een grapje zeg

Ik hoop dat je je kleine teen stoot! Ot; zieltjes winnen idd, niet teveel aandacht aan besteden

Misschien bedoelt ie de manier waarop? Want die was echt wel bewonderenswaardig en zal ik ook nooit meer vergeten, hoe je 50 000 mensen stil kan krijgen met de winnende treffer is altijd heerlijk om te zien.

29 januari 2020 om 16:31

Natuurlijk bedoelt hij dat. Dat is echt ontzettend duidelijk, behalve voor de meute die meteen rode vlekken voor de ogen krijgt.

Wat een goedkope binnenkomer zeg bah!! Bekrompen tot op het bod! Zelf teleurgesteld zijn dat Ajax je niet haalde en dan dit zeggen! Nou meneer bergwijn ik wens u en heel uw entourage veel plezier op de bank en tribune want song en Lucas gaan daar echt niet zitten omdat beperkte stevie moet spelen... wat een Calimero is dit zeg!

Dit zal ook wel weer een gevalletje "de media verdraait alles". Net zoals op dat hotel kamertje van hem, de media verdraait alles, terwijl PSV naar buiten bracht dat hij niet naar Londen mocht! Zegt ook wel geboeg over hem. Totaal geen realiteits zin!

Ik heb ook genoten Stevie. Vanavond voor het slapen gaan nog eens de beelden op Youtube checken. Succes bij Spurs en je verlaat op tijd het zinkend schip dat PSV heet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Liverpool4313
7.Everton404
10.Arsenal377
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Son Heung-MinAanvaller2513
D. ScarlettAanvaller10
H. LlorisKeeper250
A. WhitemanKeeper00
T. AlderweireldVerdediger151
S. AurierVerdediger142
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

50 fans
Aanvaller, 23 jaar

In de wandelgangen

Maandag 1 maart
Bayern München heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren