Peterson beschrijft ‘de snelste transfer in de historie van voetbal’

Maandag, 20 januari 2020 om 19:08Yanick Vos • Laatste update: 19:18

FC Utrecht versterkte zich maandag met Kristoffer Peterson, die op huurbasis overkomt van Swansea City. Trainer John van den Brom had al genoeg opties in de voorhoede, maar toch besloot de club om de Zweedse spits aan de selectie toe te voegen. Peterson stond tussen 2014 en 2017 onder contract bij Utrecht, maar een groot succes werd de samenwerking destijds niet. De aanvaller hoopt nu op betere tijden en via Utrecht met de Zweedse ploeg naar het EK te gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat de periode van Kristoffer Peterson bij FC Utrecht een succes wordt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door dagrim1)

Fantastische poll natuurlijk. De periode van Peterson bij FC Utrecht wordt een succes want André Onana.

Wat is dit voor rare poll? “Ja André Onana” ?

Het blijft een bizarre transfer natuurlijk. Haal je eerst Joosten terug. Dan huur je ook nog ene Abass. Ook koop je voor een klein godsvermogen Cerny. Vervolgens mag Joosten in de winter weer weg, blijken Cerny en Abass totaal ongeschikt....en huur je terwijl de conpetitie weer begonnen is (kennelijk kon dit niet in december bedacht worden) een niet wedstrijdfitte dure speler met weinig spelritme die hier nota bene al eens flopte. Het is werkelijk verbijsterend wat er op transfergebied allemaal gebeurd bij Utrecht. Allemaal dure middelmaat waarvan niet duidelijk is wat de directe meerwaarde is, waarvan ook niet duidelijk is hoe al die spelers ooit meer geld op moeten brengen dan ze gekost hebben...en ondertussen sta je 7e met een peperdure trainer die na 7 maanden maanden nog niet weet hoe die wil voetballen...Je ruilt Dessers plus 7 ton voor Dalmau. Dessers is topscoorder van de Eredivisie en Dalmau presteert geen drol. Het vat het transferbeleid bij onze FC de laatste jaren wel erg samen. Slechts 1 voetballer die in de laatste 2 1/2 jaar is gehaald werd verkocht met winst. De rest hobbelt nog rond tegen topsalarissen en ondertussen heeft van Seumeren maar weer aandelen verkocht om de dieper wordende gaten te vullen.Utrecht is weer helemaal terug bij af...Van Seumeren heeft helemaal niets geleerd van alle fouten onder Booy.

20 januari 2020 om 19:37

Utrecht wilt met 10 aanvallers gaan spelen en met Vd Maarel achterin ofzo

Offtopic waarom was jou post vanmiddag eigenlijk verwijderd?

20 januari 2020 om 19:48

Volgens weet helemaal niemand meer wat de bedoeling is. Je haalt een 4-3-3 coach voor 4-4-2 materiaal. Die coach probeert uiteraard zn 4-3-3 met ongeschikt materiaal en faalt. Dan schrikt de 4-3-3 trainer wakker en gaat ineens 4-4-2 spelen...Kan die niet natuurlijk. Hij traint de hele winter 4-4-2. Volkomen logisch dat je dan bij de start van de competitie ineens weer een extra buitenspeler haalt om 4-3-3 mee te spelen...Not. Ze doen maar wat joh bij de FC op het moment. Allemaal! Paniekvoetbal.

20 januari 2020 om 19:59

Omdat die net als jou onzinnige en nutteloze informatie verspreid. Altijd negatief over Utrecht, en alleen positief over Wilco van Schaik.

Gibson's favorieten uitspraken:
Het neefje ( Jordy zuidam )
Grijze hobbelaar ( overeem )
Furby ( Urby Emanuelson)
Klinkende munt.

20 januari 2020 om 19:55

"Niet wedstrijd fit" maar zit morgen al wel bij de selectie. Juist orakel Gibson. Je slaat de plank weer volledig mis. Ook je tweede account frankly87 is zo doorzichtig.

20 januari 2020 om 20:01

Niet reageren op deze man. Kraamt op elk forum dezelfde onzin uit.
Petersen en dalmau gaan we veel plezier aan beleven.

20 januari 2020 om 20:04

Ja natuurlijk! Hij heeft sinds augustus bij elkaar opgeteld net 5x 90 minuten gespeeld en de laatste 8 wedstrijden bij Swansea helemaal niets. Ja, die is vast competitiehard en wedstrijdfit. LOL.

20 januari 2020 om 20:10

Precies, jij snapt hem.

Prima aanwinst voor Utrecht. Maar wat is dat toch met die Engelse clubs uit de Championship die in Nederland spelers halen en ze vervolgens amper gebruiken? Het lijkt op een heel slecht staaltje scouting en zonder veel juiste informatie gewoon lukraak spelers te kopen. Ahannach is inmiddels ook weer terug in Nederland, Dervisoglu is net richting Engeland gegaan maar dat moeten we ook nog maar zien. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden aan te halen.

20 januari 2020 om 20:04

Vergeet Klich ook niet. Werd door Leeds van Twente gekocht. Vervolgens werd hij niet gebruikt en dus verhuurd aan Utrecht, en nu is hij weer al twee seizoenen onbetwist basisspeler bij Leeds. Echt onbegrijpelijk. Konden ze dat dan niet vanaf het begin zien dat die vent kan ballen? Ik begrijp dus wat je bedoelt aangezien het toch steeds om bedragen van 2-3 miljoen gaat.

20 januari 2020 om 20:10

Precies. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Ik denk dat het ook heel erg sterk met de trainer in kwestie te maken heeft. Veel willen toch gewoon fysiek sterke jongens zien, ben je dat niet val je al snel af. Maar nu zit Bielsa bij Leeds, die zal toch meer insteken op echte voetballers. Maar het aankoopbeleid van Engelse clubs blijft kant noch wal raken soms, vanwege het vele geld (ook in de Championship) krijg je echt het idee dat clubs lukraak wat spelers inkopen en dan gewoon maar hopen dat er iets goeds tussen zal zitten en de rest wordt bij de reserves gedumpt of verhuurd.

Hebben ze niet genoeg aanvallers?.Hadden ze net zo goed Joosten kunnen houden en een kan kunnen geven

21 januari 2020 om 10:54

Blijkbaar vonden ze Joosten niet goed genoeg, heeft wat minuten gemaakt maar niet kunnnen overtuigen... net als Cerny.je kan wel veel aanvallers hebben maar als die allemaal niet voldoen (los van het feit dat je dan ergens anders blijkbaar iets niet goed hebt gedaan) moet je toch iets. Het is niet voor niks dat van de Streek ook steeds in wordt gezet op plekken waar hij weinig te zoeken heeft (en ook hij kan dat niet echt aan helaas).denk dat het een versterking kan zijn, eerder zat het vooral in zijn hoofd niet goed... legde te veel druk op zichzelf op, Moest slagen. Denk en hoop dat hij volwassener is geworden en gegroeid als speler en persoon. Een speler met een actie die onze spits kan bedienen, een spits die nu ook eindelijk weer mee kan gaan doen. Stel dat Bahebeck ook zowaar wat wedstrijden mee kan gaan pakken... Overigens meot er in de verdediging nog wel wat bij want daar ben je wel erg zwak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ3513
9.NEC26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
A. DouvikasAanvaller194
M. MahiAanvaller133
M. SyllaAanvaller134
M. MallahiAanvaller51
E. MaddyAanvaller10
M. PaesKeeper170
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

5 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 21 januari
Xavi Simons wil eerst bepaalde garanties van Paris Saint-Germain, voordat hij zijn aflopende contract verlengt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren