Willem II laat oog vallen op jeugdinternational en krijgt nieuws van uitblinker

Maandag, 20 januari 2020 om 10:40Robin Bruggeman • Laatste update: 11:06

Willem II presteert met een huidige derde plek in de Eredivisie boven verwachting en de ploeg van trainer Adrie Koster wil ook in de tweede seizoenshelft bovenin mee blijven draaien. De Tilburgers kijken daarom om zich heen voor versterkingen en lijken in Görkem Saglam een aanwinst te hebben gevonden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede aanwinst voor Willem II?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door robby)

Hoe Willem II beleid uitvoeren is echt knap. Mathijssen heeft echt goed in de gaten hoe de Duitse markt speelt en ik denk dat hij de kneepjes van het vak ook meekrijgt van Van Geel. Spelers als Pavlidis, Wellenreuther, Ndayishimiye (optie tot koop zal waarschijnlijk worden ingelicht), Kohlert, Nunnely, Holmen, en Llonch gaan zeker geld opleveren en Vrousai kan ook geld in het laatje leveren wanneer ze de optie met koop inlichten.

20 januari 2020 om 11:16

Dit huidige elftal was er al voordat van Geel binnen kwam. Dus dat leren van Van Geel gaat niet op.

20 januari 2020 om 12:16

Het is bekend dat Joris en Martin erg goed met elkaar kunnen vinden en Joris heeft er ook nooit geheim van gemaakt dat hij Martin ziet als een mentor waar hij wel degelijk de kneepjes van het vak heeft geleerd. In de tijd dat Martin nog bij Feyenoord zat gebruikte Joris hem al als Mentor. Joris heeft dus wel degelijk veel geleerd van Martin maar ook met Piet Visser heeft hij contact en zal ook veel van hem geleerd hebben. Uiteraard zal Joris er zijn eigen draai eraan geven maar Martin is echt wel zijn mentor.

20 januari 2020 om 11:41

Mathijssen heeft de kneepjes van het vak niet te leren van van Geel. Mathijssen had het team al staan voor van Geel binnentrad en als hij van hem de kneepjes van het vak moet leren dan zijn er zo spelers die nul komma nul waard zijn. Mathijssen heeft zelf meer dan voldoende inzicht van zijn eigen dat hij de ondeskundige hulp van van Geel niet nodig heeft. Feyenoord wilde niet voor niets Mathijssen graag hebben dat zegt al meer dan genoeg over welke kwaliteiten hij beschikt. Alles wat er nu staat is van de hand van Mathijssen en is gewoon een klassebak om met weinig budget daar een team neer te zetten wat fris voetbal speelt. Hulde aan Mathijssen

20 januari 2020 om 12:12

Dit elftal stond al voor van Geel. Denk eerder dat Mathijssen moet oppassen dat Van Geel hem de kneepjes niet AFleert

20 januari 2020 om 12:21

Van Geel is een kundig man, Die Mathijssen alleen maar kan versterken. Twee weten immers meer als 1 en dat ten samen met de ervaren Koster, vormen ze een goede 3 eenheid.

20 januari 2020 om 13:23

In ieder geval niet op het gebied van spelers aankopen. Maar dat zou ook zijn taak niet moeten zijn bij willen II. Wellicht heeft hij als AD directeur meer kwaliteiten dan hij als TD had

20 januari 2020 om 14:14

Niet alle aankopen waren een succes maar mede onder zijn leiding werd F'noord toch kampioen. Weet je nog hoe Feyenoord er financieel voorstond toen van Geel kwam??? Die schuldenlast heeft hij toch aanzienlijk verkleind!

20 januari 2020 om 14:15

En toch heeft Van Geel in het verleden als TD uitstekend werk verricht bij Willem II en volgens mij ook bij AZ.

20 januari 2020 om 14:45

Die schuldenlast is vooral afgenomen door de vrienden van Feyenoord . Wellicht deed hij in het in zijn eerste jaren aardig maar daarna niet meer en heeft hij Feyenoord in belabberde status achtergelaten . Miljoenen zijn verdampt aan spelers zonder restwaarde , daardoor is er nog steeds geen geld ,de scouting staat op 0 , niet deelnemen aan de KKD was een blunder . Op het moment dat hij Feyenoord verliet was het een club met nog steeds geen geld , geen kapitaal op het veld , geen visie en geen jeugd .

Prachtige werk levert o.a. Mathijssen bij Willem II. Met beperkte middelen toch een flink aantap goede spelers binnen weten te hengelen. Ik weet niet in hoeverre het nog mogelijk is om Ndayishiyime te benaderen (ivm met eerste optie tot koop voor W2) maar ik zou hem graag bij Feyenoord willen zien. Wat een speler!

20 januari 2020 om 11:31

Ik denk dat Willem II hem sowieso overneemt, en dat een andere club die hem wil hem dan voor meer geld van Willem II kan kopen. Zo werkt het vaker.

20 januari 2020 om 12:19

Willem II heeft het eerste recht om Ndayishiyime over te nemen. De voorwaarden hiervoor zijn al contractueel besproken met zowel NEC als Ndayishiyime zelf. Het enige is dat Willem II die 3,5 ton moet overmaken en Ndayishiyime is overgenomen. Dus ze zullen met Willem II om de tafel moeten om hem aan te trekken. Daar komt bij dat Ndayishiyime dit seizoen al minuten heeft gemaakt voor NEC en bij ons ook waardoor hij dit seizoen niet meer in officiã«le wedstrijden mag spelen voor een andere club. Dus als clubs hem willen dan kan dat alleen voor volgend jaar.

20 januari 2020 om 13:36

Ik ga er ook niet vanuit dat er een winterse transfer gaat komen, maar dat dit pas in de zomer gaat gebeuren. Ik ga er ook vanuit dat Willem II hem pas na de winterstop overneemt.

Het gaat een beetje onder de radar heb ik het idee. Er wordt namelijk maar weinig over gesproken en geschreven. Maar Willem II doet het echt fantastisch. Koster, Mathijsen en in mindere maten van Geel leveren echt fantastisch werk daar in Tilburg.

20 januari 2020 om 12:00

Het is vrij simpel mike tresor kan bij willem ll een 3 jarig contract tekenen , de optie moet voor 1 april gelicht worden en dat gaan ze ook doen 😉

Ik ken deze speler niet dus laat me verrassen. Maar ik kende eerst ook Vrousaj, Pavlidis, Sol, Llonch, Ndayishiyime, Holmen ...... niet dus denk dat dit alleen maar positief is.joris is heel erg goed bekend met de Duitse competities vooral de beloftenteams die in de lagere klassen uitkomen dus die weet echt wel wat ie in huis haalt. Opvallend vind ik meer dat ook FC Twente hem wilde hebben en we die dus hebben afgetroefd...dat was voorheen ondenkbaar dat we de concurrentie met FC Twente konden winnen. Die kunnen veel hogere salarissen betalen maar blijkbaar werkt de positie op de ranglijst nu ook mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.RKC Waalwijk23-14
15.VVV-Venlo22-29
16.Willem II18-27
17.ADO Den Haag15-33
18.FC Emmen13-32
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. TrésorMiddenvelder254
V. PavlidisAanvaller258
M. KöhlertAanvaller230
C. NunnelyAanvaller235
G. SağlamMiddenvelder192
K. WriedtAanvaller155
W. SpieringhsMiddenvelder140
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

Nederland
3 fans
Coach, 66 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren