‘PSV op het laatste moment toch afgetroefd in strijd om Rodríguez’

Woensdag, 15 januari 2020 om

De toekomst van Ricardo Rodríguez blijft de gemoederen bezighouden. De linksback van AC Milan leek een voorkeur te hebben voor PSV, maar Nicolò Schira komt woensdagochtend met een andere lezing. De Italiaanse transferexpert meldt dat Rodríguez nu weer inzet op een overgang richting Fenerbahçe, dat bereid is om te voldoen aan de huursom van een miljoen euro. De vleugelverdediger zou dan in de zomer voor zes miljoen euro definitief worden overgenomen. Diens zaakwaarnemer arriveerde woensdagochtend op het kantoor van Milaan om een eventuele deal met Fenerbahçe te bespreken.

Onder meer De Telegraaf en Voetbal International kwamen dinsdag met het bericht dat technisch manager John de Jong en commissaris Peter Fossen naar Italië waren afgereisd om om de komst van Rodríguez. Milan zou in eerste instantie alleen over een definitieve verkoop willen praten, maar naar verluidt is de Italiaanse club nu bereid om de linksback op huurbasis te laten vertrekken. Er moet wel een akkoord komen over een optie tot koop. PSV leek aan alle voorwaarden te kunnen voldoen, maar de overgang lijkt nu toch weer op losse schroeven te staan.

Transferprofiel - Ricardo Rodriguez

Rodríguez, met een contract in het San Siro tot medio 2021, is al langer onderwerp van gesprek tijdens deze transferperiode. De international van Zwitserland werd naast PSV en Fenerbahçe onlangs ook gelinkt aan Olympique Lyon. De verdediger, in 2017 voor vijftien miljoen euro overgenomen van VfL Wolfsburg, kan door de komst van Theo Hernández niet langer rekenen op een basisplaats bij Milan. Rodríguez, dit seizoen goed voor vijf optredens, wil daarom van club wisselen, om zo zijn plaats in de Zwitserse EK-selectie veilig te stellen.

Bij PSV lijkt Rodríguez verzekerd van speeltijd, daar de Eindhovenaren al het hele seizoen problemen hebben met de linksbackpositie. Toni Lato voldeed niet aan de verwachtingen van de inmiddels ontslagen Mark van Bommel. De linksback speelt inmiddels voor Osasuna. Daarnaast maakten ook Michal Sadílek en Oscar Boscagli geen indruk aan de linkerkant van de PSV-verdediging, waardoor de technische leiding uitkwam bij Rodríguez.


Poll

Voor welke club zie jij Ricardo Rodríguez uiteindelijk kiezen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door constant kante)

Was ook veel te mooi om waar te zijn voor psv

15 januari 2020 om 11:40

Als dit waar is is het wel heel zuur voor JDJ. Die staat al onder grote druk. Toon zal hem ook niet eeuwig de hand boven zijn hoofd kunnen houden.

15 januari 2020 om 14:01

Is toch ook een onbenul eerste klas die John de Jong. Kijk wat hij gehaald heeft het is allemaal een miskoop en veel te duur betaald. Nu krijgt hij dit weer niet voor elkaar en hij verhuurt Zoet die na de huurperiode minder waard is dan vorig jaar zomer. Toen konden ze 10 Mio krijgen na dit seizoen mag je blij zijn met een paar mio en dan moet Paes Zoet niet uit de basis keepen over 2maanden..... Die keuze kan Utrecht zo maar maken richting einde seizoen als hij weer fit is met oog op volgend seizoen. Dan is de carriere over van Zoet en de transferwaarde verdampt.

15 januari 2020 om 15:05

Nouja of de Jong capabel is of niet laat ik even in het midden. "nu krijgt hij dit weer niet voor elkaar", meen je dit nou? dit is gebaseerd op roddels van een Italiaanse twitteraar. Je doet alsof je heel veel inhoudelijke kennis hebt van deze zaken maar ik zie alleen maar aannames.

15 januari 2020 om 11:50

Toch denk ik dat dit een onderhandelingstactiek is van de zaakwaarnemer. Die wil gewoon dat de deal sneller wordt afgerond of wil meer geld zien. Ik heb er nog wel vertrouwen in dat Rodriquez naar PSV komt.

15 januari 2020 om 12:35

@andres13 ik hoop het voor jullie. Zou anders onrechtvaardig zijn. Zag gisteren een overzicht met schulden per clubs en ee Fenerbache staat heel hoog. Meer schulden dan omzet

15 januari 2020 om 17:59

Ik denk dat het gewoon te vroeg is voor een deal. Ik denk dat deze speler toch stiekem hoopt op een betere club. Op 31 januari kan hij altijd nog bij PSV tekenen....

15 januari 2020 om 12:26

Dit zou helemaal niet te mooi om waar te zijn, (moeten) zijn. Een bankzitter van een club die momenteel onder het niveau van PSV zit. Hiervoor heeft hij jarenlang bij Wolfsburg gespeeld, een club die ook in ieder geval niet per definitie beter is dan Psv. PSV kan hem betalen en aan zijn salariseisen voldoen. Je speelt in principe ieder jaar om de titel en de kans op CL is op dit moment bij PSV groter dan bij Milan. PSV zou juist(!) in staat moeten zijn om dit soort spelers binnen te halen. Net als spelers zoals Guardado etc. ook gehaald konden worden. Ik ben er van overtuigd dat als Marcel Brands nog bij PSV aan het werk was, deze man al op het trainingsveld zou hebben gestaan. Ik nijg er naar te geloven dat dhr. John de Jong, Rodriguez niet heeft kunnen overtuigen. Daarbij ben ik nog banger dat hem dit in de toekomst vaker niet zal lukken. In dat geval gaan we zware tijden tegemoet. Als ik dan ook nog lees (mocht dit waar zijn) dat een bod van 10 miljoen op Gakpo überhaupt wordt overwogen, heb ik het liefst dat hij zo snel mogelijk zijn spulletjes pakt en vertrekt.

15 januari 2020 om 12:38

Milan zit zeker niet onder het niveau van PSV als je het mij vraagt. Dat ze in staat moeten zijn om dit soort spelers aan te trekken ben ik met je eens.

15 januari 2020 om 12:44

Dit jaar geen titelkansen en ook de CL is nog maar zeer de vraag. Geen goede onderhandelingspositie richting een speler als je het mij vraagt. PSV kan maar beter wat zuiniger zijn op zijn jeugdspelers want geen deelname aan CL betekent weinig inkomsten en dus zal PSV het voornamelijk van zijn jeugd moeten hebben aankomende jaren..

15 januari 2020 om 13:08

Laten we voor het gemak zeggen gelijk aan, maar bij PSV heeft hij wel zekerheid op een basisplek.

15 januari 2020 om 12:35

Vond het al grappig om te lezen dat zo’n nietsneus als de jong in Italie was om zogenaamd dit af te ronden, Rodriquez neemt die de jong toch helemaal niet serieus.

15 januari 2020 om 12:37

Ik neem contactpersonen bij andere bedrijven ook totaal niet serieus als ik de naam niet ken. Hoe groot het bedrijf ook. Man, wat een onzin.

Dit is echt een goede speler voor psv, ik hoop niet dat ze zijn afgetroefd op het laatst. Deze meneer deed het een tijdje zo goed bij Wolfsburg dat ik hem ook graag naar Real Madrid zag komen, maar na dat goede seizoen met Wolfsburg is het iets minder met hem gegaan. Ik hoop dat de Eindhovenaren door duwen, want deze transfer kan ze veel goed doen!

Als die de Jong geen LB kan regelen deze window mag hij PER DIRECT zijn spullen pakken. Hij was al kansloos bezig maar als hij deze deal laat mislukken dan kan hij beter mee doen aan heel Holland bakt want deze man bakt er niks van

15 januari 2020 om 11:38

Als hij er niks van bakt zou ik hem ook niet mee laten doen aan Heel Holland bakt

15 januari 2020 om 11:48

Hahah ja dat is ook waar, misschien receptje gebakken lucht

15 januari 2020 om 11:39

Dan kan je juist beter niet meedoen.

15 januari 2020 om 21:09

Las dat hij 4 miljoen salaris krijgt bij Fenerbahçe weet niet of jdj er dan zo veel aan kan doen

Zou wel heel zuur zijn voor PSV - en voor John de Jong zeker - om op het laatste moment mis te grijpen. Dit is echt een speler die het verschil kan maken in de achterhoede. Benieuwd of ze hem nog op het laatste moment kunnen overtuigen.

Tja, we weten het pas echt wanneer alles rond is, maar het zou me allemaal weinig verbazen wanneer hij niet naar PSV komt.... De manier waarop er binnen de club gehandeld wordt is op z’n minst zorgelijk...

15 januari 2020 om 13:46

Het probleem is ook wel dat een Fenerbahce over het algemeen een hoger salaris kan/wil bieden dan een Nederlandse club, al lees je de laatste tijd veel dat de traditionele Turkse top er financieel niet lekker op staat. Maar goed, er is wel meer nodig dan alleen een linksback. Een centrale middenvelder die niet telkens over een bal struikelt is ook geen overbodige luxe.

Het kan natuurlijk een klassieke truc zijn van de zaakwaarnemer om PSV over de streep te trekken. Zo niet moeten ze hier natuurlijk gauw vanaf zien en doorpakken bij een andere linksback, bijvoorbeeld Ouwejan.

15 januari 2020 om 11:45

Dat denk ik ook inderdaad. Dat gebeurt wel vaker in dat soort landen. Ik denk dat er niks aan de hand is. De zaakwaarnemer wil gewoon meer geld zien of een snellere afhandeling van de deal.

15 januari 2020 om 12:37

AZ had al aangegeven dat Ouwejan niet weg mag nu toch?

Ik snap hem wel, kan naar betere clubs en momenteel is psv niet aantrekkelijk voor spelers van zijn niveau en leeftijd. Misschien is Wijndal wat voor psv? Al zou ik als ik hem was lekker bij AZ blijven. Ik weet ook niet of het haalbaar is. Hoeveel zal die kosten? 10 miljoen?

15 januari 2020 om 11:47

AZ zal Wijndal nooit mid-season laten gaan voor 10 miljoen aan een concurrent. Ook al is 10 miljoen boven marktconform.

15 januari 2020 om 11:48

Kan naar betere clubs? Sinds wanneer is Fenerbahçe een betere club? Want volgens dit bericht lijkt hij daar heen te gaan.. ik schat PSV hoger in dan Fenerbahçe namelijk..

15 januari 2020 om 11:53

Je doet net alsof psv de status heeft van een topteam. Geloof mij vraag buiten Nederland waar het sportief beter is en ik durf mijn handen in het vuur te steken dan 8 van de 10 fener zegt. En dat is alleen het sportieve plaatje, het totaal plaatje is in Turkije ook veelal beter. Vooral financieel. Voetballen in Turkije of in Eindhoven waar je avondjes uit tegen Emmen, Fortuna en de rest van het rechter rijtje hebben. Wij Nederlanders overschatten onze competitie.

15 januari 2020 om 12:01

“Je doet net alsof PSV de status heeft van een topteam”. Nou dat vind ik heel knap dat je dat uit mijn reactie haalt hahaha. Maar goed ik kan ook wel clubs opnoemen uit het rechterrijtje van de Turkse competitie, daar wordt je ook niet blij van.. ik denk dat je je bij PSV makkelijker in de kijker kan spelen dan bij Fener. Eredivisie stelt niet veel voor maar de Turkse ook niet. Een club als Besiktas wordt ook kansloos uitgeschakeld in een matige EL poule, Gala was al helemaal drama in de CL. Doe nou niet of dat zo geweldig is.. bij PSV heb je ook meer kans op Europees voetbal..

15 januari 2020 om 12:15

Quillinho. Het totale plaatje zou ik niet beter noemen, lijkt me puur sportief om t even: grote kans op cl of el en kampioenschap. Het weer is natuurlijk persoonlijk maar als ik top sporter was zou ik liever niet in de Turkse hitte willen sporten. Politiek gezien is Turkije alles behalve lekker bezig met een fascistische leider. Onstabiel land met oorlog op de tocht en buurlanden die al oorlog hebben. Dus wat overblijft van het totaalplaatje is het financiële gedeelte. En alleen dat gedeelte.

15 januari 2020 om 12:41

In Turkije heb je toch ook avondjes uit tegen Gazisehir en Denizlispor? Net alsof Rodriguez daar van droomde toen hij een klein jongetje was. De Eredivisie en de Turkse competitie zijn gewoon ongeveer gelijkwaardig, Nederland staat nu zelfs boven Turkije op de Europese ranglijst.en ze betalen misschien wat beter maar er is dan ook weer veel financiele chaos bij de topclubs in Turkije die daar tegenover staat.

15 januari 2020 om 12:45

Haha wat een onzin kraam jij uit zeg? Nou dat elftal van Fenerbache ziet er helemaal niet zo spectaculair uit, ik weet zeker dat bijna alle spelers van PSV daar een basisplaats zouden hebben. Ze hebben wat ervaren spelers zoals Gustavo, Moses en Kruse die wel wat zouden kunnen toevoegen maar voor de rest valt het heel erg tegen. De selectie van PSV is gewoon beter ! Kijk ook is wie er topscorer is in die competitie. Sorloth kon er hier niet eens 10 inschieten en hij was zelfs te slecht voor Groningen.

15 januari 2020 om 13:49

En jij denkt dat Fenerbahce buiten Turkije de status van een topteam heeft? Die weten in Europa vaak niet eens van Nederlandse clubs te winnen. Ik meende ook dat Fenerbahce het momenteel financieel zwaar heeft, dus dat financiele plaatje zal inmiddels ook wel minder aantrekkelijk zijn.

15 januari 2020 om 12:29

Fenerbahçe staat op plek 49 van de Uefa ranking. PSV op 39. Denk dus niet dat iedereen perse voor Fenerbahçe zou gaan. Als ik lees dat Fenerbahçe Milan 1 + 6 miljoen wil betalen vind ik dat PSV dat maar moet matchen of zelfs overtreffen. Als je dergelijke bedragen als "topclub" niet kan/wil betalen voor een speler van dit kaliber dan gaat er toch echt iets mis.

15 januari 2020 om 22:02

Het geld voor Milan is niet het probleem. PSV kan dat prima op tafel leggen. Het issue is het salaris van Rodriguez. Vandaar dat dit nu zo gespeeld wordt, waarschijnlijk gewoon een zet van de zaakwaarnemer om bij PSV nog wat meer salaris af te dwingen.

Deze Nicolo Schira heeft al 5 twitter berichten de deur uit gestuurd waarin hij claimt dat de speler en Fenerbahce akkoord zijn. Ik moet het nog maar zien. Buiten dat het in Istanbul leven beter is dan in Eindhoven, is het sportieve plaatje nog steeds beter in Eindhoven. Ach, we speculeren er maar op los... De komende dagen zal het wel duidelijk worden.

15 januari 2020 om 11:48

Het sportieve plaatje is echt niet beter dan die bij fenebache. Nu overschat je je club een beetje. Geen Europees, kampioen word je niet. En bij fener pakt hij sowieso minuten. Kijk wat voor matig elftal jullie hebben. Hij zal dat vast ook wel weten.

15 januari 2020 om 11:59

het sportieve plaatje is bij beiden hetzelfde en ik denk dat beide teams niet voor elkaar onder hoeven te doen in onderlinge wedstrijden. Beiden hebben een linksback nodig, dus bij beide elftallen zal hij in de basis komen te staan, beiden zullen ongeveer hetzelfde salaris bieden en de uitgangssituatie in de competitie is ongeveer hetzelfde (kans niet groot dat ze kampioen zullen worden) en ze spelen allebei geen Europees voetbal meer. Dan gaat het om de persoonlijke voorkeuren en de details in de contracten. Istanbul is wat betreft weer en stad denk ik een mooiere stad dan Eindhoven, maar Eindhoven is een stuk gemoedelijker, veiliger. Net waar de persoonlijke voorkeur van de speler ligt.

15 januari 2020 om 12:10

Beide geen Europees, Kampioen kan altijd nog (ook al schat ik die kans zeer laag in). Dit is geen overschatting. Historisch gezien is het sportieve plaatje beter, dat is een feit. Ook bij PSV pakt hij sowieso minuten. Financieel gezien is het plaatje bij PSV momenteel ook beter daar Fenerbahce wederom op de vingers is getikt vanwege de FFP regels, kijkend naar de mogelijkheden richting de toekomst dan.

15 januari 2020 om 11:49

Ik zou eerlijk gezegd op op basis van heel veel aspecten (behalve het weer) liever in Eindhoven wonen dan in Istanbul

15 januari 2020 om 11:54

Dat komt waarschijnlijk omdat je hier bent gebieden en opgegroeid. Deze man komt uit een anders land, zijn mening z daarover in verschillen. Maar ik respecteer je mening.

Mocht dit waar zijn, zeer jammer had krijg een nieuwe grote naam in de eredivisie gewild

Dit kan gewoon gebeuren, maar wel zuur voor PSV als het niet lukt. Het is kwalijker als de Jong geen plan B heeft klaarliggen voor als dit niet lukt. Maar dat is nog afwachten. Zijn genoeg teams die naast een speler grijpen. Ik heb altijd het idee dat in bepaalde competities iets makkelijker wordt betaald aan makelaars en dat je daardoor ook moeilijk spelers kan halen. Daarvoor zijn Nederlandse clubs soms misschien soms "te eerlijk".

Ik betwijfel het. Fenerbahce kan namelijk geen transfers doen. Hun laatste aankoop, Simon Falette, heeft zelfs geen licentie gekregen omdat Fenerbahce de vooraf met de Turkse voetbalbond afgesproken uitgeeflimiet heeft overschreden met 12 miljoen euro. Ik zie het alleen gebeuren als Fener een speler verkoopt voor dat of een hoger bedrag en de enige die daarvoor momenteel in aanmerking komt is hun clubtopscorer Vedat Muriqi, die ze never nooit zullen verkopen. Ik heb voor de zekerheid nog het Twitter-account gecheckt van de voor mij meest betrouwbare clubwatcher van Fener, Yagiz Sabuncuoglu, en hij heeft er ook niets over geschreven. Denk dat Psv'ers nog wel mogen hopen.

15 januari 2020 om 12:11

Dat laatste punt vroeg ik mij ook af. Ik hoor veel nieuws van Nederlandse journalisten en Italiaanse journalisten, maar ik zie nergens posts waarin Turkse journalisten iets zeggen over deze transfer. Als het inderdaad zo is dat de meest betrouwbare clubwatcher van Fener er niets over zegt, is dat een gunstig teken voor psv. Ik blijf duimen

15 januari 2020 om 12:12

Het is wel krom geregeld aangezien ze de betreffende regeling halverwege het seizoen introduceren terwijl ze wel de transferuitgaven van afgelopen zomer meenemen in de berekening. De clubs, waaronder Fenerbahce dus in dit geval, hadden hier dus nooit op kunnen anticiperen. Ook Besiktas heeft hierdoor moeten afzien van de transfer van Guilherme.

15 januari 2020 om 12:30

Los Canario, voor zover ik weet is de limiet is op 6 september 2019 bekend gemaakt aan alle betrokken clubs. De eerste speeldag vond plaats op 16 augustus 2019, een maand eerder dus. De enige wijziging die TFF wilde doorvoeren, was het wijzigen van de limiet van 30 procent naar 40 procent, en deze is uiteindelijk na beroep van Trabzonspor ingetrokken. Ik denk dat jij als Turkse voetballiefhebber ook wel weet dat de TFF een regelrecht zooitje is op elk gebied, niet alleen de afdeling die deze regeling heeft georganiseerd. Denk daarbij aan de onzinnige schorsing van Fatih Terim, de introductie van de play-offs (super Final) voor het kampioenschap in seizoen '11/'12, waardoor Gala niet 1, maar 2 keer kampioen moest worden in 1 seizoen. Fener is heus niet uitsluitend de dupe geweest. Men moet niet vergeten dat Bursaspor en Eskisehirspor respectievelijk 3 en 9 punten aftrek hebben gekregen voor precies dezelfde fouten die Fener en Besiktas nu hebben begaan.

15 januari 2020 om 13:32

@los Canario je kan gelijk hebben, maar de bond moet toch iets doen. In de top 20 clubs met meeste schulden staan 3 of meer Turkse clubs. Fenerbache heeft schuld van 150 miljoen! Zo een club is geen slachtoffer dat ze niet eerder konden reageren. Ze gaven jaren structureel meer uit dan binnen kwam. Ook jaren op matje over wanorde.

15 januari 2020 om 13:57

@ Flackogs / Schorsing van Terim uit 11/12 is totaal niet relevant. Heeft niks met het topic en/of mijn reactie te maken. Heeft ook niks met het huidige bestuur van de voetbalbond te maken. Als we random voorbeelden gaan geven van wanbeleid zijn we volgende week nog niet klaar. Ik zeg trouwens nergens dat Fenerbahce uitsluitend de dupe is, ik geef notabene aan dat Besiktas ook een transfer heeft moeten annuleren. Het is gewoon krom om op 6 september, na het sluiten van de transfermarkt (en dus tijdens een seizoen), een regel te introduceren waar clubs niet op hadden kunnen anticiperen. De timing en introductie is niet oke, maar los daarvan vind ik de maatregel zelf wel prima natuurlijk. Moest een keer klaar zijn met het wanbeleid van de Turkse clubs.

15 januari 2020 om 14:49

Los Canario, de schorsing en Super Final gebruikte ik als voorbeelden om het aanhoudende wanbeleid van TFF vorm te geven, wat ik ook aangeef. Het heeft dus wel wat te maken jouw reactie. Daarbij gaf je oorspronkelijk aan dat de regel halverwege het seizoen wordt geïntroduceerd, wat dus niet het geval is en je een verkeerd beeld schetst aan de niet-Turkse leden. Daarbij gaf Nihat Ozdemir in zijn allereerste interview als bondsvoorzitter al aan dat ze, en ik citeer, niet zullen omkijken hoe groot de club is. Als een club financieel niet in orde is, zal die club gestraft worden. Dat is nu bij Fener en Besiktas (officeel) nog niet het geval.

15 januari 2020 om 15:32

@ Flackogs / Grappig dat je dan enkel voorbeelden erbij haalt die in jullie nadeel waren van bijna 10 jaar geleden. Had dan iets genoemd dat recent heeft plaatsgevonden. ''tussentijds'' was misschien een beter woord geweest dan ''halverwege''. Het besluit is echter tijdens het seizoen genomen, na het sluiten van de transfermarkt, en heeft pas halverwege (logischerwijs) consequenties omdat er dan pas transfers gedaan kunnen worden. Zulke besluiten die effect kunnen hebben op het seizoen moeten naar mijn idee pas na een afgelopen seizoen worden genomen (of geïntroduceerd). En ja, dan mag Fenerbahce ook zeker worden aangepakt. Al met al, mijn punt is dat ze niet tussentijds hun beleid moeten gaan aanpassen.

Raar op turkse site geven ze juist het tegenovergestelde aan, dat fenerbahce is afgetroefd..

15 januari 2020 om 12:10

Komt omdat ze in nl niet weten dat ze in turkije ook een financial fairplay hebben. Ze hebben Falette nogsteeds niet laten spelen door deze kwestie

Als de Turkse bond onpartijdig is hoeft psv nergens voor te vrezen, want fener heeft in Turkije zich niet aan de Turkse Financial Fairplay aan gehouden en volgens de regels moeten ze een transferverbod en punten aftrek krijgen zoals de kleinere teams ook hebben gekregen in Turkije. Fener is ong 100 miljoen lira over de streep gegaan, maar de bondsvoorzitter was de rechterhand van de eerdere voorzitter van fener en we weten allemaal hoe ze dan te werk gaan.

Het is graag of niet Rodriguez. Ik mag hopen dat De Jong een lijstje met meerdere namen klaar heeft liggen. Snel naar de volgende.

Ik denk dat dit gewoon een truc is van de zaakwaarnemer. Onze vorige TD Marcel Brands had hier ook een handje van. Ik zie dit nog gewoon rondkomen, en zo niet: Dan moet John de Jong volle bak doorschakelen.

Speler neigt naar Psv. John de Jong gaat naar Milaan. Dag later neigt de speler naar Fenerbahce. Tja. John, kerel, ik geloof echt niet dat de huidige situatie bij PSV helemaal jouw schuld is. Maar laten we zeggen dat het leuk zou zijn als je nu wel eens een keertje een succesje boekt?

15 januari 2020 om 13:30

Leuk, of broodnodig?

Merkwaardig. Dus Rodriguez zou nu inzetten omdat Fenerbahce wel aan de huursom van 1 miljoen wil voldoen? Dat is toch meer Milans voordeel dan van Rodriguez, die zelf de voorkeur voor PSV zegt te hebben nota bene. En daar 'psv aan alle voorwaarden leek te kunnen voldoen', en verder onduidelijk blijft waarom 'de overgang nu toch weer op losse schroeven lijkt te staan,' lijkt me dit bericht nog niets zeggen over de uitkomst van de onderhandelingen.

Hij gaat naar PSV. Fener is nagenoeg failliet en wordt als onderhandelingsmateriaal gebruikt door Milan, die ook de relevantie van een linksback bij PSV begrepen hebben en weten dat JDJ onder druk staat. Zal 9 miljoen worden, directe koop. Contract voor 2.5 jaar, zoiets.

Waar 2 honden vechten om een been .. let maar op komt er alsnog een 3 de club met interesse en weg is hij. Hoop iig dat hij voor psv kiest. Zal daar meteen basis speler worden en met zijn ervaring een belangerijke pion. Psv moet echt alles op alles zetten

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4442
2.AZ4128
3.PSV3419
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
P. RosarioMiddenvelder182
C. GakpoAanvaller184
D. MalenAanvaller1411
BrumaAanvaller123
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

7 fans
Verdediger, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 AC Milan 5 0 0 0
2018/2019 AC Milan 35 0 5 0
2017/2018 AC Milan 34 1 4 1
2016/2017 VfL Wolfsburg 24 2 1 0
2015/2016 VfL Wolfsburg 24 2 3 0

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren