Frictie bij Ajax heeft gevolgen: ‘Hij gaat op het tweede plan terechtkomen’

Dinsdag, 14 januari 2020 om

Ajax heeft deze winter Ryan Babel teruggehaald. De huurling van Galatasaray gaat waarschijnlijk veel speelminuten maken voor de Amsterdammers, wat ten koste kan gaan van bijvoorbeeld Noa Lang. Valentijn Driessen beaamt in gesprek met Veronica Inside dat de jonge aanvaller flink moet gaan vechten voor zijn plek.

"Exit? Dat niet, maar die krijgt wel minder kansen", zegt de chef sport van De Telegraaf. "Hij heeft in één wedstrijd, tegen FC Twente, het geweldig gedaan. En daarnaast heeft hij genoeg kansen gekregen. Als je die bekerwedstrijd ziet en je ziet Erik ten Hag tekeer gaan...", doelt Driessen op het gewonnen bekerduel (3-4) met Telstar, waarin de coach Lang de les las.

"Dat beeld liet zien dat hij (Lang, red.) niet accepteert dat Dusan Tadic iets tegen hem zegt. Dat is wel kwalijk. Op het moment dat je net komt kijken en Tadic zegt iets met de beste bedoelingen, dan ga je daar normaal gesproken niet tegen in. Dat leeft ook in zo'n groep, zo'n Tadic neemt dat ook mee. Tadic is natuurlijk wel een beetje de leider van Ajax."

"Tadic heeft natuurlijk ook nauw contact met Ten Hag, dus ik denk wel dat Noa Lang op het tweede plan terecht gaat komen. Ze vinden hem in ieder geval niet genoeg om te zeggen van: we doen het met Noa Lang en we hebben Babel niet nodig. Dat begrijp ik ook wel. Ajax gaat nog voor drie prijzen, dan heb je ook wel een brede selectie nodig", besluit Driessen.

Babel terug in Amterdam: 'Ik denk dat ik roze haar zo laat'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door mozias)

Valt echt wel mee, Ten Hag was boos op Noa toen, maar nu allang niet meer, die gaat gewoon over tot de orde vd dag. Als noa minder speelt komt puur en alleen door de extra concurrentie, niet door de kwade lucht tussen Ten Hag en Noa.

14 januari 2020 om 16:31

We moeten ook niet willen en verwachten dat Noa elke wedstijd,meerder deel, speelt, daar is hij nog niet klaar voor.

14 januari 2020 om 16:36

Noa zal volgens mij nooit een basis speler worden in Ajax 1 daar heeft hij gewoon de kwaliteit niet voor volgens mij en dat heeft ten Hag waarschijnlijk ook gezien want dacht je nu echt dat ze Babel hadden gehaald als hij 100 procent was overtuigd van Noa ?

14 januari 2020 om 16:43

Zelfs al was hij overtuigd van Lang zijn kunnen, dan hadden ze Babel alsnog gehaald. Babel is namelijk gewoon een ander type speler en heeft de diepte en explosiviteit die Lang niet heeft. En juist dat aspect werd gemist in de laatste wedstrijden zonder Neres en Promes.

14 januari 2020 om 16:48

Hij heeft in mijn ogen zeker het potentieel, maar hij is nog veel te grillig. Die anderhalf milljoen aan huur voor Babel is geinvesteerd als stok achter de deur om bij blessureleed niet tever weg te vallen zoals in afgelopen December. Dat kan CL deelname kosten en dan is 1,5m een schijntje. edit: stok dus, het is slot op en stok achter

14 januari 2020 om 16:54

@sloep01 Het verhaal van De Telegraaf is volstrekt kul. Het is voor iedereen duidelijk dat Babel erbij wordt gehaald om kwalitatieve invulling te geven aan de plek van Siem de Jong en KJH die nog weinig toevoegen aan de selectie en al helemaal niks klaarspelen op internationaal niveau. Met Babel hopen ze meer kans te maken in de EL en dat is ook zo. Babel neemt zeker niet de plek in van een groot talent als Noa Lang. Hij is er juist ook om die jonge jongens beter te maken en dat kan hij beter dan KJH of Siem.

14 januari 2020 om 17:00

@siepie Babal heeft juist helemaal geen diepte in zijn spel. dat is een speler die alleen maar dribbelt en met de bal aan de voet opkomt. zo speelt hij al heel zijn carriere en dan zou hij nu bij Ajax uit het niks opeens wel diepte in zijn spel hebben en de ruimtes induiken

14 januari 2020 om 17:03

Noa heeft potentie als middenvelder, niet als vleugelspeler. Ze hopen tegen beter weten in op een Ziyech achtig invulling vanaf de zijkant, maar daar is die gewoon niet goed genoeg voor. Dan moet je een geweldige nummer 10 zijn omdat fatsoenlijk in te vullen. Dus klaar. Ook is Noa een beetje het ouderwetse Ajax talent. Daarmee bedoel ik heel veel verwachtingen, redelijk praatjes na het debut en vervolgens wegzakken. Met de Jong en de Ligt ging het een hele andere kant op, ook Gravenberg en Nanci. Bravoure op het veld, maar voor de camera veel bescheidener overkomen, al dan niet gespeeld. Zoals Noa overkomt (los van accent, maar gewoon feitelijke bewoording) gaat het heel hard als je niet presteert. Wat uiteindelijk heb je een zekere gun factor nodig als talent. Die foutjes en mindere wedstrijden moeten je vergeven worden.

14 januari 2020 om 18:29

@ninjakai Noa Lang is communicatief inderdaad nog niet zo vaardig. Maar gelukkig doet hij niet aan praatbal maar aan voetbal. Laten we daarom vooral letten op wat hij op het veld laat zien en niet voor de camera. En in die paar keer dat hij mocht meedoen heeft hij meer laten zien dan de meeste talenten die we de laatste jaren hun eerste wedstrijden in Ajax 1 hebben zien spelen. Welk talent heeft het de eerste wedstrijden beter gedaan dan Noa Lang? Dat hoor ik graag. Daarom, Noa lang is een absoluut toptalent dat Ajax moet koesteren.

14 januari 2020 om 16:46

Dat wordt ook zwaar overdreven door Driessen. Zo is de jeugd van tegenwoordig, zij vatten alles persoonlijk op en laten weinig ruimte voor opbouwende kritiek. Ze hebben weinig pantser, maar dat leert hij vanzelf wel af. Zo niet, dan hoor je niet bij Ajax en in het topvoetbal. Wat betreft de strijd met Babel, de beste van de twee valt in, dus het ligt aan de vorm en instelling van de heren zelf. Ik zou niet zo moeilijk doen over concurrentiestrijd, daar wordt iedereen beter van. Sowieso is het seizoen nog lang en strijd Ajax nog om 3 prijzen, dus ze krijgen allebei kansen.

14 januari 2020 om 16:47

Dat denk ik ook wel. Ik vind dit artikel nogal speculatief. Lang lijkt in deze ook een makkelijk slachtoffer om commotie mee te creëren. Het is namelijk niet zo dat Babel is gehuurd omdat Lang niet goed genoeg kan voetballen. Voetballen kan hij namelijk wel, maar diepgang heeft hij absoluut niet. Er is pijnlijk duidelijk geworden dat Ajax zonder Neres en Promes geen diepgaande opties meer heeft voorin. Met Babel wordt deze optie gecreëerd. Daarbij is het risico met het halen van Babel nihil. Makkelijk in te passen, ervaren, kind van de club, ervaren, wil vechten voor zijn plek met het oog op het EK, financieel verantwoord en flexibel inzetbaar.

14 januari 2020 om 17:11

@vesta sinds wanneer heeft Babel diepte in zijn spel dan? ik heb hem heel zijn carriere nog nooit diep zien gaan en de ruimtes in zien duiken. hij kom altijd op met de bal aan de voet. Babel is een pure dribbelaar en juist geen speler die diepgang in zijn spel heeft

14 januari 2020 om 17:44

Hij is natuurlijk wel veel sterker aan de bal dan een Lang. Hij kan de bal goed vasthouden zodat andere spelers (tagliaficio of één van de middenvelders) er overheen kan komen. Daarbij heeft Babel echt wel stappen gemaakt, het is een hele complete speler geworden. Waar hij in het begin altijd naar binnen kapte voor een schot, heeft hij nu meer variatie in zijn spel. Zijn verdedigende arbeid is ook aanzienlijk toegenomen en heeft altijd een goed schot gehad. Redelijk doelgericht, brengt lengte (voorzetten Ziyech) en kan een actie maken, zowel binnendoor als buitenom. Prima (nood)oplossing van Overmars.

14 januari 2020 om 18:45

@nl_modric dat geloof ik wel maar iemand gaf net aan dat Babel werd gehaald voor zijn diepgang en dat zou heel raar zijn want dat is niet een van zijn kwaliteiten

14 januari 2020 om 19:44

Misschien is Babel niet de speler die je 20x met wedstrijd diep speelt, maar dat hoeft ook niet bij Ajax. Feit is wel dat als je je linksbuiten diep wilt spelen, je aan Babel veel meer hebt dan aan Lang. Hij is in ieder geval een stuk sneller, doelgerichter en sterker.

15 januari 2020 om 17:32

Babel was de enige reden dat Fulham wat lengte in hun spel kreeg.dus dat hij geen diepte in zijn spel heeft lijkt me niet juist.prima huurdeal dus om het tekort aan spelers met diepte in je selectie op te vangen.

14 januari 2020 om 16:47

Ik ben echt fan van Ten Hag maar wat Ten Hag tegen Telstar deed kan echt niet. Tadic geeft een k..pass en gaat tekeer tegen Noa Lang alsof het aan hem lag. In plaats van Tadic te corrigeren kiest Ten Hag de gemakkelijke weg en pakt Noa Lang aan. Dat viel me enorm tegen van Ten Hag. De manier waarop Noa Lang reageerde was zijn manier om zn teleurstelling te laten blijken dat hij op een oneerlijke manier en onterecht werd vernederd door Ten Hag en Tadic want communicatief is hij (nog) niet zo sterk. Daar moet hij nog in groeien. Dat moet Ten Hag begrijpen en wat mee doen. Eenzelfde situatie zag ik in de wedstrijd tegen Brugge gebeuren. Tadic geeft werkelijk een waardeloze bal op Danilo, veel te hard en te ver, en gaat dan allemaal misbaar maken alsof Danilo iets verkeerds deed. Dat is wel een misselijk trekje van onze aanvoerder en Ten Hag moet die jonge jongens dan in bescherming nemen. Dat is ons kapitaal en vooral Noa Lang is een echt pareltje dat je vertrouwen moet geven. Als Ten hag laat merken dat hij de talenten waar nodig ook in bescherming durft te nemen in plaats van gemakkelijk meebewegen met de grote jongens, dan staat hij echt boven de partijen. Dat is nog een dingetje waar Ten Hag aan kan werken.

14 januari 2020 om 16:52

Het gaat erom dat hij gewoon normaal naar Tadic reageert als hij iets tegen Lang zegt. Als Tadic die bal verkeerd inspeelt en tegen Lang zegt dat hij de volgende keer dieper moet staan moet hij dat gewoon accepteren. Of hij nou gelijk heeft of niet. Zal vast niet de eerste keer zijn dat hij zo tegen iemand als Tadic reageert gezien Ten Hag zijn reactie.

14 januari 2020 om 18:54

@magistra nou, daar ben je lekker mee dan. Tadic geeft je een pass waarmee je niks kan en om zijn eigen falen bij die actie te camoufleren schuift hij de fout af op Lang en Lang moet hem dan gelijk geven? dat gaat echt nergens meer over

14 januari 2020 om 17:08

Deze keer heeft hij wel een punt. Hij zegt ook: Ze vinden hem in ieder geval niet genoeg om te zeggen van: we doen het met Noa Lang en we hebben Babel niet nodig. Dus lijkt me logisch dat hij of harder moet gaan werken en laten zien dat Hij echt de potentie heeft, of hij gaat idd op het 2e plan terecht komen. En op basis van wat ik tot nu toe gezien heb, ook terecht.

14 januari 2020 om 17:10

Nou ja, je weet natuurlijk niet hoe Lang zich verder gedraagt. Zou best kunnen dat ie zich vaker dusdanig gedraagt. En als Ten Hag professioneel is dan is ie idd niet boos meer over dat ene akkefietje, maar jij kan hiermee ook best wel een signaal naar Noa afgeven aangaande z’n gedrag in het algemeen.

14 januari 2020 om 19:27

Denk dat jullie allebei wel gelijk kunnen hebben. Ten Hag zal dat ene akkefietje echt niet meer in zijn achterhoofd hebben, maar Lang zou wel vaker een dergelijke houding kunnen aannemen. Hoe dan ook heeft Lang zich sportief nog niet voldoende bewezen en is het dus logisch dat Ajax, met de ambities die ze hebben, verder kijkt. Lang moet er maar voor vechten en zich bewijzen.

Ik vind het zeer sterk van Ten Hag hoe hij omgaat met de talenten. Zet ze op hun plek waar nodig en geeft ze complimenten waar dat nodig is. Het lijkt ook dat er een bepaalde hierarchie heerst binnen de selectie op een positieve manier.

Noa Lang is een leuk talent maar absoluut niet goed genoeg voor de basis. De komst van Babel is daarom ook zeker geen overbodige luxe. Mag Babel trouwens nog in de EL uitkomen nu hij al CL heeft gespeeld bij Gala?

14 januari 2020 om 16:45

Je mag uitkomen voor 2 clubs in 1 seizoen, dus volgens mij zal dat geen problemen gaan opleveren.

Allereerst is dit dus een Valentijn Driessen item dus het zal wel niet kloppen: Persoonlijk vind ik het gewoon niet terecht hoe Ten Hag destijds tegen Lang deed. Tadic gaf een k*tbal, maar Ten Hag vond dat als de grote Tadic een pass geeft je altijd moet lopen omdat het de grote Tadic is. Daarnaast hoor je geen commentaar op hem te leveren...ik vind het juist heerlijk als er een 19 jarig gastje komt die zijn scheur open durft te trekken tegen wat ervaren jongens! Juist Ten Hag moet dan een stap terug doen! Ervaren spelers lossen dat op hun manier wel op met grootbekjes...maar wat Ten Hag deed was kleinerend en vernederend. Babel halen is logisch gezien het volle schema en de vele blessures.mocht toch Lang overbodig zijn ga hem dan verhuren, denk dat hij bij een Vitesse, Groningen, Heerenveen prima kan renderen voor een half jaar

14 januari 2020 om 19:32

Eens! Omdat het ‘de grote’ Tadic is... Alsof hij geen foute pass kan geven en er niet op mag worden aangesproken. Ook al is het door n jong ventje als Lang. Een tijd geleden was dit Amsterdamse branie, vandaag de dag moet zo’n ventje luisteren... Vwb Babel en zijn kans om te spelen; jammer maar Lang komt heus wel aan zn minuten. Met wat mazzel op zn eigen positie, op t middenveld dus...

14 januari 2020 om 22:11

@curtazimo @jeron gasten het gaat niet om de k#t bal van tadic. Lang had diep moetem staan, als de bal dan niet aankomt, jammer. Lang hield zich dus niet aan de afspraken dat buitenspelers diep moetem staan bij balbezit. Met Valencia tegem goal kwam ook mede omdat hij uit positie was. Daar komt de irritatie van Eth en DT vandaan. Als Lang gewezen wordt dat hij diep had moeten staan, gaat hij grote mond terug geven.

14 januari 2020 om 23:35

Ik vind t iets te makkelijk om Lang hiervan de schuld te geven. Ik ben blij met n speler als Tadic, maar zijn bal was niet goed en hij als 'de grote' Tadic, zeer ervaren speler en aanvoerder, hoeft die bal sowieso niet geven als ie niemand diep ziet gaan... Waarbij ik overigens vind dat Lang van mij zeker dieper mag staan dan ie nu doet en dat ie minder de bal in de voeten moet vragen. Maar die jongen is nou eenmaal n middenvelder en geen rechts- of linksbuiten...

Dat is wel einde verhaal. Noa Lang heeft niet het niveau dat Ajax na streeft. Hij maakte een hattrick tegen Twente maar dat waren drie intikkers. Niks speciaals. In de andere wedstrijden was hij onzichtbaar of een dissonant in het ajax spel. Is hard maar is gewoon niet goed genoeg.

14 januari 2020 om 17:03

Veltman is ook niet goed genoeg voor het niveau dat Ajax nastreeft en ook heel vaak een dissonant maar die speelt er ook al 8 jaar dus wie weet is er nog hoop voor Noa Lang

14 januari 2020 om 17:25

Schijnbaar is Veltman wel genoeg en ziet Ten Hag en al die andere oud trainers net iets meer dan een verkeerde pass of loodlijn maar zien ze ook de kwaliteiten van Veltman. Dat jij een andere mening hebt weten we nu wel maar een jong talent met een ervaren rot vergelijken is ridicuul.

14 januari 2020 om 17:42

@thamike hoezo? een ervaren rot die nog steeds de fouten van een talent maakt mag je daarmee best vergelijken. Veltman gaat niet meer beter worden maar een Lang kan dat nog wel gezien zijn leeftijd

14 januari 2020 om 21:58

Handje gang maar het blijft ridicuul. Maar ik heb jou echt nog nooit maar dan ook nog nooit Veltman een compliment zien geven na een pass van 40 m waar een goal uitkomt of dat Veltman zijn CV helpt door te kruisen of hoe hij de beste verdedigers lam legt. Dat heeft ie namelijk wel gedaan maar dan keek je zeker net niet of was je een stukje aan het schrijven hoe slecht Veltman wel niet was.

14 januari 2020 om 22:20

@thamike nee hoor, ik heb als hij een goede wedstrijd heeft gespeeld het ook weleens benoemd maar mensen lezen alleen wat ze willen lezen en als je dan een keer terecht kritisch bent op een speler is dat het enige wat ze opvalt. hij speelt idd wel eens een goede wedstrijd maar hij maakt veel te vaak cruciale fouten voor een verdediger voor het niveau dat Ajax nastreeft (bv CL overwintering) en daarom is hij heel vaak onderwerp van kritiek. soms heeft hij ook weleens zo een wedstrijd waarin hij een paar goede ingrepen heeft om vervolgens opeens totaal onnodig een goal weg te geven uit het niks. op dat moment heb je dan natuurlijk geen goede wedstrijd meer gespeeld als verdediger. als Veltman 3 wedstrijden op rij geen cruciale fout maakt hebben mensen het er al over dat hij in een goede periode zit. dat zegt eigenlijk alles want die mensen zijn dus inmiddels al gewend aan het feit dat hij structureel cruciale fouten maakt. pas geleden nog 4 cruciale fouten in ongeveer een maand tijd geloof ik tegen Chelsea, Valencia, Willem II en Telstar. er zijn maar weinig verdedigers van topclubs die hem dat nadoen

Allemaal een beetje kort door de bocht, Lang was prima tegen Lille en Twente. Nu hoor ik mensen zeggen allemaal intikkers maar het zijn ook loopacties, Promes doet niet anders. Tegen Valencia en Willem II was het als collectief gewoon matig , daar kan je Lang niet op afrekenen. Lang is gewoon een groot talent , misschien is verhuren een optie ?

14 januari 2020 om 22:16

@baradona Ik denk dat het mentaal vooral niet in orde is bij jouw Lang. Tuuijk is hij een talent anders speelde hij nief bij Ajax. Ik zie hem zelfde eindigen als Jenner. Die vond van zich zelf dat hij de beste rechtsbuiten van NL was en tattoerde dit ook. Ik zie zelfde instelling bij Lang. Denkt de beste te zijn, vond dat zijn debuut te lang duurde en erg lof over zichzelf. Vergelijk dit eens met bijv een Frenkie over Gravenberch. Die zijn continue kritisch over hin eigen spel. Focus op verbeterpunten. Ik denk dat Lang steeds gaat afzakken en straks zelfs bij een Nac op de bank. En allemaal niets te maken met zijn voetbalkwaliteiten.

Goed verhaal weer van Driessen, maar of hij nou wel of niet vriendjes met Tadic en ten Hag is maakt niet zoveel uit. Lang is gewoon niet goed genoeg voor Ajax. Hij staat 3 keer op de goeie plek tegen Twente verder heb ik hem niks zien doen waar ik onder de indruk van ben.

14 januari 2020 om 17:07

dat geld toch ook voor Alvarez, Marin en Veltman? dan moet je die ook vervangen en niet alles opschuiven op een talentje dat net komt kijken. Lang kan iig misschien nog beter worden op zijn leeftijd. voor die andere drie zal dat al een stuk lastiger worden

14 januari 2020 om 17:10

Dat meen je toch niet echt? Alvarez en Marin hebben echt nog wel de leeftijd om beter te worden, ik denk zelfs dat ze beter zijn dan ze op dit moment laten zien. Wat betreft Veltman geloof ik jdd ook wel dat daar de rek uit is.

14 januari 2020 om 17:17

@martijngerbran... je hebt gelijk, die twee kunnen nog wel beter worden gezien hun leeftijd maar ik vind ze niet echt bij Ajax passen. Marin vind ik technisch en qua handelingssnelheid tekort komen voor een middenvelder voor Ajax en Alvarez heb ik eigenlijk nog nergens in zien uitblinken op 1 of 2 goals na die hij wel goed binnen werkte maar wie weet dat hij als centrum verdediger beter is dan als middenvelder. zelf zou ik jongens als Lang en Schuurs wel een kans geven af en toe. Babel gaat sowieso niet meer beter worden want die is al 33 jaar geloof ik

14 januari 2020 om 17:12

Tegen Lille was hij uitstekend !! Wie vond jij wel heel goed tegen Valencia en Willem II ?

14 januari 2020 om 17:19

tegen Chelsea en Telstar weer niet en tegen Valencia stond hij als enige te slapen bij die buitenspelval. dat is geen incident want we hebben in het verleden Veltman ook gezien tegen bv een Rapid Wien tegen wie hij twee keer gruwelijk in de fout ging. tegen PSG waar hij onnodig punten weg gaf uit het niks en zo kan ik nog wel even doorgaan

De competitie is nog niet weer begonnen of Valentijntje heeft al weer de nodige kritiek. Die man moet het echt slecht hebben thuis.....

Was hij dan een basisspeler? Hij kreeg wat speeltijd door de blessures, maar werd aan de verkeerde kant gezet. Toch niet raar dan dat je iemand huurt?

Je moet er toch ook niet aan denken Europees met een noa lang te moeten spelen? Die gast is gewoon niet goed genoeg maar denkt wel dat ie een topper is. Blij dat Babel er is. Die kan zelfs als aanspeelpunt in de spits spelen. Neemt ervaring mee en kan scoren.

Als Lang op het tweede plan komt lijkt het me niet dat dat door dit soort momenten komt. Lijkt me eerder dat dat komt door z’n spel, nog enigszins een momentenvoetballer, effectiviteit en rendement ligt gemiddeld genomen te laag en in die oefenwedstrijd teven KAS Eupen van vorige week vond ik m zelfs de slechtste van het veld aan Ajax-kant. Allemaal niet erg trouwens, want daar valt nog genoeg in te verbeteren, maar Babel is natuurlijk veel verder in die zaken.

lang is er nog lang niet , die moet nog veel leren. Ik denk ook zonder de komst van Babel zou hij minder kans krijgen.hij viel brutaal in en deed het leuk tegen Twente , maar voor de rest valt het wel mee. Ik denk dat Lang beter verhuurd kan worden aan een ploeg als Utrecht , daar kan hij minuten maken en ervaring op doen

Lang heeft het gewoon laten liggen. Tegen Valencia was hij echt ongelooflijk slecht. Hij heeft zijn kans gekregen door die blessures en is door het ijs gezakt. Goed idee om Babel erbij te halen, Lang kan je verkopen aan Willem 2 of een dergelijke club.

Of het allemaal waar is, is nog maar te bezien. Hij werd hier altijd bestempeld als een groot talent, en diezelfde mensen schrijven hem nu hier af dus weet niet echt wat ik van deze knul moet verwachten. Zou er zelf in ieder geval niet rouwig om zijn. Lekker snel naar een mooie club in het buitenland, denk dat zijn Engels een stuk beter is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4442
2.AZ4128
3.PSV3419
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller188
L. TraoréAanvaller41
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper180
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger173
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren