Maher waarschuwt Stengs en Boadu: ’Ik had het me anders voorgesteld’

Vrijdag, 10 januari 2020 om

Adam Maher heeft geen moment spijt van zijn overstap van AZ naar FC Utrecht, ook al is de club uit Alkmaar deze voetbaljaargang tot een serieuze kandidaat voor de landstitel uitgegroeid. Bij AZ kreeg de middenvelder zijn carrière afgelopen seizoen weer op de rails. De club wilde graag met de spelmaker door, maar de publiekslieveling koos toch voor FC Utrecht en vooral voor een langere samenwerking met John van den Brom.

“Er was méér dan Van den Brom”, legt Maher vrijdag in De Telegraaf uit. “Ik had ook goede gesprekken met technisch directeur Jordy Zuidam. De ambitie spatte ervan af, Utrecht wil net als AZ het gat met de topclubs verkleinen. Ik ben een man van uitdagingen en wilde die uitdaging aangaan.” FC Utrecht staat desondanks op een teleurstellende zevende plaats. “Maar vergeet niet dat de verschillen in de subtop klein zijn en dat veel spelers bij ons nieuw zijn. We groeien steeds meer naar elkaar toe, dat merk ik hier heel duidelijk. De kennismakingsperiode mag nu wel voorbij zijn. Nu moeten we doorpakken.”

Maher wist naar eigen zeggen van tevoren al dat AZ het dit seizoen goed zou doen. De Noord-Hollanders leunen op onder meer Myron Boadu en Calvin Stengs, die net als Maher acht jaar geleden al op jonge leeftijd in het Nederlands elftal debuteerden en ook aan internationale topclubs worden gelinkt. “Ik zie inderdaad veel overeenkomsten met mijn doorbraak”, beaamt Maher. “Hopelijk beseffen zij wel dat voetballen bij AZ ietsie anders is dan voetballen bij Ajax of buitenlandse topclubs.”

“Vergeleken bij die clubs bestaat er bij AZ nauwelijks druk. Neemt niet weg dat ze het ongelooflijk goed doen.” Maher noemt de keuzes die Boadu en Stengs binnen afzienbare tijd moeten maken ‘cruciaal’. “Nu is het nog leuk, maar de vervolgstap die ze gaan maken kan bepalend zijn voor de rest van hun carrière. Ik had me mijn loopbaan na AZ ook anders voorgesteld. Ik dacht via een tussenstop bij PSV de stap naar de Europese top te kunnen maken. Het liep alleen anders.”

Ajax grijpt naast Braziliaanse groeibriljant: Reinier naar Real Madrid
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door kaassie)

En daar slaat hij de spijker op zijn kop, want als we heel eerlijk zijn, welke speler van Az heeft het nou echt gered na een overstap naar Ajax, Psv of een grote Europese club? Er zullen er vast wel een paar zijn maar het overgrote deel haalt het uiteindelijk niet..

10 januari 2020 om 07:33

Demy de Zeeuw (halve finale wk), Romero (wk finale), viergever (Europa league finale geschorst), Moisander (aanvoerder Ajax), Weghorst (hoort nu gewoon in t Nl-elftal) .... maher, sigthorson en Jansen waren minder gelukkig... maar het is absoluut onzin dat az een negatief record heeft qua spelers die een vervolgstap maken! ... jongens als El hamdaoui en gudelj kan az natuurlijk niets aan doen, dat zijn jongens gebleken die voor t geld kiezen.

10 januari 2020 om 07:42

Viergever is nuttig maar geen topspeler imo, Moisander was wel aanvoerder van Ajax maar wel in een hele slechte periode van Ajax, die zou in dit Ajax niet eens op de bank zitten.. De Zeeuw was wel een toevoeging tot hij die schandalige trap kreeg en Weghorst doet het wel erg goed, mee eens.. Alireza is ook niet echt een succes tot nu toe en heeft toch rond de 20 gekost, evenals Vincent Janssen, de grote, dure aankopen naar het buitenland zijn grotendeels toch wel mislukt

10 januari 2020 om 07:44

Lens, Dembele, Romero, Klavan en Kees Kist.

10 januari 2020 om 07:47

Alireza speelt in een laagvlieger in de engelse competitie. dat maakt het niet makkelijk. Maar inmiddels heeft hij na een lange tijd van blessure leed weer vertrouwen gekregen. En hoe! Kijk even naar zijn laatste doelpunt.

10 januari 2020 om 08:04

Ja waar mislukken nou geen aankopen bij Ajax zijn er ook een heleboel mislukt en zelfs 1 van 85 miljoen mag ook de bank warm houden en en vaalt als hij erin komt. Maar sommige denken alleen bij Ajax naar het buitenland te kunnen, maar dat is allang verleden tijd.

10 januari 2020 om 08:07

@shenkie als je de helft van de miskleunen niet meeneemt roep je al snel dat het onzin is dat AZ een negatief record heeft. Waarom mag je El Hamdaoui en Gudelj niet meetellen? Het is toch geen succesverhaal geworden? Aan het minder gelukkige avontuur van Maher, Sigthorsson en Janssen heeft AZ denk ik ook niet direct invloed gehad. Echter tel jij die wel mee. Je vergeet echter nog een Altidore te noemen wat geen succes was bij zijn volgende stap. De Zeeuw was bij Ajax inwisselbaar en na Ajax ook niks bijzonders. Die was echt niet gehaald voor de breedte en was kwalitatief minder dan bij AZ. Dus geen succesverhaal. Til in Rusland loopt ook nog niet echt, dus voorlopig kun je die ook nog toevoegen. Feyenoord heeft in 3 jaar nog niks aan Haps gehad hoppa weer een naam er bij. Derrick Luckassen totaal geflopt bij Psv. Dan sta je in het laatste decenium dus al op Altidore, Luckassen, Haps, Maher, Til, Gudelj, El Hamdaoui, Jahanbaksh en Janssen.

10 januari 2020 om 08:50

Bij ajax exact hetzelfde verhaal noem mij eens 5 spelers die vanuit ajax naar het buitenland zijn gegaan en daar geslaagd zijn de afgelopen jaren? Ik kom niet verder dan de Jong en Sanchez en ver daarvoor nog Eriksen en Alderweireld. De rest heeft of doet het verre van goed. Al is Klaassen op dit moment lekker bezig bij Werder.

10 januari 2020 om 08:57

Als je ver genoeg terugkijkt dan is Suarez de laatste speler die echt geslaagd is maar dan zit je alweer 8 jaar geleden. Voor de rest presteren ook de spelers die van ajax afkomen matig/wisselvallig: Kluivert, v/d Wiel, Tete, Emanuelson, Stekelenburg, Anita, Kishna,Cillessen, Bazoer en ga maar door...

10 januari 2020 om 09:08

Het is maar hoe je redeneert natuurlijk. Kluivert is dit seizoen basisspeler bij AS Roma, dus die kun je dan vooralsnog geslaagd noemen. Een Dolberg staat wekelijks in de basis bij Nice. Dan ben je niet mislukt zullen we maar zeggen. Ik vind Blind bij United gewoon geslaagd gezien het aantal wedstrijden dat hij daar gespeeld heeft. Hoe kijk je naar Cillessen? Als je redeneert dat hij als 2e doelman gehaald is door Barcelona heeft ie het goed gedaan, als je redeneert dat hij 1e doelman had moeten worden is ie mislukt. Hoe kijk je naar Arek Milik bij Napoli? Ik heb er alle begrip voor als mensen roepen dat het geen onverdeeld succes is. Echter is het ook geen complete mislukking. Vertonghen bij Spurs kun je geslaagd noemen, ook al presteert hij nu wat minder. Hoeveel verwacht je van Tete qua transfersom van 4 miljoen. Is hij geflopt bij Lyon?

10 januari 2020 om 09:10

Er werd gevraagd welke speler het gered heeft: Viergever loopt nog steeds rond en heeft geen stap terug hoeven doen sinds hij de stap omhoog heeft gemaakt.

10 januari 2020 om 09:44

@master D Wat mij betreft is het OK dat je Ajax-transfers zo uitlegt dat het toch succesnummers zijn.wat ik echter in deze vaak terugkerende discussies is dat elke AZ-transfer wordt afgedaan als een mislukking. Het lijkt mij namelijk dat op het niveau van AZ deze spelers wel toe waren aan een vervolgstap en het is dan geen Barcelona of Real Madrid maar toch hebben veel spelers dat gebracht waarvoor zij werden gekocht. Vincent Janssen had de pech dat met zijn komst Kane zich plots ongelooflijk goed heeft ontwikkeld.een vraag: Toen hij nog bij Ajax speelde werd Dolberg zeer vaak afgebrand. Nu opeens wordt hij bewierookt. Waaraan ligt volgens jou deze plotse verandering?de vraag die je stelt over Tete is legitiem. Maar deze vraag kun je ook over Az=spelers stellen. Ieder op zijn of haar niveau maakt stappen.

10 januari 2020 om 10:32

Ik heb niet het idee dat Dolberg wordt bewierookt nu hij bij Nice speelt. Ik constateer alleen dat hij daar in de basis staat, alles speelt en dat doen ze vast niet als hij niet voldoet. Of je hem dan geslaagd kunt noemen na een half jaar met 5 doelpunten dat is lastig. Echter mislukt is ie natuurlijk niet. Ik ben het met je eens dat de AZ-spelers vaak toe waren aan een nieuwe stap in hun ontwikkeling, maar het gaat wel erg vaak mis. Janssen vind ik gewoon echt mislukt. Kane was voor de komst van Janssen ook al heel goed overigens. Echter raakte Kane geblesseerd en kreeg Janssen daardoor een serieuze kans van enkele maanden. Die kans heeft hij totaal niet gepakt, waarna hij steeds verder uit beeld verdween. Dat is geen pech wat mij betreft. Wat mij betreft kun je de situatie van Tete ook op AZ toepassen hoor, alleen zie ik een PSV of Feyenoord met Haps, Luckassen en Maher geen gokjes kopen. Die hadden echt verwacht dat ze een basisspeler en stabiele factor gekocht hadden. Terwijl met Tete een Lyon een koopje hoopte te hebben.

10 januari 2020 om 10:38

Ja Master D als je zo praat dan is niemand mislukt maar dat is door een roze bril kijken.

10 januari 2020 om 10:44

Ben je lekker je gal aan het spuwen over Ajax? Ik vraag me echt af hoe je alleen Ajax zit te bashen nu.. Niemand in de comments boven je heeft het enkel over Ajax. Daarbij ‘vaal’ je zelf in je comment. Je hebt het over een aankoop van Ajax die 85 miljoen kost en de bak warm houdt.. Grootste bedrag dat Ajax betaald heeft is 17 miljoen voor Blind en die is gewoon basis. Of had je het over De Ligt? Die jongen die uit de jeugdopleiding van Ajax komt en dus nooit een aankoop is geweest..

10 januari 2020 om 10:47

Dan ben je niet mislukt, maar je hebt een stap omlaag of opzij gemaakt. Maar in de top voetballen ze ook niet

10 januari 2020 om 11:55

Houtapp dus buiten Sanchez en De Jong om vind jij dat Milik het slecht doet als eerste spits van Napoli? Cillessen doet het slecht als 1ste keeper van Valencia? Kluivert doet het slecht als 20-jarige basisspeler bij Roma? Klaassen, Dolberg, El Ghazi en Tete doen het volgens mij ook prima. De Ligt komt er ook wel. En dan praat je alleen nog maar over de transfers sinds de zomer van 2016 een kleine 3,5 jaar geleden, omdat transfers van Eriksen, Suarez, Alderweireld en Vertonghen "te lang geleden zijn." Nou wat kan az daar tegenover zetten dan? Alleen dembele die al vertrokken was voor Suarez.

10 januari 2020 om 11:57

Ik redeneer op de manier zoals hier ook gesproken wordt over de spelers van AZ. Langdurig in de basis staan en dan ook nog prestaties leveren. Dan vallen al de door jouw genoemde spelers behalve Vertonghen af. Bij ajax denkt men dat men jaarlijks toppers aflevert aan buitenlandse clubs maar ik zie geen verschil met Feyenoord, AZ en PSV.

10 januari 2020 om 12:09

Uhm ja dat vind ik. Okee Milik heeft nu een redelijke fase maar is geen constante factor. Cillessen doet het inderdaad zeer matig zowel bij Valencia, waar hij niet onomstreden is ook voor zijn blessure, als ook bij Oranje. Kluivert is een zwaar overschatte speler. Heeft nu 41 wedstrijden gespeeld voor Roma en maar 4 goals en 6 assists, dan zijn zeer matige cijfers voor zo’n talentvolle speler! Zoals ik aangeef doet Klaassen het na zijn mislukking bij Everton heel goed, maar wel een niveautje lager. Over het geheel genomen slagen spelers van onze top 4 ongeveer evengoed. Mij irriteert het enorm dat ajacieden altijd net doen alsof zij de beste spelers voortbrengen. Maar dat is een utopie.

10 januari 2020 om 15:31

Dembele bij Spurs en Klavan bij Liverpool

10 januari 2020 om 07:58

Dit vind ik altijd zo een dooddoener ....wel of niet slagen is toch altijd een individuele aangelegenheid. Frenkie de Jong speelde op zijn 18e nog bij Willem II Virgil van Dijk bij Groningen in het 2e elftal ..Het draait om kwaliteit en mentaliteit, ik zie Koopmeiners heel ver komen.

10 januari 2020 om 14:22

@kokkieafca0341 Moussa Dembele heeft het gered bij de Spurs maar ik snap je punt. alleen ligt hoe ver je het schopt niet aan bij welke club je vandaan komt maar aan hoe goed je bent. een tussenstap is vaak wel verstandig maar een matig talent zal ook bij een Ajax of PSV geen toptalent worden. Stengs en Boadu vind ik wel toptalenten maar ze moeten nog niet naar een te grote club gaan in Europa want dan komen ze daar binnen als nobody's

"Ik dacht via een tussenstop bij PSV de stap naar de Europese top te kunnen maken. Het liep alleen anders." En hierom vind ik veel uitspraken van zogenaamde kenners en hun volgers op fora heel kort door de bocht. Zij roepen namelijk altijd dat spelers eerst een paar jaartjes moeten rijpen in de NL'se competitie om vervolgens bij Ajax of PSV te spelen voordat ze de stap maken naar de Europese (sub)top. Onzin! Vind ik. Je weet nooit hoe het loopt. Een feit is wel dat spelers ,zoals in dit geval Maher, een droom hebben om bij de Europese top te kunnen spelen. Nu heeft ie voor de zogenaamde "verstandige" weg gekozen en speelt ie de afgelopen jaren in de middenmoot en heeft amper iemand het meer over hem. En zo zijn er meerdere. Maar wanneer spelers gewoon die stap durven te maken waarbij ze ook nog eens kwa financiën flink vooruit gaan, als het avontuur mislukt, altijd nog bij een middenmoter in NL kunnen voetballen maar iniedergeval wel die ervaring heb van het voetballen bij een top club.

10 januari 2020 om 08:56

Wat hij hier roept slaat nergens op. Kijk even hoe goed az bezig is. Hij heeft gewoon een fout gemaakt. Hoe kan je serieus roepen ik hou van uitdagingen en dan een stap terug doen, Met alle respect voor Fc Utrecht vind het een leuke team dat leuk voetbal speelt. Ik weet zeker dat hij dit helemaal niet zag aankomen dat az het zo goed zou doen en dan ook nog zeggen ja ik wist het. Hij is een type die wacht tot van den brom naar een leuke club gaat en hope dat hij dan mee mag dat is hoe het eruit ziet van buiten, tenminste bij mij dan.

10 januari 2020 om 10:23

Dus omdat het bij een speler niet lukt is het zogenaamd kort door de bocht ? Het feit is gewoon dat Nederland een uitstekend land is voor jonge talentvolle spelers, waardoor het dus inderdaad verstandiger is om even een paar jaar te rijpen hier. Het doel moet uiteindelijk zijn om het maximale uit jezelf te halen en daarom is een keuze naar de Nederlandse top gewoon logisch, omdat meer speelminuten ervoor zorgen dat je beter wordt. Dacht jij dat spelers als Sneijder, Robben, van Bommel, Frenkie de Jong etc. zo ver waren gekomen als ze een overstap hadden gemaakt naar de europese top onder het mom van "we zien wel hoe het loopt". Natuurlijk niet! Maher is gewoon niet uit het juiste hout gesneden om een topvoetballer te worden, maar hij kan wel tegen zichzelf zeggen dat zijn keuze's zijn potentieel mooie carrière niet belemmerd hebben. Ik vraag me af of spelers als Labyad en Bakkali bijvoorbeeld tevreden zijn met hoe het uiteindelijk is gelopen. Ik denk dat zij toch wel is jaloers kijken naar een speler als Depay.

Maher is een zuurpruim omdat hij het niet heeft gehaald mede door zijn mentaliteit praat hij zo om zijn falen te verdoezelen.

10 januari 2020 om 09:52

Ik was in het verleden een fan van Maher. Verleden jaar was ik er echter niet rouwig om (lees mijn oude posts maar) dat hij AZ verliet. Mijn observatie van toen was dat Maher vaak de vaart uit de aanval haalde.maher is echter wel een speler die technisch goed is, oog voor het spel heeft, maar als spelmaker te defensief is geworden. Helaas is dat een ontwikkeling die het jeugdige frisse heeft doen verdwijnen.

10 januari 2020 om 15:36

Ik ben niet mee eens maar ik snap wat je bedoelt. Maar volgens mij was Maher als defensief middenvelder bij AZ gezet. Hij deed zijn taak uitstekend. Ik heb hem persoonlijk liefer op 10 gezien maar daar zat Guus Til. Wat Mahers carrière bij PSV betreft ligt het aan hem den ik. Talent heeft hij genoeg, kwa mentaliteit komt hij te koorts.

10 januari 2020 om 15:36

Ik ben niet mee eens maar ik snap wat je bedoelt. Maar volgens mij was Maher als defensief middenvelder bij AZ gezet. Hij deed zijn taak uitstekend. Ik heb hem persoonlijk liefer op 10 gezien maar daar zat Guus Til. Wat Mahers carrière bij PSV betreft ligt het aan hem den ik. Talent heeft hij genoeg, kwa mentaliteit komt hij te koorts.

fantje er zijn er nog wel meer hoor die van AZ ver zijn gekomen in het voetbal, .als je tegenwoordig niet bij Ajax speelt denken de meeste hier de rest kan er niks van.je hoeft maar twee x een bal goed te raken als je bij Ajax speelt en je gaat al naar Barca of Madrid.wat ik altijd wel een verhaal vind als er een leuke speler en met name bij AZ speelt lopen ze gelijk te roepen dat is wat voor Ajax Stengs Boadu want dan worden ze beter,en mochten ze dan verhuizen naar een topclub dan komt hij in ene bij Ajax vandaan!!!maar oke voetballers naar het buitenland van AZ , Metgod ,nygaard was jong toen hij bij Az kwam,hovenkamp heeft het ook niet slecht gedaan,kist en wat Janssen betreft ja die had beter net als Weghorst een andere weg/land moeten bewandelen, en niet alle spelers zijn geslaagd in het buitenland die bij Ajax vandaan kwamen en nog zullen komen maar gemakshalve gaan ze daar aan voorbij.

10 januari 2020 om 08:37

Ff voor de duidelijkheid. Wat mij betreft koopt Ajax 0 spelers uit het eerste van AZ. Al die AZ spelers voegen marginaal iets toe. Geen enkele heeft de impact gehad van een Ziyech, Suarez, Huntelaar, Schone of in een verder verleden Galasek. Het AZ materiaal is wat mij betreft overhypt waar te veel voor betaald moet worden. De laatste 15 jaar hebben heel duidelijk laten zien dat op z'n best leuk meedoen het eind resultaat is....

10 januari 2020 om 09:03

Ik denk eerder dat de transfermarkt naar de knoppen is dan dat de spelers van AZ overhyped zijn.

10 januari 2020 om 10:06

@ninjakai Ajax koopt spelers en is dus toch verantwoordelijk voor het resultaat. Als het negatief is dan moet je dit toch de club aanrekenen en niet de spelers. Scouts werken voor een club, een technische directeur ook....... Het is wel heel raar dat Hudson Bay de schuld van de mislukking neerlegt bij aangetrokken winkelpersoneel. Er zijn toch managers verantwoordelijk? Dat Schã¶ne en Babel uit een contract kunnen lopen betekent dat er mogelijk iets niet is goed gegaan. ziyech werd uitgekotst en opgewacht enkele jaren geleden. Gelukkig heeft hij zich echter als een waardig mens ontwikkeld en plots schijnt men het verleden te zijn vergeten. Wel vind ik het grappig dat je spelers van AZ en Ajax met elkaar vergelijkt. De criteria zijn onduidelijk maar het idee is wel grappig. Een boers achterlandkluppie vergelijken met Ajax. Dit is toch een mooi compliment. Laatst zag ik een groep Finnen op scooters die schreeuwden naar de politie. Ik vond het wel grappig want de irritatie bij de Finnen betekent dat de politie haar werk blijkbaar dus goed doet......

10 januari 2020 om 16:01

@ninjakai, Wat mij betreft hoeft Ajax ook niet meer bij AZ te shoppen en gaan ze voortaan hun spelers halen in Nijmegen, Heerenveen, Groningen en Enschede. Dat zijn dan clubs die wel wereldtoppers kunnen voortbrengen. Kortom, jij blij, je medestanders blij, AZ blij en de AZ supporters ook blij die niet elke keer hetzelfde uitgekauwde riedeltje hoeven te lezen.

Net als Maher zijn Boadu en Stengs technische en creatieve spelers. Dan is het handig dat een vervolgstap dan ook naar een voetballende ploeg gaat. Maher maakte die fout, daar hij als middenvelder niet kon slagen en ook vaak werd overgeslagen doordat Psv in die tijd meer compact speelde en er vaak snel uit kwam.voor beide AZ-spelers is nog een extra jaar AZ helemaal geen overbodige luxe. Laat ze maar meer bagage pakken zodat ze meer inhoud hebben !

ninjakai ,oke je hebt helemaal gelijk blijf ook van de spelers af ,laat clubs als AZ lekker voetballen met jongens uit Nederland goed voor het Nederlands voetbal in het algemeen dan bedoel ik.ik zie jou jou 5 spelers opnoemen die dan geen enkele maar dan ook geen enkele meerwaarde hebben gebracht voor het Nederlandse voetbal!!!!!blijf lekker investeren in buitenlanders wat Ajax steeds meer doet en jeugdspelers hierdoor kwijtraakt en dan praat ik over 17/18 die hierdoor geen kans maken dus voor het geld naar Engeland of Spanje gaan waar je dan niks meer van verneemt en dat is jammer. Niet allen voor deze jongens maar voor het Nederlandse voetbal in het algemeen, ik heb het al vaker gezegd Engeland wordt nooit geen Europees of Wereldkampioen enkel en alleen omdat ze hun eigen opleiding en jonge spelers vergeten liever 20 buitenlanders in de selectie want daar kom je ver mee!!!!!

Ik denk eigenlijk dat Maher gewoon weg is gegaan vanwege de concurrentie. Vorig seizoen stond Koopmeiners regelmatig achterin, waardoor er plek op het middenveld was voor Maher. Koopmeiners liet heel duidelijk weten dit seizoen gewoon op het middenveld te willen voetballen. Als je daarnaast met Midtsjo een 2e zekerheidje hebt, wordt het voor Maher een uitdaging om een basisplaats te bemachtigen. Ik denk niet dat hij het risico wou nemen op de bank te belanden. Zijn goed recht natuurlijk.

Aldus Adam Maher. Timer are changed....en deze jongens vertonen een iets andere mentaliteit die Adam toen had.....die wilde en dacht persé na een goed jaar hogerop te moeten en te kunnen, maar gebleken is dat je daar ook mentaal aan toe moet zijn.

Ik vind het vooral wel komisch dat hij de vergelijking maakt tussen AZ en "ajax of buitenlandse topclubs", terwijl hij daar zelf ook niet gespeeld heeft. Waarom noem je dan niet Psv? Die ervaring heb je namelijk wel zelf. Daarnaast zoals hierboven ook al geroepen, elke speler is een individuele situatie en het is echt niet zo dat iedereen die uit de jeugd van AZ komt, gedoemd is te mislukken, omdat er gevallen zijn geweest waarbij dat gebeurd is. Kwaliteit komt boven, mits ze een goede keuze maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4743
2.AZ4126
4.PSV3519
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. IdrissiAanvaller1910
C. StengsAanvaller194
M. BakkerKeeper00
M. BizotKeeper180
R. de BoerKeeper20
L. BergsmaVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

358 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Juventus heeft de verhuurperiode van Matheus Pereira aan Dijon per direct afgebroken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren