Ajax haalt Ryan Babel voor tweede keer terug naar Amsterdam

Zaterdag, 11 januari 2020 om

Ryan Babel is opnieuw speler van Ajax, zo maken de Amsterdammers zaterdagavond bekend via de officiële kanalen. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Galatasaray, waar hij nog vastligt tot medio 2022. De terugkeer van de routinier moet Erik ten Hag een extra offensieve optie bieden, nadat Ajax in de afgelopen maanden een paar aanvallers weg zag vallen met blessures.

Voor Babel betekent deze overstap dat hij voor de tweede maal terugkeert bij de club waar hij zijn opleiding genoot. De 33-jarige spits annex vleugelaanvaller maakte tussen 1998 en 2004 deel uit van de jeugdopleiding van de Amsterdammers en speelde daarna drie jaar in de hoofdmacht. In 2007 volgde een vertrek naar Liverpool en na anderhalf jaar TSG Hoffenheim maakte Babel voor de eerste keer zijn rentree bij Ajax.

De 62-voudig international van het Nederlands elftal won in dat seizoen met de club zijn tweede landstitel, nadat hij in 2004 ook al een kampioen van de Eredivisie was geworden. Na een jaar verliet hij de Johan Cruijff ArenA weer voor een avontuur bij het Turkse Kasimpasa en de afgelopen jaren volgden Al Ain, Deportivo La Coruña, Besiktas, Fulham en Galatasaray als werkgevers.

Transferprofiel - Ryan Babel

Ajax kreeg in de afgelopen maanden te maken met blessures bij Quincy Promes, Zakaria Labyad en David Neres en om een dergelijk scenario in de rest van het seizoen beter het hoofd te kunnen bieden, is directeur voetbalzaken Marc Overmars nu uitgekomen bij Babel. Hoewel Promes zaterdag tijdens een oefenwedstrijd zijn rentree maakte, verwachten de Amsterdammers Neres pas in februari terug. Met Babel heeft Ten Hag nu een extra mogelijkheid voor zijn aanval.

Voor Babel zelf biedt zijn halve jaar bij Ajax hem de kans om, met het oog op het EK van aankomende zomer, beter in beeld te blijven bij bondscoach Ronald Koeman en ook Galatasaray lijkt tevreden met de deal. De Turken kunnen nu, in ieder geval voorlopig, een flink bedrag uit hun salarishuis schrappen. Babel zal zijn nieuwe ploeggenoten pas aankomende week ontmoeten als Ajax terugkeert van het trainingskamp in Qatar. De aanvaller zelf is al wel een paar dagen in Amsterdam en doorliep eerder op de zaterdag succesvol de medische keuring.


Poll

Een goede zet van Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door hansje1969)

Goede versterking. Zou hem lekker als spits zetten. Leuke aanval met Ziyech, Tadic en QP

11 januari 2020 om 19:31

Wooww Babel, Promes, Neres, Tadic, Ziyech. Kan niet wachten op de tweede helft van het seizoen. Hopelijk nu definitief verlost van Siem de Jong en Kjh. En Babel mag na dit seizoen gewoon blijven. Heeft dit team en de jonge jongens die eraan komen veel en veel meer aan dan een Kjh.

11 januari 2020 om 19:34

Ondanks dat ik geen Ajacied ben kan je zo echt niet over KJH praten.

11 januari 2020 om 19:39

Inderdaad ja. Klaas-Jan Huntelaar heeft er meer dan een paar ingeschoten op gigantisch belangrijke momenten dus verdient wel wat meer respect. Wat dacht je bijvoorbeeld van die uitgoal in Groningen vorig seizoen? Échte ajacied. Bovendien is het wat mij betreft helemaal niet waar wat je zegt; Traoré bijvoorbeeld leert veel van Huntelaar en hij ondersteunt hem ook mentaal, dit heeft Traoré meermaals in interviews aangegeven.

11 januari 2020 om 19:41

@lionelgap sorry staat er misschien iets te puntig. Respect voor wat KJH heeft gedaan voor Ajax. Maar hoop als liefhebber van het spel nu echt op andere kwaliteit spelers de komende maanden bij Ajax. Maar echt respect voor de Hunter.

11 januari 2020 om 20:09

Zou er niet van uitgaan dat Babel blijft. Zowel de club als Ryan zelf hebben aangegeven dat er geen optie tot koop besproken is.

11 januari 2020 om 20:28

Alle respect voor Huntelaar maar ik vind hem in de laatste wedstrijden ook wel een stuk minder hoor. Is voetballend erg matig en als hij in de basis staat is het echt huilen met het aanvalsspel van Ajax. Zijn tijdperk lijkt er op te zitten bij Ajax.

11 januari 2020 om 20:36

@keizer11 ik ga er zeker niet vanuit maar hoop het echt. Die jongen is nog zo fit, is beresterk aan de bal en heeft nog steeds snelheid. Daarnaast kan hij op alle posities voorin uit de voeten en zelfs achter de spits. Wat een toevoeging aan de selectie zou dat zijn. Wat we dit jaar in de CL hebben meegemaakt (met Siem de Jong en Kjh) zou met een Babel niet zijn gebeurd. Ik hoop daarom stiekem op een stuntje van Overmars.

Dit lijkt mij wel een goede zet ja. Ik denk dat zowe Feyenoord als psv mochten willen nu Babel te hebben (psv ter vervanging van Malen). En bij Ajax is hij voor er bij.

11 januari 2020 om 19:23

Alsof Ajax moet streven naar spelers die PSV en vooral Feyenoord halen. Die winkelen met een 3/4x kleinere portemonnee. Elke transfervrije halve tamme zal op het moment een aanwinst zijn voor PSV of Feyenoord.

11 januari 2020 om 19:25

Feyenoord heeft echt geen babel nodig hoor. Babel is toch meer voor de flank en daar zijn ze prima voorzien. Babel vind ik echt geen basismateriaal.

11 januari 2020 om 19:27

Heb liever Lammers dan een 34-jarige huurling als vervanger als ik heel eerlijk ben. Ik vind Babel een aardige speler maar niet meer dan dat, de lijst van teams waar hij afgelopen jaren voor speelde is daar tevens bewijs voor

11 januari 2020 om 19:31

Babel is 33, en lammers is geblesseerd, babel speelt vaak voor het huidige oranje en doet dit prima.

11 januari 2020 om 19:34

Lijst van teams afgelopen jaren? Besiktas fulham en gala zijn gewoon redelijke topploegen. Beetje hoge pet op van feyenoord denk ik.

11 januari 2020 om 19:52

@Yamiown wist niet dat Lammers ook een optie was!?!?🤔. Ajax heeft uitstekend gehandeld. Een Oranje international die op meerdere posities uit de voeten kan in de aanval voor een half jaar huren en neemt de nodige ervaring mee en staat zo niemand in de weg. Heeft zelfs Oranje geholpen op cruciale momenten. Mag Lammers trouwens nog van dromen.

11 januari 2020 om 20:00

Dat is wel behoorlijk overdreven. Fulham is uberhaupt een laagvlieger in Engeland, terwijl Besiktas en Galatasaray buiten Turkije ook absoluut geen topploegen zijn.

12 januari 2020 om 01:17

PSV en Feyenoord zijn buiten Nederland ook geen topploegen dussss. Feit is dat Babel direct inzetbaar is, en de laatste tijd voor het nl 11tal erg nuttig is geweest. Kortom, niveau is voor de nl competitie en voor de EL (waar Ajax wel nog in zit) helemaal prima.

11 januari 2020 om 19:27

Ik denk dat mijn mede PSVers toch liever Sam Lammers in de spits zien dan een 33 jarige Babel in zijn nadagen van zijn carriere.

11 januari 2020 om 19:31

Ja, maar die speelt nooit die lammers, altijd geblesseerd😂🤦‍♂️

11 januari 2020 om 19:41

@el_guaje7 hangt af wat ambities zijn van psv. Als ze werken aan een nieuw team en VCL halen is geen must, dan kan ik begrijpen dat jullie PSV-ers liever Lammers zien. Als korte termijn het halen van VCL is, dan is Babel echt wel geschikter en waardevoller dan Lammers die totaal niet fit is en niet bewezen heeft op hoger niveau.

11 januari 2020 om 19:51

MrKrillin, ik zie niet in waarom een 33 jarige Babel het beter zou doen in de spits dan Sam Lammers. Of je nou ambitie hebt de vCL te halen of niet. Malen laat ik dan zelfs nog achterwege, die ik weer beter dan Lammers vind.

11 januari 2020 om 19:53

Altijd geblesseerd? Hij heeft 1x pech met een zware knieblessure. En hij is bijna wedstrijdfit, ken de feiten..

11 januari 2020 om 20:22

Ik denk dat ik en mijn mede Ajacieden ook liever Promes en Neres zien dan Babel. Alleen zijn die herstellende van een blessure en volgens mij is Lammers ook geblesseerd of herstellende.

11 januari 2020 om 21:09

@El_Guaje7 Omdat die speler ondanks hij 33 is, gewoon beter is dan Lammers en meer ervaring. Weet wat er gevraagd wordt. Lammers is niet eens 100% fit! Hoe kan je beweren voor korte termijn, dat je dit niet inziet. Bizar. Gelukkig denken ze bij Ajax niet zo. Jammer voor Lang, maar hij heeft (nog) niet aangetoond er klaar voor te zijn en Babel overbodig.

Traoré, Naci, Hansen etc. komen er nu net aan met Neres, Ziyech, Tadic en Promes als eerste opties op de vleugels. Straks is the Hunter ook gewoon weer terug. Ik vind het een nogal nutteloze transfer maar we gaan zien!

11 januari 2020 om 19:23

Half jaartje overbrugging he. Unuvar, Hansen en Brobbey zijn nog 16/17. Eerste 2 hebben nog amper in de KKD gespeeld. Laat ze zich eerst maar doorontwikkelen op dat niveau. Hebben ze meer aan dan af en toe 20 minuutjes tegen fortuna thuis als het 4-0 staat.

11 januari 2020 om 19:25

Deze man staat er direct en heeft een schat aan ervaring. Je hebt kunnen zien wat twee blessures doen met de ploeg. Babel staat er gewoon gelijk: heerlijke versterking.

11 januari 2020 om 19:26

Het is ook geen transfer. Je praat over 'Straks is The Hunter terug en Traore en Hansen komen er net bij. Waarom Unuvar in dat rijtje staat begrijp ik al helemaal niet, alsof Babel op de positie van Unuvar gaat spelen. Je praat over de toekomst maar volgend week hervatten we de competitie alweer en Babel kan direct dat gat opvullen. Prima toch.

11 januari 2020 om 19:36

Ja zo ontzettend nutteloos als je weer twee geblesseerden voorin hebt...was ie er maar vlak voor de winterstop. Kortzichtig als je dit half jaartje huur nutteloos noemt.

11 januari 2020 om 19:55

Hoezo nutteloos? Babel is prima versterking hoor! Het is geen absolute topper, maar wel een topper als het gaat om mentaliteit als ik hem zie spelen bij Oranje. Verder noem je namen op die het eerst mogen laten zien (in de KKD). Naci en Hansen? Kom op zeg :'... en als ze zo goed zijn, laat ze maar lekker concurreren.

Ja zou de tweede keer net zoveel (of net zo weinig) zin hebben als de eerste keer?

11 januari 2020 om 21:11

@hanzje1969 1e keer kwam hij terug om zich in de kijker te spelen bij andere clubs. Betaalde iets van 1.miljoen uit eigen zak zelfs. Nu 2e keer speelt hij voor het EK. Zijn laatste toernooi. Ook nu weer kost het hem geld, want levert salaris is. Dus ik twijfel niet of hij (evenveel) zin heeft

12 januari 2020 om 10:45

Bedoel meer of het zin heeft en niet of hijzelf zin heeft.ik denk dat wanneer iedereen weer fit is, Babel direct naar de bank vertrekt. Ik vind het niet een grote toegevoegde waarde. Bakte er bij Galatasaray blijkbaar ook helemaal niets van

Uitstekend gehandeld door overmars, mochten promes en neres een terugval hebben in hun blessures, kan je terugvallen op een ervaren speler die nog gewoon international is. Ook goed voor de jonkies die een half jaar van hem kunnen leren, babel is echt balvast en sterk geworden, vroeger was het allemaal veel frivoler

11 januari 2020 om 19:28

Een terugval? Promes is gewoon weer fit hoor, speelde ook meer in de oefenwedstrijd. In geval van Neres kan het wel.

11 januari 2020 om 20:10

Je kunt ze nu toch ook sparen? Reden dat Ajax vorig jaar de championsleague finale misliep was dat de pijp aan het einde van het seizoen na 60 minuten leeg was. Als je Babel kunt laten spelen en een van de spelers rust kunt geven heb je daar toch veel baat bij?

Ik mag hopen voor Ajax dat hij voor de bank is gehaald. Die voegt toch helemaal niks toe aan een club die de ambities heeft ter te keren naar de Europese top?

11 januari 2020 om 19:56

Voor Ajax gewoon een nuttige speler die zowel in de spits als op de flanken kan spelen. De selectie wordt breder en je hebt voorin meer keuze als er spelers geschorst of geblesseerd zijn.

11 januari 2020 om 21:13

@linley heel simpel, als lang en/of traore aantonen beter te zijn dan babel, dan zullen zij spelen en zit babel op de bank, mocht 1 vd basisspelers wegvallen.

Prima optie voorin. Ajax heeft wat blessuregevallen en de spoeling is momenteel dun. Babel heeft veel ervaring, maakt zijn doelpunten en heeft een goede mentaliteit. Win win situatie voor beide partijen.

Voor Oranje zou het niet verkeerd zijn als Babel veel met Promes samen kan spelen voor de onderlinge synergie.

Ook al is het maar voor een halfjaartje, ik ben erg blij met de terugkeer van Babel en ik denk dat hij ook echt wel van waarde kan en zal zijn voor Ajax. Jaren geleden leek de carriã¨re van Babel voorbij, toen hij koos voor een avontuur in het Midden-Oosten maar sindsdien heeft hij bij alle andere clubs waarvoor hij daarna heeft gespeeld, het prima gedaan en is hij gewoon van waarde geweest: bij Deportivo La Coruã±a in de La Liga, bij Besiktas, bij Fulham in de Premier League en ook dit seizoen was hij in de eerste seizoenshelft gewoon basisspeler en belangrijk bij en voor Galatasaray. Ook heeft hij zich de afgelopen jaren natuurlijk weer in het Nederlands elftal gespeeld en natuurlijk is Babel niet de jongste meer, maar de rol die hij heeft bij het Nederlands elftal, vervuld hij gewoon zeer goed en hij is ook gewoon nog van waarde voor het Nederlands elftal. En zoals ik al schreef: ik denk dat Babel ook echt nog wel van waarde zal zijn voor Ajax. Kan eigenlijk op alle posities voorin uit de voeten, pikt altijd wel wat goals mee, is snel en sterk, kan goed meevoetballen en heeft inmiddels de nodige ervaring opgebouwd en dat kan weer van waarde zijn voor andere spelers. Tevreden met deze transfer! Hij moet alleen wel wat aan dat kapsel van hem doen, want dat vind ik afschuwelijk. Desnoods verft hij z'n haar blond of gewoon zwart, maar dit kapsel vind ik al langere tijd afschuwelijk bij hem.

11 januari 2020 om 19:47

Babel was absoluut niet belangrijk voor Gala. Eerste 2-3 wedstrijden gescoord( 2 van richting veranderde schotjes) daarna niets,maar dan ook niet laten zien. Was een handrem voor ons,heeft de snelheid en dribbelen niet meer,zijn schoten gaan vaak naar de tribune of zijn te zacht,alleen fysiek was ie nog wel ok. Veel plezier(!) met Babel Ajacieden.

11 januari 2020 om 21:17

@rochster ook al zij hij alleen maar Traore en Lang scherp houden dan heeft hij zijn waarde gehad. Je ziet Traore ook strijden wetende dat Huntelaar en nu ook Babel zijn minuten kunnen afpakken. Zelfs Siem kan in spits. Nu hopen dat Lang dit ook inziet en veel harder gaat werken en meer inzet. Hij zit er tegenaan en benieuwd hoe hij nu met extra concurrentie omgaat. Pikt hij het goed op, niveau gaat omhoog. Pikt hij het niet op, jammer Ajax gaat doorselecteren.

Babel is, zeker laatste jaren, gewoon een goede voetballer geworden, ballen kan die wel, alleen hij heeft Ajax puur en echt puur als etalageruit gebruikt; om zn carrière weer leven in te blazen. En ja het was zo afgesproken, maar het voelt zo gebruikt.. ik dacht eigenlijk oprecht;" hij blijft nog ff 1 jaartje extra, als dank, en heeft Ajax echt wat aan je gehad" maar nee, was echt meteen weg bij de 1e beste interesse

11 januari 2020 om 19:37

Als het zo afgesproken is begrijp ik in de verste verte niet waarom je je dan gebruikt voelt.

11 januari 2020 om 19:47

Omdat ajax heeft op n paar goaltjes echt niets aan gehad, en zoals ik al zei, bij de 1e en beste keer weg.

11 januari 2020 om 21:35

@maurootje vergeet niet Babel had zich zelf vrij gekocht om bij Ajax weer even te spelen. Betaalde miljoen uit zijn eigen zak. Dus begrijpelijk dat die jongen gelijk weg was bij financiele goede aanbieding

11 januari 2020 om 21:33

Heeft zijn eigen contract bij Hoffenheim afgekocht voor 2 miljoen om zich bij Ajax in de kijker te spelen. Met Ajax de afspraak gemaakt dat hij na 1 seizoen weer weg mocht. Snap het probleem niet echt. Hij heeft er zelf nota bene zwaar voor ingeleverd om weer bij Ajax te mogen voetballen.

Hoezo liet gala hem eigenlijk perze gaan? Hij doet het prima daar toch?

11 januari 2020 om 19:57

Ik meende gelezen te hebben dat het met zijn salaris te maken had.

11 januari 2020 om 20:27

Omdat hij gewoonweg slecht was. Presteerde niet en miste veel kansen waarbij hij af kon leggen voor een 100% goal. Heeft ons verschillende wedstrijden gekost o.a in de CL tegen PSG. Enige pluspunt is dat hij balvast is maar bij ons werkte dat alleen maar vertragend.

11 januari 2020 om 20:33

Gala heeft financiële problemen een daarom moesten spelers die op de begroting drukte weg. Ajax heeft daar mooi van geprofiteerd.

11 januari 2020 om 21:27

Hij presteerde niet,zijn salaris was niet het probleem.

Kan met zijn ervaring die jonge gasten van Ajax heel wat leren. Is een speler die er direct kan staan , nog eerst even wat fijn tunen. Zeker voor de eredivisie een aanwinst en in de EL kan je ook met hem aankomen. Hopelijk krijgen die jonge gasten nu de tijd om te rijpen zodat ze er volgend seizoen er klaar voor zijn.traore is een goed aanspeelpunt , maar slordig en gehaastig in de afwerking. Als die dat meer onder controle krijgt faat Ajax daar veel plezier aan beleven.

Ik vind het een beetje een nutteloze transfer. Babel wil spelen om mee naar het EK te gaan en als iedereen fit is speelt ie niet. Laat nu in februari alle aanvallers weer fit zijn. Ook neemt hij nu kostbare speeltijd voor Traore in. Die laat gewoon zien dat ie er klaar voor is om gebracht te worden.

11 januari 2020 om 20:34

Dat was dus exact wat ik dacht. Uit het oogpunt van Ajax vind ik de transfer wel begrijpelijk, maar het lijkt me dat hij op deze manier zijn kans op EK deelname ziet afnemen.

11 januari 2020 om 20:34

Dat was dus exact wat ik dacht. Uit het oogpunt van Ajax vind ik de transfer wel begrijpelijk, maar het lijkt me dat hij op deze manier zijn kans op EK deelname ziet afnemen.

11 januari 2020 om 20:58

Traore, heeft nog wel wat te leren . Die moet rust in zijn spel brengen . als aanspeelpunt erg goed , maar voor de goal te onrustig. Maar ook die zal zijn minuten wel krijgen .neres is nog niet wedstrijd fit en het is de vraag wanneer hij dat wel is. Daarnaast komen er nog genoeg wedstrijden en zal ajax verschillende spelers kunnen gebruiken. De competitie, beker en hopelijk komt Ajax ver in de EL. Ik denk dat Ten Hag en zijn staf wel weten waar ze mee bezig zijn en hoe ver elke speler is . Nu is het zaak om goed de tweede helft van de competitie te beginnen , laten zien dat er niks te halen valt voor die andere ploegen

11 januari 2020 om 21:19

@mastsr D als Traore zo blijft spelen dan speelt hij gewoon en niet Babel. Ook al speelt babel niet en houdt zulke jonkies en Neres en Promos scherp, dan veel waarde. Ik verwacht dus absoluut niet dat het nutteloos is

Rugnummer 49 gok ik? Waarmee het bij hem allemaal is begonnen? Ik reken er op dat Babel zeker in januari veel speelminuten krijgt.

Rugnummer 49 gok ik? Waarmee het bij hem allemaal is begonnen? Ik reken er op dat Babel zeker in januari veel speelminuten krijgt.

Toch wel grappig, PSV kreeg altijd bakken kritiek omdat het een koopclub was en Feyenoord omdat het hoofdzakelijk oud-spelers terughaalde. Intussen heeft Ajax 21 gehaalde spelers in de A-selectie en heeft het Daley Blind, Siem de Jong, Klaas-Jan Huntelaar, Quincy Promes en Ryan Babel als teruggehaalde oud-spelers. En alle supporters vinden het prima. Disclaimer: ik begrijp dat prima, hoor. Ajax heeft nou eenmaal het geld en dat moet rollen. En ik geef onmiddelijk toe dat ik jaloers ben op de breedte van de selectie van Ajax. Maar het maakt met terugwerkende kracht de kritiek die PSV en Feyenoord voorheen kregen wel opmerkelijk.

11 januari 2020 om 22:54

Ajax haalt deze "oudjes" om 2 redenen1. Direct inzetbaar (goedkoper dan een dure buitenlandse aankoop) en dus korte termijn (want de jeugd moet ervoor in gaan komen)2. Mooie oplossing om de jeugd eronder een kans te geven het 1e in te groeien, maar zonder de druk van het moeten

Echt top !UitstekendEx speler , een echte ajacied , kent het Ajax spel (hoewel het systeem nu wel wat anders is), ervaring , oranje international.Als Blind terug is hebben "we" gewoon 4 internationals in het elftal. Ik had wel graag gezien dat ze hem hadden gekocht, als vervanger van Huntelaar na dit seizoen.Ik kan me nog herrineren dat we in de zomer van 2013 Eriksen kwijt raakten, toen irriteerde ik me aan het feit dat vd Vaart niet aangetrokken werd (was ook niet mogelijk denk ik) maar nu komen ex-ajacieden gewoon terug! Oude tijden herleven zal mooi zijn Huntelaar en Babel samen in het elftal te zien (2006) voor een paar minuten.Oude (goede) ajacieden zijn altijd een aanwinst als ze terug komen, Babel komt geen seconde over als "oude man" of als iemand die wil afbouwen. Respect welkom terug Ryan!

Ik snap niet wat je met Babel moet. Je moet met deze selectie met 2 vingers in je neus kampioen worden en de beker winnen. Daar heb je Babel niet voor nodig. Babel loopt hierdoor de jeugd in de weg. Evenals KJH en De Jong. Ik zie dan toch liever het onbevangen spel van de jonge invallers dan het voorspelbare van de ‘routiniers’. Ik geloof niet dat er EL wint door de komst van Babel, daarvoor zijn er een aantal clubs te sterk en zie Babel niet het er schik maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5345
2.AZ5031
3.Feyenoord4613
4.PSV4525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller239
L. TraoréAanvaller82
I. El MaachKeeper00
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper220
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

87 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
2018/2019 Besiktas 12 4 1 0
2017/2018 Besiktas 32 13 5 1

In de wandelgangen

Maandag 24 februari
Indien AC Milan Ante Rebic definitief wil overnemen van Eintracht Frankfurt, dient er een bedrag van veertig miljoen euro betaald te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren