Aankoop van acht miljoen euro sluit zich voorlopig aan bij Jong Ajax

Dinsdag, 7 januari 2020 om

Hassane Bandé moet een eventuele doorbraak in de hoofdmacht van Ajax nog even uitstellen. Het Algemeen Dagblad meldt dinsdag namelijk dat de aanvaller aansluit bij Jong Ajax, om zo volledig fit te geraken. Bandé is dan ook niet met Ajax mee op trainingskamp in Qatar, maar is in plaats daarvan aangesloten bij Jong Ajax voor het trainingskamp in het Spaanse La Manga.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Hassane Bandé slagen bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

28 reacties (laatste reactie door linksbuiteadem)

Ik heb toch altijd dat kleine beetje hoop bij die jongen. Hoop hem dan ook snel te zien in het eerste van Ajax.

Sneu verhaal, schijnt echt een hele gecompliceerde breuk te zijn geweest. Denk niet dat hij nog gaat slagen bij Ajax.

7 januari 2020 om 14:33

Leuk die gedachte. Maar waar is dat op gebaseerd dan?

7 januari 2020 om 14:50

Een jaar uit de running in je meest belangrijke fase van je carrière. Daar waar je meters moet maken stond op Hassane nog op -10. Er zijn weinig sporters geweest die die fase hebben gemist en toch een carrière op niveau Ajax hebben gehad.

7 januari 2020 om 19:13

Van blessures word niemand ooit beter dan hij was, van dergelijk zware blessures uberhaupt niet. Sowieso schoot hij na zijn bliksemstart bij Mechelen in zijn eerste half jaar geen deuk meer in een pakje boter nadat Ajax hem in de winterstop had vastgelegd voor een duizelingwekkend bedrag; aannemelijk lijkt mij dat hij de enorme stap mentaal niet aankan. Komt bovenop dat hij een ongeschoold, ongepolijste speler is, die door de blessure een belangrijk anderhalf jaar in zijn opleiding mist, en dat hij gescout is als buitenspeler, terwijl hij als spits speelde. Ik hoop dat ik het mis heb, want ik gun die jongen na dat ongeluk alle geluk ter wereld. En ik gun alle supporters een nieuwe cultheld. Het was overigens een absurde, brute overtreding, waarvoor Bande, naar mijn weten, nooit excuses heeft gekregen; zowel van de speler niet noch van de club. Schandelijk.

goed voor deze jongen dat hij iig weer kan aanhaken. Hopelijk blijft hij fit en kan hij alsnog bewijzen waarom ajax zoveel geld voor hem heeft neergelegd.

Het lijkt mij wel verstandig om rustig fit te worden bij Jong en weer het vertrouwen terug te krijgen. Op dit moment is het lastig om te zeggen of hij Ajax 1 gaat halen maar dat is zeker niet het belangrijkste nu. Eerst lekker ballen en vooral zelf weer veel minuten maken. Ik schrijf hem in ieder geval nog niet af.

7 januari 2020 om 13:56

Ik zou niet weten op welke positie hij minuten moet gaan maken in Jong Ajax, zeker als ze Babel nog zouden halen. Dan zou Lang waarschijnlijk terug gaan naar Jong Ajax waar Hansen en Ünüvar ook aan gaan sluiten vanuit de o19. Daarnaast heb je al Danilo, Brobbey, Kuhn en Thetani al daar en spelen Jensen, Mendez en Q Timber ook vaker vanaf de flank om in rol te groeien. Begint druk te worden in Jong Ajax al.

7 januari 2020 om 14:03

Maar een verhuur is op dit moment geen slim idee lijkt me. Hij is nog helemaal niet fit en kan beter bij Ajax blijven met alle goede faciliteiten om zo weer volledig fit te worden. Jong is inderdaad op de flanken uiterst goed vertegenwoordigd op het moment. Zou persoonlijk dan eerder kijken of je Lang niet kan polsen voor een verhuur zodat hij de 2e seizoenshelft 16 wedstrijden kan vlammen en wat ervaring in de basis11 kan opdoen. De overige spelers zie ik niet nu al verhuurd worden in de winterstop.

7 januari 2020 om 14:09

Nee verhuren is geen optie. Maar vrees dat hij daar ook niet enorm veel minuten gaat pakken, is even kijken hoe ze dit aan willen pakken want is dringen voorin nu.

7 januari 2020 om 14:22

Ja wie geef je intern de voorkeur voor de langere termijn? Bande is natuurlijk voor 8 miljoen gehaald dus het lijkt me dat je daarmee verder wilt. Anderzijds is de eigen opleiding natuurlijk ook erg belangrijk. Wie zou jij verhuren uit Jong Ajax?

7 januari 2020 om 14:53

Dat is beetje het probleem. Ünüvar en Hansen schuiven net door, hebben ruim jaar in de o19 gespeeld. En met Traore en Brobbey hebben ze 2 goede opties voor in de punt. Dus zou zeggen dat Danilo een optie voor verhuur is, Thethani zou ik afscheid van nemen. Kühn zou ik persoonlijk houden in Jong Ajax. Mendez, Timber en Jensen hebben er ook vaker gespeeld maar zullen op andere posities eindigen. Zullen keuzes gemaakt moeten worden.

7 januari 2020 om 19:16

Aangezien Bandé minuten moet maken en dat niet in het eerste zal gaan (ook vanwege ritme, druk, etc.) maar dus in Jong, is het dan niet verstandig om Traoré (eindelijk!) over te hevelen naar het eerste? Dan heb je bij Jong in de spits Brobbey en Hansen. Op de vleugels is het dan nog steeds wel druk, maar als je jongens als Unuvar en Jensen minuten in het eerste laat maken in de beker of als de stand het toelaat, kan Bandé toch zijn minuten in Jong pakken.

7 januari 2020 om 14:03

Ik denk ook dat hij veel tijd nodig heeft om helemaal fit te worden. Hij kan nog geen hele wedstrijd spelen. Terecht dat hij nu bij Jong Ajax zit..... Jong Ajax speelt meer wedstrijden dan het eerste en ik verwacht dat bepaalde spelers fit gehouden gaan worden voor de Youth League...

Dit wordt eenzelfde gevalletje als die veelbelovende Argentijnse spits van 10 miljoen die PSV gekocht had. Wordt niks meer.

7 januari 2020 om 13:53

Had hij ook een gecompliceerde beenbreuk opgelopen dan?

7 januari 2020 om 13:59

Nee, maar die sukkelde ook continue met blessures

7 januari 2020 om 14:23

Bande heeft 1 zware blessure gehad bij Ajax. Te vroeg om hem dan meteen af te schrijven toch? Als je nu de komende 2 jaar continue leest terugval, wederom terugslag of tijdelijk uitgeschakeld door nieuwe blessure dan kun je zoiets pas gaan roepen.

Top om te lezen dat het in la manga is, dat is bij mij om de hoek ik ga zeker ff kijken, Thanks VZ!

7 januari 2020 om 14:11

Oefenen morgenmiddag tegen Livingston oid volgensmij, weet exacte tijd niet maar zal vast te vinden zijn. Paar van o19 zoals Regeer, Salah-Eddine en Llansana zijn ook mee. Ook Brobbey is daar wat interessant kan zijn om te zien.

7 januari 2020 om 14:33

Top man! Bedankt ik ga zeker kijken morgen, maak er een dagje van want la manga is schitterend!

Het kaarsje brand wel stilletjes naar beneden voor Bandé. Natuurlijk heeft hij een zware blessure gehad. Alleen word iedere TD ongeduldig als hij zoveel heeft betaald voor 'n speler, maar nog niets ervan terug ziet. Bandé heeft maar dan ook echt pech gehad met die kuitblessure. Want een ding is zeker in het leven. Tijd wacht niet!

Vond hem in België al geen goede speler, mist spelintelligentie. En na er zo lang uit geweest te zijn met zo'n zware blessure vrees ik dat er geen perspectief meer is voor hem bij Ajax.

Komt gewoon te kort. Heb alle wedstrijden van hem gezien waarin die gespeeld heeft en is in mijn ogen een grote miskoop met een hele zwakke techniek.

Ook al heeft die jongen nog niets laten zien, alsnog heb ik meer vertrouwen in hem dan in Noarrogant Lang.

Met een eerlijke kans en het vertrouwen van de club zie ik het nog gebeuren. Is ontzettend ongelukkig geweest met zijn blessures. Mentale weerkracht zal uitwijzen hoe hij het hierna gaat doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
AntonyAanvaller64
A. OnanaKeeper60
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
L. TraoréAanvaller65
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

1 fan
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren