De Telegraaf: FC Twente moet door Eredivisie-clubs in actie komen

Maandag, 30 december 2019 om 08:05Chris Meijer • Laatste update: 08:57

FC Twente heeft in actie moeten komen om Godfried Roemeratoe binnenboord te houden, zo weet De Telegraaf te melden. De twintigjarige middenvelder is in Enschede in het bezit van een aflopende verbintenis en wordt gevolgd door verschillende Eredivisie-clubs. Roemeratoe heeft reeds een aanbieding ontvangen om zijn contract te verlengen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Godfried Roemeratoe zijn contract verlengen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door mljmlj)

Ik vraag me af of dit speculatief is, van de Telegraaf.deze jongen heeft nog geen echte basisplaats afgedwongen bij Fct.de club staat er financieel slecht voor , en zal echt niet tot de bodem kunnen gaan om sterk verbeterde contracten te geven , want dat leidde in het recente verleden bijna tot een bankroet.vorig seizoen liep er een veelbelovend talent bij de club, Trotman, die is inmiddels verkast naar FC den Bosch.dus, eerst zien , dan geloven!

30 december 2019 om 08:50

Hij speelt nagenoeg altijd basis en heeft in 15 van de 18 wedstrijden dit jaar minuten gemaakt. Hij is dus wel degelijk een basisspeler inmiddels. Desondanks is hij mij niet heel erg veel opgevallen, maar het kan natuurlijk zijn dat de interesse van andere clubs waar over gesproken wordt in het artikel andere laagvliegers in de Eredivisie zijn.

30 december 2019 om 09:06

Ken je feiten voordat je zomaar iets roept. 15x gespeeld deze competitie, 12x basis gestart.

30 december 2019 om 09:13

Zo goed is Trotman niet. Die maakte totaal geen indruk in de oefenwedstrijden en voorbereiding.

30 december 2019 om 14:00

Het vertrek van Trotman had niets met de financiele situatie te maken. Er was simpelweg geen perspectief voor hem en daarom mocht hij vertrekken. Verder is Roemeratoe niet dermate goed dat hij een sterk verbeterd contract moet krijgen. Hij doet het gewoon redelijk en ontwikkelt zich naarmate het seizoen vordert, maar hij is absoluut geen sterkhouder. De geinteresseerde clubs zullen naar mijn mening vooral concurrenten zijn in het rechter rijtje.

Eerst lees je dat hij al een aanbieding heeft ontvangen om zijn contract te verlengen, vervolgens dat Twente in actie moet komen omdat anders zijn contract afloopt. Wat is het nou, VZ? Als hij al een aanbieding heeft ontvangen is Twente al in actie gekomen.

30 december 2019 om 09:19

Gaat het lekker op de maandagochtend? xD

Ik stoor me er niet aan. Het artikel is niet heel inhoudelijk, maar het gaat over het mogelijk aflopen van een contract... Zoveel meer kun je er niet over kwijt.

OT: Ik ken deze jongen helemaal niet. Ik volg de eredivisie niet heel intensief meer in de lagere regionen. Maar voor Twente wel belangrijk om de groep zo veel mogelijk compleet te houden en verder te kunnen bouwen. Naar de subtop waar ze eigenlijk zouden moeten staan (naast failliet).

Hopelijk lukt het om hem te behouden. Dit is vooralsnog een leerjaar en niet alles is top, maar je ziet hem wel groeien. Talent heeft hij zeker. Tekent hij niet bij, dan toch direct Brama op z'n eigen plek.

30 december 2019 om 09:54

Exact. Daarbij moet Twente sowieso met hem verlengen. Hij is een speler die geld op gaat leveren (lees: enkele tonnen).

30 december 2019 om 13:47

Kijken jullie wel wedstrijden? Als je je eens gaat focussen op Roemeratoe zul je zien dat het 1 groot foutenfestijn is en dat elke bal die hij aanraakt tot balverlies lijdt.......

30 december 2019 om 13:56

Kijk jij wel wedstrijden? Hij is uiteraard geen sterkhouder, maar hij doet het gewoon redelijk in z'n eerste seizoen en is naarmate het seizoen vorderde steeds beter gaan spelen.

30 december 2019 om 14:53

Precies wat Sirius zegt. In de eerste wedstrijden was het niks, maar je ziet hem groeien. Het zou ontzettend jammer zijn om een talent die zich ontwikkeld te vervangen door een nieuwe Spanjaard uit de trucendoos van Ted.

2 januari 2020 om 17:50

Fc1965, Ik ben het op dit moment helemaal met je eens. Het is vooral balletjes breed (achter de man) of balletjes terug. Bijna 80% van de ballen die hij naar voren probeert te spelen levert balverlies op. Bovendien gaat hij geen duels aan en verovert hij bijna geen ballen. maar zo begon Wout brama ook in zijn eerste seizoen. Op dit moment komt hij zeker nog tekort voor ons FC Twente, maar hij heeft wel potentie. Al denk ik dat hij over een seizoen of twee pas meerwaarde voor Fc twente zal hebben. Ik zeg verlengen en kijken wie er dan nog interesse heeft. En als je hem dan zou kunnen verkopen voor een half miljoen of miljoen (met doorverkoop clausule) zou ik dat meteen doen zodat we ons op de korte termijn meteen kunnen versterken. Op dit moment zijn de komende twee seizenen maar twee dingen belangrijk. In de eredivisie blijven en schulden verder aflossen. Vooral dat laatste is belangrijk zodat we in de toekomst weer mee kunnen voetballen voor positie 4 t/m 9.

Elke keer als er een jonge speler in de eredivisie in de basis staan noemt iedereen het een groot talent, ook al bakt die er geen pepernoot van. Vervolgens schuiven ze de fouten af op de leeftijd. Voorbeeld hiervan: Pierie bij Heerenveen, omdat hij jong was en veel speelde heeft Ajax hem gehaald, maar hij was met afstand de slechtste speler bij Heerenveen. (op kobayashi na) kotrom. Roemeratoe is ook geen speler die opvalt bij Twente, waarom zouden er dan allemaal eredivisie clubs achter hem aan zitten?

30 december 2019 om 10:50

Dan keek jij geen Heerenveen. Als je Heerenveen keek zag je dat pieri best wel wat kan alleen nog zen jeugdige acties had.

30 december 2019 om 13:01

Zat elke week in het stadion, Pierie kwam Fysiek zeer te kort, gecombineerd met jeugdige acties is het gewoon slecht, Was ook wel te zien aan het aantal tegendoelpunten. (hierin had Hoegh natuurlijk ook een groot negatief aandeel)

30 december 2019 om 12:46

Nou ja.. wij hebben gewoon een gebrek aan talent, dus ben je er al snel 1.

30 december 2019 om 14:02

Omdat hij basisspeler is, met 20 jaar is hij nog jong en z'n contract loopt af. Dan staan clubs al snel op de stoep. Ik verwacht dat hij 'gewoon' bijtekent.

Hopelijk geven ze deze jongen geen nieuw contract, by far de allerslechtste speler bij Twente, en dat is knap gezien onze selectie.......

Men doet alsof die jongen de pannen van het dak speelt. Hij doet het hooguit redelijk. Natuurlijk is hij nog jong, maar ik heb nou niet bepaald het idee dat de subtop voor hem op de stoep staat. Ik denk niet dat het verlengen van z'n contract problemen op gaat leveren. Een jongen met potentie, maar bij FC Twente zeker niet uitgeleerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. DumićVerdediger
M. HilgersVerdediger
J. OosterwoldeVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Sergio Peña gaat FC Emmen mogelijk verruilen voor een avontuur in LaLiga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren