Verbeek kan het niet geloven: ‘Hij verdient wél vierenhalve ton!’

Vrijdag, 27 december 2019 om

Gertjan Verbeek ziet een terugkeer bij sc Heerenveen in de toekomst wel zitten. De 57-jarige coach van Adelaide United uit Australië heeft het nog naar zijn zin als trainer, maar wil ooit graag beleidsbepaler worden. Een functie zoals het directeurschap bij de Friese club, waar Verbeek eerder als trainer actief was, ziet hij wel zitten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

24 reacties (laatste reactie door mamidemirci)

Dat Heerenveen besloot verdediger Doan Van Hau uit Vietnam aan te trekken, is volgens Verbeek illustratief voor het gebrekkige beleid bij de club. "Mensen die hem kennen, zeggen allemaal dat-ie niet goed genoeg is. Maar hij verdient wél vierenhalve ton, en de hele kleedkamer weet dat. Commercieel denken, zeggen ze dan. Abracadabra-verhalen zijn het. Zou ik nooit goedkeuren. Nooit!" ====================== Benoemen wat je niet goed zou keuren is makkelijk. Eerst maar eens laten zien wat je dan wel zou doen, en bepalen of dat dan ook werkt.

27 december 2019 om 09:13

Waarom selecteer je het halve bericht erbij? Dat heb ik net ook al gelezen. Vrij irritant om zo'n lap te citeren om er vervolgens met 1 kak regeltje iets over te zeggen. Of is dat een nieuwe truc voor een fist post?

27 december 2019 om 09:14

Daarom zou Verbeek ook geen goede directeur zijn. Allereerst moet je je eigen naam kunnen spellen en dat is volgens mij al een uitdaging voor hem. Ten tweede moet je wel een beetje een wij gevoel kunnen creeren.... dat kan hij al helemaal niet. Tot slot moet je ook het uithangbord voor je club zijn. In de pers, op commercieel vlak en ..... laat ik maar stoppen gewoon onzinnig als die ooit een directeur van een BVO wordt.

27 december 2019 om 10:11

Lijkt mij toch vrij helder als je een open sollicitatie eruit stuurt dat je aangeeft wat er fout gaat? Als Verbeek nu al mooi even aangeeft wat hij structureel wil veranderen in de organisatie gaat de huidige directie ermee aan de haal. Nooit je eigen glazen ingooien.

27 december 2019 om 11:11

Volgens mij stelt hij zich ook kwetsbaar op, met de vraag of hij een goede directeur zou zijn. Dat Roozemond dat niet is, is echt geen publiek geheim...

Is wat van te zeggen, maar anderszijds is het ook de gok waard. En "dat kan niet. Voetbal moet altijd leidend zijn." ja ligt er maar aan. Als die man gewoon goed werk levert...volgens mij wil je als club ook geen Verbeek als leidende man hebben. Veel te bazig lijkt me. Je moet wel kunnen samenwerken met de rest, en volgens mij is dat nou niet echt zijn sterkste punt.

Wat verdiende jij bij Feyenoord toen je halverwege het seizoen op plek 12 stond? Ook dat is wanbeleid. Zelfkritiek, helaas ver te zoeken bij deze man.

Verbeek zit weer eens wat te roepen. Van Hau verdient dat bedrag inderdaad, maar dat wordt door een sponsor betaald. Het kost de club dus niks.

27 december 2019 om 10:16

Dat is een bericht met een vermelding van :'onze commerciële afdeling heeft het één en ander uitgezocht en een deal gesloten'. Klinkt mij als en half gaar gerecht, nooit je commerciële afdeling financiële constructies laten uitdenken. Aan een deal werken altijd twee partijen, dus wat is de verplichting van Heerenveen? De speler altijd laten spelen, ondanks dat hij wellicht bagger kan zijn?

27 december 2019 om 11:32

Slecht verhaal. Hij wordt namelijk door Heerenveen betaald.alleen schermt de commerciële afdeling ermee dat er door zijn komst deals in Vietnam met sponsoren afgesloten zijn, waardoor zij extra sponsorinkomsten hebben gegenereerd. Of dit echt zo is, of slecht een bapao aap verhaal, weet niemand.

27 december 2019 om 14:10

@Spelvout Dat is niet de essentie. Het gaat om het gegeven dat hij dat inkomen heeft. Wie het betaalt is niet relevant voor het argument van Verbeek.

Heeft die man al eens een wedstrijd gespeeld?

27 december 2019 om 12:09

@birotor hij heeft 2 minuten mee gedaan in de eerste wedstrijd nadat hij met Vietnam kampioen is geworden op de Zuidoost-Aziatische Spelen.

Meneer Verbeek gaat weer eens anderen de les lezen over hoe je directeur moet zijn, terwijl hij zelf niet eens weet of hij daar geschikt voor is, Erg sterk en overtuigend. Volgens mij moet je als directeur ook dingen los kunnen laten en je trainers de vrijheid geven hun werk te doen. Laat Gertjan nu weer een type zijn die zich overal mee bemoeid en mensen tegen zich in het harnas jaagt. Je weet wel, dat gebeurde achtereenvolgens bij Heerenveen, AZ, Feyenoord, Nurnberg, Bochum en FC Twente waar is hij weggestuurd/ontslagen. Niet echt de kwaliteiten die ik in een directeur zou zoeken.

Verbeek is zelf nogal blijven hangen in het verleden. Zo'n typische brulbak zonder enig tactisch inzicht, die overal gefaald heeft, nergens meer aan de bak komt maar desondanks denkt dat hij alles beter weet.

De man, die als trainer al denkt de wijsheid in pacht te hebben, denkt het nu als bestuurder allemaal beter te weten. Ja, als je je grootste succes bij Heracles Almelo hebt gehad en verder overal uitgekotst bent, heb je natuurlijk recht van spreken. Beschuldigd dan nog even de huidige directeur van dominant gedrag, iets wat Verbeek zelf ook niet ontzegt kan worden. Heb nu al medelijden met de club die hier instinkt.....ellende gegarandeerd.

Lastig voor velen dat Verbeek een mening heeft. Dat vinden besturen van clubs ook. Volgens mij heeft hij niet veel verkeerd gedaan in zn carriere en een bijzondere gedrevenheid. Das lastig in voetbal. Vwb Hau heeft hij helemaal gelijk natuurlijk, complete nonsens om zo’n gast aan te trekken zelfs met slimme constructies. Waanzin. Focus op eigen jeugd zou beter zijn waar achter Woudenberg en Floranus gewoon plaats voor moet zijn. Salaris zal gedekt zijn maar wat een tijd en moeite in een slechte speler die geen woord over de grens praat... niet te geloven. En laat Verbeek t maar s proberen, totaal geen probleem mee. Lange tenen in Rotterdam en Enschede lijken me stukje kinderachtiger, alsof daar de boel wel goed geregeld is..

27 december 2019 om 12:00

Niet veel verkeerd gedaan in zijn carriere? Uitgekotst en weggestuurd bij Heerenveen, Alkmaar, Rotterdam, Nurnberg, Bochum en Enschede. Wie was daar de constante factor in? Precies meneer 'grootbek' Verbeek. Iedereen de maat nemen en zelf bij elke club precies dezelfde fout maken qua houding en gedrag. Hij jaagt altijd iedereen tegen zich in het harnas omdat hij zich overal tegenaan bemoeid en overal verstand van denkt te hebben. Van iedereen weet ie zogenaamd hij zij hun werk dienen te doen, zo ook in dit stuk. Dit terwijl hij zijn eigen baan niet eens kan uitvoeren en nul zelfkritiek heeft.

Verbeek zou ik nergens binnenhalen. Wat lijkt me dit een strontvervelende kerel om lee te moeten samenwerken, weet alles beter maar faalt zelf enkel.

Verbeek is natuurlijk geen goede directeur . Daarvoor is hij te lomp en communicatief zwak. En wat weet hij nou van het runnen van een bedrijf , helemaal niks.

Weet niet of onze Eredivisie zoveel rijker wordt met Verbeek weer terug. Was nou niet bepaald een succes overal. Een iets te sterke persoonlijkheid die niet altijd gelijk heeft, dan gaat dat ook niet werken natuurlijk. Makkelijk om vanuit het zonnige Aussie 'advies' te geven hoor GJ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.FC Emmen32-13
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina sc Heerenveen.

In de wandelgangen

Donderdag 9 juli
Manchester United ziet in Ousmane Dembélé van Barcelona een goedkoop alternatief voor Jadon Sancho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren