‘De verhalen dat Ajax zestien basisspelers heeft kunnen even de prullenbak in’

Zaterdag, 7 december 2019 om

Ajax leed vrijdagavond een pijnlijke thuisnederlaag tegen Willem II. De Amsterdammers gingen met 0-2 onderuit tegen de nieuwe nummer drie van de Eredivisie door doelpunten van Mike Trésor Ndayishimiye en Damil Dankerlui. De kranten zijn een dag later bijzonder kritisch over het spel van de ploeg van Erik ten Hag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door sirius)

Ach ja, de kranten kunnen nu mooie sensatie artikels schrijven. Bijna elke wedstrijd werd gewonnen. De eerste nederlaag in de competitie zat er gewoon aan te komen. Ongeslagen kampioen worden is gewoon onwijs lastig. Maar het blijft toch altijd wel mooi hoe dramatisch het gelijk is na 1 zo'n wedstrijd. Het realistische verhaal: Willem 2 verdiend gewonnen, en Ajax misschien even een reality check. Dinsdag sportieve revanche nemen en plaatsen voor de volgende ronde CL.

7 december 2019 om 08:14

Waarom verdiend gewonnen? Gewoon benieuwd. Ja willem II speelde verassend goed tegen de verwachting en speelde compact. Maar creeerde toch ook niks. Niet meer of minder dan Ajax. Was een slechte wedstrijd voor de neutrale kijker m.i. Mijn beleving zit er een verschil in de afkeuring op de instelling van Ajax en een daadwerkelijk beter Willem II.

7 december 2019 om 08:47

Verliezen tegen Willem II en uitgeschakeld worden in de CL. Dit brengt die tweet van "pakkies" wel in een ander daglicht.

7 december 2019 om 10:13

Er is echt niks aan de hand, maar ten hag moet wijzigen. Onana Mazra veltman blind tagla Alvarez martinez Beek Ziyech tadic lang Of hunter ipv lang.

7 december 2019 om 10:43

Verdiend gewonnen omdat ze hun strategie perfect hebben uitgevoerd, 2 doelpunten gemaakt en 0 tegen.

7 december 2019 om 10:48

Er is niks aan de [email protected] wat een kletskoek.ik heb al meerdere keren gezegd dat Ajax constant in de 6 versnelling aan het voetballen is.er is geen speler bij Ajax die het inzicht heeft om het tempo van de wedstrijd te lezen en het uit te voeren...een speler heeft dat of dat heb je niet.Wanneer het tempo even ook omlaag moet is er niemand bij Ajax die dat ziet.daarin vond ik frank de boer veel beter in,niet constant druk zetten maar gedoseerd... Ik vind dat frank de boer nog steeds een van Nederlands beste trainers.

7 december 2019 om 08:52

Vind het nog wel meevallen met sensatie artikels schrijven. Ze schrijven wel een beetje waar het op staat en dat was dat Ajax slecht speelde wat ze vaker hebben voor een europese wedstrijd. Wisselspelers konden ook niet het verschil maken en Willem ll verdedigde prima. Het zou dramatische sensatie zijn geweest als ze al zouden schrijven dat ze het kampioenschap hier verliezen en dat ze nu wel kansloos zijn in de CL tegen Valencia.

7 december 2019 om 09:45

@AfcaEric, Bijna net zo dramatisch als dat ze Ajax na elke wedstrijd de hemel inschrijven en bewieroken als zijnde Europese grootmacht.

7 december 2019 om 10:17

@afcaerichoezo schrijven de kranten sensatie? Er is weinig aan gelogen wat hierboven staat. Dus m.i. geen sensatie, maar de keiharde realiteit.

7 december 2019 om 10:40

Het zou ook zomaar een hele vreemde week kunnen worden waarin je zowel de CL verspeeld en ook de competitie weer spannend maakt. Veel zal afhangen van de vorm van Ziyech die toch steeds duidelijker de "heerser" bij ajax is. Als Ziyech de vorm niet heeft, is er niemand die het team echt beter maakt.

7 december 2019 om 10:45

Het blijft voetbal waar het moment regeert. Jammer genoeg, vind ik, is Ajax de allerbeste van NL op dit moment zo eerlijk moeten we zijn en dat ze een keer verliezen ach dat kan gebeuren. En dan lees ik alle trieste reacties op Feijenoord fora dat het weekend o zo heerlijk is begonnen omdat Ajax verliest. Man man man wat een stelletjes zwakzinnige. Feijenoord gaat volledig bagger en daar moeten we naar kijken. PSV heeft het qua investeren volledig laten liggen en daar gaat het ook bagger. Maar o wat is het fijn dat Ajax een keertje verliest. De rest kan me gestolen worden.

7 december 2019 om 10:53

Wat een onzin. Natuurlijk wordt er gisteren op Feyenoord fora gegrinnikt als Ajax thuis van Willem II verliest, maar heb echt niemand gezien die zei dat het weekend al goed is. Zondag tegen Vitesse, daar draait het voor ons om.

7 december 2019 om 11:14

Dan moet je echt even beter gaan zoeken want dat heb ik wel degelijk gelezen dus je hoeft het niet af te doen als onzin. Bij elke miskleun van Ajax gaan bij een hoop feijenoorders de handen in de lucht. Wij moeten gvd eens beter gaan presteren daar word ik liep van.

7 december 2019 om 14:48

Ja met alle respect, ze mogen in Rotterdam wat mij betreft best blij zijn hoor dat Ajax verliest. Maar ik denk dat ongeveer 99% van alle Ajacieden al weken, zo niet maanden, niet meer naar Feyenoord kijken. Die staan op het moment van spreken 17 punten achter, dat kan "verkleind" worden naar 14. Maar ik denk niet dat er heel veel mensen bang worden van het Feyenoord van dit seizoen.

7 december 2019 om 15:07

Als het er echt om gaat ben ik ook blij dat Ajax punten laat liggen maar nu op dit moment hebben we gewoon geen recht van spreken

7 december 2019 om 10:47

Hier is toch niks sensatie zoekend aan? Staan allemaal gewoon waarheden als een koe in. De media is er normaal als de kippen bij om een flink aantal veren in de reet van dit team te steken. Dan mag je nu ook gewoon kritisch zijn.

7 december 2019 om 12:05

Volledig mee eens. De dagbladen teren ook enorm op dit soort struikelblokken aan Amsterdamse zijde. Je kijkt er eigenlijk ook niet meer van op. Wint Ajax, dan is het hosanna. Verliest Ajax dan krijgt het de deksel op de neus. Ach ja, and that’s the way is goes. Ik heb er overigens wel het vertrouwen in dat Ajax de rug recht aankomende week. Let’s go!

7 december 2019 om 13:49

Ik hoop het, maar het is niet lekker als generale om zo de belangrijke CL match te starten.

Natuurlijk slaat het hebben van 16 basisspelers niet op het hebben van 3extra vleugelspelers. Je dient in elke linie een speler extra te hebben die zonder al te veel kwaliteitsverlies een blessure kan opvangen. Die is er met Promes aanvallend aangetrokken. Middenveld wat dun bezet en verdedigend hebben ze ook zat. Dat je 3 blessures op je vleugels niet kan opvangen lijkt mij niet geheel onlogisch. Daarentegen de wisse S de Jong wel. Voorstander om Lang eraf te halen maar breng dan Traore of iemand die van plan is om de enige plek waar ruimte was te gaan benutten. Met Siem zijn spel speelde je Willem II in de kijker. Los daarvan, matige wedstrijd Ajax. Compact goed voetballend Willem II. Leek mij meer een 0-0 wedstrijd maar een penalty breekt het open. Heeft iemand de uitleg vernomen van de scheids omtrent de handsbal? Los van dat ik niet vind dat deze afgekeurd dient te worden ben ik benieuwd waarom dat niet zo is volgens de regels. Gezien hij duidelijk de hand raakt.

7 december 2019 om 08:59

Ik heb niets vam de scheids gehoord, maar het was een verdedigende actie van de speler. Had niet het idee dat hij er veel aan kon doen en dat hij zijn arm in een onnatuurlijke houding had, dus dan kan je door laten voetballen. Sommigen beweren dat het nu aanvallend hands was en dat dat altijd afgefloten moet worden, maar dat slaat nergens op. Ondanks dat daar de counter wordt ingeleidt gaat het om een verdedigende actie. Zou wat zijn aanvallend hands maken een daardoor een penalty tegen krijgen

7 december 2019 om 09:19

Ik snap niet goed wat je bedoelt met ‘sommigen beweren dat het nu aanvallend hands was’. Als een Willem II speler hands maakt in zijn eigen 16 kan het toch nooit aanvallend hands zijn?

7 december 2019 om 09:30

Precies, daarom kan dit nooit aanvallend hands zijn, omdat het een verdedigende actie was.

7 december 2019 om 10:49

Het was wel uit een corner en zijn arm was niet langs het lichaam. Leek me gewoon verdedigd hands want die bal kwam van 40 meter en hij had zijn arm niet langs het lichaam, dus dan neem je in principe het risico om hands te maken. Laat ik het zo zeggen: als het exact andersom was dan hadden we dit over 3 jaar nog gehoord.

7 december 2019 om 11:00

Volgens de regels is het "meestal" geen hands "als de hand of arm dicht tegen het lichaam wordt gehouden en het lichaam niet op onnatuurlijke wijze groter maakt". Aan de andere kant is het wel hands "als een speler balbezit of controle over de bal krijgt nadat deze zijn hand of arm heeft geraakt en vervolgens een scoringskans creëert". Maar die tweede regel lijkt me niet opgaan als je in eigen strafschopgebied hands maakt.

7 december 2019 om 11:39

Maar zijn arm (elleboog) was dus niet langs het lichaam en stook uit. Dat het per ongeluk gebeurde zie ik best, maar ik vind dit meer hands dan Veltman tegen Chelsea die zijn armen langs het lichaam houdt en de bal tegen zich aangeschoten krijgt.

7 december 2019 om 10:45

Ik ben het niet helemaal met je eens. Je hebt 2 echte buitenspelers. Dit zijn Neres en Promes. Tadic is steeds meer echt een spits, en Ziyech een middenvelder. Datzeflde geldt ook voor Labyad (waarbij Labyad al een flinke stap achteruit is). Dus eigenlijk heb je voor de aanval met Promes en Neres 2 buitenspelers en met Tadic een spits, die vervangen kan worden door Huntelaar (die wel echt minder wordt). Voor de rest heb je een geblesseerde Bande en zou je kunnen schuiven met middenvelders.

Met Donny, Huntelaar, S. de Jong op het veld lever je veel te veel voetbal in, het zijn geen spelers die zo hun mannetje kunnen uitspelen en het zijn ook geen dominante voetballers, die de bal wil hebben.Nooit meer met Mazraoui op het middenveld! Heb ik al 100x gezegd, Ten Hag! Maar met S. de Jong op het veld wist ik het al: met hem op het veld heb ik Ajax nooit herkenbaar voetbal gezien.

7 december 2019 om 13:10

Mazraoui op het middenveld loopt gewoon niet idd. Mazraoui is uberhaupt uitvorm de laatste tijd en Dest maakt nu twee/drie wedstrijden een mindere indruk. Tegen valencia lekker beginnen met Blind en Schuurs in de centrum en veltman op rb

7 december 2019 om 15:30

Hij is niet uit de vorm, heeft te maken dat hij geen duidelijk positie op dit moment heeft. Rechtsachter of middenveld. Begin dit jaar heeft hij zijn contract verlengd met de mondeling inhoud dat hij op het middenveld zou ontwikkelen, sat is wat hij wilde en dat heeft hij zelf gezegd. Dit is geen belofte van Ajax maar kan ontwikkelen. Maar hij moet beseffen dat hij meer geschikt is voor de positie rechtsachter. Ten Hag kan nu hem stap voor stap laten zien dat hij niet geschikt is want hij heeft wel zijn kans gegeven. Dat moet ook anders heb je niets aan ontevreden spelers. Ik denk dat Ten Hag in de winterstop de spelers duidelijk kan maken waar ie op moet richten. En dat Siem de Jong kan vertrekken.

7 december 2019 om 20:47

Dan weet jij meer dan ik. In ieder geval zijn we erover eens dat hij op het middenveld momenteel niet goed genoeg is om een plekje te verdienen te Valencia

Wat een onzin, als je 3 spelers in dezelfde linie mist, is het logosch dat er mindere goden in komen te staan. Als je kjh, dest, marin, labyad, schuurs en alvarez op de bank hebt zitten, is die voor eredivisiebegrippen gewoon ijzersterk.

7 december 2019 om 09:50

Tsja, dit klinkt een beetje als het Psv verhaal van een tijdje terug....die waren "helemaal niets meer" zonder hun 3 basisspelers. Laat ze nog maar even herstellen een tijdje, kijken hoe het dan gaat in Amsterdam en hoe snel ze resultaten gaan verbinden aan blessures

7 december 2019 om 11:47

Hahahaha wat een sneue reactie. Ajax mistte er tegen Lille ook gewoon 3, dat werd 0-2. Tegen twente mistte je Promes ook na de 2-0 met dezelfde opstelling als vandaag en dat werd nog 2-5. 1 offday na 9 overwinningen op rij kan gewoon gebeuren, zeker als je nagaat dat Ajax van de laatste 24 Eredivisie wedstrijden er 22 had gewonnen en 2 gelijk had gespeeld. Het zijn geen robots. Ook die kunnen een keer verliezen van willem 2, maar in dat licht dan ook nog maar hopen dat boadu en stengs geblesseerd raken bij az en jorgensson en berghuis bij feyenoord zodat we kunnen zien hoe die het zonder 2 aanvallers doen? En kijken of die het als excuus gaan gebruiken....?

7 december 2019 om 10:48

Met labyad mis je niet zoveel. Daarbij is Labyad eigenlijk een middenvelder. Maar je kunt niet ontkennen dat een Kjh, Dest, Labyad, marin en een Alvarez op dit moment echt wel slechter zijn dan de spelers die er nu in staan.

Dat je 16 basisspelers hebt maakt niet dat je alles kan opvangen. In elke linie heeft Ajax voldoende kwaliteit op de bank zitten om te wisselen. Echter als je 3 man op dezelfde posities mist, dan wordt het vanzelf krap. Schuurs zou je prima tot 1 van die 16 basisspelers kunnen rekenen. Echter als je 3 buitenspelers mist, heb je daar niet zoveel aan.

Natuurlijk speelde Ajax niet goed, maar het zat ook niet mee. De keuze van Dest boven Mazraoui pakte bijvoorbeeld helemaal niet goed uit. Dest is niet goed als hij bij corners de counter er uit moet halen. Lukte eerder tegen Heracles ook al niet, kostte ook een goal. Verder lijken een paar spelers er wat doorheen te zitten, bijvoorbeeld Martinez. Huntelaar kun je voortaan alleen als pinchhitter gebruiken, maar kan het niet meer als basisspeler. Ook is door de blessures een aantal spelers niet meer zo goed op elkaar ingespeeld. Maar ik heb vertrouwen richting de westrijd tegen Valencia en het moet raar lopen wil Ajax niet als koploper de winterstop in gaan. In de winterstop zal wel versterking aangetrokken worden zodat het voorin weer gaat lopen....

7 december 2019 om 09:06

Ik ga er vanuit dat Neres en Promes na de winterstop weer terug zijn dan heb je de flanken op zich wel weer op orde, dan is een nieuwe speler daar niet nodig. Evt een spits dan, maar als Tadic daar speelt heb je erachter nog Huntelaar en Traore. Dus normaal gesproken zit je wel goed qua spelers in de aanval. Alleen als er direct 3 spelers wegvallen op de flanken dan kan het krap worden ja.

7 december 2019 om 10:23

Martinez vond ik wel opvallend slecht. Normaal een zekerheid tot nu toe. Leek wel of hij ziek was of iets dergelijks. Die goals uit corners is wel problematisch inderdaad

7 december 2019 om 11:00

Dest is echt een overhypte speler. Mazraoui moet altijd spelen boven hem.op rechtsback is mazraoui goed genoeg.

7 december 2019 om 13:25

Ja, dat hebben we gezien vorige week in Enschede. Daar wist Mazraoui net zo'n kansloos niveau op de mat te leggen als Dest gisteren. Qua niveau ontlopen beiden spelers elkaar amper.

Ik denk ook dat bij Ajax alles even tegen zat. Veel spelers die niet hun niveau haalde, met de gedachten bij de CL wedstrijd . En gingen de ballen er gewoon niet in , of het naast , of tegen het hoofd van de Jong. Daarbij moet ook gezegd worden dat Willem 2 goed verdedigde en de keeper ook goed was

7 december 2019 om 10:21

Ajax heeft inderdaad wel vaker vergelijkbare wedstrijden gespeeld en met 3-0 gewonnen. Had gister ook zo maar kunnen gebeuren. Hiermee niks afdoend aan de prestatie van Willem II, de uitslag staat.

Dat stukje over Ten Hag slaat nergens op, eindelijk heeft de televaag een stok gevonden om hem mee te slaan, walgelijke krant.

Ajax speelde bekeken. op de spaarstand ivm Valencia,en Willem II punten gunnen vanwege de warme banden tussen die 2 clubs. Als je zo superieur bent in de eredivisie,is dit gewoon je plicht jegens een kleinere club die goed bezig is. feitelijk creeerde Ajax een mooie win-win situatie voor iedereen.

7 december 2019 om 09:51

Precies en wat extra zout in de Eindhovense wonden strooien.

Ach ze verliesen een keer. Aankomende woensdag staan ze ee gewoon weer.

7 december 2019 om 09:50

Dan zijn ze wel een dag te laat, ze spelen dinsdag .

Die Tadic is ,na een voor hem goed jaar, teruggevallen naar het niveau dat hij al jaren heeft. Niks bijzonders, vandaar dat hij nooit bij grote clubs heeft gespeeld. Erg domme zet van Ajax om hem een 7 jarig contract te geven. Tadic vindt het wel goed en heeft tevens het Rosario syndroom. Die band knelt om de arm bij deze pseudo leider. Ajax had hem ,na afgelopen seizoen, beter kunnen verkopen

7 december 2019 om 12:04

Huh waar heb je het over? Dit seizoen speelt Tadic erg sterk in de spits. 1 van de beste Ajax spitsen sinds jaren.

Er zijn ook 3 geblesseerd he

7 december 2019 om 11:18

Waarbij je je af kunt vragen of je Labyad mist, en waarbij het er juist om gaat of de selectie juist zo sterk is. Dus kun je de afwezigheid van 2 basisspelers opvangen. Op basis van deze wedstrijd zou je zeggen van niet.

Wat ik jammer vind is dat de media zo eenzijdig is. Waar zijn de complimenten voor het spel van Willem 2, gewoon goed gespeeld tegen de koploper van de eredivisie. Dat mag toch ook uitgelicht worden ipv van alleen maar Ajax verslaan in hun berichten.

7 december 2019 om 16:19

Wat had je dan verwacht? Ajax was de gedoodverfde favoriet, ongeslagen en ze hebben zelfs op de bank betere spelers zitten dan Willem II in de basis heeft staan. Je mag toch wel verwachten dat Willem II gewoon op de pijnbank gaat als Ajax op was komen dagen qua niveau.

7 december 2019 om 17:34

Klopt maar het daarom mag de media ook best de andere kant belichten. Dus wat ik verwacht is een completer wedstrijd verslag. Ajax wint niet heeft ook te maken dat Willem 2 gewoon goed voetbalde.

7 december 2019 om 19:25

Dat klopt, maar zo gaat het nou eenmaal als je als 'kleine club' van een topclub wint. Dan schrijven ze sneller wat er misging bij de topclub dan wat goed ging bij de ander.

In de vorm van gisteravond had Ajax aan 25 basisspelers nog niet genoeg gehad. Wel valt weer het vreemde wisselbeleid op van Ten Hag. En situaties waarin Ajax in de tegenaanval steeds toch weer in ondertal is en enorme ruimtes laat aan de tegenstander. Willem II heeft daar gisteravond nog te weinig gebruik van gemaakt, net als sommige andere tegenstanders. Het is toch echt aan, eerst de trainer, en de spelers om dat facet uit het spel te halen. Want het recept om het huidige Ajax te bestrijden is toch echt zoals Willem II het liet zien. Jammer genoeg zijn voor de cruciale wedstrijd tegen Valencia twee prima aanvallers waarschijnlijk niet beschikbaar. Want een spierblessure (promes) laat zich niet 1, 2, 3 oplossen. Mocht dat niet het geval zijn dan Ziyech, Tadic en Lang maar voorin. Martinez, Alvarez en Van de Beek op het middenveld - of toch weer Mazraoui? - en achterin voor Onana, Veltman, Schuurs, Blind en Tagfiaglico. Want Dest heeft, net als die jonge spelers bij Psv, te maken met een herfstdip.

7 december 2019 om 12:19

Mazraoui op het middenveld is vragen om een rode kaart. Het is zijn positie niet en dat compenseert hij met overtredingen.

Een verliespotje, meer is het niet. Ohouden met het gezeur over begrotingen en weet ik wat allemaal, kan gebeuren niks bijzonders.

Die hebben ze wel hoor maar waarom Siem de jong nou altijd zo nodig moet spelen? Met alvarez, schuurs, marin, Gravenberch en lang heb je echt wel 5 spelers die een plaats kunnen overnemen. Wel wordt het anders als je meer basis spelers gaat missen mazroui middenveld laat spelen met siem de jong, Huntelaar voorin en er zijn wat spelers uit vorm. Als het allemaal loopt is het goed maar als het wat minder gaat. Ajax moet echt bezorgd zijn voor Dinsdag want sowieso lijkt Ajax sterker uit dan thuis. Als die gasten met 1-0 winnen speel je gewoon EL in plaats van CL na de winterstop.

7 december 2019 om 12:17

De Huntelaar is ook geen basisspeler. Lang is er nog niet goed genoeg voor. Siem de Jong is inderdaad een vreemde invaller. Ten Hag had beter kunnen beginnen met Traore. Tadic op het middenveld met Martinez en van de Beek. Ziyech op rechts.

Zolang Ten Hag het dinsdag maar op orde heeft. Ik ben persoonlijk niet bang dat Ajax geen kampioen gaat worden, maar die Champions league is toch wel van levensbelang met de gegeven salarissen en het uitgegeven geld. Wil je op deze voet doorgaan moet je jaarlijks de knock out halen. Hopelijk speelt Ten Hag dinsdag niet met de hunter. Speelt niks klaar voorin, net als dat Tadic op links gewoon niet kan. Tadic moet spitsen, de hunter moet een breekijzer zijn voor de laatste 10 minuten mits nodig. Hopelijk Promes fit genoeg om te starten, anders gewoon weer met Noa op links spelen. Was gisteren ook de meest aparte wissel. Creativiteit eruit halen voor een speler die al 5 jaar geen pepernoot raakt, fenomeen bij Ajax of niet. Was koren naar de molen voor Willem 2 gisteren.

Waarom zou Ajax niet een keer kunnen verliezen? Bayern, Barcelona, Juventus, Liverpool verliezen ook wel eens. Laat Willem II genieten van hun zege. Dit soort reacties zijn gewoon achteraf gelul om makkelijk te scoren.

7 december 2019 om 13:08

Inderdaad, ieder seizoen verlies je wel een keer een potje. Is normaal. Ajax leek gisteren er niet echt zin in te hebben en leken al te veel bezig met de CL dinsdag.

Tsja, het waren gisteren toch vooral basiskrachten martinez, tadic, tagliafico en dest die zeer matig speelde. Ook Lang en Huntelaar speelden niet best, maar als de basisspelers hun normale niveau hadden gehaald dan hadden deze spelers ook beter gespeeld en had ajax waarschijnlijk gewonnen. Natuurlijk worden neres en promes gemist, maar naast de 11 basissspelers draaien mazzraoui / dest, schuurs, labyad, huntelaar en alvarez normaal ook aardig mee. Dan heb je dus 16 spelers die prima functioneren.

Opportunistische reactie aangezien het vooral de sleutelspelers waren die niet thuis gaven. Is natuurlijk ook onvermijdelijk als je ziet hoeveel wedstrijden Ajax dit seizoen al heeft gespeeld en op welk hoog niveau. En hoe weinig vakantie de sleutelspelers tussendoor hebben genoten. Dan kan er ook wel eens mindere tussen zitten, het blijft tenslotte mensenwerk. Dat wordt wel eens vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4742
2.AZ4427
5.PSV3619
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller208
L. TraoréAanvaller61
I. El MaachKeeper00
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper190
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

56 fans
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 januari
Carles Pérez verlaat Barcelona voor een bedrag van dertien miljoen euro voor AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren