Kenneth Perez vol ongeloof na Ajax - Willem II: ‘Wat heeft NEC zitten doen?’

Vrijdag, 6 december 2019 om

Mike Trésor Ndayishimiye behoorde vrijdagavond tot de uitblinkers aan de zijde van Willem II tegen Ajax (0-2 zege). De twintigjarige aanvaller opende de score vanuit een strafschop en blaakte de gehele wedstrijd van het zelfvertrouwen. Hij schuwde individuele acties niet, ook als ze geen goed gevolg kenden. Kenneth Perez denkt dat Ndayishimiye zich nog kan ontwikkelen op bepaalde gebieden, maar raakte erg onder de indruk van de Belg.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door master d)

Echt een bizarre fout van Nec. Elke beetje voetbalkenner ziet dat het talent van die Ndayishimiye afdruipt. De rust aan de bal, schitterende techniek, de wil om te domineren op het middenveld door elke bal op te eisen, naar voren te versnellen, creatief, passeert heel gemakkelijk, combineren in de kleine ruimte, zo overtuigd van zn kwaliteiten, geen enkele angst in de Arena. Wow, echt heel gek dit.

7 december 2019 om 00:46

Tja, omdat jij dus weer niets weet van de situatie... Zich niet beschikbaar meer stellen, zaakwaarnemer die de kont tegen de krib gooit inclusief deze jongen... Dan kun je vrij weinig meer als club.

7 december 2019 om 00:54

@nec Ok duidelijk. Deze achtergrond maakt het idd wat begrijpelijker.

7 december 2019 om 02:09

Kan dit dan ook te maken hebben met een coach die incapabel is t.o.v. zulk soort spelers?

7 december 2019 om 05:52

Ik denk dat dat deels wel zo is inderdaad. Maar dit zie je ook op absoluut topniveau gebeuren. Dat zijn clubs die bijv. Financieel wel veel meer kunnen, en dan nog zijn er op dat niveau soms spelers die gaan muiten. Voor een kleine club als NEC met weinig tot geen financiële armslag is het nóg moeilijker om zon speler weer in het gareel te krijgen, omdat je hem ook niet kunt “pleasen” met een flinke loonsverhoging o.i.d.

7 december 2019 om 06:46

Dan is de volgende vraag waarom hij zich dan zo gedroeg bij NEC en bij Willem 2 dus blijkbaar niet.

7 december 2019 om 10:35

Omdat hij blijkbaar in t 2e zat. Zou ik ook niet accepteren als ik zo goed was.

7 december 2019 om 11:42

Gelukkig weet meneer -NEC- alles zo goed. Het ligt niet aan de club, het ligt aan de speler. Vandaar dat NEC de laatste seizoenen onder andere Kevin Jansen, Achahbar, van den Berg, Ndayishimiye, Darri, Delle en Oratmangoen heeft teruggezet naar de reserves of zelfs weggestuurd. Dat zijn wel erg veel spelers de afgelopen jaren. Dan zit er duidelijk ook iets binnen de club niet goed.

7 december 2019 om 11:56

Ze hebben daarvóór veel te weinig gebruik gemaakt van Mike Tresor. Gaven de voorkeur aan veel matigere voetballers. Je kunt redenen gaan zoeken, om het goed te praten. Feit blijft (en dat moet voor jou geen verrassing zijn): NEC is bijzonder matig bezig geweest in spelersbeleid.

7 december 2019 om 12:18

Master D, je vergeet nog een paar spelers. Maar Achahbar en Darri hebben zich totaal misdragen en al die andere werden teruggezet omdat ze verkocht moesten worden, net zoals heel veel andere clubs dat doen.

Denk dat Koster wel de coach is om hautain gedrag tegen te gaan. Maar ze leven nu iets boven hun stand, maar kan niet zeggen dat t onverdiend is. Spelen echt leuk. Maar verwacht dat er nog wel een mindere periode aankomt. Wat Peeters zei: dan vallen de balletjes ipv binnenkant paal buitenkant. Of bij de tegenstander andersom. Maar dik verdiend vandaag.

7 december 2019 om 06:45

Koster is zo een goede coach en vooral trainer. Het nadeel is hij heeft de uitstraling van een aardappel. Anders had hij toch bij een andere club dan Willen 2 gezeten. Feyenoord en PSV ik zou het wel weten. Integere man, en top trainer)coach. Laat zijn teams realistisch voetballen. Verzorgd. Tactisch sterk.

Lekker makkelijk, achteraf lullen en een beetje open deuren intrappen. Doe mij zo'n baantje bij Fox.

7 december 2019 om 05:40

Jaa inderdaad dat vond ik ook meteen, perez die vanalles roept maar duidelijk niks weet van de achtergrond. Heeft bij NEC ook wel degelijk in het eerste gespeeld!

Hij speelde niet voor niets in het 2de. Die jongen is jong en laat zich snel afleiden. (buiten het veld om) Daarom speelde die in het tweede

7 december 2019 om 03:05

Ja dat kan wel zijn dat het een lastige jongen is, daar moet je dan mee handelen. Wij zeiden letterlijk na 10 minuten al....zo das een goeie.

7 december 2019 om 05:39

Nou wat -NEC- al zegt, of het nu een lastige jongen is of niet. Als zon speler weigert te spelen en ook zn zaakwaarnemer gaat dwarsliggen dan kun je vrij weinig als club. Volgens mij (weet niet helemaal zeker) maar was de situatie als volgt, correct me if im wrong: Hij kon toen hij voor NEC koos ook naar 2 absulote topclubs (weet zo Niet meer welke) maar koos voor NEC vanwege kansen om in het eerste te spelen. Toen kwam bayern (?) en wou NEC hem Niet laten gaan en toen begon het moeilijk doen. Ik denk dat ze bij NEC het talent van zon speler echt wel zien maar als klein clubje sta je machteloos tegenover grote clubs en manipulerende zaakwaarnemers.

7 december 2019 om 08:35

Bij zo’n optie bestaat dan ook de kans dat de speler niet tekent?

7 december 2019 om 11:43

Ja ok, snap ik. Maar ze hebben hem niet laten gaan . En nu verhuren ze hem dan? Dan had je hem beter kunnen houden , uiteindelijk had hij wel eieren voor zijn geld gekozen en gaan spelen voor NEC. Maar weet jij of hij nu onder contract staat bij NEC? Oftewel kunnen ze hem nu alsnog voor een mooi bedrag verkopen ? Of had NEC hem ook al gehuurd ?

Bij iedere club heb je van die gasten die niet in de pas lopen...die eigenlijk te jong zijn om er vol voor te gaan en niet goed omgaan met het talent wat ze hebben. Dat vraagt om een staf die daar goed mee om kan gaan en een speler die het op gaat pikken. Het is dus idd een veel te makkelijke reactie van Perez. Bij Willem II hebben ze hetzelfde gehad met een aantal spelers.

7 december 2019 om 09:18

Ja maar NEC lijkt er iets mee te hebben. Ik geloof zo dat hij moeilijk deed om zo weg te komen, maar mijn clubje Cambuur kreeg gratis Oratmangoen. Is nog niet stabiel, maar wel een speler met potentie. Had de trainer niet nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4442
2.AZ4128
3.PSV3419
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller188
L. TraoréAanvaller41
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper180
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger173
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

1 fan
20 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Barcelona is in de zoektocht naar defensieve versterkingen neergestreken in Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren