Ziyech start zoektocht naar Yassine en doet vurige oproep op Instagram

Vrijdag, 6 december 2019 om

Hakim Ziyech wil graag in contact komen met Yassine, de elfjarige fan die tijdens het duel tussen Lille OSC en Ajax in de Champions League het veld inrende om de middenvelder te ontmoeten. Ziyech dacht dat hij zijn shirt na afloop van de wedstrijd had meegegeven aan de vader van Yassine, maar dit bleek niet te kloppen.

Deze week werd het shirt te koop aangeboden op eBay, waardoor velen op social media de pijlen hadden gericht op Yassine en zijn vader. De jonge fan gaf later echter aan dat hij het shirt nooit had gekregen, daar Ziyech het shirt aan een onbekende man had gegeven. De Marokkaans international hoopt nu alsnog zijn jonge fan blij te maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

ATTENTION followers and whoever this message crosses! I’m trying to get in touch with (the parents of) the kid who ran towards me during Lille - Ajax! Please forward this to them, as I’ve give a man who claimed to be his father my shirt. Apparently he isn’t the father and didn’t give it to him. Send me a DM with one of the family’s instagram/facebook account. People who try to trick me like the man above will be blocked.

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech) op

Ziyech schrijft in het Engels dat hij snel hoopt op contact. "Attentie, volgers en wie dan ook die dit bericht ziet! Ik probeer in contact te komen met (de ouders van) het kind dat naar me toe kwam rennen tijdens Lille - Ajax! Stuur dit bericht alsjeblieft door naar hen, omdat ik het shirt heb gegeven aan een man die claimde zijn vader te zijn."

"Blijkbaar is hij niet de vader en heeft hij het shirt ook niet aan hem gegeven. Stuur me een persoonlijk bericht met een Instagram- of Facebookaccount van iemand van de familie. Mensen die me er proberen in te luizen zoals de man hierboven, zullen worden geblokkeerd", aldus Ziyech, die dinsdag met Ajax tegen Valencia de groepsfase van de Champions League gaat afsluiten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door kraanvogelaar)

En dan denkt elk kind dat ze op het veld moeten rennen zodat ze een shirt krijgen.

6 december 2019 om 14:33

Ach joh...Wat zijn we hypocriet. Als een naakte model met grote billen en grote borsten met reclame het veld op komt rennen, dan zij wij super blij om dat te zien en om te lachen..Vervolgens krijgt zij tonen aan inkomsten..dan is het grappig. Maar als een kleine kind een fan van een speler het veld opkomt en daarna door een speler wordt beloond is het belachelijk. Of is het puur omdat hij een jongen is ?

6 december 2019 om 14:43

Wat een onzin reactie. Toeschouwers die naakt het veld oplopen zijn helemaal niet grappig, eerder hinderlijk. Zij krijgen vaak ook een boete. In dit geval moet je het gedrag van een jongetje niet belonen. Het is iets wat verboden is en het kan andere op ideeën brengen.

6 december 2019 om 14:44

Wat heb jij toch vreselijk veel ongefundeerde vooronderstellingen in je bericht. 1. Nee, ik word niet blij van een naaktmodel. Ten eerste kijk ik voetbal om het spelletje zelf. Ten tweede ben ik gelukkig getrouwd en laat ik dat beeld niet graag ongevraagd binnendringen. 2 al was hij nog blanker dan blank en sprak hij volmaakt ABN in zinnen waar Baudet nog jaloers op kon zijn. Dan vind ik dit beloningsbeleid nog steeds onzin. Regels zijn er niet voor niets. Geef die ouders lekker een boete.

6 december 2019 om 14:46

Het gaat toch niet wat wij ervan vinden. Het gaat juist erom dat die jongen beloond word met een shirt terwijl hij het veld op rent. Dat belonen is juist niet goed want nu denken andere kinderen ook van ik ga het veld op rennen zodat ik een shirt krijgt.

6 december 2019 om 15:13

Doe toch niet zo spastisch allemaal. Nee, het gaat nu niet elke week gebeuren. Leuk voor dat joch!

6 december 2019 om 17:20

Het gaat toch niet om belonen het is een toezegging die je hebt gedaan en na komt. Zo simpel niet zo zeiken over alles man

Ben ik de enige die denkt dat het misschien raar is om iemand die het veld op komt rennen te belonen met een shirt. Ik vind het gebaar en moment prachtig maar wellicht stimuleert dit weer anderen om het ook te doen.

6 december 2019 om 14:31

Ik vind het ook een vreemd beloningsbeleid.

6 december 2019 om 14:44

Het is een kind dat natuurlijk iets dat wat niet mag, maar met een prachtig doel: zijn held ontmoeten. Dat is nogal wat anders dan een of andere aandachtspersoon die het doet voor de likes of welke andere idioterie dan ook. Als je zo'n jochie met twinkelende oogjes een onvergetelijke herinnering kan geven met zo'n gebaar, vind ik dat je dat altijd moet doen.

6 december 2019 om 14:50

Nou dat gaat leuk worden als Messi speelt dan mogen alle kinderen het veld op om hun held te ontmoeten

6 december 2019 om 17:28

misschien is het ook wel een droom can die mensen om gezien te worden en een x aantal likes te kunnen halen dus wie zijn wij dan om dat idioot te vinden? het is het principe dat het niet mag en dat niet beloond moet worden. want over iets van een boete voor de ouders heb ik ook niks gehoord? en dan gaan de ouders de kinderen dadelijk aansporen van ga maar mag wel. ligt het spel dadelijk nog vaker plat omdat ze een voor een het geld op rennen om hun held te zien.

6 december 2019 om 16:10

Dan moeten de mensen met gele hesjes alerter zijn. In de Premieur Leauge zie je dat niet gebeuren , omdat er te veel beveiligers zijn die dicht tegen de reclame boarding aan zitten.

6 december 2019 om 21:18

Ik vind dit ook een verschrikkelijk dubbel moraal; als het een gezopen Brit is wordt ie voor het leven verbannen, Maar bij een klein ventje is het schattig?

Ongelooflijk dat dit zoveel aandacht krijgt,normaal gesproken krijg je een stadionverbod en een boete maar dit jongetje word ervoor beloond

6 december 2019 om 14:26

Wat zijn we toch een zuur cultuur aan het worden. Gelukkig dat er ook mensen zijn die door dat negativisme heen kunnen kijken. Ontopic: Mooi gebaar van Ziyech weer, like a pro. Wellicht dat de stewards ook beter hun werk kunnen doen, dan kan idd niet alle kinderen het veld op rennen. Als ik de reacties hier leest, lijkt alsof dat kind een gevangenis straf van 50 jaar had moeten krijgen, dit gebeurd ook niet vaak en dat jongetje zal ook heuswel zijn preek / straf hebben gekregen.

6 december 2019 om 14:28

Ik vind het ook een vreemd beloningsbeleid. Lekker uitzonderingen maken voor kinderen, worden ze later keurige burgers van. Ik begin me een beetje aan de overmaat van deze aandacht te ergeren.

6 december 2019 om 14:30

En waarom meteen klagen over zure cultuur? We klagen allemaal over die losgeslagen jongeren. Maar als een kind iets doet waar een volwassene een nachtje cel mee riskeert, vinden we hem schattig.

6 december 2019 om 14:34

Was dat kind zonder begeleiding naar het stadion, als dat niet het geval was dan zouden zijn begeleiders veel beter op moeten letten. Het is geweldig van Ziyech, maar ik denk dat deze knul beter moet beseffen wat wel en niet mag. Door hem te belonen voor het slechte gedrag leer je hem niet echt dat het fout is en stel je een waardeloos voorbeeld voor de rest. Het lijkt nu alsof het een sneu kind is, maar het is een knul die bij een CL wedstrijd mocht kijken en toch nog meer wilde en nam.

6 december 2019 om 14:35

Maar toen die dame tijdens WK het veld op kwam rennen met grote borsten en grote billen. Vond niemand het raar maar juist stoer.

6 december 2019 om 14:43

Ik vond het irritant en opwindend toen zij het deed. Vond jij het fout van deze jongen om het veld te betreden?

6 december 2019 om 14:45

Ik vond dat ook ergerlijk met die dame Salim.

6 december 2019 om 14:47

Het gaat niet om de straf voor die knul, we zouden nog zelfs een oogje dicht kunnen knijpen en hem zonder straf weg laten komen. Het probleem is dat hij nu heel erg in het zonnetje wordt gezet voor iets dat tegen de regels is. Als elfjarige snap je wel dat het niet mag toch? Mocht een elfjarige dat besef niet hebben dan moet de begeleiding wat beter.

Wat een klasse kerel is het toch ook! ( had trouwens ook niet veel anders verwacht ) maar toch een mooi gebaar!

Hoewel het gebaar prachtig was van Ziyech tijdens de wedstrijd. Denkt hij nu toch niet goed genoeg na over de mogelijke gevolgen wat zijn actie kan hebben. Nu zien jonge jochies dat ze beloond worden met een spelers shirt als ze het veld op komen rennen. Dat moet niet de bedoeling zijn.

Hoi Hakim, hier de vader van dat jongetje. Ik zie het shirtje graag opgestuurd worden! Alvast bedankt.

ja ga er nog verder op in, het jochie doet iets strafbaars, wordt daarvoor nog beloond, helaas is er een andere droeftoeter die het shirtje jat, dat is dan weer karma voor het jochie.laat het hier lekker bij goede les voor het jochie, en die man die het shirtje nu heeft krijgt het nooit verkocht want iedereen weet dat hij het heeft gejat. en klaar

6 december 2019 om 15:12

Nou, ik ben echt blij dat er nooit gestolen spullen verkocht worden 😜

Natuurlijk mag het kind het niet doen. Maar laten wij nou eens ophouden met het moraalridder gedrag. Misschien heeft het kind wel voor zijn leven een stadionverbod gehad. Daar ga ik wel vanuit..de maatschappij is al verrot door de regels, waardoor de mensen niet meer respectvol naar elkaar toe zijn. Ook wel racisme genoemd.we hebben het over een voetbalshirt. En hou op dat de kinderen denken, dat ze nu allemaal het veld op kunnen.dat gaat echt niet meer gebeuren hoor. Moraalridders

Misschien handig om het in het Frans te doen sinds niet heel veel Fransen Engels kennen ( uit ervaring ).

Veel mensen zijn nogal ondersteboven van het feit dat er een jochie het veld op is gerend lees ik. Zeg het maar: wat is een geschikte straf? 30 jaar cel, de doodstraf of iets ertussenin? En het feiit dat Ziyech het niet afkeurt? 5 jaar schorsing van de Fifa?

6 december 2019 om 16:24

Ik denk dat ze de guillotine maar weer is in Frankrijk moeten invoeren wat ik vindt het niet door de beugel kunnen wat dat ventje heeft gedaan op het veld werkelijk waar schandalig.

Dat shirt word steeds meer waard op deze manier. Krijgt wel erg veel aandacht zo. En als t niet vh jongetje was dan is iemand toch een lekkere vakantietoeslag dr bij aan t hosselen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4743
2.AZ4126
4.PSV3519
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller198
L. TraoréAanvaller51
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper190
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger183
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Dinsdag 21 januari
Gastón Pereiro heeft een lucratieve aanbieding van Cincinnati FC afgeslagen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren