‘De beste competitie ter wereld, Koeman zal me wel in de gaten houden’

Vrijdag, 6 december 2019 om

Anwar El Ghazi beleeft bij Aston Villa een van de betere periodes uit zijn loopbaan. De vleugelaanvaller heeft echter uit mindere tijden gekend. El Ghazi verruilde Ajax in januari 2017 voor Lille OSC, maar het avontuur in de Ligue 1 bracht El Ghazi niet wat hij er van had verwacht. De overgang naar Engeland heeft wonderen gedaan, zeker ook met het oog op een eventuele terugkeer in Oranje.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Anwar El Ghazi verdient een oproep voor Oranje


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door mrkrillin)

Sympathieke jongen altijd, hoop dat hij het goed blijft doen bij Villa en dan weer een oproep kan verdienen.

Op den duur zou hij er weer bij kunnen komen. Een Babel gaat op termijn uit de selectie verdwijnen en een Berghuis is ook niet onomstreden. Dan kom je vanzelf in de categorie Kluivert, Dilrosun, El Ghazi, Stengs en Groeneveld terecht als logische opvolgers. Al moet daarbij wel weer worden aangemerkt dat El Ghazi niet beter is dan de genoemde namen, dus hij heeft wel wat geluk nodig om er bij te komen.

6 december 2019 om 08:16

Ik schat El Ghazi en Kluivert toch wel wat hoger in dan stengs. Meer omdat zij de tegenslagen hebben meegemaakt van grote concurrentie en die hebben overwonnen. De rechtsbuiten positie is bij ons gewoon nog te zwak. Aangezien Nederland al gekwalificeerd is, is geen raar idee om zoveel mogelijk spelers op te roepen te komende periode zodat ze kunnen laten zien watvoor toegevoegde waarde ze hebben. Koeman heeft sowieso al de meeste namen al staan en houdt vast aan die namen.

6 december 2019 om 08:36

Wat mij betreft begint hij daarmee na het EK. Houd de komende periode nog maar lekker vast aan Babel. Zelfde geld voor Luuk de Jong, Berghuis et cetera. Ik hoop dat hij de groep vooral laat wennen. Nieuwe spelers inpassen kan weer na het EK. Alleen voor de echte uitblinkers zoals Stengs en Boadu mogen wat mij betreft uitzonderingen gemaakt worden.

6 december 2019 om 09:23

We hebben bij jong Oranje wel gezien dat Stengs van een hoger niveau is dan Kluivert. Dat Kluivert meer heeft meegemaakt doet daar naar mijn mening niets aan af.

6 december 2019 om 10:04

Goede punten heb je zeker maar ook Stengs heeft tegenslag gekend door zijn ernstige blessure,

6 december 2019 om 08:20

Bij deze jongens bepaalt de vorm van de dag. We hebben niet meer als vroeger jongens die jaren achter elkaar op het hoogste niveau acteren. Kan nog gebeuren uiteraard, ze zijn allemaal nog jong. Maar nu is het voor mijn gevoel allemaal om het even.

6 december 2019 om 08:23

Ik vind de genoemde namen ook weer niet direct beter dan ghazi. Dus in dat opzicht. Voordeel van ghazi is dat hij vanaf vleugels en vanaf centraal kan spelen. Eigenlijk is hij best te vergelijken met babel als speler. Kunnen overal spelen, jongens met een actie maar kunnen ook balletje vasthouden. Het is geen top, maar wel lekker om erbij te hebben.

El Ghazi verdient het net zoals Kluivert weer om in de eerstvolgende voorselectie te zitten, indien ze dit niveau vasthouden. Bewijzen het allebei in topcompetities en ze zijn echt niet minder dan Stengs, Bergwijn, Babel en Berghuis. Wordt nog druk op de vleugel met bv Dilrosun die er ook weer aan komt, al hoop ik vooral dat Koeman bereid is te experimenteren in Maart. Niet voor 95% dezelfde groep, maar gewoon wat nieuwe jongens uit het buitenland de kans geven die het op basis van hun prestaties zeker verdienen.

El Ghazi of Berghuis die keus is niet zo moeilijk lijkt mij

Hij moet zijn voeten laten spreken en op dezelfde benen verder gaan. Hij is goed bezig, maar om nou na 5 goede wedstrijden hem bij de selektie te halen gaat me iets te ver. Pieters, Weghorst, Willems, Kluivert doen al langer dan el Ghazi hun best en zelf zij hebben moeite om weer aan te haken.

Spelers als El Ghazi en bv Willems spelen in Engeland wekelijks.. verdienen toch echt wel de voorkeur boven een Blind en een berghuis.. betere tegenstanders en meer fysiek dan de eredivisie

6 december 2019 om 09:50

Willems tov. Van Aanholt zou ik nog wel kunnen begrijpen maar je gaat een Blind zeker niet thuis laten voor Willems. Ondanks dat Willems wekelijks tegen goede tegenstanders speelt in de PL, speelt Blind tegen goede tegenstanders in de CL. En ja, het is op een andere positie, maar Blind snapt het spelletje goed genoeg om zich aan te passen aan de linksbackpositie bij het Nederlands elftal.

6 december 2019 om 11:57

@manutukker dat riedeltje heb ik nu wel gehoord. hoe kan je nou zeggen dat Blind voldoet als back als hij 7 van de laatste 11 tegengoals heeft ingeleid? elke andere linksback was allang naar de bank verdwenen maar omdat Blind het goed doet als CV is hij nu opeens onbetwist als back wat nergens op slaat. hij is veruit de zwakste schakel in dit Oranje gebleken en doet het in Oranje zelfs slechter als Veltman en Dumfries als back als je zijn verdedigende statistieken ziet

Zijn kans komt nog wel, geduld is een schone zaak. Ook mans van hem om toe te geven dat hij beter wat langer bij Ajax had moeten blijven

Aangenaam verrast de laatste maanden en een Berghuis vind ik al heel lang tegenvallen, jongere jeugd prefereer ik eigenlijk omdat we in een opbouwfase zitten, maar als je dan een wat volwassene gast wil vind ik El Ghazi erg stabiel ogen. Nette reactie van hem.

El Ghazi speelt prima op het moment . Zou prima een kans kunnen krijgen , is niet minder of beter dan spelers als Berghuis, Dilsonrun , Stengs en tot dusver heeft ook Bergwijn zijn vorm niet, Zal vooral een vormkwestie worden we hebben veel gelijkwaardige speler op de rechtsbuiten

Koeman lijkt me meer een behoudende coach die al in zijn hoofd grotendeels van zijn selectie heeft. Misschien dat er 1 of 2 spelers veranderen (zoet en Luuk bijv afvallen) maar wat er nu bij zit zoals Babel en zelfs mogelijk Berghuis gaan gewoon mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Aston Villa

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
WesleyAanvaller215
D. SmithUnknown
K. DavisAanvaller60
T. HeatonKeeper200
J. KodjiaAanvaller60
Ø. NylandKeeper30
Voor de complete selectie: Clubpagina Aston Villa.

130 fans
Aanvaller, 24 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Aston Villa 19 4 3 0
2018/2019 Lille OSC 0 0 0 0
2018/2019 Aston Villa 34 6 5 1
2017/2018 Lille OSC 27 4 2 0
2016/2017 Lille OSC 12 1 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Heel Marokko zegt dan: ’Je bent een kaaskop en een landverrader‘’

Anwar El Ghazi weet dat het Nederlands elftal de nodige blessures heeft in aanvallend opzicht, maar de vleugelaanvaller van Aston Villa rekent er desondanks niet op dat bondscoach Ronald Koeman hem...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 18 januari
Ondanks een akkoord over een transfersom van minstens twintig miljoen euro staat de overgang van Dani Olmo naar AC Milan nog niet vast. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren