Jongetje biedt wedstrijdshirt dat Hakim Ziyech weggaf aan op eBay

Woensdag, 4 december 2019 om

Ajacied Hakim Ziyech dacht vorige week tegen Lille OSC (2-0 winst) een jongetje dolgelukkig te maken door zijn shirt weg te geven, nadat het mannetje tijdens de wedstrijd het veld had bestormd voor een ontmoeting met zijn idool. Of het jongetje en zijn familie daadwerkelijk zo blij zijn met het shirt valt te bezien, want het tricot staat inmiddels te koop op eBay.

Het groene Champions League-shirt dat Ziyech in Lille droeg, waarop de witte kalk van de zijlijn nog zichtbaar is, moet minimaal 200 euro opbrengen, want dat is het openingsbod van de ingestelde veiling. Geïnteresseerden die geen risico willen lopen, kunnen het shirt ook direct voor 700 euro overnemen. Op moment van schrijven had nog niemand een bod uitgebracht.

De desbetreffende advertentie op eBay.

Het moment tijdens de uitwedstrijd van Ajax tegen Lille ging de wereld over. In de tweede helft bestormde de jonge fan het veld, waarna een omhelzing met Ziyech volgde. De spelmaker van Ajax beloofde het jongetje om na afloop zijn shirt te geven. Voor de camera van Veronica verklaarde Ziyech dat hij het shirt uiteindelijk aan diens vader had gegeven, omdat hij het jongetje niet meer kon vinden.

"Natuurlijk kijk je weleens televisie en je ziet weleens hoe het eraan toegaat, dat gaat soms zo", zei Ziyech. "Het is een kleine jongen, die zijn idool ziet en dat kan op een normale manier. Ik zei dat hij mijn shirt kreeg na de wedstrijd. Ik ben er naartoe gelopen, maar ik zag hem niet en heb het shirt aan zijn vader gegeven. Laat ik vooropstellen dat ik me vereerd voel.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

113 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

Jeetje, wat voor een ouders heb je dan? Denken alleen aan geld hier. Ziyech gaf aan het shirt aan die vader te hebben gegeven..

4 december 2019 om 20:49

Ik vraag me af of het überhaubt zijn vader was. Zou dat geverifieerd zijn? Misschien gewoon een man die zijn kans schoon zag

5 december 2019 om 00:18

Dat zou zomaar kunnen, klinkt nog eens logisch ook.

5 december 2019 om 07:28

Ik vond het niet per se een geweldige actie van Ziyech. Dat jongetje is zo asociaal om de hele wereld te laten wachten zodat hij even over het veld kan rennen. Dat soort gedrag moet je niet belonen. Edit: Dit bericht was een reactie op iemand die een normale reactie plaatste waarvan ik totaal niet begrijp dat die ondertussen verwijderd is.

5 december 2019 om 07:41

Precies wat ik ook vind, wat een aso om zo het velt op te rennen.. dacht aan een boete en stadionverbod maar het wordt in de media gebracht als leuk en vertederend... Stuur mijn kinderen de volgende keer ook het velt op op shirtjes jacht...

4 december 2019 om 20:51

Weten wij veel hoe hard dat ventje of die famile het geld nodig heeft? Alle voor- en tegenargumenten zijn aannames.

4 december 2019 om 21:06

Als je het geld hebt om naar een Champions league wedstrijd te gaan lijkt me dat je het geld niet nodig hebt.

4 december 2019 om 21:09

@Ijsmuts.....dat ze bij die wedstrijd zijn zegt toch al genoeg dat dat niet aan de orde is?

4 december 2019 om 21:20

@gerard13 en soccerfan_1: wie zegt dat die familie zelf het geld voor de kaartjes heeft neergelegd? Misschien waren ze er wel op uitnodiging? Misschien heeft die man met spoed geld nodig nu hij zijn baan is kwijtgeraakt, of is er iemand ziek geworden. Weten wij veel. Dat bedoel ik met aannames.

4 december 2019 om 21:23

Maar Ijsmuts, is dit dan de manier? Je maakt misbruik van de welgevendheid en vriendelijkheid van Ziyech, die echt keihard genaaid is.

4 december 2019 om 21:24

Als je je baan kwijt bent of plotseling iemand heeft die ernstig ziek is geworden hoor je een reserve potje te hebben. Anders ben je iemand die niet goed om kan gaan met geld en de prioriteiten niet op de juiste plek hebt staan.

4 december 2019 om 21:24

En hoe weten we zeker dat het om het desbetreffende shirt gaat? Er zijn genoeg oplichters op deze wereld.

4 december 2019 om 21:27

Formus juist, voor mij is het mooie er helemaal af! Ik zou me ook genakt voelen.

4 december 2019 om 21:27

Ijsmuts. Het is gewoon gaar dat je een shirt verkoopt die je zojuist hebt gekregen van op dit moment een van de beste nummer tien van de wereld, nadat je notabene het veld bent opgerend. Als ik vroeger geld tekort kwam, ging ik overwerken. Dat geldt denk ik voor de meeste mensen hier. Je kunt wel blijven roepen aannames, maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit niet apart vind.

4 december 2019 om 21:34

@Ijsmuts Jouw hele post staat bol van de aannames die bovendien ook nog eens zeer onaannemelijk zijn. Hier is gewoon sprake van ordinair winstbejag dat niet goed te praten is.

4 december 2019 om 22:09

@nico55; ik doe geen aannames. Ik open juist met de stelling dat we de achterliggende gedachte helemaal niet weten en ook niet kunnen weten. Winstbejag? Lijkt me wel ja, maar met welke reden? Misschien heeft die man dat geld wel keihard nodig om rond te komen of misschien wil hij een nieuwe playstation kopen... weet ik veel, jij weet het ook niet.

4 december 2019 om 22:11

@gerard13; zelden zo’n bekrompen comment gelezen op voetbalzone. Als je in de veronderstelling leeft dat iedereen in de wereld bij machte is om ‘een potje’ op te bouwen dan wordt het tijd eens een boek open te slaan.

4 december 2019 om 22:22

Als je in staat bent een champions league wedstrijd te bezoeken, kan je dat ook.ik zou ook wel naar een champions league wedstrijd willen maar helaas zou het financieel geen verstandige beslissing zijn.

4 december 2019 om 22:57

Dat zeg ik; wie zegt dat hij die kaarten zelf heeft betaald?

4 december 2019 om 23:04

Jij zegt zelf dat we teveel aannames benoemen maar jou mening is volledig gebaseerd op aannames ijsmuts.

4 december 2019 om 23:43

@Gerard, ik vind het te koop aanbieden walgelijk, maar jouw reactie over een "potje hebben" is niet bijster slim. Je hebt er overduidelijk geen idee van in welke situaties een mens kan komen op financieel gebied. Als je dat wel had, zou je zo'n opmerking nooit maken.

4 december 2019 om 23:58

Kyle, in Nederland zijn er richtlijnen gesteld aan reserves die bewoners moeten hebben vanwege onverwachte uitgaven. Het zal hier gaan om een gezin met kinderen, dan spreken we in Nederland van een buffer van 5000 euro wat word geadviseerd. Die richtlijnen zijn er met een reden. Als je ervoor kiest om geen reserve te hebben maar wel Champions league wedstrijden te bezoeken mag je best naar jezelf kijken. Mensen zijn verwend, we geven veel geld uit aan dingen die we nodig hebben maar klagen dat we te weinig geld hebben. Bouw reserves op en geef geld uit aan de basis levensbehoefte. Ipv de nieuwste kleren, nieuwste mobieltjes duren abonnementen zou het verstandig zijn als mensen misschien wel eens kijken of ze een potje kunnen creëren.

5 december 2019 om 01:56

als ze een champions league ticket kunnen permiteren denk je dan dat ze nog arm zijn? gulzig naar geld die vader man wat zijn intentie ook is zijn doel is zichtbaar als hij mss 5 jaar wacht kan em 5000euro krijgen

5 december 2019 om 02:49

@Gerard, lees je wel eens kranten? Of kijk je wel eens tv naar andere programma's dan voetbal? Er zijn gezinnen die precies rondkomen en die geen cent opzij kunnen leggen. Wat jouw aannames betreft: mensen kunnen heel lang sparen voor iets dat ze heel graag willen. Of ze kunnen de kaartjes kado hebben gekregen. Ik weet het niet. Maar wat het ook is, jij bent wereldvreemd door te stellen dat het zo simpel is om de richtlijn van de overheid aan te houden. Heb je vandaag het debat gevolgd? Zo ja, hoe zouden die mensen in staat zijn geweest een reserve op te bouwen? Sommige mensen zijn hun huis kwijtgeraakt! Edit: ik zie net dat je pas 24 bent. Dat verklaart veel maar zou geen excuus moeten zijn voor jouw opmerkingen. Zelfs mijn zoon van 21 weet beter.

5 december 2019 om 06:27

Haha @Gerard, jij komt duidelijk uit een goed milieu. Een gezin met kinderen waarvan de ouders in de buurt van minimumloon verdienen gaan nooit een buffer op kunnen bouwen van 5000 euro. Ik ben zelf opgegroeid in zo'n gezin, kreeg echt niet de nieuwste dure kleren of gadgets, gingen nooit op verre of dure vakanties maar no way dat mijn ouders het zich konden veroorloven om een buffer van 5000 euro op te bouwen. 5000 gulden zal vast al niet zijn gelukt. Ik klaag overigens niet hoor, heb een prima jeugd gehad maar die buffer van jou is een irreëel droombeeld.

5 december 2019 om 07:13

Betreden van het veld kost bij PSV al 15.000€, laat staan in de champions league, dus laten we niet dit gezinnetje zielig gaan vinden. Typisch gevalletje eigen schuld dikke bult.

5 december 2019 om 07:16

@gerard13; klopt dat ik verschillende scenario’s voorstel, maar ik oordeel niet en trek geen conclusie. Dat doe jij wel, overduidelijk op basis van een vooroordeel.

5 december 2019 om 07:19

Denk dat je zijn ontwikkeling hebt gemist Mr. Football. Ik kom niet verder dan Dybala, De Bruyne, Eriksen in goede vorm en Bernardo Silva die echt veel beter zijn.

5 december 2019 om 20:00

Als ze de kaarten niet zelf hebben gekocht maar hebben gekregen hadden ze toch oook de kaarten kunnen verkopen als ze zo krap bij kas zaten? Want als het verhaal zo was hadden ze de kaarten als een gift gekregen. Het shirt wat Ziyech gaf was ook als een gift geven. Als ze echt zo extreem krap bij kas zaten, zaten ze niet eens in het stadion. Als het alleen al bij je opkomt om een shirt te verkopen die je als gift hebt gekregen dan had je dat ook wel met die tickets gedaan

6 december 2019 om 09:00

Misschien wel ja, misschien niet.het zou ook zomaar kunnen dat ze op uitnodiging mee mochten. Van een sponsor, via een goed doel. Die kaarten kun je niet verkopen.

4 december 2019 om 20:51

Als ouders garant moeten staan voor de dikke boete die dit geintje met zich meebrengt, is het niet gek toch? Vind het sowieso kwalijk dat Ziyech dit jochie zijn shirt gaf, nu gaan er alleen maar meer kiddo’s het veld bestormen als ze zien wat het ze oplevert.

4 december 2019 om 21:29

azchelsea, je zegt: Als ouders garant moeten staan voor de dikke boete die dit geintje met zich meebrengt, is het niet gek toch? Nou, als jij als ouder je zoontje dat veld op laat gaan, mag je als ouder wel gestraft worden. Maar we kunnen allerlei aannames bedenken, maar het lijkt mij dat het allemaal gewoon opzettelijk is gedaan. Vind persoonlijk ook niet dat Ziyech zijn shirtje moest geven, want dan beloont dit zich, maar kan me voorstellen dat Ziyech dit op dat moment beslist. Achteraf heeft ie er zeker spijt van als hem dit onder ogen komt lijkt me. Maar nogmaals, ik denk dat velen van ons hetzelfde zouden hebben gehandeld in zijn situatie, waarin je snel moet beslissen, vol emotie. Dus neem hem niks kwalijk.

4 december 2019 om 21:11

Haha wat moet je ook met een Ajax shirt? ;p Misschien een boete van de UEFA gekregen voor t betreden van t veld? Kun je natuurlijk met zo’n shirt mooi mee betalen Ik weet niet wat met t shirt is gebeurd wellicht buiten t stadion gestolen en erop gezet of een moeilijke thuissituatie waar ze moeilijk rond komen? Hoe dan ook het komt respectloos over! Wist trouwens niet dat hij een shirt heeft gekregen een mooi gebaar van Ziyech!

4 december 2019 om 22:21

Hahahaha misschien kan Ziyech zelf ook een bod doen? Maar wat een idioten zeg. Heel erg respectloos al moet ik er wel weer om lachen

5 december 2019 om 05:39

Ja als ik ziyech was had ik hem inderdaad zelf komen ophalen

4 december 2019 om 22:04

Ik weet niet hoor,, maar vind niemand 't vreemd dat de vader na de wedstrijd nog in 't stadion is terwijl z'n zoon weg gestuurd is naar buiten of ergens binnen gehouden is'! Zou je niet ff gaan zoeken waar je zoontje van 9 is

4 december 2019 om 23:46

Wat maakt het uit joh? Zou mij als voetballer echt niks kunnen schelen.. Heeft hij het de rest van zijn leven boven het bed hangen? Prachtig. Heeft de familie geld nodig en verkopen ze het shirt? Dan ben ik blij dat ik ze daarmee heb kunnen helpen.. Ik heb hier geen enkel issue mee. Vind het jammer dat ze het nu al nodig hebben, misschien is het later wel meer waard 😁

5 december 2019 om 07:48

Als je geld nodig hebt zit je niet aan het veld bij een cl wedstrijd lijkt me.

5 december 2019 om 11:23

Ik heb een skybox in de kuip, heb geregeld mensen uitgenodigd die het niet breed hebben. Puur om ze een mooie ervaring te geven. Wie zegt dat die familie de kaartjes zelf betaald hebben. Zou best kunnen hoor, maar we weten het niet

Was de inspiratie voor "nieuws" op? Als dat jochie 'm wil verkopen is dat dikke prima toch. Niet netjes. Wel gratis geld.

4 december 2019 om 20:47

Is denk ik genoeg om de boete te betalen voor het betreden van het veld.

4 december 2019 om 21:02

Denk je genoeg? Die blonde van de vorige CL finale moest iets tussen de 15 en 20 duizend euro betalen. Nu is dat voor haar de goedkoopste en beste reclame van haar leven geweest. Ik denk echter niet dat het jongetje ook zoveel moet betalen, maar met een schamele 200-300 euro gaat hij het denk ik niet redden.

4 december 2019 om 21:12

Haha je weet dat het hoogste bod nu op 1100e staat he?bijzonder triest, maar we weten niet onder wat voor omstandigheden dat kindje dat leeft. Aan de andere kant, wel genoeg geld om een wedstrijd Lille - Ajax te bezoeken... Edit: 2500e...

4 december 2019 om 21:24

@moham: Genoeg voor de boete? Ik betwijfel het. Ik weet niet welke straf er bij andere clubs staat voor het betreden van het veld, maar als je het bij PSV doet, dan krijg je 15.000 euro boete en een stadionverbod van 10 jaar van Psv, plus 450 euro boete en een landelijk stadionverbod van 60 maanden van de Knvb.

4 december 2019 om 21:25

Nee dat weet ik niet gezien het niet vermeld staat in het artikel en ik niet de specifieke veiling heb opgezocht, maar ik vraag me af waarom mensen doen alsof dit over een kansarm kindje zou gaan. Ik vraag me af welke kansarme families minimaal 2 tickets kunnen betalen voor een CL duel. Tel hierbij de kosten voor vervoer, drinken en eten op en je bent op een avond al een aardig zak met duiten kwijt. Ik vind het jammer dat de veiling nu op 1100 staat, dit stimuleert alleen maar meer streakers en persoonlijk vind ik dit gewoon een vervelende onderbreking van een pot voetbal. Maakt niet uit of het een mooie dame of een klein kindje.

4 december 2019 om 21:35

cabinessence, geen idee of ie een boete heeft gekregen. Nog te jong (onder 16), dus zijn ouders worden evt verantwoordelijk gesteld als ze er niet genoeg aan gedaan hebben om het te voorkomen. Mocht de Uefa geen boete hebben uitgedeeld en dat dit shirt puur uit winstoogmerk te koop staat, hoop ik dat ze dit alsnog doen. Want dan hebben ze gewoon Ziyech genaaid.

5 december 2019 om 01:07

@cabinessence PSV kan wel boetes opleggen maar die zijn niet inbaar. Het is meer afschrikking.

Niks en niemand is meer heilig tegenwoordig...

Zullen het geld wel nodig hebben om de boete voor het betreden van het veld te kunnen betalen .......is een dure grap.

4 december 2019 om 20:48

Ik dacht precies hetzelfde👍🏻

4 december 2019 om 21:15

Ze zaten zelf met z'n alle bij een CL wedstrijd... Vraag me eerder af of Hakim zijn shirt wel echt aan zijn vader had gegeven

5 december 2019 om 07:49

Ik kan me niet voorstellen dat die boete ook geldt voor minderjarigen.

Was het misschien toch niet de vader ;p

4 december 2019 om 20:54

Precies wat ik dacht, ziyech zei dat ie naar de hoek liep waar hij vandaan kwam, maar dat hij 2de ring zat??

Even een vraagje zit er een verschil in kwaliteit tussen een wedstrijd shirt die voetballers dragen of eentje die je bij de sport 2000 kan kopen voor 80 of 90 euro? Of zijn ze allebei origineel.

4 december 2019 om 20:54

Er zit idd een verschil tussen. De 90 euro zijn replica's, en de wedstrijdshirts zijn diegene die de spelers dragen. Qua kwaliteit zit er een verschil qua technologie, materiaal, en soms ook pasvorm. De wedstrijdshirts zijn ook verkrijgbaar, maar die kosten volgens mij 200+

4 december 2019 om 20:56

Vaak heb je een wedstrijdshirt en een fanshirt. Het wedstrijdshirt zit wat strakker en is echt bedoeld om in te sporten. Bij veel merken zijn dit ook echt de shirts waar de spelers in spelen. Fan- of stadiumshirts zijn bedoeld voor het gewoon dragen van de shirts en veel minder voor het erin sporten. Deze zitten ook wijder. De wedstrijdshirts zijn vaak ook een stuk duurder.

4 december 2019 om 20:57

Zeker! De shirtjes die je bij de Sport2000 kunt kopen zijn replica’s. Er bestaan ook ‘authentic’ modellen, die hetzelfde zijn als de shirtjes die de spelers dragen. Deze modellen zijn wat meer ‘slim fit’ en ademen beter door (zeggen ze). De prijs van deze tenues ligt rond de 150 euro.

4 december 2019 om 21:07

Bedankt voor de antwoorden gasten denk dat ik binnenkort even een ‘echte’ shirt ga halen puur om te kijken hoe die zitten

4 december 2019 om 23:12

Ik heb er wel een aantal en de verschillen zijn talrijk. Die ik heb zijn wat ouder en destijds heette de professionele lijn van Adidas: Formotion, ik weet niet hoe dat vandaag de dag zit. Maar als je googelt op matchworn of formotion vindt je ze wel. Als in een jaar bijvoorbeeld een motief in de stof zat bij de replica’s, dan was deze minder duidelijk of niet zichtbaar bij de formotion shirts. De stof was zachter en het logo was ook zacht en niet zo’n harde badge. De naam achterop was uit een stuk en de letters waren groter, net als het rugnummer en het Adidas logo (zodat het op tv beter zichtbaar is neem ik aan). Verder waren ze er ook met lange mouwen wat destijds nog niet in de winkel te krijgen was. Destijds in de arena had je op de omloop achter de f-side een fanshopje, daar werden ze nog weleens onder de toonbank verkocht (met een goeie opslag).

4 december 2019 om 21:13

De orginele wedstrijd shirtjes zijn toch veel anders in de kleine details. Ik ben zeer verslaafd aan shirtjes kopen van spelers via catawiki. Messi ronaldo cruijff pele en nesta heb ik nu ingelijst

Ach ja, hij zal vast blij geweest zijn met zijn shirt maar zijn ouders zeiden wil je echt dat shirt op je kamer hangen of wil je hem verkopen en een Playstation 4 halen met spellen erbij die je zo graag voor kerst wilt hebben en die papa en mama niet kunnen betalen. Je weet nooit wat er speelt maar voor Ziyech een beetje lullig.

4 december 2019 om 20:57

Waarschijnlijk verkopen ze het gwn om de boete te kunnen betalen van betreden van het veld. En misschien is het niet eens de echte vader.

Wat zielig zeg, dat hij afstand zou moeten doen van dat shirt voor die paar tientjes.. Zouden we hier niet een inzameling kunnen organiseren om die 700 euro bij mekaar te brengen en dat joch dit shirt kunnen laten houden?? Klein crowdfunding ...

Ik zie overal dat ze het geld wel nodig kunnen hebben, maar wat doen ze dan in vredesnaam in het stadion als dat geld zo belangrijk voor ze is.

4 december 2019 om 21:03

Prachtige reactie!! Hierboven gekscheerde ik een inzamelingsactie om dit joch zijn shirt te kunnen laten houden.. Maar ze hebben het dusdanig zwaar in deze familie dat kaartjes voor voetbalwedstrijden alleen betaald kunnen worden middels verkoop van door spelers gedragen shirts... Gossie toch

5 december 2019 om 07:53

Volgens mij wordt dat ook alleen. Beweerd vanwege de huidskleur van dat jongetje. Best frappant weer die vooroordelen.

We kennen de intenties niet dus laten we niet zo meegaan met de titel die onbewust een negatieve lading meegeeft. Wie weet hebben ze het geld nodig omdat ze een boete hebben gekregen o.i.d. Armoedig zullen ze vast niet zijn anders zouden ze denk ik geen Cl match bezoeken. Anyway we weten het niet. Als de ouders wel gewoon geld willen vangen dan is het zielig en sneu.

4 december 2019 om 21:18

SocioFan1 Er zijn natuurlijk altijd mensen op deze aardkloot die al het geld uitgeven voor hun huisdieren en de plaatselijke voetbalclub dan hun primaire levensbehoeften.. kijk maar eens na de (oude) wijken in Engeland, zoals bij Liverpool

Beetje jammer weer, ooh Ziyech mijn held mag ik een knuffel huilen en alles. Weet je wat jongen jij krijgt mijn shirt. Hup op eBay ermee

Ach het werd allemaal als aandoenlijk en schattig afgedaan. Ik vond het belachelijk. En dan te bedenken dat hij waarschijnlijk met een ouder was die dit aanmoedigde of initieerde. Zie nu de schattige bedoelingen. Gewoon een gebrek aan normen die hele actie. Stel dit gebeurt straks veel vaker door kinderen. Is het dan nog allemaal zo leuk?

5 december 2019 om 00:01

Wat me nog het meeste irriteert is het verschil in behandeling tussen de streakers. Rent er een kerel met een bierpens het veld op? Gelijk wisselen ze de beelden naar sfeerbeelden van het stadion? Rent er een mooie dame het veld op? Dan laten ze het toch nog een aantal extra seconden goed in beeld zien. Rent er een kind het veld op? Dan is het ineens prachtig en wordt dit volledig in beeld gebracht. De overtreding is gewoon hetzelfde maar iedereen krijgt een andere behandeling.

Zou deze jongen een stadion verbod krijgen net als elke andere supporter,begrijp niet waarom dit zoveel aandacht krijgt,kan je wel zeggen het is een kind maar waar zij die ouders of begeleiders dan?

Ben ook wel weer klaar met alle jongentjes die het veld bestormen of met een groot bord om een shirt bedelen. Aan het begin was het leuk om te zien, maar het begint nu echt iedere wedstrijd te gebeuren.

Waarschijnlijk om de kosten van de boete voor zijn veldbestorming deels te dekken. Sowieso moeten dit soort kneuzen niet worden beloond met dit gedrag.

Dan krijg je het shirt wat je zou graag zou willen, en je betreedt daarvoor zelfs het veld. En dan zet je het op ebay voor 200 euro. De verkoper zal wel skere tijden hebben.

Het shirt is er al weer af

Vond het toen al tamelijk kansloos, en nu al veel meer. Waarom zou je in godsnaam als ouder je kind toelaten dat veld op te rennen.

Ben benieuwd voor hoeveel dit shirt uiteindelijk zal worden verkocht. Inmiddels is Ziyech een bekende naam geworden in de voetbalwereld dus het zal zeker een hoog bedrag kunnen opleveren.

5 december 2019 om 04:08

Wie zegt dat het echt zijn shirt is?

5 december 2019 om 10:40

Genoeg mensen die naïef genoeg zijn om er in te trappen.

Mijn gevoel zegt dat het shirt in handen is gekomen van iemand die zich als zijn vader voor deed. Kan mij niet voorstellen dat het jongetje en zijn papa het shirt te koop zetten. Dat zou echt schandalig zijn.

Ik denk dat Ziyech het shirt aan de verkeerde persoon heeft gegeven die met een leugen 'de vader' van is. Als je even logisch na denkt: Welk ouder gaat nog gezellig op de tribune de wedstrijd uit kijken, terwijl je ziet dat je kind op het veld is opgepakt door stewerds en ergens in een kamer wordt vervoerd. Je gaat natuurlijk als een gek naar beneden waar je kind verblijft. Onderweg naar beneden spookt het ook nog in je hoofd dat je een fikse boete krijgt en ga je nadenken hoe je je kind ter plekke gaat straffen. Een vuistslag of een platte hand. Dit wil je heel graag maar het wordt dus een draai om de oren en een schop onder de kont. Dit zou ieder ouder doen. Op zoek naar je kind!

Jongens..Denk toch eens na.Wie zegt dat het het bewuste shirt van Ziyech is? Voor 90 euro zo besteld hoor met opdruk. Makkelijk verdiend. Of wordt het zweet gecontroleerd?

Kan hij van het geld mooi de boete van stadionverbod betalen. neem aan dat hij een stadionverbod heeft gekregen? Zoiets kan je niet accepteren neem ik aan, anders krijg je iedere wedstrijd zulke taferelen.........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper50
D. BlindVerdediger50
N. MazraouiVerdediger50
AntonyAanvaller53
Q. PromesAanvaller51
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

304 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Chelsea 1 0 0 0
2019/2020 Ajax 21 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

Lampard heeft compliment én weinig hoopgevende boodschap voor Ziyech

Hakim Ziyech wacht voorlopig nog op zijn eerste officiële basisplaats als speler bij Chelsea. Na een in de voor de voorbereiding opgelopen knieblessure kwam de aanvallende middenvelder annex buitenspeler voorlopig tot...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren