Onbegrip voor uitspraken Van Bommel: ‘Dat moet je gewoon niet doen’

Woensdag, 4 december 2019 om

PSV zit sportief in zwaar weer, daar de laatste negen wedstrijden slechts één overwinning opleverden. De druk op de positie van trainer Mark van Bommel is behoorlijk toegenomen en als het aan Jan Poortvliet ligt, krijgt de oefenmeester op korte termijn hulp van Guus Hiddink. Poortvliet geeft in gesprek met PSV Inside te kennen dat op deze manier het tij gekeerd zou kunnen worden.

“Of Mark van Bommel steun van buitenaf moet krijgen vind ik ondertussen wel een issue geworden, ja. Een type als Guus Hiddink heeft natuurlijk altijd wel meerwaarde. Als Guus beschikbaar is en het zou willen, moeten we dat gewoon doen. Daar kan Mark van Bommel erg veel van leren en zo kan misschien het tij gekeerd worden”, stelt Poortvliet. Dat Van Bommel afgelopen zondag na het 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen te kennen gaf dat hij zijn ploeg in de eerste helft ‘fantastisch’ vond spelen, begrijpt de oud-international en voormalig speler van PSV niet.

“Ik vind het zwak dat de trainer altijd excuses heeft na de wedstrijd. Dat moet je gewoon niet doen. Geef gewoon een korte analyse wat je er van vond, wat er fout ging en over welk gedeelte je wel tevreden bent. Want voor je het weet, komen de spelers ook alleen met excuses en dan sta je niet open voor verbetering”, stelt de voormalig trainer van onder meer Helmond Sport, Southampton, FC Eindhoven, Telstar en FC Den Bosch. Poortvliet is tevens van mening dat Europese wedstrijden ‘gewoon’ tot een reeks behoren, in tegenstelling tot wat Van Bommel zei.

“Als je het zo allemaal overziet is het seizoen naar de klote. Er is Europees gewoon slecht gepresteerd en dat is heel erg jammer voor dit jonge PSV. En in de competitie is het eigenlijk ook gewoon over”, concludeert Poortvliet. “Ik vind en constateer dat het team zichzelf constant laat foppen en verdedigend niet alert en niet scherp is. Er wordt veelal achteruit gelopen en zelfs bij stilstaande fases zijn we niet scherp en alert. Dat is toch wel echt heel erg kwalijk.”


Poll

Ben jij het hiermee eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

De mensen die 'nee' hebben gestemd op de poll, waar ben je het precies niet mee eens? Vind het wel interessant om dat te weten, aangezien ik eigenlijk niks in dit artikel zie wat niet waar is.

4 december 2019 om 13:42

Los van het feit dat ik het met Poortvliet eens ben blijft het natuurlijk zijn mening. Niet iedereen hoeft het eens te zijn met iemand zijn of jou mening.

4 december 2019 om 13:46

Klopt inderdaad, daarom zou ik het wel interessant vinden om te zien hoe de mensen die 'nee' stemden dit dan zien.

4 december 2019 om 15:35

Ik vind dat Guus zich hier niet aan moet branden. En ik dacht dat v Marwijk ook zijn adviseur was. Laat die dan maar zijn verantwoording nemen.

4 december 2019 om 15:57

Sinds van marwijk bondscoach in de zandbak is hollen de resultaten van psv onder van bommel hard achteruit. Ik vraag me af of er een verband te vinden is.

4 december 2019 om 17:26

Van Marwijk zit toch al een tijdje in de zandbak of heb ik dat mis? Anyway, of vmarwijk nou de oplossing is durf ik te betwijfelen. Blinkt nou ook niet echt uit in creativiteit en lef, vind het een wat saaie, klinische coach. Weet niet of dat gaat werken met deze jongens die juist de nodige bezieling lijken te ontberen.

4 december 2019 om 17:45

@ijsmuts ze hadden Luuk De Jong nooit moeten verkopen. in een competitie waar clubs nooit kijken naar lange spelers voor achterin is zo een kopsterke spits echt een wapen gebleken de afgelopen seizoenen bij Psv. hij maakte vaak het verschil tussen winst en verlies. ook de diepgang op de vleugels is weg sinds het vertrek van Lozano en Angelino was twee klassen beter als die Sadilek. natuurlijk moet er dan natuurlijk nog steeds meer materiaal uit deze selectie worden gehaald door Van Bommel maar de vervangers die zijn gehaald voor drie belangrijke basisklachten zijn allemaal twee klassen minder dus het is niet puur en alleen de schuld van Van Bommel imo

4 december 2019 om 19:12

@nick Danninga Van Marwijk is net ontslagen dus die heeft nu wel tijd.

4 december 2019 om 19:38

Beastman: Ik las het al ja. Het lot is PSV blijkbaar gunstig gezind. Niets staat een familiereunie nog in de weg

4 december 2019 om 20:46

@japie, het gaat het hele kalenderjaar vrij moeizaam. Ook toen deze mannen er nog wel waren.

4 december 2019 om 14:29

Nou ik heb niet gestemd, maar zou wel nee kunnen stemmen. Staan een paar dingen in het artikel, 'it jonge Psv' bijvoorbeeld waar ik het niet mee eens ben. Daarnaast gaat Van Bommel echt niet assistent spelen van Hiddink of vice versa. Overigens lees ik allemaal, in mijn ogen, onwaarheden over de selectie van Psv. Zoals dat het heel jong is, niet echt waar, en heel slecht, ook niet waar. Ik vind PSV nog steeds op Ajax na de beste selectie hebben. AZ is zeker dichterbij gekomen, maar verder vind ik dat PSV nog steeds een selectie heeft waarmee het 9 van de 10 tegenstanders zou moeten oprollen in de eredivisie. Alleen ze zijn het helemaal kwijt geraakt, of Van Bommel het nog kan omdraaien weet ik niet, maar met deze selectie moet je gewoon tweede worden in de eredivisie.

4 december 2019 om 15:31

Dat ligt aan hoe je naar de selectie kijkt. AZ heeft individueel misschien minder goede spelers, maar is veel beter in balans dan Psv. En als je puur naar de basisspelers gaat kijken dan denk ik dat AZ betere backs en een beter Centraal middenveld heeft, en ook op rechtsbuiten is AZ beter. Qua selectie ontlopen die elkaar niet veel. Ajax is de buitencategorie in de Eredivisie, dat is wel al duidelijk. De categorie daarna is AZ en Psv, die zitten momenteel op een vergelijkbaar niveau. En ik denk serieus dat AZ meer waarde op het veld heeft staan dan Psv.

4 december 2019 om 14:31

Ik heb nee gestemd omdat het niets uit zal maken. Van Bommel is niet geschikt als coach, dat is inmiddels wel duidelijk. Zijn naam is de enige reden dat men maar van alles bedenkt om het onvermijdbare niet te hoeven doen namelijk hem ontslaan en vervangen door een ervaren trainer.

4 december 2019 om 15:04

De reden dat ik 'Nee' heb gestemd is omdat ik vind dat Mark van Bommel ongeschikt is als trainer. Met of zonder hulp van wie dan ook. Zijn zure persoonlijkheid zit hem gewoon in de weg. De selectie is trouwens niks mis mee. En vorig jaar toen alles nog goed ging kwam volledig door Bert van Marwijk. Nare vent die Mark.. Maar dat is mijn zoute mening.

4 december 2019 om 15:34

@aajx1812 ik denk dat v Bommel te eigenwijs is om te leren. Ook hoe hij na Emmen met glimlach tijdens interview zat laat zien dat hij de ernst niet inziet of denkt dat het wel allemaal goed komt.

4 december 2019 om 16:36

Het bizarre is dat als PSV uit speelt tegen notabene Emmen. Je al rekening houdt met verliespunten. Kom op zeg. PSV met deze selectie moet tweede staan of tenminste gedeeld tweede. Als PSV niet oppast gaat het manke en blinde Feyenoord er nog langs. Die heeft met Advocaat en Arnesen de mannen die eigenlijk bij PSV hadden moeten zitten. Twee groentjes op de belangrijkste plekken van de club en een schrijvende volleybal coach als AD. Echt dit kan je toch niet verzinnen. En iedereen reageert zo lekker Brabants gelaten. Kind van de club. Icoon etc. Bizar.

Bommeltje vindt zichzelf een toptrainer maar eigenlijk is hij een assistent en dan nog niet eens een echt goede

4 december 2019 om 14:29

Dat is een aanname van jou dat hij zichzelf een toptrainer vindt. Feit is dat hij wel erg veel verkeerde keuzes maakt en er totaal niet van leert. Voorbeeld is hoe hij Rosario na al ruim een half jaar slecht spel, maar blijft opstellen. En een Guti kan niks goed doen bij MVB. Deze jongen is mentaal kapot gemaakt door zijn trainer.

4 december 2019 om 15:06

Half jaar? Sinds van Marwijk zich er minder mee bemoeit al. Een jaar dus. Ik zou ook slecht gaan spelen als er zo'n arrogante narcist in mijn oor staat te schreeuwen.

Bommel hoeft alleen maar op te stappen of ontslagen te worden. Zo moeilijk is het toch niet? Dit gaat echt niet meer lukken zo. Pijnlijk om te zien

Het is echt een wonder dat Van Bommel er zit. Na 15 speelrondes een achterstand van dertien punten op koploper Ajax, een CL-uitschakeling tegen een matig Basel, een EL-uitschakeling in een poule met Sporting Lissabon, Lask Linz en Rosenborg BK en afstraffingen tegen Lask Linz (4-1), AZ (0-4) en FC Utrecht (3-0). Vrijwel alle spelers staan stil in hun ontwikkeling en van de laatste negen duels werd er slechts één gewonnen. Van het topsportklimaat bij PSV is niks meer over. Voor een kleine veertig miljoen aan aankopen gedaan en al begin december speelt PSV nergens meer voor.

4 december 2019 om 13:48

Nou zo'n wonder is dat niet. Van Bommel is een kind/icoon van de club. Die zelfde club heeft hem voor de leeuwen gegooid met amper ervaring dus het zou ook erg zwak zijn van PSV richting van Bommel om hem er voor de kerst al uit te knikkeren als het ''even'' niet loopt. Ik ben het met je eens dat de prestaties ver onder maat zijn en heb er eerlijk gezegd weinig vertrouwen in dat hij het nog op de rit gaat krijgen maar PSV zal hem niet snel ontslaan. Ze laten hem de eer aan zich zelf houden als het zo door gaat daar ben ik van overtuigd. Ik zie PSV nog eerder Guus Hiddink of Bert van Marwijk er naast zetten dan dat ze hem ontslaan. OF er gaat wat veranderen in de technische staf OF van Bommel gaat zelf weg.

4 december 2019 om 14:02

"even niet loopt'.. Hij en John de Jong bakken er al 1,5 jaar helemaal niets van. Blijft het geweldig vinden dat Psv'ers alles nuanceren zodra het over van Bommel gaat. Hier had je bij Feyenoord en Ajax niet mee weggekomen maar bij PSV zijn ze kennelijk verblind zodra het over VB gaat.

4 december 2019 om 14:09

geen 1,5 jaar hoor, 'pas' vanaf de winterstopmaar desalniettemin zie ik het nu niet meer goedkomen met PSV als ze Van Bommel laten staan. Hij heeft zich compleet ongeloofwaardig gemaakt met zijn uitspraken, acties en wisselbeleid.

4 december 2019 om 14:10

Ik moet ook zeggen dat het niet maar "even" niet loopt bij Psv. Sinds Emmen uit na de winterstop vorig seizoen heeft PSV nauwelijks goede wedstrijden gespeeld en het kampioenschap vergooid. Het materiaal bij PSV is natuurlijk niet meer zo goed als een paar jaar terug, maar hiermee moet je toch nog steeds dominant kunnen winnen van teams als Emmen, Willem II, Sparta en Lask Linz? Daarnaast werkt het eeuwige beschermen van ondermaatste spelers als Rosario en Sadilek ook funest, want dat zorgt voor alleen maar extra frustratie bij supporters wanneer steeds dezelfde jongens in de fout gaan.

4 december 2019 om 14:18

@DMS, ik vind ook dat het vertrek van Angelino en Schwaab slecht is opgevangen. PSV wist al langer dat ze weg zouden gaan en toch is daar niet goed op geanticipeerd. Daardoor was PSV niet goed voorbereid op het seizoen.

4 december 2019 om 14:59

Deeveedeeik zet ''even'' toch tussen aanhalingstekens? En dat PSV er al 1,5 jaar niks van bakt is natuurlijk onzin. Vorig jaar is PSV nipt 2e geworden met een legendarisch goed Ajax. Dit jaar heeft PSV het gros van de wedstrijden verloren terwijl ze 5 basisspelers miste. Daar kan van Bommel ook weinig aan doen Des al niet te min ben ik er nog niet van overtuigd dat van Bommel echt een goede trainer is. Hij maakt nog steeds onbegrijpelijke keuzes met Sadilek en Rosario in de basis al moet je je wel afvragen wie je er dan neer moet zetten. De Jong is daar ook voor een groot deel schuldig aan. Persoonlijk geef ik hem nog tot aan de kerst om te te overtuigen, we doen immers toch op geen enkel noemenswaardig vlak mee. Als hij het voor die tijd niet op de rit krijgt hoop ik dat hij de eer aan zich zelf houd.

4 december 2019 om 16:42

.gros van de wedstrijden 5 basisspelers? Je kan ook het wel aandikken. Allen az thuis was zonder 5 basisspelers, maar daarvoor en daarna miste je er per wedstrijd maximaal 2 en had je tegen bijvoorbeeld utrecht uit, lask thuis, sporting uit en emmen uit gewoon nog de beschikking over de hele selectie en miste je tegen willem 2 volgens mij alleen nog maar malen. Daarnaast moet je hendrix en viergever ook niet belangrijker maken dan dat ze zijn die je beiden 2 wedstrijden miste door een rode kaart. Sterker nog veel psv'ers zie ik al heel het seizoen roepen om guti en het Duitse trio achterin. Daarnaast vlogen ze er tegen lask, sporting en willem 2 even makkelijk in als de wedstrijden ervoor mede door zwak verdedigen van deze spelers.

4 december 2019 om 20:15

Helemaal eens, pure kapitaalvernietiging is het

4 december 2019 om 14:03

Je ziet het veel te zwart-wit. Feitelijk is er niet zoveel aan de hand. Niemand is in paniek in Eindhoven, ook het publiek niet. De tribunes zitten nog steeds redelijk vol. Ik denk dat de buitenwacht veel te hoge verwachtingen van dit Psv heeft. Psv heeft bewust voor de jeugd gekozen vandaar dat Ihattaren, Sadilek, Rosario, Gakpo allemaal tot wasdom mogen komen. Over een paar jaar mag je met deze investering weer een topsportklimaat van Psv verwachten tot die tijd laten ze Ajax aan de champagne zitten !

5 december 2019 om 00:08

Voor de jeugd kiezen werkt alleen als je er ook ervaren kwaliteit naast zet, niet schrijnende middelmaat zoals ze al decennia hebben bij PSV. Altijd een paar toppers met waarde en de rest is puin, nooit een voltallige selectie met enigszins balans. Komt ook mede door het ontbreken van een filosofie/vaste speelstijl, waardoor je nooit gericht kunt scouten. Dat is de reden dat ik bijv denk dat Maher en Narsingh bij ajax geslaagd zouden zijn, maar PSV moest en zou zich bewijzen en hun calimero complex overwinnen. Sommige spelers passen nou eenmaal niet bij bepaalde clubs. Je gooit nu egoistisch jaren weg voor 'jeugd' maar verhuurt een aantal grote talenten. Ze selecteren nooit door, daarom hebben hun vroegere jeugdtalenten max 20 potjes gespeeld voor ze op hun 25e transfervrij zijn.. dit kost NL kostbare UEFA coefficienten, ookal is PSV al jaren geen ster in het behalen daarvan, maar janken ze wel het hardst zodra het gevolgen krijgt.

4 december 2019 om 14:37

Tel daar ook nog maar vorig seizoen bij op (beker en kampioenschap weggegeven)

4 december 2019 om 15:11

@thanos. Hoezo weggegeven? Het is uitermate knap en een heel goede prestatie van psv dat ze bij Ajax zijn gebleven tot het einde van de competitie. Ajax speelde halve finale CL. Dan steek je als team in absolute topform. Wereldprestatie. Als je dan als psv zo vlak achter zo’n team kan eindigen, dan heb je als psv zijnde ook een topprestatie geleverd.

4 december 2019 om 16:46

Een topprestatie geleverd omdat ze dicht bij Ajax zijn gebleven? Volgens mij speelde psv gewoon 32 keer tegen emmen, excelsior, nac, etc. Die hoor je met het budget van psv altijd ruim te winnen. Ze hebben eerder een wanprestatie geleverd door 6 of 8 punten voorsprong weg te geven nadat Ajax nog in de CL en de beker zat terwijl psv zich nog maar 12 wedstrijden hoefde te focussen op de Eredivisie.

Ja nog een adviseur erbij. Of ze schoonvader niet genoeg is. Denk dat er weinig coaches zijn die met deze dunne selectie het veel beter zouden doen. En je kan psv niet vergelijken met ajax en az heeft gewoon een team wat het uitstekend doet. Psv doet het niet eens zo slecht.Europees is het al jaren niet best en dit jaar is het niet anders.

4 december 2019 om 13:45

Psv doet het wel slecht wve, hoe kun je nou stellen dat PSV het niet slecht doet joh? Ze staan 3e met 13 punten achterstand op de koploper, waar ze vorig seizoen 5 punten voorstonden op datzelfde team. Psv ligt uit Europa en er zit ook totaal geen lijn in het spel. Bommel doet zo te zien aan vriendjespolitiek, anders kun je niet steeds Sadilek en Rosario op blijven stellen. Nee, hoe psv presteert mag je echt niet tevreden over zijn.

4 december 2019 om 13:59

Ja maar iedereen zegt dat ze het vorig jaar boven verwachting gepresteerd. Dus wat verwacht je dan dit jaar? Ik verwachte er al niet veel van. Het complete spel van psv moest ineens anders. Dat krijg je er niet in een zomertje in.

4 december 2019 om 13:46

Ik vind dit echt onzin. De linksbackpositie is weliswaar dunbezet maar de rest van het elftal moet in de Eredivisie toch fluitend tweede staan? Een aanval met Ihattaran, Bergwijn, Malen en Bruma/gakpp/doan/pereiro is gewoon geweldig en misschien zelfs CL-waardig. Zijn contract mag dan aflopen, maar ik had graag een PSV gezien met Pereiro op 10, Bergwijn op links, Ihatarran op rechts en Malen in de punt. Het middenveld en de verdediging zijn dan weliswaar verre van CL-waardig, maar met Dumfries, Schwaab en Viergever heb je drie solide verdedigers en op het middenveld heb je met Guti een speler rondlopen die echt wel kan ballen, terwijl Rosario en Hendrix weliswaar matig zijn, maar ook al weer niet zo dramatisch zijn dat je daarmee zeven punten achter AZ hoort te staan.

4 december 2019 om 13:57

Lekker de lat steeds lager leggen omdat het een clubicoon betreft. Europees is het al jaren niet best, dus dan is het prima dat de huidige trainer daar geen verandering in brengt. Ben jij echt zo simpel? Ik denk dat een hoop coaches het een stuk beter zouden managen met keepers- en aanvoerderswissels. Een hoop trainers zouden met dit materiaal gewoon winnen bij Sparta, Emmen, Linz, Willem II, etc. Ondertussen mag van Bommel iedere week met nieuwe excuses komen waarom het niet loopt. Excuses die dan even later toch niet juist blijken te zijn. Elke week dezelfde tactiek, waar clubs zich op kunnen instellen en ook daar wordt niks aan veranderd door van Bommel. Weinig coaches zouden zo weinig veranderen aan hun tactiek als deze week in week uit niet zo blijken te werken. Maar blijf lekker in je eigen wereldje leven dat het allemaal wel meevalt en niet zo slecht gaat. Zelfs met deze selectie kun je betere prestaties leveren.

4 december 2019 om 14:02

Ik ben niet simpel ik kijk naar het beleid van de afgelopen jaren en dan is dit resultaat niet gek. Jammer als jullie dat hoger verwachten maar ik niet.

4 december 2019 om 14:06

Ik vind dat je mensen moet aanspreken op hun fouten. Die zijn gemaakt door Toon Gerbrands, John de Jong, maar ook door Mark van Bommel. Als van Bommel zijn werk beter had gedaan waren de prestaties ook beter geweest. Los van de fouten die Gerbrands en de Jong gemaakt hebben. Nee, een titel had er dan wellicht dit jaar niet ingezeten, maar als van Bommel zijn werk goed had gedaan stond in dichter in de buurt van AZ en had ie Europees overwinterd.

4 december 2019 om 14:35

dat heb ik al vaker gedaan de jong en gerbrands zijn eigenlijk nog meer verantwoordelijk dan van bommel. Eigenlijk is gerbrands de hoofdverantwoordelijke om zo een onervaren technisch team neerzet incl: TD

Is Rosario echt zo matig? Wie in de huidige selectie moet dan de spelverdeler zijn? Ihataren een linie zakken, is dat een optie? Wanneer is Afellay beschikbaar? Het eredivisie niveau moet opgekrikt kunnen worden. Hoe kunnen andere clubs profiteren van het succes van Ajax (en Az)?clubs leggen tegenwoordig hun spelopvatting (of voetbal Dna) vast in een soort blauwdruk die door de hele jeugdopleiding en organisatie omarmd dient te worden. Ajax, Barcelona maar tegenwoordig ook subtoppers in de Duitse of Engelse competitie. Wat is de speelwijze die typisch is voor Psv?

4 december 2019 om 14:39

Ja, Rosario is echt heel matig en dat al meer dan een half jaar. Dan moet je als trainer ingrijpen en andere spelers een kans geven. Anders ben je niet meer geloofwaardig. Als Guti 1 mindere wedstrijd speelt, staat hij er gelijk de volgende 5 wedstrijden naast. Dat is dus wel heel erg met 2 maten meten. Funest voor het team en de motivatie.

Ik zou van Bommel niet ontslaan. Natuurlijk doet PSV het minder dan afgelopen jaren, maar deze selectie is ook wel erg jong en onervaren. Ook hebben ze niet 1 speler die in staat is om middels een sterke persoonlijkheid en goede dosis ervaring zijn medespelers kan helpen in een situatie als deze (nee, ik zie Afellay niet als zo iemand). Een coach kan dit niet in zijn eentje. Bovendien stond beginnend trainer Frank de Boer elk jaar met gemiddeld 10 punten achter op de koploper en werd toch steeds kampioen. Gezien de kracht van Ajax zie ik een kampioenschap als dit jaar niet haalbaar, maar ik ga ervan uit dat PSV gewoon tweede kan worden. Verstandig om Hiddink erbij te halen, kan in ieder geval geen kwaad denk ik.

Mark is gewoon geen goede trainer klaar punt uit. Dan kunnen we allemaal wel met oplossingen komen om Hiddink of van Marwijk erbij voor de groep te gooien. Zal niks uitmaken. De kunst is om nu een goede trainer te vinden die de groep kan leiden. Misschien moet er gezocht worden naar een buitenlander. Want zoveel goede trainers uit Nederland zijn er ook niet weer die PSV terug op rails kunnen brengen. Ik vind dat er ook nieuwe trainers mogen opstaan. Die oude gezichten zijn niet meer wat ze waard waren. Van Gaal, van Marwijk, Hiddink, Advocaat etc. Zijn voor mij geen toptrainers meer. Kijk Feyenoord, die uit paniek Advocaat vragen om te helpen. Sorry hoor maar ik zie geen veranderingen.

Weg met die klojo. Heeft alleen maar ellende gebracht. Vorig seizoen kampioenschap om zeep geholpen, nu weer een seizoen verkloot.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3527
4.PSV2813
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller152
D. MalenAanvaller1310
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

271 fans
Coach, 42 jaar
SeizoenClub
2018- PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München
Laatste voetbalnieuws

Van Bommel kiest voor zelfde PSV-elftal als tegen FC Emmen

PSV speelt zaterdagavond tegen Fortuna Sittard in dezelfde opstelling als tegen FC Emmen; een duel dat in een 1-1 gelijkspel eindigde. Dat betekent dat Michal Sadilek wederom als linksback speelt en...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren