‘Van de Beek hoog op de lijst; transfer kan binnen paar uur afgerond zijn’

Woensdag, 4 december 2019 om

Donny van de Beek staat nog altijd op de radar van Real Madrid. De 22-jarige middenvelder van Ajax, die nog tot medio 2022 vastligt, werd afgelopen zomer hevig gelinkt aan de Spaanse grootmacht, maar een transfer bleef uit voor de Oranje-international. Van de Beek staat nog altijd hoog op het lijstje van de leiding van Real, maar trainer Zinédine Zidane heeft een andere favoriet.

Afgelopen zomer werd Real naast Van de Beek ook in verband gebracht met Christian Eriksen en Paul Pogba. Laatstgenoemde geldt nog altijd als favoriet van Zidane, zo claimt Marca woensdag. De trainer vindt zelfs dat de clubleiding hem de komst van Pogba verschuldigd is, daar Zidane in maart het roer overnam bij Real na aandringen van de club. Zidane ziet Pogba nog altijd als 'het ontbrekende puzzelstukje'.

Pogba, die nog tot medio 2021 vastligt bij Manchester United, heeft zelf ook oren naar een overstap naar de Koninklijke. De leiding van Real twijfelt echter of Pogba wel zou passen binnen de selectie. Daarnaast wil Real ook ruimte bieden aan talenten die mogelijk doorbreken. Zowel Pogba als Zidane hoopt dat een transfer naar Real deze winter of komende zomer plaats gaat vinden.

Real heeft twee andere opties als versterkingen voor het middenveld. Naast de bijna transfervrije Eriksen van Tottenham Hotspur staat Van de Beek op de lijst. De Ajacied is de favoriet van de clubleiding, aldus Marca. De Spaanse sportkrant meldt dat het strikken van Van de Beek binnen een paar uur moet lukken als men besluit vol te gaan voor de Oranje-international.

Zidane: 'Wil niet praten over interesse in Eriksen en Van de Beek'
Meer video's


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door sirius)

Heb het gevoel dat Real zichzelf enigzins overschat hiermee. Of betalen ze 100 miljoen aan Ajax en 15 miljoen aan Ven de Beek? Dan is het binnen een paar minuten gebeurd.......

4 december 2019 om 10:18

Er lag vorig jaar in principe al een deal die vrijwel helemaal akkoord was, alleen toen hield Madrid op het laatste moment af. Donny is weer wat beter aan het einde van het seizoen maar hij heeft ook een jaar minder contract, dus het lijkt me dat ze die deal gewoon nog kunnen sluiten als Ajax en Madrid daar allebei oké mee zijn.

4 december 2019 om 11:03

Ik snap alleen niet dat Madrid liever vd Beek dan Ziyech neemt. De Ligt, Frenkie en vd Beek zijn allemaal fantastische spelers, maar er is maar 1 speler al 3 jaar de beste speler van Ajax. Ziyech kan alles dat vd Beek kan op dezelfde posities, maar dan beter. En dan altijd maar dat balverlies argument. Wie zegt dat Ziyech zich niet kan aanpassen?

4 december 2019 om 11:22

Omdat ze meer opzoek zijn naar een type van de Beek? Ik denk zelf dat uiteindelijk pogba naar Madrid gaat en van de Beek naar Man U.

4 december 2019 om 11:34

Ik hoop met heel mijn hart dat vd Beek niet naar Man U gaat, wat een rotzooi is het daar.

4 december 2019 om 11:54

Tja, mahrez, aguero en kdb zijn misschien de beste spelers van City maar daar ben je niets mee als je een doelman nodig hebt. Zyjech is imo gewoon niet het profiel dat Madrid nodig heeft

4 december 2019 om 12:28

Tja, dat snap ik ook wel. Al hoewel je in Kyle Walker een vleugelverdediger en keeper in 1 hebt. Laten we nou niet doen alsof Ziyech en vd Beek zoveel van elkaar verschillen. Daarom zei ik ook op dezelfde posities. Natuurlijk spelen ze op enigszins verschillende posities, maar het zijn allebei harde werkers, met een neusje voor de goal en een goeie kaats en steekbal. Ik zou liever Ziyech hebben in ieder geval.

4 december 2019 om 12:29

Tja, dat snap ik ook wel. Al hoewel je in Kyle Walker een vleugelverdediger en keeper in 1 hebt. Laten we nou niet doen alsof Ziyech en vd Beek zoveel van elkaar verschillen. Daarom zei ik ook op dezelfde posities. Natuurlijk spelen ze op enigszins verschillende posities, maar het zijn allebei harde werkers, met een neusje voor de goal en een goeie kaats en steekbal. Ik zou liever Ziyech hebben in ieder geval.

4 december 2019 om 13:10

Zelfde type... je bent serieus hé?

4 december 2019 om 16:08

" Er lag vorig jaar in principe al een deal die vrijwel helemaal akkoord was, alleen toen hield Madrid op het laatste moment af " . Is natuurlijk niet zo. Als Real de boot af houdt, is er geen deal. Een deal is er pas als beide partijen er een klap op hebben gegeven en aangezien Donny nog steeds bij Ajax speelt, is dat niet gebeurd. Ajax heeft er alles aan gedaan om Donny te behouden en ook daaruit blijkt dat er nooit een deal is geweest. Een deal is er pas als alles op papier staat met handtekeningen er onder en volgens mijn informatie is er zelfs nooit onderhandeld, maar is de belangstelling van Real slechts zijdelings en informatief geweest. Alles wat wij weten, komt uit de media en dezelfde media die eerst berichten dat er een deal was, schrijven nu dat dat niet zo is. Die deal berust louter op speculaties en die zijn over het algemeen niet al te betrouwbaar. Dat betekent natuurlijk niet dat Donny niet naar Real zou kunnen gaan, maar zo lang Zidane daar trainer is, zie ik dat eerlijk gezegd niet zo snel gebeuren. Volgens mij is Zidane de voornaamste reden dat Donny nog steeds bij Ajax zit en die zit ook volgend seizoen nog op de bank bij Real. Ik acht de kans groot dat Donny na dit seizoen zijn biezen pakt, maar ben er niet van overtuigd dat Real zijn nieuwe bestemming wordt.

4 december 2019 om 16:15

Freek Jansen heeft van betrouwbare bronnen vernomen dat er een volledige afspraak was qua prijs etc, die alleen nog wachtte op een handtekening en medische keuring. Dat heeft hij in de pantelic podcast meerdere malen gezegd. Dus alles stond op papier, alleen de handtekeningen ontbraken. Ook liepen de onderhandelingen tussen Real, Donny en Ajax al vanaf eind 2018, dat hebben zowel Mike Verweij als Freek Jansen bevestigd.

4 december 2019 om 10:19

Vermoedelijk zijn de vraagprijs en contractsvoorwaarden al duidelijk. Er was vorig jaar zo veel rook dat er wel iets van vuur geweest moet zijn. Zou Donny het ook zo erg gunnen, hij voetbalt nu ook lekker op een wat verdedigender positie en laat gewoon zien de eredivisie ontgroeid te zijn. Ajax voetbalt zo veel makkelijker met hem naast Martinez en Ziyech er voor.

4 december 2019 om 10:20

Naja als Real in de zomer 70 miljoen bied, dan zal Ajax daar wel mee akkoord gaan denk ik. En ik zie ze er ook wel uitkomen met Van de Beek. Dus dan kan het snel gaan. Twijfel overigens dat Van de Beek goed genoeg is voor Real. Zie hem graag in de PL.

4 december 2019 om 11:23

Ik zou van de Beek wel graag naar Man U zien gaan. Maar dat Man U wel CL halen.

4 december 2019 om 10:21

Real zichzelf overschat? De grootste club ter wereld zichzelf overschat? Om een speler als Van De Beek binnen een paar uur binnen te hengelen? Je weet toch wel dat er al voorgaande gesprekken over hem zijn geweest tussen Real en Ajax? En dat Van de Beek dolgraag naar Real wil? Het is alleen nog een kwestie van het betalen aan Ajax wat er was afgesproken.. en nee dat zal bij lange na geen 100 miljoen zijn.

4 december 2019 om 10:28

Wilde niemand tegen het hoofd stoten hiermee, sorry. Maar ik reageerde op een evt transfer in de winter en daar zullen Ajax en misschien ook Van de Beek niet zo snel mee akkoord gaan. En in de zomer zullen er misschien weer andere factoren meespelen dan vorig jaar. Evt een goed seizoen, CL, EK? Of alles juist slecht natuurlijk. En meer kapers? Etcetc.

4 december 2019 om 10:35

@B-realmadrid, je blaast wel hoog van de toren zeg. pas nou maar op dat je niet de komende 15 jaar niks meer wint grootste club van de wereld, want in het voetbal komt na grote successen altijd een tijd van neerval... Tussen 1980 en 1996 was het ook niet veel bij jullie en kijk maar eens naar ac milan en man united. Je kan hard vallen en heb het gevoel dat zowel Real als Barca dit ook weleens kan gebeuren de komende jaren.

4 december 2019 om 10:41

Al dat voorwerk plus die paar uur is niet een paar uur. Dus ja, RM had heel wat werk nodig om zover te komen dat het nu mogelijk snel geregeld kan zijn. Mits ze willen betalen wat Ajax wil. Van de Beek moet niet in dat wespennest trappen, hij is niet gewild door Zidane (weliswaar een passant maar toch). Daarnaast trekken ze zo weer de portemonnee om de volgende hype speler te kopen. Hij kan beter naar een stabiele club. Maar dat is mijn mening.

4 december 2019 om 13:03

@drl80 - Mee eens. Hij is nog jong en het is belangrijk voor hem dat hij steevast speelt. Nu heb je die garantie nooit volledig, maar ik zie hem geen basisplaats bemachtigen bij Real Madrid over een lange periode. Ik kan het natuurlijk mis hebben, maar ik zie te veel zwakke punten waarmee je bij dat soort clubs alleen wegkomt als je exceptioneel bent. Dat is Van De Beek naar mijn mening niet.

5 december 2019 om 01:44

Clarkkent2. Ik vond het een opvallende uitspraak. Naar mijn mening was real nooit van het toneel verdwenen. Voor de zekerheid heb ik het even opgezocht. In die periode werden ze zes keer landskampioen en vier keer tweede. Ze speelden vier Europese finales, waarvan twee gewonnen, en daarnaast vijf halve finales. Ik weef het niet hoor, maar als dat niet veel is, dan vraag ik me af waar jij dan tevreden mee zou zijn. Ik denk van de Beek namelijk wel.

4 december 2019 om 10:28

Denk niet dat Ajax bij een behoorlijk bedrag voor een transfer van Van de Beek gaat liggen. Die jongen is bewust gebleven dit seizoen, maar daarna zul je hem een mooie transfer als deze niet meer kunnen ontnemen. Met een bedrag tussen de 50 en 60 miljoen kan Ajax gerust genoegen nemen en je denkt toch niet dat Van de Beek heel lang in een salarisstrijd met Real Madrid terecht komt? Kortom: als de club besluit om vol voor de Van de Beek gaat, kan het inderdaad snel geregeld worden. Overigens vind ik het helemaal geen club voor Van de Beek, die naar mijn smaak veel beter bij Tottenham, Liverpool of Bayern zou passen naar mijn smaak.

4 december 2019 om 10:36

ja idd Bergwijn voor 50 miljoen en vd Beek die in de CL gedomineerd heeft ook of niet Gomespsv... Minimaal 80 miljoen voor deze topper, net zoals je dat ook minimaal zou betalen voor een Portugees of Frans supertalent

4 december 2019 om 10:42

Alleen het probleem is vd beek is geen ‘Nederlands supertalent’. Als je dat zegt heb je het over de ligt. Vd beek is niet dat niveau. Bij Ajax is alles op hem afgesteld maar bij het Nederlands elftal zakt die elke keer weer door de ondergrond heen. 60 miljoen moet je blij mee zijn. 80 miljoen krijg je voor de echte toppers als de ligt en frenkie.

4 december 2019 om 10:55

nee joh, de ligt is een verdediger en te snel weggegaan, daar had je anders 120 voor moeten rekenen net als joao felix. Donnie is al vanaf de jeugd een supertalent. en speciale speler. Had ook (minimaal) dezelfde status als Frenkie in de jeugd, dus dat ineens Frenkie de man werd, en donnie een Klaassen lookalike is gewoon een foute inschatting door de media. Dat bewijst ie nu ook keer op keer in de CL, Donnie is een echte klasbak.hij liet het al zien in de EL tijdens Bosz, vorig jaar in de CL en alleen al omdat ie het dit jaar weer laat zien: minimaal 80-miljoen.

4 december 2019 om 11:06

Vergelijk vd beek alsjeblieft niet met Felix, de ligt of frenkie. Vd beek is echt stukken minder dan hun. Vd beek bewijst het elke keer bij oranje want daar is het spel niet op hem afgesteld. Dat gebeurt alleen bij Ajax niet bij de rest.

4 december 2019 om 11:14

jij lult. vd Beek laat het altijd zien, al jaren. en het spel bij ajax is niet op m afgestemd, sterker nog, hij heeft al in verschillende rollen moeten spelen. En kwam steeds boven drijven. Jij kent Frenkie sinds de hype en doet nu alsof hij een andere categorie is dan Donnie. Echte kenners weten dat Donnie al europese top was van zijn leeftijd sinds de Dtjes met Appie.

4 december 2019 om 11:48

Niemand dwingt Ajax om akkoord te gaan met bedragen zoals jij denkt. Ajax is een zeer rijke club en hoeven helemaal niet te verkopen. Daarbij Ajax heeft de laatste jaren europees en ja ook met Donnie laten zien heel wat te kunnen. Bedoel Europees choken ze niet zo opzichtig als bijvoorbeeld Arsenal die eigenlijk alleen beroemt zijn vanwege het net-niet zijn. Donny is geen europese top op zijn positie maar kan wel een aanvulling zijn voor een grote ploeg gezien zijn spel. Als Madrid echt wil en betaald moet hij het doen, dat is een grote kans, of hij slaagt? ik weet niet niet, maar dat gold ook voor Ligt en Frenkie.

4 december 2019 om 12:58

@clarkkent2 - Discussieer eens met wat meer respect. Denigrerend naar andermans mening en jouw eigen mening afdoen als feit en dan schrijven dat een ander "lult". Laten we eerst maar afwachten hoe hij het doet bij een Europese topclub als hij er eenmaal speelt. Echte kenners komen met feiten en voorbeelden, jij met een halfbakken mening, gebaseerd op jouw eigen haperende observatie (en dat is mijn mening).

4 december 2019 om 13:19

hebben ze je moderator gemaakt sirius? Of ben jij aangesteld over hoe je moet discussieren? Een mening is, zoals je zelf ook bewijst, altijd subjectief. Anders was het een opsomming van feiten. De toon van hoe ik mijn punt naar voren breng, daar ga jij niet over, moraalriddertje.

4 december 2019 om 13:26

Dream on @clarkkent2! Ten eerste is 50 miljoen voor Bergwijn niet echt reeel, dus zet dat maar uit je hoofd. Als PSV daar momenteel 40 voor krijgt heeft het het netjes gedaan. Maar 80 miljoen vragen voor Van de Beek als je dat nog niet eens voor De Jong en De Ligt hebt gekregen. Van de Beek is een goede speler, maar niet van dã¡t niveau en ook totaal niet vergelijkbaar met een speler als Joao Felix. Even het Ajax-brilletje afdoen en dan even objectief kijken.

4 december 2019 om 13:59

@gomes: dat over bergwijn was ook sarcastsich. Mooi dat je m zelf ook niet hoog inschat. Als ajax kwartfinale haalt CL of echt ver in de EL en vd Beek blijft deze riol spelen dan kan je in deze gekke markt makkelijk 80 miljoen vragen. Ajax is een revelatie in de CL en zeker na hoe Frenkie het nu gelijk goed doet bij Barca wil iedereen meeprofiteren. Je ziet het aan hoeveel er van hun genomineerd worden voor europese prijzen. Als Ajax een hype is en donnie 1 vd gezichten is 80 miljoen echt geen fantasie. Enige wat roet in het eten kan gooien is als ajax donnie bij verlenging een gelimiteerde transfersom heeft beloofd. En eerlijk..daar lijkt het wel op.

4 december 2019 om 14:12

@clarkkent2 - Daar ga ik inderdaad niet over, maar het laat al zien dat discussieren met jou geen zin heeft op deze manier. Eerst maar even wat fatsoen kweken en dan discussieren we wel een keer zoals grote mensen dat doen. Een fijne dag.

4 december 2019 om 22:20

Jij lijkt mij 13 of zo. Klopt dat? Pas je toon gewoon even aan als je met mensen in discussie wilt gaan zeg. Kom je minder aggressief over en nemen mensen je ook wat serieuzer. Want natuurlijk zie ik je sarcasme wel, maar negeer het gewoon omdat ik graag inhoudelijk op je verhaal wil ingaan. Veel succes!

4 december 2019 om 11:06

Wat een arrogantie van Real Madrid door te zeggen dat het binnen een paar uur afgerond zal zijn. Alleen hierom zou ik als Ajax zijnde een paar miljoen extra vragen. Gadverdamme

4 december 2019 om 11:56

Is natuurlijk de media en niet Madrid hè 😂

4 december 2019 om 11:48

Ik denk dat alle spelers van Ajax op handen en voeten naar Madrid zouden kruipen om in het maagdelijk wit te spelen. Ik heb het gevoel dat jij Ajax enigszins overschat hiermee.

4 december 2019 om 13:13

Nou ja, er was al min of meer een deal en 100 miljoen euro ga je echt niet krijgen voor Van De Beek. Ik denk dus ook niet dat een dergelijke transfer lang gaat duren, al zou ik het niet slim vinden van Van De Beek. Een volgende stap is prima, maar ik denk dat Real Madrid te hoog gegrepen is.

Wat een misleidende titel joh, overigens ben ik deze transfersoap wel beu. Donny gaat 100% weg na dit jaar en dat is prima, hopen dat Gravenberch dan al klaar is voor die plek en anders een waardige vervanger halen! Of misschien toch Marin.. hehe

4 december 2019 om 11:54

Of 'the greatest comeback' van Christian Eriksen. Dat zou toch een fantastische stunt zijn: Donny vd Beek kwijtraken en Eriksen er voor terughalen. Ik weet niet of dat realistisch is, maar heb het gevoel dat Ajax de laatste 2 jaar alleen maar onrealistische dingen doet.

4 december 2019 om 11:56

Niet realistisch man

4 december 2019 om 12:58

Als dat lukt is het de grootste transferstunt van het decennia. Maar een Vertongen of Alderweireld oogt realistischer, al zijn die wel iet wat overbodig geworden op dit moment. Zie ook liever een backup of de linksachetpositie, want die is er gewoon niet, erg jammer dat Ajax Filipe Luis niet heeft kunnen halen.

4 december 2019 om 12:17

Dat is idd wel prima, maar voor oranje is het wel te hopen dat hij niet naar Real gaat. Het is zo duidelijk dat Zidane hem niet wil, dus wat zijn dan je kansen op speeltijd? Ga dan lekker naar Engeland oid.

5 december 2019 om 14:51

Denk Marin die is gehaald om volgend jaar te knallen om dan het stokje aan Ekkelenkamp te geven. Gravenberg is het jaar daarop er klaar voor.

Spaanse media in augustus: "transfer is binnen een paar uur afgerond" - in principe is iedere transfer binnen het tijdsbestek van enkele uren afgerond, maar is het nieuws 'op' in dat land ofzo?

4 december 2019 om 11:48

Dan heb je onderhandelingen met Daniel Levy nog niet meegemaakt Maar ff serieus ik denk dat ze hiermee bedoelen dat Ajax niet moeilijk zal doen mbt zijn transfer, dus dat de onderhandelingen lekker gemakkelijk en snel zullen gaan. Geen eeuwen lang gesteggel over de prijs of vage clausules dus. ALS ze voor vd Beek gaan, dan kunnen ze hem makkelijk krijgen, in tegenstelling tot Pogba waar Man U enorm moeilijk over zal doen.

Weer een terugkerend gerucht. Een bericht dat bijna 1 op 1 dezelfde lijkt als een bericht dat we met z'n allen weken/maanden geleden terug ook hadden gelezen. Van de Beek prioriteit, maar Zinedine heeft liever Pogba en Eriksen... Uiteraard gaaf voor Donny dat een grootmacht als Real Madrid interesse heeft natuurlijk!

Vindt het een goede voetballer en hoop dat hij niet de keuze maakt om naar Real Madrid te gaan of hetzelfde nivo want dan beland hij zeker op de bank

Vind dat Real er verstandiger aan doet om Eriksen te halen. Van de Beek laat Real niet beter voetballen. Hij is niet mijn favoriete Ajacied, magvdaarom wel een transfer pakken. Suarez kan gehaald worden als vervanger, waarna er binnen het team wat geschoven kan worden.

Behalve de eerste alinea gaat het artikel eigenlijk amper over van de Beek. Het gaat meer over mogelijke versterkingen op het middenveld van Real. Ik zie in van de Beek geen basisspeler voor Real. Hij krijgt iets te veel krediet, waar Ziyech wat te weinig krijgt al is dat iets aan het bijdraaien. Dat betekent niet dat Real Ziyech maar moet halen. Tegelijk weet ik ook niet of Eriksen en Pogba nou wel zo'n versterking zijn. Vind Eriksen laatste tijd weinig opvallen en bij Pogba weet je nou niet hoe goed hij nou echt is.

In mijn ogen past hij niet bij Real Madrid en dat ligt niet aan zijn kwaliteiten maar aan de speelstijl van Real. Ik zou hem graag bij Liverpool, of een Dortmund zien. Daarentegen zou ik als technisch directeur van Real Madrid, Ziyech meteen halen.

Tuurlijk kan het binnen een paar uur afgerond zijn als Real betaald wat Ajax wilt hebben. Maar die 3 namen zijn natuurlijk wel heel verschillend zeg, Eriksen, Pogba of van de Beek. Je zou ze bijna alle drie op het middenveld zetten en dan heb je een perfect middenveld.

Laat die jongen alsjeblieft in Amsterdam, prima voetballer maar zijn rol past niet in het elftal en het is geen voetballer waar je je hele team om bouwt. Odegaard is momenteel een van de beste middenvelders in La Liga bij Sociedad, dus die jongen verdient nu gewoon een kans. Elk seizoen zie je hem beter worden en nu presteert hij zelfs probleemloos in zijn eerste seizoen in een topcompetitie. Een middenveld van Odegaard, Valverde en Casemiro is de toekomst en al die jongens spelen sinds Castilla al jaren bij de club.

4 december 2019 om 12:17

Hij mag van mij naar Real Madrid komen hoor. Ik zie heel graag v/d Beek naast Odegaard en Valverde er kort achter. Ik denk dat v/d beek dan lekker in zijn eigen rol prima tot zijn recht zal komen voor Real. Laat Odegaard maar het spel bepalen en de steekpassen geven op de looplijnen van v/d Beek. Tegen sterke elftallen kan je er voor kiezen om met Valverde en Casemiro te spelen, maar ik zie zeker kwaliteiten bij v/d Beek welke andere spelers niet hebben. Plus, weer een reden voor mij om een Real shirt te kopen.

4 december 2019 om 13:15

Valverde moet je lekker laten staan waar hij nu speelt. Het is geen controleur en dat zal hij ook niet worden. Fede is een pure box-to-box speler en dankzij z'n aanvallende en verdedigende kwaliteiten zeer compleet. Daarnaast is vd Beek het echt niet waard om Casemiro voor uit de basis te halen, die jongen is echt onmisbaar en zonder hem loopt het structureel in de soep.

Pas 22 jaar, zou je niet denken als je hem ziet spelen. Ik zie Van De Beek het liefst naar Liverpool gaan, ideale club voor hem denk ik.

4 december 2019 om 10:43

Totaal niet vind ik. Bij Liverpool moet je hard werken op het middenveld. Vd beek doet dat totaal niet.

4 december 2019 om 10:59

Dit kan je toch niet menen. Vd Beek is structureel 1 van de hardste werkers en iemand met een enorm loopvermogen.

4 december 2019 om 11:07

Misschien verkeerde woordkeus maar vd beek is niet iemand die constant meeverdedigd enz.

4 december 2019 om 11:05

Zou hij met zijn speelstijl (perfecte techniek en enorm hard werken) perfect in thuis passen. Iemand die beweert dat v.d Beek niet hard werkt die kijkt nooit naar Ajax.

van de 3 opties is vd Beek echt de beste optie. Pogba is een goede speler, maar de laatste 2 jaar meer op basis van naam dan prestaties op het veld. Eriksen, geweldige speler, prachtige techniek en inzicht. vd Beek; keiharde werker op het middenveld en dat missen ze nu.

4 december 2019 om 12:00

Met Casemiro en Valverde heb je twee dieseltjes hoor, blijven gaan

Wanneer een club je wil maar de trainer niet dan zou ik nooit daar gaan tekenen. Zidane wil gewoon andere spelers, Donny moet daar voor oppassen.

Kan iemand mij aangeven wat de actualiteit is van dit bericht, want dit heb ik woordelijk van de zomer bijna dagelijks voorbij zien komen.

Wat een dombo's...zonder Tadic functioneert vd Beek niet zoals nu bij Ajax. Ze moeten wedstrijden analyseren waar vd Beek in Oranje heeft gespeeld. Voor topclub zijnde waren die wedstrijden niet echt overtuigend als ik eerlijk moet zijn. Twee aanvallende middenvelders van Real Madrid Isco en James beginnen regelmatig op de bank dan heeft vd Beek zeker een kans om te starten...(not)

Niet nodig imo. Pogba niet en VDB al helemaal niet, die is gewoon te zwak. Een defensieve middenvelder is nodig, om Casemiro wat concurrentie en tevens rust te geven. Neves is wat mij betreft de ideale aanwinst, al is hij immens duur en moeilijk te halen in de winter. Madrid heeft echter echt wel een middenvelder nodig in januari. Nu gaat het allemaal lekker maar zodra case of Valverde er eventjes uit ligt in februari/maart lig je uit de titelrace. Goedkopere en haalbare opties voor januari zijn imo weigl (25mln) en palacios (15mln). Dan komen deze zomer Ceballos, Hakimi, Odegaard (eventueel) en Reguilon terug en kan je afscheid nemen van Bale, Odriozola en Modric. Als je dan wacht op het perfecte moment om Mbappe te strikken en eventueel Neves nog heb je een fantastisch team voor de komende jaren. Met enkele (opkomende) sterren die nog een decennium mee kunnen

4 december 2019 om 13:08

Ik denk dat de Europese top wel eens flink in de problemen kan komen. Spelers zijn zo ontzettend duur geworden dat clubs als Real Madrid tegenwoordig zelfs moeite hebben om spelers te vervangen. Dat zie ik op dit moment niet snel veranderen. Ze hebben zichzelf in de voet geschoten door structureel 100 procent te veel te betalen waardoor de marktwaardes exponentieel zijn gestegen. Het is voor de Europese subtop nog nooit zo makkelijk geweest om aan te haken en vooral als je nog eens goed beleid voert. Ik acht het niet onmogelijk dat Real Madrid een aantal zware jaren tegemoet gaat als ze niet snel een winnend recept schrijven.

4 december 2019 om 13:31

Niet helemaal mee eens eigenlijk. Dat is doodnormale inflatie en marktgroei. In 2000 was de hoogste omzet in het voetbal United met 217 miljoen. De duurste transfer was Zidane (2001) voor 46 miljoen. Ongeveer 20% van de hoogste omzet. In 2010 was de hoogste omzet 400 miljoen van Real Madrid en de hoogste transfersom 80 miljoen, wederom 20% ongeveer. Een decennium later gaat Madrid weer aan kop met ditmaal 750 miljoen aan omzet. En zou de duurste transfer 150 miljoen moeten zijn. Als je dat zo bekijkt is die ontwikkeling niet meer dan logisch en zijn enkel Mbappe en Neymar bij PSG uitschieters.

4 december 2019 om 13:33

Desondanks is Madrid inderdaad bezig met een andere tactiek en hebben ze zich aangepast aan de markt. Ze focussen nu al enkele jaren op de grootste jonge talenten en dat begint eindelijk zijn vruchten af te werpen met jongens als Valverde, Odegaard, Vini en Rodrygo. Casemiro en varane ook overigens

Wat heb je als spelr te zoeken bij een club waar je aangetrokken wordt op voordracht van de voorzitter maar de coach zal je nooit opstellen. V.d. Beek heeft niets te zoeken bij Real en er zijn andere clubs die beter bij hem passen.

Waarom denken mensen hier dat hij niet mee zou kunnen bij een club als Real Madrid. Vind dat ronduit belachelijk, je zou je moeten schamen dat je zo denkt. Hij heeft het in de CL keer op keer bewezen aan te kunnen. Scoort altijd wel in de topwedstrijden. Staat altijd goed gepositioneerd.

4 december 2019 om 12:44

Haal zijn goals weg en kijk eens naar zijn veldspel. Zo indrukwekkend is dat niet. Bij Oranje loopt hij zelfs alleen maar uit positie. In de CL was het Frenkie die verdedigend het middenveld overeind hield, want Schone (niet gek) en Donny verdronken als het tempo bij bal bezit tegenstander hoog was. Kijk maar eens hoe Sisokko keer op keer door dat middenveld heen denderden om maar een recent vootbeeld te noemen.

4 december 2019 om 13:11

Spelen bij Ajax is niet te vergelijken met spelen bij Real Madrid. Als centrale middenvelder doet hij hooguit redelijk mee en als nummer 10 vergeet hij z'n verdedigende taken te veel. Bovendien is hij technisch goed voor het type speler dat hij is, maar voor Europese top-begrippen is het allemaal maar matigjes. Bij Ajax krijgt hij die ballen, bij Real Madrid gaan die ballen naar de echt grote jongens. Ik vind het nogal vreemd dat mensen er blindelings vanuit gaan dat zo'n Van De Beek bij Real Madrid met dezelfde status binnenkomt.

4 december 2019 om 17:42

Sirius,...serieus? Van de Beek laat wekelijks zien tot de absolute top te horen en ook bij RM zal hij dat laten zien, als hij de kans krijgt van Zidane. Als Ajax dit seizoen weer ver (verder dan RM) komt en hij het leuk doet op het EK is hij een grote jongen en een man met status.

5 december 2019 om 16:29

Ten eerste is Van De Beek vooralsnog gewoon een bankzitter bij Oranje. Als je tot de absolute top behoort, ben je gewoon onbetwiste basisspeler, in ieder geval op het middenveld in Oranje. Ik mag het niet meer horen (en lezen). Wacht nou maar eerst af tot hij het laat zien bij dat soort clubs in plaats van hem nu al tot de absolute top te bombarderen. Bovendien is het nogal naief om te denken dat een Van De Beek als een grote meneer binnenkomt bij een club als Real Madrid. Die zal zich eerst moeten bewijzen daar en dan pas krijg je ballen.

Zou ik niet doen als ik Van de Beek was. Zidane wilt je niet, dus je staat al 0-1 achter qua speelkansen. Verder lijken Modric en Kroos (ik zie Van de Beek niet op de plaats van Casemiro spelen) altijd zeker van een basisplaats en daarachter heb je Valverde nog wat ik echt een topper in wording vind. Ook is Ceballos nog speler van Real en ik zou hem nog niet zo snel afschrijven. Ik vind Donny ook gewoon tekort komen voor Real. Bij ajax is hij goed omdat hij in het systeem past. Bij Oranje valt hij steeds door de mand. Dus tenzij Real een systeem heeft/bouwt dat hem ligt heeft hij daar weinig te zoeken.

4 december 2019 om 15:04

Modric is niet zeker van een basisplaats en is vierde keus achter Valverde. Huidig CL middenveld is Casemiro, Kroos en Valverde. Modric is wisselspeler en volgende jaar zomer eindigt zijn contract en heeft geen contractverlenging gekregen. Dus is hij weg aan de eind van het seizoen.isco heeft contract verlenging gekregen, maar twijfelt om bij te tekenen, maar zijn contract eindigd in 2021. Dus is de kans groot dat hij wordt verkocht voordat hij gratis weggaat. Zidane is niet gecharmeerd van Ceballos, daarom is hij verhuurt aan Arsenal, dus die zal worden verkocht. James heeft ook nog een contract tot 2021 en geen verlenging gekregen dus zal hij worden verkocht voordat hij gratis wegloopt. Conclusie is dat iedereen weet dat Madrid volgend jaar seizoen middenvelders gaat kopen. Het interesse in Fabian Ruiz is reel. Dus helft van de concurrentie zijn volgend zomer weg bij Real.

4 december 2019 om 17:07

Dat kan wel zo zijn, maar dan nog moet hij een half jaar overbruggen als hij zoals in de tekst staat in de winter wordt verkocht. Half jaar banken lijkt me niet leuk als je het gewend bent om basisspeler te zijn. Ook met het oog op het EK van komende zomer.

Real heeft toch al een dynamische loper als Valverde op het middenveld, Donny gaat echt nooit op de 10 staan. Voor de breedte zeker een lekkere aankoop maar niet voor de basis van Real.

Volgens Marca wil Madrid of Eriksen, Fabian en of van de Beek die volgens hun tussen de 60-70 miljoen moet opbrengen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Real Madrid

4241 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona3120
3.Sevilla305
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1411
L. JovićAanvaller91
T. CourtoisKeeper120
CarvajalVerdediger121
G. BaleAanvaller82
E. HazardAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren