Ronaldo wacht langdurig in auto; bodyguard richt zaklamp op camera's

Maandag, 2 december 2019 om

Cristiano Ronaldo schitterde maandagavond door afwezigheid bij het Ballon d'Or-gala van Théâtre du Châtelet. De aanvaller van Juventus, die op de derde plek eindigde in de verkiezing, bleef in Italië om de trofee voor beste speler in de Serie A van vorig seizoen in ontvangst te nemen. Veel zin leek hij echter niet in het Gran Gala del Calcio te hebben.

Ronaldo wachtte in zijn auto, buiten het Megawatt Court in Milaan, totdat het moment van de prijsuitreiking daadwerkelijk aanbrak. Zijn absentie leidde tot de nodige vragen in Italië, en het was even onduidelijk of hij überhaupt acte de présence zou geven. Toen hij eenmaal zijn auto uitstapte, richtte een van zijn bodyguards een zaklamp op de camera's van de aanwezige journalisten, zodat zij het moment niet goed konden vastleggen.

Evenwel zegt Ronaldo blij te zijn met zijn award. De aanvaller werd in de afgelopen voetbaljaargang landskampioen met Juventus en maakte 21 doelpunten in zijn eerste seizoen op Italiaanse bodem. "Ik ben er trots op om de prijs voor beste speler in de Serie A te mogen ontvangen. Ik wil mijn ploeggenoten van Juventus bedanken, en iedereen die op me gestemd heeft", zei de Portugees.

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, zei kort voor de prijsuitreiking dat zijn cliënt 'de beste speler ooit' is. "En dat weten jullie allemaal", voegde hij daaraan toe. Mendes reageerde daarmee impliciet op het feit dat Ronaldo niet meer het record voor aantal Ballons d'Or deelt met Lionel Messi. Na de triomf van maandagavond heeft de Argentijn er zes verzameld, tegenover vijf voor Ronaldo.Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door deem.)

Real heeft hem nodig en hij heeft Real nodig. Maar nu is het te laat voor een terugkeer

2 december 2019 om 23:53

Zeker, Of Sarri weg of Ronaldo weg zal hij wel denken.. Mja welke club kan hem zo 1 2 3 aan een nieuwe prijs helpen? (zijn salaris betalen) niet veel ben ik bang.. Real was prima geweest en daardoor nu zeker nog meer gebrand om sterker terug te komen.

Geweldige voetballer die zich echter snel laat kennen. Sta erboven en doe wat je al jaren doet.... minimaal 50 goals per seizoen scoren en prijzen pakken.

3 december 2019 om 07:50

Laat zich inderdaad snel kennen. Het moet toch enorm vermoeiend zijn om altijd zo enorm campagne voor jezelf te voeren? Evenals zijn omgeving, die geen mogelijkheid onbenut laat om ons even door de strot te duwen dat Ronaldo in feite een halfgod en de beste voetballer ooit is. Terwijl de meningen daar toch echt sterk over verdeeld zijn.

Geweldige voetballer die zich echter snel laat kennen. Sta erboven en doe wat je al jaren doet.... minimaal 50 goals per seizoen scoren en prijzen pakken.

Word er zo moe van dat alles wat Ronaldo doet zo enorm negatief uitvergroot moet worden. Laat die man lekker in zn auto zitten. Zal die vast een goeie reden voor hebben. Misschien gewoon even geen zin in iedereen die hem aan zou spreken. Of de journalisten die over de ballon d'or beginnen. Laat hem lekker in zijn waarde

3 december 2019 om 10:08

Wel een serieus gebrek aan respect vind ik persoonlijk om daar niet in het begin te zijn maar goed.

De afwezigheid van Ronaldo bij de Ballon d'Or uitreiking was goed te praten omdat hij bij dit gala een prijs in ontvangst zou nemen. Echter, dan is het wel zo netjes om ook daadwerkelijk aanwezig te zijn en niet enkel bij de prijsuitreiking even op komen dagen vanuit je auto..

3 december 2019 om 00:16

Misschien wil die helemaal niet netjes zijn. Een ding wat ik van ronaldo waardeer is dat hij unapologetic is. Het kan hem niet schelen wat er gezegd wordt, hij blijft lekker zijn ding doen. Ben verder geen fan van hem, ook niet als voetballer.

Hij moet gewoon terug naar real, bij juventus wordt hij verkeerd gebruikt en juventus speelt ook zwaar verdedigend voetbal.

3 december 2019 om 08:55

Het hoofdstuk Ronaldo bij Real is voorbij. We beginnen aan een nieuw tijdperk en ik vind dat we daar aan moeten vasthouden.

Ronaldo vorig jaar: 55 games, 54 goals. 15 CL goals en 4 WK goals. Toch won Modric hem. Messi heeft vergelijkbare stats dit jaar, alleen matig Copa en geen CL winst achter de rug. En Van Dijk wint niet de gouden bal. Vind het toch wel bijzonder.

3 december 2019 om 00:09

Had dat toen niet te maken met het WK? En zoveel zeggen hier dat bij een WK jaar, het WK erg zwaar meetelt. Het zal mij verder worst wezen.

3 december 2019 om 00:19

Vond Modric niet eens bijzonder dat WK. Had de prijs dan nog eerder aan Mbappe gegeven. WK telt inderdaad zwaar mee, maar een echte uitblinker was er niet.

3 december 2019 om 00:24

Modric was naar mijn mening ook onterecht, maar er wordt altijd met man en macht verdedigd dat het WK zo zwaar meetelt, en modric was erg popie jopie dat WK met zijn strijdlust.

3 december 2019 om 00:31

Dan had je het in 2010 ook aan Sneijder, Muller, Iniesta of Forlan moeten geven.

3 december 2019 om 01:23

Sneijder misschien. Iniesta in 2010 echt niet. Forlan en muller ook niet. Mijn top 3 in 2010 was messi sneijder en milito. Elk van die 3 had het wel verdiend. Ik had xavi in 2010 ook hoger staan dan iniesta. Iniesta mistte door blessure bij barca belangrijke momenten van het seizoen. En op het WK maakt hij weliswaar de winnende tegen nederland maar was toch niet de beste speler van spanje.

3 december 2019 om 07:10

Milito was ook grandioos of wat te denken van Maicon dat seizoen.

3 december 2019 om 00:30

Het gaat niet alleen om statistieken. Het gaat om het spel van een speler.

3 december 2019 om 00:32

VanDijks spel is superieur.

3 december 2019 om 01:10

En van Messi is niet superieur?

3 december 2019 om 06:47

Nee die zakte door de ondergrens op de Copa.

3 december 2019 om 07:11

Je bent wel een lekkere he. 2019 totaal vergeten en kijken naar de copa. En de rest van het seizoen dan? Heb je wel geslapen vannacht? Zie je al 2 dagen roepen om van Dijk dus volgens mij heb je echt pijn in jw hart dat messi wederom de beste van de wereld is gekozen. Deal with it maatje er komen vast nog 1 of 2 aan. ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

3 december 2019 om 07:15

Ach jongen toch, het zit je zwaar he? Messi heeft volgens jou een paar potjes op de Copa minder gespeeld... En de rest van het seizoen? Hij heeft bij vlagen goed spel geëtaleerd, vrije trappen links en rechts erin geschoten, solo-goals gemaakt, een aantal(voor)assists geleverd waar Cr7 het jaar ervoor eennpuntje aan kon zuigen. Werkelijk waar, iedereen behslve jijnziet wat er met Barça gebeurt als Messi wegvalt. Het jaar voordat Virgil bij Liverpool kwam, kwamen ze ook in de finale. Virgil's aanwezigheid is duidelijk, maar heeft een mindere impact dan Messi

3 december 2019 om 07:23

Sommigen hebben 9 a 10 uur slaap nodig en andere hebben aan 5/6 uurtjes genoeg. Des al niet te min is de Copa met de CL het belangrijkste wat Messi in 2019 gevoetbald heeft en op basis daarvan hoort die hem gewoon niet te winnen. Dat je dan tegen al die Spaanse ploegen scoort zegt ook genoeg over hoe matig in verdedigen ze zijn in La Liga. Ronaldo maakte er vorig jaar ook nog 55 en scoort nu nauwelijks meer.

3 december 2019 om 07:49

Op basis van wat hoort Virgil hem wel te winnen dan? Als Suarez en Dembele in de heen en terugwedstrijd de opgelegde kansen die Messi hun gaf verzilverde, wint Barça de CL gewoon, niks wat Virgil heeft gedaan dat Liverpool in die wedstrijden er doorheen sleepte. In de Nation League, wat heeft Virgil gedaan dat NL naar de finale bracht? Hij heeft prima gespeeld, maar niks bijzonders gedaan op een paar goede schouderduwtjes en slidings na. Om je calimero gehalte nogmaals te benadrukken, Immobile staat op 27 doelpunten, en het is nog geenens kerst. Vorig seizoen 4 spelers boven Cr7 geeindigd. Het jaar daarvoor Immobile en Icardi 29. Dybala is erg goed, maar geen spits en scoorde dat jaar 22. Jaar daarvoor, Dzeko 29 en Mertens 28. Jaar daarvoor (15/16) scoordr Higuain er 36. Matig verdedigd in Spanje? Ik zou maar voor de grap kijken naar de topscorerslijsten in Spanje vd afgelopen jaren. Messi staat dikwijls dik bovenaan, daarna volgt de rest op gepaste afstand. Italië heeft topscorers met meer doelpunten (op Messi en soms Cr7 na) over de afgelopen jaren. Bron:topscorersvoetbal

3 december 2019 om 08:14

Ben zwaar geen Messifan, lol. Je komt met een ManCity vs Liverpool game aan dat geen verband houdt met wat ik aangeef, dat de waarde van Messi verder gaat dan zijn doelpunten. Zelfs al hebben Suarez en Demebele niet gescoord, dan heeft Messi alsnog een aantal potential goals gecreërd. Maar, goed laat ik de "Messi fanboy smoesjes" terugkaatsen en zeggen dat je vast zit in je anti-Messi sympathie. Succes met het nagenieten vd 2e plaats!

3 december 2019 om 08:14

Precies. ‘Als’ bestaat niet. Dus Messi heeft nu 6 gouden ballen. Dat is hoe het is. Accepteer het en ga lekker verder met werken. Maak je niet zo druk joh

3 december 2019 om 08:22

Een vriendjesprijs moet gewoon afgeschaft worden. Dat hoort niet in de fair-play belevenis die de voetbalwereld wil creëren. Maar dat is natuurlijk al jarenlang corrupt. Verder maakt mij deze prijs weinig uit, maar we zijn op een discussie forum. Dan mag je je mening geven. Of moet ik ook maar accepteren en het ermee zijns hoe Mark Rutte over de wereld denkt? Zal een beetje vreemd zijn namelijk.

3 december 2019 om 08:47

Je loopt de hele tijd iedereen te bekritiseren over hun mening (en die van de mensen die daadwerkelijk een stem hadden) maar nu jouw mening in twijfel wordt getrokken ga je zeggen “we zitten op een forum hoor”.

3 december 2019 om 08:58

Daar heb je een punt, maar ja beetje eigenwijs he😉

3 december 2019 om 08:58

Nee, meningverschillen horen erbij, absoluut. Mag ook fel zijn, geen probleem. Maar je reageert totaal niet op argumenten, in plaats daarvan reageer je met messifanboy omdat ik verder kijk dan een paar potjes in de Copa, vriendjespolitiek en corruptie. Je bent al 2 dagen gal aan het spuien, terwijl men tegenargumenten op tafel brengt. Messi afkraken omdat hij volgens jou geen waarde had op de Copa, terwijl Virgil vD weinig noemenswaardig heeft vertoond op de Nations Leauge (wat trouwens veredelde oefenwedstrijden zijn), is gewoon pure blinde kritiek. Je mening geven is prima, maar als ik zeg dat Ed de Goeij beter is dan Van de Sar omdat hij benoemd werd in een kampioenslied van 1993, dan zullen leden hier mij daar ook op aanspreken. Oe ah Ed de Goeij

3 december 2019 om 09:04

Oké dat vind ik dan wel weer klasse, dat je dit nu toegeeft. Het probleem met discussies en meningen is dat men (ook ik) zijn/haar mening als waarheid wilt verkondigen en de ander dit dan maar moet slikken als zoete koek. Dat is natuurlijk niet zo en discussies zijn leuk, mits we de ander(en diens mening) kunnen respecteren. Van mij had Virgil ook mogen winnen en daar had ik dan ook niks van gezegd want ben al supertrots dat ie het zo ver heeft geschopt. Misschien volgend jaar als hij met Liverpool kampioen wordt en het EK wint met Nederland

3 december 2019 om 14:56

Zo bijzonder is het niet. Er is zoveel gezeik geweest over dat het eens een keer niet Messi of Ronaldo was, dat je er al op kon rekenen dat het overgrote deel dat een heel jaar schuimbekkend thuis heeft gezeten dit jaar ervoor zou zorgen dat één van die twee hem wél zou winnen.

Ach ja, als jij je drukt maakt om wat ronaldo doet dan heb je je prioriteiten niet op orde. Weet zeker dat het ronaldo worst weest wat iemand anders doet. De enige die mogen klagen zijn de mensen die de prijs uitreiken enzo. De rest is sensatie aan het zoeken.

Typisch. Hij is er nooit als die weet dat die verliest.😂

Je kan veel zeggen over de beste man maar hij heeft wel schijt aan wat het pleps wenselijk acht. Ik geef hem groot gelijk om lekker in ze auto te blijven zitten. Lekker zelf bepalen wat je doet of laat zoals het een alpha man betaamt.

3 december 2019 om 01:38

Ronaldo is alles behalve een alpha man. Zo ontiegelijk onzeker en trekt zich van alles en nog wat aan.

Hij moest nooit vertrekken uit Madrid. Hij dacht dat hij groter was dan de club, mooi niet dus. Real Madrid heeft hem gemaakt dat is hij echt vergeten. In Madrid speelden elke speler in dienst van hem, bij Juve duidelijk niet.

3 december 2019 om 07:12

Real madrid heeft hem helema niet gemaakt dat is United. Cristiano zou hoe dan ook een top speler worden ookal had je hem bij psg gegooid.

3 december 2019 om 08:34

Niet waar Real heeft hem de machine gemaakt die hij was. Bij Man Utd scoorde hij nooit zo veel.

3 december 2019 om 08:38

Was wel een actievere speler bij united, veel leuker om maar te kijken

3 december 2019 om 08:38

Hoezo dacht hij dat hij groter dan de club was? Real wilde m weg hebben, die dachten wel even het beter te doen zonder Ronaldo. Nou dat hebben we gezien ja. Real heeft Ronaldo gemaakt?? Nee dat heeft Ronaldo helemaal zelf gedaan, door pure toewijding aan de sport. Dat ie nu in een mindere fase zit zegt me niet zo veel, heb hem bij Madrid ook vaak genoeg zwakke periodes door zien maken, waar die heel sterk uit terug kwam. Of dat nu ook lukt, is natuurlijk wel de vraag gezien leeftijd ook een rol gaat spelen.

3 december 2019 om 10:12

misschien wil Real weer eens de landstitel wat vaker winnen. 2x in 10 jaar Ronaldo is wel erg karig. Ze zoeken naar een manier om elke week te pieken ipv een paar knock out potjes in de Cl

3 december 2019 om 14:42

Zonder Ronaldo hadden ze niets gewonnen, ga je nu serieus zelfs het winnen van de champions league bagatelliseren het moet niet veel gekker worden. Volgens mij draaide Real Madrid een behoorlijk teleurstellende seizoen na het vertrek van Ronaldo en wonnen ze zonder Ronaldo ook de liga niet. Real Madrid moet Ronaldo voor eeuwig dankbaar zijn zonder hem zouden ze helemaal niets gewonnen hebben en zie ook voorlopig ook geen CL winnen de liga zou misschien nog kunnen omdat Barca ook niet meer is wat het is geweest

"jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, zei kort voor de prijsuitreiking dat zijn cliënt 'de beste speler ooit' is. "en dat weten jullie allemaal"dat is toch echt wel een probleem. Ronaldo is al extreem narcistisch, maar dan heeft ie ook nog eens een sociale omgeving om zich heen verzameld die alleen maar van hem willen profiteren, dus nooit eerlijk zijn en altijd zn hielen lopen te likken.die familie is al drama, maar van een zaakwaarnemer verwacht je nog wel wat relativeringsvermogen. Wat zal die jongen een verschrikkelijk leven hebben, ondanks al zn successen en miljoenen. Ik denk niet dat hij ooit echt blij is

Als je z'n moeder, z'n zus en z'n zaakwaarnemer hoort snap ik Ronaldo's houding wel. Hij is omringd door mensen die de hele dag roepen dat hij de reïncarnatie van onze lieve heer is. Zou die nou ook niet wat maatjes hebben die zeggen dat-ie een pannenkoek is en er niks van bakt na zo'n matig potje bij Juve? Dat houdt iemand lekker normaal denk ik.

Dat hele kringetje om Ronaldo vind het zoo erg dat Messi er meer heeft dan hem, ze beginnen steeds harder te schreeuwen dat Ronaldo de best ooit is.de grootste ooit zou dat natuurlijk nooit doen, die staat daarboven. Ik vind het erg jammer want het lijkt me verder een goed jongen hij kan supergoed voetballen, maar dat kleinzielige staat me toch erg tegen bij hem en die hele entourage om hem heen.ik denk dat zonder die woorden hij in de perceptie van velen groter geweest was als dat hij nu is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Genoa33
5.Napoli32
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
G. VrioniAanvaller00
G. BuffonKeeper00
C. PinsoglioKeeper00
W. SzczęsnyKeeper10
L. BonucciVerdediger11
G. ChielliniVerdediger10
DaniloVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3848 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 1 1 0 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Messi en Ronaldo ontbreken voor het eerst in tien jaar tijd op UEFA-podium

De UEFA heeft woensdag de laatste drie kanshebbers voor zijn Speler van het Jaar-trofee bekendgemaakt en met Kevin De Bruyne, Manuel Neuer of Robert Lewandowski zal er dit jaar een andere...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 23 september
Antonio Rüdiger staat voor een vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren