Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse zakt volledig door het ijs en evenaart negatief clubrecord

Vitesse heeft vrijdagavond voor de vijfde keer op rij een nederlaag geleden in de Eredivisie. De formatie van trainer Leonid Slutsky leek op bezoek bij sc Heerenveen de negatieve reeks te doorbreken en kwam op een 0-2 voorsprong. De Friezen produceerden echter een geweldige comeback en mochten uiteindelijk met een 3-2 zege van het veld stappen. Door de winst klimt Heerenveen naar de vierde plek, terwijl Vitesse verder afzakt naar de zevende stek.

Vitesse heeft nu een negatief clubrecord van vijf Eredivisie-nederlagen op rij geëvenaard. Ook in 1979, 2003 en 2006 hadden de Arnhemmers een erbarmelijke serie neergezet. De ploeg van Slutsky kon voorafgaand het duel hopen putten uit de statistiek dat Heerenveen geen van de laatste acht Eredivisie-wedstrijden tegen Vitesse in winst wist om te zetten. Halverwege de eerste helft was het al duidelijk dat de Friezen ook ditmaal geen zege konden boeken tegen het bezoek uit Gelderland, aangezien Tim Matavz en Bryan Linssen simpel tot scoren kwamen.

Navarone Foor, die zijn honderdste Eredivisie-duel voor Vitesse speelde, controleerde rond de zevende minuut een lange bal van achteruit en stuurde Matavz de diepte in. De Sloveense spits bleef vervolgens rustig en wipte de bal via de paal in het doel: 0-1. Even later verdubbelde Linssen de voorsprong. Doelman Remko Pasveer lanceerde de aanvaller, die de bal over keeper Warner Hahn heen en maakte vervolgens de 0-2.

Heerenveen kon toch nog met een gunstigere tussenstand rusten, want Hicham Faik benutte vlak voor tijd een strafschop: 1-2. In de tweede helft zakte Vitesse wederom door het ijs. Mitchell van Bergen deed zijn voormalig werkgever pijn door een heerlijke individuele actie te bekronen met een goal: 2-2. Jens Odgaard duwde Vitesse daarna nog dieper het moeras in door de bal knap aan te nemen en uit de draai raak te schieten: 3-2.

Verwacht jij dat Leonid Slutsky het seizoen afmaakt bij Vitesse?

1
2

Ik had vanavond echt een ander team verwacht, en dat stond er ook. 0-2 en geen vuiltje aan de lucht. Er werd geknokt en gecombineerd. 1-2 kan gebeuren en 2e helft weer knallen.2e helft weer even dramatisch als de 4 ervoor. Geen enkele kans gezien en niemand gaat er meer voor. Slutsky die zelfs stil op zijn stoeltje zit zegt ook al genoeg. Een 'slotoffensief' komt er pas in de 91e minuut. Sinds die Grot en Bazoer ruzie hebben gehad loopt het niet meer. Pijn aan de ogen en een verschrikkelijke mentaliteit. Ik heb er letterlijk niemand meer voor zien knokken in deze slechte 2e helft. Ik ben klaar met dit team. Zal er volgende week wel weer staan maar met verschrikkelijke tegenzin. Benieuwd maar het nieuws deze week maar ik hoop op de headline 'trainer ontslagen bij Vitesse'

29 november 2019 om 22:09

Nou het duurd niet lang voor die laatste zin uitkwam.

Nou dan heb je toch nog je wens in vervulling zien gaan.

29 november 2019 om 22:12

Hier is de headline:
Leonid Slutsky stapt direct op na nieuwe nederlaag. Niet helemaal zoals je zei, maar hij is weg.

Mooie comeback van Heerenveen. Heerlijke 2e helft gezien! Vitesse zal andermaal spijt hebben dat ze een speler als Van Bergen zo makkelijk lieten gaan, heerlijke speler! Vitesse was in de 2e helft echt teleurstellend, verdiende overwinning voor Heerenveen.

29 november 2019 om 21:57

Ja dat krijg je als je scouting Roy Beerens verkiest boven deze jongen...

29 november 2019 om 22:15

En buitink stond vandaag weer geen basis, dus zou me niks verbazen als Heerenveen andermaal toeslaat in de winter. Van bergen was de perfecte vervanger voor rashica maar Vitesse heeft zich zwaar in de vingers gesneden..

29 november 2019 om 23:29

Heerenveen wilde Buitink van de zomer al halen, maar Vitesse wilde te veel geld. Wellicht in winter een nieuwe poging wagen?

30 november 2019 om 09:37

Van Bergen speelde beroerd voor Vitesse en heeft echt wel de kansen gekregen. Zie het aantal speelminuten bij Vitesse en stel daar het rendement tegenover, nul.Iedere Vitesse supporter vond zijn vertrek logisch. Later pas is hij tot wasdom gekomen bij Heerenveen. Maar het is echt niet zo dat Vitesse hem “zomaar heeft laten gaan”.De beste aan Heerenveens kant vond ik trouwens Makkelie. Heeft letterlijk de wedstrijd gewonnen voor ze.

30 november 2019 om 13:23

Nou ik weet niet maar van bergen is echt veelste snel afgeschreven. De meeste fans vinden dat ook. En daarbij heerenveen was heer en meester 2de helft. Tis gewoon eigen schuld.

Een schande dat Vitesse met hun kwaliteiten nu al 5 keer achter elkaar heeft verloren in de Eredivisie. De voetballers van Vitesse moeten zich echt kapot schamen dat ze een 0-2 voorsprong hebben weggegeven bij Heerenveen. Ik hoop dat Vitesse dit seizoen nog als derde gaat eindigen in de Eredivisie maar dat gaat na vandaag erg moeilijk worden.

30 november 2019 om 00:21

Ik denk dat jij de kwaliteiten van de selectie van Vitesse overschat. Vitesse speelt normaal gesproken hooguit om de plaatsen 4-6, waarbij een zesde plek het meest voor de hand ligt.

Zakt volledig door het ijs vind ik wel overdreven. Misschien de tweede helft wel, maar vond ze de eerste helft zeker niet minder dan Heerenveen.

29 november 2019 om 23:33

Vitesse was gewoon beter de eerste helft. Heerenveen weer net zoals de eerste helft als tegen PSV. Slecht. Vond Vitesse best sterk en slim spelen. Tweede helft Heerenveen weer top ook net als tegen PSV. Zouden we ook eens een hele wedstrijd zo kunnen spelen?

Het zal heel moeilijk zijn om Slutsky nu nog te behouden. Al moet ik zeggen dat Vitesse wel te hoge doelstellingen hebben.

Als Slutsky ontslagen word kan dit vergeleken worden met de ontslag van Pochettino.

Persoonlijk zou ik zeggen om hem nog 1 wedstrijd te laten staan en als zelfs die verloren word is het einde verhaal. Dan heb je in de winterbreak mooi tijd om een nieuwe trainer te zoeken. Wel jammer.

29 november 2019 om 22:11

Nou poch heeft heel spurs wederopgebouwd met als hoogte punt de cl finale. Buiten een goede seizoensstart heeft hij niet zo heel veel geks gedaan hoor.

Dirk 19je bedoelt 3e van het rechterrijtje? Wordt wakker joh.

Hij gaat weg! Heel verstandig, felicitaties voor alle Vitesse supporters!

Tja. Van de ene kant snap ik je opmerking wel. Van de andere kant had hij als persoon wel een grote gunfactor.

Jammer dat dit zijn laatste wedstrijd is geworden. Het gaat je goed

Potverdorie. Dan ben je de 1e 30 minuten aan het kijken en sta je 0 2 achter met belabberd spel. Ga je weer aan het werk en je wint pardoes met 3 2. Erg belangrijke overwinning zeg. Prima in de subtop genesteld wat na al die jaren erg goed weer voelt. Hopelijk kunnen we dit doorzetten.

Kunnen we het nog even hebben over het dramatisch uitkomen van Hahn? ! Verschrikkelijk! Gelukkig herstelt hij zich prima de 2e helft en toont Heerenveen veerkracht, chapeau!

Vraagje aan de Heerenveen fans, gaat Mihajlovic het nog maken? Ik kan me namelijk herinneren dat die bij Rad en Partizan echt een groot tapent was... zou dus jammer zijn om te zien als er niks meer van hem terecht zou komen! (In iedergeval bij Heerenveen)

29 november 2019 om 23:11

Nee, Mihajlovic is klaar bij Heerenveen. Speelt zijn wedstrijden bij de beloften en zit niet eens meer op de bank bij het eerste. Helaas is het niet geworden wat iedereen er van gehoopt had.

29 november 2019 om 23:14

Nee Mihajlovic is einde verhaal. Mocht afgelopen zomer zelfs transfervrij vertrekken maar geen club die hem wou hebben. Hij kan prima voetballen, alleen mentaal zit er iets niet goed bij die jongen, jammer maar helaas.

Deze overwinning voelt heerlijk. Eerste helft konden we niet door de verdediging van Vitesse heen spelen. Tweede helft was echt geweldig, veel veerkracht getoond! Trots op deze ploeg.